Új privát üzeneted érkezett!

Emôke:
elhiszem, hogy ilyen körülmények között vártok még. Remélem, hogy az élet is olcsóbb ott, ha már ilyen alacsonyak a fizetések!

Etterke:
Én sem bírok a napi teendôkkel. Most is csak azért nem dolgozom, mert egyszerüen kipurcantam! Várom férjemet az ebéddel. Tök jó, hogy Réka így szereti a gyerekeket. Mi sajnos elég kevéssel találkozunk, mert ebben a hidegben nem jár senki játszótérre.

D.Andi:
jók a képek rólad! Eleonora is nagyon aranyos rajta!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Jocinak reggelre került néhány "bogyó" a pelusába! Remélem nem kínozza majd meg a folytatás sem! :?

Zsuzsi: Joci is odavan a zsinórokért és a konnektorokért :!: :shock: Ez utóbbi különösen aggaszt engem, mindenképpen veszek a hétvégén olyan védőbigyókat bele, addig is mindig eléteszek valamit, hogy ne lássa és ne akarjon odamenni.

Sancsi: Gondolok ma rád!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Hellóka!!

Nagyon jól sikerült a tegnapi babatali!!!!
Jól éreztük magunkat!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Rita is megtapasztalhatta kicsit az anyósom 'külön világát'!!!! :twisted: :twisted: Hát ez van srácok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Íme néhány bizonyíték: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Edit Te kérdezted a jogsit? Hát nem olcsó, bár szerintem nálatok biztos kevesebb mint nálunk!
Az iskolának 103.200.- at fizetek be, plusz vettem egy kresz könyvet, az volt 1600.- és a háziorvosnak még nem tudom pontosan 5-6000.-et kell fizetni, amikor kiadja az alkalmasságimat!
Ja és nekem még az eü-gyi le is marad az érettségim miatt!!! Annak is lenne még pár ezres vizsgadíja!
Szóval nem olcsó! :evil: :evil: :evil: :evil: Ja és akkro nem buktam meg semmiből!!! :| :| :|

Sancsi-Rita-Mi talit remélem azért hamarosan összehozzuk!!!! Kíváncsi vagyok Enéhre is nagyon!!!!
Tomi állandóan húzta volna Gery haját, na Ritáéról már ne is beszéljük! :roll: :roll:
Amúgy a két gyerek természetleg szerintem ég és föld! Tomi sokkal nyugisabb! Ha Rita lerakja akárhova akkor Ő ott is marad! Na nálunk ez nem így megy, néha a pelenkába tétel is kész gyötrelem, Tomi meg úgy tűri, olyan nyugis aözben is!!!!! :lol: :lol: :lol:
De édesek voltak nagyon együtt!!!! Jó volt nagyon, hogy itt voltak!!!! :lol: :lol: :lol:
Na most megyek, lemarkolok egy kis lóvét aztán befizetem a csekket a jogsira. :?

Sudi És

Kép
Kép
sudi

JAj, Lányok! Én még mindig nem vagyok jól bele! Képzeljétek, Kriszta majdnem megfulladt!
A tízóraiját készítettem, ő az etetőszékben, és gondoltam, falatozzon, amíg elkészül. Szépen elszopogatott egy cikk narancsot, néhány szem kukoricapelyhet, és egy darab banánt is adtam aztán a kezébe. ott voltam mellette, nem gondoltam rosszra. Eszegette a banánt, és egyszercsak akkora darabka maradt, hogy bedugta egyből a szájába. Rögtön odamentem, és nem úgy nzett ki, hoyg baj lenne. Még nevetett is. És egyszercsak kidülledtek a szemei. Hamar kikaptam a székből, ütögetni kezdtem tarkóját, de mg mindig nem jött ki. Sírni kezdett, de nem jött hang a torkán, csak ijedt, kékes volt az arca. A tenyeremre fektettem a mellkasával és ütni kezdtem szbályosan. Így aztán egy-kettőre 4!!! darabban kijött a banáűn. Hát én akkor úgy ellágyultam, minden erő kiment belőlem. Még most is reszketek, pedig már jó idő eltelt azóta.
A föld alá tudnék süllyedni szégyenemben. mert én vagyok a hibás. El kellett volna venne azta darabot tőle.
Annyira szégyellem magam és annyira félek. Mi lett volna, ha... Meg sem tudok bocsátani magamnak soha.

Ne haragudjatok, most nem tudok többet írni. Kellemes hétvgét mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith: Ne ostorozd magad! Szerencsére semmi baj nem történt! Nagyon jól helytálltál az adott pillanatban! Én lehet kétségbeestem volna és nem tudtam mit kell tenni! Pihenj a hétvégén!

Riti, Sudi: Nagyon édesek a fiúk! Tök jó, hogy tudtok gyakran talizni és a babák is jól kijönnek! Ilyenkor ti is kikapcsolódtok és olyan dolgokat is emg tudtok beszélni, amilyen téma esetleg nem merült itt fel. Ilyenkor látja az ember másképpen a saját gyerekét és össze tudja hasonlítani pl: Gery sokkal mozgékonyabb! Jól látom, hogy Tomi sokkal magasabb? :roll:

Riti, Zsuzsi: egyik ismerősöm kisfia kb 9 hónapos még éjjel egyszer még szopizik. Mostanában viszont 2 óránként kell és enni akar, pedig este jól lakik tutira és sajnos a cumi, víz, simogatás trükk nem jött be éjjel, csak a cici kell neki. ÉN azt mondtam, biztos valami most megzavarja, vagy valami változás van a kis életében azért szopiik éjjel többször. Nálatok is volt ilyen időszak, nem? :roll: Aztán idővel helyre állt a rend, nem? Mit javasoltok neki?

Holnap talán megvesszük Rékának a következő autósülést. Ti milyet vettetek? Mire figyeljünk?

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Túl vagyok a szemészeten!
Qrva xar volt (bocsi). Részleteket majd máskor.

Most megyek, lefekszem kiscsaládom mellé.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Sancsi! Szegénykém, remélem hamar rendbejössz, majd mesélj! :cry: :cry: De legalább túl vagy rajta! :) :)

Etterke! Bizony jó, hogy így tudunk talizni, bár mi is elég messze vagyunk SAJNA egymástól, többször is összefuthatnánk!!!!!!
Igen Tomi magasabb, ugyanúgy mint az apukája is magasabb Gery apukájánál! :lol: :lol: Igen és Tomi nehezebb is, de Ő kevesebbet is mozog mint Gery! Pedig kb ugyan annyit esznek is ráadásul, csak Gery le is ugrálja! :lol: :lol: Hú de sokszor mit meg nem adnék, ha Gery legalább egy 5 percre megülne egy helyben!!!!! :roll: :roll: :roll:
De nagyon édes Tomika!!! Ő elaludt délután a járókában, Gery meg az ágyacskájában. Egyszerre volt horpasztás, mi meg kint csacsogtunk Ritával!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan jó volt!!!!!!!!
Igaz Rita??!!!! :lol: :lol: :lol:

Na most mennem kell, majd jövök még...

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Sancsi, örülök, hogy túlvagy a szemészeten!

Edit!
Ilyen sajna előfordul, a lényeg, hogy ilyenkor az embernek ott legyen az esze, és cselekedjen!

Igen nagyon jó volt találkozni!!!! :D :D :D
Sudi csinált somólit is, meg ebédre bolognait, nagyon fini volt.
(Most éhes vagyok)
Nem csinálok semmit, Tomi elaludt,én filmet kezdtem nézni.

Én nem szeretem ezt a hasonlítgatást. Lehet, hogy valakinek rosszul esik, és igazán semmi értelme. Nem arra megy ki a dolog, hogy kinek szuperebb a gyereke, persze, mindenki büszke a magáéra, de kár hasonlítgatni. Én ettől rosszul érzem magam.
Most mi van, ha Gery alacsonyabb, mint Tomi, vagy Tomi még csak úgy megy, ha fogja a kezem, Gery meg már tök jól skerázik :D . Egy-két hónap, és elmúlnak ezek a különbségek.
És nem csak köztünk értem, hanem úgy általában.

Szóval nagyon jó volt, kiváncsi voltam, mit szólnak egymáshoz a srácok, de a hajhúzástól eltekintve tök jól elvoltak.

Jó a hajam a képeken :D :D :D

Sem oda, sem visszafelé nem jó helyen kanyarodtam le, de egykét tiszteletkör után azért rákerültem a helyes útra.
Nem vagyok nagy gyakorlott pesti vezető, de mostmár nem félek.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Rita!
Én sem szeretem ezt az összehasonlítgatást, már az elejétől fogva!
Amikor lementem régebben sétálni Geryvel, akkor is sok kismamával beszélgettünk, és a hideg rázott azoktól, akik egyből arra voltak kíváncsiak, hogy hány kiló és hány centi a Gery, mekkora volt mikor született és miért és bla bla! Na ezeket utána nagy ívben elkerültem!!!!!! :twisted: :twisted:
Én itt se nagyon akarom sosme leírni, hogy mi volt épp a havi mérlegelés vége, és nem azért mert Gery kisebb esetleg mint a többi, qrvára nem érdekel ez, hanem mert sokszor valaki egyből kontráz, hogy az Ő gyereke mekkora. És nem konkrétan utal arra, hogy Gery miatt írja az Ő adatait, de mégis valahoigy ez jön le!!!! Főleg mikor egyből az írásom után írja valaki! Na mindegy, nem érdekes, ez van.

Edit!
Bizony akadnak ilyen balesetek, figyelni kell, főleg evésnél, amíg nem olyan ügyes a gyerek. Amúgy nagyon jó a babák reflexe, egy felnőtt ember kétszer olyan hamar fulladhat meg, mint egy kisgyermek! Ahogy nő az ember, a szervezete sajna egyre inkább "elfelejti" ezt az öklendezős reflexet..... :shock: :shock: :shock:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Újra itt!
Akkor a szemészet:
Beértem a kórházba, regisztráció, majd irány a szemészet. Portás bácsi nagyon kedves volt, készséggel segített, útba igazított.
Szemészeten beírtak a műtétre várók sorába, és kaptam egy köpenyt. Utána megnézett a dokinő, közölte hogy csak egy kis nyissz, és kész is lesz. Vártam vagy 10 percet, majd szóltak, hogy aki kisműtétre jött, az menjen a zöldruhás fiatalember után. Irány a műtő. Ott kaptunk (4en voltunk) a fejünkre műtős sapkát és a lábunkra műtős papucsot, majd a műtősfiú valamit belecsöpögtetett a szemünkbe (gondolom érzéstelenítőt). Nah, nekem ettől jól meg is fájdult a fejem-szemem. Utána várni kellett. Előttem megműtöttek egy idősebb nőt, majd jöttem én (a másik 2 embert, más orvos csinálta). Felfektettek az asztalra, kaptam a fejemre valami kendőfélét, olyat, amit úgy ragasztottak fel, hogy a jobb szemem kilátszott. Kérdezték kérek-e érzéstelenítőt, ugyanis kb.ugyanannyira fáj az érzéstelenítő, mit az, hogy leszedjék a szemölcsöt. Mondtam, hogy kérek, inkább! Az nagyon rossz volt, azt hittem a szemem is kiszúrják, ugyanis a szemhéjamba adták, de iszonyat volt. Ezután nekiesetek a szememnek. Levágták, és közölte a dokinő, hogy sajnos össze kell varrni, mert elégé vérzik. Még jó, hogy kértem érzéstelenítőt, igaz csak 1 öltésem van, az se nagyon látszik. Mindent éreztem, de nem fájt. Ennek örülök. Mi lett volna, ha nem kapok érzéstelenítőt. Akkor tuti fájt is volna. Mikor kész voltam, mondták hogy nem kell vele semmit se csinálni, a varrat majd kiesik magától. Mondanom sem kell, hogy alig bírtam lemászni a műtőasztalról, úgy remegtem. Kicsit leültem a műtő előtt, megvárni hogy megnyugodjak, majd irány haza. Hazafele jó kis hányingerem volt, meg fájt is a szemem, (most is szúr, mint a fene). Mire hazaértem be is lilult (gondolom az injekció helye), délutánra a lilaság befeketedett, most megint halványabb. Szerintem már túl vagyok a lila összes árnyalatán. Még jó, hogy nem nagyon feltűnő.
Annyiból jó, hogy hamar túl lettem rajta, de ha lehet, máskor bármiféle beavatkozást altatásban fogok kérni.

Nah! Ennyi horror mára elég.
Enéh ma 10-ig aludt! Apjának nem sok dolga volt vele, addigra volt túl a reggelin pelenkázáson, mire hazaértem. Persze délután ne aludt, ezért este 6-kor mát nyűgös volt. Olyankor verekszik, meg a legújabb szokása, hogy leteszi a buksiját a szőnyegre, fenekét az égbe emeli, és tolja magát előre. Nagyon aranyos, de ilyenkor mindig attól félek, hogy felégeti a kis bőrét a szőnyeggel.

Rita-Sudi!
Jók lettek a képek! Remélem hamarosan összejön a 3-as (9-es) tali is.
Hajhúzás! Ha találkozunk, Tominak lesz mit húznia. Enéhjé olyan hosszú, hogy már copfba fogom.

Edith!
Remélem már megnyugodtál. Sajnos az ilyen baleseteket nem nagyon lehet kivédeni, max úgy hogy nem kap nagy falatokat a gyerek. Szerencsére Enéh már elég biztonsággal eszik, de apja azért ki szokott bukni, ha 1-1 nagyobb falatot egybe bekap.

Ebben a gyerekek hasonlítgatásában nekem is volt-van részem! No comment! Úúúúúúútálom!

Nah megyek, kell még írnom pár mailt!

Mindenkinek jó 7végét, én nem leszek, megint megyünk Veszprémbe.

De hogy ne hiányozzunk, teszek fel pár képet! :lol:

Copfoska:
Kép

2 copfos:
Kép

Copfok után:
Kép

Mi, ketten:

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Szia Sancsi!!!!!

Hú nem semmi a műtéted!!!!! :shock: :shock: :shock: Én is nagyon paráznék, mikor látom ahogy közeledik egy tű a szemem felé, brrrr., belegondolni is rossz!!! Szegénykém, és hogy egyedül!!
Most ezsembe juttattad a mandula műtétemet. kb 3 éve volt, de már biztos meséltem, na az esküszöm szarabb volt mint a szülésem!!! Én se kértem altatást, gondoltam mi az nekem egy kis mandulaműtét!! Aha, tök szar volt.
Na a lényeg, hogy túl vagy az egészen!!! :lol: :lol: :lol:
Copfos Enéh annyira de annyira cuki, hogy nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tündéri a képeken és nagyon hasonlít rád! A legjobb a copfok után!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó hétvégét Nektek, jó pihenést!!!!!!!

Gerynek jelntem kijött a 11. job alsó rágófoga! 8) :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Jah és Sancsi, végre egy friss avatar!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Tök furi még az új kép!!!! :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Sudi, Rita:
örülök, hogy jól sikerült a tali! Gery és Tomi olyan édesek együtt!! Ti pedig biztos jól kidumcsiztátok magatokat! :D

Sancsi:
Kész horror volt végigolvasni a mütétet! Remélem hamar rendbejön a szemed és nem lesz vele már semmi gond. Enéh iszonyú aranyos a képeken! Alig ismertem rá, olyan sokat nôtt!

Edith:
Elhiszem, hogy sokkolt Kriszta! Nagyon jól helytálltál és szerintem az ilyen helyzeteket nem nagyon lehet elkerülni. Alida miatt is olyan sokszor aggódom, olyan kis mohó. Remélem férjed már hazaért.

Etterke:
Alida is pont ezt csinálta az éjjel, kétóránként kelt és csak a cici nyugtatta meg. Nem tudok mit tanácsolni, remélem csak átmeneti.

Tôlem ma még vért is vettek, úgyhogy most már végképp kóválygok! Itt megint havazik egész nap, úgyhogy a tavasznak semmi esélye. :(

Szép hétvégét mindenkinek!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Sudi, tok jo, hogy tettel fel kepeket a talitokrol! Nagyon edik a fiuk!

Sancsi, gondoltam rad a szemmutet miatt. Nem irigyeltelek erte. Eszembe jutott az en szemmutetem. Az is borzalmas volt. Az a szornyuseges szag meg mindig az orromban van. Nekem lezeres mutetem volt es annal a szaruhartyat egetik lezerrel. Hat, a disznot amikor perzselik az nem ilyen budos. Nekem csak csepegtettek a szemembe, injekcio nem volt. Azota, ha barmilyen szemmutet van a tv-ben, azonnal kapcsolom el, nem birom nezni.
Eneh nagyon cuki a copfokkal!

Edith, tenyleg ne okold magad, barkivel elofordul az ilyesmi! Meg jo, hogy ilyen ugyesen megoldottad a helyzetet.

Zsuzsi, a kisagyra visszaterve, nalatok nem lehet kapni fogvedot ra? Angliaban mar minden kisagyat ugy arulnak, hogy van hozza muanyag fogvedo. Bar, ha a racsreszet ragja, akkor tenyleg nem lehet mit tenni.

Cs-ne Kati, ha Jocit ennyire erdeklik a konektorok, tenyleg erdemes vennetek bele olyan gyerek bizonsagi bigyot. Sot, ha majd a tetoter beepitesenel a villanyszereleshez juttok, lehet, hogy erdemes lenne mar eleve olyan dugaljakat venni, ami gyerekbiztos. Most mar ilyeneket is lehet kapni, bar lehet, hogy jonak osztom a tanacsokat, a ferjed biztosan kepben van.

Emoke, ertheto, hogy miert szeretnetek meg varni a kovetkezo babocaval. En egyebkent nagyon elcsodalkoztam az egyik angol szomszedunkon, mivel nagyon egymas utan szulte a ket babajat. Ha jol szamolom 14-15 honap van a ket baba kozott. A ket terhesseg kozott meg csak nem is tudott regeneralodni a szervezete. Naluk az anyagiak nem nagyon szamitottak, de azert en meg se vallaltam volna be a kovetkezo babat, ugy, hogy az elozot meg mindig szoptatom. Elegge leamortizalja a noi szervezetet. Persze orulok, mert igy az en lanyomnak lesz hasonlo koru jatszotarsa a kozvetlen kozelben, csak egy kicsit meglepodtem, amikor ujra kerekedett a pocakja.

Edith, nalad meg arra leszek nagyon kivancsi, hogy a kovetkezo pocakosodasodnal is lesz-e hanyingered. Azt mondjak minden terhesseg mas, ugyhogy lehet, hogy most majd elkerulnek a kellemetlensegek. En nagyon nem szeretnem, ha a kovetkezo babaval is igy megszenvednek az elso honapokban. Raadasul nekem el se mult a 12. heten. Ha jol emlekszem a 17. hettol multak el a rosszulleteim. :roll:

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Etterke:
Rékusnak boldog 11. hófordulót kívánok!! Ô lesz a következô szülinapos! :D :D :D

Olive:
Látom, otthon is éjszakázol! :lol: Én is csak 15 hónappal vagyok fiatalabb a nôvéremnél! Igaz, hogy az én anyám nem szoptatott, de szerintem nem volt így jó, úgy elnyomtuk a legidôsebb nôvéremmel ezt a nôvéremet. De hár persze errôl nem én tehetek...
Ágyrágás: az a gond, hogy nem is a tetejét rágja, hanem alatta. Nem is tudom, hogy tudta ott harapdálni. :shock: Így aztán nem is tudom az ágyában hagyni, kénytelen vagyok elaltatni és úgy betenni. Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de a tegnapi kakijában volt néhány fadarab. (bocs)

Lányok! Szerintetek mit csináljak? Alida szinte semmi kaját nem fogad el a cicin kívül! Amit kanállal kéne enni és pépes (tejpép, fôzelékek, reszelt alma), mindig visszautasítja! Kizárólag olyan ételt eszik meg, amit a kezébe vehet és darabos (banán, avokádó, alma), de az meg szerintem nem kielégítô. Most este is próbáltam neki tejpépet adni lefekvés elôtt, hogy akkor talán nem kel fel annyiszor az éjjel, de csak fintorgott egyet, összeszorította a száját és rázta a fejét. Mit csináljak? Ja, a mi kajánkból enne, de abból elég kevésszer kaphat...
zsuzsi 81

RÉKUSNAK NAGYON BOLDOG 11. HÓFORDULÓT KíVÁNOK!!!!!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hali!

Boldog hófordit Rékusnak!

Gery még alszik, Én meg szarrá aludtam magam!!!!Este 10-kor lefeküdtem és most 9-kor keltem. MÁR FÁJ A FEJEM!!! :? :?

Gery is rágta egy darabig az ágya szélét, látszik is belül néhol, ahogy lekoptatta a festéket a kis fogaival! :? :? Zszsi, majd leszokik róla Alida, szerintem mikor jó sok foga lesz már!!! KITARTÁS!! Gery még most is nagyon harapós, pedig a 11. foga is kint van! Legjobban engem szeret harapni, gyakran úgy érzem ez már a puszi, mert van, hogy nagyra nyitja a száját, és rácuppan az arcomra és tátog nekem, de nem harap, csak nyálaz. Na azt hiszem ez nála a puszi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Evés! Gery is sokszor nagyon nehezen eszik! A tejpépes korszak nálunk jó egy hónapja lecsengett már! :( Amennyire szerette, most annyira utálja! Érdekes! Próbálj csalni Alidánál, esetleg próbáld azt, hogy mintha Te is az Ő kajáját ennéd, és úgy adod a szájába. Nálam is volt, hogy kész volt a kaja, nem kellett, kiköpködte, és ment is a kukába az egész. Éhen nem fog maradni Alida, Ő most még cicizni akar, akkor tegye! Úgyis Ő dönti el, hogy mit akar. Lehet egy hónap mulva, meg már a cici nem kell neki annyira, hanem a rágni való más kaja!!!Amit megeszik, azt add neki! Vagy még ezekhez a gyümikhez keverj krumplit meg husit. Kezébe a gyümi, és minden 2. 3. falatot, pl a husit Te adod a szájába kanállal. Így próbáltad már? Türelemjáték az biztos, én sokszor éreztem már az etetőszékkel szemben, hogy konkrétan ŐSZÜLÖK!!!!!! Néha már apa jöt, és szólt Geryre, hogy "ne borbítsd ki anyát"!!!!! :lol: :lol: :lol:

Konektor: Gery szerencsére nem érdeklődik irántuk. Igaz nálunk a lakásban nem nagyon van szabadon egy sem, de amikor "rátalált" az egyik elérhetőre, azt mondig kihúzta, meg babrálta, de Én annyiszor rászoltam, sőt volt hogy rá is csaptam kicsit a kezére. E téren nem voltam engedékeny, és lám, már rá se néz a konektorokra, nem érdekli! Amikor a bölcsiben voiltunk beiratkozni, a másik babával a házból, aki 4 hóval idősebb Gerytől, nos az akisfiú egyből ment a konektorhoz, Gery rá se nézett! :shock: :shock: :shock:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Sógorom visszajött és hozott Jocinak két kiscipőt, amiket anyósom küldött. Az egyik bentre való, olyan mamusz-féle, a másik utcai, de még nagy rá egy kicsit. Végülis mindegy, mert még úgysem tud járni. Arra viszont nagyon jó mindkettő, hogy ahogy Sudi is tanácsolta korábban, szokja meg, hogy a lábán van. Egyelőre úgy tűnik, hogy különösebben nem foglalkoztatja Jocit, hogy rajta van.

Edith: Rettenetes pillanatokat élhettél át tegnap, de én is csak azt tudom mondani, hogy ne okold magad, hiszen végeredményben a te gyors közbeavatkozásodnak és lélekjelenlétednek köszönhető, hogy nem történt tragédia!

Sudi, Rita: Örülök, hogy jól sikerült a találkozótok! A képek is azt tanúsítják, hogy nagyon kellemes hangulatban telt! A két kissrác pedig nagyon édes együtt! :D

Sancsi: Jó, hogy túlvagy ezen a tortúrán! Én is izgulok, hogy mi lesz, ha a bőrgyógyász azt mondja, hogy vetessem le azt az anyajegyet. Mondjuk nekem azért biztosan "jobb" lesz, mint neked, hiszen a szemkörnyék borzasztóan érzékeny! Enéh tündéri a képeken! :D

Zsuzsi: A etetéssel kapcsolatos kérdésben én is osztom Sudi véleményét. Más ötletem nincsen sajnos. :?

Olive: Köszi a tippet a konnektorra! Tényleg érdemes lenne majd "gyerekbiztosat" vennünk, hiszen ha lesz következő babánk, akkor ő már úgyis az új lakásunkba érkezik. Nem válaszoltál a kérdésemre, hogy pontosan mikorra vagy kiírva szülni?

Sudi: Gerynek gratulálok a 11. fogacskához! Neked pedig sok sikert a autóvezetői tanfolyamhoz! :D

Etterke: Rékusnak nagyon boldog 11. hófordulót! Mindjárt készülhetsz az 1. szülinapjára! :D

Beuci: Megkaptam a képeket a kis Dominikról! Nagyon szép kisfiú! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Most csak egy percem van, de gyorsan valszolok Katinak, mielott megint kimenne a fejembol. Marcius 27-re vagyok kiirva. Jo lenne, ha a baboca egy kicsit varna, mert a ferjem csak apr. elsejen tud jonni. Bar az meg vicces lenne, ha 27-en szuletne, mivel a hozzam legkozelebb allo unokatesom is marc. 27-en szuletett. :lol:

Most mennem kell, mert meg mindig nagy itthon a kupi es holnap jon az egyik pesti baratnom a ferjevel es a babocajukkal latogatoba.

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést! Lassan egy éves Réka!

Sancsi: Örülök, hogy túl vagy a műtéten! Enéh nagyon cukor!

Zsuzsi: Az ismerősöméknél is sajnos ez a gond, hogy a cicin kívül nem akar mást és kb egyidős a kisfiú Alidával. Csak darabosat akar enni, eszik picit aztán szopizik még utána. Nappal nem is lenne gond, de éjjel kétóránként már elég fárasztó. Sajnálom, hogy nálatok is így alakult. Ötletem nincs, ő legutóbb amikor náluk voltunk sütött Gergőnek csirkemellet és főzött rizst és azt vágta össze neki és abból falatozott. A kenyeret és paradicsomot is kézbe veszi és megeszi. Remélem az csak átmeneti!

Kép
Kép
etterke

Képzeljétek, bejelölt az iwiw-en a szülész-nőgyógyászom! :shock: És az ismerősei között megtaláltam egy csomó mindenkit, akivel annak idején Joci születésekor kapcsolatom volt: a szülésznőt, aki éppen akkor volt ügyeletben, az ügyeletes orvost, aki addig foglalkozott velem, míg a saját orvosom meg nem érkezett és a gyerekorvost az újszülöttosztályról! :D Olyan kellemes nosztalgikus érzés öntött el már megint! :cry: :D

Olive: Szorítok nektek, hogy úgy legyen, ahogy szeretnétek és a kislányotok megvárja az apukája érkezését! :D

Most megyünk Jocival sétálni, férjem szigetel a sógorommal, holnap viszont már Józsi is pihen és úgy néz ki, hogy hozzánk is érkeznek vasárnap vendégek, úgyhogy még takarítanom is kell ma. :x

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Majd meg kesobb irok most jottunk haza es agyba kell dugnom a koszos fiamat!

Ez a mai kep roluk.Most csak Norat kuldom a tobbit kesobb!

Ossze vagyok fagyva :evil: :evil: :evil:

REKA BOLDOG 11-ik HOFORDULOT KIVANUNK NEKED!!!!
De jo mar ti is lassan egy evesek lesztek!!! :P Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Edith:Sajnalom a tegnapi balesetett!Megnyugodtal?
Jo hogy tudtal gondolkozni es cselekedtel.Kriszta jol van?

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sancsi:Nem semmi volt a napod!Igy mar erttem miert mondtad nem szereted a szemeszetet.En valamit nem jol ertettem BOCSI!!!!!!!!!!!!
Jobbulast kivanunk neked.
Nagyon aranyos a lanyotok.A frizuraja nekem nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: Jo hetvegi pihenest kivanok nektek!

Sudi,Rita:Jol neznek ki egyutt a gyerekek.De jo nektek hogy tudtok talalkozni!Tudjatok az meg most nem szamit hogy az egyik kisebb mint a masik.Mikor Levi kicsi volt o volt a legnagyobb most meg o a leg kisebb mindenki kozt majdnem.Dima a fele nem volt Levinek soha pedig idosebb majdnem het honappal!Na most mikor lattam nem ismertem meg,ha nem Nada???????????Elmentem volna melette egy az egyben!

Olive:Mi is szurkolunk nektek hogy a baba megvarja az apukajat!Mar tudjatok hogy fogjak hivni?

Zsuzsi:Alida meg eszi a kisagyat?Lehet a Sudinek igaza van,ha tobb foga lesz abba hagyja a harabdalast.

Mi ma voltunk sielni.Vagyis vegul csak Levente mert nekem maradt a babakocsi Rom meg tanitotta Levit!Holnap ha minden jo lesz megent megyunk.Csinaltunk kepeket a nagy esesekrol :lol:!
Levinek nagyon tetszet de a multkori baleset miat felt eleinte.
Inkabb holnap kuldom a kepeket mert olyan faradt vagyok hogy nem birok nezni a gep meg csiga lassu!!! :evil: :evil: :evil:

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!

Rékusnak boldog hófordulót kívánok!

Gerynek gratulálok az új fogacskához. Jó gyorsan bújkálnak ki itt a fogacskák!

Sancsi, örülök, hogy túl vagy a szemészeten!
Nagyon édi Enéh! Már alig várom, hogy személyesen is megismerjem.

DAndi, Nora nagyon aranyos. Eszemben, volt, hogy most volt a névnapja szerdán. Boldog névnapot kívánok.
Van egy ismerősöm, ő is Eleonóra, és Elli-nek becézik, nekem az nagyon tetszik.

Mindenkinek jó hétvégét!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Zsuzsi: Ma voltunk egy bababoltban és láttam olyan rácsvédőt, amit a matractól egészes a rács tetejéig ér, talán így nem lenne elérhető Alida számára, vagy esetéeg próbálj színes kendőt tekerni rá, biztos szívesen nézegeti és rágni sem tudja :roll: :lol:

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Köszi a sok tanácsot!

Sudi: jó ötleteket adtál. Most még várakozó állásponton vagyok, nem akarom beleerôltetni sem a kaját, nehogy megutálja az evést. Az biztos, hogy nem éhezik Alida, elég sok hurkácskája van még. :lol: Valahol meg azt olvastam, hogy ha a babát rendszeresen kínáljuk különféle ételekkel, akkor biztos nem éhezik. Mindenesetre a fortélyaid jól jöhetnek még késôbb.

Etterke:
Köszi Neked is, az a gond, hogy Alida a másik végét rágja az ágynak, amelyik rövidebb (tehát nem a rácsoknál, hanem ahol tömör a fa). Most nem is rakom bele, csak ha alszik, remélem elôbb-utóbb elfelejti.

Most megyek is, mert hazajött a férjem. :D
zsuzsi 81

Jo reggelt mindenkinek!
Az este Bettivel irogattunk!Nagyon jo volt ujra (beszelni vele)Megha irason keresztul is! :P :D :P

En is Ellennek szoktam becezni itt mert az Eleonorat nem nagyon ismerik!

Az igert kepek!

Levente igy kezdte morcosan: Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Itt mar batrabb volt :D

Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

A nagy esesek!

Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

A nagy esesek amik ngyon tetszetek neki vegul! Kép
Kép

Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Ez meg Norika kit nem zavart a zaj es nyugodtan aludt! Kép

A ferjem tanitsa Levit. Kép

Igy telt el tegnap a napunk.Ossze fagyva jottunk haza,utana meg en es Levi elmentunk boltb.Jot tett Levinek ez a hosszu kiranduas mert furdes utan rogton elaludt!!!! :D :D :D
Puszi mindenkinek.
Kellemes pihenest babaknak es anyukaknak is!!!!!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok.

Mi már kezdünk kilábalni a betegségből,de nem akarom elkiabálni.Az olcsóbb gyógyszer miatt nem gyógyult ki Emese a betegségből.Mire észhez kaptunk már a feje a nyaka és a gyomra is tökre be volt gyulladva!!!Jó ez az olcsó gyógyszer !!!!Annak a hülye Gyurcsánynak :evil:
Panaszra meg menjek ahova akarok

Na mindegy.

Xéni már nem beteg.Pisti is kezd kilábalni,de ő is így jár ,mint Emese.Nem volt jó a hatóanyag,amit először felírtak.Így neki a nyelőcsöve gyulladt végig be.

Én meg elvagyok,a dokinkhoz nem jutottam ki.Ez van.Ápolónő lettem.

Gyönyörűek a babák.Lassan öregnek érzem itt magam.

Ilike üzeni:

Jól vannak,egy kedves családhoz költöztek ott a faluban ,ahol laktak.Megvannak.Nem betegek.

Nem értem én ezt a világot!Egyre több ember kapcsolata megy tönkre.Valahogy nincs türelmük az embereknek egymáshoz???Vagy mi van ?Sajn nekem is van egy pár ilyen ismerősöm ,de őket sem értem.Remélem Ilikéjék sok erővel rendelkeznek,hogy talpon tudjon maradni.DE EZ NEM KÉTSÉGES,MERT ERŐS ÉS OKOS NŐ!!!!
A fiáról meg nem is beszélve,mert édes ,okos baba.

Na megyek,mert kajálni kéne.

Kellemes napot!

Kriszta

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok ám, csak nem mindíg van időm írni, de mindíg olvasok!
Dáviddal egyre könnyebbek a nappalok, és az éjszakák is! Már nem eszik olyan sűrűn, és ha ébren van már nem sír annyit! Most azt találtam ki, hogy beleteszem az autósülésbe, és abból nézi a tévét! Így el is van úgy fél órát! Már ez is haladás!

Edit, borzasztó amit írtál, de semmi okod hogy magadat hibáztasd emiatt! Nagyon helyén volt a lélekjelenléted! Én nem biztos hogy ilyen talpraesett lettem volna!

Olive: Már nagyon közel az idő! :lol: Drukkolok, hogy megvárja a kislány az apukáját!

ÖSSZEHASONLÍTGATÁS:
Szerintem ha valaki arról érdeklődik, hogy mennyivel született a baba, meg hány foga van, stb... Nem biztos hogy rosszindulatból teszi!
Legalábbis, Én is ha lemegyek a parkba, és találkozok egy ismeretlen kismamával egyből ez a téma. Mi másról beszélgethetnénk?

Zsuzsi: Addig jó, amíg kiürül a fadarab a gyomrából. Ez csak azért veszélyes, nehogy a szája belsejébe fúródjon a szálka!

Most mennem kell, mert felébredt a babám, és lassan megyünk a nagyszülőkhöz vidékre!

Szép vasárnapot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok:

Krisztián sajnos ma nagyon belázasodott és egyre kúszik feljebb a higany szála,úgy tűnik mindjárt mgyünk a készúltségre!!!!!!!!!!!
Szorítsatok!!!!!

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok mar megent itt vagyok!
Emoke:Adtal lazcsaillapitot Krisztianak?Nem segit az sem?:(
Bizom benne nem komoj baja van!Sok-sok gyogy puszit nektek!

Fel csalad alszik fele nekunk is beteg! :( :( :( Nem tudom meddig tart meg ez a natha???????????!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Ojan ideges vegyok hogy csak az...
Inkabb megyek lefekszem mert igy nem tudok irni sem!

Jo ejszakat mindenkinek!

Krisztian mihamarabb gyogyulj meg!Ez parancs!
:P

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Boldog hófordulót Krisztiánnak és mielőbbi gyógyulást!

Edith: Minden rendben? Megnyugodtál?

Kép
Kép
etterke

Szép jó reggelt mindenkinek!

Etterke, köszi az érdeklődést, aggódást, de jól vagyunk. Köszönöm mindenkinek a kedves bátorító szavakat, volt hatásuk :) és bár tudom, hogy igazatok van, nem tudtam nem hibáztatni magam. Sok baleset elkerülhetetlen, de ez az lett volna,, ha a lányom nem lett volna gyorsabb, mint én! :roll: Mindegy, szerencsére pénteken István is jóval előbb hazajött és segített a vigasztalásban, aztán meg... ment tovább az élet, mert mit tenni? kriszta szerencsére ugyanolyan virgonc, jókedvű mint mindig, úgyhogy megnyugodtam.

Ettől eltekintve, mégis vegyül üröm az örömbe, mert valami száraz hol halvány, hol égőpiros foltok jelennek meg a lábszárán, combján, amik ilyen.olyan krémekkel még nem múltak el. Így most állandó kakigyűjtésben vagyok (3 kell és még csak 2 van :oops: ) , hogy csináljunk egy székletvizsgálatot, mert a dokinő szerint vagy valamilyen felületi gomba lehet (mitől???? :shock: ) vay esetleg giliszta. Nos, és ha már belelendültünk, akkor egy vérképet és egy garatváladékot is nézetünk-csináltatunk, egyéves kora körül amúgy is esedékes lenne egy ilyesmi, úgyhogy egy kcisit előrehozzuk. Úgy sajnálom, hogy megszúrassam, de azért sokal nyugodtabb lennék, ha tudom, hogy semmi más baja nincs.

A hétvégénk jól telt, sőt, bolond embereknek csakis bolondul telhetett. :shock: :D :lol:
Szombaton, képzeljétek, megismertem személyesen az első netes ismerősömet. :) Az egyik nő a fogyis topikból és a férje látogatott Vásárhelyre, és taliztunk, dumcsiztunk vagy kétórácskát. NAgyon jó volt. MAjd délután IStvánék zenepróbáltak, én meg Krisztával és a zenésztárs feleségével szórakoztam, együtt főztünk, vacsiztunk. Jó volt a hangulat.

Tegnap Kriszta nagyon álomszuszék volt, de. 11 előtt már ismét álmos volt. Elaludt, azalatt mi töprengtünk, mit csináljunk, és úgy döntöttünk , hoyg lustizunk. Mikor felkelt kriszta mégis azt mondtuk, hoyg na, menjünk a városba kajálni, most ne álljunk neki főzni. Aztán el is jutottunk kb. 1 km-re otthonról egy városi étterembe, de 60 km-es kerülővel. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Elindultunk egy üdülővárosba, de félúton jutott eszébe IStvánnak, hoyg nincs nála a pénztárcája. Se pénz, se jogsi, se egyéb iratok, így nem fordultunk vissza, hanem egy másik, kevésbé forgalmas úton tértünk haza. Nálam azért szerencsére volt annyi pénz, hogy az ebédet mégis ki tudtuk fizetni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán véletlenül megláttuk kint az ismerőseinket, azt a csajt, aki 2 órával előttem szülte a kislányát, majd szobatársak lettünk, amikor visszakerültünk, és együtt is töltöttünk egy órácskát, és gyönyörködtünk a két egyidős, mégis oly különböző gyönyörű kislányban. (És nem hasonlítgattuk őket, mert mindkettő más-mást tudott, és ez így van rendjén, bár mi is megkérdeztük a magasságot és a fogak számát egymástól. :D :D :D :D :D :D )

D.Andi, nagyon jók a síezős képek! Levire úgy látszik, hoyg érvényes az "evés közben jön meg az étvágy" mondás! :) Ellen is nagyon édi az alvós képebn! remélem, neki is jót tett a friss levegős séta! :)

Emőke, boldg hófordulót Morzsikának utólag, és nagyon remélem, hoyg semmi rosszat nem mondtak az ügyeleten! :) HA van idpőd, gyere és számolj be.

Kriszta örülök, hoyg meggyógyultatok, bár szomorú, hoyg ilyen áron, amit leírtál. remélhetőleg véglegesen kigyógyultok, és többé ilyen félrekezelés nem fordul elő! :evil: :)

További szép napot mindenkienk! :)

JAj, Etterke, veletek álmodtam ma éjjel. Mi Kolozsváron jártunk, és ti is ott laktatok. :roll: :shock: Krisztának koszos lett a bodyja!!!!! és nem volt csereruhánk, ezért Rékustól szerettünk volna kölcsönözni. Meg is találtalak, a portás azt mondta az első emeleten laktok, de ott olyan sokan voltak a lakásokon kívül, hogy alig haladtunk, és sehol sem láttuk a neveteket. Aztán az egyik éakásba betörtek, és én biztos voltam benne, hoyg az a tietek,. de nem voltatok sehol, csak kiabáltam, kiabáltam, és végül sikerült is elfogni a betörőket, de veletek nem találkoztam. Sajnos, tiszta bodyt sem kaptam. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszika mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Sajnos ez a mai nap nem ígérkezik valami szépnek, legalábbis ami az időjárást illeti, ugyanis esik az eső és borult az ég. :cry: Bár már korántsem esik annyira, mint amikor felkeltem Jocinak "reggelit" csinálni, úgyhogy látok egy kis reményt rá, hogy délután azért lesz lehetőségünk egy sétára. :roll:
Szombaton a férjem dolgozott, de tegnapra adott egy pihenőnapot magának, így délelőtt elmentünk bevásárolni, ahová Jocit is vittük magunkkal, a hordozóban ült a bevásárlókocsi "tetején" és a vásárlás vége felé olyan "koncertet" adott, hogy mindenki minket nézett. Sikongatott, kiabált, de csak úgy játékból, a saját örömére. :lol: Délután aztán a férjem nővére jött látogatóba a vőlegényével, de nem maradtak sokáig, így aztán jutott egymásra is egy kis időnk. :)

Emőke: Remélem Krisztián azóta már sokkal jobban van! Szegénykének nem telt valami boldogan a 9. hófordulója! Mindenképpen írd meg, hogy mit mondott az orvos, ha akad pár szabad perced!

Bogyó: Örülök, hogy Dávidnak pozitívan változtak a szokásai! Maradjon is így! :D Ami az összehasonlítgatást illeti, természetes, hogy az anyukák egy-egy találkozáskor érdeklődnek egymása babája felől, de én is találkoztam olyannal, aki eléggé félre nem érthető módon ecsetelgette, hogy az ő csemetéje már ezt is tudja, meg azt is tudja, bezzeg az enyém.....! Szóval tényleg vannak, akik szeretnek kérkedni! És bár tudom, hogy a babák nem fejlődnek egyforma ütemben, de azért mégis rosszul esik, mikor valaki azt érzékelteti, hogy az enyém "le van maradva"!

Kriszta: Jó, hogy hírt adtál Ilikéről, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vannak! Ami az olcsó gyógyszert illeti, én is teljesen kiakadtam, amikor meghallottam, hogy az orvosok kötelesek azt felírni, még akkor is, ha az kevésbé hatásos, mint a drágább! Az biztos, hogy aki ezt kitalálta, az sohasem beteg! :evil:

D. Andi: Nagyon jók a képek, amiket feltettél! Nagy élmény lehetett mindnyájatok számára a síelés. A kis Nora milyen édesdeden alszik, miközben a bátyja ilyen nagy izgalmakon megy keresztül! :lol:

Edith: Nektek aztán jó mozgalmas hétvégétek volt! Nem unatkoztatok egy percig sem! :D Mikor végzik el Krisztánál a vizsgálatokat? (vérvétel, garatváladék)

Most mennem kell, mert Joci felébredt. Később még jövök.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok! Valaki eltud jönni a bababörzére március 11.-én? Jó lenne találkozni! :lol:

bogyo75

Krisztiánnak nagyon boldog hófordit és mielőbbi gyógyulást!!!!!

Jók a síelős képek nagyon, húú mennyi hóó!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Eleonóra meg nagyon kis édi, és már mekkora!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Én is így gondolom ahogy Kati, egyből kiérezni azt, hogy ki dicsekszik a gyereke dolgaival és ki az aki esetleg normálisan beszél róla. De azt akkor se szeretem, hogy minden alkalommal ezekről kelljen beszélgetni!!!!! MIÉRT??? Miért nem lehet másról? Mindenkivel megtörténnek otthon ugyan azok a pelenkázások, etetések stb stb, nem hiszem hogy valakit is őszintén érdekelne az, hogy más gyerekkel hogy zajlanak ezek a dolgok, meg hogy hányszor kaksizott aznap vagy ilyesmi! Aki ezt mondja az hazudik! Szerencsére itt az ltp-n sokkal több kismama van, akikkel nem ezekről, hanem bármi másról el tudok dumcsizni, ami kicsit kikapcsol.

Hát itt havas eső vagy ?jeges? kopogtatja az ablakpárkányt, nem sok esélyt látog valamicske sétára..... :cry: :cry: Nem baj, tanulok ezerrel!! :roll: :roll:

Emőke írj, hogy van a kis Morzsid!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Nos kinézve az ablakon, itt már majdnem minden havas!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Tényleg ezer bocsánat, hogy mióta visszajöttünk Velencéből, nem is írtam, DE múlt héten nagyon beteg voltam, és meló meg sok volt. Ami szabad percem meg akadt, inkább ledöglöttem :D Szerencsére Ákos nem kapta el, nekem viszont jól bedugult a fülem, és rengeteget fülgyertyáztam. Én nagyon szkeptikus vagyok bioenergiával, stb-vel kapcsolatban, de a fülgyertya segített.

Bogyó: Most tudatosul, hogy a fiaid neve Ákos és Dávid. Nekem is ez két fiúnév tetszik talán a legjobban! :D :D :D

Sedith: Gondoltam Rád Velencében, amit kávézásról ittál. Képzeld, 24 euróért cappuccinóztunk!!!!! És nem si a Canal Grandén, hanem szolídabb helyen. Azt hittem, átvertek, de nem, ilyen árak vannak. Szerencsére a szállásunkon (másik város) szelídebb árak voltak.

Bár igazából enni sem volt idő, annyira feszített tempóban "kellett" nézni a látványosságokat. EZ volt az egyetlen negatívuma, inkább lett volan kevesebb program. Gyomromnak sem esett jól, hogy több napig nem volt idő meleg kaját enni. Azt hgiszem Kati kérdezte, hogy mivel utaztunk. Busszal mentünk, és szervezett út volt, nagyon aranyos idegenvezetővel, stb. Ja, és tök jó, olaszul sem felejtettem el! Ott eszméltem csak rá, mennyire szeretem a nyelvet és milyen kár, hogy most épp se munkámban, sem máshol nem tudom használni. Amúgy gyönyörű helyeken voltunk, triszti Miramare kastélytól kezdve, Velence környéki szigetekig (rengeteget hajóztunk) azért élmény volt!

Sancsi: Szegénykém, ez a szemes-dolog nem semmi, beleborzongtam! Én rövidlátó vagyok, de nyuszi vagyok megműttetni a szemem, inkább kontaktlencsézek.

Rita, Sudi: NAGYON ÉDESEK A FIÚK A KÖZÖS KÉPEKEN!!!!!!!!!!! Az összehasonlítgatások meg tényleg feleslegesek. Mindketten nagyon édesek.

Majd még írok!

Puszi Mindenkinek

Kép
mölli

Sziasztok!

Bocsi hogy az előbb olyan gyorsan csak oda biggyesztettem azt a kérdést, de mennünk kellett a Dáviddal a dokihoz! Hál istennek semmi komoly, csak kicsit szürcsög az orra! De nem folyik(egyelőre) hanem a beszáradt cucc :oops: zavarja, meg egy kicsit köhög és ahogy veszi levegőt hallani hogy valami le van rakódva! Kaptunk rá halixolt, meg Stérimar orrsprayt!

Visszatérve a bababörzére! Az email címemre jött egy meghívó, hogy a babanat felhasználóknak találkozót szerveznek március 11.-én egy elkülönített helyen a bababörze területén!
Biztos klassz lesz! Ha nem lesz már járvány, és mi is jól leszünk Mi elmegyünk!
Remélem Ti is!!! :lol: :lol: :lol:

Krisztiánnak mielőbbi gyógyulást, és boldog hófordulót kívánunk!

Edit!
Jobb is ha mindent megnézetsz Krisztán egyszerre, mert így Te is nyugodtabb leszel!
Szerencsés vagy hogy így el tudtál menni kicsit lazítani!
Bár Én sem panaszkodhatom, mert a Gyurika szombaton elvitte Dávidkát, de Én ezalatt főztem takarítottam stb! És amikor hazajöttek megkérdezte, na kipihented magad??? :evil: Jó vicc!!

Megyek mert megjött a nygyfiam, és leckézni kell vele!

Puszi mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Krisztianak boldog hofordulot kivanunk!
Jobban van mar nem lazas?

Edith:Orulok hogy ki tudtal egy kicsit kapcsolodni es hogy jol ereztetek magatokat. :P :P :P :P :P

Ma csinaltam magamrol kepet a gyerekekkel de nem nagyon jok! :(
Csak a multkor regit kuldtem igy gondolttam kuldok ujjat is mar.

Lanyok nem mukodik a netem!!!!!!!!Rom kuldeni akart egy emeilt es nem nezte meg hogy 14kilo bajt igy most all az egesz rendszer!Irok egy betut es varok egy orat mig tovabb irhatok! :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Holnap kuldom a kepeket es nem is tudok tovabb irni mert csak idegesitem magamat mert egy csiga ez a gep!!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Na megprobalom mert nem hagy nyugodni! :twisted:

Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sikerult!
Erezte a gepem hogy most nem hagyhat cserben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg egy van ahol harman vagyunk! :P Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Na ennyi volt mara jo ejszakat mindenkinek!
Ja mag annyit ma nagyon lusta voltam.Mindenki kapot reggelit en meg vissza fekudtem es 11-ig aludtam Noraval! :oops: :P :D :wink:

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!

Idekeveredtem én is a nap végére. :P Képzeljétek, itt valami csillámpor esik, nem is tudom hogy írjam le, de minden csillog-villog. Tök szép, csak közben megint -20 fok lett. Ma voltunk fogorvosnál, most még megúsztam a foghúzást, de két hét múlva két bölcsességfoggal kevesebb lesz. :cry: :cry: :cry: Már elôre félek! Alida megismerte az egyik recepciós csajt a rendelôben, pedig 3 hete voltunk ott! :shock:
Sikerült már 4 tanítványt "lefaragnom", így már csak 2 van. Az sem tragédia, ha azok maradnak. Annyira megkönnyebbültem!

Alida két napja integet, de még az ujjait is hajlítgatja! :lol: Ma pedig a fürdôszobai játékunk közben, ami abból áll (többek között), hogy a samponosflakont beledobja a kádba, én meg kiveszem, szabályosan a flakon után rakta a kezem, hogy vegyem ki. Hihetetlen, hogy hogy fejlôdnek a babók napról-napra!

Emôke:
Remélem nincs semmi komolyabb baj Krisztiánnal és sikerült levinni a lázát! Ha van egy perced, nyugtass meg minket!

Edith:
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek! :D Remélm sikerül "elmúlasztani" a foltokat!

D. Andi:
Nagyon szépek vagytok! Látszik, hogy Levi mennyire szereti a kishúgát!

Mölli:
Örülök, hogy meggyógyultál. Sajnos néha így sikerülnek az utazások, hogy az ember szinte fáradtabb, mikor visszaérkezik. Azért remélm, hogy feltöltôdtetek. Ezt hívják aktív pihenésnek! :P

Még valami: Alida az utóbbi két napban kanálból is hajlandó már enni. Tegnap a villával összetört répát szépen megette és ma evett egy kis alma-mangópürét is. A tejpép továbbra sem nagyon megy. Tojássárgáját ti mikortól adtatok a csemetéknek?
zsuzsi 81

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?