Új privát üzeneted érkezett!

Nellike!

Ne izgulj, valóban 300 egység van a dobozra írva, de 400 van benne. Ha 50 egységet kell beadnod, akkor az pont 8 napra elegendő.

Lukrécia!

Sajnálom! Rettenetesen tisztellek a lelkierődért! Már nagyon megérdemelnél egy kisbabát! (vagy kettőt)

Gombahöly!

Akkor most már hivatalosan is gratulálok! El ne felejtsd igényelni a Krisztitől a sziveket!!!
sharon

Lexi:
Érdekes tudományos megfigyeléseid közben esetleg arra még nem jöttél rá, hogy mi van akkor ha mindkét félnél sz..r a helyzet. Na olyankó mi va, he? :shock:
Ha rájöttél majd szólj! :D Csak hogy tudjam mire számítsak majd. :?
Baby:
Csak még annyit akartam mondani neked, hogy a nyári stimumnál (inszemhez persze) elkezdtem a szurikat és 1 hét múlva mennem kellett tüszőnézőbe, és a nagy SEMMI volt. Aztán picit emelték az adagot és a végére minden jó lett. Én sem hittem benne, hogy jó lesz, de aztán mégis!
Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Köszi lányok a bíztató szavakat!Nem jön ez ilyenkor rosszul.... :wink: :D

Nellike!

Drága vagy de ne pánikolj be,tényleg nem 300 egység van a puregonban! :wink: Ezt igazából én sem értem,de tapasztalatból és nem utolsósotrban a dokimtól tudom...

Gomba!

Cuki a férjed!Akkor készítsd fel az émelygésre,hamarosan utoléri..... :wink:

Lexi

Ezek szerint long protokollod lesz?

Baby!

Kicsi lány!Még nincs itt veszve semmi,fel a fejjel!!!Megnéztem a Cd-t,tündér vagy,köszike

Bibarci :P :P :P

Lefoglaltam a mozijegyet holnapra.Uccsó sor,széle,ugyhogy a langaléta pasik is elférnek!Most a tied ülhet a szélén,mert a múltkor az enyém ült,oksa?Jó lesz talizni.Puszmusz

Bibi-baba :lol:

Válaszolt Lukrécia néni priviben
lukrécia

Drága Mindenki,

Hazajöttem.
Nem is tudom hol kezdjem. Csak sírni és persze reménykedni tudunk.

Talán azzal kezdeném, hogy NAGYON KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Soha nem hittem volna, hogy „idegen” emberekben ennyi jó van, mint Bennetek! Már az is fantasztikus volt, hogy a bent létem alatt kb. 60-70 sms-t küldtetek, nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!! Rengeteget segített, erőt adtatok, nem akármennyit. De amit ma tettetek, az annyira megható és hihetetlen, hogy leírni nem tudom. Nagyon szépen köszönjük az utalványt, soha nem fogom elfelejteni sem én, sem Zozó, és nem is tudjuk igazán megköszönni, mert erre nincs szó. Fantasztikus emberek vagytok, és csak annyit tudunk mondani, hogy bármikor számíthattok ránk. Mikor kibontottuk a borítékot, zokogtunk. Nagyon jó emberek vagytok MIND!!!! Köszönjük.
Meg is vettük az MP3 lejátszót + a hangfalat, holnap már viszünk valami mesét, és éneket Emesének. Reméljük jövő hét elején fel tudjuk vetetni a szívhangomat a kardiológián, és akkor már azt is alákeverjük az összes mese és minden egyéb alá.

Drága kislányunk nincs túl jól. Nem olvastam vissza, nem tudom mit tudtok. De ami tegnap/ma történt: a tegnapi koponya UH szerint súlyos, mindkét féltekét érintő agyvérzése van. Hogy ez felszívódik, vagy sem a jövő zenéje. Ami baj, hogy éjszaka picit még rávérzett, így sajnos sokat görcsöl is, és nem pisil a katéter, és a sok vízhajtó ellenére sem. Ez sajnos ödémát okoz nála, ami eddig is volt, de még jobban fokozódik, és a nyomástól elképzelhető, hogy újabb vérzés léphet fel a buksiban, ami sajnos akár végzetes is lehet. A pisilés a nagyon éretlen veséje miatt van, sajnos nem tud még megfelelően működni. Nagyon borzalmas reggelünk-délelőttünk volt, végigzokogtuk… de rájöttünk, hogy amíg 1% esélye is van, addig nem adjuk fel. Hiszen a szülei vagyunk. És rettenetesen szeretjük a drága pici lánykánkat. A doktornő szerint nagyon erős, hogy egyáltalán él, hiszen rengeteg baja van szegénykénknek. A nagyfokú éretlenség, a fertőzés, gyenge még a szíve – keringési problémái vannak, a veséje, az agyvérzés, a tüdeje… nem is sorolom. Leírni is borzalmas. A PIC-en kűzdenek érte, nagyon hálásak vagyunk érte. Tudjuk, hogy a lehető legjobb helyen van. Legalábbis a pocimon kívül.
Nagyon nehéz ezt anyaként, illetve apaként átélni. Nem is tudom, honnan van még néha erőnk. Az idegösszeomlás szélén lavírozunk. Nem élünk, zombik lettünk. Néha picit erősebbek vagyunk, néha teljesen összeomlunk. Alig tudunk enni, ha eszünk, hasmenésünk van az idegtől. Zozó gyomra kész. Nagyon-nagyon félünk…
Ami egy kisebb csoda: beindulni látszik a tejcim. Csoda, mert ennyi könny után ritka. Remélem, hogy tudom majd adni a kislányunknak – még, ha addig heteknek – hónapoknak is kell eltelniük. Csodában bízunk, imádkozunk, drukkolunk.
Ma megérinthettük Emesét. Annyira jó volt és egyben félelmetes is. Selymes kis hajacskája van és a kisujjam utolsó „perce” nagyságú a kézfeje. Imádom minden kis porcikáját. A fülecskéje, a lábujjai tisztára, mint Zozóé… Annyira szeretem. Jobban mindennél, jobban az életemnél.
Reménykedünk. Kérlek, továbbra is nagyon drukkoljatok!

Chesti, Taptau,
Nektek külön ezer hála és köszönet a szervezésért, és az átadásért. Sosem fogjuk tudni ezt meghálálni…. Nagyon fantasztikus emberek vagytok. Mind.

Millió puszi MINDENKINEK.

Köszönjük.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Tök édik vagytok, hogy biztattok, de az enyémbe tényleg 300 egység lehet. Onnan vettem észre ugyanis, hogy valami nem stimmel, hogy a tollban az ablaknál, ahol a patron van már szinte csak a dugattyút láttam a folyadékot meg csak akkor ha a toll elejébe a kisablakon benéztem. Ahogy meg tudom ítélni, az tényleg csak 100 egység lehet :cry: :cry: :cry: Pedig tényleg csak 50-ig tekertem, ahogy az a kedves asszisztens megmutatta. Már arra se emlékszem,meg igazán meg se figyeltem, hogy a patronból az ablakban amikor még tele volt folyadékkal mennyi látszott. lehetett-e látni pl. a dugattyút. na szóval de igen, be vagyok pánikolva! Ráadásul nem tudok bemenni hétfőn a BMC-be ha elfogy :cry: :cry: :cry:
nellike

Zsókuci!

Nagyon-nagyon szorítok, mert annak a drága kislánynak, akiért ennyit küzdöttek és akit így vártak annak élnie kell és ezt ő is tudja. Én is szerettem volna segíteni, de sajnos lemaradtam róla. Ha valamiben még tudok, csak szóljatok bátran! Kitartást az apukának is, Nelli
nellike

nellike írtam neked privátot
gombahölgy

Drága Zsókuciék!

Annyira szörnyű ez az egész, és annyira sajnállak titeket, itt bőgök már megint kész vagyok. Úgy segítenék ha tudnék.
Próbálok erőt, energiát küldeni nektek, és a lehető legjobbakat kívánom.
Millió puszi nektek:
Estrella
Kép
Vendég

Gombamama! Válaszoltam :wink:

Jó éjt mindenkinek! Pussz a kis Emesének is.
nellike

Zsókuci!

Én is végigbőgtem a leveledet,egyszerűen nem lehet olyan kegyetlen az élet,hogy most ez ne sikerüljön Mesinek!
Teljes szívemből nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!
lukrécia

Zsókuci!

Annyira örülök, hogy legalább egy icipicit tudtunk segíteni. Továbbra is küldjük az energiát Emesének és Nektek is!
Nagyon-nagyon drukkolunk Nektek!

Puszi az egész családnak!

Judit

jucicuki

Estrella!

Nálunk mindkettőnknél volt bibi és pocakban vannak az ikrek, szóval kitartás :lol:

Szép napot, kellemes hétvégét Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok
Szeretnék tanácsot kérni Tőletek! Ma kell kezdenem a Decapeptylt, de nekünk a reggel nem ideális időpont az injekciózásra. Ha fél 5-re bemegyek dolgozni, nem tudjuk fél 8 körül beadni. Minden nap meg nem szeretnék 4-kor kelni (a párom meg olyankor még nem használható nővérkeként) A múltkor is este adtuk be, de mikor W doki ezt meghallotta eléggé meglepődött. Tudom, hogy "elég időben" jutott eszembe ez a probléma, de jobb későn, mint soha. Mit tanácsoltok? Mehet esténként a szuri?
Vendég

Estrella
A "tudományos megfigyelésemet" kiterjesztem erre a felállásra is. Bár remélem az eredményt már csak külső szemlélőként hallgatod meg. Szerintem itt az ideje, hogy mindkettőnknek sikerüljön. Különben hogy fogjuk együtt tologatni a babakocsit???!!!
Vendég

Drága Zsókuci
engem is megbögettél ma :( :( :( nagyon erősek vagytok és muszáj annak lennettek,nagyon sok erőt kivánok továbbra is nektek,minden nap gondolok a kis Emesére,hogy ügyes legyen,irjál mindig hogy hogy van,nagyon várjuk a jó hireket róla!!!!!!!!puszi

Lexi
sajnos mi Lukréciával nem támasztjuk alá ezt a tapasztalatot,nálunk van a bibi és nem sikerült eddig :oops: :oops: :oops: de majd most!!!!!!!!a decát én délelött nyomtam :oops:

bibar

Sziasztok!
Nellike
Ha kell puregon nekem megmarat oda ado szivessen.
Irj a gabriella33@citromail.hu mailcimre s megbeszéljük
napsugáreperke

Napsugáreperke!

Köszönöm a felajánlást, egyenlőre kivárok. A csajok azt mondták, hogy elég lesz, úgyhogy elégnek kell lennie. Azért jó, hogy vannak rejtett tartalékok, köszi előre is :wink:

Lexi! Tudom hogy más a kettő, de én a Puregont esténként szúrom, mert reggel én is használhatatlan vagyok. :? nekem az asszisztens azt mondta, hogy mindegy mikor reggel vagy este csak nagyjából egy időben legyen. Én minden este hétkor adom be. Persze a decáról nem tudok nyilatkozni, de talán a betegtájékoztató ad némi támpontot.

Niki baba! Neked lassan eljön az eredményhirdetés ideje! Hol vagy?

Emesének, Zsókuci családnak szép, gyarapodós hétvégét kívánok! :)
nellike

Sziasztok,

Emese továbbra sincs jól. Még mindig nem pisilt, és ez nagy baj... :cry: :cry: Nagyon le van gyengülve, alacsony a kis pulzusa is, és továbbra is görcsölget. Bevittem Neki egy kis plüss macit, ami remélem erőt ad neki, és segíti a pisilésben is... Este visszük neki az MP3-at is.

Légyszi extrán drukkoljatok, hogy pisiljen. Ez most a legfontosabb...
Köszönjük. És persze az eddigieket is.

Sziasztok.

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci!
Én is a könnyeimmel küszködök és nagyon-nagyon drukkolok ennek a pici lánynak! És nem kell semmit megköszönni, ez természetes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emese! Muszáj valamit produkálni! Maradj továbbra is ilyen erős!

manda

Gombahölgy
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukrécia
:cry: De majd a következő! Le kalappal, nagyon erős csajszi vagy te is!!!

Baby
Még ne add fel!! És csak ügyesen azzal a Puregonnal! :wink:

Süni
Tali? Ok!

manda

Sziasztok!

már jobban vagyok:) De akkor sem nagyon bízom a keddi jó hírben :( Na, mindegy!!!
Zsókuci és Emese,
nagyon szorítunk a férjemmel együtt, hogy minden rendben legyen és tudjon pisilni Emese és utánna szépen gyógyuljon meg!!!!!
Lukrécia,
örülök, hogy le tudtad játszani a filmet!!! Hogy vagy? Kedden elkísér a férjem is, remélem nem lesznek olyan sokat,mint pénteken!
Lexi,
tök jó, hogy kezditek a szurit, hajrá!!! Köszi a bíztatást!!
Manda,
szerintem nem nekem akartad írni, hogy ügyesen a Puregonnal, én nem szúrom most magam!! Most nem kapok semmilyen szurit, se gyógyit, csak így természetesen próbálnánk meg, de úgy látom, hogy nem nagy sikerrel:(
Bibar,
te kérdezted a nyálkahártyát?! Ha, igen, akkor 3 mm volt CSAK, ebből nem hiszem, hogy keddre több lenne:( Bár nekem, tutod..hosszabb a ciklusom, és ezért még egy picikét reménykedem benne:)
Na, megyek palacsintát sütni a férjecskémnek:) Kértek belőle?:)
Mindenkinek köszi a bíztatást:)
baby.81

Drága Zsókuci!

Nem találom a megfelelő szavakat...csak bőgök, mióta olvastam a leveled. Nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek, rettenetesen nehéz időszakon mentek most keresztül. Nincs olyan óra, hogy ne jutnátok eszembe. Nagyon szorítok és drukkolok, hogy Emese ne adja fel és tudjon vére pisilni. Tartsatok ki!!!!!!!!!
sharon

Hali!

hol vagytok? Mindenki lustizik, ebben a szomorkás időben?!
Zsókuci, hogy vagytok? Nagyon szorítok!!!! Legyetek nagyon erősek!!!!Okosat nem tudok mondani! Reméljük segít majd neki a lejátszó!
baby.81

Zsókuci!

Ha bármi híred van a kis Eméséről írj! Nagyon szorítok, hogy renben legyen minden! Tudott már pisilni?
sharon

Bocsi Baby, Nellikének ment volna a Puregonos mondat! :oops:

manda

Hát igen, a hétvégén mindig ilyen kihalt ez a fórum. :(
Baby:
Örülök, hogy már jobban vagy, ne szomorkodj, rendben lesz minden.
Lexi:
Szeretném ha mi is megmutathatnánk a város lakóinak, hogy igenis tudunk gyereket szülni és tologathatjuk a gyerekeket. Persze Kriszti is jöhet, csak akkor már szélesíttetni kell a járdákat, hogy ilyen sokan elférjünk. :)
Kriszti:
Ez fájt. :( Sőt már az egész hátsóm fáj, lehet tényleg a lábamba kéne szúrni? De akkor meg majd nem tudok járni, így most meg csak ülni nem tudok. :)
Zsókuci Család Hahóóó:
Jelentkezzetek ha tudtok! Puszi nektek! Remélem tetszett Emesének a zene meg a mese. :)
Vendég

Kriszti!

Sajnos nem kaptam meg a privit :( :( :( Írnál újra?
Írj be légyszi a táblába, hogy hétfőn inszem lesz! Pénteken horror volt a BMC, három órát őrjöngtem. Ez egy valóságos pszichés teszt, mit bírsz ki, főleg mikor az öltözőben várakoztatnak az emeleten, ahol az egy kis zárt fülke egy székkel és tükörrel. Most legalább 20 percet ott ültem félmeztelenül, és már tutira vettem, hogy vagy elfelejtkeztek rólam, vagy kandikamerával néznek, és egy felmérés áldozata vagyok, melyben az emberi tűréshatár feltérképezése a cél. Nézed magad a tükörben, és belegondolsz, hogy ki vagy, mit csinálsz itt, mi értelme van, és meddig bírod még.... Szóval én kezdek begolyózni. Annyira jó lenne, ha a hétfői macera után végre nem kellene újrakezdeni, mert sikerülne!! Vagy ha felébresztene valaki, hogy ez csak egy hülye, idegesítő álom volt!!!!
Na, bocsi, hogy ilyen hosszú voltam... :oops: :oops:
Ti mikor kezdtek??? Fogaid?
Szép hétvégét!!!!
gil

Lukrécia!

Nagyon sajnálom!! :cry: :cry: :cry: Én még tényleg reménykedtem!!! Tök jó, hogy máris újrakezditek!!!

Gombahölgy!
GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
gil

ZSÓKUCI!

Nagyon drukkolok nektek, borzasztó, min mentek keresztül! Sok-sok energiát kívánok, és egy másodpercre se adjátok fel!! Remélem, hamarosan stabilizálódik Emese állapota, és egyre jobban lesz! Sokat gondolok rátok!
gil

Gil

Nem értem hogy kerültük el egymást pénteken!Pedig figyeltünk Babyvel.Bár a barna rövid szövetkabát elég kevés infó volt :wink:
Vicceset írtál.Pedig nem is olyan vicces.... :?
lukrécia

Lukrécia!

Bocsi, de végül szürke kabátba mentem :oops: . Írtam előtte, hogy én ritkán tudom, mit veszek fel másnap. :roll: A hajam a tuti, az mindig ugyanolyan szinte. Hát én is nézelődtem, de nem láttalak titeket. Igaz a sor rohadt hosszú volt :evil: .
Ti hol álltatok nyitás előtt? Én pont kiszorultam az üvegajtón kívülre, aztán a mögöttem, előttem állókkal beszéltem. Kb. 9kor jutottam a recepcióhoz, utána fent ültem, de ott tuti nem voltatok. Baby mamáját szerintem láttam ,legalábbis fent ült egy anyuka egyedül, és azt mondta, lent van a lánya, de őt már nem láttam. 10kor jöttem el. Szóval ti hánykor hol voltatok?
Pedig nagyon szerettem volna veletek találkozni :( .
gil

Nellike, Lexi!

Nekünk külön felhívta az orvos a figyelmünket a BMC-ben (Zeke), hogy a decapeptylt délelőtt kell beadni, mert így nyomja le leghatékonyabban a hormontermelést. Az asszisztensek nagyon rendesek, de a hormon adagolását ne tőlük kérdezzétek, mert fogalmuk sincs. Nekem azt mondták mindegy mikor adom be a merionalt meg a puregont, csak legyen fél óra a deca meg ezek között, aztán az orvos meg jól megmondta, hogy azokat délután érdemes beadni, mert azokon a napokon mikor menni kell ellenőrzésre úgyis csak délután tudod meg az dagot és azért fél nap eltérés nem éppen ideális időzítés. A decapeptylt nem olyan nehéz beadni, én volt hogy a munkahelyemen a WC-ben adtam be, mikor néha korábban kellett mennem. Ügyesek legyetek!
gombahölgy

Gil!
Képzeld el én mikor egyszer voltam a Wiegandtnál, elfelejtkeztek egy lányról, hogy behívták a vetkőzőbe és elmentek ebédelni. Szegény csajszi vagy egy 40 perc múlva kijött, újra felöltözve és nagy zavartan kérdezte az ott várakozó 40 embertől, hogy ezek elmentek? Szegény nagyon sajnálta szerintem mindenki, de annyira muris volt a helyzet, hogy mindenki nevetett. Szóval még ez is előfordulhat...
gombahölgy

Lányok!

Pénteket, szombatot végighánytam, semmit nem sikerül benntartani még a tiszta ásványvizet sem :cry:
Este elmentünk gyömbérteát venni, de kicsit megijedtem, mert az van ráírva, hogy terheseknek kis mennyiségben csökkenti az émelygést de akinek volt már vetélése az kerülje.
Na most nekem még nem volt de még ugye terhességem sem...
Szerintetek?
Lehet, hogy inkább hányok :roll:

jucicuki

Sziasztok Lányok!

Bocs,hogy ismeretlenül belekotyogok a dolgaitokba! :oops:
Néha olvasgatlak Titeket,és nagyon szorítok Mindannyiotoknak!!!

Két sikeres várandósság után szeretnék egy kis tanácsot adni Jucinak a hányingerrel kapcs.-ban.Én sosem hánytam,de az inger az nagyon tudott kínozni!!!
Nekem ,ami bevállt:készíts az ágy mellé kekszet,mindegy,hogy milyet,és mielött felülsz,vagy felkelsz,ott fekvő helyzetben egyél meg egyet-kettőt.Ez anyukám tanácsa volt,és nekem nagyon bevállt!!!!Kb. 5 perc múlva kikászálódtam,és nem volt hányingerem! :shock:

Mindenkinek szorítok,olyan kitartóak,és elszántak vagytok!!!!!

A Zsókucinak pedig rengeteg + energiát küldök,hogy a pici lányuk gyorsan rendbe jöjjön!!!!!!

Sziasztok: Dóri
angelheart

Hello Lányok!
Szoktalak ám olvasgatni Titeket, csak írni nincs időm!
Látom Zsókuci ide sem írt.

Gombahölgy!
Gratulálok!!!!!

Jucicuki!
Sajnálom a rókákat! Ugye Nálad kétszeres intenzítással dolgoznak! :wink:
Hát ha ilyen szöveg van ráírva arra a teára én inkább nem leckíroznám meg. Ami nekem bevált jéghideg 100%-os narancslé, meg a citromlé egy egy kiskanállal napközben. Inkább tapasztald ki mi a jó Nektek, aztán lehet hogy találsz valamit ami tutira működik, és akkor nem kell a rizikós tea.

Lexi!
Összezavarnám a statisztikádat. :wink: Nálunk Apánál volt a gond, igaz 6 megtermékenyített petesejtből mindössze 2 maradt a beülti reggelére,- fagyiba sajnos nem jutott, és ennek oka valóban a sperma minősége lehetett- de abból egy célba ért! :D
Szóval ezt így nem lehet ráhúzni, sajnos olyan kis icipici dolgokon múlik, hogy hihetetlen. Akinek csak úgy pikk pakk sikerül nem is gondol bele mekkora csoda történt vele.
A Decahoz nem tudok hozzászólni.Nagyon szorítok Neked!

Gil!
Megy a drukk Nektek az inszemhez!

Hírek a szomszéd topikból: Sharenek elfolyt az éjjel a magzatvíze, úgyhogy nemsokára újabb picurkával gyarapszik a BMC-s babák tábora.

Mindenkinek mielőbbi sikereket és jó pocakosodást, és gyeretek minél előbb mindannyian a babásokhoz! :wink:

lanett

Gomba!

Hát akkor erre is van esély! :roll: Vicces lehetett kívülről :lol: , csak a főszereplő akadhatott ki nagyon. Egyébként velem se először fordul elő, hogy annyi időt kell ott töltenem, hogy már nagyon úgy tűnik, hogy el is felejtették, bent vagyok.
Jól vagy?

Lanett!

Köszi a drukkot! Most akkor Share-en a világ szeme! Reméljük, minden rendben lesz! Neked is már kerekedhet jócskán a pocakod!

Zsókuci!
Hogy vagytok???

Gabi!
Mi újság?

Juci!
Lassan rókaszakértő leszel!
gil

Zsókuci
hogy vagytok??miattatok kukkantottam be :oops: :oops: :oops: remélem tegnap sikerült a pisilés :oops: :oops: gondolok rátok sokat

Share
ügyes legyél,de jó hogy nemsokára a karodban tarthatod a babádat :D :D

Gil
te is elértél már idáig :D :D nagyon drukkolok hétfőre neked!!!!!!!!!!

Kriszti
mi ujság veled?rég olvastalak :oops: :oops:

Baby
már csak azt szeretném kérdezni hogy hányadik napon volt ez a 3-as nyálkahártya?drukkolok hogy megnöjjön keddeg :oops:

Lukrécia
tegnap jól kivásároltuk magunkat :D :D aztán kukorékoltunk éjszaka mert aludni nem tudtunk,hála nektek :shock: :shock: na mindegy,ma lustizunk :lol: majd hivlak,egyébként megjött már?remélem nem és akkor te is kedden jössz :roll: na puszika

bibar

Jó reggelt mindenkinek!

Zsókuci és kislánya Emese
hogy vagytok? Sikerült este bevinni a lejátszót, remélem már hallgata is a hangodat és minden rendben. Tud már pisikélni? Nagyon bízom benne, hogy rendben vagytok! Kitartást kívánok!!!!
Várjuk, hogy jelentkezz, nagyon izgulunk itt értetek!!!

Süni,
el vagy veszve nem? Hogy vagy? Látod, lehet megint megelőzöl a beültetésben, én már nem nagyon hiszem, hogy keddre jobb lez a nyálkahártyám! Na, jó egy ici-picit még reménykedem, hogy csak később indul be:) Na,majd egyszer csak megkapom én is őket:)

Lukrécia,
szia!! Azt nem is mondtad, hogy végül sírtál a film alatt? (cd-n) Most lehet hülyeséget írok, de ti voltatok moziban, vagy keverlek már?! Ha, igen mit néztetek és milyen volt? Hogy vagy? Ilyenkor mikor fog megjönni? Én nagyon izgulok , hogy megint nemlehet megcsinálni. Csak akkor nekem a múltkor miért nem adott Merionalt?! Na,mindegy!

Gombahölgy,
hogy érzed magad kismama? Jaj,nagyon irigyellek, persze csak úgy finoman, meg az összes kismamit!!! Vigyázz magadra! Te, neked nem kellett volna a cd? (tudod a film):)
Gil,
igen, ő volt, az anyukám, felküldtem, hogy oda kinnt ne fázzon meg:) Mi még akkor, amikor te bejutottál, még kinnt voltunk kb. 10 után jutottam föl:( Tehát te pont elmentél! Sajna:( Szorítok neked nagyon!!!!!
Naposoldal kismami,
hogy vagytok??? Látod mi történik velem, nem akar ez nekem összejönni, hihetetlen, hogy ez mind velem történik:( Vigyázz magadra és legyél jó!!!
Gica, Vicuska, Judit kismamik
remélem jól vagytok és már csak élvezitek a kismamaságot, az esetleges rókakomákat leszámítva?!
Lexi,
remélem nekem is beindul majd! Na, akkor mikor adtátok a szurit? Tényleg korán kéne kellni, ahhoz a Decához:( De hát azt tényleg reggel kellene! A többit meg este! Te nem adod be magadnak? A melóhelyen nem tudnád megoldani? Mondjuk én biztos nem bírnám. Egyébként hogy érzed magad? A férjed jobban van már?
baby.81

Szép napot mindenkinek!

Kissé ellustultam a napokban...Mintha ez olyan furcsa lenne... :oops: :oops: Éjszakás műszakom után este fél 5-íg aludtam! :shock: :shock: És éjfélkor már megint...Közti időben zombit játszottam....
Ma viszont ilyenkor sikerült kelnem, nem mondom, hogy kialudtam magam, de jól vagyok! :roll: :lol: :lol:

Zsókuci!

Te drága!!!Könnyeztem végíg a soraidon!!!Nagyon nagyon drukkolok Nektek!!!Sok erőt, anygalkát, és kitartást kívánok!!!!Van már valami új hír????TUd már pisilni kis tündérke????

Bibar!
Te drága! Látod, nem is vagyok lveszve...csak ez az éjszakázás annyira padlóra tesz, főleg, ha menni is kell egész éjszaka..Bár akkor telik az idő!

EStrella!
Jajjjjjjj!!! :( :? Nem akartam, hogy fájjon!!!! :oops: Na, majd amai nem fog!!!!!Igérem!!!Vagy ha mégis, marad a comb!!! :shock: :lol:

Baby!
MIért ne sikerülne???Ne beszélj butaságokat!!!!Ne beszéld be magadnak, hogy nem !!!!!A nyh-a pedig majd szépen megnő!!!Amikor szükség lesz rá!!!! :lol: Eljön annak is az ideje, csak türelem(tudom, az nincs)

Gil!
Akkor elküldöm újra!!!! :lol:
Hááát, hogy mi mikor megyünk, az jó kérdés....Még van 1-2 helyre teendő dolog, na meg aztán nincs rá anyagi keret...Főleg azok után, hogy Timy megírta mennyit hagyott a patikában!!! :shock: :shock: :shock: MÉg a negyede sincs meg...És nekem azt mondta a doki, mikor nem sikerült, hogy emelt adaggal fogunk menni legközelebb, hogy maradjon fagyira is...Na, gondolhatod akkor mennyibe lesz!!!! Így most a természetre bízzuk magunkat! :lol: Elvégre azt mondták a műtét után, lehet spontán is, csak időt nem hagytak próbálkozni...Na, most időnk van! :lol:

Lexi!
Már lehet későn írom, de a deca-t reggel célszerű szúrni, közel azonos időben!!Most fél óra csúszás nem gond...A többit este, a változtatások miatt!!És hogy megy???
Férjed???

Juci!
Rókákat én is szivesen látom, de csak átmenetileg... :wink: :lol:

Na, visszaolvasok, aztán még jövök!!! :lol:
Vendég

Gil!

Szerintem akkor pont kerültük egymást,én Babyvel álltam a sorban és anyukáját felküdtük,biztos,hogy őt láttad.Aztán felmentünk megnézni téged és Gombát,de kb ketten ültek fennt.Lehet hogy pont akkor ücsörögtél bennt. :? Mindegy,most sűrűn járunk,egyszer majd csak összefutunk.

Baby

Azért még ne keseredj el ,mit tudjuk mi mi lesz keddig...Bár a 3-as nyálkahártya elég kevésnek tűnik.Meglátjuk.Szegénykém,jól meg kell kűzdened ezért a beültiért!
Ja,persze végigbőgtem a filmet.....
Úgy volt hogy megyünk moziba Bibarékkal az SOS szerelemre de a drága férjemnek tegnap is tüdőgyulladása volt(ebben a hónapban másodszor-kicsit hipochonder a drága-imádom :lol: ) emiatt nem mentünk,hanem egész este a kádban ült és forró teát ivott.Jó program volt :wink:

Juci!

Szerintem mindenképpen hagyd ki a teát!Talán próbáld ki a lányok tanácsait.

Bibarcica

Legalább volt egy szép estétek kettesben..... :lol:
Képzeld még nem jött meg,pedig görcsölget meg beültem tegnap forró vízbe-ok 5 perc volt mert utálom-de még semmi.Ne kívánd hogy kedden menjek,mert le szeretnénk menni anyához.Pedig úgyis az lesz a vége amilyen béna vagyok.... :?
Átvettük neked még tegnap délelőtt a filmet,meg majd a videókazit is viszem.Ha nem talizunk kedden,felőlem bármikor talizhatunk az árkádban vagy vmi.Szólj Macinak is.

Zsókuci!

MI VAN VELETEK?????? :roll:

Share!

Gondolok rátok!!!! :D
lukrécia

Gomba!!!
Grtaulálok!!!!!Szép magas HCG!!!De a 2 szív csak uh után, nem kiabálunk el semmit!!! :wink: :lol:

Lukrécia!
Sajnálom!!! :cry: :cry: De ahogy Bibar is írta, majd most!!!!! :wink:

Madrin!
Jó a pókos becenév is!!! :lol:

És Sharon!
Ezen akullnacson nagyon jót nevettem!!! :lol: :lol:

EStrella!
Na, azért Te még a Tonna donnához, és tank arankához nagyon messze állsz!!!!!Majd 9 hónap múlva! :wink: :lol:

Emese!
MI volt méhtükrözésen????? :roll: :roll:

Share!
Várjuk ajó híreket, hogy kicsi Máté kibújt!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Lukrécia
jól van egye fene,ma is megjöhet :lol: :lol: azért jó lenne már kedden talizni :oops: :oops: mikor hivjalak?mentek tihi anyujához??????,remélem jobban van az urad :roll: :roll: na pusz

Kriszti
nem csodálom hogy hulla vagy ilyenkor :oops: :oops: hát most mi is bajba leszünk az uj stimunál,eddig volt pénzünk,most meg házunk van és pénzünk nincs :cry: :cry: de akkor is elökaparom majd,mert félek hogy lecsökkentik 2-re és akkor pisloghatunk majd mint hal a szatyorban :oops: ja egyébként köszi az ujabb adagot amit küldtél,szuper volt :lol: :lol:

bibar

Niki baba!!!!

Te holnap mész eredméynhírdetésre!!!!!!!És nem is jelentkeztél szinte mióta megvolt az inszem!!!!!Hol vagy???? :roll: :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Hát nálam a 100% narancslé sajna nem jött be, tegnap azzal próbálkoztam :oops:
A citromlé sem segít :cry:
Ma reggel két szelet kakaós jó reggelt öt korty gyömbérteával és egy kis tiszta szénsavmentes vízzel még bennem van...de akkor azt hiszem a teával leállok.
Max, ha nagyon kell mennem valahova...

Legalább tudom, hogy Gombóckák rendben fejlődnek :lol:

Zsókuci :?: :?: :?:

Share, remélem már hármasban vagytok :!:

Kellemes napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Bibar!
Nem azt mondták, aki benne van már a programban, annak megmarad az 5????? :roll: :roll: Nagy szemétség lenne, ha elvennék..Bár én mostanában semmi új infót nem hallottam!
MI sajnos nem tudunk sehonnan szedni pénzt, az első is hitelből ment...Most azt fizetjük előbb vissza! :oops: :oops:
Lakásunkat memg nem fogjuk azért eladni!(sajnos sokan azt teszik) :cry:
Majd küldök képeket is, csak még össze kéne szednem magam! :lol: :lol:
Vendég

Lukrécia!
Ti mentek is vissza rögtön stimura???
Férjecskédnek jobbulást, nem játék egy tüdőgyuszi.....Főleg lábon kihordva! :roll:
Vendég

Kriszti
sajnos nekem a Zeke doki azt mondta,hogy minnél hamarabb kezdjük el a stimut,mert lecsökkentik,szóval ugy néz ki hogy ránk is vonatkozik :oops: :oops: most aztán be vagyok szarva,hogy mi lesz,hogy lesz :oops: :oops: hát megértem hogy a lakásotokat nem adjátok el,én sem tenném,remélem majd a család besegit ha oda kerül a sor :( :(

bibar

Bibar!
De Te most nem fizetsz 100 ezret a fagyisért, ugye??? :roll: Hisz még mindegy...Legalábbi már ami a stimuk számát illeti...
Az lenne az igazi, ha mindenki a 2-vel indulna innenstől kezdve, tökmindegy, hogy hány volt meg neki...(persze jobban az járna, akinek már volt vagy 3-4...)Aki meg most kezd, annak úgyis csak 2 lesz! :(
Vendég

Lányok! Segítsetek!

Tegnap este adtam be az Ovitrelle-t, és most nagyon rosszul vagyok! Itt szenvedek, sehogy se jó, se fekve, se ülve, se állva! Majd szétpukkad a hasam, hányingerem van, és néha görcsöl egyet a hasam. Nagyon rossz! Ez már a 6. Ovi, és eddig soha nem volt ilyen durva, persze mindig feszített a hasam, de most ez rosszabb. Mit csináljak???? Volt már így valaki?
Bocsi, most nem olvastam még vissza a többit.
gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?