Új privát üzeneted érkezett!

Lexi köszi a biztatást.
Sajna amit mondasz az nagyon igaz.
Amikor egészen padlón vagyok mindig ezen sirdogálok a férjemnek,hogy miért vagyunk ilyen szerencsétlenek.
Főleg ő,hogy ilyen nőt kapott:( Mert tudom hoyg nálam van a baj.
NA mindegy,nem fogom hagyni hoyg ilyeneken kiboruljak.
Egyedül a nálatok mikor lesz baba témától fordulok fel...
Most voltunk párom nagyijánál vidéken,képzelhetitek....
Most szépen a legpletyisebb rokonak elmondtam mindent hátha elindul a szócső és békén hagynak:)
madrin

Sziasztok!

Ezerrel dolgozom, nem nagyon tudtam visszaolvasni.

Jucinak gratulálok a jóhírekért.

Lukréciának, sajnálom :( Azért fel a fejjel!

Gombácskának, még csendben, de nagyon örülök! :D

Üdv az Újaknak!

Azért este még visszaolvasok!
süni76

Zsókuci sms:

"Kicsit bíztatóbb az állapota a doki néni szerint. Persze nem merünk jobban reménykedni. Imádom! Bíztatom nagyon!"

chesti

Köszi Lukrécia.
Nem várom, hogy pátyolgasson, arra ott van a párom :D . Egyébként meg úgyis eldöl az első személyes találkozónál, hogy milyen lesz a benyomásom, csak eddig nem sokan dicsérték őt :( , kivéve persze szakmailag. Azt hiszem bízni kénytelen leszek benne, mert már annyi csalódás ért. Remélem, hogy ott segítenek majd :) .
manócska77

Jaj chesti!

Annyira szurkolok a kis Mesinek,olyan gyönyörű kislány!Sokszor puszilom Zsókucit és kitartás,mondd meg neki kérlek!!!!!Nagyon erősek mindketten.

Bibike! :P

Remélem nincs konkrét oka a szomorúságodnak,csak egy rosszabb hangulat kapott el.Ha fáj picit a pocód olyankor a lányok nem magne b6-ot szoktak bekapni?Szerintem feküdj ma ha tudsz,pihizz kicsit.Sokszor puszillak

Manda

Köszi amit írtál,tök jól esett :wink:

Lexi 8)

Csakazértis elolvastam és ilyennek szeretlek amilyen vagy.
Megkérdezhetem mi volt azzal a terhességgel?Meg ha olyan marhára nem lehet spontán gyerek,akkor mégis...????

Manó

a férjed anyagát nem lehet vinni,helyben kell produkálni.... :wink:

Madrin

Ha mielőbb végezni akarsz,egyértelműen 7 előtt menj,akkor sorba kell állnod,de szerintem fél 11 körül legkésőbb végzel.De ha nem csak vizsgálat van,hanem vérvétel is,annak úgyis meg kell várni délig az eredményét.

Jaj Manda/Madrin/Manó!!!!Jól kitoltatok velünk ezekkel a nevekkel,már azt sem tudom kinek mit akarok írni..... :wink: :lol:

Süni

Édes vagy,köszi

Mi lehet Estrellával?Szegény mire hazaér.... :?

Bibarcica

Imádi!
lukrécia

Annyira aranyosak vagytok, hoyg segítetek és válaszoltok mindenre.

NEm értem eredményt meg kell várni?

Más kérdés, lesz átjárhatósági vizsgálatom majd, nem tudom mikor.
Sajna muszáj lesz állítólag.Ezt hogy képzeljem el?
NEkem már az is fáj amikor csak közelít felém a doki :)
madrin

Manda.
Akkor marad a sorbanállás...... Az előző helyemen ugyan nem volt sorban állás, de siker sem, úgyhogy valamit valamiért :wink:
Ti hogy intézitek ezt a melóhelyen? Nem tudom, hogy járok jobban, ha megmondom milyen kezelésre járok, vagy ha szabikat kérek folyamatosan.....
manócska77

Na, igyekeztem visszaolvasni...

Csajok, lehet, hogy én emlékszem rosszul (meg nekünk csak 1x kellett spermavizsgálatra menni), de akkor volt beutaló és a páromnak nem kellett sorbaállnia a recepció előtt. Egyenesen ment hátra a laborba. Már ez is megváltozott?

Madrin, Manó, fel a fejjel. A sorbanállást meg lehet szokni. Főleg akkor, ha többen megyünk innen a fórumról :o)) Akkor végigcsicseregjük a sort. Különben is, most jön a tavasz, sütni fog a nap, jó lesz a kedvünk, és a gólya is közeledik. És lesz nagy-nagy babaeső!!!! :D
süni76

Köszi mindenkinek a nagyon halk gra...lákat, de péntek az igazság napja. :roll:

Madrin!A fiúkat, aki csak „anyagot” ad (arra is be kell ugye jelentkezni) be szokták hívni mikor megnyitják a recepciót, ha éppen olyan kedve van az asszisztensnek és akkor nem kell végigvárni a sort, de ahhoz, hogy ezt meghalld minimum ajtón belül kell állnia és ott lenni fél nyolc előtt. Hát sok sikert! Szerintem apának adjál nyugtatót, és készítsd fel erre. Neki amúgy sem lesz túl sok dolga, ha nem kísérget téged (két spermavizsgálat+vérvétel, meg egy andrológia és ha nincs nagy gáz vele, akkor még egy kabinvizit, ha ő akar az apa lenni) ennyit már csak kibír :)

Átjárhatósági, azaz HSG, kapsz egy nyugtatót, felfekszel az asztalra egy félhomályos szobában, egy kis fogóval megfogják a méhszájat (ez egy kicsit kellemetlen, de ki lehet bírni), egy katétert helyeznek föl, amin keresztül kontrasztanyagot fecskendeznek a méhbe és röntgennel nézik, hogy áthalad-e a petevezetőkön. Az egész kb. 10 perc. Utána lehet egy kis vérzés, meg görcsölgetés, de nem súlyos. Pihizel egy kicsit amíg megcsinálják a zárót, és kész is.

Szerintem kérdezd meg, hogy egyáltalán fogadnak-e 16-án a BMC-ben, mert ugye azt a napot hivatalosan a közszféra előtte vagy utána szombaton dolgozza le, mivel péntekre esik. És ha nem dolgoznak akkor irány Bükfürdő (meleg víz és szauna gonosz dolog a spermáknak, de ezt biztos te is tudod)

Bibike!
Remélem nem hazudik a teszt, és pénteken megerősítik …. a dolgot…. Úgy izgulok!!

Ma olyan jó kedvem volt és picit fájogatott/görcsölgetett a hasam, de ezt olvastam már másnál is hogy ilyen van ezért nem aggódok, remélem nem csak kamu az egész és meg akar jönni…
Gondolkoztam, hogy holnap is csinálok egy tesztet, hogy lássam erősebb lesz-e a jel, de azért ennyire nem bolondulhatok már meg itt a nagy várakozásban.

Lexi!Végigolvastam, amit írtál és megértelek, csak én is leírom az én érzéseimet. Én úgy voltam az életemmel egészen eddig, hogy minden amibe belekezdtem olyan jól sikerült (tanultam, dolgoztam, rengeteget utaztam, találtam egy olyan férfit akiről kislánykoromban álmodoztam) és az volt a legjobb érzés, hogy habár szüleim is maximálisan támogattak én is nagyon sokat tettem, dolgoztam azért, hogy ez így legyen. De titokban mindig féltem attól, hogy valami rossz dolog fog történni velem, mert nem lehet hogy mindent megkapok az élettől. Hát bejött! És habár erre nem gondoltam, de pont a gyerek az, ami nem megy simán. Ez persze fáj, mert azért tényleg defektesnek érzi magát az ember, de ezzel már nem foglalkozok. Ráadásul nem egy olyan dolog, amiért megdolgozol és aztán élvezed megérdemelt jutalmadat, hanem lehet hogy jól elköltöd rá az összes pénzedet, az egész életed tényleg erről szól és aztán közlik, hogy majd legközelebb újra próbálkozhatsz. Na erre próbálok nem koncentrálni!
Mi mikor elkezdtük ezt az egészet úgy állítottam be magamnak, hogy ez egy új élmény lesz, valami amit még nem próbáltam, és biztos hülye vagyok, de egy kicsit kiválasztottnak is éreztem magunkat, hogy nekünk lombikbabánk lesz, mert "amolyat" még a hülye is tud csinálni, de ez valami különleges. Szóval szerintem optimistának kell lenni és nem beleélni magunkat a nagy önsajnálatba. Persze tudom, nekem ez az első lombikom és könnyen beszélek, de szerencsére most még így érzek.
gombahölgy

Privátba próbáltam írni, de hibát jelzett, szóval:
Madrin,
Nekem ugyan nem itt volt a HSG-m, de nyilván ugyanúgy csinálják.
Szóval, egyszerű nőgyógyászati vizsgálatnak megfelelően felhelyeznek egy katétert a hüvelybe. Pict fájdalmas, nem is a felhelyezés. Enyhe mensis görcsöt érzel. Majd átsétálsz a röntgenbe (lehet, hogy itt egybe van a 2 helység), ahol felsegítenek egy asztalra. Ott kontrasztanyagot fecskendeznek ebbe a katéterbe. Ennek kell akadálymentesen átfolynia a petevezetékeken. Ezt monitoron követik. Nekem átjárható volt mindkettő, ezért szerencsém volt, nem volt fájdalmas. Ha vannak összenövések, esetleg kacskaringós vagy, az már fájdalmasabb. Azért kibírható. Nekem az István kórházban csinálták. Ott nem volt fájdalomcsillapítás. Itt nem tudom, hogy van-e. Remélem ír neked olyan lányzó is, akinek itt csinálták.

Ha mész, reggel célszerű nagyon könnyű kaját reggelizni, mert állítólag előfordul hányinger, hányás a vizsgálat után.

Nem lesz semmi probléma. Ne félj! Nekünk meg kell a babáért küzdeni. És mi csináljuk is lelkesen. :D

Ami még jó itt a BMC-ben, hogy viszonylag gyorsan zajlanak az események. Mi novemberben kezdtük a konzultációval és januárban meg volt az első lombikunk. Ugyan nem sikerült, de kb. 1 hónap múlva remélem mehetünk vissza a fagyibabákért!

Sok sikert! Ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan!
süni76

Jó lenne ha főnököm több munkát adna,mert most olvastam horror történeteket erről a vizsgálatról.
Megjegyzem én egyszer egy sima katéterezés előtt (soha nem volt még) egész éjszaka nem aludtam.
Reggel (István kórház) már annyira remegtem hogy az orvosok és asszisztensek persze kedvesen rajtam röhögtek.
A vizsgálat kb 20 másodpercig tartott, tényleg nevetséges lehettem:)
Na mindegy belehalni nem fogok,szal kibírom:)

Egíébként meg az irodám ablaka épp egy bölcsi udvarára néz, gondoltam majd én is idehozom a babáimat:)

Egyébként lehet hoyg hülye kérdés 3-4 hónapon keresztül szedtem Bromot, Utrot, Clostit, amit most abbahgytam és majd megvárom itt mondanak,na de nagyon fáj a hasam, lehet ez vmi kiürülés, vagy hiányzik a kis testemnek a sok hormon?

NA mára befejeztem a nyaggatásokat, de holnap jövök :)
madrin

Lukrécia
Irtam privit de nem küldi el valami hiábát ir ki, ma semmi se jo :cry:

Kép
bibike27

Madrin!

Olyan eredményre gondolok,hogy amikor stimulációd van,reggel leveszik a vért,megvizsgál a doki és csak a véreredményeddel együtt határozza meg a további hormonadagod,azért kell megvárni.

Manó

A melóhellyel szerintem ezt iszonyú nehéz egyeztetni.Nekem végeláthatatlan betegszabi az ára na meg a szabimat is próbálom úgy kivenni,hogy fel tudjam erre használni.Szerintem ez mindenkinek nagy probléma.Szerintem csak a főnöködnek mondd el mi van(ha megértő típus) mert olyan rossz amikor mindenki rajtad csámcsog.Én is annó egy csomó kolléganőmnek elmeséltem hogy gyereket akarunk(mert biztos voltam benne,hogy első hónapban terhes leszek...)azóta már eltelt pár év és néha kínos,néha meg már kifejezetten idegesít a sok kedves vagy nem annyira kedves érdeklődés.
lukrécia

Bibi

Tényleg nem jött át :cry:
De ne legyél szomorú,látod a lányok is írták a babáson,hogy nekik is volt ilyen....Nem beszélsz a védőnővel? :P Puszika
lukrécia

Lukrécia

Nem a pocim miatt van ilyen rossz hangulatom, nem tudom hogy miért! A védőnő azt mondja beszéljek a dokival, a doki azt mondja , hogy van aki jobban megérzi a méhszallag nyulását , és addig ne izguljak mig nem vérzek és nem görcsölök. Már volt ilyen máskor is csak most erösebb a nyilalás!

Kép
bibike27

Süni,Baby
mit szoltok hogy fizetni kell a fagyikért 100000-et?ti fizettek vagy beleszámoltatjátok az 5-be?én valszinü beszámoltatom,már ugyis lecsökkentik a dolgot,és nekem már volt 2 leszivásom :( :(

bibar

Sziasztok!

Úh, most bírtam elolvasni, amit ma írtatok, hát nem semmi:)
De jó holnap már csütörtök:)

Jaj, nem tudom, hogy ki kérdezte ezt aHSG dolgot?!
Csak annyit akartam róla, hogy nekem itt csinálták a BMC-be, nekem átjárható mindkét p.vezeték, ezért valóban annyira nem fájt, de azért persze kellemes sem volt:)
Elég erős mensi görcshöz tudnám én is hasonlítani, ki lehet bírni, sőt ki kell bírni!
Majd, ha bemész a BMC-ben oda hátra az egyik szobába, elmondják, hogy mire számíts és kapsz egy szurit, fájdalomcsillapító, ezután átkísérnek egy másik épületbe, ja viszed a papucsodat, meg jó, ha van nállad egy hosszú póló, vagy szoknya, fel a pólód, alulról leveszel mindent, fel a papucs és szólítanak, bemész, felfekszel egy asztalra, mindig mondják mit is csinálnak....most megfogják a méhszájat, ez egy kicsit, igen kellemetlen......, most bevezetik a katétert, ........ abba a kontrasztanyagot és indul, figyelik e közben, hogy halad-e a folyadék a p. vezetékben.
Nekem ezután megmondták, sőt közben is, hogy minden ok, szépen halad.
Úgy tudom, de ez nem tuti, hogy akinek nem átjárható, neki nem mondanak semmit és mondjuk azt megérzi az akinek csinálják, mert jobban fáj! (mihez képest,ugye?!)
A lényeg, ezt muszály megcsinálni, hogy lássák, mi van, de túl kell lenni rajta!!! Jaj, de sokat írtam, bocsika:) Ja, és nekem Újvári Elemér dokibá csinálta, de azt hiszem, hogy ezt ő szokta!
Gombahölgy, Lukrécia,
hogy vagytok, már annyira akkor nem izgultok, igaz? Akkor talizunk? Én kb fél 9-re érek oda, és persze beállok majd a sorba és holnap írom meg, hogy mibe megyek,ok?!
Bibar,
nekem ezt már említette, dr. Koncz, amikor felhívott, hogy mit sikerült megtermékenyíteni, még januárban, de eddig nem is foglalkoztam vele, vagyis nem is nagyon értettem, mondjuk most sem:( És akkor most ez hogy lesz?
baby.81

Bibar,
figyi, de ha fizetünk, akkor is lesz egy beültetés, és ha nem fizetünk, akkor is meg lesz a beültetés, tehát mindenképpen eggyel kevesebb lehetőség marad,nem? Vagy kezdjük, ott hogy mi számít egy lombiknak, ami beültetéssel végződik nem?
Most már jó bekavartam magam:( Írd le légyszike, ha ráérsz, hogy te hogy gondolod?!
baby.81

Baby
A stimus lombik ugye 1 lehetőség. Régen a fagyist csak akkor jelentették le, ha sikerült. Na már most, ha nem sikerül (gondolom én) és fizetsz 100 ezer froncsit, akkor nem jelentik le, tehát nem veszik el a támogatottból.
Remélem, nem kavartalak meg jobban?!

manda

Amúy a HSG nekem is fájt, pedig azt mondták, minden ok, átjárható vagyok és a méhem is megfelelő.

manda

Sziasztok!

Hú, alig tudom visszaolvasni, olyan sokat írtatok!

Baby!

Köszi a segítséget, de tényleg nem utazom el érte Szolnokra! Körülnézek itthon (B.lelle), talán itt is kapok. Én eddig azt hittem, hogy ezt csak méhésznél lehet venni, de körülnéztem a neten és rengeteg cég forgalmaz ilyet különböző kiszerelésben. Lehet, hogy tévedek, de én azt gondolom, hogy a méhésztől vett pempő az igazi, a bolti kapszulások pedig már felhigítottak. Te milyet vettél? Az az igazság, hogy kicsit kiábrándultam a bolti dolgokból, minden tele van E betűs méreggel. Ma már minden tele van tartósítószerrel, állományjavítóval, festékkel, csomosodásgátlóval... órákig tudnám sorolni.
Mégegyszer köszi a segítséget és azt is, hogy akár még vettél volna is nekem!!! :D Én mostanában még nem megyek, nem tudom mikor tudok kezdeni.

Lukrécia!

:( :( :( Péntekig még 2.5 nap van, hátha még addig lesz két csík!

Kriszti!

Annyira kedves vagy, hogy írtál! Én már régóta húzom-halasztom a dolgokat, először építkeztünk, aztán kocsi kellett, aztán garázs. Mire minden meglett, már nem is örültem annyira ezeknek, mert nem volt semmi szabadidőm, csak dolgoztam. Mire rászántam magam a vizsgálatokra, addigra már azt éreztem, hogy korábban kellett volna kezdeni. Most megint ezt csinálom, a munkát helyezem előtérbe. De dolgozni mindig kell, mi lesz ebből...

Gombahölgy!

Még csak halkan: gratulálok!

Juci!

Neked már hangosan: ez igen, gratulálok!!!

Új lányok!

Sziasztok! Üdv a csapatban!

Bocs, ha valakit kihagytam, kicsit szétszórt vagyok ma.
sharon

A Hsg nekem is fájt, szerintem az ujjlenyomataim még ma is ott vannak a vasasztalban. Nem elkeseríteni akarom azt, aki most megy, de tényleg nem kellemes és szerintem jobb, ha tudod, hogy fájdalmas, mintha azt mondanák nem fáj és váratlanul ér az egész. Így fel tudsz rá készülni és ha jól bírod a fájdalmat, lehet nem is lesz annyira vészes!

Csak az a gáz, nem tudom ezt kinek írtam, de valaki kérdezte, ugye? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sharon

A Hsg nekem is fájt, szerintem az ujjlenyomataim még ma is ott vannak a vasasztalban. Nem elkeseríteni akarom azt, aki most megy, de tényleg nem kellemes és szerintem jobb, ha tudod, hogy fájdalmas, mintha azt mondanák nem fáj és váratlanul ér az egész. Így fel tudsz rá készülni és ha jól bírod a fájdalmat, lehet nem is lesz annyira vészes!

Csak az a gáz, nem tudom ezt kinek írtam, de valaki kérdezte, ugye? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sharon

Manda,
köszi, kicsit világosodik a dolog! Nem semmi:(
De nyugtass meg, hogy nekem most nem lehet, hogy fizetnem kelljen, mivel nekem azért kellett lefagyasztani,mert KOncz,meg Wiegandt úgy döntöttek, hogy nem lesz transzfer, a hyperstimu gyanúja maitt! Tehát nekem, még csak most jön az a transzfer, aminek januárban kellett volna lennie. Tehát nem egy sikertelen után a "maradt" fagyiból lesz a beülti. Nem tudom, érted, hogy mit is szeretnék?!:) Köszike
baby.81

Sziasztok LÁnyok!!!

Jujjj, de sokat írtatok!Én egész nap feküdtem, kipihentem az elmúlt napok fáradalmait.... :oops: Most este pedig fogdokit látogattam, gyorsan meg is csinált 2 fogamat!!! :lol: :lol: Már csak kb. 10 van hátra!!! :shock: :lol: :lol:

Gomba!
Halk gratula, és pénteken nagyon drukkolok, hogy megerősítsék a jó hírt! Tényleg ideje lenne már ha valaki megszakítaná a pechszériát!!! :wink: :lol:

Üdv az újaknak!!!Ha gondoljátok van egy kis táblázatunk, küldjétek el az adatokat, és beírlak benneteket, úgy könnyebb nyomon követni, ki hol tart....

Emese!
Persze, h beírom, milyen kis (nagy)vizsgálat vár rád is!!!! :lol:
Na, megint elfelejtettem, mit olvastam..Ez már a korai emlékezetkiesés 1 jele.... :oops: :lol: :lol:
Vendég

Sharon,
én mézbe kevert méhpempőt vettem. Kis sárga dobozkában van, "Deák"Méhészet állítja elő, 311 Ft/db, ez egy hétre elegendő.
Szióka:)
baby.81

Gombahölgy
Pont ezért tudod ilyen optimistán felfogni a megpróbáltatásokat, mert pozitív, sikeres dolgokból tudsz erőt meríteni. Biztos ez is sikerülni fog. Én szorítok Neked (is)

Lukrécia
7 hétig minden olyan volt mint a mesében. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy velem van. Azti hiszem az a boldogság, amit akkor éreztem. Szombaton megcsináltam egy tesztet, mert hétfőn már orvoshoz akartam menni. Vasárnap pici barnázás, hétfőn reggel vérzés. Futás a kórházba, ahol azt mondták menjek haza és feküdjek le. Két hét múlva menjek vissza. Ja, de előbb irassam ki magam a mittomén melyik osztályon, ahol kb. 3 órát ültem. Pénteken már négykézláb másztam a kórház folyosóján, hogy valaki csináljon valamit. Iszonyú görcseim voltak. (én még inszemnél is görcsöltem, orvost kellett hívni hozzám) Mivel az ügyeletes orvos a helyi sintér volt, úgy döntöttem egyedül is meg tudunk halni, így hazamentem. (amúgy se foglalkozott velem senki) Hétfőre elmúlt a vérzés. Uh-n megnéztük a babát. Megvolt, csak nagyon picike volt. Péntekre eltűnt. Kérdeztem a dokit , hogy hol lehet, mire közölte: -felszívódott! Ennyi volt.
Előzőleg már írtam itt a fórumon, hogy egy szombat reggeli pisilést követően láthattam őt a papíron. Szörnyű volt, pedig annyira hittem abban, végül nem lesz baj. életemben először úgy álltam a dologhoz, hogy teljesen pozitív voltam. Azóta semmi! Szóval nekem ez nem jön be. Rá egy évre, aznap, mikor ki voltam írva megszült a hugom. Mindig eszembe jut a kisfiáról, hogy az enyém egy évvel idősebb lenne. Ennyi a történetem!
Vendég

Ez most teljesen komoly, hogy egy fagyibeültetés 100 rugó!!!!!! Ne már!!! ez hihetetlen. aki ezeket kitalálja azt hiszi annyit keresek, mint ő. Hát sajnálattal közlöm, hogy nem. Ő fel se kelne ennyi pénzért. MIt fognak még kitalálni? Ez már játszik, vagy még tervezet? Honnan tudtok ti ilyeneket?
Vendég

Lukrécia,
re tudsz erről valamit, erről a "fizetős" fagyibabáról? Neked volt mostanában!!!! És még reméljük, hogy sikeres!!!!!!!!
baby.81

JESSZUS MENNYIT ÍRTATOK MA! :shock:

Na szóval itt vagyok, nem vesztem el, kicsit hosszú volt ez a mai nap. Hajnali 3-kor keltem (ugye akkor jött meg) aztán begyógyszereztem magam, 1 órát szenvedtem az ágyban és mire elaludtam volna kelhettem fel. Fél 7-kor ott voltunk a BMC-ben. Röpke 1/4 11-kor végeztem is.
Lukrécia:
Nem is értem miért megyek mindig olyan korán, hisz sosem engem hívnak be az elején. Az én mappám volt megint legfelül, aztán 6. voltam a sorban. Úgy látszik itt sem foglalkoznak azzal, hogy ki mikor ér oda, no de ez van, ezt el kell fogadni.

Siettünk vissza, mert mennem kellett fogászatra is, Drága Kriszti látom Te is voltál. Épp hogy megebédeltünk aztán mentem is egy fogtömésre. Nos a váróban már majdnem bealudtam, aztán tömni akart szuri nélkül, én meg kértem a szurit, mondtam, hogy ma már sokminden fájt, inkább biztos ami biztos jöjjön az a szuri. Na frankón elzsibbadt szinte az egész fejem, király volt.
Aztán ott is röpke 1 óra várakozás után (időpontom volt persze) bekerültem. Túléltem.
Aztán még találkoztam Riával is, megvettem a szurikat tőle, holnap kezdem a stimut. Hihetetlen hogy eljutottam ide, de valahogy nem hozott lázba.
Na aztán végre 4 óra felé hazakerültem, és szinte 1 másodperc alatt beájultam, nemrég keltem.
Kriszti:
Aranyos vagy, hogy segítesz, majd meghálálom ám. :) Megyek holnap 6 után, sietek.
Gombahölgy, Jucicuki:
Gtatulálok nektek!
Gil:
Nem láttalak, és Te?
Zsókucinak és Családjának mennek az angyalkák ma is! Mielőbbi jobbulást nekik! :)
Madrin:
Üdv. itt nálunk. Ha van időpontja a párodnak, akkor elvileg van olyan kis papírkája is (de ha nincs az se baj) na szóval az a lényeg, hogy NEM kell sorba állnia, egyből amint kinyílik az ajtó mehet hátra a kabinba. :)
Vendég

Juci!
Nagyon jót derültem a hozzám intézett írásodon! "Kérem ám a két szivecskét!Ami jár az jár"... :lol: :lol:
Természetesen megkapod!!!Örömmel teszem oda!!!!
Vigyázz nagyon magatokra, és jó ünneplést!!De csak csínnyán!!! :wink: :lol:

Estrella!

Jajjj, menj már!!!Semmibe nem kerül!!!!(csak neked egy kis fájdalomba, bár elvileg a betegeim szerint jól adom a szurit, nem fáj!!!) :lol: Ne hülyéskedj! Majd megyünk, és fagyizunk együtt a gyerekekkel... :lol: :lol:
Örülök neki, hogy kezdetek!!!Sztem sem számít ki mikor ér oda....Emlékszel, mikor veletek mentünk???Akkor sem végeztem hamarabb.... :(

HSG:
Nekem nem fájt, igaz kaptam egy szurit előtte....Nekem is az Újvári doktor csinálta, nagyon aranyos volt, mindent elmagyarázott, szólt előre!
Bár a kolleganőm szerint én mazohista vagyok, a szemöldöktetoválást minden szisszenés nélkül bírtam, és röhögtem, hogy csak ennyire fáj, valamit a fogkezeléseket is érzéstelenítő nélkül kérem...Feleslegesen ne szurkáljon senki!!! :lol: :lol: :lol: Bár amai fogamra kellett, nagyon csúnya volt, és arégi 10 éve tömést kellett kioperálja belőle...Most kaptam egy szép "dizájnos" fehér tömést,és olyan, mintha eredeti fogam lenne, tömés nélkül!
MIndez jó kis pénzbe került, de már ideje volt megcsináltatni, mire jön a baba! :wink: :lol: :lol:

Sharon!
Hidd el, mindenkinél vannak dolgok, amiket úgy gondol , meg kell csinálni, mielőtt jön a baba!Felelőtlenül nem fogunk szűlni!!! :wink: Aki pedig ezért itél el, menjen a fenébe! Mindenki a saját háza táján söprögessen....Lehet mögötte ott állnak gazdag szülők, nagyszülők, de akinek nem, annak igenis dolgoznia kell...
És ha Te úgy döntessz, 35 évesen szülsz, senkinek semmi köze hozzá...
Én már rutinosan azt válaszolom, ha kérdezik, hogy mikor lesz baba, :Majd ha eljön az ideje!

Hú, azt hiszem lelövöm magam , és szerkesztem a táblát!! :lol:
Vendég

Sziasztok,
megyek aludni,mert álmos vagyok:) Mindenkinek jó éjt és szép álmokat kívánok:)
Holnap jövök!
baby.81

Baby!
Jó éjt, és mindenkienk, aki megy aludni!
Én teszek egy táblát, aztán megyek, mert korán kelek én is!Meló! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Estrella, szuper, hogy Te is kezdessz!!! Ne aggódj, lehet, hogy ma hidegen hagy, de holnaptól.... :)

Bibar, nekem is mondta Konc és Szűcs doki is ezt a 100 ezres fagyis-akciót. Még nem beszéltük meg a férjemmel, hogy mit tegyünk :(

Húzom én is a csíkot. Jó éjt mindenkinek!
süni76

Sziasztok!

Bibi

Jól van,ha nincs különösebb oka a rosszkedvnek,az majd eltűnik holnapra :wink:
Azért így megnyugtatóbb a dolog hogy beszéltél a dokival is

Baby

Szerintem rád nem érvényes a fagyi-téma mert a stimulációd után önhibádon kívül nem volt beültetés.Viszont lehet nekem pénteken felteszi a doki a kérdést,mit választok.Hát ez remek.

Nem tudom már ki kérdezte,de a HSG nekem is tökre fájt.... :shock:
De nekem gyanús volt az egész,a doki is :wink:

Lexi :cry:

Ismerem az érzést,remélem nem baj,hogy rákérdeztem,csak nem tudtam mi volt és érdekelt.

Bibarci :P

Puszi pozitív energiám!
lukrécia

Kriszti:
Te egy tök rendi csajszi vagy! :D
Ajándék:
Kép

Lexi:
Küldtem levelet neked iwre.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Gil??????
Nem jelentkeztél!!Vag y csak én vagyok figyelmetlen???? :roll: :lol:
Vendég

EStrella!
Ismét édes a kutya macska párosítás..... :lol: :lol: Puszillak!És jó éjt!
Vendég

Estrella, Kriszti!

Köszi az érdeklődést, nemrég értem haza. Horror volt a BMC-ben. Hét után ott voltunk, nyolc körül recepció, utána fél tízig W ajtaja előtt. És akkor látom, hogyan lesznek elsőkből utolsók és fordítva!!!!!!!!!!!!!!!!! Négy utánam érkezett lányt megnézett, majd előttem elment beavatkozásra! Agyvérzés határán szóltam az asszisztensnek, hogy el kell mennem, mert tízre be kell érnem, majd délután jövök. Úgyhogy délután vissza azért, hogy 1 percet töltsek az asztalon. Pénteken újra UH, hétfő inszem, ha minden oké. Hát ennyi!

Szegények a fogorvosnál! :( Az nem túl kellemes! :(

Estrella!

Sajnos nem láttalak, pedig nézelődtem, de marha sokan voltak. Aztán megláttam egy fekete hajú, rózsaszín pulcsis lányt, csak egyedül volt. Letámadtam, de nem te voltál.... :oops: :oops:
Jó, mi?
Örülök, hogy kezdhetsz! :D

Kriszti!
Nagyon örülök, hogy tisztáztátok! Drukkoltam, nehogy vége legyen, az nagyon szörnyű!!! Szóval :lol: :lol: :lol:

Juci!
GRATULA!!! Jó, hogy mindketten ott vannak!

Gomba!!
Remélem, igazat mutatott!! Bízz benne!

Lukrécia!
Én még reménykedem ,akkor helyetted is! Azért még pénteken kaphatsz jó hírt!

Üdv az újaknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KITARTÁS! Ez a legfontosabb!
gil

Lányok, kérdeznék:
Biztos hülyén fog hangzani...
Igazából én ma értettem meg ezt a 100 ezres fagyis dolgot. Hiába mondta el két doki is. Az ember az 1. lombikján nyilván nem azon agyal, hogy mit is tegyen, ha nem sikerül.
Szóval, ha májusban (vagy valamikor) elfogadják a támogatott lombikok számának csökkentését, az attól a hónaptól fog számítani? Remélem értettétek a kérdést!

Bibike, vigyázz magadra Te is! Pihenj sokat!
süni76

Gil:
Én is nézelődtem, de nem igazán tudtam kit is kell nézni. Én több használható infót adtam magamról. :D Azért remélem nem volt gáz, hogy leszólítottál valaki mást helyettem.
Küldök képet magamról ha küldesz emailcímet. De hülye vagyok, ezt már tegnap kellett volna. :? Na majd legközelebb.
Igaz Jucit sem ismertem fel, pedig róla van képem is. És ráadásul egy a dokink is.
Mondjuk ha Te az emeleten voltál akkor lehet azért nem láttalak.

Ja, egyébként jövőhét szerdán kell mennem legközelebb, ha esetleg jön valaki majd akkor üzenjen ám! :)
Vendég

Estrella!

Én se tudok privit küldeni, nem tudom, ma mi van a rendszerrel. Hát, mókás volt valakihez így odamenni, de többet nem fogok! Mert különben én leszek a BMC réme, aki mindenkit molesztál! Pedig annyira illet a leírás arra a lányra! :lol:
gil

Kép
Kép
Kép

Na, mostmár tényleg jó éjszakát mindenkinek!!! :lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép

Na, mostmár tényleg jó éjszakát mindenkinek!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mivel sokan nem láttok tisztán a 100e forintos fagyis ügyben, leírom a teljesen friss tapasztalataimat:

Tehát mindenkinek van 5 lehetősége - ezt eddig ha jól tudom, a "teljes" (tehát stimulált) ciklusokra értették. A fagyik nem számítottak bele, nem is kellett külön fizetni értük.

Most az öt lehetőségbe beleértendők a fagyis transzferek is - kivéve, ha kifizeti az ember a költségét, ami 100e forint. Tehát mindenki maga döntheti el (még a transzfer előtt), hogy úgy gondolja, számítson bele a jelenleg még érvényes 5 lehetőségbe a fagyibabás transzfer is, vagy inkább ne (és ez esetben maga állja a költségeket - ez egyébként azt jelenti, hogy a transzfer előtt befizetik a kórház pénztárában a 100 ezret).

Remélem, sikerült kicsit megvilágosítanom a dolgot - ha mégsem, akkor kérdezzetek...
gmarta

Sünike,
a 100e ft már most is számít - hétfőn volt szerencsém személyesen átélni. :evil:
Hát ez van.
gmarta

Ez a gép nem normális...Kétszer küldte el a táblát....Na, legalább rajta van..Mindenkinél ilyen lassú????
Vendég

Szép jó reggelet mindenkinek!!!!!!!!

Gabi!
Megy a drukkkkkkkkkkk!!!! :D Remélem, minden rendben lesz! A csúnya gondolatokat meg tessék elhessegetni! Ugye hiányozni fogok neked a másik műtőből? :wink:
Írj majd mi volt!

Zsókuciék!
Remélem, minden nappal csak erősödik az a picurka, és egyre jobban meg lehet nyugodni! Nagy lelkierőre van most szükségetek! Nagyon sokan és sokat gondolunk rátok! Talán ez is számít!

Kriszti!
Írok privit, ha engedi az oldal...
gil

Baby
Neked biztos nem kell fizetni, hiszen nem volt beültetésed a leszívás után és az akkor még 1-nek számít. De szerintem kérdezz rá, ha meg netalán kérnék, tudasd velük, hogy neked még nem volt transzfered!!!
De biztos nem kell!

Estrella
Gratulálok!!! Csak ügyesen!
Mi van Riával, persze, ha elmondhatod?!

Kriszti
Nem tudom írtam-e vagy csak akartam, de nagyon örülök nektek, hogy mindent időben megbeszéltetek!!!!

Képzeljétek a drága férjem tegnap volt 35.éves! Hát sietnünk kell! :wink:

Lukrécia
Örülök, hogy örömet okoztam neked! :wink:

manda

Lukrécia
nem értem mit irtál,neked mit tenne fel a doki pénteken?????????????

baby
szerintem neked is kell fizetni a 100000-et,mert ezt maga a fagyasztásért kell fizetni :( :( de kiváncsi vagyok mit mond a doki.
a káliba már évek óta kellett fizetni a fagyis beültiért,eddig itt szerencsénk volt :oops: :oops:

Süni
ha bevezetik ezt a 2 támogatottat,akkor ha pl juniustol vezetik be,és neked már akkor megvolt a 2 támogatott,akkor már nem mehetsz csak fizetősre :cry: :cry: ezért beszéltük meg a dokival hogy én gyorsan a fagyis után stimura megyek,mert nekem ez lesz a 3-ik,és már nem fogok beleférni ha bevezetik :oops: :oops:

na sziasztok megyek melózni :cry: :cry:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?