Új privát üzeneted érkezett!

Tontica :)

Ez szuper hír! Ráadásul látpm okt.14-re vagy kiírva! :D Pont 3 év lesz a gyerköceink között. :wink:
Én is rakosgattam az utrogestant 14 hetes korukig. Attól is lehet egy kis vérzés, ne ijedj meg, mert feláztatja a kúp a méhnyakat. :roll:

Kiscsillag :)
Olyan ismerös vagy! Honnan ismerhetlek Téged? :D

Cat
Kép
cateye

Köszönöm a kedves fogadtatást! :)

tontica :) Sajnos az én UH képem nem látszik ennyire jól, még szabad szemmel sem. :( De azért ott vannak. :) Megpróbálom azért majd felvarázsolni, de lehet, hogy várni kéne mégegy UH-t, hogy jobban látszódjon. Mert nincs scennerem és csak úgy tudom, hogy lefényképezem és úgy feltöltöm. És úgy még romlana a minősége, de megpróbálom majd a kedvedért. :) Nekem pont a 7. héten volt az UH, akkor már teljesen rendesen vert a szívük a piciknek , mind a kettő teljesen szabályosan egyforma méretű volt. :) A következő UH keddhez egy hétre lesz.

cateye :) Nekem is egyből feltünt, hogy mi már "találkoztunk" valahol, de pontosan Nekem sem ugrik be, hogy hol. :) Nem a Dévais vagy BMC-s topikba jártál véletlenül??

Vadvirágom :) Hol van(nak) a vonalzóid???? :roll:

Kép
Kép
kiscsillag

vikóka,
érdekel a dolog, 74-es-től kellenek majd, 68-as még van minden, de Anna már kifelé megy belőle. :D

Kiscsillag,
Üdv! Tök jó, hogy most egyszerre több pocakosunk is van!
Lombik volt? Csak a topic-utalás miatt...

Tontica,
nagyon jó hír! Akkor reméljük minden rendben megy továbbra is, és mostmár mindkettővel! :D :D
És de jó, jönnek majd a szép kis uh képek! :D

Vadvirág,
ez szuper! Csak így tovább! :wink:

Kép
baba888

Baba!
Köszi, nagyon aranyos vagy!!! :D :D

Kiscsillag!
Megvannak, csak nem akarom foglalni a helyet. Hihi!
De majd neked a mailben mindig elküldöm az összeset... :D :D :D :D :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Nagyon sok szeretettel üdvözlök én is minden kismamát, gyertek sokat, mert így mint olvasom soraitokat, olyan jót nosztalgiázom.
Mert anno 2004. február 25-én volt az a nap, amikor az a bizonyos "valami ketté ágazik" mondat elhangzott a dokim szájából...
Szép, hosszú, terhességet kívánok.

Vadvirág!

:lol: :lol: :lol: Csak így tovább!!!!

Baba!

Mit csinálsz a kis csajokkal?! :wink: Annyira nagynak tűnnek!
De olyan kis cukik!!!! Habtapi-t megszokták már?
Nekünk anno egy nagy szivacs volt, amely be volt vonatva. De, nálunk is állandóan lemocorogtak róla. :) Aztán kuncorogtak, s már tudtam .....

Cat!

Nektek jó még a 98-as? Mert nekünk már csisszes. Főleg Zsombinál.
Ahogy írtad, hogy már 3 évesek lesznek a skacok, rájöttem enyémek is!!! Az elején sosem gondoltam volna, hogy ezt épp ésszel megérem!
:wink:

Vikóka!

Barátnődéknek net-es oldala nem lesz??? :wink:

Lilla!

Jaj de édesek a sapiban! Nekünk is van ilyen fazonú, s úgy imádták az enyémek is!
Nikinek milyen kis édes a profilja!!!!

Az enyémek így imádják egymást, mikor csend és béke honol köztük.... Kép
Esti hancúrozás.....
Kép

Meme
szinta

Meme,
lehet, ogy azért tűnnek nagynak, mert farmer meg póló van rajtuk, nem rugi. Annyira szeretem már ilyen nagylányosan öltöztetni őket, tök vagányak. :lol: 1-2 hete szinte már csak éjszakára rugizunk. :D
Habtapit szeretik, próbálják kikapirgálni a betűket. :lol:
Nagyon édesek a tieid, ahogy összedugják a fejüket! És a közös hancúrozás! :D Biztos nagyon élvezik, hogy lehet valakin ugrálni! :lol:

Hú lányok, ez brutális amit az Anna művel! Amikor egyszerre etetem őket úgy üvölt, mint a sakál két falat között, amíg a Zsófinak adom. :twisted: Már próbáltam, hogy a szemkontaktust vele tartom meg, de az sem segít. Ha Zsófi felé megy a kanál üvölt. Pedig igyekszem, de azalatt a pár másodperc alatt is eladja a házat. :cry:

Kép
baba888

Sziasztok!

Üdv az újaknak! De jó megint vannak kismamik! Csatlakozom a nosztalgiázókhoz! Annyira jó másokkal örülni az új jövevényeknek!

Szdkata!
Néha kicserélhetnénk a gyerkőcöket??! :twisted: Mi meg egy kislányra vágy(t)unk!! :wink:
Nevek vannak már? (bocs,ha már írtad!)

Vadvirág!
Gratula!Csak így tovább a manóknak!

Kiscsillag!
Első babák? Mesélj magatokról!

Meme!
Ég és föld külsőre a Zsombi meg a Zsófi! A birkózást a nagytesóval az enyémek is bírják!

Baba!
Én ennyi idősen nem tudtam őket egyszerre etetni.Pont azért mert leüvöltötték a fejemet,mivel nem lapátoltam elég gyorsan. Egymás után ettek,ha muszály volt.Vagy valaki segített.

Tontica!
De jó,hogy minden rendben nálatok is! Ügyesek vagytok,így tovább!

Lilla!
Mint mindig nagyon csinosak és vagányak a gyerkőcök!Fantasztikusan öltözteted őket! Jó pihenést nektek és képeket kérünk!!!

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Én is teszek rólunk egy ritka képet:

anyával a trió
Kép

és még egy
Kép

Kép

Kép
edit73

Edit!
Egyszerűen csodásak vagytok!Imádnivaló a Csapat!

Cat és Baba!
Már jeleztem a barátnőmnek az igényeket, abban maradtam vele, hogy ha lesz valami értesit (most egy hétig nem lesz a boltban). Ja, net-es oldala nem tudom lesz-e.

Na kiderült, hogy mi van Lucával: kötőhártyagyulladás kombinálva egy kis szemhéjgyulladással. Úgyhogy szemcsepp és kenőcs felváltva. Szegénykém olyan édesen tűri. Amúgy nincs vele más, jó a hangulata, alszik, eszik rendesen. Egy dolgot elfelejtettem megkérdezni a dokinénitől, így Tőletek kérdezem, hátha van tapasztalatotok: szerintetek ki lehet vinni így?

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Meme!

Nem szoktam a lányokat a gép elé engedni, de most épp itt voltak délután mikor bekukkantottam és Petra, mikor meglátta a képeteket, felkiáltott: ott a Csenge! :lol: Szóval már nem csak szerintem hasonlítanak a lányok :) Bár régebben én jobban láttam a hasonlóságot :wink:
Hogyhogy ilyen nagyok vagytok? Nálunk Csenge 92-est, Petra meg 86-ost hord, de van amiből a 80-as is elég :oops: Mondjuk nem is kell sűrűn cserélni a ruhatárat, nem is értem miért mondja mindenki, hogy "úgyis azonnal kinövi". Mi az 56-os rugikat is vagy 4 hónapig hordtuk :roll: :shock:

Edit!

Mindig gondolkodtam, hogy veszel ölbe 3 gyereket :lol: De nagyon jól néztek ki :)

Vikóka!

Nekünk egyszer Petrának volt ilyen, első nap nem vittem ki, másnapra meg alig látszott valami, akkor azt hiszem voltunk sétálni.
Most voltunk nemrég szemészeten, előtte 3 napig keleltt tágítani a pupillájukat. Szegény Cseni elég rosszul viselte, de Petra végig egy hős volt, magától ment lefeküdni és szólt, hogy jöhet a csepp. És egy nyikk nélkül tűrte, nyitotta a szemét, olyan kis aranyos volt. Csenge mindig elmondta előtte, hogy nem fog sírni, aztán mikor épp cseppent volna a csepp összeszorította a szemét és mellé cseppent :( De már mondta is, hogy "nem sír, nem sír" :)

Üdv a pocakosoknak :) Olyan jó újra UH-okat látni :) Mikor voltak az enyémek ekkorák... ilyenkor mindig arra gondolok, hogy de jó lenne megint ... még jó, hogy a férjem nem gondolatolvasó :lol:

Most néztem meg a NGC-n az ikres filmet, hát nekem nem tetszett igazán.
Bár arra határozottan emlékszem, hogy ők is sokat boxoltak odabent :lol:

Ditke
ditke62

Meme, Edit!
Köszönjük szépen! :D :D

Édes mindegyik fotó!!! :D :D :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Megvagyunk mi is!!!!
Sajna nem tudok visszaolvasni teljesen, csak bele-bele olvastam, így elnézést, ha nem vagyok képben.
Már teljesen magunkévá tettük az új otthonunkat, de azért még mindig találok elfoglaltságot magamnak. A fiúk nagyon élvezik az udvart. :) Most nagyon Anyás korszakukban vannak, mindent velem akarnak csinálni. A fürdőkádba is beinvitáltak magukhoz, már 2x, nagyon élvezték, hogy locsolhattak a vízzel. :)

Annamari!
Nagyon sajnálom, hogy zűr van otthon. :(

Lilla!
Jó lenne a tali, remélem a páromnak is tetszene az ötlet. :)

Cat!
Milyen a melós Anya szerep?
Gondolom már belerázódtatok teljesen.

A többiektől elnézést, mindenkinek sok
puszi

Megpróbálok azért hetente jelentkezni

Judyt
KépKép
judyt

Edit73 :)

Ez a kép csúcs!v Eszméletlenül jól néztek ki rajta. Ez olyan kép amit betesz az ember a pénztárcájába. :D :D :D

Vadvirág :)
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n. :P

Meme :)
Aranyosak a kölkök ahogy hancúroznak. :lol:

Nekünk még simán jó a 98-as méret, sőt naciból 92-est hordunk még. Sok olyan 86-ost vettem aminek le lehet hajtani a szárát, és most hajtogattam le nemrég. Nyárra azért már 98-104-est nézegetek. Nekem olyan rövid lábú fiaim vannak. Pedig Ők 93 cm-esek, tehát átlag méret.

Baba :)
Én is úgy etettem, hogy egy kanál ide, egy oda. Alig győztem, olyan gyorsan kellett lapátolni, különben jött az ordítás. Ezért adtam a kezükbe egy másik kanalat, hogy addig azzal játszanak, hadakozzanak.

Nekünk is 62-es volt az utolsó rugink, sokkal jobban szerettem őket nadrágban, bodyban. Egy barátnőm meg a 14 hónapos fiát még mindig lábfejes rugiba öltözteti, mert Ő sokáig azt akarja, hogy bébi maradjon. :lol: :lol:

Judyt :)
Sokkal jobb a munkás élet. Azzal nem mondok neked újat, hogy a munka könnyebb mint itthon velük. :D Összeegyeztetni viszont a munkát-gyereket-házasságot-háztartást nem egyszerű, és kicsit kapkodós. De a munkahelyen kipihenem magam, és netezni is sokkal több időm van mint itthon. Viszont ehhez kell egy jó munkahely, rendes vezetéssel.

Mi van a régi munkahelyeddel? Mennek a fiúk bölcsibe, vagy csak majd oviba?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Próbálok felzárkózni, de még mindig annyira ritkán tudok netezni... szóval csak pár dologhoz tudnék hozzászólni.
Vadvirág
nagyon örülök, hogy ujra itt vagy!!! Gratulálok az ikrekhez, és igy tovább, jókedvvel, egészséggel :D
Osztom a nagycsaládról a nézeteidet.. de nekem egyelőre asszem elég ez a 3 is :shock:
Doris
Ti a Tömő utába jártok szemészetre, ugye? ha minden jól megy, most csütörtök délelőtt oda megyünk, bár akkor 1 éves korig fogadnak, de telefonon azt mondták, menjünk. Nagyon izgulok miatta, már régóta halogatjuk a dolgot, és még 2 éves koruk előtt el akartam menni (április) és az már a nyakunkon van. Félek hogyan fogják viselni, Beni meg Natika borzalmas félősek, Sárikám meg igen hisztis kislány, ha valamit nem akar... Kedvesek itt a klinikán a gyerekekkel, vagy futószalagos, mint a Mária utcai koraszülöttesek? Mi a tapasztalatod? Orvoshoz kérni kell magunkat, vagy aki jut, az vizsgál? van ott tuti orvos, akit ajánlanál?
Lilla
nagyon jó nyaralást!!! Egyiptom nekünk is bejött, szuper hely! Persze mi 2en voltunk még. nekem is lenne igényem, nagyon is!!!! De 3mal nem móka, szöval nem vállalom be.. most még
:(
Annamari
nagyon lesujt, amiket irtál. Én még terhes korunkbol ismerlek, és akkor annyira jol kijöttetetek Péterrel. Stimmelt köztetek minden, legalábbis ahogy beszéltél, ugy tünt, nagyon elégedett és boldog vagy!! Ez mind elmult volna??? sajnálom, ha igy megváltoztak adolgok. Légy erős, kivánom. Gratulálok a sulihoz. nem kis dolog, ikrek mellett!!!
Edit,
irtam mailt. a fotód szuper!!! Még Dávid kéne az öledbe!

Üdv az uj várandósoknak!!! Pihenjetek sokat, ha megtehetitek :lol:

Jól látom, lenne találkozó? Ha lehet, mi is beneveznénk., persze ha nem zártkörü. Szivesen találkoznék veletek! És megmutatnánk a 3 ördögöt!

Jaj, és Benit - ha meggyogyul, mert most mi is lázas betegek vagyunk - szerdán visszök a "fütyi-hadmüveletre" a Heim Pálba. Drukkoljatok szegény kisemberért.. Ezen tul kell esni.. le van tapadva neki.

Jóéjt,
sziasztok
nettke

Cat, Nettke!
Köszönjük szépen. :D :D

Vadvirág
Vendég

tontica :) Sikerült valamennyire, de kicsit homályos. És sajnos a dupla kép nagyon sötét lett. :( Így azt nem teszem fel.
Itt 7 hetesek. :)
Kép

baba :) Én rád is emléxem ám. :) A megint megjöttből. :)

edit :) Gyönyörűek az ikrek. 3-at kihordani, nem lehetett semmi. Hányadik hétre születtek?

Vadvirág :) Hogy vagytok? Van hányingered meg hasonló?

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Judyt, Nettke!

De jó, hogy előkerültetek! Remek, hogy Ti is jöttök a talira!!! :D

Tali: ennyi embert összeszervezni, nem lesz semmi! :shock: Ezért talán inkább a júliusnál kellene maradni. Áprilisban nem lehet előre kiszámítani az időjárást, így sokkal nehezebb előre gondolkozni. Május-június nekünk kiesik, mert vizsgaidőszak lesz, meg akkor jönnek haza anyuék, így inkább családi programokat tervezünk. Bökjünk rá most egy júliusi hétvégére a naptárban, hogy akkorra senki ne tervezzen mást? :wink:

Edit!

Nagyon jók a képek!!! És nagyon csinik a pasik! Én is mindig szép ruhában látom őket viszont. :lol: Te meg szuper fiatalnak nézel ki, nem is hiszem, hogy akkora fiad van már!

Az új terheseknek gratula!

Cat

Megnéztem, sajna nekünk is 92-es a legnagyobb kertész naci és az se Next, hanem Gap. :) De nyitva tartom a szememet és ha találok, átpasszolom kölcsibe. Más nem kell? Pólókat, pólópulcsikat mindig lehet találni és tényleg jó állapotúakat. Abból sok a Next is. Dávidnak nyárra 20 pólója van. :shock: De szoktam találni polárokat, kötött pulcsikat-kardigánokat, néha inget is. Gatyó is akad. Ha írod, hogy mit keresel, szívesen nézek nektek. És a köntös ajánlatom is fennál még! :wink:
Amúgy nyárra rövidnaciból lehet, hogy még nektek is jók lesznek a tavalyiak. Nekünk szinte minden jó még, pedig tavaly is max 68-74-es rövidnacikat hordtak. A 80-86-os leér a térdükig! :shock: Szóval abból végképp ne keress 104-est. :wink:

Vikóka

Hogy van Luca szeme?

Baba

Hát, ahogy az egyszerre szopi se ment, eleinte az egyszerre etetés sem. Én sem tudtam követni a tempót. Így inkább kicsit hamarabb elkezdtem eteni az előst, hogy a msáodik ne haljon éhen. De akkor 5 perc alatt benyomták a tál kaját, most meg fél órát legalább szöszmötölnek. :roll: Én azt vettem észre, hogy úgy tudtak jobban várni, ha nem voltak ott, hanem játszottak míg a másik evett. Ha egyszerrre etettem őket és látták, hogy a másik kapja a falatot, kiborultak. Már teljesen stabilan ültek, mikor átálltunk az együtt etetésre.

Nem hiszem el, hogy most esik a hó?!!! Már minden rügyezik ,kinyílt a hóvirág, erre tessék! :evil:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla :)
Rövid ujjú pólókat kell még szerválnom, de abból csak a 98-104-es jó, illetve kockás rövid ujjú kisingeket. Rövidnacink nagyon sok van még tavalyról, és nekünk még jó a 86-os rövidnaci is. Föleg, hogy nyáron már pelenka nélkül szeretném legeltetni öket. :D Ha ezeket látod, akkor nyugodtan vedd meg, föleg a Next. :lol: Köszi.
Köntösöket már sikerült szereznem a babaszobán, nagyon édik, és tényleg jó árban voltak. Majd teszek fel képet róluk, mert pénteken megyünk.

A hó miatt én is marha pipa vagyok, latyak meg minden szutyok. :( :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Én is üdvözlöm az új kismamikat!!!!!
Felhőtlen pocakosodást kívánok!!!!

Cat!
Jó kérdés, a melóhely. :roll:
Ki tudja mi lesz, talán sajna április elején lesz újra leépítés. :(
A bölcsibe már beírattam a fiúkat, de ez is a melótol függ.Ha lesz hova visszamennem, akkor mennek bölibe, ha nem, akkor munkakeresés, és addig itthon.Jó kis kilátások mi?
Húú, már most hétvégén mentek??? De jó!!! :)

Lilla!
De jó, mentek nyaralni. :)
1 dolgot feltétlenül hozzál nekünk!! Egy kis meleget légyszi!!!!!

Nettke!
De jó, hogy Te is jelentkeztél!!!
Benikédnek jobbulást!!!

Edit!
Nagyon szépek vagytok!!!!
Még 2 pasi hiányzik a képről!!!!

Gyöngyiről (Bgy) tud valaki valamit?

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok lányok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Nagyon el vagyok keseredve.Minden hónapban van egypár nap, amikor kiborulok a gyerekek miatt, általában a kislány készít ki.Most nyakig benne vagyok megint.Az előbb ordibáltam vele, pedig csak álmos volt és azért sírt, de nekem most elegem van nagyon.Nem tudom pontosan elmondani mi a gond, de legszívesebben itt hagynám az egészet a francba és elmennék nyaralni egyedül.Hülye vagyok? Éveket harcoltunk ezekért a babákért én meg itt üvöltözök.....Pocsék anyának érzem magam............Lelakott a fejem, a hajam zsíros, a lábam szőrös, a körmeim botrányosak, dagadt vagyok.A lelkem romokban.És most lusta is vagyok .Mosogatnom kéne, meg főznöm is, teregetni, leszedni a szárazakat,vasalni,fürdőt sikálni és én itt ülök és bőgök......mindjárt felkelnek és én előre rettegek, hogy kihoznak a sodromból.Úgy érzem sosem ülök le velük játszani, nincs arra elég időm, hogy tanítsam őket, mert a háztartás a férjem és az ő ellátásuk teljesen lefoglal.........Ti nem éreztétek úgy, hogy keveset foglalkoztok velük?
Mit tegyek????[/img]

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

Sziasztok!
Szia Ilduci!
Én ritkán írok, de soraid kikívánkoztatnak belőlem valamit.
Nekünk is az egy éves kor körüli időszak volt a legnehezebb. Már sokkal jobb. A héten másfél évesek. Fel a fejjel. Nincs esetleg segítséged?
Én még mindíg a 6 éves lányunkkal kiabálok a legtöbbet. Pedig annyira úúúútálom magam érte. Hihetetlen, de nehezebb vele sokszor, mint az ikrekkel.
Ahogy Edit írta a mútkor!
Úgyhogy kisikresek csak előre!!! Pozitívan!!! :D :D :D

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen

Ilduci!

Most mit mondjak erre? Mintha én mondtam volna 3 évvel ezelőtt. Sajnos ez az 1-1,5 éves kor ilyen. Én is sokat sírtam. :oops: :cry:
Csatlakozom Enikőhöz: nincs valami segítséged? Akire rábízhatnád őket, amíg elszaladsz a boltba. Néha már az is kikapcsolódás lehet, ha egy fél órára elszabadulsz otthonról.

És én a mai napig úgy érzem, hogy nem tudok velük eleget foglalkozni, mert reggel elmennek az oviba, én dolgozni. Mikor hazajövünk, akkor vár a főzés-takarítás-vasalás, és olyan hamar eljön az este, a fürdés, alvás. Alig vagyunk együtt :cry:

Azért fel a fejjel :!: Sok-sok erőt és kitartást kívánok Neked. Hidd el, lesz jobb is. (tapasztalat :wink: ) Sőt sokkal jobb :wink:

Jó éjszakát: Andi

Kép
gandi75

Ilduci :)

Szerintem a segítség a megoldás. Én 13 hónapos korukra jutottam el oda, hogy elismertem, ha nem kapok segítséget, akkor a gyerekeim és én is rámegyünk idegileg. Nem kellett sok, de napi fél, egy óra kiszabadulni egyedül, vagy csak az, hogy legyen ott velem valaki kívülálló, akihez szólhatok, segít átvészelni a kritikus helyzeteket. Mivel nálunk a családban ez nem volt megoldható, bébiszittert fizettünk heti 3* pár órára délután, és ez meghozta a megoldást. Nem mindig hagytam ott öket, volt, hogy csak kisegítönek kellett, de ki tudtam teregetni, megittam a kávémat, és leszörmétlenítettem a lábam. :lol: :lol: Engem mintha kicseréltek volna. :D A férjem csak késön este járt és jár haza, a mai napig állítom, hogy már a vigyorgóban lennék, ha nem lett volna bébiszitterünk.

Szóval fel a fejjel, qrva nehéz, de túl lehet élni. :D

A druszánkat pusziljuk, na meg a kiscsajt is. :D

Cat
Kép
cateye

Kiscsillag!
A legelején kezdetben kb. 2 hétig az émelygés nálam is szerepelt a listán, de jó ideje hála istennek már minden a lehető legnagyobb rendben! :D :D

Te hogy viseled az ikres várandósságot? :D :D

Vadvirág
Vendég

Köszönöm lányok a biztatást,nagyon jól esik.Igazából lenne segítségem, csak idáig a büszkeségem volt nagyobb....Anyósék itt laknak egy pár házzal odébb tőlünk, imádják a kicsiket, bármiben segítenének, csak ciki, hogy pont imádott anyósomat kell megkérnem, kicsit kihasználós szaga van a dolognak.... :? No meg a másik fele, hogy anyós nem egy egyszerű eset, mert ha kérek szívesen segít, csak aztán meg rámmászik,akar irányítani,vezeti háztartásomat, stb...visszakövetelné a régi szerepét, hogy gondoskodhasson a fiáról, na meg most már az uncsikról is.Szóval őt tudni kell kezelni, én meg elég hirtelen haragú vagyok, így nehéz... :(
Olyan jó, hogy leírtátok nektek sem ment könnyebben így tudom, hogy nem béna anya vagyok, hanem egyszerűen ennyi tellik. :wink:
Meg aztán arra is rájöttem, hogy mindjárt menstruálok és minden hónapban ugyebár és ilyenkor türelmetlenebb vagyok,így biztos ez is rátesz.
Egyébként próbálok nem begyöpösödni, pl.elkezdtem egy esti sulit, meg segítek a férjem vállalkozását elindítani, amiben pl.heti egy napot én fogok dolgozni, addig anyósék lesznek a kicsikkel.Ez is jó.
Meg terveim is vannak a jövőre nézve, hogy mit kezdek ezzel az áldott hat évvel(mostmár csak öt) amíg itthon lehetek.
Szóval nem hagyom el magam, nem süppedek bele a GYES-be, de mégis úgy érzem tök egyedül vagyok.Pl.nincsenek barátaim.Valahogy az évek folyamán kicsúszott mindenki a kezeimből ami nem tűnt fel amíg dolgoztam, mert ott volt a meló a munkatársak, stb.., de most nincsenek ezek a dolgok.

Cat!
Sajnos nem tudunk bébicsőszt fizetni egyenlőre.De ha lenne pénzem biztos felvennék én is egyet.Csak alkalmakra.Például úgy elmennék már egy múzeumba, vagy színházba a párommal csak nagyon nehéz megszervezni, mert anyósomékon kívül mindenki dolgozik és anyósom meg dafke nem azt csinálja amit mondok...Nem ad nekik annyit enni, vagy mást ad, vagy nem altatja el őket, vagy nem rakja tisztába(merthogy nem nedves a pelus....nem érti meg, hogy a mai pelenkák már beszívják...).De ezek még nem is szörnyű dolgok, mert azt mondom, oké semmibajuk nem lesz, ha egy napjuk más, csak azért félek, mertmár kétszer is előfordult(egyszer az egyik, másszor a másik gyerekkel), hogy 40 fokos lázat nem vett észre, nyűglődött a gyerek, meg sírt, de anyósom engem nem hívott, hogy menjek, merthogy megoldja egyedül, biztos, csak fáradt a gyerek.....
Meg töbször volt olyan, hogy mentem értük, sírtak és anyósék azzal fogadtak, hogy fáj a hasuk biztos, mert nagyon morog, erre kiderült, hogy szimplán korgott a gyomruk az éhségtől...
Szóval egy-két órára merem ott hagyni, többre nem.
Nagyon teccik az a mondatod, hogy qrva nehéz, de túl lehet élni. Bíztat....... :D
Mi is pusziljuk a pöcsös bandát!

Lányok egyébként nyaralni voltatok már a gyerekekkel?Hol és hogyan?Elszeretnénk menni , de csak egy három-négy napra majd nyáron, de tanácstalan vagyok, hogy belevágjunk-e?
Puszka

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

Na, azt szerettem volna még mondani, a most várandós ikres kismamáknak, hogy van egy könyvem, az "Egyből Ketten", ezt szívesen felajánlanám annak, aki még nem olvasta.Ingyen és bérmentve, postai úton.:D
De van egy feltételem!Ha megvannak a babák, akkor ugyanilyen formában továbbküldené az illető egy másik ikres kismamának és így tovább.
Mit szóltok?

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

Sziasztok!

Ilduci!

Annyira jót röhögtem ez utóbbi írásodon! :twisted: Jaj,ne haragudj!De mintha magamról olvasnék! :lol: Csak nálunk anyós még közelebb van.Itt laknak alattunk.De ő totál olyan,mint a tied (csak nem felejti el megetetni őket!!!).
Szóval tényleg nem vagy rossz anya,csak ez egy ilyen életkor!Ahogy a többiek írták!Kitartás! Jön a jó idő,lehet sétálni és ismerkedni!
Én 1éves koruk körül még csak max. pár órára hagytam ott őket.Mondjuk úgy,hogy 1etetést anyósék csináljanak.Ugye ez kb. 5-6óra.Szerintem igenis használd ki anyósodat!Azért van! Én megállapodtam velük,hogy hetente 1nap délután az övék a csapat.Ebéd után elmegyek,az uzsit ők rendezik és mire újra kajcsi van,itthon vagyok.Ekkor szoktam fodrászt,kozmetikust,bevásárlást stb. intézni.
Szóval az a lényeg,hogy te is tud,mikor jön ez a napod és akkor van mit várni.A helyedben ha mód van rá,inkább átvinném anyóshoz a gyerkőcöket (akkor nem tudja a háztartásodat vezetni :wink: )A tieid még alszanak gondolom babakocsiban is.Menjen velük a mama sétálni.
És azon meg ne pörögj be,hogy nem tette őket tisztába,mert attól nem lesz semmi bajuk.A láz már lehet nagyobb gond,de gondolj arra inkább,hogy jól végződött,nem történt semmi baj.
Amikor pedig a gyerekekért mész,gyorsan le lehet lépni hivatkozva arra,hogy mindjárt enniük kell.Így nem olyan ciki,hogy ki kell dobni a mamát a házból,mert nem vette észre,hogy megjött az anyuka! :lol:

Köszönjük a dicséreteket!

Kiscsillag!
A fiúk 34.hétre születtek.Csak annyi volt a nyitja,hogy feküdni kellett. Tudod,ha az embernek a férje kitakarít, a gyereke meg lehúzza a csizmát a lábáról( :wink: ),nem olyan nehéz! :lol:

Judyt!
Ezeket a képeket profi fotós készítette egy újságcikkhez.
Apa nem szeret fényképezkedni,pedig itthon volt,amikor a képek készültek.A Dávid meg éppen suliban volt.

Lilla!
Kösz! Pedig néha már öregasszonynak érzem magam! Hiába a sok férfi! :wink:

Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Kösz csajok a bíztatást, hát ha egyszerre nagyon éhesek, akkor marad a villám-lapátolás :P , ha meg van olyan szerencsém, mint ma is, akkor kicsit tudom őket külön csúsztatni.
Cat,
én nem merek a kezükbe adni kanalat evés közben, félek, hogy megszokják, hogy azzal lehet kalimpálni, azt hiszik az játék. Nálatok ez nem volt gond később?
Én már most megpróbálom úgy "szoktatni" őket, hogy evés közben ne nyúlkáljanak a szájukba, ne tömjék bele az előkét, ne kapják ki a kezemből a kanalat, stb... :lol: :lol: Tudom elég hiú ábrándnak hangzik, de Zsófinál szépen beválik, nagyon kis ügyesen eszik. Csak Anna olyan izgága, hogy alig lehet bírni vele. De ő szopizás közben is tornázik. :?

Edit,
látszik, hogy harcedzett anyuka vagy, nagyon profin elláttad tanácsokkal Ilducit! :lol: :P
És milyen cikk lesz az??

Lilla,
még 19-én küldtem neked privit, de azóta is a kimenő fiókban van, nem az elküldöttben. Nem kaptad meg véletlenül?

Kép
baba888

Jaj, azt akartam még kérdezni, hogy egy karám hogy van rögzítve? Stabil cucc az?

Kép
baba888

Edit, tényleg klassz a kép Rólatok!

Ilduci, nem irigyellek anyós miatt. Enyém meszebb van, úgy 50km-re. Havonta egyszer látjuk, így jó. Amúgy sincs vele gond.
A másik anyukámék, ők itt laknak a faluban. Érdekes, de nekem is volt/van ilyen érzésem, hogy igenis kell, hogy egyedül boldoguljak velük, másoknak is megy, én se lehetek bénább, stb. Ezért tök ritkán hívom át őket, főleg, csak, ha programom van. Máskor meg arra gondolok, hogy hülye vagyok, hisz csak a túlélés a lényeg, hogy minnél kevésbé tegyem idegbeteggé magam, pár év múlva visszagondolva hót mindegy lesz, hogy hetente hányszor segített be a mama. Minek parázom?

Mi már tavaly nyáron is voltunk velük nyaralni, 1 hét balcsin. Jó volt. Persze nem kevesebb a tennivaló velük, mint itthon, de szuper volt a környezetváltozás. Idén a lakókocsizást akarjuk velük kipróbálni.

Baba, aranyos, hogy neked még vannak elveid. Bár csak azért mert van két jó kislányod :wink:
Nekem most már csak egyedül akarnak enni. Na ez megint szép mutatvány!

Szép estét!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen

Sziasztok!

Lilla!
Mivel a TALI IDŐPONTRA senki nem reagált,én megvitatnám veled! :wink:
Szóval az szerintem is jó ötlet,hogy bökjünk rá egy hétvégére:július 9 (szombat)!Ellenvetés?
Összekéne szedni,hogy ki jönne,honnan,férjjel,élettárssal-e,hány gyerek,milyen korúak,kinek,milyen kaja időpont,alvás igénye stb. van. Aztán kitalálhatnád hogy mettől meddig vagytok hajlandók fogadni a "csapatot".Megbeszélhetnénk ki mit tud hozni : kaja,innivaló,műanyag pohár,tányér,szalvéta stb.
Szóval szerintem egy csomó minden van,amiről dumálni kéne,hogy nektek se legyen túl nagy gond ez a tali!
Többiek? Vélemyén?

Baba!
A Komárom-Esztergom megyei egyik napilap visszatérő riportalanyai vagyunk( :P ) és olyan rendes a fényképészük,hogy mindig kiírja cd-re a képeket,amiket nálunk csinál.Most is lett vagy 100db.És hát ezek profi géppel készülnek,így sokkal jobbak is,mint amiket mi csinálunk. Nemrég a hármasikrekről írtak egy cikket,ehhez kellettünk 2 másik családdal együtt.

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Baba!

Nálunk a két kézzel lapátolás szépen ment, bár nekem nem voltak olyan "hű de nagy étkűek" a csajok. Egyiknek jobb kézzel, másiknak ballal, mindkettőnek előtte volt a tányér amiből lapátoltam. Eleinte furcsa, de meg lehet szokni :lol:
Én sem engedtem játszani őket evés közben, de nálunk nem vált be. A kanállal ugyan nem játszanak, de mostanában másfél másodpercig sem képesek egy helyben ülni, folyton csúszkálnak a székben meg egymáson röhögnek, így elég katasztrófa az evés :(

Cat!

Jó pihenést nektek :)
Meló: én mindig arra gondolok, hogy ha mentek volna bölcsibe, sokkal könyebb lenne, mert akkor reggel eltűnik a család itthonról és délutánig senki nem lenne aki rendetlenséget csinálna :lol: , plusz nem kellene főzőcskézni állandóan :D
Persze akkor meg lenne más bajom :wink:

Ilduci!

Ismerős a sztori, bár én legjobban olyan 8-9 hónapos koruk táján voltam kibukva: éjszaka nem aludtak, nappal meg felváltva, így semmi szabadidőm nem volt, a háztartás szaladt, férj elhanyagolva, rólam nem is beszélve :(
Azóta azért jobb, bár segítségem továbbra sincs, de már elvannak a lányok magukban is, meg sokat segítenek a házimunkában :wink: pl. Petra imádja popsitörlővel törölgetni az ajtókat meg a tükröt :wink:
Fel a fejjel, az idő megoldja, addig meg túlélésre kell játszani 8)
Anyós ismerős, bár szerencsére 70 km-re van, így nincs sok gond vele, telefonban meg azt mond amit akar :D Anyukámék meg 10 percre laknak, de őket sem látjuk sokkal gyakrabban: eleinte én is úgy voltam vele, hogy az "én gyerekeim, megoldom egyedül is", aztán meg ők lettek úgy vele, hogy a "te gyerekeid... " :?

Lilla!

A tali időpontjába nem szólnék bele, ilyen messzire nem látok. Az uram márciusi ügyeletei vannak csak meg, eddig úgy tűnik 4 teljes éjszaka lesz amit itthon tölt az ágyában :evil: szóval rá nem lehet számítani :( Valószínűleg a csajokkal hármasban mennénk, nekem a kocsiban úgyis alszanak odafelé, így alvással nem lesz gondom.
Szerintem praktikus lenne, ha mindenki vinné a gyerekeknek a saját poharat-tányért, így nem kevernénk össze és nem is kellene annyit beszerezni. Mit szóltok? Bármit tudok vinni ami nem romlik meg nyári melegben a kocsiban míg felérek :)

És most mindenkihez: másoknál is egyre anyásabbak a gyerkőcök? Náluk Csengével alig lehet bírni nélkülem :(

Ditke
ditke62

Írtam neked privit.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Mégse írtam, mert nem engedi a gép. Írsz egy címet? Amúgy hétvégéről akartalak kérdezni, hogy ráértek-e mondjuk pénteken?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

mutyi :) Írtam Neked privit!
Amúgy meg Én teljesen megértelek és Én is rettegek attól amit írtál. Ugyanis Nekem egyátalán nincs segítségem. Valamit hallottam, hogy az Önkormányzat kiküldhet segítséget, ami ingyenes, de nemtudom, hogy mi az igaz ebből és, hogy mindegyik Ökorinál így van -e. De Én már most félek őszintén megmondom!! Azért kezdő kismaminak egy lurkóval sem könnyű, hátha még egyből kettő!! Ettől nem vagy rossz anya!!

vadvirág Én elég nehezen, mert sajnos több hormont kaptam a kelleténél és emiatt nagyon beteg voltam. :( Még most sem az igazi, pedig már 8 hetes vagyok. Tehát 8 hete "szenvedek". És most egy hete kb. meg nincs étvágyam, de szerencse hányás sincs, de hányinger az néha előjön. Azt mondják 10-12. hétig fog tartani. :(

Kép
Kép
kiscsillag

Csajok :)

Nekünk nem jó a júli 9. Nem lehetne egy héttel hamarabb? A fiúknak júni 25-töl van 1 hónap szabi a bölcsiben. AZ elsö héten még itthon leszünk, de utána szeretnénk elutazni.

Baba :)
Amíg nem voltak gyerekeim nekem is elveim voltak, aztán gyerekeim lettek. :lol: :lol: Szóval nekünk nagyon bejött a másik kanállal hadonászás, az etetés közben. Jobb mint a hiszti, hogy nem lapátolom elég gyorsan a kaját. :D

Kiscsillag :)
2 babánál nem ad segítséget az önkorményzat sehol, 3-nál is csak nagyon kevés helyen, például Zuglóban nem. :(

Sajnos nálunk gebaszok vannak, A kölkök betaknyosodtak és köhögnek. Most a nagypapa otthon maradt velük, de nem biztos, hogy megússzuk a betegséget, és pénteken mennénk a Kolpingba. :evil:

Cat
Kép
cateye

Kiscsillag!
Drukkolok hogy minél hamarabb megoldódjanak a kezdeti nehézségek! Kitartás addig is! :D :D

Cat!
Nektek pedig azért drukkolok hogy péntekre mindenki remekül érezze magát. :D :D

Vadvirág
Vendég

Brigi!

Kaptam értesítőt, hogy van privim, de megnézni nem tudom, mivel általános hibát ír ki, mikor megnézném. :twisted:
Irok kettő elérhetőséget: szinta68@t-online.hu vagy krizsozso@freemail.hu
Itt biztosan megkapom.
Most péntek?

Többiek bocsi, pocsék napunk van, most is itt veszekednek, sírnak, mennem kell....

Meme
szinta

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap megjártuk a János kórház non-stop gyereksebészetet. Gergőm leesett vagy Vendel lelökte (ketten voltunk apával és egyikünk sem látta) a cserépkályha ldalán lévő padkáról. Szegénynek úgy felszakadt az alsó ajka, hogy össze kellett varrni. Dőlt belőle a vér, azt hittem elájulok, még jó, hogy apa itthon volt.....Felszívódó varratott kapott, elég szépnek látszik, remélem nem lesz maradandó nyoma. Most csak pépesett ehet. Próbáltam etetni, de nem evett kanállal, biztod fáj neki, ahogy hozzáér a kanál. Amúgy nem sír, jó a kedve, szerintem nem fáj neki, csak gondolom, ha hozzáér valami. Természetesen a cumi az megy. Úgyhogy ma cumisüvegből eszik csak.... :roll: Délután megpróbálkozom megint a kanállal.
Annyira lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem figyeltem oda eléggé...., hogy megelőzhettem volna, de hát egyszerűen nem tudok minden pillanatban odanézni... Végül is örülök, hohy nem komolyabb baja van és hogy ennyivel megúsztuk. Ja és hogy 16 hónapos korukig is megúsztuk....
Holnap meg megyünk a 15 hós oltásra...

Cat!
Ha jól emlékszem, ti voltatok nem olyan rég ilyesmivel Samuval, ugye? Mi is volt pontosan? Samu is csak pépeset ehetet, evett? És mennyi ideig?

Lilla!
Nekünk minden időpont jó, mert ennyire nem tervezünk előre, képtelen vagyok. De mindenben tudunk segíteni.....

Kata

Kép
kateduo

Csajok!
Ugyan Lilla még nem reagált a felvetett dtáumra, de július 9 az hétfő! ;-) Június 9 a szombat. Mivel Lilla kizárta a júniust, így gondolom Edit július első szombatjára gondolt, az 7-e. Vagy én néztem rosszul?
Amúgy nekünk egyelőre jó a július, úgyhogy Lilla várjuk a véleményed.

Ami a segítség dolgot illeti, nekem is 12-13 hónapos koruk körül telt be a pohár (akkor mondtam azt ki hangosan, hogy szó sem lehet 3. gyerkőcről). Január óta van babysitterem szerda délelőttönként, és esküszöm olyan mintha újjászülettem volna (lehet, hogy lesz majd 3.?). Nem lebzselek akkor sem, de hihetetlen mekkora élvezetet tud nyújtani, egy tankolás vagy egy kocsimosatás, bevásárlás anélkül, hogy a két szemem két gyekrőcöt követne.
Ami a nagyszülői segítséget illeti, nem van. 140km. Ennek minden előnyével és hátrányával.

Kiscsillag!
Ne félj, stram csaj vagy, és ezt is meg fogod oldani, mint eddig minden mást! ;-) Én nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de én most úgy gondolom, hogy egy csomó előnye is van ennek az ikerdolognak. (Nem mindig nekem kell bemászni a fagolyókért az asztal alá ha az egyik lurkó begurítja...;-) )

Ja, Luca szeme meggyógyult, de most meg rajtam jött ki a dolog. Nekem apró gyerekkoromban volt utoljára kötőhárytya-gyulladásom, hát mit ne mondjak nem kellemes. Az rendben, hogy most kipróbálom, hogy milyen volt Lucának a múlt hét, de azért nem szeretném az összes gyerekbeteséget újra átélni.

Na megyek, mert bedobták a szunyát, és úgy döntöttem, hogy ma én sem a házimunkát választom ebben a két órában.

Vikóka

PS. Cat! Drukkolok Nektek, hogy gyógyuljatok. Eszembe jutott, hogy mi is pont így voltunk Alsópáhokkal. Hétvégére nagyjából kikupálódtunka betegségekből, de azért még vittünk porszívót! ;-)

Viki

KépKép
vikóka

Cat!

Gyógyuljatok, hátha hétvégéig sikerül...., mi van ha nem tudtok menni? Ugrik a foglaló vagy visszaadják a pénzt?

Vikóka!

Örülök, hogy legalább Luca meggyógyult. És hajrá 3.!!!!!!!!!!

Pocakosoknak üdv és kitartás, sok pihivel!!!!!

Edit!!

Fantasztikusak a képek!!!!! Nem nézek ki belőled 4 gyereket!!!!!

Vadvirág, Tontica!

Csak így tovább!

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Csak gyorsan,mert már ébredeznek.Mi is betegek vagyunk!

Cat!
Jobbulást! Remélem,el tudtok menni!
Bocs,a dátum elírásért!Természetesen július 7-e,szombatra gondoltam.Lehetne előbb is,de Lilla vizsgaidőszak miatt nem akarta a május-júniust. Miattam később is lehet.bár az meg nektek nem lesz jó.
Szóval mi szeretnénk lefoglalni nyárra a szállás és a férjem júliust jelölte meg.Így jó lenne,ha pont nem azon a hétvégén mennénk,amikor a tali van.

Lilla!
Hol vagy? Meddig van vizsgaidőszak???Mikor lehet legkorábban?

Edit

Kép

Kép
edit73

Vadvirág :)
Köszi a drukkot. Úgy néz ki, hogy Samu nincs rosszabbul, így van esély, hogy megyünk páhokra. Na de a porszívót mis is vinni fogjuk, meg a gyógyszeres böröndöt. :lol: :lol: A foglaló sajnos elveszik, ha nem megyünk. Ez mondjuk szemétség, és korábban nem is így volt, de azért vezették be, mert sokszor lebetegedtek a gyerekek, amit ugye egy gyerekhotelnek be kellene vállalnia rizikónak, foglaló nélkül is. :evil: :twisted: Mennyivel jobb ha odaviszem a beteg gyerekemet és végigfertözi a medencét?

Edit :)
A tali nem lehetne június utolsó 7végéjén szombaton 30-án? Nekünk az még jó lenne!

Kata :)
Borzasztóan hangzik Gergö balesete! Jobbulást neki! Nekünk 3 napig kellett pépeset adnunk Samunak, de Ö elfogadta kanállal. Viszont a cumit nem tudtuk mi sem elvenni töle, hiszen az a vigasz eszköze. Cumisüvegezni az enyémek már nem tudnak, 1,5 évesen elhagyták. Arra figyeljetek, hogy tejterméket nem ehet, mert az szítja a gyulladást, és könnyen elfertözödhet a sebe miatta. A húslevest ajánlotta a dokinö nekünk.

Vikóka :)
Ügy látszik nekünk egyszerre lett tele a t*künk a gyerekneveléssel. :D :D Én is így éreztem, hogy a menyország volt egy sima egyedüli Tescos bevásárlás. :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok :)

Ma végre tudok egy kicsit netezni. Anyósoméknál vagyunk és a csajok alszanak. Bár nem tudom meddig.
Mostanában nagyon ránk jár a rúd, mert mindkét mókuska antibigyót szed, és ma Borka leöntötte magát forró teával. :roll: Rémes, hogy mindenbe bele kell másznia. Az a hihetetlen, hogy eddig ennyivel megúsztuk. Sztetek mit kenjek rá? Valami aloés krém? vagy simán Fenistil? De azt mintha nem lehetne babáknak adni.
Viszont az új lakhelyünkön már elég jól berendezkedtünk, bár nagyon nem pakoltam ki, hisz úgyis megyünk tovább, remélhetőleg hamarosan. :) Most kezdem kialakítani a rendet, de bejöttek olyan dolgok, amiket eddig nem csináltak, hogy pl. kimásznak a kiságyból. A tanulságom az, hogy minden elismerésem annak, aki garzonban nevel gyereket. Elég idegesítő, hogy eddig simán rájuk csuktam az ajtót és aludtak, mostmeg megy a hancúr este ezerrel. És még száz másik dolog. Pozitív az egészben, hogy van kert, és bármikor ki tudunk menni motorozni. Nagyon élvezik. Látnak cicát, kutyát, madarat, Borka szedegeti a bogyókat a bokrokról, meg ilyenek. Remélem a saját kertet is legalább ennyire fogom élvezni, de inkább még jobbra számítok. Csak a motorozást fogom sajnálni.
A férjem holnap-holnapután majdnem szabadságon lesz, tiszta élvezet, hogy nem egyedül kell bírkóznom a csajokkal, és hogy el tudunk menni ide-oda.
És a héten már ott tartunk, hogy kapunk árajánlatot a házfelújításra és végre-végre el is kezdődhet valami. Artúrnak olyan sok dolga volt, hogy a saját házunk tervei még mindig csak nagy vonalakban vannak kész. :roll:

Most közelebb kerültünk hozzátok egy menettel. Írd meg mikor mentek turizni legközelebb, hátha összejön egy tali is! Most gondolom be vagytok sózva Egyiptomra, de utána esetleg?
Jó nyaralást!

Kata :)
Sztem az ilyen balesetek elkerülhetetlenek. Két gyerek még egy gumiszobában is össze tudja törni egymást. Én bele sem merek gondolni, hogy mi minden történhet velük, mert egy merő para lenne az életem. Nagyon-nagyon bízom az őrangyalukban, és hát persze mindent megteszek, ami tőlem telik.

Edit :)
Nagyon jók a képek. Irígykedem is kicsit. Rólunk tényleg egy darab normális közös kép sincsen.
Jobbulást a gyerekeknek, neked meg kitartást.

Az újaknak üdv, bár most mintha kicsit lemaradtam volna. :oops: De azért ha jó sokszor írtok, akkor talán megmarad a fejemben, hogy ki kicsoda.

Majd még jövök a héten, aztán meg talán már otthon is lesz net.

Puszi,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi :)

Amikor a barátnöm kislányának a kandallóüvegre égett az ujja, a baleseti sebészeten a János kórházban azt mondta neki a doki, hogy minden gyerekes családban legyen otthon Vulnosil krém, égési sebekre ez a legjobb. Ez egy vény nélküli Naturlandos gyógynövény termék. Nekünk azóta van otthon.

http://www.naturland.hu/index.php?page= ... &ident=299

Cat
Kép
cateye

Cat!

Köszi a gyors választ...., az ebédünk már jól sikerült, 2 üveg bébiételt benyomott, persze a pépes féléből, ami 5 hós kortól ajánlott.
Akkor holnap csinálok egy jó kis husilevest....

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Cat,
gyógyulást Nektek! Mi meggyógyultunk 3 nap alatt, szóval van esély :)
Kár lenne kihagyni, gondolom Ti is régóta nagyon várjátok! A páhoki hétvégék olyan isteniek tudnak lenni.

Lilla, Edit,
nekünk jó lenne június utolsó hétvégéje is, július elsője is (de az Cat-nek nem). szerintem is egyeztessünk előre! Hogy mindenki tudjon tervezni! (nekem pl vasárnapi nap lenne jobb, mint a szombat - ez bármelyik hétvégére vonatkozik)

Ma voltunk Benivel a Heim Pálban, nem csinálták meg a fütyijét, még korai a sebész szerint. kenni kell, még fellazulhat a letapadás. Hát, reméljük.
Holnap szemészet. Brrrr, izgulok!
nettke

Sziasztok!

Mostanában hülyéskedik a babanetem. Nektek nem szokott? Sokszor nem jelenik meg az istennek sem ez a rész, ahova írni lehet, pedig be vagyok jelentkezve. az emotikonok felem most is hiányzik.

Tali: a júni utsó 7végéje azért már jó nekünk. de előbb semmiképp se, mert amíg anyuék itthon lesznek, addig ki kell használni a szittelést. Nekünk ugyebár csak ilyenkor van bármikor előrángatható segítségünk...

Cat

Jól értem, hogy Ti egész júliusra el akartok menni? Vagy júli végi hétvége sem jó?
A pólókat majd gyűjtöm nektek. Esetleg 104 hosszúujjú is jöhet?
Remélem sikerül elutaznotok és jól fogjátok magatokat érezni.

Meme

A tegnapi nap itt is dilifrontos volt. Niki egész nap sírt, ha nem lehetett az ölemben. Rémes volt. Már lázat is mértem neki, de nem volt. Még arra gondoltam, hogy már elege van a video-szerkesztgetésemből és keveset játszom velük. De akkor lehet, hogy szimplán csak az időjárás volt az oka?!!
Gondoltam rátok valamelyik nap: Dávid épp most nőtt bele egy gyönyörű Adidas tréningruciba. :D Remélem nektek is találok majd vmi szupit!

Baba

végre válaszoltam a privire. megkaptad?

Kata

Hú, nem lehetett semmi az esés! Tényleg szerencse, hogy ennyivel megúszta. Én is csodálkozom, hogy amilyenekt esnek, még nem történt velük semmi komolyabb. Azért vmikor bizti véget ér a mi szerencsénk is.

Brigi

Hova költzötetek? Nagyon jó volna talizni, meg a turizásban is benne vagyok. Elég hülyén fog hangzani, de márc 19-étől a tiéd vagyok! Az ahogy visszajöttünk Egyiptomból és a 4 napos 7vége utáni hétfő. :D Turizni azon a héten szombaton lesz érdemes menni, ha gondolod.

Vikóka

Én is mindent elkapok tőlük. Amíg a hányás-fosást nem kaptad meg tőlük, nem tudod, mi a rémálom!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Nettke :)
Nem látom a csíkod, hogy mennyi idös Beni.... 2 éves kor elött egyáltalán nem érdemes elvinni szerszámmustrára, mert nem foglalkoznak vele. Mi a Bethesdában voltunk, és ott megoldották Olinak, bekenték és felhúzták, mert én a krémezést nem akartam. Ugyanis szteroidos a krém, és olvastam, hogy sokaknak hónapokig való kenés után sem oldódott a dolog. Én nem mérgezném a gyerköcöt ennyi ideig szteroiddal. :roll:

Július 21-töl már jó nekünk a július is. :D
A 104-es hosszú felsö is jöhet, de ha nem zavarok, akkor csatlakoznék ahhoz a bizonyos szombati turihoz. Ugyanis az uramtól olyankor kapok egy kis kimenöt, és elmennék veletek. :D
Mikor is lesz? :wink:

Nagyon helyesek a kölkök. Az elsö pucsítós kép az csúcs. :lol:

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?