Új privát üzeneted érkezett!

Lexi!
Elküldtem a mailt!!! Szólj, ha nem kaptad meg!

Emese!

Akkor ez azt jelenti, hogy mégis nekivágtok?

Chesti!
Köszi az állandó infót! Szegény kis picurka és mamája! Min mennek keresztül!!
gil

Chesti
Ezt is add oda Zsókucinak,hogy ismét egy pozitív példa legyen elötte!

Él az icipici baba, aki kevesebb, mint 23 hétre született!
A gyermek októberben született, akkor mindössze 284 grammot nyomott.
Az orvosok ismeretei szerint ő a világon a legkorábbi időpontra született csecsemő, aki életben maradt.
Az orvosok körében az az általános vélekedés, hogy a 400 grammnál kisebb súllyal született csecsemők nem életképesek.
A kis Amillia születésekor egy tenyérben is elfért. Alig több, mint 22 hetet töltött édesanyja méhében, az orvosok ezért nem sok esélyt adtak arra, hogy életben marad. A gyermeket, miután négy hónapot töltött a csecsemőknek kialakított intenzív osztályon, ma vihetik haza szülei a kórházból.
Édesanyja szerint az elmúlt időszak legrosszabb élménye az volt, hogy a születés utáni első hat hétben nem vehette a kezébe a gyermekét. A gyermek még mindig nincs két kilogrammos, ezért az orvosok továbbra is sűrűn ellenőrzik az egészségét.

Mindennap gondolunk rá és szorítunk,hogy minden rendben legyen!!!
Köszönjük,hogy tájékoztatsz minket és továbbítod az üzeneteinket!!
gabicsibe

Nellike
Én megyek holnap Uh-ra!Én reggel 7 kor már ott leszek.Ismertető jeleim barna,térdig érő,barna,kapucnis kabát.Rövid,barna hajam szőke melírral.kezemben vastag könyv!Fekete-fehér szörös táska.
Remélem találkozunk!

Emese
Még is csak elkezditek? :)
gabicsibe

Zsókuci és Emese
Nagyon szorítok Nektek. Keresem a szavakat, amiket még írhatnék, de igazság szerint nem nagyon találom. Pedig az nálam ritka. A lényeg, sokan küldjük az energiát, hogy segítsünk ennek a csöpp kislánynak, hogy megmutassa, már most mennyire erős.

Gil
Persze, hogy érdemes kitöltened a tesztet. Leadom egy másik tanárnak is. Kis ráncfelvarrás, aztán oda is jó lesz, remélve, hogy nem nagyon beszélgetnek egymással:) Mostanában nem nagyon tudok mit írni, ami erre a fórumra való, hiszen csak 3-án kezdem a szurikat. Kicsit filózok a halasztáson, mert váratlan dolgok léptek be az életembe. (mondjuk eddig is volt egy csomó, de jöttek újak) Kiderült, h 30 óra gyakorlatot kell letöltenem, ebből 10 órát Bp-en a Magyar Hírlapnál, a többi 20-at meg tévénél. Ennek most nem nagyon örülök, mert már így is 3 felé kellene minimum szakadnom. Ezt meg terhesen, vagy baba mellett se lenne jobb teljesíteni. Muszáj túlesni rajta. Lelkileg már készen állok az injekciókra, de nem hiányzik, csak muszáj. Pont ma van peteérésem. Sokszor eszembe jutott ma, hogy mennyire egyszerű dolog is ez. (eredeti változatban) Sok lány nem is érzi, hogy mikor kellene akciózni, én meg hiába is csinálnék bármit. Kíváncsi lennék, hogy egy kőkemény hatlövetű eredményes lenne-e??!! A lombik után elkeseredtem, hiszen az már az eredeti problémánkat kiküszöbölte, mégsem jártunk sikerrel. Csak ezt az ember nem tudja kipróbálni:) na, már megint jó hülye vagyok, Bocsi

Baby
Irodában dolgozom és most az az egyetlen szerencsém, hogy már fél 5-kor nyit a cég, így be tudok menni melózni, különben nem lenne meg a kellő óraszámom. Csak esténként az utolsó előadáson (fél 8-ig, még jó, hogy nappali) már a nevemet sem tudom. Tényleg csak testben vagyok ott, meg katalógust aláírni. :) Éjjel meg tanulok. Ha meglesznek a babák, akkor nem lesz gond az alváshiány. Addigra edzett leszek. A lelki részét fentebb már említettem. Te meg ne aggódj (bár érthető, hogy már inkább rosszra számítasz, de nem lesz baj) a Te próbatételed a múltkori volt, azon meg már túlvagy. Több rossz nem történhet.

Remélhetőleg ez az összes fórumlakóra vonatkozik, hiszen mostanában kaptunk rendesen.
Vendég

Chesti!

Nagyon szépen köszönjük az infókat Zsókucival és Emesével kapcsolatban, állandóan ők járnak a fejemben,nagyon-nagyon szorítok nekik és tudom,hogy minden rendben lesz,egyszerűen nem lehet másképp!!!!!!!

Sharon

hát ugye?Így utólag tényleg gyorsnak tűnik ahogy megy az idő,csak néha megélni nehéz :wink:
lukrécia

Süni
Boldog névnapot kívánok! Kép
gabicsibe

Na,véletlenül ráklikkeltem és elküldte,pedig még van írnivalóm!

Sharon

Csömörön vesszük a pempőt,ha érdekel megadom a számát priviben.Te miért csak áprilisban kezdesz?

Gil

Köszi a drukkokat,igen,volt már 3 terhességem,de nem sokra mentem vele :wink:

Juci

Hogy vagy?Pihizel ugye sokat?Most már csak kettőt kell aludni és látod a babádat.

Naposoldal

Úgy eltűntél,mi van?

Bibarcica :P

Holnap hallhatod végre a hangom,ne félj már csak egyet kell aludni...Megértem ha izgatott vagy :wink: Csóközön Drága!

Süni!

NAGYON BOLDOG SÜNI_NAPOT KÍVÁNOK!

Estrella

Nálad mi van most?Várod hogy megjöjjön és kezdesz?
lukrécia

Kedves Lukrécia és Kedves Többiek!

Lassan az egész életem egy várakozás lesz.
Amint megjön megyek Pestre. Ha holnapra lesz oly kegyes és megjön akkor csatlakozom a szerdai BMC-s csapathoz. :)
Süni!
Sok boldogságot!
Jucicuki:
Remélem nálad is minden rendben.
Lexi:
Nem irigyellek. :shock:
Vendég

Zsókucinak üzenem, hogy apró kezdetekből lesznek a nagy dolgok! Ez esetben az apró Emeséből a nagy és okos Emese :wink:

Lexi, ha még szükség van "tesztelőre" szólj, segítek én is, ha tudok.

Gabicsibe, akkor holnap találkozunk, megkereslek. Szerintem mi olyan fél kilencre érünk oda, mert nekünk még menni kell a SOTÉ-ra is előtte. De sietünk,mert nekem meg a laborban van jelenésem. :)

Süni, tényleg, boldog névnapot!!! :D

Jó éjt mindenkinek, Nelli
nellike

Estrella
Hihetetlen. Most már aztán tedd ki a csizmádat az ablakba!!! Ne csak várd ezt a lusta mikulást, hanem forró fürdő, szauna, kiskondizás,meg apát is kapd el, hátha. Vagy vegyél egy tesztet, ami még nem járt le.
Vendég

Véletlenül elküldtem, de még akartam egy mosolygó arcocskát jelezvén, hogy ez csak egy gyengusz poén volt
puszi
Vendég

Kedves Lányok,

Zsóka nevében is nagyon köszönöm(jük), a sok bátorító sms-t és a fórumos hozzászólásokat. Nagyon jól esett Zsókának és sokat segít neki, hogy erős maradjon.
Legutóbbi látogatás óta, Emese állapota stagnál, sajnos a tüdeje elég fejletlen, és gyulladása is van. Mást nem tehetünk, mint reménykedünk. Az orvos állítása szerint, még kell 1-2 nap, hogy pontosan kiderüljön milyen vírus vagy baktérium, okozta a fertőzést. Onnantól, célirányosabban tudják kezelni.
Az orvosok nagyon rendesek ezen az osztályon, és ami szokatlan, kategorikusan visszautasítanak, minden pénzt.
Kép Pöttöm kicsi lányka Emese

Kép

Kép
zsókuci

Lexi:
Voltam hétfőn szaunában. :)
Meg már volt egy kis rózsaszínes dolog is, de még csak próbálkozik, talán lesz valami. :)

Zsókuci, Zozó, Emese:
Édes a kiscsaj.
Vendég

Süni!

Először is boldog névnapot! :wink: Remélem jó buli volt :lol:

Mi jól vagyunk, szombat óta nem volt vérzés, sokat fekszem, csak enni és pisilni :oops: kelek fel, utóbbit a sok víz miatt elég gyakran :wink:
Meg engedélyeztem magamnak, napi három fórum lesegetést, miattatok és Zsókuci/Emese miatt.

Zsókuci és Zozó!

Köszönjük a képet, nagyon édes :!:
Továbbra is nagyon sokat gondolok Rátok, küldöm a pozitív energiákat, legyetek erősek, Emesének szüksége van rátok, hogy Ő is erős tudjon lenni!
A tv-ben láttam a múltkor, hogy a mama felvette a hangját kazettára vagy CD-re és amikor nem lehetett a baba mellett, akkor elindították neki és mosolygott :D
Nem tudom, Ti mennyit lehettek Emese mellett és megengedik-e a kazettás dolgot...

Lányok!

Már alig várom a holnapot, hogy láthassam is, hogy minden rendben van, mert tényleg úgy érezem, hogy nagyobb volt az ijedelem, mint a baj, de igazán nyugodt akkor leszek, ha látom az UH-t.

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Gil! Gabicsibe!
Nem hiszem, hogy nekivágunk, csak mivel a férjemmel volt a probléma ezért most megnézetjük, hátha a sok vitamín szedés hatására javult valamit a spermaszám!

Jucicuki!
Nagyon izgulok érted is! Vigyázz nagyon magadra!

Zsókuci és Emese!
Nagyon szeretünk Titeket és várjuk a jó híreket! Nem is olyan pöttöm ez a kislány! :wink: Láttam én már kisebb babát megszületni és mára már nagylány lett!!!! :P

Millió puszi Mindenkinek Emese
tûriné emese

Sziasztok!

Munka közben gondoltam benézek:)
Ahogy néztem a kisbabát, hát...összeszorult a torkom:( Kitartást és kívánom hogy minden rendben legyen velük:) Nagyon sokan, sokat gondolnak Rátok!!!!

Süni, KICSIT MEGKÉSVE, DE BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
na, a méhpempőt egy gyógynövényes boltban vettem, 311 Ft egy dobozzal, és egy db egy hétre elég( minden este egy kávéskanállal kell enni) , és azt írja, hogy négy hét után fejti ki hatását. Ja, mézbe van belekeverve. Így olyan ízű,mint a méz, bár egy kicsit savanykásabb. Most nem tudom leírni, hogy ki állítja elő, hogy könnyebb legyen megvenni, de majd este otthonról megírom, ok?! Jó munkát, ne dolgozz sokat:)

Lukrécia, Gombahölgy,
már nem sok van hátra és kiderül, annyira izgulok értetek, hogy sikerüljön:) Most már csak jó híreket szeretnék hallani!!!!!

Lexi,
akkor jó sok munkád van, lesz!!

Estrella,
na, mi újság, már bepirosodott? Szóval, megjött már??
baby.81

Süni
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából kicsit megkésve!

Estrella
Nem tudom írtam-e, de :cry:
Küldöm a Pirit!!!!!!!!!!!!!

Zozó és Zsókuci
Nagyon édes babó a kis Emese!!!!
Nagyon sokat gondolok rátok, sok-sok erőt küldök Nektek!!!!

Juci
Vigyázni ám magatokra!!! Sokat pihenj!

manda

Kedves Zoli!

Ha jól emlékszem így hívnak :oops:
Nagyon szépen köszönjük az infót Zsókucival kapcsolatban,olyan formásnak tűnik a képen a kislány,nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Estrella

Van ez az aviva torna,hallottál biztos róla.Azzal is be lehet állítani a ciklust,csak tök macerás csinálni.Akkor most már érted is lehet szorítani lassan.

Juci

Biztos vagyok benne,hogy holnap nagyon szép kis UH képet fogsz kapni.... :wink: Gondolok majd rád sokat,aztán jelentkezz utána és pihi,tudod!
lukrécia

Zsókuci!
Mi is sokat gondolunk Rád és Emesére. E. nagyon aranyos a képen és látszik, hogy ő is küzd, mert tudja nagyon szeretitek őt. Az én unokatesóm (fiú) is eléggé koraszülött volt, vagy egy hónapig inkubátorban tenyésztgették mire hazamehetett, és most már egyetemista. Hát az biztos, hogy nincs remaradva semmivel a csoporttársaihoz képest. Erősek, ügyesek legyetek!!!

Baby! Kriszti! Lukrécia!Köszi a drukkokat! Igazán rám fér, mert ma elég pesszimistán keltem, hogy biztos nem sikerült én meg itthon lopom a napokat már két hete...Bár a táblázat alapján most már statisztikailag is valakinek sikerülnie kell, mert közel egy hónapja semmi eredmény... Szóval hajrá Lukrécia és Gomba, azaz én!!!

Baby, Lukrécia! Nálam kicsi piros bőrtáska lesz pénteken, és a vérvételnél fogok sorbanállni olyan fél kilenc körül. 170 magas vagyok, nem sovány, de nem is kövér, hosszú szőkésbarna hajjal és egy 190-es feketehajú férj fog őrtállni mellettem. Lukrécia, téged lehet megismerlek a kép alapján, te baby, hogy nézel ki?

Ma mégis veszünk egy tesztet és holnap reggel megcsinálom, nem bírom ki péntekig. Ha negatív lesz akkor nem fogok akkorát csalódni pénteken, ha tényleg az. Szerintem megőrülnék ott egész nap várni és aztán még esetleg rossz hírt is kapnánk.

Egy jó hír azért jött ma. Felhívtam a BMC-t és megkérdeztük sikerült-e lefagyasztaniuk a maradék három blasztocickányunkat
Kép Kép
(mert még egy napig tenyésztették őket a beültetés után) és mind a három szépen fejlődött, úgyhogy van három fagyibabánk is.

kérdés!
Kiütések jöttek ki a combomon, kicsi, piros, nagyon sok, nem viszket. Volt valakinek ilyen, esetleg az utrogesztántól vagy a sok tejtől?
gombahölgy

Gombahölgy,
na szia:) Én még nem tudom, hogy mibe megyek, majd megírom csütörtök este, ami biztos és nem változik, az a hajam színe: fekete, egyenes. 165 cm magas vagyok és átlagos testalkatú, úgy értem se sovány (bár van aki ezt mondja, de nem:)) se kövér:) Na, ennyi:) A többit csütörtökön, ok!?
Majd figyellek:) Bár nekem majd miután megkapom a "dossziémat" úgyis fel kell majd mennem. Most nem tudom, neked a dokid Wiegandt, ugye? Lukréciának pedig Zeke?! Tehát ő lennt lesz, de majd meglátogatom:) Na, majd még jövök, most megyek ebédelni:)
Ne legyél pesszimista,most csak jó hírek jöhetnek, muszály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Holnap megcsinálod a tesztet? De izgi!!!!!!!!!
Én is fogok majd csinálni, főleg, mert a férjem azt mondta, hogy ő nem fogja kibírni azt az ideget, az eredményhírdetés napján:( Jobb megtudni előtte, és otthon feldolgozom, ha jó azt, ha nem akkor meg főleg!!De neked sikerült, biztos:) Meg Lukréciának is, tutira:)
baby.81

Judit,
szorítok neked, nektek nagyon holnapra, hogy minden rendben legyen, és végre meglásd őt:)
Pihenj sokat és vigyázz magadra!!
baby.81

Drága Zsóka!

Nagyon sokat gondolok rátok, és küldöm én is, mint itt mindenki a bíztatást, a pozitív energiát, az erőt!
Vigyázz te is nagyon magadra, hogy megerősödve testben és lélekben sokat tudj majd segíteni kicsi Emesének a minél előbbi fejlődésben!
Veletek vagyunk!!!!!!!!

Jucicuki, talán emlékszel, hogy nekem is volt hasonló kalandban részem, többször is, akkor engem is Lukrécia nyugtatott.
Jól teszed, hogy sokat pihensz, úgy látszik sokunkkal előfordul ilyen, nem szabad kétségbe esni.
persze mondom én, én is nagyon betojtam akkor, de ez talán természetes :oops:
Ja, és a vonalzóddal kapcsolatban van egy jó hírem:
előrébb kell állítanod, mert ha jól vettem ki, akkor te a petesejt leszívás napjától számítottad, ( ez valóban az embrió kora ), de ehhez még két hetet hozzá kell adni, mert a terhességet így számolják.
Nem tudom érthető voltam e?

Lukrécia, Gombahölgy, szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És persze mindenki másnak is!
Gabicsibe, Baby, rajtatok a szemem!!!!

Mi jól vagyunk :lol: , ma vagyok 9+1, és még két hét Uh-ig.
Puszi nektek!
naposoldal

Naposoldal,
örülök, hogy jól vagytok!!!
Köszi, hogy eszedbe vagyok, szoríts péntekre, hogy jó legyen minden, ok!?
Puszi:) Most már tényleg megyek kajálni:) Te már ebédeltél? Ha nem akkor jó étvágyat!! Ja, és érzel már valamit, hányinger?
baby.81

Jó étvágyat, Baby!

Érzek, igen. Bizony a hányinger, hányás nem került el, de ez így van jól, és kívánom mindenkinek :D , ha érted, mire gondolok!
naposoldal

Mindenkinek szép napot!

Naposoldal
Végre rólad is hallani!!Örülök,hogy már jól vagytok a hányingert leszámítva :)

Gomba
Nem feladni!Hát az az igazság,hogy lehet mind a kettőtöl!

Nellike
Kár,hogy nem futottunk össze bár én negyed 11-ig ott ültem.

Ma már nem kapoma merionalt csak este a tüszőrepit és csütörtökön lesz a nagy nap.Kérdezte a doktorúr,hogy nem fáj-e a hasam,mondtam hogy igen.Azt mondta ne csodálkozzak rajta,mert nagyon beindultam.Eddig 9-10 ampulla merionált kaptam most meg csak 7-et.Nem árulta el mennyi petikém van,az a lényeg.hogy nagyon elégedett volt velem.
gabicsibe

Nem mondom hogy rendes vérzésem már van, de valami van, a hasam is fáj, na szóval nem érdekel rendes vagy nem én holnap reggel megyek a BMC-be. Muszáj holnap mennem, mert csüt-pént nem jó egyáltalán.
Szóval holnap én is ott leszek a BMC-ben de hajnalok hajnalán. :)
Vendég

Sziasztok!

Estrella,
na végre, hogy megjött, de most nem értem mi a baj?!
Nem szokott fájni a hasad, vagy most máshogy fáj!?

Gabi,
de jó, hogy már csütörtökön lesz a TE napod:) Neked inszem "szokott" lenni, ugye? Milyen gyorsan megy ez, úgy értem gyorsabb, mint a lombik:) Akkor nem talizunk, én pénteken megyek:) Sokan voltak a BMC-ben ma? Szorítok, hogy most ez sikerüljön!

Naposoldal,
köszike:) Persze, hogy értem mire gondolsz, én is szeretnék már hányni:):)
Jó légy!!!!!
baby.81

Hát képzeljétek, elmentünk kedves férjemmel a Tescoba terhességi tesztet venni, ami végül rendesen kabaréba fulladó próbálkozás lett. Ilyen plexi dobozban árulják a tesztet, amit csak a pénztáros tud levarázsolni róla, nyilván hogy ne lehessen kilopni belőle az értékes csíkvarázst. Hát haza is mentünk, mondom élvezkedek egy kicsit :) elolvasom a használati utasítást :shock: és mit látok? nincs benne a teszt! Hát enyhén ideges lettem.

Apajelölt még "munkábasietés" előtt, robog vissza a Tescoba, hogy márpedig mi tesztelni akarunk. Kedvenc tömegcikk áruházunk rendes bizonyítási eljárást rendezett, bevonva a biztonsági kamerát és a pénztáros kartársat is, hogy márpedig biztos mi loptuk ki a tesztet. Végül telefonos segítséget kértek az áruházigazgatótól, és miután már az összes többi vásárló ott röhögött szegény férjemen, kapott egy másik terhességi tesztet és 13 forintot (más márkájut, mert amit választottunk abból ez lett volna az utolsó). Látjátok nem csak a babáért, de még egy k..szott tesztért is hogy meg kell szenvedni.
gombahölgy

Naposoldal!

De jó,hogy írtál végre!!!Már betöltötted a 9-ik hetet???Tök ledöbbentem,hihetetlen milyen gyorsan eltelt,te jó ég....

Gomba

Hát nem akarlak hitegetni,de hogy a blasztóid még a másnapot is megérték és úgy fagyasztották le őket,hát nem semmi milyen erősek!!!!!Nekem a múltkor 14 megtermékenyítettből csak 6 maradt 3ik napra,gondold el,neked 8-ból 5!!!És az 5ik napig.Szerintem nagyon jó minőségűek lehetnek,ezek után még biztosabb lettem benned. :wink:
Én is híve vagyok a tesztcsinálásnak,nekem nem hiányzik az az ideg délig,az eredményig.

Baby,Gomba

Én is majd csütörtök este írom meg miben leszek pénteken,amúgy 171cm,nagyon kedves, kifejezetten szimpatikus( :lol: ) egyén vagyok-haha.Ja és szőkés a hajam.Férjtelen leszek,mert dolgozni megy a drágám,lehet hogy csak elvisz reggel.Én a Zekénél vagyok,de majd sétálunk egymáshoz.Én is kb fél 9re tervezem a vérvételesdit.

Estrella

akkor holnap te is mesélj majd hogy mi volt

Gabi

Húha,csütörtökön lesz az inszem???Izgi!

Bibarcica

4 óra után bekapcsolom a skype-ot,aztán hívsz amikor akarsz,amikor jó neked.Puszikállak drágám
lukrécia

Gombahölgy,
nem semmi, még ilyen herce-hurcát, tiszta kabaré, szegény férjed :( De reméljük, hogy ez csak jót jelenthet, hogy ilyen nehezen jutottatok hozzá:) De már most megcsinálod? Vagy holnap reggel, inkább, nem? Természetesen feltétlen írd majd meg:)!!!!!!!!
baby.81

Gomba

Hát ez kész,szegény urad biztos nem nevetett olyan jót!Még jó hogy nem reggel vetted észre,akkor talán tényleg gutaütést kaptál volna.... :wink:
lukrécia

Gabi!

Már csütörtökön??????? :roll: Az nem semmi! Jól lehagytál!!! De nagyon ügyi vagy, hogy nem kell mind a tíz szurit beadnod! :D Sokan voltak? Hánytól hányig voltál? Ki fogod iratni magad?

Estrella!

Akkor te is jössz holnap? Én megpróbálok korán menni, és fél tízig végeznem kéne ezzel az UH-val, mert 10-re be kell érnem a munkahelyemre. Rajtam farmer lesz, bár ugye azt sose lehet tudni, mihez lesz kedvem reggel, de ez a legvalószínűbb. Neked van valami ismertetőjeled? :lol:

Lukrécia!
Remélem, most viszont sikerül!! :D Bocsi, hogy rákérdeztem. Megy a sok drukk továbbra is!!!!

Gomba!
Te se add fel! Jó ez a sztori a tesztről! :lol: Persze nem annak, aki végigcsinálta! Az én férjem vissza se vitte volna, nemhogy ott cikiskedni a fél Tescoval! :lol: Belevaló urad van!
gil

Sziasztok!

Zsókuci és Emese! Ez a kép..teljesen kész lettem tőle, valami iszonyú édes ez a kislány! Milyen ártatlan és gyönyörű! Nagyon-nagyon szurkolok!!

Gombahölgy, szerintem is szuper, hogy a blasztókat le tudták fagyasztani! Ez nagyon bíztató!!

Én most jöttem meg Zeke doki bácsitól. Már vert a szíve a kicsinek, 9 mm-es már maga a baba. 7 hetes vagyok hivatalosan. Nagyon elégedett volt a doki. 2 hét múlva kell mennem hozzá és akkor majd átbeszéljük hogyan tovább. Én reménykedek esetleg bevállal. Az az igazság, hogy nagyon megkedveltem és megszoktam a stílusát. Nekem már annyi dokim volt, nem szeretnék most megint egy újat!De persze annyi betege van, nem csodálom ha nem vállal be.

Puszi Mindenkinek!
vicuska1977

Vicuska!

Szuper hírek!!! :lol: Nagyon örülök nektek!!!! :lol:
lukrécia

Sziasztok!
Zsókuciéknak továbbra is rendületlenül szorítunk. A kép alapján egy tündér, erős kiscsaj. Biztos minden rendben lesz!

Lukrécia, Gombahölgy, megy ezerrel a drukk!!! Jó lehetett ez a Tescós-ügy :D

Estrella, neked is szorítok, hogy végre kezdődhessen valami holnap.

Gabicsibe, nem semmi, csütörtökön inszem?? Ez gyorsan ment :)

Baby, te már a pénteki napokra vagy ráállva? :)

Juci, remélem pihensz sokat! Holnap várunk a jóhírekkel!

Naposoldal, ezért én is szívesen kergetném a rókákat reggelente :D

Köszi a jókívánságokat!

Pusszantás, este még jövök!
süni76

aki tud angolul és sírni akar nézze végig ezt (hanggal)

klikk a "walk in our shoes"-ra:

http://www.may-b-baby.co.uk/ifjourneys.html
gombahölgy

Gil:
Szeretnénk reggel fél 7-7 felé odaérni, és én is szeretnék 10 felé végezni. Ismertetőjelek: magas vagyok, fekete félhosszú a hajam, ezüst lógó fülbevaló lesz a fülemben, és barna-rózsaszín felső. Ja és a férjem is velem lesz. Ha látsz, gyere oda nyugodtan.
Téged elfogadtalak az iwiwen? Mert ha igen, akkor ott meg tudsz nézni. Sajnos az itteni neveket nem tudom a rendes nevekkel párosítani még. :?
Vendég

Estrella

Sikerült a sírás :cry:
lukrécia

Lukrécia
Megjelöltem :wink:

Kép
bibike27

Baby:

Az van, hogy nem úgy jött meg ahogy szokott, de szerintem ez már a mensi. És a hasam is fájt, az sajna mindig szokott. Az a helyzet, hogy megint nem tudom eldönteni, hogy hányadik napon vagyok, na mindegy, majd azt mondom, hogy a 2. :?
Az UH-on úgy is látszik majd valami, nem? Aztán majd megmondja, hogy indulhatunk-e, vagy lehet kapok receptet aztán indulok egyedül a stimuval...vagy vagy... valami lesz holnap.
Majd jelentkezem.
Vendég

Estrella

Én úgy tudom az első napnak az számít,amikor beindul.A kis barnázgatások meg cseppecskék nem számítanak.

Bibarkám?

Mikor hívod már drága barátnédet????

Csajok,kezdek megzizzeni,tök uncsi,már nem tudom lekötni magam,MIKOR LESZ MÁR PÉNTEK????
lukrécia

A tüneteim egyik kóros jele,hogy minden második hozzászólás az enyém a fórumon. :wink: :shock:
lukrécia

Lukrécia:
Hát ez az, hasfájás van, vér is van, meg még vérdarabok is, de iszonyú kevés. :? Én ezt már nem értem.
Mindenképpen felmegyek, mert ez akkor sem normális ez az 50. nap, remélem mond valamit a doktorbácsim. :(
Vendég

Lukrécia,
aranyos vagy!!!! Hát én is így vagyok ezzel, mikor lesz már péntek???????? Akkor csütörtök este megnézem, hogy te mibe leszel?!
Megyek a férjecskémnek adok vacsit!
Majd még jövök:)
baby.81

na, itt vagyok:)
Süni,
megnéztem a méhpempő előállítója: "Deák" Méhészet és ez egy sárga kis dobozka, rá van írva, hogy Méh Pempős Méz.
Ja, ráálltam a pénteki napokra, de remélem a visszaültetés nem pénteken lesz, hanem már előbb:) Majd kiderül, nem élem bele magam semmibe.
Judit,
holnapra, nagyon szorítok, hogy ok legyen minden és hogy megláthasd:)
Vicuska,
örülök, hogy jól vagytok:)
Gombahölgy,
mikor tesztelsz, holnap reggel?
baby.81

Gombahölgy
nekem volt ilyen pöttyözésem tavaly,/kiütésem/az utróra lettem allergiás,a doki leállitotta és mást irt fel!szerintem neked is szólni kellene,biztos ami biztos :oops: :oops:

Zsókuci,Zoli
tündéri ez a kis pötty,gondolok rátok sokat,remélem minden rendben lesz!!!!!!!!

most csak ennyi mert nem volt időm rendesen visszaolvasni :oops: :oops: :oops:

bibar

Estrella!
Keresni foglak! Nekem szőkésbarna hosszú kicsit hullámos hajam van. A férjem csak az elején lesz ott, amíg én a vizitdíjat elintézem ,addig beáll a sorba. Nem vagyok fönt az iwiwen.

Lányok!
Vizitdíjat fönt hol lehet venni? Mármint a kocsibejárós kapunál?
gil

Mármint vizitdíjat fizetni :oops:
gil

Hahóóó!
Szerintetek vehet a férjem is vizitdíjas papírt a nevemre amíg én sorba állok? Vagy nekem kell venni személyesen? :shock:
Vendég

Ok, nekem ma már ez az utolsó hozzászólásom :D Csatlakozom Lukréciához, hogy nem egészséges ez a sok várakozás. Próbálok dolgozni itthon (gépen kell), de nem bírom megállni, hogy ne olvassam a fórumot, függő lettem :oops: , na mindegy majd péntek után elvonom magam. :wink:

Bibar! Ma hívtam a BMC-t és megkérdeztem ezt a kiütés dolgot is, de azt mondták, majd pénteken megnézik. Addig nyomom még az utrót, de a tejről leálltam, hátha ez segít.

Baby! holnap tesztelek, de nem keseredek el ha negatív, mert még úgyis egy kicsit korai és attól még péntekre lehet pozitív. Magamat nyugtatom, de próbálom el is hinni amit mondok.

Juci! szorítok holnapra, biztos minden rendben lesz, ha azóta nem volt semmi "epizód"

Estrella! A vérdarabok valószínűleg a nyálkahártya darabjai. Lehet most csak ilyen gyengén jön meg, mert nem volt olyan vastag a nyálkahártya. Habár én nem ismerem az előzményeket, de az 50 nap amúgy sem normális, biztos nem is volt peteérésed, és ezért nem épült fel úgy, ettől is szokott késni és sokkal gyengébb mint egy normál ciklusban.
gombahölgy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?