Sziasztok!
Fantasztikus, hogy ilyen jól sikerült az akció!
Chesti, nagyszerű munkát végeztél! Köszönjük szépen!
Zuzmó, saját tapasztalatom nincs szopis teákat illetően, de a 2 hete szült barátnőmnek bejött a Hipp Natal Aktiv teája. DM-ben, ill. gyógynövényboltban is lehet kapni. Tartalma: ánizs, édekömény, kömény, citromverbéna, citromfű. Már kóstoltam, finom gyógytea.
A tavaszi babás topikon az édeskömény teát dícsérik most. Anyának is inni, és szopi után a hasfájós babának 1-2 kiskanálnyit beadni.
Tényleg ne parázz! Biztos, hogy jó anyuka vagy!!:lol:
Szuszi, borzasztó amint keresztülmentél! Nekem nem volt világos, hogy tul.képpen miért kellett a műtét?
Addig eljutottam, hogy vérzés, és utána vágtak egy nagyot. Örülök, hogy most már minden rendben!
Chesti, tetszik a Niki-hinta! Látszik, hogy élvezi a csajszi!
Karácsonyi fotóalbum is jól sikerült. Niki pedig egy kis hős, mert ilyen jól tűri a szurikat. Doktornéni nem mondta, hogy mennyi idős korától lehet az agyhártyagyulladás elleni oltást beadni?
Lanett, tervezitek, hogy elmentek 28. hét körül újabb 4D-re?
Újabb kismamik! Üdv. a topikon! Már kellett a friss erő.
Remélem, még többen jönnek mostanában!
Drága Zsókuci, nagyon várom a jelentkezésedet! Fontos, hogy kiadd magadból a történteket. Ne kímélj bennünket! Itt vagyunk, és figyelünk rád.
Tegnap megvolt NST, UH, kenetvétel. Minden rendben (kenet ügyben csak 1 hét múlva lesz eredmény). Úgy tűnik, Máté egyelőre nagyon jól érzi magát odabent. A buksija 9,1 cm. Köldökzsinór-áramlás o.k., méhlepény II-III. fokban érett, magzatvíz átlagos. Minden megfelel a 37. hétnek. Méhszáj 2100-es. Dokim 3,2-3,5 kg körülire saccolja.
Sajnos 3-4 napja rettentő derékfájástól szenvedek. Nehezen bírok menni, ülni sem jó. Nem gondoltam volna, hogy az utolsó két hétben majd így járok.
Megpróbálom kitornázni, hátha becsípődés (abban már profi vagyok, sajnos), de inkább a táguló medence hatásának tudható be, szerintem.
NST legközelebb hétfőn. Chesti, ha teszel táblát, esetleg beleírhatod.
Jó hétvégét mindenkinek!