Sziasztok,
Megint volt vagy egy óra,mire mindent elolvastam, már azt sem tudom hol is kezdjem, de jöjjenek a köszöntősök:
Erszényes,
Nagyon boldog szülinapot Janának!
Biztos fini lesz mindkét torta, tavaly én az univeresektől rendeltem Puncs tortát, mert akkor még nem ismertelek benneteket, és nem tusott senki sem tejementes tortát ajánlani, meg őszintén nem is vagyok egy konyhatündér, sajnos. Ha lenne időm rá...
Hajni,
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked is mégha a nagyon sokadik is, ahogy írtad.
Lina,
Lili - bugyi, nagyon jó
Ser,
Hanna kufló elnevezése is nagyon tetszik. A kugit még nem csináltam meg, bemelegítésként a barátnőm zabpelyhes sütijét csináltam meg, de alig bírta kivárni, hogy kész legyen a hamma.
Jó síelést!
Balim,
Mizújs a szurival? Tisztázódott?
Tök jó, hogy ilyen sokszor eljutsz úszni. Én is imádok úszni, de nem nagyon tudok eljutni, mert nincs aki vigyázzon Gergőre. A terhességem végigúsztam és nagyon jó volt mindkettőnknek.
Cukker,
még kezdő vagyok, lehet, hogy később nem lesz ennyi időm. Tegnap is elkezdtem olvasni, de úgy fájt a fejem, hogy abba kellet hagynom és lefeküdni.
Lili,
Jó utat nektek is, amíg el nem felejtem.
Kugi formát vadászok, de még nem kaptam, a Rákóczi utvára majd csak holnap jutok el.
már egy hét után sem tv-zik annyit, ma csak este nem bírta kivárni a vacsi elkészülését, akkor kellett 15 percre lekötnöm, míg kész lett a répafőzelék. De szerencsére napközben már nem harcol a gágukért (madarak, minimaxon sok az állatos mese), mert kihúzom.
A férjem (sajna) nem orvos (gondolom, akkor könnyebb lenne anyagilag), hanem rendőr.
Roz,
Jobbulást a gyerkőcöknek. Szegény Adri, nagyon rossz félni a sötétben, kicsinek én is ilyen voltam.
Niki - ovis kaja
mit mondanak a dokik, kinövi még a tejallergiát? mikor derült ki? mióta diétáztok? A kicsik is allergiásak?
Virág,
tutik a képek. a pizzásat imádom, nagyon édesek. Gergő is így várta tegnap a sütit.
Ezek szerint mi nagyon közel lakunk egymáshoz. Ha rohanok Gergővel úszni, mindig ott futunk végig, mert a városközpontba úgy jutok be leghamarabb. Mi a Hegedűs közön lakunk a temető mögötti úton, új társasház.
Pille,
köszi az infót. Csak a Budai utcán mentünk végig a piacra, meg gyógyszertárba, az is elég volt apának. nem az ő idegrendszerének való a motoros utazás. Én simán elmentem vele a Kőhídra is a múltkor, igaz nem volt könnyű, mert vittem a babakocsit is, mert tudtam, visszafelé kidől. Úgy is lett.
Dóra,
Azok a motorosok nem mi voltunk. egyelőre még a diákjaim lekötik a délutánjaimat, de remélem nemsokára már csak kettőt és nem mind az 5-öt.
Erszényes, Cukker, Hajni,
jók a képek, látom Jana beájult a 2 csajtól.
Nana,
nagyon édes Boti a képen. MÁSZÁS
Nagyon ügyi.
Timci,
Én is édességfaló lettem a terhesség alatt és vagyok azóta is.
Szép napot Nektek!