Új privát üzeneted érkezett!

Kazi,
nem tudom, mikor indulunk, ez nagyon változó nálunk. Ja, meg azt sem tudom ám, hogy melyik házban laktok. Csak azt, hogy merre.

Erszényes,
majd akkor neked is mutatok. Annyira nem fiús a kinézete, bár ruha alatt lehet, hogy mindegy, viszont nem annyira van lekeskenyítve az oldala, mint a nyárinak (ha jól tudom, az neked annyira nem jött be). A síma, meg a nyári között van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Timci
Hát nem igazán vagyok még nyugodt, tegnap este még lázas volt és még holanp megyünk arc üreg átöblítésre. Hát ez van.
borsika33

Lina, nekünk is oké a holnap! tudod hol lakunk? Inkáb püben leírom. És köszi!

Kép
seriff

Lina

Köszi. Csörrents meg (nem veszem fel)úgy kb 20perccel azelőtt, hogy ide érnél hozzánk, és akkor még séta esetén is haza tudok érni.

Roz

Szerintem kismamaként jó a Széchenyiben lakni. Mindig találkozok ismerőssel, és jó pár szót váltani. Viszont pár hónap és elindul a lujza, akkor meg jó lenne a kert. Rájöttem, hogy sürgősen be kell szereznem cipőt, mert nem marad meg a babakocsiban, ha leállunk.
Az a séta nem lehet semmi. :) Bence anno az oviból hazajövet minden követ, kavicsot összeszedett. Gyűjtötte. Plussz még egy bot volt a kezében, az nem maradhatott el.

Erszényes

Engem nagyon feldobott ez a nap. Adrinak is nagyon jót tesz a társaság. Most 6 körül már megint alig bírunk vele, aludna. Remélem nem vashiány lesz.
Janát is lefárasztották a csajok mi?
Küldjem a fotókat? Ha igen, hova?

Andi
Kép
cukkker

Kazi, Dora

Örülök, hogy tetszik a ház! Nekem is nagyon szimpi volt a tulaj! Mi júliusban megyünk egy hétre, ha valaki hamarabb megy, írja meg milyen volt! :lol: Ekezdtem a program lehetőségek után nézni a környéken 30 km belül. 2 melegvizes fürdő, Orfűn a tó, Abaliget barlang, Pécs állatkert, TV torony, központ Szekszárd felett Gemenci erdő kisvasúttal stb. Már nagyon várom!

Lina
Engem is érdekelne a pelus, csak én nem férek bele a Széchenyi városi körbe! Egyenlőre próbaképpen egy 10-es csomag (adnék pár ismerősömnek is próbálni), ha bejön, akkor jöhet 100 vagy 200 db, nagyon fogy (napi 4-5). Megyek a városba, ha tudod mikor vagy Kecskeméten, találkozhatnánk! Csörgess meg telefonon!

Jobbulást a kis betegeknek!
Mi éppen túl vagyunk rajta! Lekopogom!!!!!

Klasszak a képek!

Mostanában nagyon rosszak az éjszakáink!
:(

Timci
Többnyire csak olvasni van időm, írni nem nagyon!
Én is oda voltam az édességekért annak idején!

Cukker
Tényleg jó nektek a Széchenyiben! Igaz szeretek itt lakni, de nagyok a távolságok, sajna az utcánkban már minden gyerek nagyobbacska. 5 éves a legkisebb! Egy 7 éves kislány viszont rendszeresen jön Nándihoz játszani. Tolja Nándit a dömperben, a fiam meg nevet neki! Cukik együtt! :D

Hajni
Jövőhét szerda teázás? Csatlakoznék, ha lehet! Mikor és hol lesz?

KépKép
kattic

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a babakocsisok! Ma gyönyörű nap volt! Mi is sétáltunk. Mi már hónapok óta nem babakocsizunk..... Zsófi csak sétálni szeret, és csak anya kezében szeret lenni. A karom már edzett....... :D

Roz, nem zavart az izzadság. A tempó annál inkább. brtutális volt az egész tempó, meg tekerés. De nagyon jól esett. Menni fogok megint majd.

Pille, hogyan alapozol? :roll: Mivel?

Borsika, :(

Lina, én is kérhetek mintát? Elkanyarodnál erre is? Vagy mikor leszel a központban? Ha tudom, h. mikor, és lesz itthon autó, akkor be is megyek. Köszi előre is. :)
birolili

Sziasztok!

Pillle!
Itt vagyok ám gyakran,csak azért a háttérben,mert sokszor nincs időm írni.

Roz23!
Megpróbálom feltenni,de linácska mondta,ha itthon lesz már,segít lekicsinyíteni,s fel tudom rakni :)

Cukker!
Nem haragszom,de most nézem jobban a képedet,s majd elájultam! :lol: tenap isminek jelöltelek,s elfogadtad az iwiwen.Tudod ki vagyok? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na szóval:
Szerintem olyan fél10 fele el tudunk indulni, és az biztos, hogy délre megyek a tesómékhoz ebédelni, szóval délután szerintem bent leszünk Kecskeméten. Akkor magamhoz veszek néhány csomagot. Bár nálam most csak egy típus van, és csak 5-ös Lilire való méret.
Már mondtam, hogy állítsanak össze méret szerinti mintacsomagot, mert többféle is van, pl. felhúzós is, és akkor jobban lehetne válogatni.

Cukker,
megcsörgetlek, mikor indulunk Lajosmizséről, az kb. 20 perc, mikor odaérünk.

Kazi,
Cukker után szerintem hozzád megyünk,

Seriff,
hozzád meg azután, így esik jól útba.

Aztán déltől szerintem négyig bent leszünk Kecskeméten, szerintem nyugodtan csörgessetek meg, és talizok bármelyikőtökkel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket,jól esett,köszi! :lol: :lol:

Lina
nekem is kell olyan pelus,bár én holnap reggel elutazom,és ha Cukinak hagysz mintát majd megnézem,de szerintem úgyis kell,hétfön már lenne is vételre akár 150 darab is?Annyi biztos kell nekem.Te hozod,vagy menjek érte valahová?

Örülök a teázósoknak,szerda 5-6 körül jó?Akkor beiszunk megint.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
ok.

Lili már megint fél 5 óta alszik, mi lesz ebből éjszaka....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Holnap elkezdek visszaolvasni. :) Addig már ne írjatok többet :wink: :lol:

Képzeljétek BOTI tegnap elkezdett MÁSZNI!!!! :) :) :) :) :)

Janának Óriási BoldogságosSzülinapiMindenJót!!! :D :D :D

Boti üzeni...
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lina,

Én is kiváncsi lennék a pelusokra, mi fél 3-ra megyünk a Széchenyibe logopédushoz, ha írnál priviben egy telefonszámot hívnálak!
Vagy délelőtt arra kanyarodok ha még arra vagytok!
Ha gondoljátok Lili, Kattic akár a tieteket is elhozom, és átviszem. Beszéljünk róla!!!!

Pille,
Az én nagy gondom az, hogy Petrus csak azt akar enni amit mi. Tejpépre rá sem néz. Kenyeret, kiflit, és fevágotatt akar reggel. este. Ja meg húsmániás. Ha husit lát megszűnik minden más kaja.
Reggel nálunk is cici(vagyis folyamaosan éjszaka, é így még ébredés előtt is), 9-kor kenyér, felvágott, délbn amit mi eszünk, uzsi az gyümölcs, vacsi az megint kenyér vagy kifli.
Viszont így nem tudom, hogy elég-e neki.

Kazi,
Szívesen megnézném azt a füzetet, majd megbeszéljük, hogy mikor hol tudnám kölcsönkérni.

Boti,
Csak így tovább!!!!!
:D

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok,

Megint volt vagy egy óra,mire mindent elolvastam, már azt sem tudom hol is kezdjem, de jöjjenek a köszöntősök:

Erszényes,

Nagyon boldog szülinapot Janának!
Biztos fini lesz mindkét torta, tavaly én az univeresektől rendeltem Puncs tortát, mert akkor még nem ismertelek benneteket, és nem tusott senki sem tejementes tortát ajánlani, meg őszintén nem is vagyok egy konyhatündér, sajnos. Ha lenne időm rá...

Hajni,

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked is mégha a nagyon sokadik is, ahogy írtad. :)

Lina,

Lili - bugyi, nagyon jó :lol:

Ser,

Hanna kufló elnevezése is nagyon tetszik. A kugit még nem csináltam meg, bemelegítésként a barátnőm zabpelyhes sütijét csináltam meg, de alig bírta kivárni, hogy kész legyen a hamma. :)

Jó síelést!

Balim,

Mizújs a szurival? Tisztázódott?
Tök jó, hogy ilyen sokszor eljutsz úszni. Én is imádok úszni, de nem nagyon tudok eljutni, mert nincs aki vigyázzon Gergőre. A terhességem végigúsztam és nagyon jó volt mindkettőnknek.

Cukker,

még kezdő vagyok, lehet, hogy később nem lesz ennyi időm. Tegnap is elkezdtem olvasni, de úgy fájt a fejem, hogy abba kellet hagynom és lefeküdni.

Lili,

Jó utat nektek is, amíg el nem felejtem.
Kugi formát vadászok, de még nem kaptam, a Rákóczi utvára majd csak holnap jutok el.
már egy hét után sem tv-zik annyit, ma csak este nem bírta kivárni a vacsi elkészülését, akkor kellett 15 percre lekötnöm, míg kész lett a répafőzelék. De szerencsére napközben már nem harcol a gágukért (madarak, minimaxon sok az állatos mese), mert kihúzom.
A férjem (sajna) nem orvos (gondolom, akkor könnyebb lenne anyagilag), hanem rendőr.

Roz,

Jobbulást a gyerkőcöknek. Szegény Adri, nagyon rossz félni a sötétben, kicsinek én is ilyen voltam.
Niki - ovis kaja :( mit mondanak a dokik, kinövi még a tejallergiát? mikor derült ki? mióta diétáztok? A kicsik is allergiásak?

Virág,

tutik a képek. a pizzásat imádom, nagyon édesek. Gergő is így várta tegnap a sütit. :)
Ezek szerint mi nagyon közel lakunk egymáshoz. Ha rohanok Gergővel úszni, mindig ott futunk végig, mert a városközpontba úgy jutok be leghamarabb. Mi a Hegedűs közön lakunk a temető mögötti úton, új társasház.

Pille,

köszi az infót. Csak a Budai utcán mentünk végig a piacra, meg gyógyszertárba, az is elég volt apának. nem az ő idegrendszerének való a motoros utazás. Én simán elmentem vele a Kőhídra is a múltkor, igaz nem volt könnyű, mert vittem a babakocsit is, mert tudtam, visszafelé kidől. Úgy is lett.

Dóra,

Azok a motorosok nem mi voltunk. egyelőre még a diákjaim lekötik a délutánjaimat, de remélem nemsokára már csak kettőt és nem mind az 5-öt.

Erszényes, Cukker, Hajni,

jók a képek, látom Jana beájult a 2 csajtól. :lol: :lol: :lol:

Nana,

nagyon édes Boti a képen. MÁSZÁS :D :D :D Nagyon ügyi.

Timci,

Én is édességfaló lettem a terhesség alatt és vagyok azóta is. :oops:

Szép napot Nektek!

geli08

Sziasztok!

Geli
köszi neked is a köszöntést.
Aprólákosan írogattál ám.

Enn
hogy vagy?Minden rendben van?Sokat gondolok ám rád és a pocaklakódra,remélem minden rendben lesz veletek!

Nana
naon boldog Boti a képen,már jól lakott,vagy várta a kajcsit?Tök jó hogy mászik! :lol: :lol:

Lili
jó pihit nektek,mikor mentek pontosan?

Borsika
hogy van lányod?Gyógyul már?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nyhk,
írtam pü-t, ha valamiért nem kaptad meg, Kattic, Lili is tudja a számom, hívj, amikor jó neked!

Thymi,
veled hogyan tudunk találkozni?

Ja, elvileg jövő hétre csinálnak a pelusokból mintacsomagot, hogy minden típusút ki lehessen próbálni. Ha lesz, majd szólok, addig ezt az egyet tudom mutatni, amit Lilinek vettem.

Nana,
nagyon édi Boti, férjemnek is nagyon tetszett! És milyen ügyi, hogy mászik!

Képzeljétek, Lili ma reggel 6-ig aludt tegnap du. fél 5-től, pedig még napközben is aludt két órát. Hogy miért csinál ilyeneket? Vagy csinálna mondjuk este 8- reggel fél 10-ig :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille,
most a Számalkon tanítottam projektmenedzsmentet. Három hét múlva meg kezdek egy vezetőképzést egy piliscsabai cégnél.

Dettus
legközelebb majd összebeszélünk :D Szerintem majd megyek oda többet, a barátnőm most vár kisbabát.

Na Lili szedíyi yley ya kkezem a billentyűzetről , ,,nmhnvgdfvvdfdfff

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

geli
niki 1 éve diétázik Adri 1 évig diétázott utánna tesz már nme mutatta ki az allergiát, de azóta sem kap tejet mert szerintem ugyan ugy kiütéses meg ekcémás egyébként nem is foga el semmit ami tejes, tegnap ettem milli túrókrémet nagynehezen rávettem egy falatra bevette szájába köpte ki és sirt hogy Ő ilyet nem ehet :) kis drága minndet olyan komolyan vesz :) Ákos meg még soha nem kapot tejterméket mikor megszületett milumil tápszert kapot akkora gennyes pattanás szerű kiütések lett rajta meg ugy fájt a hasa szegénykém :( azóta sem probáltam nála tejtermékekeket .Már annyiszor irni akrtam megyünk ám a dokinőhöz akit irtál 13. -án 2-órára.

lili

izom láz ?

pille
ne is mond sokszor olyan ciki hogy én is ennyi mindentől félek :roll: egyszer gyerkoromban tiszakécskén fürödtünk, a medence szélén egy kis csúszda volt, de tényleg kicsi, hatalmas sor állt, mert csak az 1 csuszda volt a víz kb 80 cm nagy nehezen sorra kerültem és kb 5 percig hezitáltam hogy mi legyen lecsuszak vagy ne persze sor tombolt végül vissza fordultam volt ám hözöngés .... de ez is a nagyszűlök miatt volt mert Ők tukmálták rá hogy már pedig csúsznom kell mert az miylen szuper .... :roll:

erszényes
tényleg el is felejtettem irni jó hogy irta geli a puncs tortát tejmentesen készitik ....

seriff
hát tényleg lassan kajcsival kell elindulnunk tegnap este 5re értünk haza .. niki nem aludt az oviban végig nafizott hogy Ő nem sétál és hogy az Ő kezét fogjam ne az adriét persze áki cipeltete magát meg még kenyeret zsömlét is vennünk kellett izgalmas volt .....

Én is belestem ebbe betgeségbe még a bőrőm érintése is fáj fáj a fejem ráz a hideg izzadok mindn ebajon vab az este 2 órát tudtam aludni éljen -éljen :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina !
Írtam pü-t!Remélem még időben :D
kazi

Hajni, vasárnap indulunk, reggel, és pénteken este jövünk haza.

Roz, izomláz..... a lovaglóizmomban érzem nagyon. :shock: :lol: Olyan keskeny, kicsi ülésen tekertünk..... vagy csak az én sely-hajom nagy? :roll:
birolili

Lili,nem-nem! Az enyém is mindig fáj....meg is jegyezték a múltkor, h már illett volna hozzászokni :oops: :roll: ...sztem jövő héten megint fog,mert ez a hét is kimaradt.....Olyan,mint,amikor a motoron ülök hátul. Nagyon jó idő lesz a jövő héten,állítólag akár 20fok is!

Nana, tök jó! Nagyon édi Boti,hogy kiabál! Mailt megkaptad????

Roz, zsemle +gyerekcipelés+...ismerős. :D

Lina, még ekkorát aludni! :D Kifárasztotta Lilit a Mami!

Balim, tényleg oltás? Remélem Nektek is szép időtök lesz a hétvégén! Mikor indultok??

Kép
seriff

Hajni
Most szerdán lenne a teázás?

Lina
Nem tudom h tudnánk találkozni :roll: azon gondolkoztam h te bejössz-e teázni, mert ha igen akkor valahogy megoldanám h bejussak, bár necces, mert kedd-szerdán apa 20-ra megy melózni...

Kép
Kép
Kép
thymi

Erszényes
Nem hiszem h onnan ismernélek...suliból sem...viszont nincs semmi kötődésed a Hunyadi városhoz?

Kép
Kép
Kép
thymi

Lili: jó utat nektek vasárnapra! Érezzétek jól magatokat!! :wink: :D

thymi: dehogyis nem!! Anyukámék ott laknak, én én is ott laktam még Jancsi előtt.... :wink: :D :D

KépKép
erszényes

timci-http://www.youtube.com/watch?v=zaaM9KDRD3g

KépKép
erszényes

Jaj, Dora már nem tudom,h írtam, h dehogy utállak meg :wink: ! Tudod az sem mindegy, h ki hogy mondja, nyilván az én fülem meg extrém módon ki van erre hegyezve :oops: :roll: :lol: .

Lina, próbapelus akcióban, alvásos-teszten.Köszi mégegyszer!!

csajszik van vkinek vmi jó ötlete,mert Hannamanna 3(vagy 4?) napja végigsírja(üvölti :oops: ) a fürdést? Nem történt semmi extra, hacsak az nem, h mi már hónapok óta a kádban állva tusoltatjuk,mert igazán sosem pancsizott, és továbbtartott ki és leengedni a vizet,mint amit benne töltött, pénteken színházban voltunk(Kamara:Liselotte és a május...Cukker, ez jó darab),és a Mamiék fürdették, de nem tudták, h nem szoktuk beleültetni,nekik is visított.Másnap nem volt semmi baja, csak azóta óriási krokodilkönnyek, anyába vagy apába csimpaszkodás és visítás van....

Kép
seriff

Szeretnék mutatni nektek egy oldalt, ha van kedvetek olvassatok bele. Egyre többen fogyasztják a világban és Magyarországon is. Az öcsém és most már anyukám foglalkozik vele. Én is hamarosan belépek, mert lehetőséget látok benne.

http://www.nonibuzz.eu/distributors/hodusz/Default.aspx

Ha felkeltette valakinek az érdeklődését, egy kellemes kötetlen csevegés keretében, többet tudnék mondani róla. Jövő hét hétfő, kedd vagy csütörtökön már alkalmas is lenne az időpont a délelőtti órákban nálam.

Andi
Kép
cukkker

Hajni,

Már tegnap is írni akarta, hogy dehogy baj, hogy írtál. Én ált a kérdéseimet mindenkihez intézem, aki ebben a cipőben jár, vagy csak van véleménye tamácsa. Szóval nyugodtan. Petrus nem kapott tápszert soha (nem is tud cumisüvegből enni), sőt azt veszem észre, hogy a folyékony kaját utasítja el! Pl. tejpép. Viszont a kifliből annyit nem hiszem hogy szik, hogy jóllakjon. Félek, hogy csak majszol.

Seriff,

Mi kb 1 hónapja jártunk így. Ádám szeret fürdeni, ki sem lehet robbantani a kádból. Petrussal együtt fürdenek. Egyszer csak azt vettük észre, hogy nem akar belemenni, csimpaszkodik a nyakunkba. nem értettük, hogy miért, hisz előtte semmi baj nem volt. Utánna kiderült, hogy anyu fürdette előtte két nappal, és megmosta az arcát tusfürdős kézzel, és sok-sok vízzel jó alaposan!!! Egy hét múlva újra bízott bennünk, és azóta nincs megint gond!

Kép

Kép
nyhk

seriff
neked akartam irni még csak mindig elfelejtem :oops: Nálunk igazán Niki és Ákos van egy hullámhosszon imádják egymást :) szó szerint :) és Niki szokta mondani, hogy anya Áki sir mert megütötte magát vagy mert Adri bántotta nem mindig tudom, hogy magát folyamatot látja e és azért mondja vagy megérti az öcsit. Az biztos, hogy Niki és Ákos között különleges kötelék van. Fürdés Ákinál is szokott ilyen lenni Ők mindig pancsolnak jóóó sokáig a kádban, de néha van olyan, hogy nem akar belülni már fürdeni indulni sem akar se levetkőzni, semmit, csak sir és húzza vissza rucit, olynakor csak egy gyors mosdás van általában pár nap múlva magától elhagyja .. hiába nyugtatom semmi nem használ de ez általában csak pár napig van nálunk

csajok valaki halott már a fahéj olaj "jótékony" hatásairól ? Én most vettem egyett kíváncsi leszek hogy tényleg a "kényes területeket " jobban fogyaszt mozgás közben ... most Én is előkerestem a régi torna cd .- ket és már tornáztam is rá most ma megprobálom ezzel az olajjal is ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Lenne egy kérdésem. A barátnőm szeretne iwiv meghívót. Van valakinek esetleg, amit el tudna neki küldeni?
Címe: mtbea@freemail.hu

Köszönöm

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Ser:
Nállunk is volt már mind a két gyereknél ilyen :(
1-2nap és elmúlik!Biztos másként zajlott a fürdés,mint a megszokott!Ha nagyon sír akkor csak vizes szivacsal töröld át(kismamában olvastam),most gondolom úgysem koszos anyira mint
nyáron :D
kazi

Ser
Nálunk is volt ilyen, de elmúlt. Gyopi meg nem volt hajlandó beleülni a kádba, pedig imád pancsolni, de ha megpróbáltuk beleültetni üvöltött és kapaszkodott belénk.

Erszényes
21 éves koromig én is ott laktam a Mátyás mögött...

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Seriff, esetleg próbálj meg beállni Hanna mellé a kádba, együtt tusolni. Vagy tényleg csak mosdasd meg gyorsan, ahogy Kazi is írta. Nálunk ilyen gond még nem volt. Halak és rák gyerekeim vannak. :lol:

Nana, eszméletlen jó ez a kép Botiról! Örülök a mászásnak!

Roz, hallottam már róla. Bekenik a kényes részt ezzel az olajjal, rá testtekercselős fólia és adj neki! :D Én még nem próbáltam. De úgy hallottam van akinek csíp, mar a fahéj.
Kisült egy adag Lala kiflim, a többit betettem feltekerve a hűtőbe, holnap sütöm ki anyóséknak. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
Te csináltám már ilyet kelt tésztával?

Nyhk, tejpépet nem próbáltad sűrűbbre csinálni? Én feltúrbózom 7 gabonás pehellyel. Nem folyós.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

pille
lalát nem probáltam még, bár mindneki ugy dícsérte a fórumon, nálunk a sós dolgok nem nagyon fogynak egyszer csináltam virslis kiflit nem győztem megenni a tésztát mert csak virslit ették ki belőle :D :D de kíváncsi leszek rá ha neketek bejön megcsinálom én is :) most 7végére terveztem nikinek babazsúrt de olyan szarul van mindneki hogy majd csak a jövö héten lesz belőle valami ... sajnos ... pedig már ugy várja akkorára megsütöm, 8 kislány vendégünk lesz :D szegény Áki egyszem fiú lesz :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, gratulálok én is Botinak, és Neked! :) Gyönyörű Boti! :)

Pille, hogyan alapozol? Mivel? :roll:
birolili

Sziasztok!

Dunavecsén vaok megint,jó vacak idő van,talán kisüt most a nap,próbálkozik naon.

Lili
elmúlik majd az izomláz,egy kicsit tornázz rá,és elmúlik.Nekem így elmúlt mindig.

Nyhk
próbáltál adni neki már virslit vagy baromfi felvágottat?Vannak egész jó pulyka ,csirke dolgok.

Thymi
7-én szerda jó lenne ateázás?

Ser
remélem elmúlik a sírás fürdésnél! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Nana aranyos a kiabálós Boti és nagyon ügyes!

Ser nálunk is megvolt ez a sikítva kapaszkodok ki a kádból egy pár napig,mi is akkor gyorsan lefürdettük plusz próbáltuk játszival elvonni a figyelmét,aztán elmúlt.

Roz majd elkérhetném azt a gyerekeknek való csokitorta receptet?

Kattic az alvás nálunk is kissé nehézkes még mindig,már végképp fogalmam sincs mitől,én most citromfű teával és coffeával próbálkozom.

És tök jó,mert ma jönnek nővéremék hétvégére Gergőkével :D.

Most azoktól szeretnék kérdezni,akik emeletesben laknak:Mennyi a közös kts. nálatok és abban mi van benne,külsős vagy belsős a közös képviselő,ő mennyit kap?Csak mert nálunk mostanában ezen megy a vita és szerintünk túl magasak a költségek :? .Köszi!

Kép Kép

Kép
dettus

Lili, bocs, kifelejtettem az előbb. Úgy értettem, hogy előbb összekapom magam vmi más tornával, csak azután merek belevágni a gyilkos spinningbe. :D De Te nagyon ügyi vagy, hogy bírod. Lekvárnak érzem magam hozzá, az az igazság.

Roz, én gyakran csinálok Lalát, isteni finom. Mondjuk nem egy gyors süti, sokat kell nyújtani, meg tekergetni. Reszelt füstölt sajtot teszek a közepébe. Nálunk meg az édes nem nagyon fogy, csak én ennem. Flóra nem ugrik az édes sütikre.

pillle

Sziasztok!

Dettus
küldtem pü-t.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,
pár hete nálunk is volt kádiszony, két-három napig tartott. Apa beült vele a kádba egyszer, és utána semmi probléma nem volt.
Hogy sikerült az alvás-teszt? Nem volt nagy Hannára a pelus?

Thymi,
teázni nem megyek, nekem az csak hétfőn jó. Merre laktok? Hétfő-kedd általában egész nap Kecskeméten vagyok, összefuthatunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja,
Pille,
képzeld, az előbb valami történt, mert apa oroszul beszélt Lilihez, most még a gyerekszobába is elvonultak játszani, és orosz rádió szól a netről :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni
7.-e jó! :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Csajok,köszi mindenkinek, hát csak elmúlik, a közös fürdés -játék-meséld el nem jött be eddig :cry: :cry: , na de fürcsizni kell :) . Egyébként is gyors az egész, max 5perc volt mindig is.....

Pille,ne hidd, h nem bírnád a spinninget,különben meg én simán lassítok-törölközök-iszok, ha már nem bírom :oops: :D .

Lala kifli tetszik a neve :lol: :lol: :lol: !

Lina, pelus remekül vizsgázott, még kitalálom, h mennyi is kéne, sztem a mérete is jó lesz, semmi gond nem volt vele!

Kép
seriff

Lina
Apa dolgozik hétfőn kedden :cry: én meg egyedül leszek a manóval kocsi nélkül. Úrihegy végén lakunk...

Kép
Kép
Kép
thymi

Lina, már jó jel. :) Sztem nagyon jó, ha különböző anyanyelvű szülőknél mindkettő az anyanyelvén beszél. Kár lenne nem kihasználni, hogy "tanulás" nélkül jut még egy nyelv birtokába Lili.

Seriff, jövő héten kedden, csütörtökön megyek "alapozni". Már "lezsíroztam" :lol:
Spiningen végig innék, törölköznék. Biztosan kinéznének :lol:

pillle

Thymi,
hát azért csak találunk alkalmat, hogy találkozzunk.... :D Kizárt dolognak tartanám, hogy csak hétfő-kedd legyek Kecskeméten.

Seriff,
örülök, hogy bejött a pelus, én majd visszaváltok a kisebbre.

Hú, Lili kezd nagyon hisztis lenni, vagy nem tudom minek nevezzem, de ha valami nem úgy történik, ahogy gondolja, akkor keservesen sír, néha toporzékol, leül...., most épp az volt a gond, hogy eltettük a testápolót, és nem kenegethette tovább magát, pedig már úszott a krémben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille, bírnád Te! :) 2hét múlva nem jössz el? Nem nagy ördöngösség, bele kell fogni, és kész.

Holnap már pakolunk. Juj, de jó lesz. :)
birolili

erszényes-aggodom érted!Jobban vagy már?Sikerült?Bevált,a gyógyszer? :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

timci: köszi már jobban vagyok, de este megint nagyon gáz volt, amúgy hatott a gyogyi... :(
Ja és mégegyszer köszi, ha te nem vagy itt tegnap,l nemtom mi lett volna velem! puszi!

KépKép

KépKép
erszényes

erszényes-ne köszönd,ez csak természetes,te is megtetted volna.Örülök,h.jol vagy rengeteget gondolok rád!Nagyon tetszik Jana új vonalzója :)...Remélem,hogy mostmár nem leszel többet sose ennyire rosszul.Nagyon megijesztettél,de nem mutattam ki,mert akkor te jobban bepánikoltál volna. :oops: Én tudom,milyen ez az érzés amit te átéltél a tegnap,hisz nekem általába mindig ennyire szar volt,és nem 1 nap,hanem 3...remélem,h.veled ez nem fog előfordulni,hisz szörnyű ez az érzés.Attila kérdezte is ahogy hazajöttem,h.mi van veled,ő is aggódott :wink: .. .!Tudtam,h.mennem kell aznap hozzád,éreztem,h.mennem kell,hiába ömlött az eső.Milyen volt egyébként a kis torta?Izlett?Jol sikerült a party?
Tegyél már fel képeket a sütiről... 8) Puszillak!Vigyázz magadra és pihenj!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

=orange]borsika-nagyon remélem,hogy mostmár tényleg meggyógyult a kiscsaj,és semmi komplikáció nem lépett közbe.Ugye nem marad vissza neki semmi ebből a szörnyű betegségből,ugyanolyan egészséges marad,mint ezelött volt?! :roll:
Nagyon sokat gondoltam rátok,h.minnél hamarabb felépüljön!Remélem bejött! :wink: [/color]

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?