Sziasztok!
Anikó,
tök jóóóó, hogy itthon van tesód!!! Biztos boldog, hogy végre láthatja Kincső babát!!
Hihetetlen, hogy látok rajta sonkát!
Olyan kis pindurka, törékeny, vékonyka volt amikor találkoztunk. Fantasztikus élmény a közös pancsi!!!! Én annak idején mikor először kipróbáltuk azt mondtam nem gyakran fogunk, mert macera előtte lefürdeni, sterilizálni, kiszellőztetni a sterilizáló szagát, felfűtteni a fürdőt és még fáradt se legyen addigra a Zoé...de azóta is gyakran pancsolunk együtt, mert nem bírok ellenállni ennek a csodának!! Olyan jó érzés, hogy bízik benned, már nem merev pedig még kicsike.
Zsani,
De jó, hogy tetszett Virágnak!!! Az meg ,hogy hazaküldött első nap!!!
Talpraesett lehet!!!
Beus,
írtam iwiw-en
Zília,
emailbe kimaradt: Mikor laktál az Ibolya úton?? Én 17 évig éltem ott, lehet, hogy akkor ezért vagyunk ismerősek egymásnak!!!??? Dolgoztam is az ottani kisboltban!! 3 éve.
Viol,
sajnos nálunk is van kínlódás a családban, mamámat műtötték itt Sopronban tavaly strummával, és elcseszték, azóta kétszer vitte mentő Pestre műteni, mert majdnem megfulladt és azóta se tud beszélni nagyon, mert a hangszála le van tapadva. Előszőr azt hitték elvágták a műtét alatt véletlenül. Pesten, derült ki, hogy nincs elvágva, csak elcseszve a műtét. Az egészségnél nagyobb kincs nincs!!! Remélem keresztapuddal minden rendbejön!!!!
Gabó,
csúcs, hogy milyen laza fiad van!!! Dögleni fognak utána a csajok!!
Esztermami,
nekem ugyan Karazma volt a dokim, de mindig a Bikkes vizsgált szinte, mert Karazmának nincs ultrahang engedélye. Én nagyon kedveltem Bikkest, egy rossz szavam nem lehet rá, pedig nem az ő "betege" voltam, mégis úgy viszonyult hozzám!!! Úgy várom már, hogy jössz és mutogatod a kicsike fényképeit!!
Na mennem kell! Sziasztok!!!