Sziasztok!
Angi!
Csak most olvasom, hogy mi történt az öcséddel!
Imádkozunk érte, és értetek is! Hogyan történt? Melyik kórházban van? Milyen az állapota? Írj nekünk!
Vali!
Megy a kép! Egyébként Alíz egy tünemény! Én eleve kislányra vágytam, de most Attila is kedvet kapott hozzá!
Mamacka!
Képek szuperül sikeredtek! Majd ha egyszer unatkozol(
), kérhetjük mi is azokat, amiken rajta vagyunk? Címem pü-ben. Köszi!
Áron babának boldog hófordulót! Zazival tényleg nagyon egyformák, csak nem mertem tegnap mondani, hátha csak én látom úgy.
Cory!
Boldog névnapot!
Annácska!
Annamari szemei se semmik!
Küldök pü-t.
Betti!
Jó, hogy megvan a lakás, gratulálok hozzá!
A berendezés már a kellemesebb része a dolognak! Milyen egyébként?
Évi!
Keve is kiegyensúlyozott volt mikor vérszegény volt. (Mikor szopi-gondok voltak, és éhezett, akkor is csak mosolygott, nem sírt.) Jól nézett ki, hízott is. Nálunk a doktor néni csak azért nézte meg a vasat, mert szóltam, hogy szopin kívül nem fogad el semmit. Szerintem ne hagyd magad! Egy kivizsgálás nem árt, és bármi van, azt jobb minél előbb tudni. Így esetleg még romolhat is a helyzet. Bocs, nem akarlak még jobban idegesíteni, csak az az egy hónap olyan sok, főleg, hogy írtad, hogy már három hónapja nem hízik Dóri.
Mi ma voltunk apósnál. Túléltük. Utóljára karácsonykor volt kíváncsi az egyszem unokájára.
Hogy ne csak a rosszat írjam: Mikor itt járt a védőnő, faggattam a Szent Imre szülészetéről. Néhány dologra mondta, hogy majd utánanéz. Egy hónap múlva jön megint, gondoltam, addigra vagy elfelejti, vagy hozza a válaszokat. (nem jegyzetelt). Erre tegnap kaptam tőle egy sms-t a válaszokkal. Furcsa nézetei vannak a gyerekkel kapcsolatban, de úgy látszik, rendes, lelkes.
Hallottátok, hogy a tegnap megsérült tűzoltóknak is vizitdíjat kellett fizetni?