Zsókuci és Emese
Nagyon szorítok Nektek. Keresem a szavakat, amiket még írhatnék, de igazság szerint nem nagyon találom. Pedig az nálam ritka. A lényeg, sokan küldjük az energiát, hogy segítsünk ennek a csöpp kislánynak, hogy megmutassa, már most mennyire erős.
Gil
Persze, hogy érdemes kitöltened a tesztet. Leadom egy másik tanárnak is. Kis ráncfelvarrás, aztán oda is jó lesz, remélve, hogy nem nagyon beszélgetnek egymással:) Mostanában nem nagyon tudok mit írni, ami erre a fórumra való, hiszen csak 3-án kezdem a szurikat. Kicsit filózok a halasztáson, mert váratlan dolgok léptek be az életembe. (mondjuk eddig is volt egy csomó, de jöttek újak) Kiderült, h 30 óra gyakorlatot kell letöltenem, ebből 10 órát Bp-en a Magyar Hírlapnál, a többi 20-at meg tévénél. Ennek most nem nagyon örülök, mert már így is 3 felé kellene minimum szakadnom. Ezt meg terhesen, vagy baba mellett se lenne jobb teljesíteni. Muszáj túlesni rajta. Lelkileg már készen állok az injekciókra, de nem hiányzik, csak muszáj. Pont ma van peteérésem. Sokszor eszembe jutott ma, hogy mennyire egyszerű dolog is ez. (eredeti változatban) Sok lány nem is érzi, hogy mikor kellene akciózni, én meg hiába is csinálnék bármit. Kíváncsi lennék, hogy egy kőkemény hatlövetű eredményes lenne-e??!! A lombik után elkeseredtem, hiszen az már az eredeti problémánkat kiküszöbölte, mégsem jártunk sikerrel. Csak ezt az ember nem tudja kipróbálni:) na, már megint jó hülye vagyok, Bocsi
Baby
Irodában dolgozom és most az az egyetlen szerencsém, hogy már fél 5-kor nyit a cég, így be tudok menni melózni, különben nem lenne meg a kellő óraszámom. Csak esténként az utolsó előadáson (fél 8-ig, még jó, hogy nappali) már a nevemet sem tudom. Tényleg csak testben vagyok ott, meg katalógust aláírni.
Éjjel meg tanulok. Ha meglesznek a babák, akkor nem lesz gond az alváshiány. Addigra edzett leszek. A lelki részét fentebb már említettem. Te meg ne aggódj (bár érthető, hogy már inkább rosszra számítasz, de nem lesz baj) a Te próbatételed a múltkori volt, azon meg már túlvagy. Több rossz nem történhet.
Remélhetőleg ez az összes fórumlakóra vonatkozik, hiszen mostanában kaptunk rendesen.