Új privát üzeneted érkezett!

Akik besegítenek az ajándékutalványba Zsókuciéknak eddig:

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica

Gica mi örülünk, hogy üdvözölhetünk itt :) A következőben már Jucicuki is benne lesz, úgye Juci? :wink:
Ez a hinta Fisher price Ocean wonders néven fut :) magyarul óceánbölcső :)
Zenét jászik, óceán hangot, patakcsobogást, több fokozatban hintáztat, oldalra is meg előre is, fények, halacskák körbe-körbe mennek, szóval tetszik neki. :lol:
Itt megnézheted: http://www.arzuhanas.com/Suche-Kat1136/fisher_price_babygear_deluxe_tengeri_oeroemoek_-Art3855.html

Jucicuki nagyon jó híreket hoztál, örülök, hogy a babukák rendben vannak, pihenjél :)

chesti

Sziasztok!

Chesti!

Az ajándékutalványban én is benne vagyok.

csibe
csibe31

Jajj lányok szépen gyarapodunk, először fussuk le a köröket ki van benne, utánna pedig, hogy hova kéne utalni.
Én ugy gondolom fejenként 1000 Ft senkinek sem olyan nagyon megterhelő.
A kérdés még mindig áll, ha valaki a közelében lakik, vagy arra járkál, és ezt a nemes feladatot végrehajtva kézbesítené Zsókuciéknak, az nagy segítség lenne. (II. női klinika, a Nagyvárad tér, és üllői között, ha jól emlékszem) Futárral kiküldeni elég személytelen lenne, de ha csak igy tudjuk megoldani akkor az lesz.

chesti

hali!

most van kb 1 percem, természetesen én is hozzájárulnék az ajándékutalványhoz.

Rozus

nagyon köszi az infót meg a többieknek is. Állandóan dilemmázok valamin. A fejés nem mindíg jön össze és ezért furdal a lelkiismeret, de szerintem még nem lett kevesebb a tejci, legalább is Jázmin még nem reklamál. A védőnő szerint jól gyarapszik.
4 és fél kiló körül járunk.

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Chesti,
Én is hozzá járulnék az ajándékutalványhoz!!!

Tegnap ota fáj a bal oldalon a pocim, mintha huznának belülröl, ha felkelek, vagy lefekszem, vagy emelem a lábam. Szerintetek mi lehet ez ? Huzodik a méhszallag ?De csak a bal oldalon.

Kép
bibike27

Sziasztok!

Chesti, az ajándékutalványos dologra jöttem feliratkozni.

üdv:
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

Bibike,ne ijedj meg ilyen volt nekem is többször,ahogy nő a méhed ,úgy nyúlnak a szalagok! :lol: :lol: :lol: Kicsit kellemetlen,de ez legyen a legnagyobb probléma!

Kép
taptau

Sziasztok lányok!!

Örülük hogy Emese jobban van.Természetesen én is beszálok az ajándék utalványba Chesti!!Zsókuci!Nagyon erősek vagytok, és mi veletek vagyunk!!

Bibike!

Nekem is sűrűn vannak ilyen érzéseim, a méhszalag nyúlását-húzodását érezzük!

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Üdv
Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!

Ezerrel dolgozom, nem tudtam visszaolvasni, de az ajándékutalványba én is benne vagyok! Kérlek, írjátok meg, hogy tudom eljuttatni az összeget (és mennyit). Azért este még visszaolvasok!

Pussz
süni76

Bibike, én is úgy emlékszem, hogy ahogy a szalagok nyúlnak, de szerintem kérdezd meg a védőnőt, az a tuti :)

Taptau hogy van a kis Máté, aki már nem is olyan kicsi :)

Zuzmó a fejéshez nem nagyon tudok hozzászólni, én nem fejtem rendszeresen csak hébe-hóba. Inkább csak azért hogy az előtejet lefejjem, hogy Niki ne fulladozon a tejben, mert attól is fájt a pocija.
Nekem azt is javasolták, hogy etetésnél feljebb legyen a feje, mint a hasa, és hogy a szájacskája feljebb legyen, mint a bibmbó, hogy ne ömöljön a tej a szájába.
Náluk Niki amúgy nem eszi meg a fagyitejet.... miért fejsz, hogy több tejed legyen, vagy hogy tudj fagyasztani?
Milyen tejszaporítót iszol? Nálunk a laktóherb gáz volt. Pékáruk szénsavas ásivíz szintén.
Sudocremmel csak óvatósan, vannak benne olyan anyagok amik nem igazán jók. Vékonyan kend rá, sűrűbben cserélgetni a pelust, és többször levegőztetni a posiját. Nálunk is volt ilyen.
Éjszaka jobban termelődik, mert pihensz, nem veszed el az energiát, a tested csak a tejtermelésre koncentrál. Ha tudsz délután is alukálj, meglásd akkor is több a tejcsi :)
Nálunk a két cici 2-3 hónapos kor körül jött be, de észre fogod venni, ha Jázmin még éhes reklamálni fog, akkor jöhet a köv. cici :)

Agnesm jó pihit :) Én belerakom helyetted a pénzt akkor, és majd átutalod ok?

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Balwin (külön köszönjük a júniusi babáktól :) )

chesti

Kép
Kép

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Balwin (külön köszönet a júniusi babáktól :) )
Brigii
Süni

chesti

Zsókuci sms:

"Kicsit bíztatóbb az állapota a doki néni szerint. Persze nem merünk jobban reménykedni. Imádom! Bíztatom nagyon!"

chesti

Chesti!

Jöttem én is feliratkozni az ajándékutalványhoz Zsókuciéknak.
lukrécia

Sziasztok!

Nagyon szépen gyülekezünk. :) Szerintem ebből már egy nagyon jó kis lejátszót lehet venni. Lehet még a kis hangfalak is ki jönnek belőle, amit odaraknak az inkubátorhoz :)

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Brigii
Süni
Lukrécia

chesti

Sziasztok!

Szeretnék én is beszállni az ajándékutalványba, de csak utalni tudám, mert vidéki vagyok!

Chesti!

Tudom ez most igazán nem olyan fontos, küldtem neked privit. Csak azt szeretném tudni, hogy megkaptad e?!

Köszönöm!

Kati

macika68

Macika hát remélem itt mindenki tud utalni :)
Én reggek óta nem tudom a privit megnézni :(

chesti

Ezt irja ki ha megakarom nézni. Valaki érti???

Could not update private message new/read status (2) for user

DEBUG MODE

SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_privmsgs.MYI' (errno: 145)

UPDATE phpbb_privmsgs SET privmsgs_type = 5 WHERE privmsgs_type = 1 AND privmsgs_to_userid = 1526

Line : 1865
File : privmsg.php

chesti

Chesti

Nekem is ezt irja ki. Nem tudom hogy mi lehet .

Köszi a megnyugtatást, igazábol volt már ilyen nekem csak most sokkal élesebb nyilalások vannak.

Kép
bibike27

Chesti

Én is szeretnék beszállni az utalványba Zsókuciéknak.

üdv mindenkinek

Kép

Kép
agnese

Chesti,

Én is beszállok az utalványba!!!
Teljes szívemből szorítok Mesi babának, hogy szép és egészséges nagylány legyen belőle!
Annyira megérdemlik Zsókuciék hogy boldogok legyenek a kisbabájukkal! :)

Én amúgy jártam egy időben a II-es klinikára, tudom hova kellene menni, de a héten nem tudom sajnos megoldani... :(

Mamm
mamm

Sziasztok!
Chesti!
Mi is benne vagyunk az utalásban!!!!!!Csak írj egy számot, hova kell utalni!!!Én nagyon bízom benne, és sok sok pozitív energiát küldök Emesének!!!Fogunk mi még nevetni vele, úgy érzem!!!Ennek a kislánynak élnie kell!!!!!
Vendég

Chesti,
én is szívesen segítek Zsókuciéknak, nagyon megérdemlik! Nekem is add meg, hogy hova kell utalni! És üzenem nekik, hogy minden rendben lesz, csak legyenek nagyon erősek!!! Nagyon sokan szorítunk nekik:)
baby.81

Sziasztok!

Chesti, nagyon szépen köszönöm, hogy kifizeted helyettem a beadandó összeget, természetesen amint tudom, hogy mennnyit és hova, utalom. Ha szombaton itthon leszek, keresni foglak ez ügyben.

Már írni akartam, de mostanság nem nagyon járt más Zsókuciékon kívül az agyamban, hogy igen, mi szoktattuk Ádámot a víz hőmérsékletéhez, mielőtt elmentünk az usziba. Igaz, ő viszonylag meleg vízben fürdik általában, neki a 32 fokos víz újdonság volt. Az első egy-két alkalommal fázott is rendesen, de aztán valahogy megszokta. Csüt-pént általában kicsit hűsebb vízben pancsol itthon, hogy szombaton ne essen neki olyan rosszul a nagy különbség. Nekünk ez bevált.

Most elköszönök pár napra, mert a szüleinkhez megyünk, de ott nincs net, legközelebb szombaton este tudok jönni, de addig is nagyon sokat gondolok majd Zsókuciékra, és bízom benne, hogy csak jó hírt fogok olvasni, ha jövök.

Mindenkinek jó pihenést kívánok!!

Ági

Kép
agnesm

Szia Chesti, engem is vegyél be a csapatba és küldj egy számlaszámot.

Szuszi
szuszi

Chesti:
Remélem még nincs későn, de persze én is benne vagyok ebben az ajándékos dologban Zsókuciéknak. Ez csak természetes, hogy segítek, ez a legkevesebb. :)
Majd írd meg hova küldjem a pénzt.
Pestre most nem megyek, szóval nem tudom elvinni neki, pedig szívesen elvinném, hisz én is oda jártam abba a kórházba.
Millió puszi nekik!
És persze nektek is!
Sziasztok
Estrella
Vendég

Emesének küldjük az őrangyalt és sok-sok puszit!
Kép

Kép
taptau

Chesti!
Szeretnénk hozzájárulni a kis Emese mp3-lejátszójába.
Privátban majd egyeztetjük a részleteket.

Csodálattal tölt el, hogy milyen kitartással küzd ez a pici lány!

Zsókucinak üzenem, hogy a nyári talin már együtt fogjuk tologatni a babakocsikat! :)

Agnesm, engem teljesen sokkolt a hír, hogy Emese világra jött! :cry: :cry: Rémálmaimban sem jutott eszembe, hogy innen a topikból bármelyik baba is hamarabb megszületik, mint Máté.

Megyünk ma NST-re és UH-ra, majd este megírom mi volt.

Kép
Kép
share

Hello!

Tegnap egész délután nem volt net. Olyan mérges voltam :twisted:

Chesti!
Most akkor azért írjak a részletek végett privit? Én most meg tudtam nézni a sajátjaimat. Vagy inkább emilt írjak?

Zsókuci kimamipajtás!
Nagyon örülök, hogy ez a pici lány jobban van!
Továbbra is őrangyal,ima és puszi hegyek!

Share!
Szorítok Neked hogy jó legyen minden ma!

Puszi mindenkinek!

lanett

Jó reggelt Csajok!

Tegnap nem voltam, de most reggel megkönnyeztem az azonnali csapattá szerveződést!!!

Szóval Chesti Drága! Be tudod vállalni az utalvány vásárlást és eljuttatást???

Mindenkinek millió puszi!!!

Ma nincs gépem, ezért privi üzenetet nem tudok nézni!! Egy másik gépnél ülök!!!!
mot

Chesti!

Írtam püt.
Remélem el tudod majd olvasni.

lanett

Jó reggelt!

Úgy gondolom mai nappal akkor le is kéne zárni ezt a dolgot. Ma késő délután még meglehet venni az ajándékutalványt, és holnap eljuttatni hozzá. :)
Még egyszer azért megkérdezem, nincs valaki, aki ezt a nemes feladat átvállalná, és személyesen adná át Zsókuciéknak? :)

[b]Akik besegítenek az ajándékutalványba Zsókuciéknak eddig:

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Brigii
Süni
Lukrécia
Agnese
Mamm
Kriszti78
Baby81
Szuszi
Estrella
Share[/b]

chesti

Bankszámlaszámot ha senki nem vállaja át, akkor délután körül priviben küldöm mindenkinek, és futárral küldjük el.

chesti

Tegnap este beszéltem Zsókucival, mindenkit nagyon-nagyon puszil, soha nem gondolta volna, hogy internetes kapcsolatok révén, ennyi aranyszívű emberrel ismerkedik meg. :) Nagyon jól esnek neki a bíztató sms-k, hozzászólások, és hogy ennyien gondolunk rájuk.
Emese jól van, bár tegnap reggel nem ment neki a pisilés, igy vízhajtót kapott, kicsit megrémültek, de délutánra megoldódott a helyzet. Minden nap egy ajándék, hogy erősödni tudjon Emese. :)
Szerintem az inkubátora mellett, a mi rengeteg angyalkáink vigyázzák Őt :)
Emese és Zsókuci erősek vagytok! Sokat gondolunk rátok, imáinkkal segítünk Titeket. :)

Puszi nektek

Kép

chesti

Visszkaptam a gépem!

Várom az e-mailt!!!

Millió puszi!
mot

Chesti!

Nem tudok privit küldeni,de itt a számom,mert lehet hogy be tudnám vinni Zsókuciéknak az utalványt holnap!
06205340164

Kép
taptau

Sziasztok!

Úgy néz ki Taptau drága átvállalta, hogy személyesen kézbesíti az utalványt. Én ma megvenném akkor a Media Marktba, és átadnám Taptaunak.
Ha lehet, akkor délután 5-ig utaljátok a pénzt, vagy jelezzétek nekem, hogy később tudjátok, addig Én fedezem.
Irjátok rá kitől jön a pénz!

OTP 1177311914071210 (akinek kell, az utolsó számok mind 0 )

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Brigii
Süni
Lukrécia
Agnese
Mamm
Kriszti78
Baby81
Szuszi
Estrella
Share

chesti

Amint anya hazaér, megy az utalás!!!

Puszik!!!
mot

Természetesen mindenkinek aki hozzájárult rajta lesz a neve, ha gondoljátok pár sort írhattok, azt is beleraknánk. :)

chesti

Chesti
Én csak este tudom utalni, 5-ig haza sem érek. Előlegezd meg kérlek nekem addig?! Köszi szépen!

manda

Chesti!

Átutaltam a pénzt csibe néven.

csibe
csibe31

Tegnap mi megkaptuk a 4 hós oltást, hálaég ettől sem lázasodott be, d emár nem üvölti végig az egész procedurát, csak amikor megdöfték szegényemet.
Dokinéni azt mondta, mivel úszni megyünk, ő javasolja az agyhártyagyulladás elleni védőoltást, amit majd 1 hónap múlva kap meg.
Szombaton megyünk úszni :lol:

Ja, és elkészült Niki karácsonyi klippje, a linken keresztül megnézhető. :lol:

Puszi mindenkinek

chesti

Lányok, mennyit utaljak????
süni76

Chesti!

1000Ft-ot utalok, de csak este tudok. Igyekszem!

Lányok, javaslom, hogy az utalásnál a közlemény mezőbe mindenki saját fórumos nevét is írja be, mert így könnyebb lesz Chestinek visszakeresni, hogy kitől érkezett meg az utalás. (az én rendes nevem pl. Zsuzsi, amiből nehéz Rozust következtetni :lol: :lol: )

Rozus

KépKép
rozus

jaj, látom ezt a név dolgot Chesti is írta :oops: :oops:

KépKép
rozus

Chesti, légyszíves előlegezd meg nekem is. Reggel első dolgom lesz utalni. 17 óráig dolgozom, az OTP pedig szintén eddig van nyitva.
süni76

Süni 1000 Ft-ot beszéltünk meg :)

chesti

Süni oks

chesti

Chesti,mi este rendezzük az anyagiakat ,jó!Mert ma nem tudok bankba menni!

Pusza

Kép
taptau

Taptau oks,
Rozus oks :)

chesti

Délutánig próbáljátok utalni a pénzt, ha ma nem megy jelezzétek, addig fedezem!
Holnap délelőtt Taptau személyesen adja át Zsókuciéknak!

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Brigii
Süni
Lukrécia
Agnese
Mamm
Kriszti78
Baby81
Szuszi
Estrella
Share

OTP 1177311914071210 (akinek kell az utolsó számok 0-ák)

Irjátok rá a nicket, kitől jön a pénz! :)

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?