Bibike, én is úgy emlékszem, hogy ahogy a szalagok nyúlnak, de szerintem kérdezd meg a védőnőt, az a tuti
Taptau hogy van a kis Máté, aki már nem is olyan kicsi
Zuzmó a fejéshez nem nagyon tudok hozzászólni, én nem fejtem rendszeresen csak hébe-hóba. Inkább csak azért hogy az előtejet lefejjem, hogy Niki ne fulladozon a tejben, mert attól is fájt a pocija.
Nekem azt is javasolták, hogy etetésnél feljebb legyen a feje, mint a hasa, és hogy a szájacskája feljebb legyen, mint a bibmbó, hogy ne ömöljön a tej a szájába.
Náluk Niki amúgy nem eszi meg a fagyitejet.... miért fejsz, hogy több tejed legyen, vagy hogy tudj fagyasztani?
Milyen tejszaporítót iszol? Nálunk a laktóherb gáz volt. Pékáruk szénsavas ásivíz szintén.
Sudocremmel csak óvatósan, vannak benne olyan anyagok amik nem igazán jók. Vékonyan kend rá, sűrűbben cserélgetni a pelust, és többször levegőztetni a posiját. Nálunk is volt ilyen.
Éjszaka jobban termelődik, mert pihensz, nem veszed el az energiát, a tested csak a tejtermelésre koncentrál. Ha tudsz délután is alukálj, meglásd akkor is több a tejcsi
Nálunk a két cici 2-3 hónapos kor körül jött be, de észre fogod venni, ha Jázmin még éhes reklamálni fog, akkor jöhet a köv. cici
Agnesm jó pihit
Én belerakom helyetted a pénzt akkor, és majd átutalod ok?
Akik besegítenek az ajándékutalványba Zsókuciéknak eddig:
Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Balwin (külön köszönjük a júniusi babáktól )