Képzeljétek, szombaton még túráztam is. Szinte végig elől meneteltem
, számítva rá, h majd lassacskán én kerülök leghátulra. De ez nem következett be, a férjem viccesen megjegyezte, h mindenki csak próbálta tartani velem a lépést. No persze olyan túra volt, amit a 4-5 évesek is megcsináltak (az én fiam is), de akkor is nagyon boldog voltam, h ilyen jólesett. Előtte mondjuk 10 órát aludtam egyvégtében, lehet, h ez a megoldás kulcsa. Meg még az aszfalthoz képest puhább talajra gyanakszom, h amiatt is kellemesebb lehetett ez most. Mert ugye máskor néha 100 méter is irtó nehezemre esett mindenféle szalagfeszülések és keményedés miatt, ez meg kb. 7 km volt, némi szintemelkedéssel megspékelve. Ja, a Bakonyban, gépet nem vittem, de majd kükldenek nekem, és teszek fel, ígérem!
Hajni, nagyon drukkolok! Próbáld kijárni az ambuláns infúziót, ha feltétlenül szükség lenne rá!
Sajnos most az autóban engem is meglátogatott megint Vuk, úgy látszik, hosszabb utaknál számítani kell erre.
(Egy hónapja is ugyanígy volt, Komáromba menet.) De ez nem is panasz, a kutyák összpontosíthatják az erejüket Hajnira!
Adrienna, ez izgi lehetett. Jó fej az orvos, aki az uh-t csinálta, h végére akart járni. A végén csak kiderült a meztelen igazság.
Gabi baba Gabi baba és kész!
Viki, jót derültem és "nosztalgiáztam" azon, amit betettél!
Marietta, nekem is volt időnként szurkálásom ciklus közepén!
Meri, remélem, az orvosod tud majd vmi megnyugtató magyarázatot adni. Végülis mindenkinek másképp működik a szervezete, lehet, h belefér az is, h csak egy rövid mensi volt.
Szerika, a második fotón nem egy balra néző aranyos kis profilt látunk? Szép nagy már Balázs és Gabi baba is!
Fioona, kösz a linket. Fogok venni. A Tied tépőzárral állítható? Milyen márka? (Bocs, h nem bírom abbahagyni a kérdezősködést, de olyan jó, h Neked így bevált!)
Hogy ne csak kérdezzek, hanem adjak is infót
, leírom, h nekem meg a hasleszorító vált be szülés után. Persze nem tudni, mi lett volna nélküle, de így nem maradt úgy hasam, ami zavart volna később, és jól is esett hordani szülés után egy ideig. (Azt már nem tudom, meddig.)
Nikóska, szépek a képek. És volt szívetek megenni azt a tortát?
Én mondjuk megkívántam a marcipánt...
A cicák vajon nem teljesen házimacskák vagy csak ilyen szép nagy szőrük van?
Esztora, remélem, boldogultok az orvossággal és jobb híreket kaptok legközelebb a cicával kapcsolatban!
Jó, h írtad, h jó film ez az SOS..., épp keresek vmi jó filmet még, amíg el tudunk menni moziba!