CsHeni!
Tudod! No para! Ne aggódj, nem lesz semmi baj, ha baba is van a dologban. A babának a magas láz árthat, ami 38.5-nél kezdődik. Már írta valaki, hogy a legyengült immunrendszer még jót is tehet a babásodás érdekében, mert olyankor a szervezet mással van elfoglalva, és könnyebben becserkészhetők a petécskék. Igyál jó sok folyadékot, citromos mézes teát, és hamarosan rendbe fogsz jönni.
Bogárka!
Annyira örülök, hogy jelentkeztél. Persze, érthető, hogy nem akarod magad stresszelni, és ez néha nem megy másképp, csak ha kicsit kivonjuk magunkat a forgalomból. De azért jó, hogy benézel, és olvasol minket. A munkahelyedre is kiváncsi lettem volna, de majd legközelebb mesélsz. Hiányzol ám!
Faul!
Örülök a jó dokinak. Fontos, hogy bízzál benne, és hogy lásd, hogy érdekli, ami veled történik.
Móni!
Nem hiszem, hogy emiatt nem jön össze. Ha bekavart volna az a dolog, akkor jelei lennének. Nekem is volt egy hasonló, csak én nem mentem dokihoz, mert nekem a pozitív teszt után 5 napra jött meg, viszont nekem sokkal erősebben, mint szokott. Utána én is beparáztam, elmentem mindenféle kivizsgálásra, de nem találtak semmit. Hormonaim is rendben voltak. Aztán 6 hónap múlva lettem babás. Persze, saját megnyugtatásodra lehet, hogy érdemes egy-két hormont megnézetni, és egy ultrahangot, hogy lett-e ciszta, ami akadályozna. Lehet, hogy kellene egy másik nőgyógyászt találni, aki hajlandó elküldeni ilyen kivizsgálásokra. A tünetek bebeszélésében én profi vagyok. Nekem már mindenféle tünetem volt (persze, mindig hamisan)
Brill!
Milyen keveset írtál
Biztos el vagy foglalva. A 19-ei héten szabin leszek. Tali? Ha kész lesz addig a babalak, akkor elugranék, amikor apa pont dolgozik, és nem zavarok.
Timi!
Ti vegetariánusok vagytok? Miért nem akarsz 1 éves koráig husit adni Kristófnak? Azt mondják, a pipihusi nagyon jótékony hatású.
Unique!
Laura nagyon ügyi, ha már egyedül ilyen dolgokat csinál. Régen kaptunk képet...
Norwell!
Kendécske jól megsinyli a fogacskáit. Most akkor hány jött eddig ki összesen? A barátnőm meg aggódott, hogy 1 évesen még 2 foga volt a kisfiának, másfél évesen pedig 6. Náluk nem okozott ilyen gubit a fogkinövés. Aztán 3 hónap alatt kinőtt az összes többi, és akkor már nagy fiú volt, majdnem 2 éves. Mondtam is a barátnőmnek, hogy örüljön, hogy így alakult, mert nem kellett emiatt is szenvedni éjszakánként.
Tina!
Gondolod, hogy ilyen későn volt pé-d? Lehet, hogy már hamarabb, és te csak a beágyazódást érezted. Mikor tervezel tesztelni. Látom, már a 30. napon vagy. Én nagyon drukkolok neked.
Judit!
Nagyon várunk a hírekkel. Drukkolok, hogy minden párnak sikerüljön a randi. Végül hányat tudtak leszívni?
Annácska!
Hogy vannak a gyerkőcök.
Évi!
Ezerrel készülsz Dórcika szülinapjára? Nagy nap lesz nektek a holnapi. Te sütöd a tortát, vagy rendeled?
SzHeni!
Hogy vagy? Tudtok már valamit a következőről?
Tündi!
Te is régen jártál már erre.
Panka!
Emili még bent? Lehet, hogy Jucának lesz igaza. Akkor még egy kis kitartást.
Panka! Kacsa!
Milyen egymás szomszédságában lakni?
Ma tényleg süt a nap! A tegnapi napocskám idecsalogatta az igazit. De jó, a kedvem is egyből jobb lett.
Puszó MINDENKINEK!