Panda,
Szerintem ha csak erre a nyárra szeretnél a kertbe virágokat, és időd sincs sok, akkor a legjobb és legbiztosabb módszer, ha egynyári palántákat veszel. 10-es tálcán szokták kínálni, vagy egyenként 100.-ft körül szokott lenni 1 db, de ezek tuti befogannak, szépek és egész nyáron virágoznak. Minden évben veszek én is jó párat, mert nekem még a magos bolti virágok még nem igazán keltek ki
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
. Amit viszont én szedtem magot, azzal nincs ilyen gond
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Amit szívesen tudok adni ha gondolod (már most kel
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
), mini árvácska, ez bokrosodik és szórja a magját, így nincs gond az utánpótlással jövőre
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Van még körömvirág és bársonyvirág magom is, ha gondolod, küldök.
Manó,
Furi ez az éjszakai bepisilés. Lili 3 éves kora óta nem pelusozik, az ovi előtt pillanatok alatt leszokott az éjszakai pelusról is. Egy kezemen meg tudom számolni, azóta hányszor pisilt be. Nálunk is úgy van mint a többieknél, hogy alvás előtt közvetlen pisi és simán kibírja reggelig, sőt reggel is úgy kell elküldeni, hogy most már pisiljen
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Hazugság,
Szerencsére én még nem tapasztaltam, hogy Lili füllentett volna, tuti alaposan elbeszélgetnék vele akkor nagyon ha lenne ilyen. Mi most Bala hisztijével küzdünk (dackorszak kezdete
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
), amit néha Lili is átvesz
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
.
Halacska,
Köszi a címet, ha minden igaz megtaláltalak
, sajna még elég béna vagyok ehhez, leginkább Skypolni szoktam mindenkivel, csak apa feltette a gépre és gondoltam belekóstolok ebbe is
.
Írj majd a jógáról, hogy milyen volt.
Nyuszi,
Hogy vagy? Betegség múladozik már?
Kataa,
Képek nagyon jók, megnézném a honlapját a fotósnak, elküldöd? Köszike!
Sasha,
Apum is cukros és a házidokijuk felírt nekik valami cukorpótló port, amit kiváltanak a gyógyszertárban és azzal sütnek-főznek. Sajnos a napi 5x-i étkezést nem tartják be, de azért megnézik mit esznek és így most már 7-8 csak apu cukra a 15 helyett.
Gumicukor,
Nem semmi ez a százas eset Danival
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
. Lilinél még eddig semmit sem vettem észre ilyen téren, pedig ezek szerint lassan készíthetem magam rá majd lelkileg
.
Rit,
Jobbulást és kitartást nektek!
Conti,
Betti nagyon cuki!
Ma elmentünk a kisgyerekes barátainkkal a fogaskerekűvel a hegyre, gyerekek óriásit játszótereztek, aztán megteáztunk (jól esett ebben a hidegben
) és irány haza, ebédre már itthon is voltunk. Ezt kihasználva kihasználtam a délutánt és takarítottam. Elszívó lemosása igaz nem volt egy kellemes elfoglaltság, de most csillog villog
.
Pusz,
Ilke