Sziasztok!
Nekem meg le van lassítva a netem, így kín az egész.
De azért jelentkezem-
Timi-Köszi, hogy betettél a táblába! Kérdeztem már, hogy választottatok-e szülésznőt az Uzsokiban, vagy csak akartam?
Sági- második képen kimondottan jól látszik a fiad karakteres kis arca. Kiváncsi vagyok tényleg így néz-e majd ki.
Rókinak gratulálok! Szülésindító tipp-bevásárlás a nagyobbikal! Majd kipróbálom.
Úgy látszik épp csak lemaradtak a márciusról.
Május- kérdezted, érezni-e mikor megfordul, hát nekem egyre csak forog, egyik héten faros, másikon fejvégű (UH igazolja), de én leginkább keresztben érzem. Szóval nem tudom, de valahogy nem találja a helyét. Kiváncsi vagyok, mi lesz a vége. Bár holnap megyek a Csapóhoz, ő is mindig ránéz uh-on.
Mazsi- te olyan idős vagy mint mi kb. és már készülődsz? (34+4)
Hasfájás- espumisam, első nap bejött nálunk, utána már kevésbé, hol hogy. Sajnos, minden sírás egy talány és mindig meg kell találni a megoldást vagy csak végül elmúlik magától. Én azokat irigylem, akik olyanokat mesélnek, hogy első naptól átalussza az éjszakát, egész nap nézelődik, szépen eszik....
Bár ezt általában többedik gyerekre mondják.
Hasfájásnál idősebbek szerint nem mindegy miket eszik anyuka- ha láttatok már ilyen listát, akkor kiderül, hogy anyukának szinte semmit sem szabad enni...Újabb felfogások szerint viszont ennek nincs akkora jelentősége...
Na, mindegy. Én tudjátok mit unok rettenetesen?- ezt a 3-4 ruhadarabomat, amiket váltogatok! Alig várom, hogy menjenek a kukába.
Bella