Jó estét mindenkinek!
Ma sem keveset írtatok!
Szval (jegyzeteltem....
)
Hajni, 20perc biciklizés nem semmi!
Én is imások biciklizni! A munka a megterhelő, hogy így fogysz? Akkor én is nekiállok dolgozni!
Cukker, nagyon ügyes vagy, hogy 40percet tudtál futni! Az nekem nem menne.
Holnap spinningre megyek, nagyon kíváncsi vagyok!
A fiúkat meg söpörd te le a gépről!
Csak lazán!
A jövő heti teázás sajnos nekünk nem jó, pedig de fincsi volt....
Megyünk "tavaszolni".
Pille, Alsópáhokra megyünk, a Kolping Hotelbe. Nagyon sok jót hallottunk róla, most elmegyünk. Apára nagyon ráfér, teljesen kivan.
Roz, kézi a lámpa, de lehet hozzá állványt rendelni, ha kérsz. A legkisebb fajta. A nagyobbakat orvosok szokták megvenni.
Cukker, PlanToys játékok vannak az Alföld emeletén lévő játékrészlegen is.
Bababörzére még nem tudom, hogy megyünk-e, ha megyünk, lehet, hogy Ikeába is megyünk...melyikre gondoltad - időpontra? A kIsmama szervezi?
Ser, izomláz a hasamban van jobban, a többi..... még talán combomban egy kicsi. Holnap spinning, kíváncsi vagyok, h. milyen. Azt mondják, megizzadok majd nagyon.
De jó lenne. Annyira jól esik, teljesen élvezem. Mármint az izomlázat is.
Főzés
Hát, holnap főzünk anyuval egy rakattal. Ma hoztam Soltról, ma én voltam otthon. Úgyhogy most kirákly dolgom van.
Ált. sokat, több félét főzök, és akkor sokáig van ebédünk. Van, mikor nincs kedvem, meg energiám főzni, és akkor megyünk be a Főzelékfalóba. És ott már ismerősünk, az Anita.
Zsófi kedvenc kiszolgálója.
Almás kugi: ízlett nálatok? Hannának? Bocsi, ha bezavart ez a gép keverés....
nálam a gép maga keveri.
lelkiállapottól sok függ az tuti...... nálatok is ingadozik a hangulat? Hol jobb, hol rosszabb? Ez normális? Bocsi, h. ennyit beszélek erről, csak érdekel, hogy ti is átélitek--e vagy csak én vagyok depressziós?
Kazi, örülök, h. ti is almás kuginak hívjátok!
A kugi Zsófitól jön. Ő ezt tudta kimondani, és így jobban tudja tőlünk kérni.
anyázás
én is szoktam így hívni.
Pille, édes Orsi! Mosolygós tündér.
A harapás az mindig eszembe jut....ott harap, ahol elér, ameddig ér.
Erszényke, nekünk még nincs mosogatógépünk, de talán 2hét múlva. Addigra talán megjön az ülőgarnitúránk is.
Ó, most nézem, hogy nemsokára Janika 1éves! Lesz nagy buli?
Rody engem is elbírna
Még 200kg alatt vagyok egy kicsivel.
No, jó éjt mindenkinek! Megyek csicsikálni, bubukálni.