Panda,
Szerintem ha csak erre a nyárra szeretnél a kertbe virágokat, és időd sincs sok, akkor a legjobb és legbiztosabb módszer, ha egynyári palántákat veszel. 10-es tálcán szokták kínálni, vagy egyenként 100.-ft körül szokott lenni 1 db, de ezek tuti befogannak, szépek és egész nyáron virágoznak. Minden évben veszek én is jó párat, mert nekem még a magos bolti virágok még nem igazán keltek ki
. Amit viszont én szedtem magot, azzal nincs ilyen gond
. Amit szívesen tudok adni ha gondolod (már most kel
), mini árvácska, ez bokrosodik és szórja a magját, így nincs gond az utánpótlással jövőre
. Van még körömvirág és bársonyvirág magom is, ha gondolod, küldök.
Manó,
Furi ez az éjszakai bepisilés. Lili 3 éves kora óta nem pelusozik, az ovi előtt pillanatok alatt leszokott az éjszakai pelusról is. Egy kezemen meg tudom számolni, azóta hányszor pisilt be. Nálunk is úgy van mint a többieknél, hogy alvás előtt közvetlen pisi és simán kibírja reggelig, sőt reggel is úgy kell elküldeni, hogy most már pisiljen
.
Hazugság,
Szerencsére én még nem tapasztaltam, hogy Lili füllentett volna, tuti alaposan elbeszélgetnék vele akkor nagyon ha lenne ilyen. Mi most Bala hisztijével küzdünk (dackorszak kezdete
), amit néha Lili is átvesz
.
Halacska,
Köszi a címet, ha minden igaz megtaláltalak
, sajna még elég béna vagyok ehhez, leginkább Skypolni szoktam mindenkivel, csak apa feltette a gépre és gondoltam belekóstolok ebbe is
.
Írj majd a jógáról, hogy milyen volt.
Nyuszi,
Hogy vagy? Betegség múladozik már?
Kataa,
Képek nagyon jók, megnézném a honlapját a fotósnak, elküldöd? Köszike!
Sasha,
Apum is cukros és a házidokijuk felírt nekik valami cukorpótló port, amit kiváltanak a gyógyszertárban és azzal sütnek-főznek. Sajnos a napi 5x-i étkezést nem tartják be, de azért megnézik mit esznek és így most már 7-8 csak apu cukra a 15 helyett.
Gumicukor,
Nem semmi ez a százas eset Danival
. Lilinél még eddig semmit sem vettem észre ilyen téren, pedig ezek szerint lassan készíthetem magam rá majd lelkileg
.
Rit,
Jobbulást és kitartást nektek!
Conti,
Betti nagyon cuki!
Ma elmentünk a kisgyerekes barátainkkal a fogaskerekűvel a hegyre, gyerekek óriásit játszótereztek, aztán megteáztunk (jól esett ebben a hidegben
) és irány haza, ebédre már itthon is voltunk. Ezt kihasználva kihasználtam a délutánt és takarítottam. Elszívó lemosása igaz nem volt egy kellemes elfoglaltság, de most csillog villog
.
Pusz,
Ilke