Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Megjöttem,jól elfáradtam.Peti nagyon édes volt! :P
Kis tömzsi,golyó fejű az én édes kisfiam! :P
Bdp:10,13 cm; ofd:11,63; hc:34,78; fl:7,1; ac:33,1
Egy kicsit rövid a lába,de hát mi sem vagyunk óriásiak! :P
Méhlepény II.fokban érett,elegendő magzatvíz.Fejjel lefelé van törökülésben.Jaaaj nagyon jó volt látni!....és amikor ránk mosolygott... :oops: :P

Kép

Kép
Vendég

Ja megnézte a köldökzsinórban az áramlást,tökéletes és megnéztük a Peti aortájában is az áramlást,az is rendben.Szív,vese,gyomor,húgyhólyag-minden ok! :P
Annyira boldog vagyok!!! :oops: :P
Ja és a boldog apuka is teljesen odavan,csak áradozik a még meg nem született fiáról.Nem is láttam még ilyennek,őt is úgy szeretem! :oops: :P
Vendég

Ablakpucolás:
Én ilyesmire azért nem vetemednék :oops: Örülök, hogy a fürdőszoba tükröt átlátható állapotban tartom. Tegnap mondjuk túlhúztam a redőnyt, ami kicsit kínos. Nati ugyanis csak sötétben alszik délután is. A létrát nem bírom el, úgyhogy jót akrobatikáztam. Ki kell állni a nyitott ablakba a székről, jó nagy lendülettel, a két felső ablakszárnyakat kinyitni úgy, hogy mindig le kell lépni a székre, mert különben fejbevág és kiesek. A redőny 3 m magasan van, az egyik kezemmel kapaszkodok, a másikkal azt rángatom, miközben a harmadikkal tartom a redőny zsinórját, hogy engedje. Mindezt normál panel méretben 5. környékén. De persze nálunk ez csak a harmadik. Jó a 3.9 belmagasság, csak ilyenkor átkozom. Anyós is ott volt, de nem elég magas, én is épp, hogy csak felérem. Szerintem az utcán mászkálók azt hitték, hogy egy pocakos elefánt a kiugrásra gyúr. Ja, és Nati közben megpróbálja vagy kihúzni alólam a széket, vagy felmászni rá és kinézni az ablakon. De a lényeg a sport!

Móni,
A brokkolis tészta nagyon jól hangzik. Kedvencünk brokkoli.
Én tegnap vettem a Spárban egy adag franciakrémest, az volt az ebéd. A dobozra 540g volt írva :shock: , de nem kellett egy nap, és elfogyott.

Jó tanácsok:
Pár hónap? :D :D :D Ne gondoljátok! Soha nem lehet tőlük megszabadulni. Kedvenceim: Te nem ismered a gyereket, én kettőt neveltem fel! (Nat 1,5 éves, anyukám max hetente 1x látja) Délelőtt 11kor: Nem kéne már ebédelni ennek a gyereknek?! délután 1-2 kor szoktunk, addig evett reggelit: 1 banánt, 1 almát, kiflit, túrókrémet és max 3 órája van fent. A maiak: A gyerek kinőtte a cipőjét. Meg kéne mosni a kezét! - a fürdőben voltunk. A szoptatás a legrosszabb: Miért nem adsz teát? Miért szoptatsz még mindig (kb fél éves kortól)? Miért zavar, ha itt van a családod, inkább örülhetnél (6an beszélgetnek, a pár napos gyerek ordít, mert zavarnak minket, közben tanácsokat adok unokaöcsinek, hogy kell a számítógépes játékokkal játszani)? Ja, és amikor felháborodok, hogy miért tömi bolti tartósítószeres mézespuszedlivel délben, evés előtt :evil: : Nem méreg az, ti is esztek! - Én nem veszek chipset, üdítőt, tartósítós sütit, csak krémest, magamnak :wink: . További jótanácsok az élet miden területén, mintha nem laknék 10 éve külön! Ráadásul anyukám kb 10. éve lepődik meg teátrálisan, hogy tudok főzni. Amíg nincs baba, nem is lehet tudni, mi rejtőzik egy nagyiban. Én addig azt hittem, hogy nem szokásuk beleszólni abba, amit csinálok :?

Kami,
Pár hónap után már egész jó technikát lehet kialakítani arra, hogy fogadja az ember a keresetlen jótanácsokat. Ld fent :roll: A poén, hogy annyira gyorsan változnak a picik, hogy még én sem tudom, hogy a tanács jött-e be, vagy megoldódtak a problémák. Jó meghallgatni, mert időnként van használható is, és egy idő után, mikor már a 10. különböző megoldást kapod ugyan arra a problémára, rájössz, hogy úgyis neked van igazad. Sokszor meg a változatosság gyönyörködtet módszerrel mindet érdemes bevetni, mert úgyis csak 2-3x jönnek be, de legalább nem neked kell gondolkodni. Amíg nem mászik, kb 2 percenként kell kitalálni új dolgokat a szórakoztatásukra, és nincs az a hülye jótanács, amit ne vetne be az ember.
Kéztömés: tankönyvi példája a baba éhes vagyok jelzésének. A jó, hogy ez megelőzi a sírást, így meg tudod etetni, mielőtt még éhségében annyira kiborulna, hogy ne tudjon enni. Persze ez sem vonatkozik minden esetben, minden babára :wink:

Cumi:
Döntöttetek már? Nem tudom, ki hogy van vele, de pár hét/hónap után nagyon jól jöhet. Pl egy zsúfolt buszon, amikor nem a legjobb nekiállni szopizni. Ha akartok, akkor viszont az elején kell adni, utána már nem működik. Nekem 4 napig voltak szigorú cumiellenes elveim :D :D

Május,
Több, mint egy év durva gyomorégés két terhesség alatt sokmindenre fényt derít! 8) Kész nyomozó lesz az ember.
Úgy látszik, a menstruációval kapcsolatban, csak én vagyok gyengeelméjű. :D

Ági,
Nagyon tetszenek a képek. 4D tényleg olyan, mintha egy fénykép lenne, teljesen felismerhetőek a vonások! És szerencsétek is volt, hogy ilyen rendes babó, és megmutatta az arcocskáját. Most megint ott vagyok, hogy nem baj, ha pici, de én MOST szeretném picikémet nézegetni!

Kép KépKép
lorca

jól kialudtam magam :D úgy tűnik utolért az álomkór engem is :D amint vízszintesbe kerülök csukódnak a szemeim...

Megnéztem a táncoló talpak c. rajzfilmet, jókat mosolyogtam, aztán pedig az Enyém ,tiéd, övé c. családi filmet ahol egy régi gimis szerelem éled újra...a fickónak 8, a csajszinak 10 (4 saját+6 örökbe fogadott) :shock: :shock: gyereke van és összebútoroznak... :lol:

ági
nagyon édes! eddig csak a neten láttam ilyen mosolygós bébiket :lol: a lényeg hogy minden rendben :D

lorca
nem semmi vagy!! ilyen mutatványt bemutatni :evil: életveszélyes!!! anyós nem tudta volna odavonszolni a létrát?

a jótanácsokkal abszolút igazad van nálunk még meg sem született és már jönnek csak győzzem leszerelni őket... :D

cumi
én vettem egyet vészhelyzetre, majd meglátjuk :lol: most még optimista vagyok :lol:

kami
hallgass a szívedre,az mindig bejön :D

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lorca:

Nem vagy semmi ezzel az ablakpucolással... ma én is hasonló hülyeségre vetemedtem. Életében először elmentünk Zsuzsával a közértbe babakocsi nélkül, gyalog... csak a "sarki bolt" illetve a legközelebb eső, de azért most már meggondolnám egyedül is, hogy el akarok-e kacsázni odáig. Nem tudom mi ütött belém, hogy úgy gondoltam, Zsuzsástól kell menni, ráadásul gyalog. Sütött a nap, és nem akartam egész nap bezárva lenni, úgyhogy nagy optimistán nekiindultunk. Végül is jól sikerült. :evil: A visszaút feléig Zsuzsa gyönyörűen jött a saját lábán, nem ütött el minket senki, és még a boltot se szedte szét így szabadlábra helyezve. Viszont felfedezte a pocsolyában tocsogás örömeit, tehát a gatyája és a cipője csuromsár lett, mert természetesen nem csizma vagy vízhatlan gatya volt rajta. Félúton hazafelé felkéredzkedett, úgyhogy onnantól kezdve Zsuzsa+szatyorral totyogtam. Mikor megpróbáltam letenni, elvesztette az egyensúlyát és fenékre huppant, onnan meg a hátára - bele a sárba. :evil: Úgyhogy a sárban tocsogó gyereket újfent fel kellett venni és úgy hazavonszolni magunkat...

Szülésbeindításnak elvégre nem rossz módszer... a derekam majd leszakadt... :evil:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jo estet. ime par foto a nagykadas furdetesrol - Aron baba meg se nyekkent a mai alkalommal! Lehet, hogy kezd tuljuti a kezdeti ijedtsegen es meg elvezni is fogja napokon belul???

Kép Kép

Kivancsi vagyok milyen lesz az ejszaka. Remelem most is szepen atalussza mint tegnap. Szoritsatk nekunk! Ha igy lesz, vegul tenyleg elhiszem, hogy a tea a megoldas....

Bocsi, hogy mostanaban ilyen uncsi vagyok, mindig csak arrol irok, Aron igy meg ugy, de most ez van :( Karpotlasul ime meg par foto...

Kép Kép Kép Kép
kami

Fúú, lehet hogy ez a délelőtti program megtette a magáét... elég brutál görcseim vannak, tök rendszertelenek, de annál fájdalmasabbak... Zsuzsával ennél kíméletesebben indult...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Indulunk a kórházba... kérem a drukkokat, hogy ne holnap du 5kor szülessen Szilvi baba!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jóreggelt! :)

Róki!
Nagyon-nagyon drukkolok, várom az sms-t!!! :D :D :D

Közban vannak híreim Pann-ról is! Gergő baba már megszületett, elviekben tegnap mentek haza a kórházból. Remélem hamarosan bejelentkezik! Gratulálok nekik is! :D :D :D

Kami!
Köszi a képeket, nagyon cuki Áron!!! Akartam kérdezni, hogy mikor esett le a köldökcsonk??? :shock: :shock:

Sági!
Peti baba olyan jól látszik a képeken! :) Tényleg szerencsétek volt, hogy mindenét meg tudtátok nézni! Na, és a súlyáról nem írtál! Vagy csak én olvastam felületesen? Buksinak sincs hűű de hosszú lába, neki 6,95 mm-t mértek! :D És már csak 2-t kell aludni és itthon van Hábi!!!

Balázs ma Debrecenben van, úgyhogy ma duplán sem szülhetünk! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Kisplútó (Gabi) sem jelentkezett már vagy két napja... Csak nem? :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Hú, micsoda hírek!!!

Róki, megy a drukk!!!

Panniéknak meg gratula! Akkor ezért tűnt el ;)

Megyek, visszaolvasok! De izgi :D Én is én is én is!!!! :D
Vendég

Barbi!
Irok privit.

Timi
Kép Kép
timocska

Nem tudok privit küldeni, mert azt írja ki, hogy ilyen felhasználó nem létezik. Írok az iwiw-en.

Timi
Kép Kép
timocska

Kami! Szuperek a képek! Meglátjátok, hogy hamarosan megnyugszik Áron, kezdi megszokni az "új" kis életét, és lehet, hogy a fürdést is megszereti :D Az utolsó előtti képen úgy tartja a kis kezét, mintha valamit nagyon magyarázni :D

Sági! Szuperek a képek! Szerencsétek volt, hogy Peti hagyta magát lekapni ;) Nagyon örülök, hogy minden rendben vele/veletek! Úgy látszik, nagyon jól érzi ő magát odabent! Mostmár csak megvárja Hábit ;)

Lorca! A hideg futkosott a hátamon, ahogy olvastam az akrobata mutatványodat! Azért óvatosan! Lehet, hogy anyós nem túl magas, de segítséget azért tudott volna keríteni, nem? Vigyázz magadra!!

Szilvinek már csak 1 napot kellett volna várnia, hogy márciusi baba legyen :D

Timi! Válaszoltam ;)
Vendég

Titeket nem dob ki folyamatosan a babanet? Bejelentkezem, megírom a mondókám, és ahelyett, hogy elküldené, kidob :evil: Már óvatos vagyok, és mindent kopizok, de már nagyon idegesít :evil:
Vendég

Remélem Rókinak nem kell sokat szenvednie, Szilvi baba gyorsabban jön, mint anno Zsuzsa!

Megyek a boltba, tegnap elmaradt az édességvásárlás! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

róki
szorítunk!
akkor mára is jut egy bébi? :D

sági megúszta, meégsem előzte be rókit :lol:

pann
szintén nagy nagy gratula Gergőhöz!várjuk a beszámolót és a fotókat

timo
gyűlik a teendőd a táblicskuval :D :D :D

nekünk ngyon ramaty éjszakánk volt... :cry: 8 körül felhívom a dokit, mert csak nem hagyja abba ez a durvuló keményedés és már éjszaka is :shock: bár ez Leát nem izgatja úgy gyakorlatozik odabent mintha egyre nagyobb helye lenne :shock:
remélm minden rendben , de úgy leszek nyugodt ha rám kuksizik a doki.csak így megint autókázni kell, nem keveset ami nem igazán tesz jót...na majd meglátjuk

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

barbus
velem ezt a múlthéten játszotta a babanet, aztán egyszercsak megjavult...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Reméem csak a front miatt rakoncátlankodik ennyit a pocakod! Azért még korai lenne, ha Lea ki akarna bújni, bár méretei alapján idősebb! :) Mindenesetre tényleg jobb, ha megnéz a dokid!

Nekem is sokszor vacakol a net, de aztán megjavul... :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi!
Cat nem írt vissza?

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

megint be voltam havazva, és csak olvasni volt időm :cry:
Hát én még nagyon egyben vagyok :roll: tegnapelőtt amikor a hó esett akkor voltak keményedéseim, igaz rendszertelenek, de elég sok, viszont mire kivasaltam elmúltak. :shock:
Éjszakáim nagyon jók, legalábbis alvásilag.
Viszont nagyon csúnyán bevizesedtem így a végére, olyan bokáim vannak :shock: :shock:

Pann-nak nagy-nagy gratula

Rokicának is megy a drukk :wink: :wink:
Valaki fogja tudni ha megszületik Szilvi baba???
Szerintem azóta már babáznak.
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy minnél kevesebb idő telik el a 2 szülés között, annál könnyebben nyílik a méhszáj :wink: :wink: Nála ez nem sok, és Lorcánál se :wink: :wink:

Sági
a képek nagyon szépek :wink: Nagyon szépen látni Peti baba arcát :D
Szép nagy a pocid is :wink: :wink:

Timocska
neked is megint sokat nőtt a pocid :wink: :wink:

na megyek hasznossá teszem magamat:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi!
még 8 napon belül vagyunk :lol: ,úgyhogy BOLDOG SZÜLINAPOT KRISZTIÁNNAK ÉS ADRINAK!! (így utólag is)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timi! Cat nem írt még vissza... :roll:

Mazsi! Szerintem is nézesd meg magatokat a dokival! Ha mást nem, legalább megnyugtat ;) Egyébként 2 napja én is sokat görcsölgetek...

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy elment a nyákdugóm :shock:
Ja, és tegnap taliztam anyuval (ez már nem álom :D ), és ő is azt mondta, meg a nagyim is, hogy lejjebb "mászott" a hasam :shock: 1 hete láttak utoljára :shock:
Vendég

ezt is negyedszerre sikerült elküldenem :evil:
Vendég

Barbi!
Bármi lehetséges, elviekben az is, hogy elmegy a nyákdugesz! :) Én is folyton lesem a wc-t, de egyenlőre nem találtam gyanús jeleket! :D :D

Gabi!
Még van 4 napod a kiírásig... :) Izgi napok... :) Mikor kell dokihoz vagy ctg-re menned?

Timi
Kép Kép
timocska

Arra vagyok kíváncsi, hogy a sok a görcsölgetés hatására elkezdtem-e már kinyílni vagy még nem! Holnap reggel kiderül :D

Hú Gabi! Neked is kezd izgi lenni :D
Vendég

Nekem a doki azt mondta, hogy a keményedések nem tágítják a méhszájat, viszont a mensis görccsel kísért keményedések már igen.
Én múlt héten még zárt voltam, a méhnyak rövidült meg. Hogy most mi a helyzet, pénteken kiderül.

Timi
Kép Kép
timocska

attól tartok én is hogy kinyílik a méhszáj...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Holnap megyek nst-re. Gondolom a dokim hétfőn be is fektet, ha addig nem szülök meg :cry:
Nyákdugó, nekem egyik gyereknél sem ment el látványosan. Viszont azt mondta a szülésznő, hogy ha már 1 ujjnyira nyitva vagyok, ugye annyival indítottak, akkor az már elment.

Timocska
szerintem már Neked sincs. Ha jól emlékszem már a Te méhszájad sem zárt :wink: :wink:

Köszönjük az utólagos szülinapi köszöntéseket.
Azért úgy néz ki a hugijuk csak halak lesz, febr.-i már nem igen, hacsak ma bele nem húz :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

[quote="mazsi*"]a írta:mazsi*ttól tartok én is hogy kinyílik a méhszáj...

Mazsi
nekem a 33 héttől vannak elég szépen keményedéseim, és 36 hetesen amikor utoljára nézte a doki teljesen zárt volt a méhszáj :cry: pedig én is bíztam benne, hogy majd nyílok.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Pannéknak nagy nagy gratula, remélem hamar tud jönn a beszámolóval.

Rókinak nagyon szurkulunk, én azt hallottam, hogy a második mindig nehezebb egy kicsit.

Sági:
Nagyon aranyos a kis Peti, nagyon édes ahogy mosolyog.

Mazsi:
Szerintem is menj el dokihoz, legfeljebb megnyugtat, hogy nincs semmi gond.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Mazsi!
Tudtál beszélni a dokival?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Rókica!
Nagy-nagy drukk nektek!!!! :P :P De már lehet,hogy gratula!Várjuk az értesítéést!

Pann!
Gratulálunk nektek!Remélem minnél hamarabb tudsz jönni beszámolni!!!

Kami!
Áron nagyon édes!Olyan igazi pasis pofikája van! :P :P :P

Köszönjük szépen a dícséreteket! :P Ma nagyon jól aludtam,tegnap jól elfáradtam és nem volt időm hallgatni a kedves horkolását.Nekem is keményedik most a pocakom,fáj a derekam és kicsi mensis görcs.Semmi extra csak a szokásos. :P
Mit főztök ma?
Vendég

Ági!
Én is nagyon jól aludtam, kb. 10 perc alatt kidőltem... kb. 9-re értünk haza Dunaújvárosból, jól elfáradtam... :(

Csirkecombit sütök krumplipürével és görög salival...nyam-nyam.. :D :D :D

Nem is írtad, hogy mennyire saccolta tegnap az uh Peti súlyát! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Lin! Én meg pont azt hallottam (egyöntetűen) mindenhol, hogy a második, stb babáknál maga a szülés gyorsabb lefolyású, a szülés utáni méhösszehúzódás viszont nehezebb és fájdalmasabb :shock: Majd Róki meg Lorca beszámolnak :D

Sági! Jó kérdés a főzés... Nekem semmi kedvem... És persze kaja sincs itthon :( Lehet, hogy szenyót ebédelek... A múltkor kritikán aluli volt a kaja amit rendeltem :( Totál el volt sózva, meg zsíros volt. Van itt nem messze egy jó kis kifőzde, ahonnan viszont nincs házhoz szállítás, de olyan lusta vagyok, nem akarok kimozdulni :oops: Azért írjatok jó ötleteket!
Vendég

Bocs,tényleg.3300 gramnak saccolta.Hát ha +-10 % akkor is elég,meg is kell szülni! :P
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én a 2005. ősziből vagyok Róki "topiktársa" . Ezt engedjétek meg nekem, néhány perce értesült a topikunk is!

"Szilvia Vivien megszületett ma reggel 6 orakkor, minden beavatkozás nélkül, röpke 3 kórházban töltött óra után.
De lehet hogy még annyi se volt.3800 gramm, 58 cm, 36 fejkörfogatu.
Szopit még tanulni kell,de a szülöszobán gyakoroltunk egy pár orát.
Kicsi szakadás volt, férceltek.
Hurrá hogy tul vagyok rajta.
Csak David és a dula volt velem."

Kép
kuha

Balga módom elképzeltem Peti 10,13-as kis kobakját... :shock: :shock: :shock:

Lin!
Amúgy én is ugyanazt hallottam, mint Barbi. Hogy a második babánál már könnyebb... legalábbis tesóm ezt mondta.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Pannéknak nagy gratula Gergő babához :D

Rókinak nagyon szurkolok, de lehet, hogy azóta már meg is született Szilvi.

Sági,
Nagyon jók lettek a képek és a méretei is nagyon szépek Peti babának. Most már biztos kihúzod addig, míg megjön Hábi.

Kami,
Nagyon jók a képek Áronról :D

Mazsi,
Sikerült beszélned a dokival?

Tegnap nekem is elég durván görcsöl a hasam. nagyon megijedtem, mert a dokim elutazott, és a férjem is Tiszafüreden volt, így inkább vettem be magnéziumot és pihiztem.

Nyákdugó: Hát mivel én már nyitva vagyok 1 ujjnyira, ezért el kellett mennie, de semmi különöset nem vettem észre, csak annyit, hogy az elmult 2 hétben volt egy kis folyásom.

Móni

Kép
móni23

Kuha!
Nagyon köszi a jó híreket!

Róki!
Isten hozta Szilvi babát a nagyvilágban!!! Sok-sok boldogságot és tejcsit neki!!! :D :D :D :D :D
(tényleg könnyebb a másodikkal)!

Timi
Kép Kép
timocska

Nagy nagy gratula Rókiéknak!!! Nagyon ügyesek voltak! Isten hozott Szilvi baba!!! :D
Vendég

Róki!
NAGY GRATULA SZILVIBABÁHOZ!NAGYON NAGY BABA,LE A KALAPPAL ELŐTTED!!!SOK BOLDOGSÁGOT,TEJCSIT MEG MINDEN JÓT NEKETEK!!!
Vendég

Róki,
Nagyon gratulálok nektek!! :D :D :D :D

Sági,
Azt hiszem krumplifőzeléket fogok csinálni, most azt kívántam meg. A 3300 gramm nekem is pont ideális lenne, nem szeretnék, egy 4kg körüli gyerkőcöt szülni.

Kép
móni23

Ennek örömére felteszem a frissített táblát is: már csak a fotók hiányoznak! :D

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Bigsis is jó régen volt már :shock:

Csajok, pörögnek az események! Ha Sági, Gabi és Lorca is megszül, akkor jön a "táblázat" második fele :shock:
Vendég

Hát Barbi, itt most már folyamatos babadömping lesz! :D :D

Remélem Ágiboldi is hamarosan jelentkezik a képekkel! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Na, Rokinak is van mar masodik babaja! Meg Pann-nak is elso! Assszta, nagyon beindultunk!!! GRATULA MINDEN UJSZULOTTHOZ az anyukaknak!!!

Mi jol elvagyunk, neha sirosabban, neha egyaltalan nem sirosan - tegnap ejszaka volt egy kis sirdogalas, de nem veszes a tobbihez kepest. Rohejes, de most ehes volt, az volt Aron baja!!!! Jajj, mindig van valami uj a nap alatt...

Most en vagyok farkasehes es fogalmam sincs, mit egyek. Szenyat? Huslevest? Tarkonyos ragulevest? (Tudom meg reggel van, de ezeket most nagyon kivanom...) Tesom is mindjart magahoz ter oszt kitalaljuk, mi legyen a reggeli.

Hat ezek a kemenyedesek nekem olyan ismeretlenul hangzanak. Pedig azert kivancsi lennek, milyenek. A korhazban asszem volt 3 kemenyedesem, egy, amikor folmentem a lepcson a lifthez, meg egy, amikor majdnem elcsusztam a zuhanyzoban es probaltam osszetartani a 2 labam, es vegul amikor Tiba doki megtapogatta Aront kivulrol - na ekkor jott egy-egy nagy fajasszeru valami, de nem tudhatom, hogy olyan fajasok voltak-e, mint amik nektek vannak...

Aron csuklik... Sagi, ha bent a pocakodban sajnalod, amikor kijon Petike es csuklani, fog, jobb, ha fuldugot teszel be! Rem hangos es latod a kis pofijan, hogy nem erti, mi van! Egyebkent semmi fintor, semmi fajdalom, csak tart vagy 1/4 oran at, ugyanugy mint a pocakban, es nem tudsz tenni ellene semmit es rossz hallgatni... Aron napi 1x meg mindig csuklik... Olyan eeeeeedes!!!

Na csok, jovok meg, vigyazzatok magatokra!!!!
kami

Na, most üzent Róki! :D Lényegében ugyanaz, mint amit Kuha írt! Úgyhogy mégegyszer gratula! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jelentem, görög sali kész a hűtőben, pipicombi pedig épp a sütöben sül! :) Nagyon büszke vagyok magamra! :D :D :D

Jól eltűntetek...

Timi
Kép Kép
timocska

Timi,
Én épp most fejeztem be a vasalást, és csak most állok neki főzni, de szerencsére a főzelék gyorsan megvan :D , mert kezdek éhes lenni.

Kép
móni23

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?