Sziasztok,
Végre sikerült lenyomnom ezt a bestiát
Most van talán 20 vagy 30 percem
Jajj de jó, remélem nem jön közbe semmi, és pénteken tényleg ikeázunk
Nekem úgyis van egy kis megbízásom, vennem kell olyan hosszú cipőkanalat. Így meg összekötöm a kellemest a hasznossal
Aliz tuti nagyon élvezi majd, imád babák között lenni, úgy látszik nekem már unja a búrám
Köszönjük a sok dicséretet, mind a kettőnknek dagad a mája rendesen
Angi: Te sem szólhatsz egy szót sem, egy deka felesleg nincs rajtad, nagyon csini vagy
Sajna én sem láttam, ahogy a csajok ropták, pedig biztos nagyon cukik voltak
Lidi egyébként is olyan jópofa volt, ahogy dugdosta Aliznak a cumit
Ildi: Nem tudom, hogy fogytam-e, szerencsére nincs itthon mérlegünk. Tornázni már sajna nem járok egy ideje, lehet, hogy ez a titok nyitja
Tessék gyorsan meggyógyulni, pénteken feltétlen ott a helyed, most is nagyon hiányoztál ám
... és nem csak a süti miatt, persze azért is
Nem is mondtad - vagy csak én olvastam figyelmetlenül - , hogy hogy sikerült a hétvége?? Eljutottatok apával kettesben bulizni?
Mamacka: Csak nincs valami komoly baj, hogy ma még nem jelentkeztél???? Tessék megírni, hogy mizu Áronnal!
Meli: Sajnálom az éjszakátokat.
Lehet, hogy Bogi valami rosszat álmodott, nem? Vagy a foga? Szegénykém, jó hulla lehetsz
Védőnő vagy dokinéni nem tud valami jó tanácsot adni?
Zsu: Drukk, hogy a fiadnak csupa jó híreket mondjanak a fogászaton! Jó szánkózást délutánra
Annácska: Eszméletlen cuki Peti, ahogy vizslatja az akváriumot
Teljesen átszellemült
Gyöngyi: Még nem is mondtam, hogy nagyon fini volt a süti, szerintem a fél tálcával én nyomtam be
Legközelebb is ilyet kérek (ha lehet)
Cory: Jobbulást a gyerkőcöknek! Ilyenkor nem is tudsz menni vezetni?
Eszter: Jó pihizést anyukáddal
Rohanok elmosogatni, talán még van annyi időm, mielőtt felkel a drágám
Vali