Kösz mindenkinek a velem örülést! Sok jó hírt még mindenkinek itt!!!!
Voltam ma nőgyógyásznál, minden rendben, zárt a méhszáj, szedjek felvátva vasat és Elevitet (egyik nap, másik nap), keményedés nem probléma. Az evésem miatt sem kell aggódnom, megfelelő. (Savasat nem tudok, így gyümiket sem, amellett a húsok közül csak halat szoktam enni.) Nem is annyira aggódtam, csak megerősítést szerettem volna. Kaptam is. Úgy érzem, jól alakul a kapcsolatom az orvosommal. Ez is egy jó hír.
Érdekes, egy lány mesélte a váróban, h a férje katalán, csak mostanában jöttek haza, és ott a terhesgondozás alatt egyszer sincs hüvelyi vizsgálat.
Tényleg szokás kérdése itt sok minden, ezen a területen (is).
Vivi, Esztora és Fioona, nagyon édik a babáitok!!!!!!!!!!!!!
Esztora, jól látni a kezecskéit. Aztán majdcsak beláttok a lábacskái közé is! (Milyen vicces, mennyire szeretnénk látni, mi van ott. Pedig aztán majd naponta jó sokszor nézegethetjük, különböző díszítésekkel is...
)
Vivi, az én kisfiamról is van egy nagyon hasonló uh-kép. Olyan jó érzés, ugye?
Fioona, milyen kialakult kis arcocskája van már a fiadnak! Szépek a rucik is! Örülök, h hasznos a pocitartó! Nekem tökéletesen megfelel, ha elküldöd azt a linket, ahonnan Te vetted.
Ja, és a fiúhoz: én is ezzel biztattam magam - h ott az apja is! Eddig nagyon jól is megy a dolog.
Én mondjuk a kamaszkortól tartok, mert a családban (is) arról van kicsit ijesztő képem, mi lesz akkor. De úgysem ismétlődik meg.
Szerika, ugye, milyen mókásak, amikor egyik oldalra rendeződnek? Mi úgy hívtuk már a fiamnál is, h dundorkodik, de most ebből tulajdonnév lett: Dundorka. Benne van a Dorka.
Hajni, örülök annak, h jobb!!! Látod, csak a szigorú kutyaszeemkre volt szükség. (Hogy milyen szépek, Meri!)
Nikóska, a cisztaűzők osztódással szaporodnak, nézd, amit Meri küldött nekem, abból mennyi lett. És több helyen is ki tudják fejteni a hatásukat. Ezek például Nálad fogják:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az idézetek nagyon jók. Én el is mentegettem már jópárat!
Viki, csak nem torkoskodtatok?
Mi sajnos a tervek ellenére meggondoltuk magunkat a végén, és nem mentünk, mert a fiút már így is több alkalommal másra kellett bízni a héten. De most jövök rá, h mi itthon torkoskodtunk, a fiammal majdnem két óra hosszáig vacsiztunk, törökmogyorót törtem neki ezret
, reszeltem a répákat meg az almákat egymás után stb. És közben sokat beszéltünk a kistesóról - ő kezdeményezte a témát -, ha fele úgy lesz, mint mondta, már nagyon jó lesz. (Hogy mi mindenre tanítja majd meg és ő majd megvigasztalja. Ja, mert a csalódás elkerülése végett - nincs mostanában bébi a közelünkben -, szoktam olyanokat mondani neki, mint most pl., h milyen jó és hogy megszoktam, h ővele már meg lehet beszélni a dolgokat, pl., h először befejezem a répa reszelését, csak azután fogok a mogyorótörésbe. És h érdekes lesz megint, h a kistesóval még nem így lesz. Erre ő: majd elmagyarázza és megtanítja, h várni kell. Eleinte nem lehet elmagyarázni, így én. Akkor ha még mindig sír, ő majd megvigasztalja. Látom, nem lesznek nevelési gondjaim...
Ja, és ő majd szórakoztatja, ha étterembe megyünk és a kistesó türelmetlen lesz...) Remélem, nem untatlak Titeket a hosszú beszámolóval, de olyan élmény volt! Azt mondta végül, h már nagyon várja, h megszülessen. Olyan édes. De az is kiderült, h azt hiszi, tudok majd sétálgatni és tenni-venni szoptatás közben. Eléggé elgondolkodott, mikor mondtam neki, h kb. annyi időket fogok a kanapén a babával ülni és szoptatni, mint amennyit mi vacsiztunk. Ha olyan lesz a baba, mint amilyen ő volt.