Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Viol, a mi éjjelünk se volt valami fényes két napja este csak úgy hajlandó elaludni Alexandra ha bent ülök nála és fogom a kezét.Fél
ötkor kiabál anya ,anya átmentem megbeszéltem vele, hohógy ha kap egy kis cicit utánna még alvás van válasz ja.Visszatettem fél óra múlva
anya , apa felváltva kiabálta kb. negyed órán keresztül kisebb nagyobb szünetekkel aztán áthoztam közénk, hátha majd elalszik ez meg is történt 1/2 7 körül és aludt 9-ig.Valami lehet, hogy volt a levegőbe.
Keresztpapádnak jobbulást ,a mi volt szomszédunknak is gégerákja volt ,de sajnos ő tavaly nyáron két év szenvedés után meghalt, de ezt nem elszomorításnak mondom igaz őneki áttétes volt mert későn ment orvoshoz.A kemo biztos mégjobban legyengíti,de család talán tud energiát átadni neki és fontos hogy ő is megakarjon gyógyulni.

Esztermami, te aztán birod még így szinte az utolsó héten is.Az első babód mekkora volt amikor megszületett?

Katus,ezek a viccek :D :D :D .Mi is mennénk mit vigyünk és hol laktok?

Nitta, micsoda kis mosolygós Zoé érdemes volt feltenni a képeket.Megértem amit ítrál Bánfalvárol én így voltam Lövővel.4 éves koromig együtt laktunk a mamámékkal és csak akkor költöztünk be Sopronba az Ibolya utra, de nagyon nem szerettem a panelt. Minden hétvégémet szünetemet itt Lövőn töltöttem és ha nem jöhettem belebetegettem.

Rik, jó a képed a férjem ki volt akadva a technikatanár üzenetén azt mondta, ő biztos írt volna neki de azt nem köszönte volna meg.Egyébként hogy hívják a tanárt?Kiváncsi leszek milyen lesz a ringispül.

Már akartam kérdezni, a nagyobb gyerekes anyukáktól hogyan kezdtétek el wc-re szoktatást és elöször bilire?

Kincsővel jöttök ma usziba?

Zília

Kép
kertész ákosné

Szia Zília! Megyünk ám! :lol: :lol: :lol: Jön egy kolléganőm is a 3 hónapos babájával.

Anikó

Kép[/url]
quito

rik!Hát nem tudom mitől van elájulva!Kinézetre sokkal ratyibb mint a Soproni,de orvosilag viszont jobb ahogy olvasgatom amiket írtok!
Mint korábban írtam ratyi kórház jó orvosok szép kórház ratyi orvosok!
Ha sok-sok pénzem lenne a szülészet lenne az első amit felújítanék!
A szülőszobák......!Nem tudom otthon milyen,de itt katasztrófális!
Belülről is szebb a Soproni pedig ami asszem két éve volt szavazás a kórházakról a Kanizsai második lett ha minden igaz,de mire azt nem tudom!Szal ráférne kívül-belül egy nagy rekonstruálás!Asszem jól írtam!!
Levus már egy órája alszik még van fél órám és kel!

Aniko!Hát messze nem olyan mint Sopi!Lehet ezt azért látom így,mert nem itt nőttem fel és azért ez a véleményem!
De a lassan 7-év alatt már megszoktam!
Vendég

Sziasztok.

Viol, :( :( sajnálom keresztapud.
A mi éjszakánk is ritka sz@r volt,óránként keltünk mi is.Jön a melegfront.

Katus,jó anyuzást,apuzást! :D Az én anyukám is jön,azt hiszem jövő hét végén.

Anikó,szombaton megsütöttem a tortádat!Nagyon-nagyon finom lett!!! :D

Kép

Kép
hajnus

Akkor az én kölköm azért alszik ilyen jól már 2 éjszaka,mert csicsizik a ti picurotok helyett is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönjük szépen a gratuláciokat :D
sajnos semmi idöm nincsen.
tettem fel pár képet iwiwre,majd teszek ide is ha lesz idöm.
hát nem egyszerü két gyerkövel.de nagyon joooo olyan jo nézni Vivit ahogy szereti Mátét!
Sajnos tejcsim már nincsen.2hétig volt aztan mindig kevesebb lett és most már semmi nincs :( igy tápit kap.
aludni nappal nem nagyon alszik Máté de tegnap este 8tol ma reggel 6ig aludt :shock: :D :D

majd visszaolvasni is megprobálok,csak elöbb utolkell érnem magam..megyek is vasalni.
puszi és köszi mindenkinek az izgulást meg mindent :D

KépKép
KépKép
beus22

Szia BEUS!!!!
De kár,hogy már nincs tejed!!!Vivinél is így volt?
Örülök,hogy jelentkeztél mindjárt megyek is és megnézem a kis kukacost! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj Beus nagyon szép nagy baba!!!Olyan jó neked!!!
Kívánok Egézséget és Boldogságot nektek!
Legyetek nagyon boldogok eme két prüntyivel!
Én is babázni akaroooooooooooooooooooooook!!!
Vendég

Nem is meséltem,hogy a Husi annyira bele van szerelmesedve a Thomasos mesébe,hogy álmában is húzik!Olyan kis édibéby!!! :D :D :D :D
Vendég

Tegnap este csináltam erről a fostosháziról képeket ahogy illegeti magát a tükörben az apja sapijában!
Íme!!
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Beus,
de jó, ismét köztünk!! Ó, de szeretnék már a helyedben lenni!!!!
Ne aggódj a tápszer miatt, én is azon nőttem fel!!! Lényeg, hogy jól legyetek!
Minden jót Nektek most már négyesben!!!

Viol, Hajnus,
Vince 2 napja 6-kor kel, de már 4-től meg-megébred. Valmi tényleg lehet a levegőben, mert fél 8 előtt nem szokott kelni.

Viol,
szurkolok keresztapudért.

Zilia,
Vince 4005 g-mal született 1 héttel a terminus után, és tegnap az uh-n a dki azt mondta, hogy a kistesó sem lesz kisebb :shock: :shock: :shock:

Anikó,
Vincénél is volt egyidőszak a nyáron, amikor nagyon nehezen aludt el nappal, simogatni kellett a hátát, de valahogy kinőtte. Biztosan Kincső is ki fogja.

KépKép
KépKép
esztermami

látom, nem csak nekünk volt rossz az éjjelünk.

zília,
én is próbáltam simogatni az ágyában, de sajnos folyton elmászik, szal ha leülök és benyúlok a rácson, állandóan ki kell húznom a kezem, bedugni egy másikon, mert forgolódik folyamatosan. ha meg csak behajolok, nagyon hamar megfájdul a derekam. alacsony vagyok, dorka meg tök mélyen van, alig érek be hozzá. és persze megint a forgolódás tesz nekem keresztbe, mert a lehető legmesszebb, a fal felé mászik, hogy még nehezebb legyen elérnem.
alexandrának milyen ágy van? már rendes ágy? én már úgy várom, hogy sima ágyba tehessem dorkát, akkor oda tudok mellé kuporodni.

anikó,
nálunk meg az éjjeli alvással van gond, látod. nappal magától elalszik, este ringatni kel, de szerencsére csk pár percig. viszont nem alszik egész éjjel... :?
nemtom foga bántja-e, én hiába lesegetem, nem látok semmit. olyan szar, én csak akkor veszem észre, ha már kint van... meg aztán hol a fenében kenjem be, ha nem is tudom, merre fájhat neki?? áááá...

hajnus,
gábor is a frontot említette hajnaltájt, amikor már nem volt ötletünk, hogy mégis mi a baja és miért nem akar aludni..

gabó,
mesélted már az álmos húúúúzást! :wink:

beusnak vivinél is csak rövid ideig volt tejcije... :( megyek, én is megnézem gyorsan a képeket!!!!

KépKép
viol81

Gabó,
Vince ugyanezt szokta csinálni!!! :lol: :lol: :lol:
Tegnap az apósom kalapjában, amúgy az apja asapkájában, vagy bármilyen fejfedőben, amit talál.
A közelmúltban valamikor harisnyát húzott a fejére, és akkor kitaláltam, hogy ő nyuszi és nyuszizott :lol:

AMúgy Lányok,
nem szép ez a világ, tegnap, amíg apósom itt volt, Pesten ellopták a parkolóból az autóját!! :cry: :cry: :cry: nagyon kiakasztó, mert casco sem volt rajta és egyhamar nem lesz lehetőségük autót venni...

Megyek én is kicsit lepihenek.

KépKép
KépKép
esztermami

jajj, de szép máté!!! :) beus, gratula nektek mégegyszer, vigyázzatok magatokra, és jó egészséget!! lesz harmadik? :wink:

gabó,
jó a kis fostosházidról a kép!!!!! :D :D :D

eszter,
ki a dokid? elfelejtettem. :oops: és tudsz már vmit arról, hogy akkor most "kell"-e fizetni ha választott dokinál szülsz?

KépKép
viol81

eszter,
:( :( :( sajnálom.... ez tényleg szemét dolog.
pihenj csak!

óóó, és mindenkinek köszönöm a drukkokat keresztapukámért!
anyuék már megjöttek, azt mondja egész jó hangulatban van, beszél, viccelődik, a nővérek szerint a műtét nagyságához képet egész jó éjszakája volt. anyu tök be volt tojva, nem is akart menni, mert félt, hogy mit fog majd látni, milyen állapotban. aztán megkönnyebbült, mert jól van.

KépKép
viol81

Beus!!

Nagyon nagy gratula Mátéhoz!! Gyönyörű!!!!! Még egyszer, minden jót!!!!

Viol,
a dokim Bikkes, de elutazott, szóval elvileg Tiboldival beszélte meg, hogyha, akkor szülök, amíg nincs, akkor bejön... kiváncsi vagyok, hogy tényleg bejön-e...
Most még nem kell fizetni, a szülsésznő azt mondta, hogy a nyárig becsukta a szemét az igazgató, és nem tudják, hogy utána mi lesz...

Örülök, hogy keresztapud jó hangulatban volt!! Sok-sok pozitív energiát küldök neki ++++++++++++++++++++

na tényleg feldobom a lábaimat!

KépKép
KépKép
esztermami

Ja bocsika nem emlékeztem,hogy már írtam a hús sztorit!!

Viol!Nalátod ez szuper,hogy ilyen jól van és nem hagyja el magát ez sokat számít!!

Eszter!Ez nem semmi!!!Milyen emberek vannak!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Eszter,
én is a Bikkeshez járok :)
Bár én nem itthon fogok szülni, de ezt Ő is tudja.
Szerintem nagyon-nagyon aranyos, kedves, mindig van rád ideje.
Lehet, hogy még kihúzod addig amíg hazajön. Bár gondolom inkább már túl lennél rajta.

Én is mehetek a talira? Ha jól tudom 12 az hétfő. Akkor úgy osztanám be az emberkéimet.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Beus! Örülök, hogy jól vagytok! A tejci miatt ne szomorítsd magad, a lényeg, hogy Máté jól fejlődjön és boldog legyen. Picit írigykedek :oops: :oops: :oops: , egy kicsi baba!

Eszter, Ábibaba, hétfőn viszem a cuccost, ha jöttök.

Gabó, nagyon pasid van otthon!!!!

Ma az uszin találkoztunk Zíliával. Hát Alexandra igazi szép porcelánbaba! Nagyon helyesek voltak. Kincső pasija Alexandrával incselkedett (csörgő ügy). Nyuszifülem 2x is elsírta magát Peti vidám kurjongatására... :oops: , úgyhogy távolabb költöztettük őket egymástól. De az uszit nagyon élvezte Kincső! :lol: :lol: :lol:

Megyek, fürdés, pakolás, feleségek....

Anikó

Kép[/url]
quito

Csak mutatom, hogy tombol a dézsában. A Mami tanította meg rá, azóta úszik a szoba fürcsi után!

Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszi Anikó,
nagyon édes a kislányod. Én még mindig nem tudom elképzelni, hogy esetleg lányom lesz. Olyan fura.

Ábi ma mondta: "Anya, úgy örülök, hogy neked születtem"
Szerintetek sírtam?

Beus,
tök jó lehet most neked, csak kitartás.
Még egyszer gratulálok Mátéhoz!

Kép

Kép
ábibaba

zsanett,
szerintem: igen :P gyönyörű mondat egy 5 éves kisfiú szájából, gondolataiból... :P

anikó,
terveztek vmikor kádban fürdést is? mert akkor is lesz ám világ!! :D dorka lapáttal csapkod... :D jó kis guszta hurkái vannak kincsőnek! :)

jóccakát mindenkinek!

KépKép
viol81

Szép álmokat mindenkinek!

Beus, üdv itt újra! Örülök, hogy jól vagytok. Majd alakul négyesben is a dolog
:wink:

Zsanett, én is kicsit furán éreztem magam mikor Janka született, de hidd el jó lesz egy kislány is. Janka az első pillanattól kezdve nő :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter, sajnálom az autós dolgot :cry:
Ne félj, nem lesz semmi gond. Másodszor ügyesebb leszel még te is és Vince előkészítette már az utat a hatalmas lánykának :wink:

Viol, apukámat is Szombathelyen műtötték. Nehéz dolog ez egy családnak :(
Ágnes se komálja ám a főzit. Almán és némi répán túl még nem jutottunk. Ma is hiába főztem neki. Bár szopik rendesen szerencsére. Éjjel mi sem aludtunk, de nálunk ez nem újság. Már az sem megoldás ha átcipelem hozzánk, mert ha éberebb fázisban van elkezd mászni az ágyunban és lepottyan ha nem veszem észre. Végső kimerülésemben hoztam át néha, de így megint ingázom.

Gabó, akkor még kicsit tartogatom nektek a bundazsákot :D
Nálunk is menő a Thomas. Jankának Emili van Mártonnak meg Disel10. Bár a meglévő fa vasuti készlet sínjei szélesebbek kicsit, de azokon is száguldoznak vele. Jó játék fiúknak és lányoknak is. Márton először a második szülinapjára kapott, azóta meg bővítjük a készletet és nagyon jókat játszanak vele. Van közút is és lehet mellé építkezni is, elnyűhetetlen és a lányok is szeretik.

Kép
Kép
Kép
amica

Anikó, köszi a dicséretet, a te kincsőd is nagyon szép hajasbaba.Ezen a fürdős képen nagyon hasonlít Alexandrára amikor ő is ekkora volt.Szerintem a kádba való fürdést mégjobban élvezné és mégjobban úszna a szoba.

Viol, örülök neki,hogy keresztapud a körülményekhez képest jól van.Alexandra még kiságyba alszik nem is tudom mikor tudjuk rendes ágyba altatni,mert nagyon forgolódós baba mindig máshol találom meg az ágyban amikor lefekvés elött bemegyek megnézni mint ahova letettem ,reggel meg rendszerint fejjel lefele van.Ha rendes ágya lesz valószínű arra is kell majd valami rácsot szerelnünk, hogy le ne essen.És mindig kitakarózik ezért én még mindig hálózsákba altatom.A kiságyával egybe van a pelenkázó és majd átlehet alakítani ággyá.Ez is nagyon mély én nem is érek bele az ajjába Alexandrát is szinte úgy ejtem bele.Én is alacsony vagyok ( 156 cm ).Ma is úgy aludt el, hogy fognom kellett a kezét, de ez csak akkor működik, ha ő igényli.Eddig egyébként maga aludt el nem tudom mi ez az új hullám, de csak így hajlandó lefeküdni és aludni.Az a jó ,hogy hamar elalszik kb.10 perc.

Ábibaba, Bikkes új orvos a soproni kórházba mert az őt nem ismerem, de még a nevét se hallottam.Egyébként,hogy vagy háyninger elmúlt már?Amit Ábel mondott az gyönyörű én is biztos elsírtam volna magam.

Bea, nagyon szép kisfiú Máté mégegyszer gartulálok.

Eszter, és simán a biztosító nem fizet apósodéknak kártérítést lopás esetén?Szörnyű, hogy milyen emberek vannak!

Gabó, háznézéssel hogy áltok? :( :( :(

Reni, mi van veletek?

Na megyek aludni hátha éjszaka is kedve támad Nyuszikámnak éjjeli baglyot játszani.

Zília

Kép
kertész ákosné

Aniko!Nagyon helyes Kincső a dézsában!Mikor teszitek kádba?Lehet már írtad,de nem emlékszem!Biztos élvezné már a kádat!

amica!Jó azért még tartogasd hátha!!
Épp azon gondolkodom,hogy szülinapjára ilyet fogok neki venni.Bár már van vasútja amit az öcsémtől örökölt,de ezért megvan veszve.És hol lehet ilyet venni?

Zília!Megyünk a hétvégén nézegetni párat!
Vannak már olyan gyerekágyak amik körbe védve vannak és egy kis hely van ahol le tud szállni.Épp tegnap mondtam a Balázsnak,hogy ha elköltözünk kell vennünk a Husinak egy rendes gyerekágyat,mert most franciaméretű kihajtóson laszik,de annyira nem tekereg rajta pedig jó nagy ágy eddig talán 5* találtam az ágy másik végébe!
Ti nem csináltok a képet az usziba?
Vendég

Bocsi Anikó, hogy kisbetűvel írtam Kincső nevét :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zília

Kép
kertész ákosné

Gabó, épp ma mondtam Ákosnak, ha legközelebb tud jönni velünka sz usziba kell csinálni megint fényképet és videózni is mert már régen csináltunk a Kiscsajról.Majd Próbálok beszkenneltetni pár régebbit a sógórom gyerekévelés akkor teszek fel.Nagyon élvezi bár ahogy nő úgy van meg a saját akarata és nem mindig akarja azt csinálni ami a feladat.

Mostmár tényleg megyek aludni mindenkinek jó éjszakát!

Zília

Kép
kertész ákosné

Jó reggelt!Ma kezdjük az ovit :P Mindgyá keltem Virit!Hát kiváncsi leszek,hogy ,hogy fog neki tetszeni.
Ovi után pizzázni szeretne menni. :) Este megyünk ha Apa megjön munkából.

KépKép
kola2

Sziasztok!!!
Zsani
gondoltamm rátok reggel.Kiugrott az ágybol a Virág???Mi a jele?Irj le mindent!!!

Cajok
Rékáék osztályában tomboll a hasmenés-hányás járvány.Reggel nem akart suliba menni,fél hogy elkapja.
Rettenetes!

Beus
nagyon-nagyon édes a babód!!NAgy gratula hozzá.JO egészséget kivánok!!! :P

Zília
a volt igazgatohelyettes a tanitojuk,Turcsy Ibolya.Ismered?
A gyerkőcök nagyon szeretik,nagyon tud beszélni az ő nyelvükön.Réka azt mondta,hogy olyan jo lenne ha mindenkinek 2 anyukája lenne,mert akkor ő Őt választaná.(asszem ez mindent elárul)
Bilire szoktatást szerintem 2 éves korban kell kezdeni,mert kell egy bizonyos érettség hozzá.Előtte felesleges,mert vagy rajt ül és nézeget(véletlenül belepisilhet),vagy befeszit és nem akar az istenért sem ráülni.
Nekem mindkető ennyi idősen tanulta meg.(persze é is előbb megvettem mindkétszer a bilit hátha,de persze nem volt semmi.Rá se ültek. :roll:
Persze ez az én személyes véleményem,aztán ha Te máshogy máskor akarod....
Ja és sokan mondják hogy majd a nyáron....,szerintem ez nem évszakfüggő,hanem érettségfüggő.Réka összel szokott le,Petra télen.(és én is anno télen)
Gyyere Te is h tudsz a KAtushoz,nagyon szeretnélek megismerni!!! :wink: :!: :!: :!:

Ábizsani
Te is gyere ha tudsz!!!
Nagyon szépet mondott neked a Nagyfiad!!Ügyes ,okos fiu!!!Büszke lehetsz rá!! :D :shock: :!:

Hogy aludtak a gyerőcök ma?Ma is 6 fok volt éjjel.Ja és ma TAVASZ VAN igazábol!!!
Vendég

kola!Ez nagyon izgi bizti minden oké lesz!

rik!Levus 1* volt fent fél 3-kor és most keltünk fel!
Marha szép az idő megyünk is délután csavizni!
Én sem erőltetem a bilit nem is igazán ül meg rajta!Volt a tv-ben,hogy amíg nem mondja magától,hogy kaka van vagy pisi a pelusba addig nem is igen kell.Ő fejben eldönti,hogy mikor érett meg rá.
Akkor megint jön egy vírus?Ez frankó!!
Vendég

Szia Gabó
Petra is nyugtalan volt az éjjel.Átjött hozzánk,itt meg pörgött,rugdosott álmában.Szoval jo kis iccakánk volt...
Virus az van.Pesten is a Gyula nagynénje most van ebben,meg az uncsija is.Basszus most ne kapjuk el!!!Szorits!!

Megyünk mi is a városba telcsit nézni nekem.Tegnap már voltunk,de nem volt olyan....
Vendég

Ja és a biliügy.Igen erről beszélek!!!
Tegnap volt a csak csajokban, a lázcsillapitásrol!!
Nézte valaki?
Azt mondja a nő,hogy hülyeség hogy nem csillapitja vlaaki mert az a szervezet védekező mechanizmusa,és kell az,mert a bacikat öli.NEM!!!A bacik a 60 fokot is jol tűrik,tehát a39 fok meg se kottyan nekik.Tehát csillapitani kell méga hőemelkedést is,mert csak magasabb lesz!!!
Én pont ezt vallom,és vallottam,ez csak engem igazolt! :wink: Asszem fej vagyok!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Milyen telcsit veszel?Szorítok és nem kapjátok el!
Ez nagy hülyeség!!!És ha lázgörcsöt kap a gyerek?Akkor mi van?Akkor is ezt mondaná,hogy nem kell csillapítani?
egy ilyen picike gyerek akár el is mehet egy magasabb lázba.Vagy meg kell várni,hogy felmenjen neki 4g-fokra? :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Vendég

Na mi megint hút fogunk nézni!Ma is úgy kelt,hogy HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! :) :) :)
Kicsit már kezdem unni!! :? :? :? :?
Vendég

Sziasztok!

Tegnap éjjel jött a telefonhívás: Öcsém hazajött Afganisztánból!!! Ma be kellett mennie a laktanyába, de reméljük a jövő héttől már szabad lesz és kipihenheti magát. Lehet, hogy a 15-i hosszú hétvégére Szegedre megyünk, és együtt lesz a család. Kincsőt akkor fogja élőben látni először!

Fürdés- gondoltam már én is a nagykádra, de Nyuszi még nem tartja magát (ülni nem tud), ketten Kálmánnal pedig nem férünk el a kád mellett, pici a fürdőszoba. De majd az új lakásban! Óriási hely van és sarokkád! De most marad az úszó szoba...

Mostanában csak 1x kel éjjel enni, olyan jó. Az is sokszor 2-3 órára esik, így egyfolytában alszik 6-7 órát. Mivel kilenc után én már alig vagyok ébren, alszom rendesen.

Tegnap megjött a járóka,olyan színes, műanyag, mint nektek volt Andi. Kálmán összerakta, én meg ma majd jól lecsutakolom.

Hú, mennem kell!!!

Szép napot!

Anikó

Kép[/url]
quito

Aniko!Ez nagyon jó hír!És ilyenkor meddig szokott maradni?
Akkor menjetek csak haza úgyis ritkán látjátok egymást és még a picurt sem látta!
És ha apával fürdik?Nálunk ez volt az esti program apa fürdött a picivel!De persze ha nem akarjátok akor nem!Én is sarokkádat szeretnék ha elmegyünk innen,hogy apával beleférjünk! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ki is néztem a Mozdonyos meséből Levikének kettőt!A Thomast meg a Henryt!Nem is drága!Asszem összegyűjtjük az összeset neki! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Gabó-a legutóbb egy hónapot maradhatott, majd kiderül. Sarokkád :lol: , hát igen a legizgibb felhasználás a kétszemélyes! :oops: :lol:
Szegedre már úgyse visszük a dézsát, ott egyikünkkel fig majd Nyuszi fürödni.

Rik, írtam emaileket! Megkaptad?

Anikó

Kép[/url]
quito

fig:fog :oops:

Kép[/url]
quito

Aniko!És kb fél évente jöhet haza?Akkor lesz sok ideje itthon!!
Vendég

Sziasztok!Viri elküldött az oviból :) Azt mondta ebéd után menjek csak érte. :P Olyan helyes volt ,ahogy bement és bemutatkozott a gyerekeknek.Ajándékot is kapott tőlük.Csiga a jele.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Zsani! Gratulálok Virágnak, hogy ilyen gyorsan feltalálta magát! Nagyon ügyes! :lol: :lol:

Gabó-félreérthető voltam, bocsi. Az öcsém Magyarországon dolgozik hivatásos katonaként Egerben, és jelentkezhetett békefenntartónak fél évre. Úgy ment ki Afganisztánba. Most hazajött, és valószínűleg 1 hónap szabit kap, és éli tovább a magyar katonák életét. Remélem, most már nem akar kimenni :evil: :evil: sehová!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Anikó,
tök jóóóó, hogy itthon van tesód!!! Biztos boldog, hogy végre láthatja Kincső babát!!
Hihetetlen, hogy látok rajta sonkát! :shock: :oops: Olyan kis pindurka, törékeny, vékonyka volt amikor találkoztunk. Fantasztikus élmény a közös pancsi!!!! Én annak idején mikor először kipróbáltuk azt mondtam nem gyakran fogunk, mert macera előtte lefürdeni, sterilizálni, kiszellőztetni a sterilizáló szagát, felfűtteni a fürdőt és még fáradt se legyen addigra a Zoé...de azóta is gyakran pancsolunk együtt, mert nem bírok ellenállni ennek a csodának!! Olyan jó érzés, hogy bízik benned, már nem merev pedig még kicsike.

Zsani,
De jó, hogy tetszett Virágnak!!! Az meg ,hogy hazaküldött első nap!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Talpraesett lehet!!!

Beus,
írtam iwiw-en

Zília,
emailbe kimaradt: Mikor laktál az Ibolya úton?? Én 17 évig éltem ott, lehet, hogy akkor ezért vagyunk ismerősek egymásnak!!!??? Dolgoztam is az ottani kisboltban!! 3 éve.

Viol,
sajnos nálunk is van kínlódás a családban, mamámat műtötték itt Sopronban tavaly strummával, és elcseszték, azóta kétszer vitte mentő Pestre műteni, mert majdnem megfulladt és azóta se tud beszélni nagyon, mert a hangszála le van tapadva. Előszőr azt hitték elvágták a műtét alatt véletlenül. Pesten, derült ki, hogy nincs elvágva, csak elcseszve a műtét. Az egészségnél nagyobb kincs nincs!!! Remélem keresztapuddal minden rendbejön!!!!

Gabó,
csúcs, hogy milyen laza fiad van!!! Dögleni fognak utána a csajok!!

Esztermami,
nekem ugyan Karazma volt a dokim, de mindig a Bikkes vizsgált szinte, mert Karazmának nincs ultrahang engedélye. Én nagyon kedveltem Bikkest, egy rossz szavam nem lehet rá, pedig nem az ő "betege" voltam, mégis úgy viszonyult hozzám!!! Úgy várom már, hogy jössz és mutogatod a kicsike fényképeit!! :lol:

Na mennem kell! Sziasztok!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Aniko!Bocsika ha félreértettem.Ne is menjen vissza!!!

Zsani!Marha jó,hogy haza zavart!!!!Így nem kell aggódnod,hogy hogyan érzi magát!A Kis hangja már rendbe jött?
Vendég

Na megjöttünk :P Mikor mentem érte akkor ebédeltek,olyan helyes volt,ahogy ült az asztalnál két kislánnyal :P Óvónők mondták,hogy nagyon rendessen viselkedett :) Örülök ,hogy tetszik neki.

KépKép
kola2

Sziasztok!
Megvan az uj telcsim,nem kamerás :cry: ,Gyula lebeszélt rola(rossza felbontása),Samsung SGH-C300. Olyan furi hogy polifonikus,meg szépa kijelzője.Nekem régi Nokia volt,ratyi,de most ennek ugy örülök mint majom a farkának. :lol:

GAbó
elértetted szerintem.A Doktornő mondta a tutit,és hogy milyen anyucik vannak akik nem csillapitják,mert az kell a szervezetnek.Szal a doiknő mondta a tutit!!
Vonatoztok már???
Petrust nem érdeklik a mesék.Az igaz hogy bekapcsoltatja,minden szobába(még jo hogy csak kettő van)és mennie kell.

Aniko
megkaptam,irtam vissza!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Fényképet kérünk a kádban fürdésről!!!!

Réka jelentem megcsinálta a körhintát.5_ lett.MAjd talira hozzuk.

ZSani
megjött a csajszi???Nem aludt be???Élménybeszámolo???
Vendég

Zsani!Ez tök szupi! :D :D :D :D
Otthon is fos az idő?Itt igen elbaszott talán még esni is fog!
Vendég

Sziasztok!

Anikó,tegnap elfelejtettem kérdezni tetszett a barátnődéknek az uszi?
Tök jó ,hogy épségben hazaért öcséd.

Kola, nagyon ügyes a csajszi, hogy már az első nap hazaküldött.melyik oviba jár?

Nitta, én 8 éve költöztem el az Ibolya utról és ott a 2-be laktam.Te melyikbe? Igazad van lehet azért vagyunk ismerősek egymásnak.Bikkes mióta van Sopronba?Az együtt fürdés elött a kádat sterilizálod?

Rik, én sem akarom erőltetni a bilizést csak kiváncsi voltam.Azt már tudja,hogy a bilibe kell pisilni és kakilni mert ha kérdezem tőle hova kell akkor megmutatja.Pár napja kezdte el, hogy kihozza a fürdőböl és ruhástól ül rá.A kakit ha már bennt van az esetek 90%-ban jelzi.

Gabó, jók a Leviről a sapis képek. Alexandra is szokta apja sapiját próbálgatni?Hány fok van nálatok, hogy ilyen lengén van öltözve vagy már fürdéshez készültetek?

Most mennem kell majd még jövök.

Zília

Kép
kertész ákosné

Gabó, itt Lövőn is lóg az esőnek a lába ,pedig már úgy mennék ki egy kicsit kertészkedni, meg udvart rendezni,de majd jövő héten állítólag lesz már 18-20 fok. Hurrá!!!! :D :D :D :D :D :D

Zília

Kép
kertész ákosné

Gabó!Tök felhős idő van :( A hangja már egész jó.Doki azt mondta,hogy rendbe jön neki teljessen.
Zília!A Trefort téri oviba jár,a jerevánon van.Lövőn lakik egyik régi barátnőm Gerencsérné Rácz Viola .Ismered?2éves kislánya van.
Gabó!Levi sokat nőtt szerintem :P

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?