Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Timika: igyekeztem nagyon :D

Évi: remélem igazad van :D Háát, megtetteünk mindent, majd meglátjuk...

Lányok: egy olyan kérdésem lenne, 2005-ben, amikor terhes voltam, akkor az lett a toxoplazmózis eredményem, hogy még nem estem át rajta...Egy kicsit izgulok, hogy ha majd kismama leszek, akkor minden oké legyen...Tudom, régebben már kérdeztem ezt a témát...egyenlőre mindent megteszek, hogy ne kapjam el....Csak minden apró torokfájásnál parázom, mert most már élesben próbálkozunk...És most egy kicsit fájdogál a torkom.. Valaki tud valami bíztatót írni?

Jó kis hétfői téma, bocsánat!

Millió puszi mindenkinek

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

Én úgy tudom, hogy a toxoplazmózist elég jól el lehet kerülni kellő óvatossággal. Nem haverkodsz macskákkal, nyers hús, vagy földes zöldség tapizása után azonnal alapos kézmosás. Nekem még anno Unique ajánlott egy fertőtlenítő kézmosót, Clarasept a neve, az díszeleg a fürdőszobában és a konyhában is, és húsozás után mindig azzal mosok kezet. Főleg, ha a gyereket kell fogdosnom utána.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de picit próbálj lazítani! A stressz semminek nem használ :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: köszi, azt hiszem én is beszerzek ilyen fertőtlenítőt, bár én szinte mindent kesztyűben csinálok, mert allergiás vagyok a tisztító és egyéb szerekre...De már a jeget is megfújom :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!

Heni!

Toxo miatt tényleg ne izgulj!!! Tényleg igaz, amit Évi mond, nem macskázol, nem túrsz földet és óvakodsz a hússal.
Gyakorlatban nálam ez pl. annyit jelent, hogy mióta Timcsa pocakban van gumikesztyűben ültetem át a virágot. Van kólön húsos és zöldsésges vágódeszkám és késem (ez egyébként is fontos, babától függetlenül) és mikor húsozom, akkor inkább 1000-szer is kezet mosok, mielőtt más cucchoz nyúlok, ill. nem a konyharuhába, hanem papírkéztörlőbe törlöm ilyenkor a kezem.

Egyébként nekem sincs védettségem.

Egy kis torokfájás pedig pluszban jól jöhet, mert a kiskatonákat idegen elemként kezeli az immunrendszer és a megfázás által legyengítettt immunrendszer könnyebben befogadja az idegeneket! Erre van bizonyítékom is egy másik topicon, már 3 hónapos kislegény! :)

Évi!

Szerintem a szülőszoba tetszés vagy nem tetszés nagyrészt kórház függő is! Nekem a szülőágynak nevezett találmány nagyon nem tetszik, kb., mint egy félbehajtott vasalódeszka. Nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet azon a keskeny kis vackon egyáltalán fent maradni, ill. megkkönnyebbülten elterülni, miután kint van a baba. Nekem a síma ágyon való vajúdás és szülés szimpibb lenne, akár még felkengyelezett láb nélkül is. De remény még van erre is, mert van egy síma ágyas szülőszoba és ha a 2 fentebb említett nem szimpi szülőágy foglalt, akkor is megszül valahol az ember, gondolom a vajúdó ágyon, ami szintén normális ágy.

Amúgy a gyerekágyas osztály, az ahhoz képest, hgoy kórház elég türhető volt, bár állítólag vannak kevésbé felújított részek is, de bízom benne, hgoy a konszolidált emberkéket igyekeznek a konszolidált szobákba rakni ...

Jól vettem ki az előző hsz-ed egyikébőll, hogy akkor Ti már elkezdtétek a próbálkozást kistesó ügyileg???

kacsa14

Heni!

Azért óvatosan a nagy tisztasággal is!

Hallottam olyan kismamit, aki annyira sterilen tartotta a gyereket, hogy a végén már a 3 éves gyerek a szappanra is allergiás volt ...

Persze tudom, hogyha az ember vmivel már megégette magát, akkor nagyon óvatos tud lenni ...

kacsa14

Sziasztok Lányok!
Hát szépen kezdődik ez a hét. Dukáról hóviharban indultunk el, és mire beértem Pestre, átváltott ebbe a kaki nyálkás változatba. Reméljük, nem tart sokáig.

CsHeni!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Férjed nagyon meglepődött, amikor bejelentetted, hogy most azonnal indulunk egy kétnapos kirándulásra?
Csatlakoznék Évihez. Lazítanod kell, mert ha folyton azon pörögnek a gondolataid, az meg fog akadályozni a sikerességben. Egyébként én sem estem át a toxoplazmózison, és azon kívül, hogy nem macskáztam, és mindig gondosan kezetmostam, semmit nem tettem. Szerintem elég egy kicsit jobban odafigyelned az ilyenekre, és semmi baj nem lesz.

Évi!
Nálunk fiú dömping van az anyai ágon. Egyedüli lányként viszem a prímet az unokatesók között. Nagyim a negyedik gyerekével törte meg a sort, mert addig mind lányok születtek. Azért remélem, hogy én is sortörő leszek a következő porontynál, mert nekem egy olyan kislány kell, mint Dórika!!! Talán jövő tavasszal nálunk is elindul a tesóprojekt. :roll: :roll:

Móni!
Üdv közöttünk. Örülök, hogy csatlakoztál, és hogy pont közénk. Reméljük, hogy hamarosan össze fog jönni a baba nálatok is. Érdekes dolgokat írtál. Lehet tudni, hogy pontosan mi történt 2 hét után? Megjött? Elképzelhető, hogy a második doki nem mondott jót. Pozitív teszt, két hét mensi késés elég ok arra, hogy azt hidd, hogy babás voltál.

Rolly!
Francba azzal a cisztával! De legalább megjött, és nem kavar be még jobban. Az hogy néha fáj, nem jó dolog. Én visszamennék a dokihoz. Valamit biztos nyom.
Hétvégén gondoltam rád, mert ismét voltunk Tarjánban. Olyankor mindig eszembe jutsz, amikor áthaladunk a "falucskátokon".

Panka!
Nem csoda, hogy Emili nem akar ebbe a csúnya időbe kijönni. Hadd süssön ki a nap, akkor majd neki is jobban fog tetszeni. Bevárjátok szépen Dórika szülinapját.

Küldök egy kis előnapocskát MINDENKINEK:

Kép
Vendég

Kacsa!

Még nem próbálkozunk, mert szopizik még a Dóri, csak készülök rá :) Talán majd tavasszal, vagy nyáron, szopitól (is) függ :) meglátjuk mit mond áprilisban a kedvenc dokinénim! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! :D :D :D

Köszönöm szépen mindenkinek mégegyszer a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!!! :D

Holnap lesz a leszívás, már jó nagy a pocakom. Amúgy elég jól viselem főleg, hogy már itt van a férjem. :D

Rolly, nagyon szépen köszönöm Neked is! És nagyon remélem, hogy most már tényleg minél előbb eltűnik az a ronda ciszta! :twisted:

Nagy puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
jucmuc

Judit!
Holnapra az ÖSSZES drukkom a tiéd!!!!!!!
Vendég

Angie!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!:)

Igyekszem képbe kerülni, de nem ígérem, hogy hamar összejön.
Fantasztikus utazásunk volt, nagyon ki tudtam kapcsolni.:) Elhatároztuk, hogy amennyiben lesz rá lehetőségünk visszamegyünk júliusban.:)

Olvasva az utolsó bejegyzéseket, Jucmuc ezerrel mennek a drukkok.:)

Rólam még annyit, hogy ma vagyok a 17. napon és ha a tüneteim nem csalnak most van, volt, lesz a peteérésem, csak egy dolog zavar közben, hogy a férjemnek 38.1 fokos láza lett tegnapra, mikor együtt voltunk. Gondolom ilyenkor eleve reménytelen a dolog, mert nem mozognak a kiskatonák. Pedig előtte napokig böjtöltünk, hogy minden jó legyen.

Puszi
zsúka
zsúka

Sziasztok!
Képzeljétek találtam egy tök jó dokit ! VÉGRE!
Múlt hét pénteken voltam nála, nagyon kedves volt, minden problémámat meghallgatta, láthatóan érdekelte, és nem lépett át semmin egy legyintéssel. Szóval azt hiszem doki ügyben végre megnyugodhatok!
Egyébként remélem mindenki jól van, én egykicsit megfáztam...
CSHEni!
Toxoplasmával kapcsolatban. Nekem világ életemben volt macskám, + 7 éve napi rendszerességel állatokkal foglalkozom, mivel állatorvosi rendelőben dolgozom. Szóval elég töménységben hozzá juthatnék a toxoplasmához. Ráadásul imádok fáról gyümölcsöt enni. Mégsem fertőződtem még meg. Az orvosok legnagyobb ámulatára. Szóval szerintem immunrendszer erősítés (de gondolom szedsz terhesvitamint) + kellő odafigyelés mellett nem jelenthet túl nagy veszélyt! Azon kívül szűrik is terhesség alatt, és antibiotikummal jól kezelhető ha mégis elkapnád!
Ne stresszelj! Minden oké lesz! :wink:

Kép
faul

Szia Faul!

Gratula a jó dokihoz!!! Remélem, a későbbiekben is be fog válni!

A toxo-t egyébként nem szűrik rutinból terhesség alatt, legalábbis nem mindenhol ... Pont mint a strepto-t ...

kacsa14

Sziasztok!

Hát még mindig 2in1.Bár tegnap óta sokat fájdogál a hasam, de aztán elmúlik 10-15 perc után.

CsHeni!
Örülök, hogy jól telt a 7vége.Merre voltatok?Férjed hogy fogadta a meglepit?Drukkolok, hogy legyen babó! :wink:

Rolly!
El fog múlni az a ciszta!!!Hinni kell benne, és a lelkedben rendet rakni, a magadba zárt dolgokat feldolgozni.(ha van ilyen :roll: ).
Sok erőt a sok munkához!Kisfiad hogy van?

Timika!
A homeós bogyók sem hatnak egyből.Azt szokták mondani, hogy majdnem anyi idő a gyógyulás a krónikus dolgokból,mint amennyi ideje fennállnak.remélem azért ennyi nem lesz, és hatnak majd azok a szerek.Bár nem mindig sikerül elsőre eltalálni az alkati szert, főleg gyerekeknél.De szerintem ne add fel!

Unique!
Jobbulást Nektek!

Zsúka!
drukkolok, hogy a párod láza ne legyen akadáj!Jobbulást kívánok Neki is!
Örülök, hogy jó volt akirándulásotok!Esetleg egy pár fotó?

Jucmuc!
Drukkolok holnapra!Ne izgulj,minden rendben lesz!Hamarosan kapod a zebrát Te is!Már bekészítettem. :wink:

Angie!
Itt sem süt a nap, de nem esik semmi szerencsére.Hát erre én is gondoltam, hogy esetleg Dórika szülinapját pécézte ki magának. :wink:
Hamarosan kiderül.

Móni!
Üdv köztünk!
Mielőbbi babásodást!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Lányok!!

Annyira szeretlek Titeket!!!Köszönöm, hogy így odafigyeltek Rám és megnyugtattatok! Ne haragudjatok, ha néha (talán mindig :D ) hülye vagyok....Csak néha rám tör a stressz..De most már sokkal szebb és rózsaszín minden :D

Panka: Gödön voltunk, fantasztikus volt...Férjem jól fogadta a meglepit :lol: Én is remélem, hogy lesz baba...Viszont egyenlőre még kéne próbálkozni, de ma tuti nem lesz rá idő....Bízom benne, hogy a fiúk sokáig életben maradnak :lol: :lol: Még mindig 2 in 1? Nem semmi...Akkor szorítok neked, hogy minden az elképzeléseid szerint legyen!

Zsúka: nagyon sajnálom, hogy a férjed belázasodott :( :( Tudom milyen érzés, mikor próbálkozhtanátok és ilyen miatt lehet, hogy elmarad!! Abszolut együttérzek..De azért még ne add fel, hátha jobban lesz...!szorítok...

Faul: neked is nagyon köszönöm a hozzászólásodat!!Nem is tudtam, hogy állatokkal foglalkozol..Mit csinálsz pontosan?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Timika :)
Még nem kaptam meg... :( De azért várom nagyon!!!

Évi :)
Köszi :) :) Lassan szerintem mi is eljutunk oda, hogy Pipi napi 1x fog aludni... Már most is nehéz vele, nehezen alszik el sokszor délelőtt 11 körül. A szopit nehezen hagyjuk el mi is, de most drákói voltam, nappal nincs szopi. Illetve reggelire és vacsira van szopi csak, meg max éjjel, ha felébred, de ezt sem vezetjük be rendszeresre. :) De most meg annyit eszik a drágám, hogy győzzem tömni. :) Ma fél egykor ebédelt egy teljes adagot (krumpli, husi, karfiol, stb-stb), most adtam neki az újabb adag gyümit. :) és 5-kor még eszik egy főzeléket sajttal, majd 7-kor sinlac. Felgyorsult az emésztése :) :) Győzzem energiával...

Panka :)
Köszi, aranyos vagy! Olyan nehéz velük, amikor betegek.... :(

Heni :)
Igen, a Clarasept nagyon jó fertőtlenítő szer. Érdemes tartani egy flakonnal a fszobában. :) Legvégső esetre a vendégeknek :) :)
Nálunk is még még mindig van...

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Bár a szívem szakad meg, de azt hiszem lányok, hogy elbúcsúzom tőletek! :cry:

Egyszerűen nincs időm leülni a gép mellé, ha mégis, akkor 10 perc után vmi miatt (legtöbbször Gáborbaba miatt :lol: )fel kell állnom.

Nem tudom követni a topikot, hogy kivel mi van, így nem tudok írni sem és ez lelkiismeretfurdalást okoz.
Biztos én vagyok a béna, hiszen sokan meg tudjátok csinálni!
Örülök ha elolvasom a leveleimet, de már válaszolni nem nagyon tudok!

Nagyon jó kis csapat van itt, nagyon kedvelek mindenkit, de egy kicsit háttérbe vonulok.
Bele-beleolvasok majd a topikba és remélem ha vmi kérdésem lenne, akkor segítetek.
Ha netán szerveztek talit vmikor, azért szóljatok!

Anikó!
Ha kérhetem azért a táblában szeretnék benne maradni! :oops:

Rólunk:Gáborbaba nagyon jól van, nagyon jó baba.7 kg és 63 cm.
Elkezdtem nála a hozzátáplálást, amit eddig adtam neki nagy élvezettel fogadta.Öröm nézni ahogy eszik! :lol:
Március 24-én (Gábor napon) lesz a keresztelője!

Tényleg jövök néha, úgyhogy azért kérdezhettek, írhattok nekem, de nem tudok aktív tag lenni!

A babásoknak jó babázást, a pocakosoknak szép pocakosodást, a zebrára vágyóknak az álmaik teljesülését kívánom!

Puszi Mindenkinek!Judit&Gáborbaba
Kép

Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de mivel nem végleg akarsz eltűnni, így nem próbálkozom a rábeszéléssel. Szeretnénk hallani rólad, és Gáborkáról néha képeket is kapni. Már az is jó, hogy tudjuk, hogy olvasol bennünket, és ha valami fontos van, bekapcsolódsz.
Gáborka nagyon tündéri, és nagyon jó kis husi baba. Látom, rendbe jött a kajcsizás probléma. A hozzátápizáshoz pedig gratula.

Zsúka!
Várom a képeket, és remélem, hogy a 38.1 nem zavart be. Neked is azt tudom mondani, mint Heninek, lazítani!!!

Pupy!
Hogy vagy?

Bogárka!
Mikor jössz már újból közénk? Ne hagyd el magad, kérlek!!!

CsHeni!
Gödön a Golf parkban voltatok? Biztos jó lehetett.
Vendég

Csibe!
Hát ez a Gábor baba nagyon nagyot nőtt már!Nagyon tündéri!
Örülök, hogy nem véglegesen mész el! Néha írj magatokról, meg persze képet is dobjál! :wink:

Heni!
Jut eszembem, 7végén megjött az első gólya!!!Mutatták a híradóban! :wink: Persze nemhozzám jött, de remélem hogy máshoz azért bekopogtat! :wink: :D

Kép
pankaa

Sziasztok!
Ugy latom, mukodik a telepatia:)

Angie, itt foleg Rad gondolok, mert pont ma jutottal eszembe, hogy vajon hogy vagy:) Nem tudom miert, csak ugy...es most itt latom, hogy irtal nekem:))

Maskulonben mindannyian nagyon hianyoztok, de valahogy tavol kell magam tartanom a sok parazastol...nem mindig sikerul:(
Velunk nagyjabol minden ok (azon kivul, hogy meg sehol semmi baba-teren), most egy kis megfazas kerulget, de nem veszes, vitaminozunk, immunerositunk.

Sok puszi Mindenkinek, finisben levoknek sok-sok drukk, velem hasonszorueknek kitartas! Babocaknak es anyukaknak pusszancs;)

Legyetek jok!
Puszi

Nomibogar
Kép
nomibogar

Pankaa: önző leszek, de remélem hozzám hozott pocaklakót!!Természetesen mindenkinek kívánok babókát, csak pont hétvégén jött a gólya... :D

Angie: igen, ott voltunk!! Hiper-szuper szálloda! Nagyon tetszet!!!

Nomi: sajnálom, hogy nincs még baba!! Azért, ha van kedved kicsit beszélgetni, akkor gyere!

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak most jövök, de mostanában mindig akad valami tennivaló.

Csibe!
Tüneményes képek készültek Gábor babáról. Ha van egy kis időd, akkor várunk! :D (Látod én is milyen ritkán jövök csak. :oops: )

CsHeni!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek. Kell is az embernek egy kis kikapcsolódás. :wink:

Panka!
Lehet, hogy Emili tényleg Dóri születésnapjára vár? :) Milyen jó lesz nektek, majd ha jön a tavasz, szép napos idő, lehet tologatni a babakocsit.... :) Megvallom egy kicsit irigyellek is miatta.... :)

Jucmuc!
Minden drukkom a Tied holnapra! :)

Faul!
Jó, hogy találtál egy olyan dokit, akit kerestél. Akkor ezek szerint nem volt hiábavaló az utánajárás. :)

Rolly!
Sajnálom az 1.cn-t. Ezt a cisztát kell kezelni, vagy várnak, amíg felszívódik?

Móni!
Üdv. közöttünk és mielőbbi babásodát!
Ha van egy kis időd, akkor gyere közzénk és írj egy pár sort! :)

Egy kicsit rólam: ma voltam fogorvosnál, leszedte a fogkövet (szerencsére nem volt sok), de még kell mennem, mert sajna talált rossz fogat :evil: Mondtam neki a tényállást, hogy babát szeretnénk, de azt mondta, hogy érzéstelenítőt nyugodtan lehet alkalmazni, csak röntgenezni nem szabad.
Múlt héten éreztem valamit, mintha pé lett volna, de nem merném olyan határozottan állítani, mint az elmúlt hónapokban. Na mindegy, azért nem hagytuk kihasználatlanul azokat a napokat sem. :wink:

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Panka!

Utálni fogsz: szerintem nem fog előbb jönni Emili, vagy legalábbis nem sokkal. :twisted:

Jucmuc!

Csuriban vagyok! :lol:

Timika!

Kristóf miért nem kap husit?

Unique!

Laura nagyon ügyes, ha már ácsorog, innen már csak ugrás a Rontó Paulinaságig :-)

Lányok!

Mostanában mindig rohanok, mint egy mérgezett egér, nem nagyon van időm netezni. Olvasni még csak-csak, de reagálni, mire odaérek mindenkit kifelejtek. Bocsi érte :cry:

tjuca

Sziasztok, lányok!

Unique!
Örülök, hogy jelentkeztél!!! A betegségnek már nem… :( Kérdezted az elindulást: khmmmm… izééé… háááááát… 8) :D egy kézzel kapaszkodva megy minden mellett, és álldogál fél perceket… Utána totty van persze… ;) Majd fog mászni Laura, ne aggódj!
Igen, elvileg beindult a projekt, úgyhogy hivatalosan is topiktag vagyok! :D Aztán az eredmény majd kiderül, ugyanis piri még mindig nem jelentkezett, de ugyebár ez nem zárja ki a peteérést...

Timika!
Fúúúú, a 35 perc nem lehet semmi… És éjszaka sem alszik Kristóf?

Rolly!
Jaaaaj, de jó, hogy jelentkeztél!!! Az 1. cn-t nagyon-nagyon sajnálom… :cry: A cisztád is elhúzhatna a fenébe… :?

Kacsa!
Én a vajúdás alatt sétáltam, nagyon jó volt, mert a gravitáció sokat segít a babának. A szülőágy nem a világ legkényelmesebb fekhelye, pláne, ha nagyon keskeny… De ha minden jól megy, nem sok időt kell ott töltened! ;)

Móni!
Üdvözöllek a csapatban!

Zsúka!
Sajnálom nagyon a férjedet… :( Jobbulást Neki!

Nomi!
Örülök, hogy jól vagytok!!!

Csibe!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni gyakrabban, de megértelek. Nem volt elég a tejcsi Gáborbabának, azért kezdted a hozzátápit? Gyönyörű husibaba Gábor! :)

Jucmuc!
Tudod: ++++++++++++++++++

Tina!
Nem is szabad kihagyni az adódó lehetőséget... :twisted:

Kendének még mindig hőemelkedése van, és kicsit náthás, tegnap éjjel egy csomószor cicizett… Ezek tipikus fogacska-jelek, de most már aztán igazán jó lesz, ha kibújik… Kezdek én is ZOM-BEE lenni…

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Juca :) Még nem akartam adni neki, ezért nem kap húst. Egy éves kora után sem szívesen fogok adni neki, de fogok.
Hova rohangálsz ennyire?

Tina :) Én múlt héten voltam fogkő levételen, meg jövő héten is megyek újra. :(

Jucmuc :) Kezem-lábam x-ben holnapra! :D

Norwell :) Szegény Kende baba, remélem gyorsan kibújik majd az a fogacska!
Az éjszakát Kristóf nem alussza át, de csak félálomban ébredünk mindketten, cicizik egy kicsit és visszaalszik. Most pár napja van, hogy olyan 21-21:30 körül alszik el és reggel 7-kor ébred fel végleg.
Nem csinálnál még egy vonalzót, hogy tudjuk, hol tartotok? :lol: :wink:

Unique :) Írtam privát üzit, remélem azt megkaptad.

Évi :) Akkor elég sanszos, hogy Dórinak húgicája lesz :lol: Én talán kisöcsit szeretnék most jobban, aztán pár év múlva a harmadik gyerkőc már lehet kislány. De ha a következő kislány lesz, persze neki is nagyon fogunk örülni.
Dórinak milyen tortája lesz?

Faul :) Örülök, hogy végre sikerült jó dokit találnod!

Pankaa :) Persze, nem adom fel, csak kicsit elszomorodtam… :(

Csibe :) Gábor babát itt is meg kell dícsérnem, gyönyörű! Egyszer én is elköszöntem ám, aztán mégsem bírtam ki, hogy ne írogassak. :wink:

Képzeljétek, a frontnak köszönhetően (gondolom én), Kristóf ma két órát aludt ebéd után! :shock: Ilyen már hónapok óta nem fordult elő… :lol:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Lányok köszönöm szépen a jókívánságokat! remélem hogy tényleg sikerül és összejön nekünk is egy kisbaba. Igaz még lenne-van időnk próbálkozni(most leszek 25 éves)csak az izgat egy kicsit, hogy már 1 éve próbálkozunk(egy pozitív teszt után) és azóta nem jön össze. Most hogy én is egy kicsit nyugodtabb életet élek lehet hogy ez volt a baj. Meg lehet hogy az is benne van, hogy sajnos magas a vérnyomásom-azt mondják a gyógyszer amit szedek nem befolyásolja a fogantatást.nem tudom gondolom nem jó ilyenkor gyógyszert szedni.Ha esetleg lesz valami akkor úgy is el kell mennem és iratni olyat amit terhességgel is lehet szedni. A baj az, hogy amíg nincs babuci addig nem is írják fel.Szóval ilyenek vannak velem.

angine32!

Igen végülis amikor elmentem a dokihoz(ügyeleteshez) akkor azért mert azt hittem megjött a mensim.de csak 1-2 pötty volt és kb 2 és fél napig tartott.és nem volt olyan igazi...Amikor meg elmentem az igazi dokimhoz , ő meg azt mondta, hogy fölösleges kaparást csinálni, mert azzal csak több kárt okoz.Valszínű hogy mire elkerültem hozzá , addigra teljesen kitisztultam.
Azóta teli vagyok bizonytalansággal, mert nem tudom mitől ment el és hogy tényleg jó -e hgy a doki nem csinált semmit???Lehet hogy emiatt nem jön össze?!

Most próbálkozunk, vagyis nem teszünk ellene semmit...és reménykedünk.
Nem tudom hogy ,most mi van, mert 27-29 napra van menszeszem és elég rendszeres, most kiszámoltam febr. a peteérést és szerintem nem tévedtem sokat úgyhogy most vrom majd jövőhéten az eredményt.
Létezik vajon, hogy annyira előre megérzi a szervezetem hogy elkezd már rá most reagálni? mert reggel és este van hogy úgy ébredek, hgy .. olyan mintha teli lennék, nem is tudom mennyit ettem volna, de közben nem tudok kajára gondolni, csak azért eszem valamit, hogy ne kaja nélkül induljak el itthonról.mostmár este is rosszul érzem magam.De már ezt se tudom, hogy csak beképzelem magamnak?!.. szóval teli vagyok kétségekkel és bizonytalansággal.. lehet hogy nem merek hinni???vagy túlságosan is bízok benne?? :?

Most olyan jó esett egy kicsit kiöntenem a szívem:)

Szisztok

Móni
d.monika

Sziasztok!

Jucmuc!
Holnara nagyon-nagyon drukkolok a punkcióhoz és az osztódás megindulásához!!! Kép Kép Kép

CsHeni!
Örülök, hogy jól sikerült a meglepi!
Bízzunk a sikerben!!! :wink:

Móni!
Üdv. közöttünk!
Mielöbbi babásodást kívánok én is! :D
Kép

Csibe!
Azért néha-néha gyere beszámolni légyszives... :wink:

Zsúka!
Férjednek jobbulást!

Rolly!
Sajnálom... :( :( :(

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Jó reggelt !!!

Jucmuc! :D
Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!

Móni! :D
Üdv köztünk! :D

Rolly!
Sajnálom az 1 cn-t! :(

Norwell!
Remélem az a fogacska gyorsan előbújik!!

Korán reggel most ennyi!
Puszi: Hangyi
hangyolca77

Jó reggelt Lányok!

Monika: én még nem is üdvözöltelek :oops: Mielőbbi babásodást neked!!

Juca: akkor írsz, amikor időd engedi! Szerintem mindenki örül, hogy olvashat bármikor legyen is az!

Brill: reménykedem, hátha!

Lányok! A francos orrom állandóan be van dugulva és száraz! Egyenlőre csak a szokásos Elevitet szedem és céklalevet, hogy minél több c-vitamin legyen benn, de ugy ilyenkor még nem gáz, ha valaki kicsit náthás? Ha esetleg babás lennék, akkor sem jelente bajt, így az elején? Létezik valamiféle homeopátiás orrcsepp?

Puszi mindenkinek!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

CsHeni!
Tudod! No para! Ne aggódj, nem lesz semmi baj, ha baba is van a dologban. A babának a magas láz árthat, ami 38.5-nél kezdődik. Már írta valaki, hogy a legyengült immunrendszer még jót is tehet a babásodás érdekében, mert olyankor a szervezet mással van elfoglalva, és könnyebben becserkészhetők a petécskék. Igyál jó sok folyadékot, citromos mézes teát, és hamarosan rendbe fogsz jönni.

Bogárka!
Annyira örülök, hogy jelentkeztél. Persze, érthető, hogy nem akarod magad stresszelni, és ez néha nem megy másképp, csak ha kicsit kivonjuk magunkat a forgalomból. De azért jó, hogy benézel, és olvasol minket. A munkahelyedre is kiváncsi lettem volna, de majd legközelebb mesélsz. Hiányzol ám!

Faul!
Örülök a jó dokinak. Fontos, hogy bízzál benne, és hogy lásd, hogy érdekli, ami veled történik.

Móni!
Nem hiszem, hogy emiatt nem jön össze. Ha bekavart volna az a dolog, akkor jelei lennének. Nekem is volt egy hasonló, csak én nem mentem dokihoz, mert nekem a pozitív teszt után 5 napra jött meg, viszont nekem sokkal erősebben, mint szokott. Utána én is beparáztam, elmentem mindenféle kivizsgálásra, de nem találtak semmit. Hormonaim is rendben voltak. Aztán 6 hónap múlva lettem babás. Persze, saját megnyugtatásodra lehet, hogy érdemes egy-két hormont megnézetni, és egy ultrahangot, hogy lett-e ciszta, ami akadályozna. Lehet, hogy kellene egy másik nőgyógyászt találni, aki hajlandó elküldeni ilyen kivizsgálásokra. A tünetek bebeszélésében én profi vagyok. Nekem már mindenféle tünetem volt (persze, mindig hamisan)

Brill!
Milyen keveset írtál :( Biztos el vagy foglalva. A 19-ei héten szabin leszek. Tali? Ha kész lesz addig a babalak, akkor elugranék, amikor apa pont dolgozik, és nem zavarok.

Timi!
Ti vegetariánusok vagytok? Miért nem akarsz 1 éves koráig husit adni Kristófnak? Azt mondják, a pipihusi nagyon jótékony hatású.

Unique!
Laura nagyon ügyi, ha már egyedül ilyen dolgokat csinál. Régen kaptunk képet...

Norwell!
Kendécske jól megsinyli a fogacskáit. Most akkor hány jött eddig ki összesen? A barátnőm meg aggódott, hogy 1 évesen még 2 foga volt a kisfiának, másfél évesen pedig 6. Náluk nem okozott ilyen gubit a fogkinövés. Aztán 3 hónap alatt kinőtt az összes többi, és akkor már nagy fiú volt, majdnem 2 éves. Mondtam is a barátnőmnek, hogy örüljön, hogy így alakult, mert nem kellett emiatt is szenvedni éjszakánként.

Tina!
Gondolod, hogy ilyen későn volt pé-d? Lehet, hogy már hamarabb, és te csak a beágyazódást érezted. Mikor tervezel tesztelni. Látom, már a 30. napon vagy. Én nagyon drukkolok neked.

Judit!
Nagyon várunk a hírekkel. Drukkolok, hogy minden párnak sikerüljön a randi. Végül hányat tudtak leszívni?

Annácska!
Hogy vannak a gyerkőcök.

Évi!
Ezerrel készülsz Dórcika szülinapjára? Nagy nap lesz nektek a holnapi. Te sütöd a tortát, vagy rendeled?

SzHeni!
Hogy vagy? Tudtok már valamit a következőről?

Tündi!
Te is régen jártál már erre.

Panka!
Emili még bent? Lehet, hogy Jucának lesz igaza. Akkor még egy kis kitartást.

Panka! Kacsa!
Milyen egymás szomszédságában lakni?

Ma tényleg süt a nap! A tegnapi napocskám idecsalogatta az igazit. De jó, a kedvem is egyből jobb lett.

Puszó MINDENKINEK!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan, majd este bővebben...

Judit!
Nagyon drukkolok Neked mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha felébredsz majd azért gyere a hírekkel!

dido
dido

Sziasztok!

Jucmuc!

Nagyon sokat gondolok rád... :!: :!:

Zsúka!
Sztem a láz még nem fog gondot okozni.

Dido!
Urológián volt, csak megtapogatták. Számlálás 1,5 hónap múlva.

Móni!
Üdv, itt mielőbbi babádosást.
Hogy előre megérzi-e a szervezet, arra sajnos tapasztalatból nem tudok mit mondani. (De sztem igen)
"lehet hogy nem merek hinni???vagy túlságosan is bízok benne?? "
Ez aranyos. Kicsit bizonytalan vagy. Vagy nem? :)

Nomi!

Beírásod hangulatáról arra jutottam, hogy attól nem jobb, ha nem jössz a topiba.
Minden esetre kitartást neked is. :) Szoktam rád gondolni...

Csheni!
Remélem Göd szerencsét hoz. :)
Vendég

Sziasztok!

Tina!
Kívánom Neked, hogy hamarosan te is tologathasd a babádat! :D
Talán már nem is kell sokat várni rá! :wink: Mikor tesztelsz?
Fogdokihoz kitartást!

Juca!
Nem utállak, én sem érzem belül, hogy mostanában lenne a nagy esemény.De te miből gondolod ezt?Megérzés?
Mivel ennyire elfoglalva?

Angie!
Jó, hogy közelebb kerültünk egymáshoz, szerintem, ha van vmi pletykálnivaló, csak átmegyünk egymáshoz. :D
És ha már megszülettek a babák, akkor is könnyebben tudunk egymástól segítséget kérni, na meg mehetünk majd együtt sétálni. 8)
Itt nem süt a nap, légyszíves ide küldeni!!!

SzHeni!
Mi újság Veled?

Móni!
Szerintem is kéne egy hormon labor, meg egy uh.Ez a minimum, amit meg kéne csinálni,és ha minden rendben van, akkor is lehet még tovább vizsgálódni, hogy miért nem sikerül.
Itt mindig kiöntheted a lelked, már az is jó hatással van.

CsHeni!
Ne parázz, tényleg!!!!Orrodra használj Sterimart, vagy vmi hasonlót, nekem jót tett, de vannak homeós orrcseppek is, de azokat sem lehet mind babásan használni.A túlzott aggódás is betegít, így próbálj meg megynugodni, és lazábban venni a dolgokat.Én is szedtem antibiotikumot a terhesség elején, 7 ehetsen, mert szükséges volt.Ez van.Nem tudunk mindent kivédeni, ezt el kell fogadni.A parázás többet árt szerintem.

Virág!
Veled mi újság van?Hogy vagy?

Brill!
Egy kicsit írj magatokról is, és pocifotót is régen kaptunk már! :wink:

Kép
pankaa

Faul!

Örülök a doki választásnak, remélem eredményes is lesz. :)

Panka!

Gondolok Rátok minden nap, hogy mikor látom meg a kis Emili fotóját. :D
Köszönjük a drukkolást, de sajnos 39.2-nél tartunk. Antibiotikum lett a vége és ágyban fekvés. Az utazásról majd egy kicsit később tudok fotókat felrakni, mert ez a férjem dolga, aki most ugye nyomja az ágyat, még én se láttam őket.

Móni!

Üdvözöllek közöttünk és kívánom, hogy mihamarább legyen egy pocaklakód. :D

Heni!

Soraidat olvasva látom, hogy most különösen rajta vagy a babaprojekten. Írhatnám, hogy ne foglalkozz vele annyit, de tudom, hogy ez nem úgy működik, mint egy kapcsoló, ezért inkább azt mondom, hogy majd az idő segít nekünk.
Sajnos nem tudom, hogy lázas állapotban, hogy viselkednek a kiskatonák és nem is találtam semmit róla a neten, így marad a reménykedés. Most úgy érzem, hogy annyira összejött minden, olyan nyákom volt, mint amilyen a nagykönyvbe van megírva, éreztem a peteérést. Együtt voltunk tegnap és tegnap előtt este is, hát majd kiderül, hogy lesz-e eredménye és rá kellett arra is jönnöm, hogy az én párom nem volt még olyan rosszul, hogy ne legyen kedve egy kis szerelmeskedéshez. :D

Csibe! :)

Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de teljesen megértelek.

Tina!

Remélem lesz eredménye a megérzett napoknak. :D

Juca!

Akkor jössz amikor tudsz, mindig várlak. :D

Norwell!

Köszönjük szépen. Látom Kendebaba sincs valami jól, reméljük hamar túl lesztek ezen az időszakon és nem leszel zom-bee. :D

Timi!

Úgy látszik Kristóf ép ellenkezőleg működik, ugyanis a környezetemben lévő babák mamái ép a frontra panaszkodnak. :)

Brill!

Köszike. :) Nem kell ígérni semmit csak gyakrabban jönni és mesélni. :)

Angie!

Köszönöm, igyekszem nem stresszelni. :? Örülök, hogy jó a kedved. :D

Szia Junkó! :D :D :D :D

Jucmuc!

Nagyon nagyon szorítok! :)

Bocsánat akit kihagytam, nem volt szándékos, de most ennyire fiutotta.

zsúka
zsúka

Jó reggelt! :)

Kedves szomszédainknak köszönhetően igenzajos éjszakánk volt ... Na, de majd Timcsától 3-szorosan is visszakapják!!! :twisted:

Reggel meg vámpírkodásra mentem, ált. vérkép + ellenanyag. Jó sokan voltak és nem szedték be előre a lapokat, pedig abban bíztam, hogy akkor a lapon látják, hogy kismami vagyok és előre vesznek, hanem mindig kérték a következőt. Már éppen elégedetlenkedtem Apának (ő ment volna melóba, nekem meg nem esett olyan jól ácsorogni), mikor nyílt az ajtó és kiszoltak, hogy van-e kismami ... :)

Aztán hazaérve visszafeküdtem tentikézni, de nem igazán ment, úgyhogy eléggé le vagyok amortizálódva mára. :?

Csibe!

Megértem a búcsúdat, de azért ne tűnjetek el végleg! Nem baj, ha nem reagálsz, nekünk már az is öröm, ha olvashatunk rólatok és láthatunk pár fotót Gábor babáról!

Nomi!

Kitartás Nektek! És kívánom, hogy mielőbb jó hírekkel térj vissza!

Tina!

Fogorvosi érzéstelenítő nem árt, ill. ha szükséges a röntgen sem! Inkább még most csináljátok meg, mert ha biztosra tudod, hogy baba van még nehezebben szánod rá magad! És a már lyuk csak tovább romlik.

Norwell!

Kende fogacska bújj ki!!!!

Timi!

Hú, Ti már szülinapi tortákról csevegtek!!! :)

Heni!

Nózidra próbáld ki esetleg a Steri Mar orrsprayt, tiszta sós víz van benne. Vagy kamillás gőzölés is jó lehet!

Angie!

Jó a topic szomszédság! Majd Pankához megyek bébiápolást tanulni! :)

Móni!

Üdv köztünk! És mielőbbi babásodást!

Nálam a tünetek azzal kezdődtek, hogy kb. a 3. héttől kezdve a korábban imádott paradicsomnak csak a magos belső részét tudtam megenni, a húsos külsőt nem (aztán kb. 4 hónapig egyáltalán nem tudtam enni) és volt egy nagyon-nagyon pici hányingerem.

Zsúka!

Jobbulást Nektek!

kacsa14

Pankaa: köszönöm a nyugtatást! :D Igazad van, nem tudunk mindent kivédeni!

Zsúka: az a baj, hogy nem úgy vagyok rajta a babaprojekten, mint régen...Tehát annyira nem ástam bele magamat a hőmérőzés, tesztelés, egyéb szépségekben, hanem inkább saját magamat szeretném 100%-osnak tudni...Idáig minden oké volt, csak most, hogy élesben próbálkozunk, nem akarom magamat okolni, mert beteg vagyok...Bár nem vagyok, csa folyik az orrom :) Lehet, hogy kicsit zagyvának tűnik, amit írtam...Nagyon drukkolok, hogy most legyen az a ciklus!!!! Ha ennyire klappolt minden, akkor ott kell, hogy legyen babuci is! Hányadik napon vagy?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést! Jól vagyok. Múlthéten csütörtökön jött meg és brutális mennyiségű volt. Már tegnap nem is volt semmi.
Tegnap óta próbálom hívni a dokit, de sikertelenül egyenlőre, úgy hogy még nem tudom mikor lesz a következő beültetés.
Egy pár napig magamalatt voltam, de most már rendben van minden és abban bízom, hogy a második biztos sikerülni fog.
Egyébkén közben elkezdtem suliba is járni, nagyon tetszik, nem is godoltam volna, mert régen utáltam tanulni. Most mérlegképes könyvelői tanfolyamra járok heti kétszer. Már letetelt a két évem és megvan a gyakorlatom hozzá és elkezdhettem a tanfolyamot.

Puszilok mindenkit ebben a szép időben.
Vigyázzatok magatokra!

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Szalai Heni: nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Annak meg mégjobban, hogy ennyire pozitív vagy! A következő biztosan sikerülni fog!! :D

Lányok: a szaunánál (férfi részről) az összes sperma életképtelenné válik? Ezt olvastam most...És minimum 1 hét mire pótlódik...Férjem volt valamikor, de nem tudom pontosan melyik napon... Szóval most már teljesen lebeszéltem magamat a sikerről erre a hónapra :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

CsHeni!
Szerintem nem tűnik el az összes. Ez hülyeség! De te csak hidd azt (ahogy én is azt hittem, hogy nincs pé-m :lol: ) és írd le a hónapot, és essél csak szépen teherbe még ebben a hónapban :wink:

SzHeni!
Örülök, hogy visszajött az életkedved és a hited. El lehet kezdeni következőre koncentrálni.
Vendég

Heni!

Konkrétan a szaunához nem értek. De ha belegondolsz, a finnek nagy szaunások, azt mégsem pusztultak még ki ...

Állítólag a versenysport + a pia sem tesz jó a fiúknak.

Nos, Timcsa 1 héttel egy 5 órás triatlon verseny után és totál másnapos spermiumokból fogant ...

Csajszi!!! Ne agyalj ilyen butaságokon!!! Tudom, hogy könnyű mondani, így babával a pocakban, de hidd el, ez nem segít!!!

Meg ha ki is purcant pár fiú, 1 petéhez nem kell 800.000 kiskatona, elég 1 db is!!!

Próbáld elfoglalni magad mással! Olvasgass vidám babás dolgokat, ha már mindenképpn babázhatnékod van, de ne ilyen riogatós + elemző cikkeket!!!

kacsa14

Heni!
Milyen volt a múltkori jóga?És hogyan működik? :roll:
Szerintem se agyalj ilyesmiken, 1petéhez elég 1 spermium!

SzHeni!
Sajnálom! :( De a következő biztos sikerülni fog!Fő a pozitív hozzáállás! :D
tanfolyamhoz sok sikert!

Kép
pankaa

Bea!
Régen jelentkeztél!Hogy vagytok?Ádi már biztos nagyot nőtt.Képet is kérnénk! :D

Beus!
Rólatok sem hallani mostanság, de tudom lekötnek a babák.Azért majd írj pár sort, ha időd engedi, meg persze dobjál képet is! :D

Pupy!
Veletek mi újság?Meló ezerrel?

Zsúka!
Aranyos vagy! :D Én is szeretném már látni a kis pofiját!
Remélem hamar meggyógyul a férjed!

Jucmuc!
Gondoltam Rád!Remélem minden rendben ment!majd gyere mesélni, ha jobban leszel!Férjed hogy viseli a dolgokat?Gondolom ő is nagyon izgatott.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Jucmuc!
Mi van máááár??! Kép
Biztosan pihizel még... Kép
Drukkok továbbra is mennek ezerrel!

Angie!
Akkor még biztosan nem leszünk kész teljesen (bár a babaszoba már 85 %-os), de megbeszélhetjük! :D
Tényleg Ti hogy álltok a babaszobával? Bútor, függöny (megvartad már?), stb...

CsHeni!
Nyugi... Kép

Panka!
Még mindíg egyben?!
Ez a pár nap már sity-suty eltelik, aztán már babázhatsz is Emilivel! Kép
Tudtam nem úszhatom meg, úgyhogy íme egy gyors pocakos fotó:

Kép

Velünk minden rendben, szépen növögetünk. Eddig 3,5-4 kg-ot gyarapodtam. Folynak az előkészületek, a felújítás már tényleg a vége felé közeledik. Elkezdtük a babadolgok beszerzését is, ma például a babakocsit (P.C.), a kókuszmatracot és az első garnitúra fejrészvédős ágyneműt vettük meg... Haladunk.

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Brill!

Nagyon csini vagy!!!

És csak 3,5-4 kg? Na, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok girnyó kismami! :wink:

Apa tegnap már felszólított, hogy egyek, mikor mutogattam neki a cicim alatt a bordáimat + a kiálló csigolyáimat. De legalább, ha szükség lesz eda-ra könnyű lesz betalálni! :wink:

kacsa14

Na itt vagyok újra...

Judit!
És Te hol vagy?!?!? Biztos pihizel még. Olyan kíváncsi vagyok, hogy végül hányat tudtak leszívni. Drukk a picúrkák randijaihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Norwell!
Akkor hajrá a kistesóprojekthez Nektek is :D !!!!!
Kende babának pedig jobbulást, remélem már hamar kilábal ebből a fránya náthából.

Mónika!
Üdv. itt :D !
Nagyon sajnálom ami Veled trötént. Azon már ne gondolkozz, hogy miért történt az ami történt, igazából szerintem erre úgysem tudja senki a választ, még a dokik sem. És ha megnézett akkor a doki UH-al és azt mondta, hogy nem kell műtéttel kitisztínai a méhedet, akkor hidd el neki, mert mindenbizonnyal nem látott odabennt semmit, és ezt az is alátámaszthatja, hogy az idegen doki, pedig egyenesen azt mondta, hogy nem is lakott odabent senki. Ha már így kellette lennie, akkor jobb ez így, hogy magától tisztult ki a méhed, mert a kaparásnak megvannak a lehetséges veszélyei.
Kívánok Neked további sok erőt, és mihamarabbi pocakosodást :D !!!

Rolly!
De jó, hogy jelentkeztél, de az már nem hogy ilyen nem jó hírekkel :(
Sajnálom az 1 cn.-t, és a cisztát pedig mégjobban. Mit mondott a doki, hogy mi lesz ha a kontrollon is meg lesz még a ciszta?

Zsúka!
Jobbulást a Férjednek!

Faul!
Gratula a szupi dokihoz. Kívánom, hogy hamarosan megmutathassa, hogyan tud levezetni egy szülést :wink: !

Csibe!
Gábor baba nagyon helyes nagyfiú lett már :D

Nomi!
Jó, hogy jelentkeztél, és nagyon drukkolok Nektek innen a háttérből :D !!!

SzHeni!
Olyan jó látni, hogy ilyen pozitív vagy. Nagyon drukkolok Neked, hogy a következő már az utoló lombik legyen egy jó ideig :wink: !!!

Brill!
Nagyon csini kismami vagy :D Olyan helyes a pocid, komolyan. De jó már Nektek, hogy a kelengyét vásárolgatjátok. Akkor most nagy munkában vagytok, de biztos meg lesz az eredménye és nagyon szép lesz a babaszoba.

dido
dido

Sziasztok :)
Lesül a képemről abőr, hogy megint ezer éve nem jelentkeztem :oops: :oops: :oops:

Felületesen visszaolvastam, de igyekszem újra rendesen képbe kerülni :)

Judit :)
Mi volt ma??? Gyere és mesélj!

Nárcisz :)
Gyönyörüségesek a kis csöppök :) Igazi kis mosolytündérek :)

Juca :)
Örülök, hogy lassan indul a kistesó projekt :)
A kajálás nálunk is viszonylag egyhangú :?
Reggel 6-7 között szopi
10 körül tízóraira gyümi alma, banán, körte, barack, frutapura sinlack-kal keverve
Ebéd 1-2 között főzelék husival sárgarépa, fehérrépa, sütőtök, brokkoli, karalábé, bugonyával vagy rizzsel
Uzsira 5 körül szopi
7 körül mikor mi vacsizunk megkapja az ebéd maradékát, ha van
8-fél 9 között szopi, aztán alvás
Éjfél körül még fel kel repetázni, de utána kb egy hete már csak simit kap éjjel :)

Móni :)
Üdv a csapatban :) Jó helyre jöttél, tuti kapsz valakitől tanácsot a kérdéseidre :) Mielőbbi pocakosodást :)

Rolly :)
Sajnálom a cn 1 napot :(

Zsúka :)
Jobbulást a Párodnak :)

Faul :)
Gratula az új szupi dokihoz :) Remélem most már hamarosna a terhességet is igazolja :) Melyik kórházban találtad?

Csibe :)
Gáborka nagyon helyes kispacák :)

Nomi :)
Jó, hogy jelentkeztél :) Drukkolunk Nektek is :)

SzHeni!
Sajnálom, hogy nem sikrült, de majd a következő tuti lesz :)
Nagyon drukkolok Nektek :)

Brill :)
Nagyon helye kis pocakod van :) Nagyon csini vagy :)

Rólunk:
Petka nagyon lefogyott a kórház miatt :( Most próbáljuk újra elérni a 8 kilót :) Amúgy kicsit anyás lett, lóg rajtam egész nap :?
Mászkál, minden mellett feláll és kapaszkodva sétálgat :)
Itt egy friss kép. Kissé elmélyülve :lol:
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Brill: nagyo szép kismama vagy!! Gratulálok hozzá!

Kacsa: köszönöm a történetedet, nagyon megnyugtattál!

Angie: én már ebben a hónapban tényleg nem élem bele magamat, készülök a márciusra..

Annácsak: de jó,hogy jelentkeztél!!!Örülök, hogy Petike meggyúgyult! Majd Te otthon felhízlalod!Nagyon édes a kép róla!!

Szalai Heni: mindent bele!! Tudosíts, hogy mit mondott a doki!

Pankaa: nagyon gondolok rád!!

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Egy kis nosztalgia...

pár percesen:

Kép

Kép

Kép

1 évesen:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: csodálatosak a képek!! Nagyon boldog születésnapot kívánok a Dórcinak!!!!! Még képet!!!!!

Puszi

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Évi, Dórcika!
Gratulálok a topik jelenlegi lakói közül a legidősebb Babócának az 1. szülinapjához :D ! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Nagyon gyorsan elrepüt ez az 1 év. Emlékeszem amikor megmutattad Kavics 1. sztárfotóját, hát már ott is nagyon édes volt Dóri, de így 1 évesen kész kis hölgy lett belőle :D

Annácska!
Örülök, hogy Petike már jól van. Remélem hamar visszanyeri régi súlyát és jókedvét is!

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?