Sziasztok!
Sajnos ez a mai nap nem ígérkezik valami szépnek, legalábbis ami az időjárást illeti, ugyanis esik az eső és borult az ég.
Bár már korántsem esik annyira, mint amikor felkeltem Jocinak "reggelit" csinálni, úgyhogy látok egy kis reményt rá, hogy délután azért lesz lehetőségünk egy sétára.
Szombaton a férjem dolgozott, de tegnapra adott egy pihenőnapot magának, így délelőtt elmentünk bevásárolni, ahová Jocit is vittük magunkkal, a hordozóban ült a bevásárlókocsi "tetején" és a vásárlás vége felé olyan "koncertet" adott, hogy mindenki minket nézett. Sikongatott, kiabált, de csak úgy játékból, a saját örömére.
Délután aztán a férjem nővére jött látogatóba a vőlegényével, de nem maradtak sokáig, így aztán jutott egymásra is egy kis időnk.
Emőke: Remélem Krisztián azóta már sokkal jobban van! Szegénykének nem telt valami boldogan a 9. hófordulója! Mindenképpen írd meg, hogy mit mondott az orvos, ha akad pár szabad perced!
Bogyó: Örülök, hogy Dávidnak pozitívan változtak a szokásai! Maradjon is így!
Ami az összehasonlítgatást illeti, természetes, hogy az anyukák egy-egy találkozáskor érdeklődnek egymása babája felől, de én is találkoztam olyannal, aki eléggé félre nem érthető módon ecsetelgette, hogy az ő csemetéje már ezt is tudja, meg azt is tudja, bezzeg az enyém.....! Szóval tényleg vannak, akik szeretnek kérkedni! És bár tudom, hogy a babák nem fejlődnek egyforma ütemben, de azért mégis rosszul esik, mikor valaki azt érzékelteti, hogy az enyém "le van maradva"!
Kriszta: Jó, hogy hírt adtál Ilikéről, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vannak! Ami az olcsó gyógyszert illeti, én is teljesen kiakadtam, amikor meghallottam, hogy az orvosok kötelesek azt felírni, még akkor is, ha az kevésbé hatásos, mint a drágább! Az biztos, hogy aki ezt kitalálta, az sohasem beteg!
D. Andi: Nagyon jók a képek, amiket feltettél! Nagy élmény lehetett mindnyájatok számára a síelés. A kis Nora milyen édesdeden alszik, miközben a bátyja ilyen nagy izgalmakon megy keresztül!
Edith: Nektek aztán jó mozgalmas hétvégétek volt! Nem unatkoztatok egy percig sem!
Mikor végzik el Krisztánál a vizsgálatokat? (vérvétel, garatváladék)
Most mennem kell, mert Joci felébredt. Később még jövök.
Puszi: