Sziasztok!
Akartam jönni napközben is, de nem volt egy szabad percem sem ettől a Marcigyerektől... Most végre hamar elaludt, nappal persze egy szemhunyásnyit sem alszik
, ez már általában így megy, max. autóban v. babakocsiban hajlandó egy órácskát aludni. Én kornyadozom mellette, nem bírom a tempóját, estére totál kipurcanok, ha nem fizikailag, akkor lelkileg... ilyenkor elgondolkodom, hogy ha terhes lennék vagy meglenne már a kistesó, mi a csudát csinálnék???
Ha nagyon nem bírom, el tudom altatni nappal is, de ez egy-másfél órás macera, utána meg lenyom 3 órát egyhuzamban (persze én is a kimerültségtől), és este 7 körül kelünk, mint a hétvégén... Na, akkor aztán éjfél körül lehet csak lerakni...
Szóval simán lehet, hogy neki most éppen nincs szüksége a nappali alvásra, csak nekem lenne néha...
Bocsi, hogy most ilyen panaszkodós kedvemben vagyok, nagyon lehangolódtam
, itthon gyakran fáradt, savanyú és mogorva vagyok (Marci és a férjem örömére), Marci tök könnyen kiborít a rosszaságaival, nem bírok vele... Egy hete a gyomrom is fáj, ég folyamatosan, sajna erre is hajlamos vagyok, már próbáltam mindenféle természetes gyógymódot (kamilla, Salvus-víz), de lehet, hogy megint szednem kell vmi savcsökkentőt. Bár lehet, hogy inkább nyugtatót kéne...
Na, mindegy, próbálok egy kicsit másra is koncentrálni.
Timka, még a múltkor kérdezted a nyelvtanítást. Én sem támogatom ilyen korban, sztem nincs túl sok értelme. Nyilván ha vmelyik szülőnek más az anyanyelve vagy idegen országban élsz a gyerekkel, akkor persze, tanuljon két nyelvet, de itthon sztem tök felesleges, bőven elég iskoláskorban elkezdeni. Jó, a kiejtése állítólag anyanyelvi szintű lesz a gyereknek, ha ilyen korán kezdi tanulni, de azt is lehet később is fejleszteni.
Thomasból nem azért van nekünk angol, mert tanítani akarjuk, hanem mert nincs magyar Thomas-dvd, és ezt az öcsémék hozták Amcsiból.
Jó, azóta már megkaptuk mi is apósomtól a tv-ből letöltött magyar epizódokat is, de egyelőre, amíg nem zavarja, hogy ezt nem érti, ezt is uyganolyan szívesen nézi. Szóval ha gondolod, lemásolhatod te is! (Most Tameszéknál van.)
Torta: én is láttam Thomas-os marcipán tortát, de nekem az volt vele a bajom, hogy ezeknek a marcipánbevonatú tortáknak olyan gáz a belseje, vmi vajas, csokis egyentrutymó van benne, és az én finnyás fejem azt úúútálja...
Így nálunk Sacher torta meg egy túrótorta volt a zsúron, a családi bulin meg az anyukám-féle mozdonytorta meg az én gyümölcstortám.
Nyuszkó, gratula az autóhoz!!! Te is vezeted?
A pocak meg szuper!!!
Hogy bírod így a végefelé?
Ákosnak meg én is boldog névnapot kívánok!
Eveka, nagyon aranyos Marcid a képeken!
Gyors gyógyulást neki! Mi baja lett?
Évi, remélem, hamar rendbejönnek a kiütések, és kiderül, hogy mi volt a ludas!
Ja, anyásság: én azt furcsállom, hogy nálunk most kezdődött (!), eddig nem nagyon volt jellemző Marcira, jó, persze, azért mama mindig egy fokkal jobb volt, mint papa, de papával is ugyanúgy beérte, ha kellett.
Timurr, jó, hogy meggyógyultál! Vigyázz magadra!
Na, megyek, nem rontom itt tovább a hangulatot...