Új privát üzeneted érkezett!

Rokicáéknak
nagy-nagy gratula :wink: :wink: :wink: nagyon ügyesek voltak.

nem biztos az, hogy a 2. nehezebben jön ám :wink: :wink:

Görcsök, én nem görcsöltem jobban szülés után, ill. a szopik alatt Krisztiánnal sem :wink:
A fájások azok szüléskor erősebbek voltak :shock: :shock: de ugye végig ment az oxitocin az indítás miatt :?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na megint kész két ablak! :P
De kaja még sehol.Szerintem ebédre sajtos-tejfölös tészta lesz és vacsira csinálok valami jót! :lol:
Vendég

Timi! Ügyi vagy! Én most rendeltem kaját: rántott camambert, krokett, áfonya és egy kis kakaós pali csoki öntettel :oops: :P Hú de éhes vagyok :P
Vendég

Tegnap én is szemeztem a rántott sajttal, de rájöttem, hogy túl sok macera van vele, így nem csináltam! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Csuklik a kis béka a pocakomban :D
Na, jöhetne már az a kaja! Kezd kilyukadni a gyomrom :lol:
Vendég

Barbi!
Én most fejeztem be az ebédet! :) Nagyon fini lett! :D :D

És babázni akarokkkk!!!! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Most nézem a tablicskut.az én számításaim szerint 39+3 vagyok.Vagy nem is tudom,hogy kell számolni?! :roll:
Nem min tha számítana.Bocsika! :oops: :lol:
Vendég

Közben nekem is megjött a kaja, be is pusziltam mindent! Nagyon fini volt :P

Lányok, van ma vmi front? Egész délelőtt görcsölgetett a pocakom, meg most is :shock: Mármint nem vészes (érzésre), meg nem is folyamatosan és nem rendszeres, de óránként 2-3 alkalommal szépen begörcsölök :shock: Lehet, hogy csak azért, mert tegnap abbahagytam a magnéziumot? :?
Vendég

Ági!
Köszi, javítottalak! :D :D Bár napokon belül Peti születését kell beírnom! :P :P

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi!
Én is érzem egész nap, hogy valami nem klappol... sokat keményedik és egyszer-kétszer mensis görcs is társul hozzá!
Azt nem tudom, hogy a magnézium abbahagyása miatt van-e.. :shock:
Emma mocorog?

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, ja mocorog rendesen! Meg sem áll :P
Lillus?

Most olvastam, hogy holnap megint havazás várható, de délután már el is olvad ami leesik :shock: Ezt a bolond időt!
Vendég

Lilla is egész mozgékony... :)

Most üzent Ágiboldi, hogy jól vannak, de már 3 napja nem alszik, Boldi folyton sír... valszeg fáj a pocakja! De Ági már írna nekünk, ha nem bőgne Boldi! :? :D

Timi
Kép Kép
timocska

Szegényke! Remélem hamarosan megnyugszik!
Vendég

hali

most jöttem meg a dokitól.berendelt magához, úgyhogy barátnőmet ugrasztottam hogy vigyen el Kecskemétre.
hááát...rövidül a méhszáj :shock: de még mindig zárt, úgyhogy nem fogott bent a kh-ban... :lol:
holnap hívnom kell, ha viszonylag rendben leszek akkor csak péntek délután kell menjek vizsgálatra, ha nem akkor holnap is...
Ja és megemelete 4x1-re a Mg-t. Azt mondta szerinte sincs elszámolva aterminus egyszerűen nagy baba lesz :shock: :lol:
Bírjak ki még 2 hétet és utána jöhet a kisasszony :lol: Mondtam hhogy én folyamatpsan egyezkedek Leával :lol:
Persze délelőtt is keményedtem de legalább nem görcsölt...

egyébként mindenféle front van jön hó is, de el is olvad, 15-20°C lesz...ki bírja ezt követni? :shock:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

róki

GRATULA!! Gyorsan ment, 3 óra?! ez igen!
de várjunk mi lesz a szökőévekkel? :lol:

kajcsi
én tegnap csináltm rántott sajtot:-)
ma menüztem egyet karfiol leves és hagymával sonkával tölrött sertészelet volt rántva petrezselymes burival...de gondolom már túl vagytok az ebéden :lol:

csuklás
Lea is nagyon sokat csuklik mostanában, ált 3-4 percig, főleg a nagy fickándozás után :lol:

ágiboldi
kitartás! be fog állni a rendszer!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

ja és a frontok mellett vszínű az is közre játszik a keményedésekben, görcsökben hogy Lea buksija nagyon lent van :shock:
úgy tűnik ragaszkodik sima úthoz kifelé jövet... :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

SziasztoK!
Most beszeltem Agiboldival, ahogy mar irtatok, Boldika sokat sir, tunetek ugyanazok, mint nalam voltak, ugyhogy megosztottam vele a bufis es edeskmenyteas tapasztalatot. Remelem neki is segiteni fog!!!! Sajna nem tud most meg nethez jonni, mert ha nem Boldizik, akkor cicizik, mivel elegge faj neki, tele van a cicije... de amint javul a helyzet, jon, hianyzunk neki es mar varja, hogy johessen.
Puszi!
kami

sziasztok!

Timi!

Látom levettél a listáról. Sajnos nem az én hibám de a babanet nálunk rendszeresen nem működik. Amikor megírom a levelet és el akarom küldeni akkor kidob. Már hívtam a T-kábelt, de ez a rendszer "gyerekbetegsége". Ha megkérlek visszateszel?

Valaki megtudná mondeni, hogy milyen a nyákdugó mikor távozik? nekem a szülésznő azt mondta, hogy ragacsos valami. De sok vagy kevés? Milyen színű?

GRATULÁUNK ROKICÁÉKNAK!

zsuzsibo

sziasztok!

Timi!

Látom levettél a listáról. Sajnos nem az én hibám de a babanet nálunk rendszeresen nem működik. Amikor megírom a levelet és el akarom küldeni akkor kidob. Már hívtam a T-kábelt, de ez a rendszer "gyerekbetegsége". Ha megkérlek visszateszel?

Valaki megtudná mondeni, hogy milyen a nyákdugó mikor távozik? nekem a szülésznő azt mondta, hogy ragacsos valami. De sok vagy kevés? Milyen színű?

GRATULÁLUNK ROKICÁÉKNAK!

zsuzsibo

Zsuzs!
Nem vettelek le, csak elrejtettem a te sorodat. De akkor most visszaveszem! :) A pocaklakó még mindig Réka? :D
A nyákdugesz az elmondások alapján rózsaszínes nyálkás trutyi! :oops: (bocs).

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!

Nem haragszom, csak meglepődtem. Köszi, hogy visszateszed. Igen még mindíg Réka a pocaklakó, de már nagyon várom hogy ne pocaklakó legyen. (37 hetes és 5 napos)A doki szerint bármikor megérkezhet. Köszi előre is!
Én is sok hülyeséget csinálok Petrával, ma például babakocsival vittem el játszóházba és visszafelé emelkedőn kellett tolni a babakocsit. Nagyon kifáradtam mire hazaértünk, de nekem még nem indult be a szülés.
Jót nevettem Rokica történetén, amikor a boltba mentek Zsuzsával. :D Vicces lehetett.

zsuzsibo

Timi!

Te hanyadikára vagy kiírva? Úgy látom 3 nap eltérés van köztünk.
Akkor elvileg 17e?

zsuzsibo

Zsuzsi!
Én márc.18. Szerintem a vonalzód el van csúszva egy nappal. Vagy valami ilyesmi lehet.. :)
Mi is nagyon várjuk már a bébit! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Mi is. Lehet, hogy egyszerre szülünk? Főleg, ha ilyen iramban mennek a frontok!
Most elköszönök, mert ébresztenem kell Petrust! Holnap megint benézek hozzátok!
SZIASZTOK!!! :lol:

zsuzsibo

Na most már Peti szobája is "steril"!!! :P Már csak a függöny hiányzik amit a hétre igertek!
Az ebéd az természetesen tészta volt.
Szegény Ági jól kilehet.Remélem az édeskömény segít,de a barátnőm még az Espumisant is javasolja a babának.Kajcsi után pár csepp és semmi baja a babónak!
Vendég

Sziasztok!

Most én is csavarogtam egy kicsit, vásároltam is,már kicsit elég volt itthon. De már a városban éreztem, ami nem tudom hogy a sétának köszönhetem vagy a frontnak, de fájdogál a hasam, néha keményedik. Úgy hogy pihizünk.

Holnap meg megyünk a Kikába, anyuék onnan rendeltek előszoba falat, meg lehet vesznek gardróbb szekrényt, mi valszeg kanapét. Úgy hogy lehet, hogy holnap is elfáradok egy kicsit, de azért óvatosan csinálom.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Most én is csavarogtam egy kicsit, vásároltam is,már kicsit elég volt itthon. De már a városban éreztem, ami nem tudom hogy a sétának köszönhetem vagy a frontnak, de fájdogál a hasam, néha keményedik. Úgy hogy pihizünk.

Holnap meg megyünk a Kikába, anyuék onnan rendeltek előszoba falat, meg lehet vesznek gardróbb szekrényt, mi valszeg kanapét. Úgy hogy lehet, hogy holnap is elfáradok egy kicsit, de azért óvatosan csinálom.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Bocsi kétszer küldtem véletlen.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Nekem meg le van lassítva a netem, így kín az egész.
De azért jelentkezem-

Timi-Köszi, hogy betettél a táblába! Kérdeztem már, hogy választottatok-e szülésznőt az Uzsokiban, vagy csak akartam?
Sági- második képen kimondottan jól látszik a fiad karakteres kis arca. Kiváncsi vagyok tényleg így néz-e majd ki.
Rókinak gratulálok! Szülésindító tipp-bevásárlás a nagyobbikal! Majd kipróbálom.
Úgy látszik épp csak lemaradtak a márciusról.

Május- kérdezted, érezni-e mikor megfordul, hát nekem egyre csak forog, egyik héten faros, másikon fejvégű (UH igazolja), de én leginkább keresztben érzem. Szóval nem tudom, de valahogy nem találja a helyét. Kiváncsi vagyok, mi lesz a vége. Bár holnap megyek a Csapóhoz, ő is mindig ránéz uh-on.
Mazsi- te olyan idős vagy mint mi kb. és már készülődsz? (34+4)

Hasfájás- espumisam, első nap bejött nálunk, utána már kevésbé, hol hogy. Sajnos, minden sírás egy talány és mindig meg kell találni a megoldást vagy csak végül elmúlik magától. Én azokat irigylem, akik olyanokat mesélnek, hogy első naptól átalussza az éjszakát, egész nap nézelődik, szépen eszik.... :o
Bár ezt általában többedik gyerekre mondják.
Hasfájásnál idősebbek szerint nem mindegy miket eszik anyuka- ha láttatok már ilyen listát, akkor kiderül, hogy anyukának szinte semmit sem szabad enni...Újabb felfogások szerint viszont ennek nincs akkora jelentősége...

Na, mindegy. Én tudjátok mit unok rettenetesen?- ezt a 3-4 ruhadarabomat, amiket váltogatok! Alig várom, hogy menjenek a kukába.

Bella
bella2

Sziasztok!
Újra itt vagyok :D

Róki!
Gratulálok Szilvihez! Én nagyon várom az élménybeszámolódat a dúlás szülésről!!! Főleg hogy 3 óra alatt lezajlott az egész, remélem sikerült egy örök élménnyé tennie ezt a szülést neked ahogy akartad!

Rólunk:
Most már Panni szobája is készen van. Még azért van mit átvinni. Nagyon rossz dolog ám ekkora hassal a költözködés, főleg azt utálom hogy én nem tudok minden nap bemenni a babaszobába ruhákat nézegetni így marad a fotó nézegetés - mert azért fotókat csináltam - :lol:
Ez a hülye idő most minket is megvisel, pedig nekem tényleg semmi gondom nem volt egész terhesség alatt, most viszont reggel megtapasztaltam mi is az a haskeményedés :shock: hát nem valami kellemes dolog. De azért túl lehet élni, szerencsére. Én úgy tudom hétfőn kettős front volt akkor hajnali 4-ig nem is aludtam kedden hideg front volt ma meleg front van holnap is meleg front lesz pénteken nem lesz front viszont vagy szombaton vagy vasárnap megint kettős front jön. Úgyhogy én már eléggé izgulok hogy melyik nap következek én a sorban :shock:
Ma voltam fogorvosnál is. Ja és tegnap pedig voltam CTG-n minden rendben volt megint, Panni annyit mozgott, hogy könnyebb lett volna akkor nyomni amikor nyugton van :lol: :lol: :lol:
Viszont a fájásmérő nem működött... bár én még nem éreztem ilyet csak mikor a doki megvizsgálta a méhszájamat ami továbbra is 1 ujjnyira van nyitva.

Kép
kukuruc

Bella!
Az Uzsokiban nem lehet szülésznőt választani,nem szoktak.Viszont minden szülésznő nagyon jó és rendes,ezt mondják aztán majd meglátjuk!
Vendég

Ági!
Anyósom egyik ismerőse szülésznő az Uzsokiban.. már mindent tud rólunk, ezért nagyon szurkol, hogy akkor szüljünk, mikor ő lesz benn! :D :D

Bella!
A szülésznők többségével majd a ctg-k alkalmával fogsz talizni. És tényleg rendinek látszanak!

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Az klassz,nem is mondtad.majd megírod a nevét,akár priviben is,hogy tudjam én is ki az?
Vendég

Azt hittem, említettem. A nevét nem tudom, csak annyit, hogy valamilyen Marika. Kis fiatal barna rövid hajú csajszi. De majd megkérdem a rendes nevét! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timo!
Megnéztem a táblát 10 évet fiatalítottál rajtam, köszönöm! :lol:

Kép
kukuruc

Kukuruc!
Bocsi! :oops: :oops: :oops: Csak a jószándék vezérelt! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Semmi baj! :lol: csak gondoltam szólok.

Kép
kukuruc

Én most szerintem csinálok egy kis tejbegrízt magunknak úgy megkívántam. :oops:

Kép
kukuruc

basszus, megesküdnék, h írtam reggel, erre nem találom :evil:

rokica, pann gratula!!! n n sok boldogságot a csemetékben (is)! szüléstörténetet várunk! rokié különösen jól cseng, a maga 3 órájával! :lol:

ágiboldi
kitartás! próbálj ki pár praktikát, rem, boldinak is beválik vlmelyik mielőbb!

bella
köszi a fordulásos infót, ez baromi érdekes, h ennyi idősen még össze-vissza forog. hétfőn megyek dokihoz, rem, csinál uht és okosabb leszek

sági
hol voltál uhn?

tejbegríz és madártej, nálam most ez a két sláger van, szinte minden héten csinálok legalább egyszer. ja meg az isler, nyami. tegnap megkívántam az almáspitét, sütöttem is, na az aztán gyomorégés volt a javából, még engem is meglepett, pedig mint folyton hangoztatom, ebben nem vagyok kezdő :lol:

délelőtt voltam a barátnőméknél, hazaengedték a koraszülött babát (pont ezen a héten született volna) 2100 gr. n n picuri, de annyira formás és cuki! tökjó volt látni, ugyanakkor még mindig nem bírtam elhinni, h pár hét múlva nálunk is lesz egy baba. :oops:

a szülésfelkészítőn ma volt az utolsó előadás, a csecsemőkről. volt ott egy csecsemős nővér is, hááát nem tudom. elég sok rosszat hallottam róluk, h egyáltalán nem készségesek, sőőőt, ehhez képest ez a nővér annyira mosolygós volt, meg ecsetelte, h segítenek a szopitól a fürdésen át a pelenkázásig mindenben, h szinte elhittem. úgyh n n kivi vagyok, h milyen is lesz ez a gyakorlatban: vajon mennyire eszik forrón azt a kását :P

majus3

Sziasztok Lányok!

Gergő febr. 15-én 22:00-kor megérkezett! :D :D :D :D
2720g és 57cm.

Holnap igyekszem majd mindent megírni + képet feltenni, de most egyelőre ennyire futja az energiámból, mert még csak ma jöttünk haza a kórházból.
Vendég

Szia Pann! :)
De jó, hogy jelentkeztél, már nyomoztattunk utánad! :D :D :D Nagy gratula a kisfiadhoz, majd gyere és mesélj, ha tudsz! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Nekünk megint szülésmentes éjszakánk volt :twisted: :twisted:
Szóval a helyzet változatlan, keményedések alhasi fájással, néha derékfájás van, de olyan fájás amivel szülni lehetne menni nincs :roll: :roll:
ma megyek nst-re és gondolom a dokim elémvetíti a terveit a jövő hétre :? sejtem mi lesz, kórházi befekvés hétfőn :evil: :evil:

majd utána jelentkezem:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Pann
mégegyszer gratula Gergőhöz.Kíváncsi vagyok a beszámolódra :lol:

bella
nekem most már mindegy mikor szülök, de Leának még jobb lenne egy kicsit bent maradni :lol:
ezek a frontok játszadoznak velünk
nem is érdekelne a keméynedés csak ne nyíljon idő előtt a méhszáj, mert akkor be kell feküdnöm ...

most néztem, hogy ha hamarabb jönne Lea akkor a névnapja (márc.22) körül lesz a szülinapja.úgyhogy most gondolkozom hogy ha márciusban szülök lehet hogy Emília lesz mégis?
ááá, nem tudom :shock:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Gabi!
Kiváncsi vagoyk, mit mond a dokid! :D

Mazsi!
Szerintem egy-két hét ide vagy oda, nem számít. Ha áprilisban születne, akkor is max.két hét lenne a név és szülinapja között. Vagy rosszul gondolom? Akkor meg szerintem mindegy...

Lilla hivatalos névnapja febr.16. Neki is 2-3 hét lesz a szüli és névnapja között. Persze, van egy nem hivatalos névnap is júl.11-én, de úgyis mindenki a februárit fogja nézni szerintem... :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi, Róki és Pann!!! Nagy-nagy-nagy gratula a babákhoz! Sok tejcsit, és hasfájás nélküli boldog napokat kívánok!
Réka
Vendég

Szia Réka!
Remélem jól vagy és ha eljön a te időd, te is átélheted ezeket a csodás heteket! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Krisztiánnak is közel van a szüli és névnap szülinap: febr.26, névnap márc. 13
Viszont nekünk ez a név jött be legjobban :twisted: :twisted:
Nem baj akad még ünnepelnivaló az év többi részében is :wink: :wink: van húsvét (én azt Adrikának is "tartom") meg gyereknap, na meg a december.

Pann
én is még egyszer gratulálok Gerőhöz :D :D :D
Téged megszabadított az utolsó hetek napok izgalmától a fiatalúr :lol: :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Persze, a névválasztásnál az is szempont, hogy ne legyen közel a név és szülinapja. De szerintem nem ez az elsődleges... nem feltétlenül kell ünnep ahhoz, hogy az ember megajándékozza a szeretteit... mi ezt valljuk itthon! :D :D Úgyhogy nálunk sokkal több "ünnep" van!

Timi
Kép Kép
timocska

sziasztok!

Május
A XIII.kerületben a kárpát utcában levő rendelőben voltam.
www.4dulrahang.hu
Vendég

Ági!
Hogy vagy? Petike nem készül kifelé? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?