Új privát üzeneted érkezett!

Húú, Meri, lehet, hogy csak az kellett, hogy egy kicsit megnyugodj és máris beköltözött a Babóca? Nagyon izgi, bár nem akarom elkiabálni.

Mikor kellett volna megjönnie?

Adrienna: annyira klassz, hogy már be is fordult. :lol: Lehet, hogy annyira vicces ez a Babó, :wink: hogy előbb is fog jönni?
toti77

Toti: elvileg most kellene megjönnie, de a hormon abbahagyása után vérezni kezdtem, csak elmúlt. Akik szedték, nekik a hormon abbahagyása után 2 napra normálisan megjött. Nem érzem magam babásnak valahogy.
Inkább attól tartok, hogy csak a hormon kavart be, és azért nem jött meg rendesen.
meriann

Merike:
a kutyusok ludtálkodnak.
Ma hajnal óta ismét még a vizet is. :cry: :cry: :cry:
Megmértem magam. 6 kg-ot fogytam eddig. Most 44 kg vagyok. :!: :!: :!:
Már nem bírok ülni sem, nem bírom már. :cry:
Marcussal nem viselt meg ennyire. Akkor is hánytam, de mégsm voltam ennyire ki. :cry:

Adri:
örülök, h minden rendben és csak megkerült az a kukac. :lol: :lol:
Vendég

Hajni!
Annyira sajnállak! :( Csodálkozom hogy még birod.
Nem beszéltél még ez ügyben a dokiddal? Nem tudna adni erre vmi gyógyszert?

Meri!
Nem értem miért nem mensizel rendesen?! :roll: Nekem rá 2 napra rendesen megjön. Az hogy barnázól lehet azért van mert tényleg a nagy nyugiba összejött a baba. :D Csak még a teszt nem tudja kimutatni. Hallottam már olyanról hogy vkinek 5 hétig nem mutatott ki a teszt semmit.
Nekem van taposógépem én írtam. A márkáját nem tudom megmondani hogy milyen mert most nincs itthon. De a corába vettem és nagyon szeretem és megvagyok vele elégedve. Csak nekem nincs hozzá a karnak az a tartó. Mert így betudom rakni a fotel alá és nem foglal sok helyet.

Adri!
Jót mosolyogtam soraidon. Hát ez a Gabi baba nem semmi! :lol: :lol:

Lányok!

Nekem csütörtök +pénteken tökre szúrt a jobb oldalam olyan mensisen fájt ott a hasam. Lehet hogy azért mert akkor volt tüszőrepedésem??? :roll:
Volt már valakinek ilyen?
csipcsab

kutyám ismét a szomszédban volt.hozott v.mi baromi nagy csontot is.
megszerkesztettük Anyuval a keritést kiváncsi vagyok hogy sikerült...

Hajni szerintem holnap hívd fel a dokidat.kitartás nagyon szoritok neked!

Bridzsi

Kép
esztora

Akárhányszor elhaladok
egy gyermekekkel teli játszótér
mellett,nevető és pajkos
angyalok arcát látom.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni: nagyon sajnálom. Nem lenne jó a dokiddal beszélni?!

Marietta: köszi az infót. Még annyit, nagyságrendileg mennyiért vetted? Mert láttam itt 8 eFt-ért is, meg 18 eFt-ért is. Mire érdemes figyelni?
Szerintem lehet pé miatti szúrkálás.

Aranyosak vagytok, de nem hinném, hogy baba van. Na, ezért is vagyok a gyógyszerek ellen. Lehet, hogy nincs hormonhiányom, de nincs normális ciklusom sem. Bár az is lehet, hogy nincs itt a baba ideje, így ha az egyik gondot kiküszöbölöm azért jelentkezik egy másik. Na, pár nap múlva sokkal okosabb leszek, remélem.

Esztora: hát ez a kutyi, csak nem hancúrozni jár el, most hogy jön a tavasz?! Amikor hazamegy nagy megbánó szemekkel néz?
meriann

szerencsére nincs fiúkutya a közelben (éppen tüzel).meg soha nem is érdekelték a fiúk.
a szemek igen megbánóak és farok behúzva pedig nem tudom mikor kapott utoljára a fenekére!

Bridzsi

Kép
esztora

Meri!

Már nem tudom biztosan hogy mennyiért vettük mert több éve volt már. (kb.3 éve) Azt hiszem olyan 10 ezer körül.
Hát mire kell odafigyelni? Szerintem hogy masszív legyen.
Ha neked úgy jó akkor hétvégén tudok feltenni képet róla mert most apósomnál van és akkor hozzuk haza.
Én nagyon szeretem.
csipcsab

Na, de ezzel a viselkedéssel nincs is szíved megpaskolni, nemde? :lol:
Van egy szuper könyvem Kutyapszichológia a címe. Sok mindenre választ ad, de komolyan mondom gyakran olyan érzés, hogy tájékozottabbak a kutyik az emberpszichológia terén, mint én kutyapszichológiából. A végén mindig megállapítom, hogy jól vagyok idomítva. Sokszor még azt is el hiszem, hogy megcsináltatok bármit velük, pedig szerintem azt kérem tőlük amit ők akarnak.
meriann

jaj Meri ha láttad volna azt a csalódott arcot hogy nem tud átmenni.eddig jól vizsgáztunk Anyuval.a kutya lelkivilág elég érdekes.amikor kutyasuliba jártunk és megunta leült és rátette a lábát a pórázra és nem ment tovább 1 cm-t se.

Bridzsi

Kép
esztora

El tudom képzelni a csalódott arcát. Jól kiszúrtatok vele, nem sírt? Az én hatalmas boci kutyáim rögtön sírva fakadnak (pontosabban nyüfiznek), ha pl. cicázok. Jaj, de ismerik az embert és tudják hogyan lehet hatni ránk.
Most nézem Esztora, a várandósság felén már 100 %, hogy túl vagy. Gratulálok! Kíváncsi leszek, hogy majd ha nekünk is összejön a baba, nálunk is ennyire rohan majd az idő?!

Marietta: köszi nem kell fotó, mert a héten megvesszük, vagy ma megrendeljük. De ennyi infó is sokat segített, köszi.
meriann

Sziasztok Csajszik!

Na mit mutatok ma nektek? :D :D :D
Képzeljétek!!!! 3 fotót a fiunkról :)
Ma voltunk 4D-n, de sajna olyan szégyenlős a kiscsávónk, hogy úgy kellett vadászni, hogy elkapjunk egy-egy részletet innen-onnan. Pedig másokról olyan szép felvételek készülnek... A mi kisfiunk, meg a kezét az arca elé pakolta, meg a köldökzsinórt is... szóval, nem épp a legfotogénabb. Egy hónap múlva azért újra megnézzük,hátha... A kis kukiját is csak egy másodpercre láttuk, az van az utolsó képen ott a nyílnál az a kis kinövés.
1200 g-ok vagyunk már és május 12-re írta a gép a születést. Így kicsit előrébb tartunk, de én ennek csak örülök.

Csatolom a képeket, aztán visszaolvasok és írok még.

Kép Kép Kép
szerika

Adri: jó ez a sztori. :lol: Fú én is néznék nagyot, ha kislányt mondanának rá. Tele vagyunk kék ruhákkal. De még mindig jobb egy kislányt kék ruhába öltöztetni, mint egy fiút rózsaszínbe, nemde? :lol:
Berendeztétek már a szobáját? Mi hiányzik még?

Hajni: sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. Nagyon sovány vagy te lány, nem lesz ez így jó. Orvosnak nem kellene szólni?

Meri: elképzelhető, hogy a hormonok kavartak be. Majd mindenképp tájékoztass a fejleményekről, hátha mégiscsak lesz pozitív teszted. Én minden hónapban gondoskodok róla, csak valahol mindig elvész útközben...

Nán-dorka: tetszik ez a dun-dorka :) ezt jól kitaláltátok. Csuda édesek ezek a gyerkőcök,hogy miket művelnek ott bent bennünk.

Marietta: sajna nem tudok a kérdésedre válaszolni, nekem anno nem volt ilyen szúrkálásom. Sosem éreztem a peteérésemet.

Mindenkinek kellemes vasárnap délutánt! :D
szerika

Sziasztok!

Szépek a gyerkőcök, bár én igazán nem tudtam kivenni a képekből a gyereket :lol: .

Hajni, tényleg nem ártana orvossal konzultálnod.

Meri, velem egyszer etettek hormont, nem tudom mi volt a neve, azért, hogy megjöjjön, aztán meg is jött, de kb 3 napig tarott, és nem is volt az igazi.

Marietta, a tüszőrepedéshez én sem tudok hozzászolni, én még azt sem tudom, hogy peteérésem van-e egyáltalán. :lol:

Köszi a sok ++, remélem használnak is!!

Szeri, én úgy látom, hogy a pozitív teszeket te elküldöd, csak mindig máshoz jut el, nem Merihez. Ez persze részben jó /mert másnál baba lesz/ részben rossz /merinél nem jelentkezik/.

Kíváncsi vagyok, ebben hónapban ki jelenti be a zebrásodást!!!! :twisted:

Az esküvői készülődéssel most nem sokat haladtunk, a szomszédasszonyom keresztszemes gyűrűpárnát csinál nekünk, pont ma pontosítottuk, hogy milyen legyen.

Mindjárt teszek fel fotókat. :wink:

Kép
nikóska

Szeri, köszönjük a képeket!!!! Nagyon kis aranyos a gyerkőc!!!! Nincs még hozzászokva a fotózáshoz :D

Marietta, én is szoktam érezni (pl. most is) egyik oldalon, szerintem ez tuti a pé, érezheted előtte és utána is 1-2 nappal. Úgyhogy hajrá!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Nikó, várjuk a képeket :D

Kép
vickybabe

Erika: nagyon szép a babátok. Köszi a teszteket, legalább valakihez odaér. Örülök neki.
Remélem rászólok, de érzésem szerint (na, és persze a jelek szerint) Toti lesz az a mostani zebrás!

Nikó: sajna korábban én is kaptam már valamit, hogy jöjjön meg a fogigátló után, de az csak tüneti megoldás.
Még bizakodom, hátha megjön magától, mert ha más nem is, de megijed a dokitól.
meriann

Kép Sógornőmék 25. házassági évfordulójukra készítetett torta Kép A bal oldali Dönci, a jobb oldali Szaffi Kép Szürke /a cicánk/ a szomszédék kutyájának házában

Kép
nikóska

Nikó: nagyon állat ez a torta... talán mi is megérjük a 25. házassági évfordulónkat, mert akkor ilyen tortát fogok kérni én is :lol:
A macsekok is édesek. :D

Meri: nem tudom miért, de Toti most nekem is nagyon-nagyon gyanús :oops: :wink:

Vicky: köszike :)
szerika

Kép Ezt a párnát au unokaöcsémnek készítettük nászajándékba. A mi gyűrűpárnánk hasonló lesz, nekünk a párna fehér lesz /a ruhám anyagából/, a galambok bordóra lesznek hímezve, és a galambok alatt a nevünk kezdőbetűje lesz hímezve. A galambok csőréhez 2 szalag lesz varva, oda lehet kötni a gyűrűket.

Kép
nikóska

Amúgy ezen a képen a párna bordó, de itt elég sötétnek látszik.

Kép
nikóska

Meri!

Egy másik topicba olvastam a hozzászólásod ezért kérdezlek csak Téged!
Mi az a Multi Maca? Miben más vitamin mint mondjuk az elevit?
Hol lehet beszerezni és mennyibe kerül?

Köszike.
csipcsab

Jó éjt lányok, megyek fürdetnivalót csinálni. :twisted: :!:

Kép
nikóska

Marietta:
Ez nem terhességi vitamin. Nem árulják gyógyszertárban. Azt hiszem ez étrendkiegészítő.

Forever Multi Maca
Elősegíti a nemi érés folyamatát, erősíti a libidót, erősíti az immunrendszert, általános regeneráló hatású, szellemi erősítő is! A tapasztalat azt mutatja, hogy a MACA fogyasztók hosszabb ideig élnek, vitálisabbak, termékenyebbek!
A MACA több ezer éve ismert növény, a dél-amerikai indián asszonyok és férfiak szinte gyermekkoruk óta folyamatosan használják természetes formában. A Multi-Maca nem egyszerű Maca készítmény, hanem komplex, egymás hatásait kiegészítő és erősítő "gyógynövény kivonatok" együttese. A termék magas aminosav, ásványi anyag, vitamin (B, C, D) tartalma növeli az izomzat terhelésének határait, a szexuális teljesítményt, erősíti a nemi érést, a hímivarsejtek száma nő, a terhelésük gyorsul és erősödik. Elősegíti a hormonok termelődését. Afrodiziákum jellegű. A libidót rendkívül növeli. Harmonizálja a menstruációs ciklust. Erősíti a stresszel szembeni ellenálló képességet, gátolja az amnéziát, a szellemi leépülést.

Kinek és Mire:
- serdülőtől felnőttig
- nőknek és férfiaknak egyaránt

Férfiaknak:
nemi szervi okból adódó meddőség, hímivarsejt-problémák, prosztata- és hereproblémák, merevedési zavar, impotencia, nemi szervi gyulladások leküzdése, frigiditás, férfi menopauza

Nők:
menstruációs problémák, menopauzás problémák, az emlő megbetegedései, petefészek, méhen belüli problémák utáni rehabilitáció, sportolóknak, testépítőknek az anabolizmus fokozására, a teljesítmény növelésére.

Q10:
előenzim, a szervezetben konstans mennyiségben található. Az öregedéssel egyre csökkenő mennyiséget pótolhatjuk. Külső bevitelével lassíthatjuk a bőr belső szerveinek öregedési folyamatát.

Összetevők:

- Maca Vibe
- Tribulus Terrestris
- Muira Puama
- Catuaba
- L-Arginine
- Saw Palmetto
- Pygeum Africanum
- Q10 Koenzim

Az első baba előtt szedtem egy dobozzal. Ha jól emlékszem 6-7 eFt volt akkor és Aloe Vera (Forever) termék. Igaz, hogy hamar várandós lettem első hónapban, de 7 hetesen elveszítettem a babát.

De hozzátenném, hogy addig nem merült fel bennem, hogy nem jön össze a baba, tehát nem szorongtam sikertelenség miatt és éreztük mindketten, hogy ez az a hónap. Nem teszem le mellette a voksom, de ellene sem. Akik ajánlották, azt mondták, hogy nem szedtem el eleget, mert már 1 évvel várandósság előtt fel kell készülni. Most nem szedem az biztos.
Remélem tudtam segíteni.

Nikó: hú de gyönyörű ez a torta. Klassz a gyűrűtartó párna is. Nekünk nem volt. Eszünkbe sem jutott, hogy kellene. Bár mi miután eldöntöttük, hogy összeházasodunk 4 hetünk volt mindent elintézni és 100 km-re voltunk egymástól.
Gyönyörűek a cicuk is. A fekete színű cicunk nekünk is Szaffi.
Úgy látom sakkban tartja a szomszéd kutyit. Édes pofa.
meriann

Meri hidd el neked is ilyen gyorsan tellik majd az idő!
megvolt a mozi jó volt a film de 4 maca mögöttünk végig kommentálta az egészet.azt hittem idegrohamot kapok tőlük...

Bridzsi

Kép
esztora

Nikó: de klassz ez a gyűrűpárna! Majd a tiétekről is kérünk ám képet! Őszintén szólva nekem annak idején nem jutott eszembe ez a gyűrűpárna, volt annyi intéznivaló dolog, hogy ez épp kimaradt, de végülis nekünk nem voltak koszorúsaink sem, hiszen ők szokták bevinni az esküvőre ugye?
szerika

Képzeljétek, szombaton még túráztam is. Szinte végig elől meneteltem :) , számítva rá, h majd lassacskán én kerülök leghátulra. De ez nem következett be, a férjem viccesen megjegyezte, h mindenki csak próbálta tartani velem a lépést. No persze olyan túra volt, amit a 4-5 évesek is megcsináltak (az én fiam is), de akkor is nagyon boldog voltam, h ilyen jólesett. Előtte mondjuk 10 órát aludtam egyvégtében, lehet, h ez a megoldás kulcsa. Meg még az aszfalthoz képest puhább talajra gyanakszom, h amiatt is kellemesebb lehetett ez most. Mert ugye máskor néha 100 méter is irtó nehezemre esett mindenféle szalagfeszülések és keményedés miatt, ez meg kb. 7 km volt, némi szintemelkedéssel megspékelve. Ja, a Bakonyban, gépet nem vittem, de majd kükldenek nekem, és teszek fel, ígérem!

Hajni, nagyon drukkolok! Próbáld kijárni az ambuláns infúziót, ha feltétlenül szükség lenne rá!
Sajnos most az autóban engem is meglátogatott megint Vuk, úgy látszik, hosszabb utaknál számítani kell erre. :( (Egy hónapja is ugyanígy volt, Komáromba menet.) De ez nem is panasz, a kutyák összpontosíthatják az erejüket Hajnira!

Adrienna, ez izgi lehetett. Jó fej az orvos, aki az uh-t csinálta, h végére akart járni. A végén csak kiderült a meztelen igazság. :) Gabi baba Gabi baba és kész!

Viki, jót derültem és "nosztalgiáztam" azon, amit betettél! :D

Marietta, nekem is volt időnként szurkálásom ciklus közepén!

Meri, remélem, az orvosod tud majd vmi megnyugtató magyarázatot adni. Végülis mindenkinek másképp működik a szervezete, lehet, h belefér az is, h csak egy rövid mensi volt.

Szerika, a második fotón nem egy balra néző aranyos kis profilt látunk? Szép nagy már Balázs és Gabi baba is!

Fioona, kösz a linket. Fogok venni. A Tied tépőzárral állítható? Milyen márka? (Bocs, h nem bírom abbahagyni a kérdezősködést, de olyan jó, h Neked így bevált!)
Hogy ne csak kérdezzek, hanem adjak is infót :) , leírom, h nekem meg a hasleszorító vált be szülés után. Persze nem tudni, mi lett volna nélküle, de így nem maradt úgy hasam, ami zavart volna később, és jól is esett hordani szülés után egy ideig. (Azt már nem tudom, meddig.)

Nikóska, szépek a képek. És volt szívetek megenni azt a tortát? :D Én mondjuk megkívántam a marcipánt... :lol:
A cicák vajon nem teljesen házimacskák vagy csak ilyen szép nagy szőrük van?

Esztora, remélem, boldogultok az orvossággal és jobb híreket kaptok legközelebb a cicával kapcsolatban!
Jó, h írtad, h jó film ez az SOS..., épp keresek vmi jó filmet még, amíg el tudunk menni moziba!

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen: nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Nán-dorka: örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek. Várjuk ám a képeket!
meriann

csatlakozom Arwen nagyon Boldog Névnapot!

Bölcsen alkotott kis világ vagyok,
Földi anyag s angyali lehelet.
John Donne

Bridzsi

Kép
esztora

Ezt most találtam, megosztom Veletek, mert ezt így még nem hallottam. Hasznos tudni!

"A szoptató anya hamarabb visszanyeri szülés előtti alakját, mint az, aki tápszerrel táplálja gyermekét. Várandósság alatt az anya hasán, combján és felső karján zsírlerakódás jelenik meg. Az így felszedett kilók nem haszontalanok: tartalékot képeznek a szoptatás időszakára. Mivel a folyamat hormonális irányítás alatt áll, szoptatás nélkül nagyon nehéz megszabadulni ezektől a zsírpárnáktól..."

Itt találtam:
http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_elony1

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, boldog névnapot! Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nán-dorka: klassz lehetett ez a túrázás, ügyi vagy, hogy ilyen tempóban bírtad! :)
És igen! Teljesen jól kivetted a gyerkőcünk profilját, ennek örülök, :) mert sokan nem látják, hiába magyarázom...

Szégyenlem magam, de nem tudtam, hogy Arwen tulajdonképpen Edina :shock: Ti honnan tudjátok? Lehet, hogy lemaradtam anno valamiről? :shock:

ARWEN!

NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szerika

Erika: az iwiwről.
meriann

Nem tudom kaptatok-e szórólapot, de akit érdekel a vizitdíj, kórházi napidíj, stb. van információs oldal:

http://www.terapia2007.hu/
meriann

Sziasztok!

Most csak beugrottam. A gyűrűpárnánk már készül, tegnap mondta a szomszédasszony, már az egyik galamb lassan kész, pedig tegnap kezdte. Ha kész, akkor természetesen teszek be képet!
Mi is úgy voltunk vele, hogy legyen-e, vagy ne, aztán az egyik esküvős oldalon láttam, aztán megbeszéltük, hogy legyen. Azt még nem tudom, hogy lesznek-e koszorúsaim, majd meglátjuk. Már ajánlkoztak rá, úgyhogy lehet, hogy elfogadom, és akkor lesz aki az uszályt is viszi, meg lesz gyűrűhordónk is. :)

Arwen, boldog névnapot!!

A macskáim félig perzsák. Van amelyiken látszik, van amelyiken nem:)
Dönci és Szaffi tesók, Szürke Szaffi fia. Meri, láttam, hogy a ti cicátok is Szaffi, meg is jegyeztem Zolinak, hogy milyen jó topikra találtam, egyformán gondolkodunk itt.

Kép
nikóska

Csajok, annyit írtatok, hogy csak na. Szombaton én hiányoltam mindenkit, aztán egy kicsit nem figyelek oda, és tessék, teleírjátok az egészet :lol:

Hajni: Nagyon sajnállak, lehet, hogy jobb lesz egy kis infúzió. 6 kiló fogyás az nagyon sok. Mindenképpen beszélj az orvosoddal.

Arwen: boldog névnapot! Kép
toti77

ARWEN! Kép

Vicky: aranyos volt a bébis cikk, jó volt olvasni így hétfő reggel is.

Esztora: sajna a cicusodnak. Mikor lesz készen a vérkép eredmény?

Adri: gratula Gabi babához. Majdnem megtréfált benneteket. Gondolom milyen riadt képet vághattatok a kislány szó hallatán. Vicces lehetett.

Nikó: biztosan nagyon szép lesz a gyűrűpárna, kérjük majd a képet.

MEri: tudom, én nem vagyok mérvadó, de én most hagytam abba a Duphastont, és nem jött meg. :D Érdekes lett volna, ha másképp történik.

Nán-dorka: jó volt olvasni soraidat, lejött, hogy mennyire élvezted a kirándulást.

Hajni: hogy vagy? Nem beszéltél orvossal? B6-ot nem próbáltál enni?
vivi79

Arwen fent van az iwiwen? Azt hiszem, hogy mi anno nem jelöltük egymást! Arwen! Kérek egy privit! :)
szerika

Kedvet kaptam a tortáról, mutatok én is.
Nekünk volt egy ilyen az esküvőn. Az idézet, és betűszín és betűforma megegyezett a meghívóval. Nekem nagyon tetszett, de sajna szinte semmi sütit nem bírtam enni. Azóta is sajnálom.

Kép
vivi79

Vivi: rendben, akkor én sem várom a mensim. :lol:
meriann

Sziasztok!

Arwen Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!

Kép

Lányok terhesgondozáson kell fizetni? Nem találtam rá választ Meri linkjében.
Amúgy én nagyon mérges lettem, mikor kiváltottam a Magnéziumot pénteken. 1 hónapja 150Ft volt 10 doboz, most 9 doboz 1400FT. Ez 10× ár. És a gyógyszerész azzal magyarázta, hogy az állam levett 50% támogatást. Felvilágosítottam, hogy ez akkor sem stimmel. :evil:

A tortás képek kifejezetten kínzóak, kérünk kóstolót is!!!

Hajni. :( Nem tudok mit írni! :( Csak együtt érzek veled!

Szeri csodaszép pofija van a babának, sztem is kivehető.

Nán-dorka nem kis teljesítmény, amit véghezvittél. Minek neked pocitartó? :wink: Csak vicceltem! Én Anita márkájút vettem, használtan, de ha nem lett volna, arról az oldalról rendeltem volna én is. Nem lehet olyan nagy különbség köztük. Igen, tépőzáras.
A hasszórítóról már hallottam, persze erről is a szülés után. :? Gondoltam is, hogy kellene majd, csak nem tudom mekkora. :?
Mert ugye egyből nem megy le a has. Ki tudja mekkora lesz. :roll:
Már az első nap használtad?

Kutyik macsik jöhetnek még! :wink:

Most más nem jut eszembe, majd csak, ha kiléptem. :roll:
Puszi

KépKép
KépKép
fioona

Arwen!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!

Meri!

Köszi az infót. Elég tartalmas volt. :D
Hát nem tudom hogy vegyek-e?!
Annyi mindent kipróbálna az ember lánya annak érdekében hogy végre babája legyen. De én most tanácstalan vagyok!!! :roll:
Szerintetek???
csipcsab

Kép

Ez a mi esküvői tortánk volt :lol: :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok Lányok!

Nem bírtam ki, hogy ne tegyem be a tortás képet....

Arwen! Boldog névnapot! én is fent vagyok az iwiw-en, és azt hiszem megtaláltalak téged, de lehetséges az, hogy te is csömöri vagy? :D

Fioona! Terhesgondozáson nem kell fizetni! Gratula a kis kukishoz! :D

Én 1 hete voltam dokinál: remélhetőleg holnap már fel tudom rakni a képeket. 1,5 héttel előrébb jár a babóca a méreteiben, most már biztos, hogy kislány. Ja, és be van már fordulva. Mondta a doki, hogy reméli, már nem fog visszafordulni.
Jövő héten megyünk 4d-re.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ja és nálunk esik a hó!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok drága Lányok!

Ne haragudjatok ,hogy megint eltűntem, de sűrű volt a hétvége...szakdoli, itt volt a Tesóm, tegnap pedig csavarogtunk Apával meg a lekedvesebb barátainkkal, este meg elmentünk vacsizni...szóval jó kis nap volt! Jövő hét szombaton megyünk ki Bécsbe, ha minden igaz, mert Apa nagy Porsche-fan (mondjuk mióta megvan a kocsi, kezdem megérteni a lelkesedését, tényleg isteni jó), és hála Istennek talált a gyereknek egy Porsche babakocsit a neten, amit csak Bécsben lehet kapni... :lol: De már nagoyn várom, jönnek a barátaink is, akik szintén babát várnak, úgyhoyg biztos nagyon jól fogunk szórakozni.
Mit szóltok ehhez a ronda időhöz? Én nagyon nehezen viselem, legszívesebben egész napra begubóznék a pokrócba a kanapén, egy nagy kancsó teával és néznék valami jó kis filmet, meg aludnék...de ugye haladnom kell...úgyhogy ezt fogom csinálni, csak filmnézés helyett szakdolit írok. Mondjuk az a helyzet, hogy nagyon élvezem, tök érdekes témám van, és olyan dolgok jutnak menet közben eszembe, hogy félek, nem fogok beleférni a megszabott keretbe....:) Dehát inkább így, mint hogy ne tudjak mit írni.

Merikém:D
Gynúsak nekem ezek a hormonok: :D Istenem, annyira jó lenne, ha pocakosodnál!!! Nagyon drukkolok.:D

Totikám:D
Te is gyanús vagy nekem...én is Rád szavazok következő zebrásként:D

Adri:D
Csúcs ez a Baba! Jól megtréfált Titeket! Bár ha mégis kislány lett volna, maradhatna Gabi, csak Gabriella:D De azért jó, hogy a végén kiderült a turpisság. Mi most megyünk csütörtökön uh-ra, már nagoyn várom, remélem, megmutatja magát a kis Drágánk!

Szeri:D
Nagyon szép a Ti Kisfiatok is! Most még szégyenlős a gyermek, van ez így, majd kinövi :D:D De nagyon szépek a képek, és hamarosan Ti is betöltitek a 30. hetet!!!! Már csak néhány hét, és jönnek az első születés-történetek!!! Már alig várom!

Hajnikám:D
Annyira sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. :(:(:(:( Tényleg nagyon kis vékonyka vagy, kérlek, hívd fel az orvost, nehogy valami bajod essen!! Nagyon sok gyógyító energiát küldök.

Arwen:D
Isten éltessen sokáig! Rég boltál erre, mizu Veletek?

Niko:D
Nagyon szép a párna, a torta és a cicák is gyönyörűek! Nekem is van egy Szürke nevű macskám:D:D:D Nagyjából úgy is néz ki, mint a Ti Szüritek.

Vivi:D
A Ti tortátok is nagoyn szép volt! Esküszöm, csajok, ezek esztétikailag talán még nagyobb élvezetet nyújtanak, mint kulinárisan, bér biztos az ízük is csodás volt!

Dorka:D
Jó volt olvasni az élménybeszámolód, klassz túra lehetett! Én is alig várom, hogy jobb idő legyen és mehessünk kirándulni!!

Millió puszi mindenkinek:D

porsika

Kriszti, Szeri, 27. hét körül mekkorára saccolták a babátokat, hogy előrébb jértok? Nekem kb. 2 nappal van előrébb. Pedig nekem ugye ez már a 2. Szedtetek valamilyen vitamint? Elevit?
Viztidíj: akkor jó. Miután kijöttem, akkor jutott eszembe, hogy nem kellett volna e fizetnem. :shock: Azért nem mentem vissza megkérdezni, csak kiabáltak volna! :wink:

Porsi nekem a kulináris része is hiányzik!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
A védőnő tanácsára terheléses vércukorig visszafogom magam. De nehezen megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Vivi: nagyon klassz ez a könyves torta, mit csináltok utána vele? Megettétek?

Angyalkrisz: gyere sűrűbben, úgy el vagy veszve. A ti tortátok is gyönyörű, az embernek nincs szíve felvágni, annyira szép.
A mi kisfiunk is már be van fordulva. Én csodálkoztam is, mert nagyon korainak tartom, hogy befordult, de ebből is látszik, hogy okos gyerekeink lesznek! :lol:
Még te sem vagy az ismerősöm az iwiwen, ha gondolod küldhetsz egy privit és jelöllek.

Fioona: a terhesgondozáson nem kell fizetni. Sőt kismamiknak nem kell fizetni, de ehhez kell a kiskönyved, kivéve ha nem a terhességgel összefüggő dolog. Például megfázol és elmész a háziorvoshoz, na ekkor azt hiszem kell fizetni, mert ez nem a terhességgel összefüggő betegség. Legalábbis én így tudom, de javítsatok ki, ha nem így van.
Fioona, ne aggódj, a te bébid teljesen normálisan fejlődik. Nekem már az elejétől kezdve egy héttel előrébb saccolták a méreteit, most ez felemelkedett kettőre. Ez mindenkinél változó.
Sok helyről hallottam már, a védőnőm is mondta, hogy az tévhit, hogy a vitamin miatt nagyobb lesz egy baba. A vitaminra főleg neked van szükséged, mert a baba elveszi és ezért kell szedned, hogy nehogy a te szervezetedből hiányozzon.
Én 2 hónapja szedek Elevitet, illetve mostmár Gravidát, de nekem muszáj, mert nem eszek sok gyümölcsöt és zöldséget. Hiába.. gyümölcsöt nem szeretek, nem kívánok, zöldséget se annyira, így valahogy pótolnom kell a kieső vitamint, de nem gondolom, hogy ettől tartanék előrébb.

Lányok! Nagyon ügyik vagytok, hogy kivettétek a gyerkőcöm arcocskáját a képekből, mert tényleg sokaknak nem sikerült. Hát hiába... a profi kismamik már tudják mit kell nézni! :D
szerika

Vivi: nagyon klassz ez a könyves torta, mit csináltok utána vele? Megettétek?

Angyalkrisz: gyere sűrűbben, úgy el vagy veszve. A ti tortátok is gyönyörű, az embernek nincs szíve felvágni, annyira szép.
A mi kisfiunk is már be van fordulva. Én csodálkoztam is, mert nagyon korainak tartom, hogy befordult, de ebből is látszik, hogy okos gyerekeink lesznek! :lol:
Még te sem vagy az ismerősöm az iwiwen, ha gondolod küldhetsz egy privit és jelöllek.

Fioona: a terhesgondozáson nem kell fizetni. Sőt kismamiknak nem kell fizetni, de ehhez kell a kiskönyved, kivéve ha nem a terhességgel összefüggő dolog. Például megfázol és elmész a háziorvoshoz, na ekkor azt hiszem kell fizetni, mert ez nem a terhességgel összefüggő betegség. Legalábbis én így tudom, de javítsatok ki, ha nem így van.
Fioona, ne aggódj, a te bébid teljesen normálisan fejlődik. Nekem már az elejétől kezdve egy héttel előrébb saccolták a méreteit, most ez felemelkedett kettőre. Ez mindenkinél változó.
Sok helyről hallottam már, a védőnőm is mondta, hogy az tévhit, hogy a vitamin miatt nagyobb lesz egy baba. A vitaminra főleg neked van szükséged, mert a baba elveszi és ezért kell szedned, hogy nehogy a te szervezetedből hiányozzon.
Én 2 hónapja szedek Elevitet, illetve mostmár Gravidát, de nekem muszáj, mert nem eszek sok gyümölcsöt és zöldséget. Hiába.. gyümölcsöt nem szeretek, nem kívánok, zöldséget se annyira, így valahogy pótolnom kell a kieső vitamint, de nem gondolom, hogy ettől tartanék előrébb.

Lányok! Nagyon ügyik vagytok, hogy kivettétek a gyerkőcöm arcocskáját a képekből, mert tényleg sokaknak nem sikerült. Hát hiába... a profi kismamik már tudják mit kell nézni! :D
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?