Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok,

Remélem már mindenki alszik :wink:

Ma Debrecenben voltunk, de a képekért muszáj volt beugranom. Nagyon jól sikerültek, szépek a babók, akárcsak élőben :) Sajna a mieink közül egy sem lett használható, valamiért tök homály lett mind :( Annyira sajnáltam :(

Annácska: Nagyon köszi a szervezést, annyira jól éreztük magunkat, Alizról nem is beszélve :) Rá sem lehetett ismerni, egy nyikja sem volt :)

Mamacka: Jajj szegény Áron :( Nagy nagy drukk, hogy ne legyen ennél sokkal rosszabb! ... és pont éjszakára :( :( :(

Zsu: A lányod tényleg tünemény! Nagyon büszke lehetsz rá, igazi jó testvér lehet :)
Gratula az átaludt éjszakához! :D

Bartika: Szerencsére mi jól vagyunk, neked gyors jobbulást!

Ildi: Nati hogy van???
Visszaigazoltam a kicsi fiad :wink:

Látom Ikeás tali szerveződik ... Csak, hogy bonyolítsam a helyzetet, nekem a szerda és a péntek jó, mert kedden és csütörtökön SZTK jelenésem van :(

Ne haragudjatok, most csak ennyi, mert még le sem fürödtem, és tök hulla vagyok :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nagyon jó volt nézegetni a képeket!!!! :) :)
Olyan nagyok már a "babák" !!!!! Most már kommunikálnak egymással, nagyon sokat fejlődtek!!! :P

Nálunk lehet a köv. tali, persze ha eljöttök Gödig.
Kertiparty is lehet, ápriisban már jó idő van hozzá.
(Babetta: nem vicceltem :D )

Mamacka: nagyon sajnálom Áront!!!! A múltkor mit állapítottak meg végül, mi baja volt?

Bartika: Neked is gyors gyógyulást!!!!!

Ildi: sajnálom, hogy a tegnapi nap nem a Te napod volt :(

Egyébként ez a március 11-i babanet találkozó egy babaruhabörze (tömeg meg minden - persze van aki szereti...)

Minden betegnek jobbulást!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Péntek nekünk is jó, de én más napon is szívesen mennék, ha valaki(k)nek nem jó a péntek. Látszik, hogy pont ráérős hetem van! Múlt héten nem lett volna ilyen nagy a szám! :lol:

Asztalost nem tudok, mi egy éve keresünk, de olyat, aki kárpitos is egyben (sarokkanapé kéne itthonra, egyedi méretekkel).

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

jah ... nekünk a péntek is jó :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Eszti :)
Az Ikeás taliba mi is benevezünk :)
Nekünk a kedd jó lenne :)
Köszi az sms-t, nagyon tündér vagy :D

Barti :)
Sajnálom, hogy beteg lettél :( Remélem gyorsan túl leszel rajta :) Jobbulást :)

Mamacka :)
Szörnyen sajnálom, hogy Áron megint beteg :(:(:(:(:(
Szerintem vidd el dokihoz. Van valami hányás elleni kúp, de nem tudom mi a neve, a gyógyszertárban biztos tudják.

Livi :)
Milyen lett a viszgád?

Na megyek aludni, mert holnap Annamarit nekem kell vinni :?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ha mindenkinek a kedd, akkor szerintem mi nem megyünk. :( brühü

Melitta

Kép
nyf

Lidke! Ha meglesz a tuti asztalos és kárpitos is :) akkor megírom az elérhetőségeit! :)

Melitta

Kép
nyf

Melitta!

Köszi! :D

Ha kedd, és ti nem tudtok jönni, akkor mi pénteken rendezhetünk egy mini-mini talit! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jó reggelt,

akkor talinapra kérek szavazni:

Péntek és kedd volt a nyerő.

Lehet kettőt is. :) :)

Én pénteken tudok csak menni, kedden sajna nem.

Pénteken akkor ki ér rá? Megtennétek, hogy aki kedden, az szép színessel nagy betűvel kiírja, hogy kedd, aki meg péntek, az uaígy?

Köszi és akkor összeírom. :)
Vendég

Sziasztok!

Nem tom mi van ezzel a lánnyal Még a szemét sem nyitotta ki, de már úgy üvöltött, mint egy sakálka...ezt eljátszotta vagy 10x...az sem volt jó neki, mikor magunk mellé vettem....Óránként kel, minden ok nélkül, megszokásból. :roll:
Valahogy le kellene szoktatni erről, csak nem tudjuk hogyan
:cry:

Mamacka!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Puszóka!!!!!

Én inkább pénteken mennék.
Ugyanaz a a szitu, mint Melittáéknál,én meg orrfújózok, Nasikánál meg nem is lehet tudni mi volt a baja.A pénteki lázon(38,5), szombat du-i 37,5-ös hőemelkedésen, egy kis zöld(meg sima) fikin kívül nem igazán volt baja. :?
Én vagyok inkább az, aki nagyon taknyis voltam(még szenvedem a végét), belső orrsebekkel, meg szétdörzsölt nózival.Szóval inkább PÉNTEK. :D :D

Jövök majd még :wink: :wink: :wink:
vas

Sziasztok!

Ha pénteken nem túl korán randiztok, akkor egy ikeás balhéban talán mi is benne lennénk, ha odaérünk. Mi aznap jövünk haza Püspökhatvanból. Megyünk anyuval 2 napra kényeztetni. :D:D

Mamacka!
Sajnálom Áront!!!
Nem lehet, hogy a fogyókúra miatt felgyülemlő sok méreganyag késziti Áron gyomrát???

Tünde!
Ha lesz kocsim, benne vagyok egy kerti partyban! :D

Barti!
Jobbulást!!!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Mamacka, nagyon sajnálom :( :( :(

Mi volt éjjel?????
Volt még hányás???

Meli, ha ez vigasztal, Natasa is felébredt 3/4 6-kor, aztán elkezdett visongani, pedig ő nem szokott.Jó, egy sterimar, meg egy orrporszi rendbe rakta.
Aztán visszaraktam a kiságyba, kapott egy-két játékot, és el is aludt :D
(jó, tudom, ennek köze nincs az óránkénti felkeléshez, de ez is sok volt nekem) :?
vas

Sziasztok!

Talis képek szuperek, nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott :( Pedig tényleg nagyon készültem, ez van :( Viszont a pénteki ikeásba beneveznénk, ha nem jön közbe semmi. Mikor kezdődne? Dóri már teljesen jól van, nem köhög, nem folyik az orra, én szerencsére el se kaptam (kopp-kopp-kopp), így ha nem lesz ilyen takony idő, mint most, akkor jövünk mi is :)

Bartika!

Gyógyulj meg mielőbb!

Mamacka!

Szegény kicsi Áron :( Neki is jobbulást kívánok!

Vali!

Alizon iszonyú édes volt az a kis rózsaszín ruha :) Megzabáltam :)

Meli!

Sajnálom a rossz éjszakát, reméljük csak valami múló baj miatt ébredt szegény manó :(
Ez a tanuló kutyus egyre jobban tetszik!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ikás tali, gyors összevetés, ha valakit véletlenül kihagytam, bocs, de tényleg gyorsan csináltam:

Péntek:
Vas Ildi
Vok Eszti
Évi
Nyf
Lidke
Vali
Esztipeszti

Kedd:
Betti
Annácska

Szerda:
Babetta
Scullyx

Szelivi mindegyik nap???

Szerintem a péntekit már meg is beszélhetjük, a többi napokat gondolják meg, akiknek akkor jó, sajnos nekünk csak a péntek jó. :(

Pussz
Vendég

Eszti, de szépen összeszedted :wink: :D

Sajni, tényleg a péntek a legjobb.Holnap túl korai, bár elméletileg én szerdán is megyek Pestre, de egy másik ügyből kifolyólag, és úgy visznek kocsival, szóval ez kizárt.
Bár, lehet, hogy megyünk az ikea fele is.
DE a PÉNTEK lenne a legtutibb. :D
Vagy csüti, de arról meg szó sem volt egész eddig :wink:
vas

gyorsan a képekről:
Baromi jók!!!!

Anna, apa is ott volt, és ő csinálta ezeket a szép képeket?(őt láttam az egyik képen, ugye?? :wink: )
Nagyon jók :D

Hát a gyerkőcök meg csoda cukik voltak.
A kakiszagolós fenomenális :D
Anita, téged alig ismertelek meg 1-2 képen :wink:
Boti egy husibogyó(Levivel, és Martinnal együtt)

És a kedvencem Alízka. :D :D
Hát imádom a kis rózsaszín rucijába, kis csattjával, husi kis pofijával, annyira édes :D :D :D

És a többiek se maradjanak ki a dícséretből:
Eszter, Luca nagyon megnőttek, tök arik, csinosak :wink:

Lidike a kis nőcike :wink: , menő kis cipőjébe, kis laza szerkójában, szivecskékkel a farmerja térdén.Behalni tőle :wink:

Lili is nagyon helyes főleg a fordított body-harisnya kombinációja tetszik nagyon :wink:

Zsu Martinja is nagyon édi, kislányod meg olyan szép :D

Olgo Henikéje is nagyon csajszis :D

És a nagy lányok!!!
Csúcs az a kép :lol:

Bencus meg a kis minike termetével, szaladgálós képeivel, imádnivaló!!! :P

Jajjj, és Pötyike, tényleg minden képen ott garázdálkodik :wink:
Nem akart úgy látszik semmi jóból kimaradni :D

Petikéről viszont nem sok képet látni.Hol bújkált???
Viszont, amin van, azon édike nagyon :D

A nagytermetű fiúk meg hú, de nagyok!!! :shock: :shock:
(az én fiacskáim voltak ilyenek :wink: )
Bírom őket nagyon(BOti, Levi, Martin)

Basztikuli, ha kihagytam valakit, hát üssetek le :roll: :wink:

na, puusz, Olivér végzett a kaikilással :wink:
vas

És az anyukák is szépek!!! :D :D :D

Vali, te milyen vékony vagy megint :shock:
Fogytál január óta???? :wink:
vas

Sziasztok!

Ha meggyógyulnak a kölkeim, akkor megpróbálunk eljutni pénteken, de még nem tudom, tőlünk az ikea a világ vége. De egyelőre köhög, taknyol mind, Lizának hőemelkedése is van :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, jobbulást a kölkicseknek :D
Nincs az olyan messze tőletek :wink: 47-es villamos Astoriáig, aztán metró :wink: :wink: :wink: :wink:

De ha levizsgázol,akkor tényleg nem lesz határ :wink: :D

A 406-oson jó tanulni, nem?
Jó nagy hodály. :wink:
Legalább megtanulsz könnyen parkolni. :D
(nekünk is az volt, ráadásul kombi)
(az volt a szülőszobám :wink: :wink: )

vas

ok, péntek is jó nekünk! Akkor mi is benevezünk az Ikeába!

Kép

Kép
bettiflame

[quote="VasIldi"][ írta:VasIldib]Cory, jobbulást a kölkicseknek :D
Nincs az olyan messze tőletek :wink: 47-es villamos Astoriáig, aztán metró :wink: :wink: :wink: :wink:

De ha levizsgázol,akkor tényleg nem lesz határ :wink: :D

A 406-oson jó tanulni, nem?
Jó nagy hodály. :wink:
Legalább megtanulsz könnyen parkolni. :D
(nekünk is az volt, ráadásul kombi)
(az volt a szülőszobám :wink: :wink: )

Az a baj, hogy a 47-es most csak a Budai Skáláig jár a 4-es metró építés miatt. Utána hiányzik 1,5 megálló, és a Móricztól megy megint villamos. Ja, és három gyerekkel nyomom, mert Balu a héten még tuti ne megy.

A 406-os király :D Muszáj volt nagy autó, mert egy astra caravant fogok vezetni :D

cory
Budapest

Oké, Cory, értelek :D :D :D :D :D :D :D :D

(én se biztos, hogy bevállalnám)

Astra caravanunk nekünk is volt (nem szerettem) :roll:
vas

Javítok:

Péntek:
Vas Ildi
Vok Eszti
Évi
Nyf
Lidke
Vali
Esztipeszti
Betti
Cory ?
Vendég

Ildi: miért nem szeretted?
A 47-es villamostól lassan eldurran az agyam :( Nyáron még darabolnak rajta :( Egyrészt nem fog elmenni a Deákig csak a Kálvinig, másrészt le fogják zárni a hidat is.
ÁÁÁ, felrobbanok ezektől. Nagyon dühös vagyok, mert anno 3,5 éve azzal a felkiáltással zárták el a villamost, hogy megcsinálják az aluljárót, és ne kelljen akkor, mikor a metrót építik. Hát most megint lezártak mindent.

cory
Budapest

Sziasztok

Na végre leültem én is és a Lili is eljátszik

mamacka: Ez rémes, szegény Áron, remélem már jobban van

Bartika: Jelentem, minket nem fertőztél meg, viszont neked jobbulást.

zsu: Hát mindenképpen lesz valami ugri-bugris programja a Lilinek, már csak azért is, hogy ne legyen akkora segge, mint nekem :wink:

cory: hát, az idiótizmus határtalan, a BKV meg soha nem a szervezetségéről volt híres

nyf: Ha találtál ilyen asztalost, feltétlen szóljál, én kb. 10 éve keresem, de csak olyat találtam, aki az igért időponthoz képest minimum 3 hónapot késik. Ja és karácsony óta szeretnénk a tetőtérbe költözni, de még reménykedve várjuk az asztalosunkat, hogy hozza a szekrény ajtót

Pesten is esik a hó? Nálunk már fél centi leesett, ha így marad délután végre kipróbáljuk a szánkót. Mondjuk jobban örülnék, ha sütne a nap és 20 fok lenne.

Kép

Kép
pgyöngyi

Csak egy gyors PÉNTEK.(De lehet 4-en megyünk! ;))

Kép

Kép
nancsika

Eszti :)
Akkor minket is bevehetsz a pénteki taliba :D

Meli :)
Sajnálom, hogy Bogi ennyiszer ébredt :( Lehet hogy a frontot érezte :)

Ildi :)
Bizony Apa csinálta a képeket és őt láttad a háttérben :) Sokáig csak ő volt pasi egyedül :D Aztán jött Tibi is :)
Peti hulla fárdt volt és anyán lógott :P
De ez a kedvenc képem róla :D Kis bambicsek :lol:
Kép

Nem mindenki dicsekedhet azzal, hogy francia dizajn volt a szülőszobáján :lol:

Gyöngyi :)
Elfelejtettem írni. Mehet a férjed nyugodtan :)

Nálunk esik a hó, ráadásul reggel mikor vittem Annamarit jégdara esett és veszettül csúszott az út :twisted:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Hát akkor ebből a taliból is kimaradunk. Én kedd-péntek tanítok :(

KépKép
KépKép
scullyx

Nálunk is nagyon esik a hó, olyan szép, bár tényleg lehetne már tavasz is :)

Ikeás taliba most mi nem tudunk menni sajna :(

Ildi
Nagyon sajnálom hogy téged még nem ismerlek személyesen, de majd legközelebb, manónak jobbulást :)

Mamacka
mi van Áronnal, ez annyira borzasztó :( :( :( :( szegénykém, nagyon rossz lehet neked,
De abba is van valami amit Vok mondott, lehet hogy ott a bibi, erről már én is hallottam.

Annácska
Peti nagyon édi, ahogy bámúlja az akváriumot.

Bartika
Jobbulást neked, Pötyire vigyázz ne kapja el!

Cory
jobbulást nektek is :)

Meli
Sajnálom az éjjszakai melót, De hát Bogi jó alvó volt, vagy nem jól emlékszem :roll: Szerintem oknélkül biztos nem visít, valami kis nyűgje volt és hamarosan elmúlik :) bízzunk benne :)

Szép napot mindenkinek ha így folytatja a havazás akkor délután szánkózni fogunk. Fiacskám ma megy fogászatra megnézik neki, hogy vajon lesz e foga vagy úgy megsérült a fogcsíra hogy a maradandó fog sose fog kínőni. Na akkor gyűjthetünk az implmtátumra, szép kilátások . De bízom benne hogy jó hírekkel jön haza.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Meli!
Keve is csinálta ezt a csukott szemmel ordítást néhány éjszakát (éjszakánként 3-4-szer), de utána abbahagyta magától. Úgy nézett ki, mintha álmában sírna. Szerintünk valamilyen nappali eseményt dolgozott így föl, de nem biztos, csak mi erre gondoltunk.

Vok!
Jó kényeztetődést!

Cory!
Gyerkőcöknek jobbulást!
Szerintem mi nem lakunk messze egymástól. Mi úgy szoktunk az Ikeába menni, hogy 7-es busszal megyünk a Bosnyák térig, onnan meg 32-essel a Bánki Donát utcáig (Örs előtti megálló). Kicsit hosszabb így az út, de se lépcsőzni nem kell, se babakocsit buszra felpakolni (ezek mind alacsony padlósak).
A környéken a közlekedéstől én is falra mászok! Most vagyunk kocsiváltóban, a régit már eladtam, újat most keresünk. Dühít, hogy még nincs meg az új, főleg most, hogy a hó is esik! :twisted: Férjem nem kapkodja el a dolgokat! :twisted: :lol: :lol:

Lidke
KépKép
kövecske

Kövecske: merre laktok? Nekünk a 7es busz már egy átszállás :( De ott nőttem fel Albertfalván.

cory
Budapest

Sziasztok,
most már van szép új gépem, igy tudok jönni napközben is, ha alszik a lányom.

Bartika,
jobbulást!!!
Mamacka,
sajnálom... Jobbulást a kicsi fiadnak!! Hogy van ma? Mit mondanak a dokik?
Vali,
tényleg tündéri Aliz!! Én nem láttam, de apa mondta, hogy Lidivel táncoltak az FP kutyusra. :D Ja és nagyon vékony vagy!!
Vas,
sajnalom, hogy nem jött össze a buli. :( Jobbulást Neked és Natkának!
Annácska,
tényleg milyen kis édes Petka. Olyan kis nyugis kisfiú.
Vok,
jó pihit. Küldök neked Hanna képet mindjárt.

Ikea nekünk nagyon messze van. Mondjuk taxival talán el lehetne menni, de csak ha jó az idő. Hány órára mentek?

Pussz
angi79

Sziasztok,

Végre sikerült lenyomnom ezt a bestiát :wink: :lol: Most van talán 20 vagy 30 percem :roll:

Jajj de jó, remélem nem jön közbe semmi, és pénteken tényleg ikeázunk :) Nekem úgyis van egy kis megbízásom, vennem kell olyan hosszú cipőkanalat. Így meg összekötöm a kellemest a hasznossal :D
Aliz tuti nagyon élvezi majd, imád babák között lenni, úgy látszik nekem már unja a búrám :shock: :lol:

Köszönjük a sok dicséretet, mind a kettőnknek dagad a mája rendesen :D

Angi: Te sem szólhatsz egy szót sem, egy deka felesleg nincs rajtad, nagyon csini vagy :) Sajna én sem láttam, ahogy a csajok ropták, pedig biztos nagyon cukik voltak :) Lidi egyébként is olyan jópofa volt, ahogy dugdosta Aliznak a cumit :D :D :D

Ildi: Nem tudom, hogy fogytam-e, szerencsére nincs itthon mérlegünk. Tornázni már sajna nem járok egy ideje, lehet, hogy ez a titok nyitja :wink:
Tessék gyorsan meggyógyulni, pénteken feltétlen ott a helyed, most is nagyon hiányoztál ám :wink: ... és nem csak a süti miatt, persze azért is :lol: :lol: :lol:

Nem is mondtad - vagy csak én olvastam figyelmetlenül - , hogy hogy sikerült a hétvége?? Eljutottatok apával kettesben bulizni? :)

Mamacka: Csak nincs valami komoly baj, hogy ma még nem jelentkeztél???? Tessék megírni, hogy mizu Áronnal!

Meli: Sajnálom az éjszakátokat. :( Lehet, hogy Bogi valami rosszat álmodott, nem? Vagy a foga? Szegénykém, jó hulla lehetsz :roll:
Védőnő vagy dokinéni nem tud valami jó tanácsot adni?

Zsu: Drukk, hogy a fiadnak csupa jó híreket mondjanak a fogászaton! Jó szánkózást délutánra :)

Annácska: Eszméletlen cuki Peti, ahogy vizslatja az akváriumot :) Teljesen átszellemült :)

Gyöngyi: Még nem is mondtam, hogy nagyon fini volt a süti, szerintem a fél tálcával én nyomtam be :roll: :shock: Legközelebb is ilyet kérek (ha lehet) :wink: :D

Cory: Jobbulást a gyerkőcöknek! Ilyenkor nem is tudsz menni vezetni?

Eszter: Jó pihizést anyukáddal :D

Rohanok elmosogatni, talán még van annyi időm, mielőtt felkel a drágám :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Melitta,
én tudok olyan asztalost, aki nem bútorlappal dolgozik, de késni ő is szokott...
angi79

Vali: köszi :) Tudok vezetni menni, mert hajnalban járok, mikor a pasim még itthon van.

cory
Budapest

Cory: Úristen, mennyire hajnal az a hajnal??? :shock:
Még mindig rutin? Vizsga mikor lesz? :wink:

Nya most már tényleg megyek mosogatni :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: 6.30-tól 8-ig. Negyed 6-kor kelek ezeken a napokon. Elvileg a jövő hét elején lesz a rutinvizsga, holnap tudom meg pontosan.

cory
Budapest

Kicsit megpróbálok jönni, amíg alszank.(de olyan csigalassú ez a sz*r babanet, hogy nem biztos, hogy ép idegekkel kibírom) :wink:

Szóval:péntekre remélem semmi bajunk, és bízok benne, hogy ettől a rettentő sok fikitől a fejembe nem lesz semmilyen arc, vagy homloküreg gyuszim(ugyanis már volt szerencsém talizi mindkettővel) :?
Mindjárt lámpázom magam.
Végülis már semmi bajom, csak érzem, hogy fújni kéne, de nem jön(na, ebből lesz gyuszi....)

Délelőtt voltunk súlymérésen (taxival, mert ki se mertem járni a garázsból), és Natuska 72 centi, és 8180 gramm :D :wink:
Meghallgatta a dokinő is, kicsit hörgi, orrszívás, acc.
De ezt csinálom úgyis. :?

A szombati napra előre tervezett progik ugye teljesen felborultak.
(fuck... :evil: )
Este persze nem jutottunk el bulizni, mert az uramank NEM volt kedve.
Végülis az ő haverja (ex-kolléga, ivócimbi...) feleségének volt a 30. szülinapi meglepi bulija.
Na, de annyira be voltam indulva, persze nem mentünk.(jó, taknyam-nyálam egybe folyt), de ott nem lettek volna gyerekek, akiket megfertőztem volna. :?
helyette elmentünk vettünk matracot az ikeában az új ágyba, meg kicsit árkádoztunk, aztán ott vacsiztunk a hisztériában (akár rám is illett volna :wink: )
Aztán fél 11 fele itthon voltunk.
Nasi aludt, két tökös még fennt randalírozott, anyu már alig látott a fáradtságtól :lol:

Persze az uram tipikus pasi lévén, minden sz*t megvett volna nekem(jól leakart fizetni :wink: ), de nem tudott, mert nem kellett semmi.
(lehet barom vagyok??)

Köszike, hogy hiányoltatok.
:D én is szerettem volna megismerkedni azokkal, akikkel még nem taliztam(Zsu, Era,Olgo,Bartika)
És akiket nagyon régen láttam: Anita, Angi , Bori
(csak a pocakos talin), ami nem most volt.

Vali, nincs mit, Alizka egy imádnivaló kiscsaj :D

Cory, az astrával az volt bajom, hoyg alig tudtam berakni 1-esbe(na, innen a váltó fóbiám), és lefulladtam minden piros lámpánál(és persze a sok kudarc miatt hagytam fel a vezetéssel több, mint 2 évig)
Aztán a peugeot-ot se sokat vezettem, és utána mikor kiköltöztünk jött a kis fabia.Na, azon tanultam meg igazán vátani, meg vezetni egymagam. :)

Bkv :evil: :evil:

Lidke, mikor mi is Pesten laktunk, én is mindig leszálltam egy megállóval előbb az Őrsön, ugyanott ahol te.
Sokkal jobb volt onnan odagyalogolni.

Nancsi, mi az hogy 4-en jöttök?
Apa, Alex,Te és KI????
Kisbébi?? :wink:
Vagy Te, Alex, és ikrek???? :wink: :wink: :wink:

Anna, Petike irtó édesen bámulja az akváruimot. :D
Ja, francia dizájn :wink:
-2 fokba :wink: :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vas

mondtam, hogy nem biztos, hogy ép idegekkel kibírom.Fél óráig be se jött a b.net.
:evil: Épp végezetm, el akartam küldeni, erre "nem megjeleníthető a lap"
Éljen!!
gyorsan elmentettem, aztán most sikerült újra.
vas

el se hiszem, miylen gyors lett :shock: :shock:

közben lefoglaltam a prágai szállást, várom a visszajelzést :wink:
vas

hoppá , kék lett :shock:
így jár, aki nem előnézet-el :lol: :lol: :lol:

na, húzok a másik topikba
(itt már sokat rontottam a levegőt :wink: )
vas

Javítok:

Péntek:
Vas Ildi
Vok Eszti
Évi
Nyf
Lidke
Vali
Esztipeszti
Betti
Cory ?
Annácska
Nancsika (4-en?????)
Vendég

Nemrég jöttek be a kertből a gyerekek apával, csináltak egy hóember szerűséget :)
Egész télen ígérgettük Dorinának a havat, hát most jött egy kicsi, Peti rohant haza, hogy kivigye Dorinát (merthogy ő ígérgette neki folyton :lol: )

Nyf: én tudok egy jó asztalost :) , de sajnos nem ér rá annyi munkája van :? - és max. 1 hetet "szeret" késni...
Mondjuk ő inkább bútorlapból dolgozik (főleg azt rendelik, mert olcsóbb), meg furnéros anyagból (az nem vetemedik, de k...va drága)
Van egy barátunk, aki szintén asztalos, de ő is hónapokat késik. Ő leginkább fával dolgozik
Úgy látszik nem könnyű asztalost találni...

Mamacka: tényleg írd meg, hogy mi lett???? Áron baba jobban van????

Látom készül az újabb tali, mi ebből is kimaradunk, de jövő hét után minden mennyiségben jöhet!! :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Aliz még mindig nyomja a szunyát, lassan másfél órája :shock: Remélem nem lesz beteg, csak engem kényeztet egy kicsit :)

Jelentem, hoyg végre sikerült elmosogatnom, Aliz kajája is mindjárt kész, sőt Vincének is teleírtam 3 darab A4-es oldalt matekpéldákkal, mert holnap dogát írnak.

Cory: Húúúú ez tényleg elég hajnal, én tuti dőltenék-borítanék mindent ilyen korán :roll: Jövő hétre drukk-drukk, aztán jön csak a java :wink:

Ildi: Na ez a hétvége sem úgy sikerült akkor, ahogy eltervezted, én az ilyenektől kapok idegbajt, és akkora hisztis p..a leszek, hogy ihaj. Azé' a matracvásárlás csak nem ér fel egy bulival 8)

Nati nagyon belehúzott a hízásba, gratula :) Most már egy súlycsoportban nyomják Alizzal, majd jól összeeresztjük őket pénteken :wink: :lol:

Többiek elhúztak hógolyózni??? HaliHÓ !!!

Nu fel is kelt a cunavera ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Nati lekörözi Lizát súlyban?????? ;)

Vali: most szerdán sikerült is kritikán alulit alkotnom az első fél órában :D Pedig szegény oktatóm mondta, hogy ő most nagyon fáradt, ügyesnek kell lennem.... háááát. De azt is mondta, hogy baromi gyorsan lesz jogsim, mert utál korán kelni ;)

cory
Budapest

Mennyi most Liza?
hú, a koránkelés nekem se a műfajom :?
Drukk a jövő heti rutinvizsgához!!
(nekem az volt az egyedüli, ami elsőre sikerült :oops: :oops: )

Vali, az enyémek még alszanak :D
3 db A4-es????
Szegény kis Vini!! :? :D

Tünde, hóemberszerűség???
Az milyen??? :wink: :lol:
akkor tavasszal megyünk hozzátok!! :wink:
De ide is lehet jönni bármikor :wink: , bárkinek :wink:
vas

Ildi: 1,5 hónapja volt 7480g, azóta nem jutottunk el mérésre. MAjd a szülinapja után :D

cory
Budapest

Ok, Ildi, indulunk. :) Addig süss egy kis rákóczi túróst. Köszi. :)

:wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Ó, hát annyi idő altt biztos hízott 50-60 dekát, nem?
Mi is két hónapja voltunk utóljára, egy kilócskát hízott azóta :D
mondjuk eszik is a drága,
(ami a fogára való :wink: )
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?