Sziasztok!
Olyan jó, hogy annyi mindent lehet mostanában olvasni a topikban!!!
S tényleg olyan jó lenne ha Betti visszatérne közénk!!!! Érdekelne, hogy hogyan sikerültek a vizsgák, van-e még gyakorlaton a szülészeten, mi van a kislányával....Betti, íííírrrrrjjjjjjjjjj!!!!!
Balwin! A védőnő házhoz jövéséről szerintem a te védőnőddel kell egyeztetned, mert mindenkinek más a szokása. Elvileg -ha jól tudom- szülés előtt legalább kétszer ki kellene mennie a lakásra, szülés után meg a baba egy hónapos koráig minden héten, ahogy a gyerekorvosnak is, utána meg ritkábban. De ez egyénfüggő, úgyhogy kérdezz rá nála nyugodtan!
Yda! A dokikkal kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy mindegyikükről lehet jót is meg rosszat is hallani, úgyhogy szerintem ne ez alapján válassz! Én még a topikban legjobban favorizált dokikról is hallottam rémtörténetet, s a legjobban szidottról is hallottam csupa jókat. A lényeg szerintem, hogy neked legyen a dokid nagyon szimpatikus és bízz benne maximálisan!!! Ha a bizalom megrendül akkor meg szívfájdalom nélkül keress mást, mert életed nagyon jelentős szakaszát kell végigkísérnie, s ott lenni a gyermeked világrajövetelénél. Én bevallom - s remélem nem leszek sértő- de mindegyik dokit embernek látom, a magamét sem sztárolom félistennek, de maximálisan megbízom benne, s nem cserélném le senkire! Remélem most is velünk lesz úgy, mint Botondnál! A babákat mi tudatosan terveztük, én az első terhességem előtt fél évvel leálltam a fogamzásgátlóról s csak utána próbálkoztunk. Vitamint én Elevitet szedtem, Botonddal elejétől végig, most csak első három hónapban, utána meg nagy ritkán.
Olga! Na én is így álltam a tüdőszűréshez, meg székletvizsgálathoz!
Érdekes AIDS szűrésre nem küldtek...Ja és ezeket a vizsgálatokat most is kihagyom! Ma voltam laborban az utolsó vérvételen, úgyhogy innentől oda sem megyek többet!
Azért a védőnőd nem semmi, hogy szétnézett a lakásban, hogy megvan-e a gyereknek minden.
És ha csak kilenc textilpelusotok van, akkor szól a Gyámhatóságnak?
Balázs fülecskéje meg száz százalék hogy rendeződni fog, ne aggódj!!!! Magadat meg főleg ne hibáztasd ilyen butaság miatt!!!!
Katlina! Ha az áldott állapotoddal kapcsolatban mentél a védőnődhöz, tuti, hogy jogtalanul szedték el a pénzt!!!
Fanna! Nimród nagyon nagyon ügyes!!!!Örülök, hogy jó élményeid vannak az NST-vel kapcsolatban!!!!
Héééé én nem akarlak lebeszélni a további tanácsadásról!!! Csak leírtam, hogy én nem megyek, de azért nem bujtogatlak arra, hogy te se menj!
A tüdőszűrésre meg székletvizsgálatra nekem azt mondták, hogy azért kell, hogyha majd sok tejem lesz és majd le akarom adni, akkor meglegyenek ezek a vizsgálatok!
Ezért sugarazzák a gyerekem azzal a százéves géppel!
De ahogy mások már leírták mindenkinek mást mondtak erre indokul, olyat is hallottam, hogy azért kell a tüdőszűrés, hogy a tbc-s anyuka nem szoptathatja a gyerekét.
De hogy erre miért az utolsó héten kell rájönni????
De ahogy Olga is írta, nyugodj meg mert ezeket az eredményeket a kutya sem kéri majd tőled a kórházban, illetve nem kötelezhetnek ezekre a vizsgálatokra! Egyébként hogy érzed, mikor lesz a nagy találkozás a kisfiaddal? Én valamelyik nap úgy ébredtem, hogy március 17 és 20 között fogok szülni, kíváncsi leszek bejön-e.
Hogy honnan ez a dátum, fogalmam sincs, meg az az igazság hogy az én ilyen irányú megérzéseim általában semmit sem érnek.
De ennek ellenére még mindig nem pakoltam be, mivel addig is még van egy csomó időm!
Elin! Apukád orvosa
Tökéletesen igazad van, ez nem a pénzen meg a kormányon múlik!