Új privát üzeneted érkezett!

Amica,
én is csak azt tudom írni mint a többiek, egyrészt gyönyörűek a gyerekek, és tényleg nagyon szép ez a kép róluk!!!! Ma láttam egy műsort a realityn, ikerterhesekről volt szó, akik 3-4 gyermekkel tértek haza, mutattak részleteket egészen pár éves korukig a hétköznapjaikból. Hát az nekem a vég lenne, de szerintem arra se lennék képes amit te csinálsz 3 gyerekkel!! :shock: :shock: Sőt talán még nehezebb is, mert mindegyiknek mások az igényei a korkülönbség miatt. Ebbe mindig azt hiszi az ember, hogy bele tud gondolni, el tudja képzelni, de amikor látja is, mint én ma a tv-be akkor bummm, már jobban átéli!!!! Azt hiszem nekem elég lesz bőven 2 gyerek! :oops: :oops: Kettő viszont mindenképpen!! :lol: :lol:
Ez persze minden 3 vagy több gyermekes anyukának szól!! (Szemizo :wink: ) Bocs hosszú lett a véleményem! :oops: :)

Anikó,
Nagyon ügyes Kincső!!!! :wink: És biztos nagyon fogja értékelni amikor felnőtt lesz, hogy írtad minden kis mozzanatát!! Anyum is feljegyzett egy-két dolgot, de nem sokat, mégis olyan jó olvasgatni!!! Én meg emiatt vagyok fényképezőgép mániás :oops: , napokra van osztva a mappák a számítógépen, mert biztos ő egyszer örülni fog neki!! :D :D Megköszönném ha mejd megnézed nekem mikor nevetett nagyot!! Nagyon kíváncsi vagyok!! :D

Gabó,
és ebből már kaptok egy helyes kis otthont?? Gondolom ott sokkal olcsóbbak az ingatlanok!! Itthon max egy dohos, penészes, egyszobás, öreg lakásra lenne elég, amit még fel is kéne újítani! :evil: Igen: Nálunk a lépcsőház közös, mi vagyunk anyósomék fölött. Suttogom : :oops: :oops: hetente kétszer talán ha benézünk anyósomhoz egy kávé alatt megkérdezni hogy van, meg vasárnap általában ott ebédelünk, de pl tegnap se voltunk ebédelni. Most pénteken néztünk be 10 percre utoljára. Én 3,5 éve élek itt, de ha azt mondom 10-szer voltak nálunk akkor asszem sokat is saccolok, az is csak karácsony,szülinap... Pedig jól megvagyunk ám!! :lol: :lol: Nyugdíjasok mind a ketten, egyik se dolgozik már.

Látni, hogy volt egy kis időm mi?? :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jajjjj és még azt akartam, hogy én igény szerint akartam etetni, eleinte repetázott egyfolytában, de most már kb 3 óra az igény!! :lol: :lol: :lol:

Általában 11-kor eszik utoljára és reggel 6 körül először. Éppen tegnap megszivatott, fél 9-kor evett, azt hittem fél 12 körül fog enni utoljára, így 11-kor mikor elálmosodtam nem mertem még elaludni, mert olyan rossz utána felkelni. Vártam éjjel 1-ig, de csak nem kelt fel, aztán bealudtam. Reggel 6-kor ébresztett. :shock: Na többet nem csinálok ilyet az tuti, végre kialudhattam volna magam!! :? Megint kisregény lett! :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

A Levi itt hisztizik a sörért!!

Nitta!Akkor ez így marha jó lehet!!!!!
Igen itt a hegyen már fingért lehet kapni házat!
Most akitől a Balázs vette a kabátot ő mondta,hogy néztek egyet 3.5 milláért 3 szintes németeké és,hogy marha jó csak a ő a tetőt cserélné le holnap tépek is gyorsan megnézni(mert nekik nem kell) hátha van telcsiszám és már hívom is őket ezerrel!
Meghogy mellette van mégegy 6 milláért szintén két szintes,de az pöpecül néz ki kívül-belül!
Most van 5.3millánk az adót leszámítva ebből kapunk valamit!
Miért nem taliztok többet az öregekkel?Szüleiddel milyen a kapcsolatuk?

Levi itt teper ezerrel a sörért! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nálunk is úgy volt este,hogy Levike fél 12-körül evett utoljára aztán meg reggel 6-körül!De ez így jó is volt!
Vendég

Gabó
Szuper hírek!!!!
Vegyetek azt ami jol esik(a házon kivül),nem sokszor adatik meg ez egy ember életében! :wink:
Várlak nagyon!!!!!!

Én ma elhagytam az agyam is,pedig csak két gyerkőcöm van :wink: .Rékának kitalálta a tanitója,hogy holnapra pezsgősdugó kell tecnikaorán a suliba.Igy tanulás után spuri a Besenyőbe boltba,kocsmába " felhajtani" a kupakot.Persze nem volt.HAzajöttünk,itt is" kocsmáztunk "egyet,persze nincs.Most kiváncsi leszek mi lesz holnap kap egy feketét vagy rosszabbat (egyest).Ez az én hibám hogy nincs itthon pezsgőskupakunk?Nem iszunk mi alkoholt,azért meg nem veszek hogy kiburitsam. :wink: :x Petrával meg a Wc-t járom.Pisi,kaki.Néha vaklárma,de legtöbbször van pisi.Egyszer se ment be neki ma. :!:
Na meg a ho miatt többször is voltunk lent,csak ugy járkálni bent...
Szal örültem hogy végre lefeküdtek.Kell egy kis szusszanás.Most megyek befekszem egy jo kád meleg vízbe,relaxálni.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

rik,Reni!Anyu a Rotoba melózik!Ha jól értettem a telcsibe!
Ugye milyen fasza hírek?Ja hát mondtam a Balázsnak vegye meg a kabátot most van miből!Én is kaptam a melegítőt meg a mellényt meg megyek vezetni!!Nagyon várom már én is a jövő hetet,hogy mehessek!Épp beszéltem a bátyámmal,hogy ott alszunk nála pár éjszakát ha anyu pont úgy melózik,hogy ezzel a balfasszal kéne otthon lennem!
Így mondjuk vonatoznom kell minden nap,de leszarom!
Mozgalmas napod volt asszony!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyes Petra irigyellek benneteket!Remélem Levus is ilyen könnyen leszokik majd a pelusról!
Nahát meg ez a pezsgős dolog!Már úgy vannak vele a tanárok,hogy biztos minden családban egy zugivó és van felesleges dugó.Dehát ezért én sem vennék!!
Vendég

Nemám elalszol a kádban? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó relaxálást!Én is bírom ha a Levi már alszik olyankor nagyon aranyos szende kisgyerek!! :lol: :lol:
Vendég

Most épp it mosom a Levus fogát!Bukik a fogkefére! :D :D :D :D
Na meg a sörre!! :lol: :lol: :lol:
Az anya meg apára!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

GAbó
még vagyok folyika vizem,de nem birom megállni hogy ne irjak vissza,szét nevetem magam rajtad asszony!!
Neked is hamar leszokik meglásd!Nem kell erőltetni,jön magátol.Legalábbis nekm mindkettőnél igy volt. :wink: HAllottam itt lent a játszin már a nyáron,amikor másfél évesek voltak a ygyerkőcök,hogy "a fiam már bilizik,rajt ül és mesés könyvet nézeget a kezében".Ennek mi értelme van???Nem is a pisire figyel,hanem a könyvre,meg hogy itt kell ülnöm.Ezt ne csináld,ez felesleges!! :roll: :shock:
Az enyémek is nagyon édesek igy alvo helyzetben.Ilyenkor van az össze-vissza puszilgatásuk,mert pl. a RÉka már nem hagyja magát,letörli.Ilyenkor meg szét csokolom!!!! :wink: :lol:
Vigyázz Levire,be ne rugjon!!!
NA lépek,pá-pá!!
Vendég

Beszarás a Balázs épp most meséli(kint aludt tegnap Levi meg bent velem)?hogy mikor már aludtnuk a Levike Húzott álmában azaz a mozdonyos mesével a álmodott.Édes kis pfám!!

Na te asszony menj áztatni magad és is megyek (Eszti felhívta rá a figyelmem)Vin Diesel filmet nézni azt közben meg elintézem apát!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
az a baj,hogy Levi még nem marad meg a bilin csak pár másodpercre ül rá aztán már hoipp fel is kelt róla!Szeretnénmk ha nyáron sikerülne leszokni róla tavaly is sokat volt kint pelus nélkül!Eröltetni semmi képp nem fogom!

Na lépek a faszimat lesni!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szép álmokat!
Vendég

Gabó,
Holnapra akkor sok sikert!!! Ez olyan jó érzés lehet lakást nézegetni, tervezgetni a jövőt... olyan izgalmas nem?? Bármennyire utálatos a dobozolás, azért a változás, " Új élet kezdés" mindig feledteti azokat a hülye kartonokat!! :D :wink: Hihetetlen hogy Magyarországon laktok, mármint az a hihetetlen, hogy felétek ennyiért adnak házat!! :lol: :lol:
Talán ha nem itt laknának gyakrabban látogatnánk őket. Most lehet, hogy nevetséges, de így megvan a saját kis otthonunk, magánéletünk, és úgy érzem, hogy valahogy "összefolynának a határok" ha minden nap beugranánk. Nem tudom ezt máshogyan leírni, nagyon nehéz szavakkal megmagyarázni. Legalábbis én így érzem, soha nem beszélgettünk még erről Gyulával, hogy miért nem vagyunk lennt többet. Általában ő szokott szólni pár perc után: na Kicsi induljunk föl! Szüleimmel is jól megvannak, karácsonykor is nevettek sokat. Pénteken éppen apám is jött hozzánk mikor lennt voltunk, ő is kávézott anyósnál, dumáltak kicsit...szóval senkivel nincs gáz, csak így alakult, ezt szokta meg mindenki. Persze anyósom örülne ha többet láthatná az unokát, de hát Zoé még pici, és amúgy is hamar nyűgös lesz lennt. Ha nagyobb lesz gondolom lennt is fog játszani többszőr..
Na mára eldugulok!

Petra ügyes csaj!

Szép estét mindenkinek, szép álmokat!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Hú,de sok betűt kihagytam meg elírtam!!!
Vendég

csak próbálkozom a kép kicsinyítéssel Kép

Zília

Kép
kertész ákosné

Nitta!Persze jobb is ha megvan az a bizonyos 3-lépés távolság anyós-meny között!!Ha meg úgyis így szoktátok meg miért is változtatnátok rajta!

Na most már én vissza vonulok a fiúkhoz!!!

szép álmokat!
Vendég

Andi,
gyönyörűek a gyerkeitek!!

Mindenkinek jó éjt!

most nem bírok írni. Jók legyetek!

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok!

nitta,
köszi! :) mi is úgy vagyunk, mint ti, családi ház, fent mi, lent anyuék. de szerencsére külön bejárat, nem is tudnám elképzelni másképp... azért anyuval sokszor vagyunk más véleményen, szinte minden témában...

anikó,
trombita? :) karira kapott anyu barátnőjétől egy olyan kicsi trombitát, tescos, van rajt két gomb, ha megnyomja, zenél, de olyan kis halk, kellemes zenét. na és amikor beteszem az ágyába aludni, és elkezdene sírni, kezébe nyomom, elkezdi nyomkodni, kimegyek, hallom egy darabig, hogy szól, aztán már nem. leköti kicsit. napközben nincs vele, amyg játszik, szal nem fogja és használja olyan gyakran, hogy esetleg megunja. van egy világító fejű babája is, az is csak az ágyban van. :wink:
dorka elős próbálkozásai a poharakkal olyanra sikerültek! :shock: :P elkezdte rágni a pohár szélét és így folyt mellé... de aztán egyre jobban megy ez is! :wink:

andi,
egyszerűen gyönyörűek a gyerekek!!!! :) :) :) nagyon szépek!!! és köszönöm a levelet, nem baj, ha alszik még egy napot, hosszú út áll előtte, had pihenjen! :wink:

rik,
menjetek el a tanárhoz, kérjetek tőle pezsgősdugót! csessze meg, ne merjen vmi rosszat adni ezért rékának.

KépKép
viol81

Viol,Anikó
ügyik a csajok, a poharazás terén!!Csak igy tovább....
Petra magára buritja még,mi csőröspoharazunkmeg cumisüveg alvás előtt,babakocsiban utközben :cry:
:oops:

Esztermami
hogy vagytok?Baboca jol van a pocidban,nem kivánkozik kifele?Joslofájások??Irj,ha van enerdzsid!!!

Köszi mindenkinek a biztatást bili ügyben :arrow: üzeni Petra
Vendég

Sziasztok!

Nitta-november 8., ekkor nevetett először hangosan Kincső. Szerintem jó, ahogy após, anyóssal vagytok, úgyis sűrűsödnek majd a látogatások, ha Zoé nagyobb lesz! Apósom is azóta találkozik többet Kincsővel, mióta már Nyuszi nagyobb és reagál a jelenlétére, nem nyűgös (és a mióta szó nélkül kezet mos...). Mondtam neki, hogy jöjjön többször (úgyis kb. negyedórákra marad), mert lassan Kincső kezd különbséget tenni az emberek között, és nehogy féljen tőle, szokja meg őt! Ez a "szopira várakozás nem alvással" ismerős! Én is hány éjszakát virrasztottam így! Most már nem foglalkozom vele, Nyusz egyre rapszódikusabb időközökben kel éjjel (ma is 7 órát aludt egyvégtében este háromnegyed 8-tól, aztán meg majdnem négyet). Az a jó, hogy 10 perc a szopi, aztán már alszik is tovább.

Gabó- kényeztessétek ám magatokat!!! Háznézés :lol: !!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-azt hittem,igazi játéktrombita :oops:

Rik-legközelebb alkoholügyben fordulj hozzám... :oops: :oops: :oops: Bármikor prezentálok neked pezsgősdugót, borosdugót :oops: :oops: Most ugyan nem iszogatunk, de felbontás után a férjem isteni kajákat tud csinálni bor, pezsgő felhasználásával, én pedig a sütijeimbe csempészem a nemes nedűket.

Eszter-olyan jó ha jelentkezel! Pocaklakód?Vidáman úszkál odabent?

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Andi!

Gyönyörüek a gyerekek! :D En is 3-at akarok, meg ha meg is szakadok :wink: :D

Rik!

Gratula Petranak, szuper ügyes! Mi meg nem probalkoztunk, de ugy erzem Matenak meg korai lenne, megvarom a nyarat, meleg lesz, akkor futkoshat pelenka nelkül :D
Egyre ügyibb, mar mond valami anyära hasonlito szot, reggelente olyan edesen mondja, anyaanyaanyaanya :D neha azt mondja nyanya :lol: :lol: :lol:

Nitta!

Es merrre fele laktok? Bocsi irtad biztos de nem emlekszem :oops:
En neha örülök, hogy ilyen messze lakunk mindenkitöl, neha meg olyan jo lenne ha bärmelyik nagyszülö itt lakna mellettünk. :cry: es ez sajnos egyre többbször erzem igy :roll:
Na lehet itt laknanak akkor azt ereznem bar ne laknanak itt, mert anyukamat anyosomat ismerve 5 percenken atjönnenek :lol: :lol: :lol:

Arra gondoltam, ha Gabo nem jön a jövö heten, akkor is talizhatnank (boccs Gabo) meg persze akkor is mikor Gabo jön. :D
Mert jo lenne ha Eszti is itt tudna lenni velünk Vincevel, es lehet mire jön Gabo addigra megszül, szoval jövö szerdän ki er rä?

katus78

Jó reggelt fiatalok!!

Hogy telte az iccaka?Nálunk jól volt biji-buji és Levike átaludta az éjszakát! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Katus!Nem haragszom persze talizzatok csak,hogy Eszter is még beleférjen az időbe!Én mindenképp megyek vagy csüt. vagy péntek!
Vendég

7-napig van még meghívóm az iwiwre!Nem kell valakinek?
Vendég

Gabo!

Jövö heten jösz csütörtök-penteken? Mert akkor talizhatunk akkor en azt hittem 9-en jössz.

katus78

Hu de gäz most neztem, hogy kilencedike jövö heten van :oops: :oops: :oops: :oops:

katus78

Szoval akkor lefujva a jövö szerda

katus78

Sziasztok.

Katus,mi ráérünk :D nyanya: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bence főleg T betűs szavakat mond:Ata(apa),Iti(Isti)pápá helyett is tátá.Meg a lényeget mondja:enne,inni :lol:

Én mindíg igény szerint szoptattam a Bencét.Még most is :D

Zília,látom megyeget a kicsinyítés! :D

Zsani,most a beszoktatást kezditek?Mennyi időt lesz első nap az oviban?

Kép

Kép
hajnus

Ja,jó :D Még akkor kezdtem írni,mikor kérdezted Katus :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Szóval akkor mikor lesz a tali?

Kép

Kép
hajnus

taták, nyanyák! :lol: na nem ám... :lol:

szal akkor most mi a dátuma az egyetlen találkának? :lol:

gabó,
amennyit írtad tegnap, hogy rábuksz meg elintézed apát, nem is lehetett kérdéses, hogy megkapja... :lol: :oops: :lol: egészségetekre! :wink:

anikó,
áá, nem igazi trombita :P bár ezt is odaveszi a kis szájához, de csak rágja :shock: :D

én is nyárra - jövő nyárra - tervezem dorka pelus nélküli "idomítását". ő arra már elmúlik 2 éves, itt az udvar, szaladgálhat ide-oda, csurran-cseppen ide-oda, megpróbáljuk. :wink:

mi is igény szerint szopiztunk dorkával, mostanra az állandó dolog a reggeli és ha felkel éjjeli, vagy ha nem tud egyedül elaludni, akkor próba. el szokta fogadni.

most pl, betettem az ágyba aludni, el is csendesedett, vmit vadul dolgozott, viszont még nem volt reggeli kaksi. én meg bementem megszaglászni, nehogy legyen én meg nem hallom/nem vezsem észre és abban aludjon el - még ébren volt - felemeltem, megszagoltam, nem volt kaksa, visszatettem az ágyba, de onnantól kiadta a hangját rendesen, ment a hiszti. gondolta, basszus, ha már felvettél, ne tegyél le megint. szóval szopi lett belőle és 3-4 perc alatt teljes K.O. :lol:

rik,
óóó, azért nem iszik ám dorka még pohárból! csak próbálkozunk néha, és akkor állapítom meg, hogy na, ez alkalommal is kevesebb ment mellé, mint legutóbb... :D de itt is cumisüveg van.

KépKép
viol81

Rik! Ma Kincső reggel nem volt a toppon pohárból ivásban! Lelkesen kortyolgatta, fogta a poharat,mindig visszahúzta, ha elvettem, de elég teás lett a pelus a nyakában. A nagy része a folyadéknak ott landolt. Szerintem, nem is volt szomjas, csak tetszett neki a dolog: ülni anya ölében, színes pohár, új színek, anyagok, illatok :lol: :lol: :lol: vigyorogni közben és néha huncutul felnézni anyára.

Anikó

Kép[/url]
quito

ja, gabó!

addig feltegyem azt a képet, amit küldtél?

KépKép
viol81

most beszéltem beussal msn!!!! böbőőő!! :lol:
jól vannak, vivi épp rajzolgatott, máté meg aludt, épp a védőnőt várták.
majd jelentkezik. kértem, hogy örvendeztessen már meg minket egy vagy több fotóval! :wink:

KépKép
viol81

Viol!Persze feltehetetd!
Vendég

Ment privibe a kódom!
Vendég

Szoval megbeszeltük Gaboval, Marcius 12-en lesz a tali! :D
Jo??????????????

katus78

Ha van kedvetek, tarthatunk 7-en is, jönne valaki?

katus78

Ne tudjátok meg,hogy lassan 4-órája fő az a kurva tik amit tegnapelőtt kaptunk és még mindíg nem jó!Baromi vén lehetett már!!
Vendég

Gabo!

Mit keszitesz abbol a tikbol :lol: ?
Häz?

katus78

Te Gabo!

Nältok most ven, vagy kurva, vagy venkurva tikok vannak a hegyen? :lol: :lol: :lol:

katus78

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok alig győztem olvasni.Tegnap én is írtam egy kisebb regényt megint de közbe felébredt Alexandra gondoltam gyorsan elküldöm de aztán mint este láttam nem ment el.

Gabo, köszi a címeket nekünk is ezek vannak meg.Anyukád Sopronból jár le Lövőre dolgozni? Mennyi ideig maradtok Sopronba?A többiek valószínű tudják de ki az akivel nem akarsz találkozni, ha anyukád dolgozik.A ház eladásából csak a fele pénz a tietek? Drukkolok, hogy megtaláljátok álmaitok házát.

Katus, mi is szivessen mennénk a találkozóra ha mehetünk szívesen megismernélek benneteket személyesen is.Nekünk szerda kivételével minden nap jó akkor usziba megyünk.Megírnád, hogy hol laksz?

Nitta, köszi szépen jól vagyunk Alexandra már meggyógyult én mág fújom az orrom egy kicsit de nem vészes.A segítséget a képkicsinyítéshez köszi ,de közbe unokaöcsém segített.

Rik, ird meg légyszi mit szólt a tanárnő, hogy nem tudott Réka pezsgősdugót vinni.Mondjuk szólhatott volna korábban is.

Viol, az albumba megnéztem a házatok és nagyon szép.

Eszter, én is csak azt tudom írni mint a többiek ez volt a lehető legjobb döntés minden szempontból.Fel a fejjel te is megfogod találni az igazit.

Nitta, Anikó micsoda ügyesek vagytok hogy minden napra írjátok, fényképezitek mit csinál a picurotok.Nekem is van babanaplom amibe beírom azokat az adatokat amik benne szerepelnek.

Én is igény szerint szoptattam,de egy idő után beállt kb.3 órai időközökre.Alexandra este 9-kor evett utoljára és ált. 5-6-ig végigaludta az éjszakát.Most még reggel, este és ha éjjel felébred akkor szopizik.Nem is tudom hogyan fog leszokni róla pedig lassan ideje lenne.Persze van amikor napközbe is kér és én nem tudok neki nemet mondani.
Mi 13 éve vagyunk együtt és 7 éve lesz júliusba ,hogy összeházasodtunk.

Esztermami, hogy bírod így a vége fele?

Reni, szuperek a képek látni, hogy anyudék is jól érezték magukat és a két boszid.

Szép délutánt nektek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília!Akkor a mese tárgytalan!Jó rég vagytok ti is együtt!
A barátnőm kislánya egy héttel fiatalabb a husinál és még ő is szopik,de menni fog bölibe és bajban vannak,hogy mi legyen,mert napközben is szokott kérni cicit!De szupi,hogy még mindíg szopizik!
Igen Lövőre jár tegnap kezdett!
Hát akivel nem vagyok hajlandó nagyon egy légtérben megmaradni az anyu böszme férje akitől remélem ebben az évben elvál!Mind a ketten válni akarnak anyu már fel is ajánlotta neki,hogy váljanak el,mert ez így egyiküknek sem jó+ a gyereknek sem!Főleg neki nem jó már ez a helyzet!Ő sem hülye látja,hogy valami már nem stimmel anyu már le is ült vele 1* beszélgetni,hogy nem mennek jól a dolgok köztük.Okos gyerek nem hiszem,hogy annyira megviselné a dolog elvégre már nagyfiú(11 éves lesz szeptemberben)!
Hát így állunk mi ezért a bátyámnál alszom Cenken ha anyu nem lesz otthon!
Vendég

1 hétig szándékozom maradni Sopiba aztán jövünk,mert megyek vezetni!Igen a fele pénz a miénk a Balázsnak van egy öccse!
Vendég

Nos elfogyott a türelmem és 4-óra főzés után lezártam ezt a marha tyukot! :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

marha tik?? akkor abból marhahús leves lett volna? :lol:

katus,
az a vénes, kurvás, vén-kurvás tikos dolog: :lol: :lol: :lol: ejnye... :D

zília,
köszönjük! :) szeretünk itt lakni, örülök, hogy dorka vidéki levegőt szí magába! :lol: gumicsimmás kis parasztlány azért remélem nem lesz. :lol:

KépKép
viol81

viol vagyok, hehehehe, megvan az avatar-képed gabó! pá! :) na és milyen lett a tik? mondott vmit? pl kityrákotty? :lol:
Vendég

Viol, gumicsizmás kis parasztlányt én se szeretnék Alexandrából ,de én is örülök, hogy vidéken lakunk.

Gabó, leközelebb az ilyen"marha tyukot " főzd kuktába akkor hamarabb megpuhul én is ott szoktam és forrástól számítva kb. 35-40 percig bitos ami biztos alapon.Anyukádnak ez a 2.házassága? Ha nem mennek jól a dolgok közöttük akkor már csak a gyerkőc érdekében is jobb ha elvállna az útjaik az én szüleim is elváltak tapasztalat.

Zília

Kép
kertész ákosné

zília,
mi korábban sopronban laktunk, akkor még tini voltam, ki is akadtam, amikor falura kellett költözni, mert ugye vidéken akkor szerintem csak falusi parasztok laktak én meg ugyebár városi fruska voltam, még a buszvég is parasztelosztó néven futott nálam... :oops: :P aztán megszoktam, megszerettm, megismertem a párom, most pedig vissza se mennék! :D :wink:

KépKép
viol81

katus,
vmikor említetted, hogy tesód vmilyen vizsgálat eredményét várja. ct vagy mr vagy nemtom. minden rendben vele?

cajok,
nekem meg keresztapámat műtik ma szombathelyen. találtak egy daganatot a nyelőcsöve mellett vagy rajt, nemtom pontosan. azt mondták, ha minden jól megy és le tudják szedni, akkor is kb 3 órás műtét. ha nem tudják leszedni, továbbmennek, kivágják a nyelőcsövének azt a részét, ahol a daganat van és vhogyan - ezt sem tudom hogyan - a gyomra egy részét teszik fel oda, vagy abból vesznek ki egy részt és csinálnak belőle nyelőcsövet, valami ilyesmi. de azt is elmondta a doki kerek-perec, hogy 4-5 % az ilyen vagy ehhez hasonló esetkben a műtéti halálozás...
a szhelyi kórház meg... állítólag tök rom az egész. hideg van mindenhol, még a fürdőben is... :? itt tart a magyar eü... nesze neked vizitdíj... de no további comment

KépKép
viol81

Sziasztok.

Az én szüleim is elváltak.2-szer is.Mármint egymástól 2-szer. :D

Bence is pohárból iszik,olyanból aminek 2 füle van.Az utcán meg sportkupakos üvegből.Nincs is cumisüvegünk.

Katus,nekünk a 8-a nem jó,a többi nap igen.12 meg tökéletes :D

Zília,mi is 7 éve lesz,hogy összeházasodtunk,mi 15 éve vagyunk együtt.Mivel 30 éves vagyok,az életem felét a férjemmel töltöttem!

Ma én is a suli miatt mérgelődöm.Hallottatok már ilyet,hogy kötelező a rajzversenyre jelentkezni?Isti marhára nem tud rajzolni,nem is szeret,erre az of. ráerőlteti.A bioptron lámpáról kell rajzolni és muszáj mindenkinek,mert az iskolák között 50.000 ft-ot sorsolnak ki.

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?