Új privát üzeneted érkezett!

Erszényes!

Nem akarok csöpögős lenni,de nagyon-nagyon köszi!!! :D :D :D Lent van az email címem,de ki is írhatom,
diessner@freemail.hu pfúúú de örülnék,ha el tudnád küldeni!

előre is köszi!!! :D :D :D
Vendég

Balim
Megjött a meghívó, de azt írja, hogy már fel lett használva, ezért nem enged regisztrálni.újra kell igényelni,azt hiszem. megteszed?

De azért köszi!
adrienn021

Adri,
nekem meg azt írta, hogy sikeresen regisztráltál. Próbálj belépni, remélem menni fog.
balim

Adri,
megnéztem, fent vagy, sikerült a regisztrációd!
balim

Borsika,
Nagyon gyors gyógyulást a kicsi lányodnak!!!!!!!

Mindenkinek köszi a szülinapi köszöntést!!!!!

Roz,
Ákinak sok boldog névnapot!!!!! Remélem hamarosan összehozzuk azt a randit, amit kb. 2 hónapja tervezünk! :)

Dóra,
Bocsi, hogy le IT-ztam :) :) , párom nincs fent az iWiW-en nem látja az értelmét. Ha valakire kíváncsi azt úgyis megmutatom neki. Egyébként ő a fejlesztésen a laborban dolgozik. Elég kicsi a város, általában mindig összefut az ember egy pár Knorr-os, vagy volt Knorr-ossal. :)

Balim,
Sasiéknak szívből gratula! Mi nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, évente egyszer kétszer véletlenül összefutunk és váltunk pár szót. Én már egyszer gratuláltam nekik az esküvőhöz, mert az iWiW-en az volt odaírva hozzájuk, hogy házas. Írtam is, hogy erről a pletykáról lemaradtam, de utólag is gartula. Erre ők írtak, hogy csak megelőlegezték maguknak!!!!!! El ne felejtsek pletykálni Fenyvesiéknek :) !!!!!

Pille,
Tündéri a nagyhajú Orsid!!!!! Csupa mosoly!
Petra kanállal (néha kettővel) és villával eszik (próbálkozik). És csak azt hajlandó amit mi, és egyedül. Néha az ebéd végére folyik rólam a víz annyit küzdünk, ja meg a kaja is!!!!!!
Mi szülinapra rendeltünk egy csacsit, remélem tetszeni fog Petrusnak. A bébi taxit és a kismotort imádja, remélem ezt is fogja szeretni.

Kép

Kép
nyhk

Balim, szinten Szilvasvarad? Felek, hogy nem lesz rank jo ido... :?

Nyhk, az IT mogott az emotikon arra vonatkozik, hogy veluk van egy szobaban - mellettuk fejleszteni baromi nehez. :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó estét mindenkinek! :)

Ma sem keveset írtatok! :D

Szval (jegyzeteltem.... 8) )

Hajni, 20perc biciklizés nem semmi! :) Én is imások biciklizni! A munka a megterhelő, hogy így fogysz? Akkor én is nekiállok dolgozni! :lol:

Cukker, nagyon ügyes vagy, hogy 40percet tudtál futni! Az nekem nem menne. :roll: Holnap spinningre megyek, nagyon kíváncsi vagyok!
A fiúkat meg söpörd te le a gépről! :roll: 8) Csak lazán!

A jövő heti teázás sajnos nekünk nem jó, pedig de fincsi volt.... :P Megyünk "tavaszolni".
Pille, Alsópáhokra megyünk, a Kolping Hotelbe. Nagyon sok jót hallottunk róla, most elmegyünk. Apára nagyon ráfér, teljesen kivan.

Roz, kézi a lámpa, de lehet hozzá állványt rendelni, ha kérsz. A legkisebb fajta. A nagyobbakat orvosok szokták megvenni.

Cukker, PlanToys játékok vannak az Alföld emeletén lévő játékrészlegen is.
Bababörzére még nem tudom, hogy megyünk-e, ha megyünk, lehet, hogy Ikeába is megyünk...melyikre gondoltad - időpontra? A kIsmama szervezi?

Ser, izomláz a hasamban van jobban, a többi..... még talán combomban egy kicsi. Holnap spinning, kíváncsi vagyok, h. milyen. Azt mondják, megizzadok majd nagyon. :P De jó lenne. Annyira jól esik, teljesen élvezem. Mármint az izomlázat is. :P Főzés :?: Hát, holnap főzünk anyuval egy rakattal. Ma hoztam Soltról, ma én voltam otthon. Úgyhogy most kirákly dolgom van. :) Ált. sokat, több félét főzök, és akkor sokáig van ebédünk. Van, mikor nincs kedvem, meg energiám főzni, és akkor megyünk be a Főzelékfalóba. És ott már ismerősünk, az Anita. :) Zsófi kedvenc kiszolgálója.
Almás kugi: ízlett nálatok? Hannának? Bocsi, ha bezavart ez a gép keverés.... :roll: nálam a gép maga keveri. :)
lelkiállapottól sok függ az tuti...... nálatok is ingadozik a hangulat? Hol jobb, hol rosszabb? Ez normális? Bocsi, h. ennyit beszélek erről, csak érdekel, hogy ti is átélitek--e vagy csak én vagyok depressziós? :?: :?:

Kazi, örülök, h. ti is almás kuginak hívjátok! :wink: :lol: A kugi Zsófitól jön. Ő ezt tudta kimondani, és így jobban tudja tőlünk kérni. :lol:

anyázás :lol: :lol: :lol: én is szoktam így hívni. :)

Pille, édes Orsi! Mosolygós tündér. :) A harapás az mindig eszembe jut....ott harap, ahol elér, ameddig ér. :)

Erszényke, nekünk még nincs mosogatógépünk, de talán 2hét múlva. Addigra talán megjön az ülőgarnitúránk is. :)
Ó, most nézem, hogy nemsokára Janika 1éves! Lesz nagy buli?

Rody engem is elbírna :?: Még 200kg alatt vagyok egy kicsivel. :P

No, jó éjt mindenkinek! Megyek csicsikálni, bubukálni.
birolili

Ser, kiegészítem: anyukámat hoztam ma Soltról. Én votam ma egész nap otthon,Solton, és elhoztam K.métre. Tehát együtt fogunk főzni. Remélem értesz. :)
birolili

Sziasztok,

Lilihez hasonlóan én is jegyzetelek már két napja, tegnap mire elolvastam a hsz-eket, hajnal lett, pedig csak 3 napig voltunk vidéken.

Nyhk,

Nagyon sok boldog születésnapot Ádámnak! Nagyon édesek a fényképen a gyerkőcök. Gergő is mindig egyedül akar enni, aztán a kaja felét a földről szedem fel, és öltözhetünk át. :)

Roz,

Boldog névnapot Ákinak!
nekem a Micimackós torta is nagyon tetszett, Gerő is mutatta, hogy olyan mint a nagy macija a szobában.
Niki nagyon édes, okos kiscsaj. Tök jó, hogy ennyire tudatos nála, hogy miért nem eheti azt mint a többiek. Egyébként odafigyelnek erre az oviban és a bölcsiben? Vagy mindig vinned kell neki/k az ebédet és a többit?
Sajnálom, h. csak ritkán viszik el a gyerkőcöket anyukádék. nem lehet egy kellemes érzés. Én az apámmal állok mindig hadilábon, szerencsére nem az unoka, hanem egyéb dolgok miatt. kicsit régimódi az öregem.

Virág,

Szuperek a képek! :) :) :) Nagyon tuti a szemüveges kép is, ki találta ki, hogy Beninek is legyen szemüvege?
Tortás kép? Kettő volt? Nem emlékszem, hogy olvastam-e ezt?

Dettus,

Gratula Lencikének, megnéztem a képet nagyon cuki. :)

Dóra,

Katika+kutyus tündéri? Jól megvannak? Gergő mindig megretten, ha kutyás ház mellett megyünk el. Az anyósoméknál van egy idegbeteg keverék, aki mindig dühösen ugat, ezért a többi kutyával sincs túl jóban.

Nana,

Nagyon sok gratula Botinak a tapsikoláshoz és az álláshoz. Nagyon ügyi, majd megy ez szépen tovább is. Pikk-pakk el is fog indulni, majd csak azt veszed észre. :) :) :)

Borsika,

Jobbulást a kislányodnak! Nem is tudok mást írni, szörnyű lehet szegénykének. :(

Kazi,

kugi szép. Én is kedvet kaptam tőletek (te+Ser) kuglóf sütésre, de ma nem kaptam formát, igaz csak egyetlen boltba ugrottam be, mert motorral voltunk a városban.

Cukker,

Mi sem megyünk börzézni. :(

Erszényes,

kérdezni akartam, hol a vonalzód, de előkerült látom. mikor buliztok 1 éves szülinapot?

geli08

Pille,

nagyon édes Orsi a képen. :)

Lili,

Zsófi nagyon kis ügyi, teljesen el vagyok ájulva, hogy ennyit beszél, és hogy ilyen ügyes. Közben már sejtettem, hogy nálatok nincs tv, és ezért van ennyi duma. Sajna Gergő is rengeteget tévézik/zett, ennek megfelelően legtöbbször elmutogatja mit akar, minthogy megszólaljon. :(

Lina,

Gyed-gyessel már teljesen bekavarodtam. nekem most azt ajánlották a suliban, hogyha terhes leszek, szóljak nekik és kiszámolják mennyi szabim van és megszakítják a gyedemet, hogy ki tudjam venni a szabimat, de nem valószínű, hogy úgy jöjjön össze a baba, hogy a gyedet megszakítani kelljen. mivel még nem vagyok terhes, ha ebben a hónapban összejönne, aminek a valószínűsége azért elég csekély, akkor jönne ki úgy, hogy aug. 20 után szabi és baba. Ha később születik, akkor el kell mennem táppénzre a szabi után, amíg meg nem születik. Jut eszembe nem tudjátok, hogy ebben az esetben is jár a gyes? Mert elméletileg dolgozni fogk, csak gyakorlatilag nem. Na, most már teljesen összezavarodtam.

A másik, amit akartam írni a tv. Sajna nálunk a férjem nagyon tv függő, én is hozzászoktam már az állandó háttérzajhoz, pedig 9 évet lehúztam koliban és albérlteben zajláda nélkül és egyáltalán nem hiányzott. A férjem az alső naptól tv-zett Gergő mellett, most meg csodálkozik rajta, ha nyavalyog a gágukért. Mert a minimaxszal szívatta és rá is szokott. Most harcolok vele egy ideje, hogy ne tv-zen, mert nagyon nem akar beszélni csak mutogat. Sokat harcolok vele, nem könnyű, mert ha egyedül vagyok és tanítanom kell a legvégső esetben be tudom ezt dobni, hogy kicsit csöndben maradjon. Amióta tv megvonás van, folyamatosan azon agyalok, hogy a 1,5 szobás lakásunkat, hogyan kellene átrendezni, hogy mindenkinek jó legyen. A kisszoba, most baba birodalom, tv nélkül, de mindig velünk van a nagyban, ahol apa sokat tv-zik. Bár ma kibírta, h. nem kapcsolta be. :)
Nehéz kérdés. tudom, hogy nagyon nem jó, de szegény GErgőnél már rengeteg mindent elrontottam, lesz mit javítanom legközelebb.

Balim,

mikor született Eszter? A régi vagy az új rendszer szerint kapjátok a szurikat? A 2005. okt. 31. után születettekre vonatkozik az új oltási rend, ha jól emlékszem az időpontra, vagy okt. 1? A léyneg, hogy az új oltási rendben a 15 hós után csak a 3 éves jön a régi szerint van még egy 18 hós is.

Hajny,

Jó kis sport ez az út neked oda-vissza, de lagalább "hasznosan" töltöd az utazás idejét is. :) Nekem a szerda sajna megint nem jó. Apa ügyeletes. :(

jó éjt Mindenkinek! Szép napot szerdára! Remélem senkit sem hagytam ki :)

geli08

Geli,
hát nálunk is részben ez a baj, hogy apa rögtön kapcsolja be a TV-t. Tehát előbb neki kellene kicsit leszoknia róla. Az nem érdekel, hogy reggel megnézünk egy teletabit, az egy óra, nekem tök jó, elég mindenre, még a netezésre is. Na meg este fél 7-től szoktam én is nézni, de közte ne legyen!!! Mert persze, hogy nézi Lili, ha egyszer megy. Amúgy Lili ettől függetlenül nagyon édin próbálkozik a beszéddel.

Képzeljétek, tegnap este Lili apával könyvet nézegetett, amiben különböző tárgyak képei vannak, alattuk a neve, és különböző témákban csoportosítva. A ruhák címszó alatt van bugyi. Apa mutatta neki, hogy ez a bugyi, Lili meg hatalmas kacagásban tört ki. Valamiért azóta is nagyon viccesnek találja ezt a szót. :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Geli, a te férjed orvos, hogy ügyel? :wink: Kugit nem nehéz megcsinálni! Próbáld ki.
Geli, tv-zésről sztem le lehet szoktatni.....ne aggódj. Majd ha ovis, iskolás lesz, sztem más jobban fogja érdekelni. ( Én azt gondolom. :) )

Roz, Nyhk, boldog névnapot így utólag is a gyerekeknek! :)
birolili

Sziasztok!

Először is a legfontosabb.
Janikának boldog születésnapot kívánok!! :D Kép

A többit valamikor később... :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Erszényes,
boldog szülinapot Janikának :)!

Dóra,
Noszvajra megyünk, Eger mellé, de tuti, hogy elmegyünk Szilvásváradra is. Idő :(, de azért remélem nem fog végig szakadni...

Geli,
ez most kicsit zavaros nekem, mert a fiúk a régi szerint kapták és ők a 15 hós után 3 évesen kaptak. Eszter is a régi szerint kapta, kivéve az 5 hónapost, mert akkor már nem volt régi oltóanyag, kénytelenek voltak az újat adni (műtét miatt csúsztunk az oltásokkal). Egyébként szept. 15-én született, tehát a régi szerint. Mindegy, ma úgyis megyünk tanácsadásra és megkérdezem.

Lili, Cukker,
ügyesek vagytok a sporttal, csak így tovább. Én ma is úszni megyek délelőtt. Szerencsére anyuék az uszitól nem messze laknak és le tudom adni Esztit arra az egy órára.

Nyhk,
Andi hívta fel a páromat, hogy esküvő lesz, de egyébként mi sem tartjuk annyira a kapcsolatot, csak ők dolgoztak valamikor együtt egy ideig. Azt hittem Ti is jöttök :(. Pletykára fel! Tényleg Fenyőkééknél nem lesz harmadik ? :wink:

Ser,
egy kis úszás délelőtt :wink: ? A héten nem jutunk el felétek :(, de jövő héten biztosan!

Hajni,
ez szuper, hogy bicóval jársz dolgozni :).

Lili,
biztos nagyon jó lesz a Kolpingban, érezzétek jól magatokat!

Pille,
milyen vigyori lányod van, el lehet tőle olvadni :).
balim

Erszényes Boldog Szülinapot Janának!

Lili, nem úgy értettem a hangulatot azért :wink: , csak úgy általában beszéltem, h ha fáradtabb vagyok vagy mittudomén sok minden történt aznap,vagy nem úgy alakultak a dolgok,vagy aznap már a 3.ember jegyzi meg, h "jé hogy beszél,pedig milyen pici", olyankor nem viselem olyan jól. De 90%-ban csak mosolygok....(na persze lehervad,ha tovább feszegetik a témát, h mekkora súllyal született, stb :D ). Sztem egyébként Te sem depressziós vagy, de nem vagyok pszichiáter.
Spinning,öööö sztem nem marad száraz négyzetcm a ruhádon :wink: .....Hajrá,és ahogy a férjem mondaná:vigyázz le ne előzzenek :wink: :D ! A vibrot sztem Zsuzsi tartotta (na az Ő spinningje halálos, de ma megúszod).
Kuglóf:Hannának és nekem ízlett, Apának is csak sokallta a mazsolát, persze gondolhattam volna, dehát Hanna meg szereti, majd legközelebb aszalt barack és csoki kerül bele :roll: :oops: . Ja és kufló-Hanna szerint :lol: .

Geli, különben sztem azért ne aggódj,nem feltétlenül a tv miatt nem beszél a fiad! Nővéreméknél sem megy, és a kisfia is mutogat és húz oda mindenhez, de nem igazán beszél, Ő jövő héten lesz 18hós. Állítólag a fiúknál ez is később kezdődik.

Lina, bugyi :lol: :lol: , én is pont így jártam.A Tesz-vesz szótárban találtam egy száras bugyit, hát még én is röhögtem, de Hannát alig bírtam leállítani.

Kép
seriff

Balim,max itt a ház előtt a pocsolyákban :D ,most anyósék síelnek a héten.

Kép
seriff

Ser,
Kár :(. Micsoda sportos mamija van Hannának :)! Kufló - nagyon jó :lol: .
balim

Janikának boldog szülinapot!

Nem tudom mi van mostanában, de pár napja szörnyűek az éjszakáink! Talán a foga? :(

A Rody paci nagy sztár volt, amikor Nándi megkapta, 4 hétig le se akart szállni róla. Igaz akkoriban sokat ugrált és a lovon könnyebb!
Elraktam 2-3 hétre, de csak pár napig volt érdekes, azóta naponta, kétnaponta egyszer-kétszer játszik vele. Lehet, hopgy most újra eldugom nyárig és kinti játékot csinálunk a paciból.

Lili
Érezzétek jól magatokat! Én is néztem azt a szállodát, Zsófi nagyon fogja élvezni a sok játékot! Biztos szupi lesz!

KépKép
kattic

Nagyon Sok Boldog Szülinapot Janikának!

Kép

Kép
nyhk

Erszényes
Janikának nagyon sok boldog szülinapot :)
csak tejmentes ehető tortát tudok :) tojást én használok ....

pillle
gondolom hogy melyik anyag lehet ez ezt mi is néztünk .... jaj annyit agyalok rajta hogy remélem végül nem zsenilát rendeltük meg mert akkor hátast dobok :roll: rá sem merek kérdezni az éjszakátokra... van egy reklám a tvben olyankor mindig eszembe jutsz mert a kislány szerintem olyan mintha Flóra lenne :)

balim
Áki nem édes szájú Neki nem sütöttem hanem főztem sajtos-tejszines- sonkás -porhagymás csirkemellett meg francia salátát tejmentes formációban meg krumplipürét ,..... alegszebb mindnebben az volt mire végztem belázasodott és egy falatot sem evett és el is aludt ....azt hittem hogy már vége betgségnek erre ma reggelere már a hsa ismegy meg hányt is... :( és már adri is köhög... :( az éjszak pesze kb 50 szer voltunk fent 3 órától meg abszolut nem aludtunk .... aztán áki 5 körül vissza aludt de én már nem tudam ... ugyhogy 3 óra óta fent vagyok ezer dolgom lenne de olyan álmos vagyok alig látok ki a fejemből ... Áki most joban van evett egy kis pirítost meg ivott egy kis teát is most játszanak adrival.

Seriff
huu tényleg nagyon remélem hogy nem kevertem össze mintákat és nem zseniliát rendeltünk azt hiszem rosszul is leszek remélem vasárnap még el tudom kapni a pasit és meg tudom kérdezni ...
hova mentek sielni ? HAnnácsaka is fog sielni ? :wink:

geli
ahogy seriff is irta igyan ez van nálunk is mident megért áki de csak mutogatva kér ... ez fiúknál később kezdődik ...
Mostmár kap Niki az oviban tejmentes kajcsit eddig mi vittünk de most szoltak hogy kicsit több pénzért de tudnak neki is hozni pár hónapja van ez igy nem nagyon jönn be neki mert sokszor kap vajas zsemlét mikor nutellés kenyér van vagy péksüti sokszor van habart leves tejbegriz-tejberizs.... és olyankor nem mindig kap Ő "finoma". ugyhogy szerintem nem marad ez így bár sokkal egyszerűbb igy nekem. Mikor hazajön 80 % ban megkérdezi anya Ti mit ettetek adsz belőle ? általában mindig éhes marad :( ezért probálok vagy vacsorára is meleg ételt csinálni vagy olyat amit szeret hogy legalább este egyen finomat ..

nyhk
annnnyi elmaradt randink van már nem csak veletek másokkal is.. de látod megint beteg mindenki :(

na megyek erőtveszek magamon és elkezdek összepakolni .......

Kép

Kép

Kép
roz23

huu de furcsa ránézni vonalzóra hogy niki a 6 évhez "közelít" hm..... most született a drágám :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Erszényes Janikának Nagyon Boldog 1. szülinapot kívánunk!!

Roz Ákinak pedig utólag Boldog Névnapot!

Nyhk nagyon aranyosak a gyerekek,ahogy együtt tortáznak :) .

Pille Orsi is nagyon édes,ahogy ott vigyorog.

Kattic nálunk ugyanez van,már nem tudjuk kitalálni,mit csináljunk Lencussal esténként :( .Paci nálunk is még mindig nyerő,fel szokott rá kéredzkedni,de mondjuk nem minden nap kéri.

Kép Kép

Kép
dettus

Erszényes

Janának nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :)

Lili

Közben tegnap tornáztam Béres A. dvd-re , de keveset, mert alig bírtam. A lábam, a hasam tök izomlázas.
Elfoglaltam én a haspadot múltkor, pedig mondta a srác, hogy felváltva csinálják a társával, de nem éreztem jól magam, ahogy ott ácsingóztak mellettem. Szombaton lejár a bérlet, váltani fogok, de még nem tudom, hogy hova menjek.
Kíváncsi leszek a spininges élményedre.
Jó lenne az Ikeába is eljutni, imádom. Férjem nagyon útálja Pestet meg vásárolni sem szeret.

Dóra

Igen, én a jövő hetire gondoltam, de azért köszi mégegyszer.

Ser

Én is megkapom ám mostanában egyre többször, hogy Adri pici, pedig még fel sem állt. Kisebb az átlagnál, de hát istenem, én sem az átlag termet vagyok.

Geli

Olyan aranyos vagy, hogy mindenkinek írsz, és képes vagy hajnalig olvasni. Én már nem vagyok ilyen becsületes, szorgalmas.

Nálatok bejön rendesen az árzuhanás oldal? Nekem semmilyen írás nem látszik, el van mosódva. Az iwiv is nagyon rossz, pici betűs. De más weblap meg jó. Félek, vírust kaptam.

Adri egyre huncutabb, olyan jókat tud nevetni, kacagni. Tegnap este a kádban rájött, hogy milyen klassz anyát lefröcskölni vízzel. És ahogy kapkodtam a fejem, akkorákat kacagott, hogy csak na. Ezt játszottuk fél óránt át, a végén pizsomát kellett cserélnem.

Andi
Kép
cukkker

cukker
lehet hogy virus de az is lehet hogy csak elállítódot nyomd meg egyszerre balra lent a Ctrl és az alt billentyűt és az egéren a görgöt görgesd fel le ez kicsit és nagyit :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket mindenkinek, aranyosak vagytok!! :D

A szülinapost letettem aludni, de csak dumál, dumál az ágyában már vagy 40 perce.... :roll: :D :D

Roz: a tejmentes is nagyon jó lenne megtennéd h leírsz valami egyszerűt, szeretnék sütni Janának péntekre, akkor lesz a családdal a nagy buli!! :wink: :D
H tudsz olyat írj ami nagyon könnyű reci mert abszolút kezdő vagyok tortasütésben.....:roll: :D :D
Vasárnap már anyósékkal volt szülinapozás, akkor rendeltünk tortát, evett belőle kb. 5 kis kanállal, de pöttyös lett szegénykém másnapra, úgyhogy most totál diéta van neki.... :?

hajny: holnap megyünk akkor, van egy kis meglepim is neked, hiszen holnap nagy nap lesz neked!! :wink: :D :D

Cukker: holnap veletek is tali, már várom! :wink: :D
Hova akarsz menni, másik konditerembe??

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes
Janának csodásan szép elsö szülinapot kívánok,és még vagy 100-at!
Neked jó lenne a múltkori teaház?Legfeljebb rendelünk,vagy viszünk pizzát,mert tom te enni is akarsz ilyenkor.

Roz
Ákinak boldog névnapot már így utólagosan.Sütöttél neki valami finit?

Pillle
Orsi tündi azon a fotón,és jó lesz ha te is eljössz teázni,bövülne az ismeretségem.

Kazi
nem értettelek félre,csak egy kicsit piszkálodtam veled,bocsi :) :wink: Nem vaok ám én olyan rossz,csak huncut.

Lili
nem baj ha nem tudsz jönni,majd bepótoljuk valamikor,mehetünk akár bulizni is valahová,vagy mozi.

Ser
Sygék jól vannak?
Ti sorházban laktok?
Jól vagytok ti is?
Spinninget csinálod még?
Kérdés hegyek,sorry! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

erszényes
ami a legegyszerűbb az az oroszkrém azért egyszerű mert nem kell hozzá sok drága tejmentes cucot megvenni csak növényi cukrász habot a hulalát amit bárhol kapsz csak 1 literes hulala hab kell hozzá többi már gyerek játék .Ha nem akarsz a piskótával küzdeni vehetsz is egy kész torta karikát tescoban akár hol kasz és arra már csak krémet kell rákenned és hidd el nálunk még mindnekinek nagyon izlett nem csömör és nem édes ez hulala hab egy olyan hab amit ha felversz nem esik össze akár 2nap mulva is ugyan olyan marad és szimplán növényi. Bemásoloom ide a recit a piskótával együtt . upssz vagyis csak másolnám ha vissza lenne telepive a word akko megkeres és bepötyögöm ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényes
nem ám hogy zavarba hozol,semmi extra dolog,nekem nincs is olyanom amire gondolsz,naon sok leszek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes!

Nagyon Boldog Szülinapot pici fiacskádnak!

Már eltelt egy év?Pedig nyomon követtem azt is mikor még csak vártad Őt.Attól,hogy nem írtam,mindennap olvastalak Benneteket.
Tegnap láttad,hogy leírtam a címet?Tényleg nem akarok kunyizni. :) :oops:

Szia!
Andi
Vendég

ha kész piskóta lapot veszel a következő krém kell bele:

főzöl egy krémet gőz fölött
1 tojás
2 ek liszt
1 dl tejből
egy 1/2 fiola rum aroma vagy jamajicai rum aroma amit kapsz .
ezt félre teszed kihülni

felvered a hulalát a kihült krémmel össze kevered és marék beáztatott és lecsöpögtetet mazsolát beledobsz összekeverd az egészet alapossan és töltöda lapra ennyi és utánna az egész tortát bevonod felvert hulalával diszitheted habkinyomoval enniy az egész van még egyszerű gyümitorta recim vagy van dobos torta vagy csoki torta de ezek bonyolultabbak .

Kép

Kép

Kép
roz23

bocsi hülye vagyok nem 1dl tej hanem 1 dl viz :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényes,
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Janikának!!!
Lilinek is tej és tojásmentes tortája volt, olyan, amit sütni sem kell. Olyan 30 deka darált kekszpor, némi porcukor össze volt keverve margarinnal, olyan 20 dekától állt össze jól gyúrhatóra. A margarin Liga volt, azt eheti Lili. Ezt a masszát kapcsos tortaformába be kell tenni, hogy legyen egy kis pereme, és gesztenyemassza volt rákenve. Azt hiszem a Maróni a tejmentes, de ennek utána kellene néznem, ebben is volt egy kis margarin, hogy krémesebb legyen. A tetején meg kakaóporból volt a csokimáz. Aztán ez az egész a hűtőbe, és kész a torta. A kis avatar képén ez látszik Lilinek.

Balim,
de irigyellek az úszás miatt. Én is szívesen mennénk, vagy bármi mozgásra már, mert tényleg nagyon hízom. Itthon egyszerűen nem tudom rávenni magam, pedig most is alszik Lili. Igaz épp dolgozatot kellene összeállítanom holnapra....

Cukker,
kicsi Adri????? Hát mikor már legutoljára Hajnynál találkoztunk, szerintem nagyobb volt, mint Lili, nem?

Dettus,
ma megyünk délután felétek, a másik lépcsőházba a barátnőmnek beadunk könyveket, majd integetünk :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

dono: bocsi tegnap nem tudtam, de most 1 perce el is küldtem neked a meghívót!! :wink: :D

Roz, Lina: hálásan köszi a reciket. Tényleg a gesztenye, meg a gyümitorta milyen jó ötlet ....az a gyümitorta érdekelne.... :wink: :D
Mostmár azt sem tudom milyen készítsek....lehet h több tortája is lesz??
:wink: :D :D :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Torták jók.Én is gyümi tortát javasoltam volna,de ezek nyámik! :lol:
Megyek ma melózni és szerintem átmegyek a cukiba és kreálok magamnak valami fini dolgot.Még nem tom mit fogok kívánni,lehet gesztenyéset,régen ettem.

Balim
rég jársz úszni?Torkod jól van?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes!

Már regisztráltam is,köszi-köszi-köszi!!! :D :D :D
Úgy örülök,hogy megvan!

Andi
Vendég

Micsoda sportos mamik vannak itt :lol: En meg csak agyalok, hogy hogyn is kellene csinalni :wink: A metamorfban elore be kell jelentkezni, vagy barmikor mehetsz?

Lili,
Ez csak egyszeri alaklom volt, hogy Beni felvette a szemuveget.... Eredetileg Pankanak szerztuk elogyakorlaskent az igazi szemuveghez, aztan mikor Panka megkapta az igazit, az egesz csalad szmuveget huzott motivacios cellal (Beni is :lol: ).

Hajny,
Hat ez a teazas nekem nem akar osszejonni... A sogornom szulinapjara megyunk jovo szerdan. Szerintem megdumalhatnank egy fix napot amikor ket hetente osszejovunk es akkor azt az idot mindig szabadon hagynam. Mit gondoltok? Tobbiek?

Ser,
Igen a sogornom gyogytornasz.

Tortas kep....
mvirag

Lina,
amikor Lilit viszed babaúszásra, akkor nem lehetne valahogy megoldani, hogy maradj még egy kicsit úszni? Nem úsztam sokat egyébként, negyven perc alatt 2000 métert, de elfáradtam rendesen. Lehet, hogy össze kellene hozni a kistesót, írtad, hogy a terhességed alatt fogytál :lol:, ez is egy megoldás lehet.

Hajni,
idén még nem voltam (ill. tegnap igen), pont a torkom miatt. Mert hogy folyamatosan fájt. De múlt szerda óta semmi baj, teljesen elmúlt a torokfájás. Én most ennek az apró dolognak is annyira tudok örülni! :). Aztán óvatosan azzal a sütizéssel... :wink: .

Roz,
hú, elmennék hozzátok gyereknek. Ez a husi nagyon jól hangzik. Én sokkal jobban szeretem a sós dolgokat, alig kell édesség. Szerencsére egyelőre Eszter is ilyen. Bezzeg a fiúk... ők édes szájúak az apjuk után, állandóan csak édeset ennének :(.

Kattic,
mekkora az a ház, ahová nyaralni mentek?
balim

Kép Kép

Inkabb foleg videoztunk igy nem lettek tul jok a kepek :cry: meg igazabol mindenki annyira elvezte a bulit, hogy nem volt ido fotozni :lol: :lol:
mvirag

Jananak boldog elso szulinapot!!!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Virág,
ikrek nagyon édesek. Látom Beninek bejött a torta :wink: .
Párod döntött már mandula ügyben?
balim

Erszényes,
Janikának boldog szulinapot :lol:

Meg ezt elkuldom :lol: Pizzat sutottunk egyutt és igy vartak, hogy kesz legyen. Beni pedig mindenkivel kozolte aki masnap jott hozzank, hogy: Pizzat csinaltun Kép k, betettuk sutobe es utana hamm megettuk :lol: :lol:
mvirag

Balim, 40perc alatt 2000m???Fénykoromban sem ment 45 percnél kevesebb idő alatt(igaz a 20m-en :wink: )....Ügyes vagy!
Elmennél Rozékhoz gyereknek?Én mindig a Nagymamim cicája akartam lenni, tejszínhabon, kockasajton és kolbászon "tengődött" "szegény".

Kattic,ezt én is kérdeztem,h hány emberes a házikó?

Hajny, Sygék jól vannak, de Leona rosszul alszik megint. Nem sorházban lakunk, láncház-magyarul össze vannak építve,én se tudtam, h így hívják. Járok még spinningre, csak ez a hét kimarad, mert Hanna mamija síel, így nincs aki vigyázzon Rá,míg én tekerek.

Roz, síelni?Ausztriába, Salzburg mellé, hát van síléce Hannának(még nem volt a lábán), de sztem ez még csak az ismerkedés a hóval c. történet lesz,már ha egyáltalán lesz hó :roll: .

Virág, cukik a képeken, bár Pankát mintah jobban lekötnék a játékok :wink: :D ! Panka tűri a szemüveget?

Nana, megkaptad a mailt tegnap????????

Kép
seriff

Nyhk,
Utolag gratulalok Adamnak. Bocsi csak most olvastam vissza es lattam, hogy most volta a szulinapja, mar harom eves. Hat ez mar komoly eletkor. :lol: :lol: Jottok az oviborzere szomabaton, vagy mar dontottetek, hogy melyik oviba megy?

geli,
Tenyleg fugg a tevezestol a beszed?
mvirag

erszényes-SOk Sok Boldog Születésnapot Kivánunk a Kicsi Szerelmemnek!!!!!Élejen nagyon sokáig,egészségben és boldogságban!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ser,
Pankat valoban jobban lekotottek a jatekok :lol: A szemuveget minden nap probalgatjuk, eddig masfel ora volt a max, es du mar nem akarja felvenni amikor faradtabb. Most akarok visszamenni az optikushoz ill BK-hoz, mert nem vagyok meggyozodve, hogy jo neki a szemuveg, abba mar beletorodott, hogy maga a szemuveg rajta van es kozelre az uvegen keresztul nez, de messzire csak az uveg felett.. Mintha nem latna jol vele messzire egyebkent mindket uveg +2-s.
A metamorf nekem kozel van, csak mi van akkor ha pl egy jhetig nem tudok menni, akkor ugrott a penzem? Mert ilyen megeshet...

Balim,
elemegyunk meg egy masik gegeszhez, a sogorom mar beszelt vele, ugyhogy ha minden igaz jovo heten megnezi Gezat. tobb szem tobbet lat.... illetve meg varunk egy-ket hetet, hatha javul ha nem, akkor mutet :cry:
mvirag

Virág,világos, értem, nyilván fölötte néz távolra,mivel közelre nem lát jól,azt korrigálja szemüveg....Ha gondolod és esetleg szóba jön Szeged, megírom püben az ottani dokik nevét.
metamorfba előre be kell jelentkezni, 5 hét alatt kell lejárni a bérleted, most ez 5 nekem is 3 lett,mert elfelejtettem,h 2 hét kimarad, így ezen a 3-on többször megyek.
Tv: azért nem 100%, h ha egy gyerek ekkor és ekkor nem beszél,az a tv miatt van, de tény, h késleltetHETI a beszédfejlődést amiatt,h nem tudja honnan jön a hang,nem látja mozogni a szádat, stb-stb.

Kép
seriff

Mvirág,

Köszi a köszöntést!
Kérdés: Hol lesz ovibörze? Én nem is hallottam még róla!
Sajna nekünk az ovidolog elég nehéz. AZ itteni oviba kis az esélye, hogy bejusson, szóbajön még a logopédiai ovi, mivel nem beszél, szóval tanácstalanok vagyunk.

Kép

Kép
nyhk

Virág,
a Metamorfban fizethetsz alkalmanként is, nem kötelező bérletet venni. És nem is sokkal drágább, mintha a bérlet alkalmait leosztod, 5 alkalmas bérletnél nekem ez talán 200 ft volt anno. Viszont ha lejár, elég rugalmatlanok voltak, legalábbis velem. Szerdán lejárt volna, csütörtökön volt csak óra, ezért már kedden vettem újat, hogy meghosszabbítom. Máshol ez úgy van (pl. telefonkártya), ha lejárat előtt hosszabbítod, nem vész el az összeg, max. következő hónapban többet mész, hát itt balhé volt belőle. Nekem a baba-mama torna oktató megcsinálta, aztán egy hónappal később a fülem hallatára szidta érte a tulaj, hogy nem lehet ilyet csinálni, mint annál a Kurenkovnál...., persze nem tudta, hogy én vagyok az....

Balim,
a Metamorfban úszik Lili, ott nagyon kicsi medence van, olyan 5x5 szerintem. Azt lehetne, hogy tornázni oda megyek, mert Lili akár órákat elvan Zsóka nénivel, csak őszintén szólva most anyagilag nem fér bele, semmi pluszra nem akarok költeni, amíg apa munkábajárását finanszírozni kell. Kistesó....jövő hónaptól, hogy két év biztosan legyen Lili és közte...amúgy én is ebben bízom, hogy akkor újra lefogyok :D

Olyan süthetnékem lett itt a csomó recepttől, tulajdonképpen minden van is itthon...csak azt hiszem, Lili már nem fog aludni addig, míg indulnunk kell, úgy meg nem állok neki. Ma megint nagyis napja-éjszakája lesz.

Ja, nem is írtam: két napja nem aludt éjszaka mellettem Lili. Mindkét éjszaka egyszer kellett visszaadni a cumit, de ennyi. Éjszaka apa ment be hozzá, símán visszafektette, és kész. Észre sem vettem, reggel azt hittem, hogy teljesen minden nélkül végigaldta Lili az éjszakát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

seriff
cica :D :D :D ezen baromi jót röhögtem :D :Dkiváncsi lennék Hannára a minomaxon reklámiozták egész télen hogy már 3éves kortól vannak a síoktatások .. hó miatt ne aggódj most néztem reggel az eco.hu hogy valhol ott esett 1 méteres hó 1este alatt :shock: hátha szerncsétek lesz :)

balim
gyere gyereknek ugy is kevés van :D :D főleg ma hogy nap 80 % ban még aludtak :( néha kinéz Áki kiabála anya csücse (üljek vissza az ágya mellé ) nem is kellet ma sem főznöm semmit bár millió dolgom lett volna de ma csak Őket ápoltam idáig simoggattam őket du kijön a doki meg látjuk mit mond

virág
nagyon édessek az ikrek jó a pizzás kép nagyon :) virág Ti merre is lakatok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Soksoksok boldog szülinapot kívánunk Janának!

Kép
Kép
Kép
thymi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?