Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem térek magamhoz a Zsókucival és Emesével kapcsolatos hírektől. Nagyon-nagyon szorítunk neki!

És Chesti, mondd meg neki kérlek, hogy ne aggódjon, minden rendben lesz. Most, hogy a múlt héten 2 napot a kórházban voltunk, egy kismama szintén egy ilyen kis picurt hozott a világra, és mindeketten jól vannak! Zsókuciéknál sem lesz semmi gond, nagyon nagyon sok pozitív energiát küldünk nekik!

Kérlek adj hírt majd róluk folyamatosan!

Gica
gica1

Drága Zsókuci!

Sokat gondolok Rátok, és kérem a Jóistent, hogy segítsen Emesének túlélni ezt a nehéz időszakot, Nektek pedig adjon rengeteg erőt az úthoz, ami előttetek áll.

Bízom benne, hogy a szeretet gyógyító ereje megmutatkozik.

Ági

Kép
agnesm

Zsókuci kismamipajtás!
Jaj Istenem!
Gyerekek!Itt bőgök a gép előtt!
Nem térek magamhoz!
Most írtam Zsókucinak!
Imádkozom Értük!
Emese erős kis stramm csajszi, remélem nem lesz semmi baj!

lanett

Sziasztok !

Én is teljesen kész vagyok Zsókuci miatt, nagyon szoritunk neki, nem tudom felfogni az egészet, annyira sajnálom !! :cry:
Küldöm neki az angyalkákat hogy vigyázzon a kis Emesére !!

Kép
bibike27

Sziasztok!

Nagyon megdöbbentem Zsókuciékon. Remélem, minden rendben lesz! A kislányok erősek, Emese hajrá hajrá!

Melyik kórházban vannak?

Rozus

KépKép
rozus

Zsókuci Drága!!!

Én is kérem a JÓISTEN segítségét!!!!
mot

Hello Lányok!

Én még mindig nem bírok napirendre térni Zsókuciékon. Az éjszaka is egy csomószor felébredtem és mindig rájuk gondoltam.
Nagyon bízok benne, hogy minden rendben lesz!
A lányok életrevalóbbak és szívósabbak.
Védőangyalka, pozitív energia, imádság hegyeket küldök Nekik!+++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chesti!
Majd írj friss híreket.
Azt én is akartam kérdezni tegnap hogy melyik kórházban vannak és hogy van Zsóka? Gondolom a császár is megviselte szegényt.

Jucicuki!
Most olvastam a másikon, hogy Nálad is volt egy kis gond. Remélem nem ismétlőik meg! Pihenj sokat és nagyon vigyázz magadra! Nagyon drukkolok Nektek is! +++++++++++++++++++

lanett

Sziasztok!

Tegnap este végre be tudtam nézni, és olvastam mi történt. :( Nagyon megrázott, én anno tartottam nagyon a koraszüléstől, bár semmi jel nem utalt rá.
Én nem is tudom mit csinálnék a helyükben, belegondolni is borzasztó, hogy mennyire aggódhatnak szegények. :cry: Az éjjszaka folyton csak rájuk gondoltam és amikor felkeltem Jázminhoz mindíg arra gondoltam, milyen szerencsések vagyunk.
NAgyon remélem, hogy hamarosan Zsókuciék is fellélegezhetnek és boldogan ölelehetik magukhoz a kislányukat. Remélem meglesz az eredménye, hogy mi itt mindannyian szorítunk nekik, imádkozunk értük. Nem lehet másként! Annyit küzdöttek már!

Mi egyébként jól vagyunk, Jázmin szépen gyarapszik, már elértük a 4400g-t. :) Sajnos hasfájós, :shock: úgyhogy Infacolozunk, de amúgy nagyon jó baba, éjjszaka eszik-alszik, nappal kicsit nyűgösebb, most meg szerintem az idő miatt nem tud nyugodtan aludni. :(
Mindenesetre egész jól alakulnak a dolgok, lassan én is beletanulok a ritmusba.

Bocsi, hogy nem írok külön-külön mindenkinek, de hiszen úgyis tudjátok hogy van ez, nem nagyon tudtam visszaolvasni, csak a Zsókuciékkal kapcsolatos dolgokig, de mindenkit puszilok, kismamikat, anyucikat, gyerkőcöket. Taptau Mátéja most volt 1 éves ugye? Neki külön nagy puszi!
Ja 1 kérdés: aki hasznát Infacolt, előírás szerűen minden evés előtt adtátok, vagy alkalomszerűen :?: Előre is köszönöm a válaszokat!

Ha bárkinek van valamilyen infója Zsókuciról és Emeséről írja meg!Addig is küldjünk nekik sok-sok erőt!+++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Zsókuci nagyon szorítunk nektek,imádkozunk ,hogy minden rendben legyen!A lányok nagyon erősek tudnak ám lenni!

Jucicuki,nektek is nagyon szorítunk,hogy minden rendben legyen!

Küldjük a sok-sok energiát felétek:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zuzmó,mi használtuk és főleg délután,este felé az étkezések előtt!
Mert menetrendszerint 6 körül jött a sírás!

Puszi!

Kép
taptau

Sziasztok!

Beszéltem Zsókucival, és nagyon köszöni mindenkinek aki gondolt rájuk, és sms-kel bátorították! Azt mondta sok erőt adtunk neki, ha lehet, és nem gond küldjetek még 1-1 bátorító jó szót, higyjétek el, rengeteget segít neki, ma "boldog" volt a hangja.
Ne hagyjuk, hogy elengedje magát.
Emese jól van, bár vérátömlesztést adtak neki, jók az értékei.

Mi tegnap a templomban mondtunk imát értük. Remélem, és bízom benne, hogy a kis Emese erős kislány.

chesti

Már repül is az sms!!!!!!

Taptau :)

Tegnap már mi is bevetettük a Greap Water-t !!!!

Izgi hétvége volt, de most nincs kedvem írni, Zsókuciékra gondolunk!!!

:)
mot

Drágáim!

Bocsánat a mosolyokért, megszokásból jött a kezemből!!!

Bocsánat!!!!!!!!!!!!!!!
mot

bassza meg!!!!!!!!!!!!!!
Zsókuciék!
Veletek vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++
wolvesék
wolves

Sziasztok!

Régen jártam erre, és most le vagyok törve.

Zsókuci és Emese
Sokat gondolok rátok. Remélem minden rendben lesz.

Jucicuki
Neked is szorítok.

Most nincs kedvem mást írni.....

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Ma kiválogattam, és word dokumentumba bemásoltam, a Zsókucinak szánt üzeneteiteket!
A férje kinyomtatja, és beviszi neki. :)
Ezentúl is így lesz!
GONDOLUNK RÁTOK EMESE ÉS ZSÓKUCI!
Emese egy kicsit a miénk is, gondolunk, és vigyázunk rá imáinkkal!
Puszi nektek drága!

Kép

chesti

Most ültem csak net elé és mit olvasok :cry:

Zsókuci, drága kitartás, minden jóra fordul, a kislányotok erős!
Bocsi, de nem tudom szavakba foglalni amit érzek, de sokat gondolok rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi!!!!!!!!!!!!!

Még annyi, hogy a volt fönököm lányának is ikrei hasonlóan pici babaként születtek és jól vannak!!!!!
manda

Sziasztok!

Beszéltem Zsókucival, és "erős" volt a hangja. Rettentően örül a sok hozzászólásnak, hogy ilyen sokan gondolunk rájuk, és el is pityogta magát. :)
Emese jól van, bár sok fertőzése van, többek között tüdőgyulladása. Erős antibiotikumot kap.
Zsókuci azt mondja a méhlepénye tiszta genny volt, azt mondják ez a vírus már benne lehetett.
Erősen görcsölt, és fájásai voltak. Mikor bement a kórházba kapott valami gyógyszert, ami leállítja a szülést, de nem hatott. Éjjel már vérezni is kezdett, akkor már tudta, hogy nagy a baj. Tolófájásai voltak, Emese megindult a nagyvilágba, 1 ujjnyira kitágult, és a kis lábacskája már kint volt.
Volt egy kritikus idő délután, keringési problémák, állandóan csipogott, bejelzett a gép, de túl vannak rajta. Azt mondja Zsókuci percről-percre változhatnak a dolgok, de nagyon bíznak.
A II. női klinikán vannak, még nem tudja mennyi ideig maradhat bent, de már holnap leköltöztetik a gyerekágyasokhoz.

Holnap is összeszedem neki a neki szánt hozzászólásokat.

"Kívánom, hogy ez a vers
megérintsen téged,
hogy megvigasztaljon.
Bárcsak ez a vers
egy szoba lenne,
benne lobogó tűzzel,
hogy felmelegíthesd
a szíved!
Bárcsak
sokkal többet jelentene
neked ennél!
Bárcsak teljesülne
a kívánságom e vers által!
És akkor talán
te sem sírnál már. "

Kép

chesti

Chesti!

Nem akarom telefonon zavarni Zsókucit, sms-ben meg ez hosszú lenne, ezért ide írom, mert ha be tudod küldeni neki, ahogy írtad, akkor megkapja. Tehát:

Zsókuci! Nem tudom, hogy az ennyire koraszülött babák mit ehetnek, és hogy van e tejed. Nekem van lefagyasztva anyatej Veruska egyhetes korától napi 150g. Ha szükség van rá, szívesen odaadom, a férjem be is tudja vinni a kórházba, ha kell. Azt tudom, hogy az újszülött babáknak a legjobb, ha olyan tejet kapnak, ami újszülött babának való, tehát a 3-4 hónapos babáé nem jó, mert az már nem elég erős, a legerősebb, és a legtöbb védelmet tartalmazó tej az első pár hétben képződik. Ha Neked nem indult el a tejed, vagy az anyatejgyűjtőktől csak összeöntött tejeket kaptok, és elfogadod, vagy a dokik megengedik, akkor üzenjél, és szívesen odaadom. -20C-on van fagyasztva, úgyhogy biztos jó tej. És nem dohányzom iszom, kávézom, szóval minden ok vele.
Más ötletem nincs, mivel tudnék segíteni...

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok csajszik!

Zsókuci, imádkozom értetek!!

A II. női a legjobb, vigyázni fognak a bébikétekre! Jár hozzánk egy bébiszitterlány, a II. női koraaszülött intenzívjén dolgozik dolgozik nővérként, ahogy hallom a szavait úgy érzem a legjobb helyen vanak az ilyen pici babák, olyan nagy szeretetel beszél róluk!

Legyetek jók!

puszi
Lucia

UI. Zuzmó, mi végül Infacol helyett Gripe Watert használunk, mert az Infacoltól nagyon szorulása lett Zsombornak, de igen, elvileg minden étkezés előtt kell adni.

Zsebi, örülök hogy írsz, meg emlékezel ránk!! Azon gondolkodom, hogy te aznap szülhettél, amikor még mi is benn voltunk a II. nőin, még néztem is, hogy mikor nekem kiadták osztályra a bébikéket, egy lány-fiú ikerpár került a helyükre, mindkettő 2 kiló felett, és kaptak seep-upot (légzésrásegítő) ők is. Csak nem a Te bébikéid voltak? Bal oldalt, az ablaknál, egy melegítőágyba összerakva? A nevükre sajna nem emlékszem.
lucia1

Kedves Lányok!

Nagyon kösznöm, hogy ennyit gondoltok Zsókára. Ő is nagyon örül neki. Minden sms nagyon sokat segít, hogy fel tudja dolgozni a történteket.
Sajnos a kép minősége, nem lesz a legjobb mert mobillal készült, de így legalább látjátok, kiért kell nagyon szorítani. :)

Zozó

Kép

Ő, csöpp kis lányunk Emese (az a sok cső, hivatalosan nem a tartozéka! :) )

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci!

Én is csak annyit akartam mondani, hogy a II-es Női Klinikán nagyon jó helyen vagy. :)

Én is szívesen visszamennék majd a BMC után oda, de sajnos nem lesz 100.000 Ft-om a szülésre. Úgy hallottam júl.1-től ha nem a körzethez tartozó kórházban szül valaki, akkor ennyit kell fizetni, ti hallottatok erről valamit?
Vendég

Zozó, Zsókuci, Emese:

Köszönjük a képet, igazán édes. :)
Vendég

Jó reggelt!
Most ébredtem és az első utam ide vezetett. Tegnap nem jöttem mert délután az én pocim is rosszalkodott, görcsölgetett. Egy nagyot aludtam délután is,meg este korán le is feküdtem, meg bevettem 3*2 Magne B6-ot. Nem tudom mi lehetett ez, majd jövő héten mondom a dokinak.
Ja a fogam, eljött a hétfő, szépen lement a dudor és már nem is fáj. Úgyhogy napoltuk a dolgot.

Drága Zsókuci kismamipajtás és Zozó!
Nagyon nagyon sokat gondolok Rátok.
Egy meseszép kis tündérke a kislányotok!
Bízzatok nagyon,legyetek erősek, higgyétel el minden rendben lesz!
Nagyon erős kislány, majd meglátjátok!Imádkozom Értetek!
Nagyon sok puszit, imát, nagy ölelést, meg bármit ami segíthet küldök!!!!

Tegnap beszéltem egy kolléganőmmel, az ő kis unokahúga is ilyen korán született Győrben, ő is többször kapott tüdőgyulladást az inkubátorban, igaz 4 hónapi kórház után, de makkegészségesen hazament és most lesz márc.8-án 1 éves.

Akkor ezek szerint az elejétől bennevolt a méhben a vírus?És ezt hogy-hogy nem vették észre a lombik előtti vizsgálatokkor? :? Nem értem...

Puszi mindenkinek!

lanett

Zsókuci Drága!!!

Ezer milliárd puszit, erőt és minden jót küldünk Nektek!!!!!

Moték

Nagyon sokat gondolunk Rátok!!!!
mot

Veruska!
Boldogságos 4. hónapfordulót kívánunk neked!

Máté és Andi

Kép

Kép
taptau

Zsókuci,Zozó,KicsiEmese!

Nagyon sokat gondolunk rátok!Küldjük a sok-sok energiát,erőt nektek!Veletek vagyunk.
Így vigyázunk Emesére a távolból!Aki nagyon tündéri a képen!

Millió puszi és erő!

Máté és Andi

Kép

Kép
taptau

Drága Zsókuci!

Bár küldtem sms-t, de küldök még további erőt és kitartás hozzátok, hogy minél jobban, egészségben növekedjen ez a kis csöppség.
Totál elbőgtem magam a kép láttán, de nagyon aranyos a lánykátok.

Sok puszi
Csibe
csibe31

Rusus!
Kedves a felajánlásod Zsokuci számára, de sajnos tapasztalatból tudom hogy csak a frissen fejt anyatejet lehet a PIC-re bevinni. Nekem volt hogy nem jött mindig össze az adagjuk a babáknak ésareggeli plusz fejésből nem önthettem hozzá. Azt mondtá hogy semmilyen baktérium nem kerülhet be hozzájuk. Nagyon figyelnek a sterilitásra, ami érthető. Bár engem mégis bántott hogy reggel sok volt nagyon a tejem amit haza is küldtem fagyasztani és amikor napközben az idegesség és egyéb ok miatt nem volt annyi tápot kaptak.

Zsokuci Család!
Tüneményes Emese. Nem tudok mást mondani mint amit a telefonba is hgoy sok erőt és kitartást kívánok. REmélem közben a tejecske is indulóban van és ha még nem is hamarosan kaphatja a kis drágátok.
Ja és ami még fontos hogy ebbe a kórházba addig maradhatsz bent amig a babád ott van hacsak te nem döntesz máshogy.

Lucia!
DE azok az én bébijeim voltak Balu 2060 g Eszter 2090 g volt. Már annyiszor akartam kérdezni hogy te pedig nem az a magas lány voltál hosszú fekete hajjal. Mert mikor mi születtünk te még visszajártál velük a PIC-re nem? Legalábbis akire én gondolok még pár napig ott volt és neki is egy fia lánya volt. Igen kaptunk légzésrásegítőt, meg nekünk is volt tüdőgyulladás. Sajnos azt minden korababa megkapja.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Emese stabil annyira jó hír :)
Este hívom Zsókucit, és akkor írom is hogy van a kis család. :)

Mot-ék felvetették azt az ötletet, mivel lehetne segíteni Zsókuciéknak. Esetleg pénzzel vagy bármi mással, ha van ötletetek, akkor Én szívesen továbbítom Emese férjének mire gondoltunk.

chesti

Jucicuki most hogy magamhoz tértem, remélem veletek is minden rendben van!

Mi holnap kapjuk a 4 hós oltást! Ma érkezett meg a hintája, nagyon éédees, és imádja Niki :)

Kép Kép

chesti

Hello Lányok!

Chesti!
Várjuk a friss híreket nagyon!
Ötletem az nincs, hogy hogyan segíthetnénk, de ha kitaláltok valamit én nagyon szívesen beszállok.

Zsókuci kismamipajtás!
Jaj de jó!!!! Nagyon örülök, hogy stabil az állapota a kicsi lánynak!
Ennyi ima és szorítás megteszi a hatását, majd meglátod! :wink:
Szépen lassan megerősödik majd.
Csak légy Te is erős és kitartó!
Remélem a tejcsid is beindul, hiszen az lenne a legjobb a babusnak! Sok sok puszi meg minden Nektek!
A férjem is izgul, ma is amikor hazajött egyből Titeket kérdezett, tudok-e újat, és azt is üzeni hogy csodaszép a picikétek!

Szép jó estét mindenkinek! Majd még feltétlenül visszanézek, hogy mit ír Chesti. Puszika mindenkinek!

lanett

Kép
Kép

chesti

Drága Zsókuci, Emese és Zozó!
Nagyon sokat gondolok rátok! Éjszaka, amikor felébredtem, mondtam Máténak, hogy segítsen ő is azon a titkos kis csatornán, ami összekötheti ezeket a babákat. Veletek vagyunk!!!!
És Zozó, le a kalappal, még humorra is futja ebben a nehéz helyzetben. :)
Sikertörténet: kedves ismerősöm 6. hónapban született. Makk egészséges, gyönyör lány és 2. éves az orvosi egyetemen. Mindez 20 éve történt!!!! Azóta rengeteget fejlődött az orvostudomány.
Sok puszi és ölelés nektek!
Share és Máté

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Nagyon jó hír, hogy Emese stabil. Mostmár biztosan minden rendben lesz. Továbbra is megy a sok-sok szorítás és puszi.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Írtátok ezt a Greap vagy Gripe Watert. Ez is gyógyszertárban kapható? :shock: Jobb mint az infacol? :shock: Szegény kicsikémnél délután kezdődik a nyűglődés és sokszor eltart az esti elalvásig. Nem mondom, hogy nem bírom ki, inkább csak sajnálom, mert olyan keservesen tud sírni, legörbül a szája és a szívem szakad meg érte. :(
Jó lenne valami olyat találni ami tényleg beválik de nem okoz neki másik problémát. Kakival egyenlőre nincs gond, majdnem minden pelusban van, viszont kipattogott a feneke. Most a Sudocreammal kenem, remélem rendbehozza. :shock:
Még egy kérdésem lenne, gondolom Luciának és Vikinek nincs gondja a fejéssel, ezért inkább a többieket kérdem, Ti minden szopi után fejt(te)tek? Én bevallom éjjszaka annyira álmos vagyok, hogy hú, de mintha éjjszaka jobban is termelődne a tej. És egy cici vagy kettő, ha kettő mikortól kettő?
Előre is köszi mindenkinek és puszi nektek!
Zsókucinak Emesének Zozónak külön hatalmas puszi és ölelés!!!!

Kép
Kép
zuzmó

Kedves Zsókuci, Emese és Zozó!

Én inkább csak olvasó vagyok, ritkán kapcsolódom a beszélgetésekbe, de most fetétlenül szerettem volna Nektek üzenni!!

Nagyon-nagyon szorítok értetek, imádkozom és kérem az angyalkákat, hogy ők is segítsenek nektek, hogy minél előbb megerősödjön ez a gyönyörű pici lány!!

Sok puszi

Kati (Macika68)

macika68

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy jó híreket hoztál, Chesti! Szerintem ebben a helyzetben óriási dolog, hogy Emese állapota stabil!!!! Ez az első lépés, és bízom benne, hogy a dolgok továbbra is ilyen irányba mennek.

Zsókuci, ahogy már írtam is Neked, nagyon szorítunk értetek, és nagyon-nagyon sokat gondolunk Rátok.

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok!

Chesti!
Örülök, hogy jó hírt hoztál! Továbbra is nagyon gondolok pici Emesére...

Taptau!
Veruska köszöni a 4hós gratulációt!

Zuzmó!
Sajnos nekünk egyik sem segített, pedig a végén már mindkettőt adtam, szopi előtt az infacolt, utána a gripet. Három hónaposanegyszerűen kinőtte. De addig szörnyű volt, nagyon sajnáltam szegénykét. Nem tudom, a gripe watert hogy szokás beadni, de nekünk a kiskanállal keserves volt. Evés után kellett adni, és mivel már jóllakott, nem akarta kinyitni a száját, és folyt a cucc mindenhova, minden csupa kaorszagú és olajos lett. Aztán apa megpróbálta fecskendővel, és az nagyon bevált (a lombikszurikból maradt elég fecskendő).
A fejés elég bonyolutan alakult, de azért leírom, hátha segít.
Az első pár hétben, amikor még kb. 3 óránként evett, minden evés után fejtem nappal, éjszaka nem, akkor aludtam. Este 11 körül feküdtem le, akkor volt az utolsó fejés, aztán legközelebb reggel. Egy mellből szoptattam, és csak a maradékot fejtem ki,a másik mellből nem fejtem.
Amikor már éjjel nem szopott, csak egyszer, vagy kétszer, tehát este 8-kor evett, és legközelebb csak 2 után ébredt, akkor lefekvéskor mindkét mellemet lefejtem, úgyis tele lett mindkettő, mire fölébredt. Így többször volt, ha 2 után már nem evett, csak reggel 6-kor, hogy reggelre az egyik mellem nagyon fájt.
Most pedig Verus alvókája elromlott, éjjel folyton eszik, 3-4szer is, a tejem meg már kevesebb. Reggelre sok, úgyhogy az első két etetéskor fejek (akkor egy mellből eszik), délután meg van, hogy nem elég az egy mell, akkor meg ugye nincs mit fejni.
Próbáltam, hogy egyáltalán en fejjek,de kezdetben azért nem volt jó ötlet, mert fájt, most pedig nem merek nem fejni, nehogy megint elapadjon a tej (írtam régebben, hogy beteg voltam, és majdnem elapadt, alig bírtuk visszacsinálni).
Jaj, elég bonyolultan írtam, bocsi. De talán érthető ez a "szoptatástörténet" :lol: :lol:

Jázmin hányszor eszik? És mit csinál éjjel?

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Emese jól van, dokik azt mondják azért maradjanak a földön....
A fehérvértsejt száma 80 ezerről lement már 60 ezerre ( a normális 8000 lenne). Azt monták az antibiotikumok most kezdik majd kifejteni hatásukat.
3 óránként mehet fel Emeséhez, olyankor mesél neki, és bíztatja, hogy nagyon-nagyon sokan szeretik Őt, és rengetegen küldték az angyalkájukat hozzá, hogy vigyázzon rá, és meggyógyuljon.
Zsókuci azt mondja pénteken már hazaengedik, szomabtom pedig mennek mp3 lejátszót venni, amire felveszik a szívhangot, meg meséket olvasna rá Emesének.

Mi lenne ha mi összedobnánk egy mp3 lejátszóra??? Időnk nem sok van ugyan, de ez egy kedves gesztus lenne. Mielőbbi visszajelzés kellene részetekről.
7 ezertől - 20 ezerig lehet kapni ahogy láttam, de akkor jobban utánna néznék.

chesti

Sziasztok!

Chesti, természetesen benne vagyok, sztem másoknak sem lesz kifogása az ötlet ellen.

Igaz, mi elutazunk holnap reggel és csak szombaton este jövünk haza, de ha estig nem dől el a dolog, akkor arra kérlek benneteket, hogy ha a távollétemben bármilyen ötletetek van, engem is vegyetek szmításba.

Chesti, nagyon szép a hinta, nem csodáom, ha Niki nagyon szereti.

Most rohanok, délután jövök.

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok!

Jaj de jó! Nagyon örülök, a jó híreknek!
Hajrá kicsi lány! Továbbra is nagyon gondolok Rád!
Szombaton már haza is engedik? Nem maradhat a kislány miatt?

Chesti!
Az mp3 lejátszó szerintem jó ötlet, és kedves gesztus lenne. Rám számíthatsz. Csak írd meg hogy jutassam el a pénz rám eső részét hozzátok.

Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!
Chesti!
Szívesen küldök én is pénzt! Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha aki megveszi, adna egy bankszámlaszámot, és tudnánk utalni. Ennyi emberrel talizni kicsit macerás, és a város különböző részein lakunk Pestiek, a vidékiek pedig még messzebb. Szívesen utalok pénzt!
Rozus

KépKép
rozus

Új ötlet csajok :)

A legegyszerűbb az ajándékutalvány lenne. Mondjuk media marktos. Ha megbíztok bennem akkor nekem lehetne utalni a pénzt, én pedig a média marktban beváltom majd átadom Zsókuciéknak. Azt vesznek rajta ami neki tetszik? hmmm?

chesti

Vagy aki átvállalja hogy arra felé jár mint a II. női klinika.?

chesti

Chesti!

Én nagyon szívesen átvállalnám, de mi sajnos csak ma tudnánk megvenni és elvinni az utalványt (ami nagyon-nagyon jó ötlet), mert holnap reggel elutazunk és csa szombaton jövünk haza.

????????????????

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok!

Ketten vannak :lol: Jelenleg 10 mm-ek és minden rendben van velük.
Szűcs dokim látott egy hematómát, úgyhogy továbbra is pihiznem kell, de szerinte nem lesz baj.

Én is szívesen beszállok Zsókuciéknak a lejátszóba.

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Akik eddig jelentkeztek az ajándékutalványra:

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki

chesti

Sziasztok!!!

Természetesen mi is beszállnánk a lejátszó árába.
Csak valaki majd írja meg, hogy hová kell utalni és mennyit.

Chesti
A privi levélcímemet tudod, ha kell írj oda! Puszi!
És puszilom Zsókuciékat is!!!

manda

Chesti,én is benne vagyok!

Jucicuki,gratula a manócskáknak,így tovább,sok-sok pihi!

Kép
taptau

Sziasztok!!!

Természetesen mi is beszállnánk a lejátszó árába.
Csak valaki majd írja meg, hogy hová kell utalni és mennyit.

Chesti
A privi levélcímemet tudod, ha kell írj oda! Puszi!
És puszilom Zsókuciékat is!!!

manda

Sziasztok Lányok!

Zsókuci!
Nagyon örülök, hogy Emese állapota kezd javulni. Nem is hinnéd, milyen erősek tudnak lenni a picibabák! Vigyázzatok rá nagyon és amikor lehet legyetek mellette! Nagyon-nagyon szorítunk neki!

Chesti!
Köszi, hogy bevettél a táblázatba. Ez olyan jó érzés!
Az ajándékban vagy utalványban én is benne vagyok.
Nikibaba annyira édes, a kis hintájában. Hol tettetek rá szert?

Judit!
Örülök, hogy minden rendben van, és, hogy mindkét baba megvan. Csak pihenj nyugodtan, hadd erősödjenek a bébik.

Viki, Lucia, ikres anyukák és Brigi ikres kismamitárs!
Készüljetek, mert Judittal kérdésekkel fogunk majd Titeket tapasztalt vén rókákat bombázni az ikrekkel kapcsolatosan! :)

Puszi
Gica
gica1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?