Amica,
én is csak azt tudom írni mint a többiek, egyrészt gyönyörűek a gyerekek, és tényleg nagyon szép ez a kép róluk!!!! Ma láttam egy műsort a realityn, ikerterhesekről volt szó, akik 3-4 gyermekkel tértek haza, mutattak részleteket egészen pár éves korukig a hétköznapjaikból. Hát az nekem a vég lenne, de szerintem arra se lennék képes amit te csinálsz 3 gyerekkel!!
Sőt talán még nehezebb is, mert mindegyiknek mások az igényei a korkülönbség miatt. Ebbe mindig azt hiszi az ember, hogy bele tud gondolni, el tudja képzelni, de amikor látja is, mint én ma a tv-be akkor bummm, már jobban átéli!!!! Azt hiszem nekem elég lesz bőven 2 gyerek!
Kettő viszont mindenképpen!!
Ez persze minden 3 vagy több gyermekes anyukának szól!! (Szemizo
) Bocs hosszú lett a véleményem!
Anikó,
Nagyon ügyes Kincső!!!!
És biztos nagyon fogja értékelni amikor felnőtt lesz, hogy írtad minden kis mozzanatát!! Anyum is feljegyzett egy-két dolgot, de nem sokat, mégis olyan jó olvasgatni!!! Én meg emiatt vagyok fényképezőgép mániás
, napokra van osztva a mappák a számítógépen, mert biztos ő egyszer örülni fog neki!!
Megköszönném ha mejd megnézed nekem mikor nevetett nagyot!! Nagyon kíváncsi vagyok!!
Gabó,
és ebből már kaptok egy helyes kis otthont?? Gondolom ott sokkal olcsóbbak az ingatlanok!! Itthon max egy dohos, penészes, egyszobás, öreg lakásra lenne elég, amit még fel is kéne újítani!
Igen: Nálunk a lépcsőház közös, mi vagyunk anyósomék fölött. Suttogom :
hetente kétszer talán ha benézünk anyósomhoz egy kávé alatt megkérdezni hogy van, meg vasárnap általában ott ebédelünk, de pl tegnap se voltunk ebédelni. Most pénteken néztünk be 10 percre utoljára. Én 3,5 éve élek itt, de ha azt mondom 10-szer voltak nálunk akkor asszem sokat is saccolok, az is csak karácsony,szülinap... Pedig jól megvagyunk ám!!
Nyugdíjasok mind a ketten, egyik se dolgozik már.
Látni, hogy volt egy kis időm mi??