Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Köszi-köszi a sok drukkot, mi is úgy gondoljuk, hogy jól döntöttünk Kép

Henke! Engem érdekelnek az egyetemi híreid is, szerintem nem olyan off! Kép Ha valakit mégsem, az átugorhatja, nem? Én meg (de szerintem nem csak én) olyan szívesen olvasom (arra ugyanis még emlékszem, hogy én is voltam egyetemista Kép, csak azt felejtettem el, amit tanultunk Kép) Nekem annak idején András néhány vizsgája lepett meg: vizsgázott "bolyongások"-ból Kép meg "káosz"-ból is KépKép!

Játékok: nálunk továbbra is nagyon menõ a labdázás, a ki-bepakolás (mindent mindenbe Kép, elég érdekes helyen találko holmikat idõnként KépKép), a kinyitom-becsukom, az ablakon kinézõs, a menekülõs-birkózós (ez már néha két lábon is), a könyvek, újságok mesélése és éneklés meg mondókázás hozzá (egyelõre Ármin csak dúdolni tud), a mi építünk, õ rombol játék, de tegnap a tornyomat két újabb elemmel bõvítete rombolás helyett!, és két napja a bábozás: õ hozza a bábokat (nem csak kettõt) és követeli, hogy egyszerre vegyem fel mindet és mind beszéljen, táncoljon Kép Amit nagyon szeret: ha a bábok elvesznek tõle vmit majd viosszaadják az én hathatós közbenjárásomra! Dõl a röhögéstõl! KépKépKép Ármin is hihetetlen dolgokat ért meg, lassan nem szabad elõtte kitárgyalni másokat KépKépKép

KÉpzeljétek, mostanában felnõttszéken ülve is tud enni! Vagyis nem esik/mászik le róla, hanem ül rendesen és várja, hogy adagoljam a kajáját! Persze, csak a nem csöpögõseket adom így!

Hétfõn elvileg lehet nálunk a tali, de még nem mondom biztosra, mert nem tudom, az unokahúgomék nálunk szállnak-e meg visszafelé útban is, ez talán holnapra kiderül! Viszont nálunk a babakovcsitárolás elég problémás, lehet, hogy összecsukva kéne õket lerakni! A mi kocsijainkat elteszem, akkor 5-6 másik befér!

Bálintnak, Coryéknak és minden más betetgnek most már aztán tényleg gyors gyógyulást! KépKépKép

Menta! TE mostanában nem jársz erre egyáltalán? Kép

TEgnap olyan szép volt az idõ, megbeszéltük, hogy ma sétálunk egy nagyot hármasban, de ma meg olyan, mintha felmosórongyot terítettek volna ki a város fölé Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Eszter
Amikor próbálkoztam, akkor mindannyiunknak úgy fõztem meg a kaját, hogy Peti is ehessen belõle. pl. tökfõzeléket joghurttal, pedig amúgy tejjel szoktam. De a sima fõtt krumli+répa vagy ilyesmit sem ette meg, anyatejjel keverve sem.

Tikk
Üveges csak zöldséges kaják. Találtam most finomfõzeléket, meg vegyeszöldséget. Ezekben nagyjából uaz van. Nálunk csak a húslevesbõl hajlandó megenni a zöldséget, de azt csak nem csinálhatok minden másnap.Kép Amúgy nagyon szereti a húst Peti.

Olyan jókat mosolygok ezeken a babás sztorikon. Petivel mi is szoktunk fogócskázni vagy bújócskázni. Azt hiszem Peti magától inkább a bújócskát5 kezdeményezi, mert mindig a falhoz tolt asztal alá megy és onnan vár engem. A folyosós akciókat mindig én indítom és õszintén szólva én is irtó jókat szoktam röhögni közben.Kép

jó hétvégét!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Csomó mindenrõl nem tudtam tegnap írni.

Tehát: GRATULÁLOK Pocok második kislányához!!! Aki hallja, adja át! Kép

Andi, igen, szuper volt a tánc, és már nem is éreztem olyan botlábnak magam, igaz, nagyon gyorsan haladtunk! Még így is szükségem lesz némi korrepetálásra! Este elég érdekesen mentem lefeküdni, de ma nem is olyan vészes, mint szerdán volt...
Barni már nem volt olyan kis anyámasszonykatonája, mint eleinte, igaz? Bár még mindig tart Lucától egy kicsit...

Márti, köszönöm! Végülis az iskola is életünk része, igaz? A bolyongás és a káosz nekem is tetszett volna! Bár az egyik darab pont a káoszelméletrõl (is) szól (Tom Stoppard: Arcadia), és nem sokat értettem belõle... De nagyon szuper, állítólag a Katonában játszották (vagy még játsszák?), nem láttátok véletlenül?

Barni most fedezte fel a cipõfûzõjét, nagyon élvezi! Megpróbálja megkötni masnira Kép

Mi szoktunk játszani fogócskát, bújócskát, ki- és bepakolóst, rajzolást, eldugóst (Melyik kezemben van?), táncolóst és verselõst, olvasást, építést, rombolást, autózást, hintázást, bábozást, ja és takarítást, fõzést, mosást, ágyhúzást, és mosogatást Kép Lényegében azt, mint ti! Ja, és nálunk is bizonyos dolgokat már csak virágnyelven lehet kimondani! Kép

Puszi,
(táncoslábú) Heni + (cipõfûzõs) Barnabás (persze a masni nem sikerült Kép)

Jó hétvégét mindenkinek!!!
gesztenye

Sziasztok!

Tegnap visszavittem Romit a dokinénihez, mondván, teljesen meggyógyult, erre ma sokkal csúnyábban köhög és jobban folyik a nózija. Kép
Hétfõn nem voltam terhesgondozáson, mondván, nem cipelem el a lázas, beteg babát, így most õszintén remélem, jövõ hétfõre jobban lesz szegénykém.

Tettem fel új képeket a profilomba. Sajnos az utóbbi hónapokban nem sikerült igazán jó képet készíteni róla, de ezek legalább némileg aktuálisak... Az elõzõek ugyanis kb. fél évesek voltak. Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

eszter: szerintem most már nincs féltékenység. Nemcsak a lányokra, Danira is rábízhatom Tomit, igaz õ nem vállal etetést és pelenkázást Kép

Henke: Barni oviba készül a cipõfûzési tanulmányaival??? Kép

Dani nemrég jött meg a Mammutból; a barátjával megnézték a Gyûrûk ura 2.-t. A lányokkal meg délelõtt az Europarkban korcsolyákat vettünk. Nagyon szépek, jók, állíthatóak és azt hiszem, elég jó minõségûek is. Ebéd után (anyósomnál) rögtön mentek a Mûjégre, hogy kipróbálják Kép Most már lassan csak hazaérnek épségben Kép Tomi is velünk volt délelõtt és nagyon jól bírta magát. Nézelõdött, meg néha kézen fogva sétált.

Most megyek, mert kezd kimerülni Tomi eleme Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

... fájl lefoglalási hiba .... elszállt az irományom .. Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Andi
igen, sajna a lakás most a héten tuti nem lesz szabad... Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Ha bátor a ti szívetek, jöhettek hozzánk is. A nagyszoba többé-kevésbé gyerekbiztos és tûrhetõen tágas. Van egy bölcsire való játék. A macsekokat ki lehet zárni, bár azt nem igérem, hogy az összes szõrszálat felszedegetem utánuk.
A folyosón van valamennyi hely a babakocsiknak.
Ha tetszik, írok némi útleírást.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa
Nekem tetszik Kép szinte bárhova hajlandó vagyok elmenni, csak ne kelljen egyedül itthon maradni Manóval...Kép

.. és megígérem, hogy nem a nagy batár babakocsival megyünk Kép

R.

rebi

Sziasztok!

Most hívott Márti, hogy epegörcse volt, nagyon sz*rul van, ezért holnap náluk sajnos nem lehet a tali.Kép Már volt nála az ügyelet, és ha addig nem lesz nagyobb baj, reggel megy dokihoz.
Márti! itt is jobbulást, vigyázz magatokra!!!

Este még jövök, most mennem kell a lányokhoz.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Márti: jobbulást!!!!!!!

Mi sajnos nem megyünk talizni holnap, mert Balu még köhécsel, de a jövõ héten, lehet nálunk, ha addigra minden ok. Majd küldök útleírást Kép

Jellemzõ módon ma kezdtem el tanulni a csütörtöki vizsgámra. Majd meglátjuk, mi lesz.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Balunak sok-sok gyógyKépKépKép! Neked meg egy kalappal.
Márti! Gyógyulj Te is!
Rebi és Mindenki! Gyertek!
Térkép a profilomban. A cím: Keveháza u. 19-21. 257-es lakás. A kettes lépcsõház kapucsengõjén kell a 257-et beütni.
Ha kérdés van, felelek.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa
Sajnos mi sem megyünk talizni, Peti meg mindig taknyol.Kép

Márti
Gyógyulj meg!

Balu
Te is!

Mi ez a pangás?

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Végre én is idekerültem.
Képzeljétek meglett a telefonom, amit Hanna szerdán eltüntetett.Kép A dobozok alá-közé-mögé került, de ahogy tologattuk elõkerültKép Ja persze kikapcsolta mielõtt ledugta, nehogy fel tudjam hívniKép

Borcsa! A 103-as busztól messze laktok?

Gyógyulás betegek!!

Márti! Remélem már jobban vagy. mit ettél?

Cory! Jó tanulást!

Puszi mindenkinek

Tikk
tikk

Tikk! A 103-as Bártfai u.-i megállójánál lakunk.
GOrsi! Petinek jobbulást!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Márti! De-de, itt vagyok! És innen üzenem, hogy gyógyulj meg! Nagyon gondolok Rátok, hogy minden rendben legyen! Kép

Laura! Rátok is sokat gondolok ám! Az az igazság, hogy nekem a pocakosok a kivételezettjeim, rájuk sokkal többet gondolok! Kép Lehet, hogy Romi egy újabb vírussal gazdagodott a rendelõben? Szegénykém! Gyógyuljatok meg hamar! És üdvözlöm a kisöcsit is! Kép

Balu! Peti! Ti is gyógyuljatok!!!!

Nem is írtam meg nektek, hogy milyenek a szoptatós pólók, pedig nagyon klasszak!!! Egy sötétkék és egy zöld. Elõször tisztára úgy néznek ki, mint egy sima T-shirt. Aztán látszik, hogy kétoldalt van egy-egy kivágás, ott lehet a cicit tényleg nagyon diszkréten elõhalászni. Kb. a köldökig kétrétegû anyag van, az alsót kell felhúzni, a felsõt oldalra. Így egy kicsit bonyolultul hangzik, de egyáltalán nem az! És a két réteg miatt nincs olyan, hogy belátni a cicire! Szóval nagyon megszerettem ezt a két darabot, csak sajnos kettõ kevés belõle. De megbeszéltem Liesellel, hogy fognak csinálni olyat is, ami úgy néz ki, mint a most divatos sztreccs pólók. És méretre varrják, meg kellett küldenem pár cm-t és kész. Szóval nagyon ajánlom nektek is! Én már csak azt várom, hogy csináljanak ilyen sztreccseket is! Ja és még az a nagy elõnye, legalábbis számomra, hogy nem látszik ki oldalt a hájam belõle, amikor szoptatok. Na eldugulok, vár Gyõzõ!

Puszi nektek!!!
Menta és Helenka
menta

Sziasztok!

Újra a fedélzeten!Kép Ennek nagyon örülök, mert már hiányoztatok, viszont valami izé hiba miatt elszállt az irományom!Kép

Majd holnap újraírom, mert most már kivagyok!

Pussz,
Zafi
zafi

A térképkéhez annyi magyarátat, hogy a felsõ pötty a 19,49-es villamosok Szt. Gellért temolom nevû megállója, az alsó a piros 7, 103-as Bártfai utcai megállója.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, de Petit egyre nehezebb kordában tartani, így szinte csak olvasni van idõm és erõm.
Minden betegeskedõnek mielõbbi gyógyulást kívánok, Márti neked külön is, remélem már jobban vagy!

Borcsa!
Ha találok valakit, aki útitársául fogad, akkor mi is szívesen mennénk.Nálatok is 11-kor kezdõdik a buli? Csak azért kérdezem, mert ½ 3-ra nekem haza kell érnem, mert megyek bõrgyógyászhoz.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok

BetegeskedQknek jobbulást! KépKépKépKép

Sok sok gyógyi Mártinak, Cory Balujának, Laura Romijának,
Beja Bálintjának! Gorsi Petijének KépKépKépKépKépKépKép

Henke
Gratula a vizsgához és a cipöt füzö Barnihoz! KépKépKépKép

Laura
aranyos Romi a képeken! KépKépKép
Teszek fel én is a gyerekekröl a profilomba.

Bogancsi
Sajnos azt hiszem Mátén is futó szemölcsök vannak, már két féle doki mondott ezt azt de nekem egyik sem igazán megnyugtató. Már jó pár hónapja kezdödött a kis arcán eddig nem reagált kenöcsre van hogy egyálltalán nem terjed máskor neki lódul. Ami jellemzö viszonthogy nem nagyok és bebarnulnak egy idö után. Amikor megjelenik test színü kicsit kiemelkedik a börböl aztán mint az anyajegy olyan lesz.Egyik dokink szerint kezelésre el kell hogy múljon a másik szerint viszont nem lehet csak "leégetni" ami mivel az arcán van nem kivitelezhetö. Nálatok mi a helyzet?

Pussz: Dzsili és Kép
dzsili

Dzsili és Kép
dzsili

Valami nem mûködik jól nálam is fájl foglalási hibát ír és nem is tölt rendesen!
Megpróbálom mégegyszer: Kép
dzsili

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés!
Csak annyit akartam elujsagolni,hogy Riki felallt az éjjeliszekrényemnél!Kép
Különben jol vagyunk,még mindig küzdünk az elalvassal.Valoszinüleg a felsô fogak a ludasak.Nagyon kinlodik szegénykém.

Dzsili!
Nagyon aranyosak a gyerekeid!Igazi vidam kis tarsasag!Kép

Marti!
Jobbulast kivanok!

Természetesen a többi betegeskedônek is sok-sok gyogy!KépKépKépKép

Edit
edith16

Sziasztok!

Dzsili,
hát már megint egy szuperaranyos kép Napsiról!Kép Annyira tetszenek, ahogy megcsinálod õket (a képeket)!Kép

Edit,
gratula Riki felállásához!Kép

Minden betegnek sok-sok gyógy: KépKépKépKépKép! Gyógyuljatok meg hamar!

BMárti, Menta,
nem megyünk el a Tücsökzenére (azt hiszem, szerdán van) a Faluházba?

Üdv
Szila
szila

BSzilvi! Bocsi, tegnap elaludtam. Itthon vagyunk elõbb is!Kép
Edit! Rikinek nagy-nagy gratula a felálláshoz!
Dzsili! Napsugár KépKépKép!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Márti: remélem, jobban vagy már!!!

cory: mibõl vizsgázol? Nehéz lesz? Vidd el Balut, akkor könyebb lesz! Kép
Javulást Balunak!!!

Tikk: sürgõsen vegyetek egy mobilt Hannának! Kép

Dzsili: Kedden megyünk a Heim Pálba. Felvesznek az osztályra és megint megnézik, utána "operálják le" a szemölcsöket. Nem tudom, milyen módszerrel, ezért elõbb megyünk be, mint ahogy berendeltek. Elképzelni se tudom, hogyan fogják megcsinálni Tomin. Õt egyáltalán nem lehet lefogni, megölelni is csak akkor lehet, ha õ akarja. Óriási szabadságvágy van benne.
Irigyellek a fotóidért,meg hogy ilyen ügyes vagy a feltevésben. Úgy szeretnék egy szkennert, de most erre nincs pénz. Másra se nagyon... Kép

Végre hasznosnak érzem magam! Dolgozom a férjemék cégének, néha, alkalmilag. De jólesik! Az is jó benne, hogy nem határidõs munkák, be tudom osztani, mikor csinálom.

A lányaim nagyon élvezték a szombati korizást! Csak Zsófi taknyos lett, de legalább láztalan.

pusszantás mindenkinek Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyokat! Pedig úgy mentünk volna, olyan bezártságérzetem van ma, lehet, hogy az idõ is rájátszik.

Edit
Gratulálunk Rikinek a felálláshoz!Kép

üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Köszi Borcsa az eligazítást, néztem, hogy kell kevesebbszer átszállni. Mi lehet elindulunk.
BSZilvi! Találkozhatunk valamikor Kálvinon vagy Deákon, azt hiszem az neked is jó. MI kb 10 körül indulnánk, ha addig olvasgatsz válaszolj! Ha nem válaszolsz, akkor nem jöttök és akkor lehet, hogy a 103-as busszal megyekKép
Rebi! Jöttök?
Zafi! Üdv itthon! Majd mesélj milyen volt a hét.
Bogancsi! Van már neki, de az snassz játéktelefonKépKép

Na pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Zsuzsi! Köszi az infót, ma, vagy szerdán elmegyünk a doktornõnkhöz, utána kiderül, hogy hogy alakulnak a dolgok. Esetleg örülnék, ha megkérdeznéd Apukádtól, hogy szerinte mikor indokolt egy kisfiút urológiai szakrendelésre vinni.

Szila! Ez a lefekvéskor elõadott móka nagyon édes lehet! Kép
A tücsökzene érdekelne, bár egy kicsit elbizonytalanított, hogy ha jól értem, ott az Anyukáknak is énekelgetni kell. Hát, nem haragszom én senkire annyira. Kép Mondjuk Lacika imádja, ha énekelek neki, de csak szigorúan négyfülközött szoktam. Kép

Márti! A bábozós játék nagyon tetszik! Azt hiszem, sürgõsen bábokat kell vennünk. Kép
Remélem már jobabn vagy, mennek a nagy gyógyKépKépKépKépKépKépok! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Szuper volt a hétvégénk, el kell dicsekednem! Kép Anyósom és Apósom bevállalták Lacikát, és mi MOZIBAN VOLTUNK!!! Lacival. Kép Húúú, 1,5 éve fordult ez elõ velünk legutóbb. Kép Megnéztük a Gyûrûk ura második részét. Igaz, hogy én egyfolytában a telefonomat markolásztam, és a fél szemem mindig a kijelzõn volt, mert megígértettem Anyósommal, hogy felhív, ha valami baj van. Be is állítottam, hogy a telefon néma, kivéve ha az Anyósom mobiljáról érkezika hívás, de olyan hangos volt a film, hogy végig attól majréztam, hogy nem hallom meg, ha csörög a telefonom. Persze tudom én, hogy úgy vigyáztak rá, mint a szemük fényére, de legutóbb, mikor megpróbáltuk egy órácskára Apósommal és a Sógornõmmel hagyni, akkor Lacika addig üvöltött, míg haza nem értünk. Viszont sétálni rendszeresen el szokták vinni a Nagyszülei, ha itt vannak, vagy mi vagyunk náluk, és azt Lacika imádja. Úgyhogy elvitték sétálni, mi meg leléptünk. Kép Utána, mikor hazaértek, akkor megkapta Csibészke a kedvenc kajáját uzsonnára, így rögtön nem hiányoztam annyira. KépKép Amikor én tövig rágott körmökkel hazaértem, a gyerekem fülig érõ szájjal telefonált a Nagymamájával. Kép
Ja, egy csomó új dolgot produkált a Nagyszülei tiszteletére. Állandóan telefonáltak a játéktelefonon, azóta örökké a telefon kagylójával jön, és addig hisztizik, míg a fülemhez nem teszem. Akkor megnyomja valamelyik gombot a telefonon, (mindegyik gomb más zenét játszik) és gyõztes mosollyal néz, nekem meg a kagylóval a fülemen hallgatnom kell a zenét. Kép Kimondta az elsõ egyértelmûen jelentéssel bíró szavát is, fogta a kezem, húzott, hogy menjünk sétálni, vezetgessem. Mivel nem mozdultam azonnal, hátranézett a válla felett, és azt mondta, deje!. Mivel mindannyian vadul kacagtunk, és azonnal indultam, nagyon tetszett neki a móka, és azóta rendszeresen mondja, hogy deje, deje, deje, ha sétálgatni akar. Sõt, amikor engem húzott, és a Nagymamája át akarta venni, hogy majd õ sétáltatja, akkor dühösen kirántotta a kezét, és rám nézve közölte, hogy AA DEJE! Szóval lehet, hogy az AA, amit eddig általános alanynak, sõt állítmánynak is hittem ANYA akar lenni. Kép
Ja, és még egy dolgot tanult az én Drága Kisfiam a hétvégén. Az akarást. KépKép Nem mondom, hogy eddig mentes volt tõle, de most nagyon rákapott az ízére. Pl. rámutat a könyvében a kiskakasra, és akkor kukorékolni KELL, különben kitör a hiszti. Vagy jön a játéktelefon kagylójával, nyújtja, és akkor azt nekem a fülenhez KELL tenni, és úgy kell a zenét végighallgatnom, különben vadul hisztizik. Lesz néhány nehéz napom, mire visszaáll a megszokott napirendünk. Kép Sebaj, de voltunk moziban! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Borcsa mi is megyünk. 7A-val hol szálljak le?

Norci
norci

Sziasztok!

Borcsa
A kisasszony most kelt fel, készülõdünk, és vmikor el is indulunk ... Kép Szóval akkor a piros7-es is jó... hurrrá Kép
R.

rebi

Sziasztok!

Borcsa mi is megyünk. 7A-val hol szálljak le?

Norci
norci

Norci! Kelenföld központnál. Át kell jönni a Tétényi úton, és utána végig a Vahot utcán.
Gyertek!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Norci! Kelenföld központnál. Át kell jönni a Tétényi úton, és utána végig a Vahot utcán.
Gyertek!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ez igen! Luca elküldte mégegyszer!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szila!
Nem tudom, mert én megint taknyos vagyok. Kép
Menta
menta

Sziasztok!

Szóval visszajöttünk! Bár nagyon jó volt a szüleimnél, azért örülök, hogy ismét itthon vagyunk! Egy kicsit megváltozott Réka napirendje, most ismét kétszer alszik, délelõtt és délután. Korábban fekszik le este és persze így reggel valamivel korábban is kel. Tegnap annyira elfáradt az utazásban, hogy már 7-kor kidõlt és egészen reggel negyed 8-ig aludt!Kép Igaz, hogy 2-tõl velem. Rengeteget eszik és most már csak a mi kajánkat! Ha bébikaját akarok adni, abból lényegesen kevesebbet fogad el.
Tanult egy csomó új dolgot, most nem sorolom fel, mert magam sem tudom, annyira sok.Kép
Voltunk fodrásznál is, mindketten meg lettünk nyírva!Kép

Köszönöm a gratulációkat!Kép Nagyon jól esik!Kép
Már nem tudom név szerint ki kérdezte, amire most válaszolok: szóval ez középfokú szakmai írásbeli volt, a szóbeli még hátravan. Mindenesetre nagy könnyebbség, hogy tudom, hogy képes vagyok gyerek mellett is teljesíteni. Most már nem parázok annyira, és ha a szóbeli véletlenül nem is sikerül, legalább egy fél nyelvvizygát fel tudok mutatni, hátha az is elég, hogy megkapjam a diplomámat, vagy legalább még egy kis haladékot (augusztus a határidõ!)
Szóval nagyon örülök!KépKépKép

Talira mentünk volna szívesen, jó lenne már látni titeket, meg a gyerkõcöket, de szükségünk van egy kis itthoni nyugira, hogy Réka megszokja, hogy megint itt vagyunk. De ha rajtam múlik, több talit nem hagyunk ki, akárhova kell is menni!Kép

Minden betegeskedõnek jobbulást! Szomorúan látom, hogy még mindig sokan betegek! GyógyKépKépKépKépKépKépKép!!!

Puszi,
Zafi
zafi

Sziasztok!

Hát, tele van a hócipõm a doktornõnkkel! Három, mondaná a kavboj (ezt hogy kell helyesen leírni?) a viccben. Kép Szóval eddig három olyan dologban mondott véleményt, amiben a téma szakértõinek véleményét is ismerem, és mindhárom dologban az ellenkezõjét mondta, mint a szakvélemény.
1./ Kezdte azzal, hogy márpedig fejni kell, különben elapad a tejem. Két hónapnyi kinlódást köszönhetek neki, amíg mindig volt valami baj legalább az egyik cicimmel. Érdekes, hogy azóta, hogy nem fejek, soha nem voltak nagy, fájdalmas, kõkemény részek a cicimben, tej meg mindig volt elég. (Örök hála Bóbitának és Ibolynak!)
2./ Jött fél évvel ezelõtt a kuki-tépkedéssel, vérzõ berepedeztetéssel. Urológusi szakvélemény szerint eleve hozzá se kellett volna nyúlni abban az életkorban, és késõbb is TILOS úgy felhúzgálni, hogy berepedjen.
3./ Mai, friss: közölte, hogy a gyereknek cipõt kell venni, kemény talpút, kemény sarkút, és otthon is abban kell járkálnia, mert különben nem alakul ki a boltozat (?). Történetesen a Nagynéném, aki egy Lacikánál 5 héttel idõsebb kislány büszke nagymamája, éppen ortopédiai kezelésekre járt a közelmúltban. Ha már ott volt, megkérdezte, hogy milyen cipõt kellene venni a kislánynak, mert úgy tûnik, máris lúdtalpas, mint a nagymamája. Erre a doki kacarászott kicsit, közölte, hogy minden baba lúdtalpas, ez így van jól, az nem is igazi lúdtalp, és hogy cipõt amikor csak lehet ne hordjon, úgy erõsödik meg, és fejlõdik egészségesen a lábacskája.
Akkor most ezek után hogy bizzak én ennek a doktornõnek a szakértelmében más témákban, olyasmiben, amiben nem ismerek más véleményt, csak az övét?! Kép Elég elkeserítõ, hogy a védõnõnk szerint ez a nõszemély a legjobb gyerekorvos a környéken. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Szia BMárti!

Továbra is azt mondom, hogy keress egy másik doktor nénit. Kérdezd meg a kismamákat a környéken, hogy kinek ki a dokija. A védõnõ hivatalból nem fogja azt mondani, hogy a Nagy doktornõ nem egészen jó doki.

Kiscipõ ügyben csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy én is úgy tudom, hogy a gyerekre nem szabad cipõt adni a szobában. Ez a szabad persze nem kategórikus kijelentés, de a reumatólogusok, ortopédusok azt mondják, hogy egy kisgyerek lábfejének kialakulásához szabadon kell hagyni a lábfejet. Ha rálép egy játékára, szörnyen fájni fog neki, de ettõl még nem dõl össze a világ. Cipõt csak utcára adnék, és adok is a Beára. Nem azért, mert nincs itthon kiscipõ, hanem azért, mert a lábfejnek szerintem is ez a legjobb.
Sõt, nyáron az udvaron is mezítláb fog járkálni a fûben, mert az is jót tesz a lúdtalp kialakulása ellen.

Sziasztok, megint csak bekukkantottam, de olvasni azért foglak még benneteket.

Betegeskedõk, nagyon gyorsan gyógyuljatok meg.
Zsuzsa + a hétvége óta 10 fogú Bea (egyszerre kettõ bújt neki ki az elmúlt napokban).

beababa

Sziasztok!

SOS!

Egy 8 hónapos malamut kislány keresi gazdáját!
Ha tudtok valakit, aki szívesen elfogadná INGYEN!, kérlek jelezzetek vissza az Emilemen!
A kutyusra, ha nem találnak neki gazdit, sajnos az utolsó injekció vár!
Remélem valaki nagyon szeretne egy ilyen kutyust!

Sajnos több infom nincs róla, és a kontakt személy sem én vagyok, de a beleegyezése nélkül nem szerettem volna megadni a telefonszámát!

Bocs, hogy OFF voltam, de hátha...

Köszi
Sziasztok
Solya
solya

Sziasztok!

Solya! Négy kutyánk van... (na jó, kettõ az ikerház-társunké), sajnos nem tudunk bevállalni egy ötödiket. Kép

Képzeljétek lányok, ma voltunk terhesrendelésen, és Romola a váróban példásan viselkedett! Végigült az ölemben egy és egy negyed órát, mindenféle zajongás és hiszti nélkül! Csak néztem rá csodálkozva: ki ez a jó gyerek? Kép
Viszont amint bementünk a dokihoz és meglátta a fehér köpenyét, kinyitotta a száját (üvöltés céljából, természetesen) és csak akkor csukta be, amikor kijöttünk a rendelésrõl. Kép Szegénykém múlt héten beteg volt, biztosan eszembe jutottak a vizsgálatok a fehér köpenyrõl.
Az AFP-m jó lett, és pénteken megyünk UH-ra. Már úgy várom!
Talán már az is ki fog derülni, hogy aki a pocakomban lakik és én Antónia néven emlegetek, kislány-e egyáltalán. Kép

Dzsili! Nagyon kis huncut ezen a képen Napsugár!

Márti! Hogy vagy? Nyáron nekem is volt egy epe-gyulladásom, hát... nem irigyellek.
Jobbulást neked!

Errõl jut eszembe: lányok!
Az epe megbetegedései állítólag a hormonális változások (terhesség, szülés, szoptatás, stb.) idején gyakoriak, tehát mindenkinek tanácsolom: vigyázzatok a nehezen emészthetõ ételekkel! Nem kellemes az epegörcs, szívbõl kívánom, hogy nektek ne legyen részetek benne!

BMárti! Hú, nem könnyû a doki-helyzeted! Tanácsolni én is csak annyit tudok, hogy érdeklõdj a környékbeli kismamáktól, hiszen a védõnõ hivatalból sem fog rosszat mondani a dokinõre.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó (20.hét)
p_laura

BMárti!
Szopiügyben nem egy fenomén, meg az együttalvásról is le akart beszélni, de szaklmailag eddig még nagyon meg vagyok elégedve a mi orvosunkkal. Csak mondjuk õ itt rendel a hegyfelõli oldalon.
A neve: Dr Megyeri Erzsébet
Ha gondolod, akkor jelentkezzetek át hozzá.
Menta
menta

SZiasztok!

No, most már úgy tûnik, túléltük: a babó is Kép és én is Kép! Az epegörcs egy horror Kép Majdnem úgy fájt, mint a szülés Kép Ma voltam dokinál (még nem végeztünk teljesen, mert szerdán reggel megyek hasi UH-ra, hogy nincs-e epekövem - remélem, nincs! Arra majd kérnék külön drukkokat és persze köszi az eddigieket! Csak azt nem tudom, hogy fogom én ezt nektek visszaadni??? KépKépKép) SZóval, a dokik konzíliuma úgy döntött, hogy feltehetõen a babó fészkelõdése és nyomakodása miatt görcsöltem be, de azért vigyáznom kell a kajálással (még jó, hogy egyáltalán nem kívánok semmit), ne nagyon hajolgassak, ne nagyon emelgessek és aztán szerdán lesz több infónk az egészrõl. Ma voltam EKG-n és szív UH-n, mert a tegnap kihívott mentõs szívzörejt is hallott, de szerencsére szívileg teljesen rendben találtak! Kép

Ármin nem akar többé szopizni! KépKépKép Eddig se nagyon volt már tejem, úgyhogy az utóbbi egy-két hétben csak komfortszopi volt, nem kajálás, de tegnap a rosszullét miatt nem aludtam vele és szopi nélkül maradt vagy 36 óráig - ma meg nem fogadta el! Illetve 1 másodperc alatt kiköpte és csak bõgött KépKépKép Még azért megpróbálom, hátha csak a fáradtságtól, de ha teljesen leszokott róla, akkor elég szomorú leszek!

A babácska meg egyre többet ugrál Kép

Na, megyek lefeküdni, mert teljesen fitt azért még nem vagyok, csak nem akartalak titeket hírtelenül hagyni! Kép Most Ármin is alszik, pihizek vele, aztán este talán még tudok jönni olvasni is!

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Borcsa, most már én is látom, átment az üzenetem Kép
Milyen volt a koncert?

Márti!
Gyógy Kép Kép Kép ezerrel és nagyon vigyázz magatokra!

Cory, Rebi, Heni és a többi érintett!
Vizsgákhoz egy kalappal!

Norci

Ui. Úgy elfáradt Vili, hogy amint hazaértünk a taliról kidõlt, újabban a kendõben nem szeret szundítani
norci

Sziasztok!
A koncert egész jó volt. Ez a zeneisisek vizsga elõtti fellépése. Réka ügyes volt, a kezdõ vonózók iszonyúak, a felsõbbévesek nagyon jók. Luca mukkanás nélkül végighallgatta a háromnegyed órányi mûsort.
Remélem, jól éreztétek magatokat!
Rebi! Azt hiszem, a ti ablakos könyveitek maradtak itt.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szila!

Voltam ma a Corában és megint minden le van értékelve 50%-kal!!! Olyan jó cuccokat vettem a gyerekeknek. Menjetek el nézzétek meg! Érdemes!
Hogy vagytok? Nem válaszoltál az emailokra?!

Éva
p.éva

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, Köszi Borcsa.Kép Hanna amúgy a liftajtó elõtt már aludtKép

Bszilvi! Gyakrabban kell jönnötök, hogy Hanna ne féljen Petitõl és fordítva.Kép

Zafi! Én is így szoktam lenni, hogy nagyon jó otthon de a legjobb hazajönniKép

Beja! Mi volt ma a kontrolon? Bácu jobban van?

Márti! Örülök, hogy jobban vagy! Vigyázz magatokra!

Laura! Majd mesélj mi volt UH-n.

Cory! Te tanulsz vagy merre jársz?

Tikk
tikk

Sziasztok!

Borcsa
Rékának gratula Kép... a könyveket mi hagytuk ott Kép és jól éreztük magunkat Kép .. és a macsekok? kiheverték már Csengut és Hannát? Kép

Gorsi
nem a tiétek a sípoló piros VW Bogár? vmelyik régebbi talin maradt ott...

Márti
Örülök, hogy jobban vagy Kép Ármin miatt ne legyél szomor... ha nem akar többet szopizni, biztos megvan az oka... Lehet, hogy megváltozott a tej íze?

Norci
Elõbb ki kellene deríteni, hogy mikor és mibõl kell vizsgázni ... KépKép

Csengu is elfáradt (hát persze... délután 3/4 5-ig nem aludt).. a 7esen meg egyszercsak minden nyekk nélkül elaludt... akkor sajnáltam igazán, hogy nem maradt meg a kendõben ...

...na megyek ... a kisasszony maga sem tudja, hogy mit akar ... csak vonyít ...

rebi

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat a talin (Borcsa köszi mégegyszer a vendéglátást), most jöttem rá, hogy nagyon hiányzott és ti is hiányoztatok. Remélem megtudjuk majd szervezni és akkor a többiekkel is találkozhatunk.

Tikk!
Mikor aludt el végül Hanna? Remélem tényleg csak a fáradtság miatt nem tetszettek egymásnak Petivel! Na, majd ezt még kederítjük!

Rebi!
Mikor és hova teszed fel a képeket? Nagyon édes volt Csengus a behúzott pocakjával!

Norci!
Jó volt végre személyesen is megismerkedni!

BMárti!
Nektek gratula a mozizásért, Lacikának pedig az elsõ szavakért! Az a doktornõt szerintem is le kellene cserélned! Ennél csak jobbat találhatsz.

Zsuzsa!
Gratula Bea 2 új fogacskájához!

Laura!
Örülök, hogy jó lett az AFP eredményed és, hogy Romi ilyen jól viselte a várakozást! Kérünk majd beszámolót a pénteki UH-ról. Már a felénél tartasz?!

Márti!
Örülök, hogy már jobban vagy és, hogy a babót sem viselte meg az epegörcsöd!
Szegény Ármin (és persze szegény te), biztosan nem értette, hogy miért kell ilyen hosszú ideig nélkülöznie téged. Szerintem is próbáld még meg, hátha most csak azért utasított el, mert „bosszút” akart állni a tegnapért.
Természetesen szerdán is fogok érted szorítani!

Megyek aludni, amíg fiam is azt teszi.

Mindenkinek nagyon jó és pihentetõ éjszakát kívánok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?