Új privát üzeneted érkezett!

Chesti!

Elküldtem a pénzt!

Zsókucinak és Zolinak! Sok-sok erőt és kitartást kívánok!
Mesinek pedig kívánom, hogy nőjön nagyra!

Puszi!

Judit

jucicuki

Mary, Bibike, Brigii, Gica, Jucicuki a hiányzó adatokat irjátok meg, hogy teljes legyen a tábla :)

Kép
Kép

chesti

Chesti!

Március 2-én megyek utoljára a BMC-be UH-ra, aztán már csak a fehérvári dokimhoz, itt is fogok szülni.

Judit

Köszi, hogy betettél :lol:

jucicuki

Chesti!

Én is elküldtem a pénzt!
Zsókuciéknak pedig én is sok sok eröt és kitartást kivánok!

Ja és ez a karácsonyi video is nagyon aranyos , a párom teljesen odáig van a kis Nikiért, meg lehet zabálni, olyan édes! :lol:

Kép
bibike27

A március 2, az március 22 :oops:

jucicuki

Csajok ! Chesti!!!

A bank kéri a számlatulajt!!! Tiszta hülyék nem elég a számlaszám!!!!
mot

Chesti!

Én márc 23-án megyek legközelebb ultrahangra, a Margitba fogok szülni.Kicsi lányunk neve Niki, vagy Betti még nem tudjuk eldönteni! :lol:

Kép
bibike27

Sziasztok
Nem ismertek mivel sose irtam a forimra csak nagyon régota olvaslak titeket.
Szeretnék hozá járulni Zsokuciéknak való gyüjtéshez, hisz kezdetektö ismerem a történteket s nagyon kivánom, hogy Emese mihamarab megerösödjön s hazamehesen a szüleivel.
Chesti!
Csak holnap tudok utalni de kérlek elölegezd meg.
Elöre is köszönöm
Napsugáreperke
napsugáreperke

Chesti!
Végül is sikerült utalnom az előbb.
Nekem is kérte a azámlatulajt, de mivel nem tudom az igazi nevedet, beírtam, hogy Chesti :lol: , mivel gépről utaltam, így nem reklamált ezért :wink: , már a visszaigazolás is megjött.

Zsókucinak kitartást és sok erőt kívánok, Emese meg gyógyuljon meg nagyon gyorsan, és hallgasson sok sok mesét meg verset!

Rozus

KépKép
rozus

Chesti, lécci jelezz, ha megkaptad a pénzt, jó?

KépKép
rozus

Chesti

Nekem is a neved kellett volna,de akkor beírom én is hogy Chesti
lukrécia

Oké,sikerült,elküldtem a pénzt.
Puszi
lukrécia

Csajok :)

Stark Eszter, vagy Zoltán.
Mindenkinek püben jelezni fogom ha megkaptam.

Napsugáreperke, igy ismeretlenül is köszönjük! :)

chesti

Chesti!

Remélem megkaptam az sms-emet. Megpróbálok még ma lemenni a savoya-ba. Jázmint nem akarom magammal vinni, így meg kell várni míg apa hazaér. vagy holnap Ő küldi.

Amúgy köszi a válszodat a krábbi kérdésemre, nagy kő esett le a szívemről. Sokat segítettél!
Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Progeszteron injekcióra lenne szükségem, ha valakinek van megmaradt ampullája szívesen megvenném.

Zsókucinak és Emesének sok-sok erőt és kitartást kívánok!!!!
alma88

Lezárult az ajándékutalványos hozzájárulás! Férjem elment megvenni.
Büszkék lehetünk magunkra, hogy ennyien összefogtunk a kis Emeséért.
Aki lemaradt, vagy anyagi okok miatt nem tudott hozzájárulni, azoknak a sok bíztató hozzászólással, és imákkal rengeteget erősítették a kis családot!
26 ezret sikerült 1 nap alatt összehoznunk. :)

Akik besegítettek az ajándékutalványba Zsókuciéknak :

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Balwin (külön köszönet a júniusi babáktól :) )
Brigii
Süni
Lukrécia
Agnese
Mamm
Kriszti78
Baby81
Szuszi
Estrella
Share
Napsugáreperke
Timy28

chesti

Chesti!

Most kerültem a gép közelébe, és látom, hogy 5-ig kellett volna utalni. :oops: Holnap utalom jó?

Zsókucinak üzenem, hogy bízzanak Emesében, magukban és az orvosokban és minden rendben lesz. Minden egyes nappal egyre erősebb lesz a pici lány... :) Nagyon sok erőt és kitartást kívánok mindhármótoknak!

Lányok!
A háziorvosom beutalt terheléses cukorvizsgálatra, mert egy a stimulációt előkészítő szakaszaban vett véreredményem alapján a vércukorszintem magasabb volt a megengedettnél. Nem korai ez még? Hanyadik hétben szokott lenni a terheléses vércukorvizsgálat? Vagy ez változó? ELőre is köszi a választ!

Gica
gica1

Gica no problem, akik jelezték és fent vannak a listán azok nevében megelőlegeztem.

Agnese, Mamm, Baby, Szuszi, Estrella, Share nektek megelőlegeztem szintén, ahogy tudjátok utaljátok! Köszi

chesti

Chesti!

Köszi a megelőlegzést, átutaltam a pénzt.

Zsókucinak üzenem, hogy bízzanak abban, hogy Emesével minden rendben lesz. Napról napra egyre erősebb lesz majd a kicsi lány. Velük együtt szorítok érte.

üdv mindenkinek

Kép

Kép
agnese

Chesti,
átutaltam a pénzt, de csak most tudtam, így holnap kapod meg, bocsika:( De annál nagyobb szeretettel küldöm:)
baby.81

Hello Lányok!

Megjöttem.A pénzt feladtam. Remélem odaér, majd jelezz vissza. Köszi Chesti még egyszer! :lol:

A pár soros üzim az utalvány mellé:
Drága Zsókuci kismamipajtás és kedves kis családja!
Azt üzenem Nektek, hogy ne adjátok fel, bízzatok nagyon!
Stramm életrevaló kiscsajszi, ezt már eddig is bizonyította.
Fogadok hogy a lombikbébi találkozón majd neki lesz a legnagyobb hangja!
Majd meglátjátok, hogy pár év múlva, amikor éppen valami nagyobb csínyt követ el a leányzó, -amiért persze nem lesz szívetek megdorgálni- mosolyogva, csak egy rossz álomként emlékeztek majd erre az időszakra.
Addig is sok erőt, kitartást Nektek! És védőangyalkáink vigyáznak Emesére!
Nagyon sok puszi Nektek!

lanett

Nagyon jó, hogy ennyi összejött, köszi Chesti, hogy intézted :lol:

Remélem Emesének nem sokáig lesz rá szüksége, mert mihamarabb élőben mesélhet neki az anyukája otthon és nem felvételről kell hallgatnia a hangját.

Judit

jucicuki

Chesti, most ment a pénz, köszi, hogy megelőlegezted.

Zsókuciéknak pedig sok erőt és minden jót kívánok.

Tartozom még a születéstörténettel, amit végre sikerült megírnom.
hát íme, de hosszú lett:
Tulajdonképp egész éjjel rosszul aludtam, úgy éreztem, hogy a gyomrom a torkomban volt. Szerda hajnali 3kor kimentem pisilni és észrevettem, hogy véres a vizeletem, de akkor még semmi fájás nem jelentkezett. Gyors tájékozódás nyákdugó ügyben és megnyugodva visszafeküdtem aludni azzal a tudattal, hogy ez megtörténhet a szülés előtt napokkal is és hogy hajnalban első dolgom lesz felhívni a szülésznőmet (bár pont szerda reggel volt ctg időpontom, de azért biztos, ami tuti). Hát a fájások nem várattak sokáig, mert félórára már jöttek is. Rendszertelenek voltak és változó intenzitásúak, de határozott fájások voltak, nem lehetett összetéveszteni semmivel. 6ig vártunk és mértük az időket, néha azonban a falat le tudtam volna bontani, annyira fájt. Akkor felhívtam a szülésznőmet, aki azonnal berendelt a kórházba. Riasztottuk anyut, mert őt kértem meg, hogy legyen velem a szülés alatt. A férjem nem bírja a megterhelő szitukat és beájul. A kórházban már rendszeres és erős fájásaim voltak a ctg-n, majd a doki vizsgálata közben elfolyt a magzatvíz is. Jött a beöntés, borotválás, kakilás és kínlódás a szülőszobán. Kb. 10órakor egy erős fájás után kértem eda-t. Sejtettem, hogy szükségem lesz rá. Ezek után 1-2 órát kellemesebben eltöltöttünk a családdal, bár minden fájás érezhető volt, de nem vészesen. Dél körül kezdett kimenni a fájdalomcsillapító és a doki megállapította, hogy a méhszáj megfelelően kinyílt, indulunk. Sajnos a maradék eda miatt nem volt igazán nyomásingerem, így akkor nyomtam, amikor mondták. Szegény anyukám, két fájás közben figyeltem őt, potyogtak a könnyei. Két doki „passzírozta ki” belőlem Olivért, de nem jött könnyen és sajnos a gátmetszés ellenére is repedtem. De csodálatos pillanat volt látni azt a kisembert, aki majd 10hónapig növekedett a pocakomban. Pár másodpercig velem hagyták, majd amíg összeöltöttek elvitték. Ki tudja mennyi idő után rendbe tettek és bejött a családom és hozták Olivért. Gyenge voltam, de nagyon boldog. Egy idő után a szülésznőm benézett a takaróm alá és kirohant a folyósóra, hogy azonnal hívják vissza az orvost. Kiküldte a családomat és mindenki idegesen futkosott körülöttem. Hirtelen ezren lettek. Semmit nem érettem. Néha megkérdezték, hogy jól vagyok-e? ja, jól voltam, egy nehéz szülés után. A lényeg, hogy majdnem kivéreztem és ezért megműtöttek. Felvágtak köldökig, kaptam vért, plazmát és mindent ami kell, hogy életben tartsanak. Állítólag olyanná vált minden mint a Vészhelyzetben. Mindenki rohangált, kiabált, mindenkit kiküldtek a folyosóról, a ctg-re várókat is elküldték. Asszem este 6ra kerültem a kórterembe, és ami akkor fel sem tűnt, hogy nem a saját a szobámba, hanem az őrzőbe. Másnap a dokim elmondta, hogy aznap nem csak Olivér született meg, hanem én is újjászülettem. Az orvosomat annyira megviselte a dolog, hogy a műtétet nem is tudta végigcsinálni, egy másik főorvos végezte el. (Rozus te ismered az Arnoldot) Szegény családom és szegény férjem órákat őrlődtek arra várva, hogy életben maradok-e. Ezekután 2 hétig élveztük a kórház vendégszeretetét, szoptatni nem tudtam, mert annyi antibiotikumot kaptam, mint egy ló. Amikor belövelt a tej, fejtem, mint a gép. 1hétig egy a pocakomból kilógó csővel mászkáltam, ami egy műanyag tasakban végződött, a pangó vér kivezetésére. Guszta volt. Közben belázasodtam, iszonyat hasmenésem lett, agyonvizsgálgattak, fostam a szó átvitt és tényleges értelmében, hogy vmilyen szövődmény lépett fel, de ahogy jött az egész úgy el is múlt. A vérveszteség miatt fehér voltam, mint egy több napos vízi hulla és a fofás miatt pedig elkezdtem vészesen fogyni. Olivért mindeközben a csecsemősökre kellett bíznom és hát elég vegyes érzelmekkel hagytuk el végül a kórházat. Kaptunk hideget, meleget, de a lényeg, hogy már együtt vagyunk és jól vagyunk.
Sokáig még csak gondolni sem tudtam a szülésre és az utána következőkre. Most már könnyebb.
szuszi

Brigii, Gica!

Ti otthon vagytok v. dolgoztok?

jucicuki

Judit!
Én még nem dolgozom. Bementem ugyan egy napra kb. 1 hónapja, de körülöttem mindenki beteg volt, így úgy döntöttem, hogy az infulenzás időben nem megyek. Hétfőn lesz uh. és ha minden rendben, akkor lehet, hogy bemegyek majd, de még nem dontöttem. A kispapa nem nagyon szeretné, hogy menjek, ő nagyon félt, hiszen már nem vagyok mai csirke és úgy van vele, hogy ha már ennyit küzdöttünk a bébikért ne a munka miatt legyen bármi gond. Én viszont pár hétre bemennék még... Szóval egyenlőre még itthon...
Te is otthon vagy ugye?
Gica
gica1

Én is itthon, március 22-ig tuti, ha minden rendben lesz, akkor szeretnék kicsit dolgozni, a pénz miatt sem mindegy, meg be kellene tanítanom a leányzót, akit felvesznek arra az időre, amíg nem leszek.
És hiányzik is a munka...

Judit

jucicuki

Szuszi!
Te jó ég!!!! Nem semmi!!! És mindez mért történt? Ki a hibás? Van valami magyarázat? Arnold utána bement hozzád többször? Azért hozzá jársz még?
Húú, még jó, hogy megmaradtál!!!!

Rozus

KépKép
rozus

Lányok szeretném még megemlíteni Macikát, ő lemaradt a listáról, de benne volt az ajándékutalványban!

chesti

Chesi,
Ma az egész napom egy kész katasztrófa volt, nem is tudtam megnézni a fórumot, csak most. Köszönöm, hogy megelőlegezted a pénzt, holnap mindenképpen küldöm. :)

Szerintem Zsókuci nagyon meg fog hatódni, és hihetetlen jó érzés, hogy ennyi ismeretlen ismerőst összefogásra késztetett az ő történetük. Jó látni, hogy vannak még jólelkű emberek, jó látni, hogy ilyen fantasztikus csapat van itt!!! :)

Mamm
mamm

Jó reggelt Csajok!

Fantasztikus csapat!! Nagyon várom a beszámolót, hogy mit szólt Zsókuci és friss híreket is várunk a gyönyörűséges kis Tündérkéről!!!!
mot

Chesti

Mi is elutaltuk a pénzt, de csak este sikerült kb.6 felé, valószínüleg ma lesz a számlátokon.

manda

Emberek!!!!!!!!!
Le a kalappal előttünk!!!
Nagyon összetartók vagyunk!! :lol:

Zsókucit, Emesét és Zozot puszilom és sokat gondolok rájuk!!!

manda

Szuszi!
Nem semmi szülésed volt! Nagyon örülök, hogy túl vagy rajta! írtó erős vagy!!!!

manda

Sziasztok!
Szuszi, nem semmi, amin keresztülmentél! A lényeg, hogy most már minden rendben van!

Chesti, reggel átutaltam!
süni76

Mi újság Zsókuciékkal :?: :?: :?:

jucicuki

Jónapot mindenkinek! :D

Tök jó, hogy ennyi összejött. :D Ebből is látszik, hogy mennyire össze tudnak tartani azok, akik hasonló problémával küzdenek. Bár azt hiszem Zsókuciék története mindenkit meghatott volna. De jó tudni, hogy számíthatunk egymásra - de soha többé ne kelljen ilyen dolog miatt összefognunk! :shock:

Chesti!
Végül anyósom adta fel a pénzt és elfelejtettem mondani neki, hogy mit írjon feladónak, de látom azért leesett!

Lányok! :)
VAn valakinek tapasztalata a Naturland szoptatós teájával? VAgy bármilyen más tejszaporítóval? Chesti írta, hogy neki a Laktoherb nem jött be, másnak igen? Most próbálom ki a Naturlandot, de már borzasztó szaga van :?
Nektek mindíg sikerült betartani a három órát az evések között? Én nagyon igyekszem, de van, hogy Jázmin annyira bealszik szopizás közben, hogy csinálhatok vele bármit de húsz perc múlva felébred és mohón rácuppan. Persze tudom, hogy néha csak a cici fílingre vágyik, de ha egyszer ez az egyetlen ami megnyugtatja mikor fáj a pocija...., de van, hogy még tényleg eszik. :shock:
Valamit rosszul csinálok? Nem túl gyakori dolog ez, de előfordul.
Nem egyszerű . Gyötrődöm :(

Kép
Kép
zuzmó

sziasztok!

Zuzmó!

Én laktoherbet ittam, némi tejszaporulatot éreztem, tehát bejött. Azt hiszem a milupának van még valami ilyen teája az állítólag nem bántja a baba hasát. A laktoherb se volt finom de én úgy csináltam, hogy raktam hozzá még csipkebogyótát és így jó volt. Próbáld ki, hátha így bejön. Mi sose tartottuk a három órát, délelőtt volt hogy négyet is kibírt, mert reggel több tej volt, du meg akár kétóránként is szopizott, mivel én is fáradtabb voltam és így valamennyivel kevesebb volt a tej. Tehát ne aggódj, bízd a babára, és bízz magadban. De volt hogy csak azért kellett a cici hogy a puki kijöjjön, lányom még a mai napig is olyan hogy valamit rágcsálnia kell hogy jöjjön a szél pedig már2,5 éves.

Nincs még semmi hír Zsókuciékról???

csibe
csibe31

Sziasztok!

Fantasztikus, hogy ilyen jól sikerült az akció!
Chesti, nagyszerű munkát végeztél! Köszönjük szépen! :lol: :lol:

Zuzmó, saját tapasztalatom nincs szopis teákat illetően, de a 2 hete szült barátnőmnek bejött a Hipp Natal Aktiv teája. DM-ben, ill. gyógynövényboltban is lehet kapni. Tartalma: ánizs, édekömény, kömény, citromverbéna, citromfű. Már kóstoltam, finom gyógytea. :)
A tavaszi babás topikon az édeskömény teát dícsérik most. Anyának is inni, és szopi után a hasfájós babának 1-2 kiskanálnyit beadni.
Tényleg ne parázz! Biztos, hogy jó anyuka vagy!!:lol:

Szuszi, borzasztó amint keresztülmentél! Nekem nem volt világos, hogy tul.képpen miért kellett a műtét? :shock: Addig eljutottam, hogy vérzés, és utána vágtak egy nagyot. Örülök, hogy most már minden rendben!

Chesti, tetszik a Niki-hinta! Látszik, hogy élvezi a csajszi! :lol:
Karácsonyi fotóalbum is jól sikerült. Niki pedig egy kis hős, mert ilyen jól tűri a szurikat. Doktornéni nem mondta, hogy mennyi idős korától lehet az agyhártyagyulladás elleni oltást beadni?

Lanett, tervezitek, hogy elmentek 28. hét körül újabb 4D-re?

Újabb kismamik! Üdv. a topikon! Már kellett a friss erő. :lol: Remélem, még többen jönnek mostanában!

Drága Zsókuci, nagyon várom a jelentkezésedet! Fontos, hogy kiadd magadból a történteket. Ne kímélj bennünket! Itt vagyunk, és figyelünk rád. :)

Tegnap megvolt NST, UH, kenetvétel. Minden rendben (kenet ügyben csak 1 hét múlva lesz eredmény). Úgy tűnik, Máté egyelőre nagyon jól érzi magát odabent. A buksija 9,1 cm. Köldökzsinór-áramlás o.k., méhlepény II-III. fokban érett, magzatvíz átlagos. Minden megfelel a 37. hétnek. Méhszáj 2100-es. Dokim 3,2-3,5 kg körülire saccolja. :lol:
Sajnos 3-4 napja rettentő derékfájástól szenvedek. Nehezen bírok menni, ülni sem jó. Nem gondoltam volna, hogy az utolsó két hétben majd így járok. :cry: Megpróbálom kitornázni, hátha becsípődés (abban már profi vagyok, sajnos), de inkább a táguló medence hatásának tudható be, szerintem.
NST legközelebb hétfőn. Chesti, ha teszel táblát, esetleg beleírhatod.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
share

Sziasztok Lányok!

Én is szeretnék Zsókuciék felől érdeklődni. Hogy vannak? Remélem szépen alakulnak a dolgok!

Share!
Valahogy bírt ki ezt a néhány hetet! Nemsokára veletek lesz Máté, de szuper! Szép nagy babának ígérkezik... :)

Chesti!
Úgy látom neked és Zsókucinak volt túlstimuja. Kérdezhetnék erről? 1-2 hete eléggé fel vagyok puffadva. Eddig azt hittem, hogy a babák miatt van, de tegnap szöget ütött a fejembe, hogy lehet, hogy ez még a hormonkezelések utóhatása... :? Vékony testalkatú vagyok, bár mindig hajlamos voltam arra, hogy ha ettem, kissé felpuffadt a hasam. De most állandósulni látszik. Úgy nézek ki, mintha már középidős kismama lennék. Nem érzem, hogy keményebb lenne a hasam, de, hogy valami nem stimmel. A 6. héten végzett uh-n mindkét petefészkemben egy csomó érlelődő petesejt volt látható. Ez normális? Igaz az orvos nem nagyon izgatta magát emiatt, bár ő nem bmc-s. Kíváncsi lennék a véleményedre. Előre is köszi.

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok lányok! :lol:

Zsókuci.mi mindig melletettek vagyunk!!Ügyesek nagytok!

Chesti!
márc.19-én AFP.
Aug 23-ára vagyok kiírva, és Dunaújvárosban fogok szülni.

Jucicuki.
Én már a beültetés óta nem dolgozom, ugyanis piacozunk a férjemmel és ez kemény fizikai munka.

Chesti!Köszönjük a gyors szervezésedet!!

Mi jól vagyunk, a vérnyomásom szépen beállt a gyógyival, most a cukrommal szórakoznak 4,7 és 8,3 lett a terhelés után.
most mérnem kell mindent, de legalábbis a szénhidrát mennyiségét.

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Gica gyors válaszolok nked!
A túl stimut észrevették volna a BMC-ben, én úgy gondolom.
A túl stimutól a folyadék kicsapódik a vérfalakon keresztül a testbe. A vér besűrűsödése itt a veszélyes, a nehéz légzés pl utalhat a rá.
Viszont az érlelődő petesejtek..na igen ez gyanús...Ha jól emlékszem hasi Uh-val nézték van e folyadék bennem. Én azt javaslom mindenképp menj dokihoz, mond el a gyanudat!

chesti

Drága Mindenki,

Hazajöttem.
Nem is tudom hol kezdjem. Csak sírni és persze reménykedni tudunk.

Talán azzal kezdeném, hogy NAGYON KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Soha nem hittem volna, hogy „idegen” emberekben ennyi jó van, mint Bennetek! Már az is fantasztikus volt, hogy a bent létem alatt kb. 60-70 sms-t küldtetek, nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!! Rengeteget segített, erőt adtatok, nem akármennyit. De amit ma tettetek, az annyira megható és hihetetlen, hogy leírni nem tudom. Nagyon szépen köszönjük az utalványt, soha nem fogom elfelejteni sem én, sem Zozó, és nem is tudjuk igazán megköszönni, mert erre nincs szó. Fantasztikus emberek vagytok, és csak annyit tudunk mondani, hogy bármikor számíthattok ránk. Mikor kibontottuk a borítékot, zokogtunk. Nagyon jó emberek vagytok MIND!!!! Köszönjük.
Meg is vettük az MP3 lejátszót + a hangfalat, holnap már viszünk valami mesét, és éneket Emesének. Reméljük jövő hét elején fel tudjuk vetetni a szívhangomat a kardiológián, és akkor már azt is alákeverjük az összes mese és minden egyéb alá.

Drága kislányunk nincs túl jól. Nem olvastam vissza, nem tudom mit tudtok. De ami tegnap/ma történt: a tegnapi koponya UH szerint súlyos, mindkét féltekét érintő agyvérzése van. Hogy ez felszívódik, vagy sem a jövő zenéje. Ami baj, hogy éjszaka picit még rávérzett, így sajnos sokat görcsöl is, és nem pisil a katéter, és a sok vízhajtó ellenére sem. Ez sajnos ödémát okoz nála, ami eddig is volt, de még jobban fokozódik, és a nyomástól elképzelhető, hogy újabb vérzés léphet fel a buksiban, ami sajnos akár végzetes is lehet. A pisilés a nagyon éretlen veséje miatt van, sajnos nem tud még megfelelően működni. Nagyon borzalmas reggelünk-délelőttünk volt, végigzokogtuk… de rájöttünk, hogy amíg 1% esélye is van, addig nem adjuk fel. Hiszen a szülei vagyunk. És rettenetesen szeretjük a drága pici lánykánkat. A doktornő szerint nagyon erős, hogy egyáltalán él, hiszen rengeteg baja van szegénykénknek. A nagyfokú éretlenség, a fertőzés, gyenge még a szíve – keringési problémái vannak, a veséje, az agyvérzés, a tüdeje… nem is sorolom. Leírni is borzalmas. A PIC-en kűzdenek érte, nagyon hálásak vagyunk érte. Tudjuk, hogy a lehető legjobb helyen van. Legalábbis a pocimon kívül.
Nagyon nehéz ezt anyaként, illetve apaként átélni. Nem is tudom, honnan van még néha erőnk. Az idegösszeomlás szélén lavírozunk. Nem élünk, zombik lettünk. Néha picit erősebbek vagyunk, néha teljesen összeomlunk. Alig tudunk enni, ha eszünk, hasmenésünk van az idegtől. Zozó gyomra kész. Nagyon-nagyon félünk…
Ami egy kisebb csoda: beindulni látszik a tejcim. Csoda, mert ennyi könny után ritka. Remélem, hogy tudom majd adni a kislányunknak – még, ha addig heteknek – hónapoknak is kell eltelniük. Csodában bízunk, imádkozunk, drukkolunk.
Ma megérinthettük Emesét. Annyira jó volt és egyben félelmetes is. Selymes kis hajacskája van és a kisujjam utolsó „perce” nagyságú a kézfeje. Imádom minden kis porcikáját. A fülecskéje, a lábujjai tisztára, mint Zozóé… Annyira szeretem. Jobban mindennél, jobban az életemnél.
Reménykedünk. Kérlek, továbbra is nagyon drukkoljatok!

Chesti, Taptau,
Nektek külön ezer hála és köszönet a szervezésért, és az átadásért. Sosem fogjuk tudni ezt meghálálni…. Nagyon fantasztikus emberek vagytok. Mind.

Millió puszi MINDENKINEK.

Köszönjük.

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci és kis családja..azt hiszem nem kellenek a szavak, tudod jól mit érzek, és mit mondanék.
Átölelnélek és vigasztalnálak...
Adnék nektek erőt és csodát, bármit, amivel segíthetnék!
Azt hiszem mondhatom sokunk nevében, Emese kicsit a mi lánykánk is, sírva olvastunk Téged...
Mi továbbra is imádkozunk ezért az erős kislányért.

chesti

Drága Chesti:
Neked meg köszönjük a szervezés lebonyolítását!
Ügyes csajszi vagy!
És persze Taptau is!
Zsókuciéknak is írtam, csak a másik fórumra, remélem elolvassák majd.
Vendég

Zsókuci!

Nem tudok okosat írni. Könnyezve olvastam írásodat. Teljes szívemből szorítok nektek, próbáljátok támogatni egymást és mi mindannyian megpróbálunk erőt adni nektek. Bízni kell, mást nem tehetünk. A mesék és a szívhang, amit majd küldtök Emesének biztos, hogy segíteni fog, hiszen egy picit így olyan lesz, mintha még a pocakodban lenne. Tartsatok ki és próbáljatok magatokra is vigyázni! Veletek vagyunk!

Chesti!

Nagyon köszönöm a gyors infót. Hétfőn, ha megyek a dokihoz, mindenképpen felvetem neki ezt a dolgot.

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok Csajok!

Napok óta most jutottam nethez és látom, hogy kissé lemaradtam a gyűjtésről. Bocsika

Zsókuci, nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked és a párodnak is. A kis Emese biztosan nagyon erős baba, ezek a picik rengeteg mindent kibírnak.
Nagyon szorítok érte, hogy mielőbb otthon lehessetek együtt!

Puszi

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Emese továbbra sincs jól. Még mindig nem pisilt, és ez nagy baj... :cry: :cry: Nagyon le van gyengülve, alacsony a kis pulzusa is, és továbbra is görcsölget. Bevittem Neki egy kis plüss macit, ami remélem erőt ad neki, és segíti a pisilésben is... Este visszük neki az MP3-at is.

Légyszi extrán drukkoljatok, hogy pisiljen. Ez most a legfontosabb...
Köszönjük. És persze az eddigieket is.

Sziasztok.

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci, Emese és Zozo!
Nagyon-nagyon drukkolunk nektek! Sokszor gondolok rátok, és küldöm a pozitív energiákat!!! Erősek vagytok, meg tudjátok csinálni! Tartsatok ki!!!!!

Kép
Kép
share

Zsókuci drága!

Szorítunk a kis Emesének. Mondtam az őrangyalkámnak is, hogy segítse Őt, és tessék rá venni, hogy pisiljen!
Este hívlak, bízom benne, hogy addigra már nagylány módjára Emese túl lesz a pisilésen!
Puszi nektek!

chesti

Zsókuci Drága !

Millió puszit küldünk, nagyon sokat gondolunk Rátok!!!
mot

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?