Sziasztok Lányok!
S/Niki: Nagyon jó a pocis kép és tündéri Ákos! Hihetetlen szép kissrác.
Niki: Nagyon gratula a sikeres diétához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsófi: Nem szólok Gabónak, meg senkinek!!!!!!! Szerintem azt nézd, ami a kicsi kincsednek a legjobb!
Edus: Azért kellett vérvételre mennem, mert már régen voltam. Más okot nem mondott dokibá.
Valamelyik nap láttam, hogy az emberek figyelmességéről leveleztetek. Ma a Jánosos laborban érdekes szitu állt elő. Én kerültem sorra, köszönök, mert ilyen jó nevelt csaj vagyok, a hölgy elveszi a papíromat és megkérdezi „Maga kismama?” Hát szerényen válaszoltam, hogy „Igen” . A mögöttem állók is igencsak húzgálták a szemöldöküket, mert így a 39. héten már látszani szokott a dolog + a hasam rálógott az asztalra.
Kijavította a dokibá által adott beutaló BNO kódját /mert az vezette félre/ és már küldött is a vérvételre. Ilyenkor szégyellem ám magam , mert egészségügyben dolgoztam elég sokáig és soha nem volt a beteg futószalag tárgya. /legalábbis nálam/
Más! Ismét végig vikszeltem a házat + ágyneműcsere. Be akartam osztani, hogy ma és holnap, de egyfolytában az jár a fejemben, hogy mi lesz, ha már holnap nem lesz időm.
Vasalás elmarad.
Megint más! Van valami recept, hogy megutáljam az édességet és a tésztát? Hatalmas kényszer kerített hatalmába, hogy egyek és egyek. A tükör nem segít. Odaállok elé, megállapítom, hogy milyen víziló vagyok, a következő percben pedig már kutatom újra a nassolni valót. Mondhatnám, hogy pszichés, de teljesen jól vagyok.
Na most legalább pihentem, amíg írtam Nektek!
Szerintetek Mariann már babázik?
Puszi!