Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jól eltűntem mi? :oops: Köszi a hiányolást, nincs különösebb oka, hogy nem jelentkeztem, igazából csak annyit voltam gép előtt, amennyit muszáj, mert vagy úton voltunk, vagy éppen fáradt voltam.

Marietta: de klassz,hogy eltűntek a ciszták! Mostmár mindent bele!!!! :D

Hajni: sajnálom a hányást, remélem a homeós bogyó majd segít.

Meri: gyönyörű az új tábla, szerintem is nekünk van az egész babaneten a legszebb táblánk, hála Neked! És a kutyik is édespofák! :D

Nán-dorka: ez már nagyon megnyugtató, hogy a Babátoknak szívtájékon semmi baja, jövő hétre elűzzük azokat a fránya cisztákat is jó? :)

Tegnap az aktívban is benne volt az a picúr, aki 21 hétre született. Nagyon kicsike volt és egyszerűen csoda, hogy mindenféle agykárosodás nélkül megúszta.

Fioona: már itt mindenki izgul értetek! Direkt húzod az idegeinket ugye? :wink:
szerika

Szeri dehogy! :wink:

Még a pocitartóról Nán-dorkának: Nem hiszem, hogy nélküle ennyi gyaloglást letudtam volna rendezni! Nagyon jóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!

Az Anita féle tényleg 7500, de van oldalt, ahol sokkal olcsóbb. Most nem találom, de később beteszem a linkjét, ha érdekel.

Valaki kérdezte, hogy néz ki. Így:
Kép

Sajnos rajtam nem ilyen csinos! :roll:

Ezt pedig minap Merinek találtam:

Kép [/url]

KépKép
KépKép
fioona

Fioona:
:)))
Gratulálok a kistököshöz. :lol:
Vendég

Fioona: most látom, hogy megelőztél az írással :) KISFIÚÚÚ! DE JÓÓÓÓ!!!! Lesz egy öcsikéje Lillusnak. Tudja már? Szupi ez az uh kép :) Nagyon csini rucikat vásároltatok neki.

Vivi: irigyellek a protekciódért és nagyon édi a babád! :D

Vicky: köszi a hiányolást. Szorítok,h tényleg jól jöjjetek ki a peres dologból.

Adri: merre vagy? remélem nincs semmi gond...

Nikó???

Egyébként jobbulást minden betegnek és a párjának is! :)

Elfelejtettem mondani,hogy mostanában a gyerkőcömnek az a mániája, hogy a hasam egyik felén kidugja valamilyét, valami nagy kerek (vagy a feneke, vagy a feje)... és ettől olyan deformált a hasam és feszít... jókat tornázhat odabent. :)
A múlt héten hallottam a szívhangját is, nagyon nagy élmény volt :)

Kismamik: ti szoktatok beszélgetni a picúrotokkal, mesét, zenét hallgatni? (tudom, hogy Ragota igen, nagyon klassz volt olvasni a történetét, meg Nán-dorkáról is tudjuk, hogy ő is).
szerika

Szia Fio!
Nagyon szép a kisfiad. Először csak az tűnt fel, hogy minden új ruhácska kék. Utána néztem a feliratot a képen. Hogy fogadtátok a hírt? Ugye Te írtad, hogy szíved mélyén kislányban bízol?

Küldesz nekem egy sütit. Úgyis pont éhes vagyok.
Kép

Hajni: most már biztosan múlóban van a hányinger. Kitartás.
vivi79

Mindig lemarad valami, de az agyam egy szita. :lol:

Bodzi: szorítunk ezerrel +++++++++++ szerintem a te cisztád is már a múlté!

Csajszik: aki császárral fog szülni, annak is lehet majd szülés után használni a hasleszorítót? Engem is érdekelne, de én császáros leszek és nem tudom, hogy ilyenkor mi van...
Fioona: a tied bugyival egybekötött hastartó?
szerika

Gondoltam megosztom veletek ezt a cikket, mert nagyon érdekes és tanulságos:

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=327&cid=25414
szerika

Köszönjük a gratulációkat!

Szeri külön van a pánt, mert egy ilyen bugyi 4000Ft fölött van, és abból egy garnitúra...... :roll: Így viszont sima bugyihoz is felvehetem. :!:

Hasszórítóról nem tudok infót császárhoz. :(
A cikk. A csaj aki írta, szintén annál az asztrológusnál tanult, akinél én! Sejtheted a véleményen! :D Viszont egyediek ezek a dolgok, másnál épp fordítva is működhet.
Az én babám is egy helyre bújik. És pont oda mint Lilla is régen.
Nálunk a mesét, zenét hallja mikor Lillával ez a program. :) De külön hozzá is szoktam beszélni, gondolatba. És mindig megsimogatom mikor rugdos. Ez is egyfajta kommunikáció! :wink:

Hajni szegény, most nézem, hogy a délelőtti 3 hányás már jó nálad. :( Ez durva nagyon. Kívánom, hogy mihamarabb rendeződjön!

Vivi, vegyél nyugodtan a tálcáról amennyit akarsz. :twisted: Folyton termő. :mrgreen:
Igen kislányban bíztam, de persze nem bánom, hogy fiú. Félek tőle nagyon, de hát lesz apja, majd ő segít a férfias dolgok elintézésében. Meg talán az itteni fiús tapasztalatú anyukák is ellátnak majd infóval, ha kell.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: egyik ruci édibb, mint a másik. Mi lesz a neve a babinak? Köszi a sok kis mackót. Tündériek.

Erika: jó a cikk, ki is nyomtattam.

Javítottam a táblát:

Kép
Kép

meriann

Szia Fio!
Köszi a sütit, finom volt. Elsőre én is félek a fiútól, de ha már lesz egy nővérkéje, másodiknak nagyon örülnék neki. De ahhoz először kell egy kislány. Remélem így is lesz.
:D
vivi79

Sziasztok Lányok!!!

Nem vesztem el, csak a héten sokat dolgoztam, mikor akartam, akkor a gép nem engedett babanetezni.

Amúgy nem sok minden történt velem az utóbbi napokban.

Szép lett a tábla!!

Tetszenek az idézetek, én is nagyon szeretem az idézeteket, és mindig megpróbálom amiket írtok, az életemre lefodítani.

Remélem egy kis cisztaűző eljut hozzám is, mivel az én "betegségem" PCO, tehát a petefészkem cisztás volt. Legalábbis bízombenne, hogy csak volt, és már nem az, de ez szinte állandó állapot nálam, ezért sincs normális ciklusom. Így azt sem tudom, hogy egyáltalán van-e peteérésem. Úgy gondoltam, hogy márciusba, fizu után elmegyek dokihoz, hogy nézze meg, mi újság, addig meg szedem a bogyóimat, és járok masszázsra, ami jó, mert méregtelenít, hátha kiméregteleníti őket!

A betegeknek jobbulást kívánok!!

Édesek a poci babák!!!!

Kíváncsi lennék, mi lett azokkal, akik a topik elején még itt voltak, leginkább szdkata érdekelne, mi lehet velük? Nem tudtok róluk valamit?

Zoli olyan aranyos, látom rajta,hogy egyre jobban lázba jön az esküvőnkkel kapcsolatban, kezdi élvezni a készülődést. :lol: Eleinte csak úgy volt, hogy jó, lesz ami lesz. Most kezd lelkesedni.

Biztos kihagytam még valamit, akire nem reagáltam, bocs.

Nikó

Kép
nikóska

ime a sztárfotó nem tudom mennyi látszik belőle.azért leírom
jobbról balra kell nézni és a feje mellett van a keze,kicsi látszik még a testéből. Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Fióna!

Jaj de szép ez a gyerek!!! Gratulálok a kukishoz! :)

Kedvet kaptam sütit sütni...vajon miért? :lol:

Meri!

A kutyusaid annyira aranyosak ,még mérgesen is.:D
A tábla tényleg gyönyörű lett, köszönjük!

Nikó!

Mennek a cisztaűző pozitív energiák neked is!
++++++++++++++++++++++++++++++++

Nán-Dorka!

Örülök, hogy a kicsinek a szívével nincs baj! Remélem, hogy a ciszták is eltűnnek majd!

Bodzi!

De jó,hogy eltűntek a ciszták!!!!

Vivi!

Nagyon édes a babód !:D A kis keresztbe tedd lábacskáival... :D

KépKépKépKép
*orsi*

Esztora!

Látom a kis kezét,nagyon ari!:)

KépKépKépKép
*orsi*

sziasztok,

az előbb írtam és eltűnt :evil:

Nándorka, örülök a jó hírnek!!!! :D

Hajni, örülök, hogyha jobban érzed magad! Drukk,hogy tovább javulj!!!!!!!

Meri, párod hogy van?
És a többi betegek???

Porsi :D , Te merre vagy, rég voltál!?

Arwen, te is benézhetnél már, remélem a párod szépen javulgat az ápolásod hatására! :D

Fio, gratula a kukishoz!!!! Ez a legideálisabb, 1 fiú, 1 lány! Én pont így szeretném :D

Esztora, én is látom a bébit, kis drága!!!!

Orsi, hogy vagy? Tünetek??

Nikó, már csak 2 hónap az esküvőig :) :) ! hogy álltok???

Szeri, köszi a cikket, érdekes és elgondolkodtató....

Voltunk kajálni, úgy tele ettem magam, alig bírok mozdulni :shock: Most én is tudnék feltenni pocifotót :lol: :lol:

V.

Kép
vickybabe

vicky!

Mi jót ettetek? :lol:
Én mindenáron babgulyást és lekváros buktát akartam enni,de végül csak a Mc-ibe jutott el a párom így este 9-10 körül. :D

Köszi az érdeklődést, még mindíg nincs tünetem, vagy is rosszul nem vagyok szerencsére.

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Fioona: Gratulálok! Nagyon szép fiúcska, vagy inkább sármos?! :lol:
Azért jó ha van egy fiú is, legalább Apa nem érzi magát annyira elnyomva :lol: Bár úgyis mindíg az van amit a csajok akarnak! :wink:

Szdkatára én is nagyon kiváncsi lennék, hogy mi van az ikrekkel :roll: Remélem minden rendben velük.

Hajni: Örülök, hogy jobban vagy!!! Biztos ezért tudod tartani a csodálatos alakodat :wink: a természet nem engedi, hogy elhízzzzzz. :lol:

Nikóska: ígértél még több fényképet. Nem felejtettük ám el...várjuk a fejleményeket.

Szerika: nagyon jó a cikk. Elgondolkodtató. Én is elég kemény nő voltam, mert a szüleim elváltak és otthon én voltam a "férfi" a családban. Amikor Gáborral megismerkedtem még osztályvezető voltam, főosztály vezetői lehetőségekkel, de el kellett döntenem , hogy család, vagy karrier. Ha ott maradtam volna, akkor most nem lennék férjnél :? . Nagyon sokat dolgoztam, az egész napomat kitöltötte a munka. Mindíg csak éjszaka találkoztunk. Hétvégén is dolgoztam és még szabi alatt is bementem :shock:
Nagyon szerettem ott dolgozni, de jobban szertnék Anyuci lenni és a családomat vezetgetni. :lol:

Esztora: magánrendelőbe jártok? Azért nem olyan jó az uh?
Vannak már uh központok, ahol nagyon jó minőségű képet tudnak csinálni. Szerintem felétek is vannak ilyenek.
toti77

Orsi, pizzát és palacsintát, iszonyú mennyiségben... :roll: :roll:
Hátha megúszod a kellemetlen tüneteket és a sors így kárpótol az elmúlt 9 hónapért...

Toti, nagy döntés lehetett részedről a munkahelyváltás, de mindenképpen ez volt a jó döntés!! Amikor az ember benne van a mókuskerékben és látja a lehetőségeket, akkor nehéz kiszállni...

Én mondjuk nem váltok munkahelyet, de a tempóból próbálok visszavenni...csak az a baj, hogy súlyosan maximalista vagyok magammal szemben :?

Kép
vickybabe

Kösz mindenkinek a velem örülést! Sok jó hírt még mindenkinek itt!!!!

Voltam ma nőgyógyásznál, minden rendben, zárt a méhszáj, szedjek felvátva vasat és Elevitet (egyik nap, másik nap), keményedés nem probléma. Az evésem miatt sem kell aggódnom, megfelelő. (Savasat nem tudok, így gyümiket sem, amellett a húsok közül csak halat szoktam enni.) Nem is annyira aggódtam, csak megerősítést szerettem volna. Kaptam is. Úgy érzem, jól alakul a kapcsolatom az orvosommal. Ez is egy jó hír. :)
Érdekes, egy lány mesélte a váróban, h a férje katalán, csak mostanában jöttek haza, és ott a terhesgondozás alatt egyszer sincs hüvelyi vizsgálat. :shock: :!: Tényleg szokás kérdése itt sok minden, ezen a területen (is).

Vivi, Esztora és Fioona, nagyon édik a babáitok!!!!!!!!!!!!!
Esztora, jól látni a kezecskéit. Aztán majdcsak beláttok a lábacskái közé is! (Milyen vicces, mennyire szeretnénk látni, mi van ott. Pedig aztán majd naponta jó sokszor nézegethetjük, különböző díszítésekkel is... :lol:)
Vivi, az én kisfiamról is van egy nagyon hasonló uh-kép. Olyan jó érzés, ugye?
Fioona, milyen kialakult kis arcocskája van már a fiadnak! Szépek a rucik is! Örülök, h hasznos a pocitartó! Nekem tökéletesen megfelel, ha elküldöd azt a linket, ahonnan Te vetted.
Ja, és a fiúhoz: én is ezzel biztattam magam - h ott az apja is! Eddig nagyon jól is megy a dolog. :D Én mondjuk a kamaszkortól tartok, mert a családban (is) arról van kicsit ijesztő képem, mi lesz akkor. De úgysem ismétlődik meg.

Szerika, ugye, milyen mókásak, amikor egyik oldalra rendeződnek? Mi úgy hívtuk már a fiamnál is, h dundorkodik, de most ebből tulajdonnév lett: Dundorka. Benne van a Dorka. :)

Hajni, örülök annak, h jobb!!! Látod, csak a szigorú kutyaszeemkre volt szükség. (Hogy milyen szépek, Meri!)

Nikóska, a cisztaűzők osztódással szaporodnak, nézd, amit Meri küldött nekem, abból mennyi lett. És több helyen is ki tudják fejteni a hatásukat. Ezek például Nálad fogják:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Az idézetek nagyon jók. Én el is mentegettem már jópárat!

Viki, csak nem torkoskodtatok? :D Mi sajnos a tervek ellenére meggondoltuk magunkat a végén, és nem mentünk, mert a fiút már így is több alkalommal másra kellett bízni a héten. De most jövök rá, h mi itthon torkoskodtunk, a fiammal majdnem két óra hosszáig vacsiztunk, törökmogyorót törtem neki ezret :) , reszeltem a répákat meg az almákat egymás után stb. És közben sokat beszéltünk a kistesóról - ő kezdeményezte a témát -, ha fele úgy lesz, mint mondta, már nagyon jó lesz. (Hogy mi mindenre tanítja majd meg és ő majd megvigasztalja. Ja, mert a csalódás elkerülése végett - nincs mostanában bébi a közelünkben -, szoktam olyanokat mondani neki, mint most pl., h milyen jó és hogy megszoktam, h ővele már meg lehet beszélni a dolgokat, pl., h először befejezem a répa reszelését, csak azután fogok a mogyorótörésbe. És h érdekes lesz megint, h a kistesóval még nem így lesz. Erre ő: majd elmagyarázza és megtanítja, h várni kell. Eleinte nem lehet elmagyarázni, így én. Akkor ha még mindig sír, ő majd megvigasztalja. Látom, nem lesznek nevelési gondjaim... :D Ja, és ő majd szórakoztatja, ha étterembe megyünk és a kistesó türelmetlen lesz...) Remélem, nem untatlak Titeket a hosszú beszámolóval, de olyan élmény volt! Azt mondta végül, h már nagyon várja, h megszülessen. Olyan édes. De az is kiderült, h azt hiszi, tudok majd sétálgatni és tenni-venni szoptatás közben. Eléggé elgondolkodott, mikor mondtam neki, h kb. annyi időket fogok a kanapén a babával ülni és szoptatni, mint amennyit mi vacsiztunk. Ha olyan lesz a baba, mint amilyen ő volt.

Kép

Kép
nán-dorka

hú, vki okos mondja meg, mit kell beállítani, h ne legyenek ilyen hosszúak a soraim. (Gondolom, Nálatok is ilyen borzasztóan jelenik meg, amit én írtam.)

Kép

Kép
nán-dorka

(Most meg nem.
megpróbálom még 1x berakni, h könnyebb legyen olvasni. Bocs.)

Kösz mindenkinek a velem örülést! Sok jó hírt még mindenkinek itt!!!!

Voltam ma nőgyógyásznál, minden rendben, zárt a méhszáj, szedjek felvátva vasat és Elevitet (egyik nap, másik nap), keményedés nem probléma. Az evésem miatt sem kell aggódnom, megfelelő. (Savasat nem tudok, így gyümiket sem, amellett a húsok közül csak halat szoktam enni.) Nem is annyira aggódtam, csak megerősítést szerettem volna. Kaptam is. Úgy érzem, jól alakul a kapcsolatom az orvosommal. Ez is egy jó hír.
Érdekes, egy lány mesélte a váróban, h a férje katalán, csak mostanában jöttek haza, és ott a terhesgondozás alatt egyszer sincs hüvelyi vizsgálat. Tényleg szokás kérdése itt sok minden, ezen a területen (is).

Vivi, Esztora és Fioona, nagyon édik a babáitok!!!!!!!!!!!!!
Esztora, jól látni a kezecskéit. Aztán majdcsak beláttok a lábacskái közé is! (Milyen vicces, mennyire szeretnénk látni, mi van ott. Pedig aztán majd naponta jó sokszor nézegethetjük, különböző díszítésekkel is... )
Vivi, az én kisfiamról is van egy nagyon hasonló uh-kép. Olyan jó érzés, ugye?
Fioona, milyen kialakult kis arcocskája van már a fiadnak! Szépek a rucik is! Örülök, h hasznos a pocitartó! Nekem tökéletesen megfelel, ha elküldöd azt a linket, ahonnan Te vetted.
Ja, és a fiúhoz: én is ezzel biztattam magam - h ott az apja is! Eddig nagyon jól is megy a dolog. Én mondjuk a kamaszkortól tartok, mert a családban (is) arról van kicsit ijesztő képem, mi lesz akkor. De úgysem ismétlődik meg.

Szerika, ugye, milyen mókásak, amikor egyik oldalra rendeződnek? Mi úgy hívtuk már a fiamnál is, h dundorkodik, de most ebből tulajdonnév lett: Dundorka. Benne van a Dorka.

Hajni, örülök annak, h jobb!!! Látod, csak a szigorú kutyaszeemkre volt szükség. (Hogy milyen szépek, Meri!)

Nikóska, a cisztaűzők osztódással szaporodnak, nézd, amit Meri küldött nekem, abból mennyi lett. És több helyen is ki tudják fejteni a hatásukat. Ezek például Nálad fogják: +++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Az idézetek nagyon jók. Én el is mentegettem már jópárat!

Viki, csak nem torkoskodtatok? Mi sajnos a tervek ellenére meggondoltuk magunkat a végén, és nem mentünk, mert a fiút már így is több alkalommal másra kellett bízni a héten. De most jövök rá, h mi itthon torkoskodtunk, a fiammal majdnem két óra hosszáig vacsiztunk, törökmogyorót törtem neki ezret , reszeltem a répákat meg az almákat egymás után stb. És közben sokat beszéltünk a kistesóról - ő kezdeményezte a témát -, ha fele úgy lesz, mint mondta, már nagyon jó lesz. (Hogy mi mindenre tanítja majd meg és ő majd megvigasztalja. Ja, mert a csalódás elkerülése végett - nincs mostanában bébi a közelünkben -, szoktam olyanokat mondani neki, mint most pl., h milyen jó és hogy megszoktam, h ővele már meg lehet beszélni a dolgokat, pl., h először befejezem a répa reszelését, csak azután fogok a mogyorótörésbe. És h érdekes lesz megint, h a kistesóval még nem így lesz. Erre ő: majd elmagyarázza és megtanítja, h várni kell. Eleinte nem lehet elmagyarázni, így én. Akkor ha még mindig sír, ő majd megvigasztalja. Látom, nem lesznek nevelési gondjaim... Ja, és ő majd szórakoztatja, ha étterembe megyünk és a kistesó türelmetlen lesz...) Remélem, nem untatlak Titeket a hosszú beszámolóval, de olyan élmény volt! Azt mondta végül, h már nagyon várja, h megszülessen. Olyan édes. De az is kiderült, h azt hiszi, tudok majd sétálgatni és tenni-venni szoptatás közben. Eléggé elgondolkodott, mikor mondtam neki, h kb. annyi időket fogok a kanapén a babával ülni és szoptatni, mint amennyit mi vacsiztunk. Ha olyan lesz a baba, mint amilyen ő volt.

Kép

Kép
nán-dorka

(Rájöttem, a +-ok miatt volt. Most már entert is ütöttem, miközben betettem őket.)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bekukk. Én jól vagyok, szerencsére minden ok velünk, csak most itt van a nővérem látogatóban (Amerikában él és évente 1-szer látom kb 2 hétig) és most minden időmet vele töltöm.

Vissza fogok olvasni és reagálok megigérem :oops:

Talán már este jövök. Ja és érdekes híreim is vannak ;) :lol:

Kép
Kép
adrienna

sziasztok csak gyorsan pár sor aztán jövök du.
Toti igen magánrendelőbe járunk,van 4d nálunk is de kb 9000ft ezért
még várunk vele.ezt képet én csináltam a tv-ről.
jók legyetek jövök majd.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Nán-dorka: Édi lehet a kisfiad, ahogyan készül a kistesó érkezésére. Hétvégén lesz a Nincsak ki beszél, szerintem nagyon időszerű nálatok. Bár az nem tudom a fiacskádat mennyire köti le a Tv, de biztosan tanulságos lenne számára a film.

Mi is voltunk "torkoskodni", pulyka gordont ettem hasábbal, és káposztasalival. Nagyon jól laktam, egyből nőtt is a pocakom.

Tegnap volt nálam a védőnő háznézőben. Délelőtt szólt telefonon, hogy akkor 1/2 4 fele jön. Nem igazán érdekelte, hogy dolgozom, ráadásul vidéken. Na mindegy, megoldottam, hazaértem. Kb a majd igényelhető járandóságokról (tgyá, anyasági, gyes, gyed) beszélt. Még kétszer elfelejtem addig, de nem baj. Meg a toxoplazmáról, meg kiértékelte, hogy milyen jó a vérképem. Mindezt bő 1,5 órában. Már majdnem éhen haltam, de nem mertem szólni, hogy ennem kéne. Ahogyan kivettem a szavaiból rendszeresen szándékozik jönni. Havonta megyek én a rendelőbe, félidőben pedig ő jön házhoz. A végén még megunjuk egymást.

"ha ellenségedet erővel győzöd le, az ellenségeskedést gyűlöletté fokozod. Ha szeretettel győzöd meg, nincs további következménye."
vivi79

Sziasztok Drága Lányok:D

Fioona:D
Hogy milyen gyönyörű ez a Baba! És lám, igazuk lett a csajoknak, tényleg kukis. :D Nevek vannak már a talomban?

Orsika:D
A babgulyás nekem is nagy befutó volt az első időkben...pedig sose ettem előtte, utoljára kislányként. :D Meg úgy általában a levesek, tegnap húslevest ebédeltem, este ragut vacsiztam....:D

Esztora:D A Te Babád is nagoyn szép. Kicsit halvány a kép, de szerintem jól látszik, milyen kis formás. :D

Vicky:D
Vagyok, vagyok, csak közben próbálok szakdolgozni...úgyhogy sokszor csak olvasni van időm, és később reagálok. :D

Adri:D
Húúúúúúúú, nagyon kíváncsivá tettél. :D Gyere a hírekkel:D

millió puszi

porsika

Szia Porsi!
Hogy haladsz a szakdolival?
Kép

Érezteti magát mostanában Bébikéd?
vivi79

Sziasztok!
Indítottam hozzátok egy kis gyümölcsöt tízóraira. Jó étvágyat, ha odaér.
Kép

Én a tesóját már megettem.

Hol vagytok? Csak nekem nincs kedvem dolgozni?
vivi79

Kép

Elvileg menetel, csak az előbb nem akart elindulni a lelkem.
vivi79

Kösz, Vivi!

Én most kb. hétfőig nem leszek, mert kirándulunk a hétvégén. (Azt még nem tudom, h oldom meg a túrázást, mert azt nem hiszem, h bírnám. De a jó levegő biztos jó lesz.) Addig szép napokat, jó közérzetet, mindenféle jókat Nektek: Nán-dorka

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Nán-dorka!
Kellemes kikapcsolódást, szép napos időt kívánok Nektek. Merre mentek, mutatsz majd fényképeket?
Jó hétvégét.
vivi79

Sziasztok!

Nán-dorka a link ahol olcsóbb:
http://www.bambino.hu/index.php?m=kismamafehernemu
Én használtan vettem a vaterán.
Adri, nem ér így felkelteni a kíváncsiságot!
Nán-dorka jó hétvégét!
Porsi az eddigi nevek vannak még továbbra is. Semmi konkrétabb.
Majd idővel. :wink:
Megyek, alszok egyet, csak gyorsan bekukkantottam.

KépKép
KépKép
fioona

küldök egy kis vidámságot hétvégére :lol: :lol: :lol:

Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked…

Az első 6 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden baba zokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdető krémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass.
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

Kép
vickybabe

Fioona: de jó neked :roll: , én is szeretnék aludni :cry:

Vickybabe: nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi. Jól esett így péntek délután.
toti77

itt vagyok és sehol senki?
Viva (cicám)ma volt uh-n semmi jó hirt nem mondott dokinéni.daganat van a májján...
vettek vért is és ha jók az eredményei akkor kapja tovább a csepjeit meg v.mi májvédő pasztát.más megoldás nincs sajnos nem műthető.azt nem tudom mi van ha rossz a vérképe???!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok:D

Vivi:D
Ma egész jól haladtam, fel is vagyok dobva tőle:D Szerintem egy hét, és készen avgyok, így marad még egy hónapom a szépítgetésekre. :D
Gyermekem pont az előbb bugyborékolt egy kicsit, de előtte sokáig nem volt semmi és ez sem volt olyan erős mozgás, mint emit először éreztem. Próbálok a józan eszemre hallgatni, ami azt súgja, hogy csak még túl kicsi és nem parázni. :D

Esztora:D
Nagyon sajnálom a Cicád :(:(:( Szörnyű dolgok ezek a betegségek, remélem, a vérképe rendben lesz és tudják kezelni!

Vicky:D
Hülyére röhögtem magam azon, amit írtál! Nagyon aranyos!!

Merike:D
Még a múltkor akartam kérdezni, hogy az Őrangyalod üzenetei c. könyv az Út az életbe-nél jobb, vagy egy másiknál? Kíváncsivá tettél...egyébként az Út az életbe hogy tetszik?

Többiek, mizu?
puszik

porsika

Fioona: nagy szép a babitok. Az arcocskája jól kivehető. Várom a mosolygós képeket.

Nán-dorka: jó pihenést!

Vicky: tetszett a vidámság.

Esztora: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
a cicádnak küldöm! Az uh képet nem sikerült jól kielemeznem.

Porsika: úgy értettem, hogy egyik jobb, mint a másik. Mindkettőbe csak belekaptam.
Ma szeretnék az egyikbe jobban belemélyedni. Csak még nem tudom melyikbe.
Egyenlőre csak belelapozgattam, az Út az életbe is, de nagyon tetszik. Szívem szerint
bezárkóznék és elő sem jönnék, amíg nem végeztem velük.

Sajna a melóhelyen beindult a nagyüzem. Az este is 7-kor álltam fel a géptől. Nagyon elfáradok.
A párom még mindig beteg, lázas. Nem győzöm az ágyneműt váltani, mosni. Egyfolytában köhög. Ettől meg nem tudok én sem rendesen pihenni éjszaka. Ráadásul a doki által felírt gyógyszereket szedi, amik nem nagyon használnak, ennek ellenére sem képes a homeopátiával próbálkozni. Szerintem a Lenkei vitamin most jól tesztelt. Mert nem lettem beteg. Elvileg mindketten szedtük, de most vallotta be a párom, hogy nem szedte a vitamint rendesen. Ő beteg lett, már másodjára 1-2 hónap alatt, én nem.

meriann

Sziasztok!

minden kisérletem kudarc ahogy én gondoltam úgy is lett.macskám nem eszik abból amire rácsepegtetek,a pasztát pedig jó messzire elkerüli (este meg most is négykézláb másztam utána hátha legalább megkostolja)

azért a mai üzenet:

Az élet túlmegy
hatáskörünkön.
Pontosan ezért
vigyáznak ránk az angyalok.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: amikor nekem beteg volt a cicám, akkor fecsfendővel befecskendeztem a szájába a gyógyszert. Két emberes feladat, mert az egyiknek le kell fogni. Tudom, sajnálod szegényt, de ha az egészségéről van szó, akkor erőszakkal is be kell neki adni a gyógyszert. :cry: Fecskendőt kapsz bármelyik gyógyszertárban. Csak mond meg, hogy mire kell, nehogy másra gondoljanak :roll:
Remélem a vérképe jó lesz szegénykének.

Mi lehet Hajnival? Csütörtök óta nem jelentkezett. Remélem nem került kórházba.
toti77

Toti: ez jó ötlet a cicának, remélem rendbe jön.

Hajni: bízzunk benne, hogy már jól van és a róka már a közelébe sem merészkedik.

Jól emlékszem, hogy valaki írta már, hogy van taposógépe????

Ha igen, megírná nekem, milyen gyártmányú, szereti-e, hol vette, használ-e? Szóval minden érdekelne. A párom most kitalálta, hogy vehetnénk egyet, de a neten nem sok infót találtam eddig.

meriann

Azt meg nem is írom, hogy végül is nem jött meg rendesen a mensim. Néha-néha pici barnázgatás, de semmi. Ma reggel csináltam tesztet, - lett. Hát nem tudom mennyire normális ez.
Az este megmértem a hőmet, többször is hónaljban, igaz digitális mérővel, de 36 fok alatt van. :?:
Lehet szólnom kellene a dokimnak a mensi miatt is.
A hormont holnap egy hete, hogy abbahagytam.
Mi lehet velem ????? :?: A párom sem lát rajtam semmi várandós változást.
De se baba, se mensi?

meriann

Sziasztok!

Toti:
köszi az aggósádt, jól vagyok.
Hányás megmaradt sajna, de azért a folyadék bennem marad. :wink:

Most csak ennyi. Holnap apa elutazik 1 hétre. :cry:
Vendég

Hajni: na, akkor jöhetnek a durvább róka rémítések!

Először azért Gerdát ajánlanám, a kutyiknál és nálunk is működik, ahogy hipnotizál:
Kép

Ha ez sem segít, akkor jöhetnek a kutyik.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

meriann

Az már képtelenség, hogy ezektől sem húz el máshová az a fránya róka.

Beteszem a babás táblákat is:
Kép
Kép

meriann

Mindenki hogy eltünt.

Hol vagytok?

Pedig Adrienna is igért érdekes híreket.
toti77

sziasztok!

Nagyon kihalt a topic tényleg!!!!

Mi tegnap babát látogatni voltunk :D :D :D

Meri, azóta sem jött meg rendesen????

Adri, várjuk a híreket, nem ér így felcsigázni a kíváncsiságunkat 8)

V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

vagyok én is.
ma megyünk moziba b.nőmmel sos szerelem a program.kiváncsi vagyok állitólag jó film.
tegnap kutyám szomszédolni volt...én meg persze frászt kaptam hova tünt ez a "gyerek"..
enyém meg reggel olyan műsort rendezett ütött és rugott is egyszerre.alig tudtam vissza aludni.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Na a mai nap is sűrű lesz. Olyan kellemetlen, hogy mindig csak igérgetek... :oops: ne haragudjatok.

Szóval hétfőn voltunk a dokinál és megint láttuk Gabi babát, olyan aranyos volt. Jól megrugdosta az UH gépet, mert szerintem hideg volt zselé vagy valami ... :lol: Szóval épp ott olvadozunk apával, amikor a doki néni mondja nekünk, hogy
tudjuk-e a nemét. Mi kórusban rávágtuk, hogy kisfiú. Erre
mondta a doki néni, hogy ez bizony KISLÁNY. Amikor látta az arcunkon a döbbenetet, akkor azt mondta, hogy:
" na akkor ma addig nem megyünk haza, amig ennek a végére
nem járunk" Forgatta jobbra balra, "de bizony ennek a
kislánynak nincs semmi a lába között" :o Mindenféle
mutatványokat kellett csinálnom, mire egyszercsak előtünt a
bizonyíték: kukac 2 zacsival. :lol: A mi kis drágánk
eldugta, az egészet maga elé vette és eltakarta :lol:
Aztán kaptunk róla megint egy fotót, ha legközelebb megint
kérdéses lenne. Huncutok ám ezek a babák.

Szerika: Igen, kb nekem is akkor kezdődhetett a dolog, ahol most te jársz vagy egy picit előbb. Mi "dugdorászásnak hívjuk". A popsija teljesen kiemelkedik a köldököm mellett (sokszor fájdalmas is tud ám lenni) míg az oldalamon kijön egy kisebb dudor, ami mozog :lol: Ha hozzáérek, akkor visszahúzza, vagy még jobban mozgatja, olyan aranyos :lol:

Nálunk apa szokta puszilgatni hasamat sokat, meg nagyokat énekel neki. Én meséket olvasok. Az Uh és a vizsgálat szerint Gabi baba 1680 gramm volt hétfőn és teljesen be van állva lefelé. Sokat szokott randalírozni, bár most már kezd kialakulni, hogy alszik-ébren van. idáigolyan volt, mintha 24 órában ébren lenne, de most ez picit rendeződött. Viszont egyre erősebb.

MOst mennem kell, de holnap már tényleg jövök :oops:

Kellemes hétvégét mindenkinek

Kép
Kép
adrienna

Húú Adrienna, nem semmi. Érdekes lehetett ez a kislánynak nézés. A kis trükkös Gabi baba. Humorérzéke már van. De klassz lehet adugdorászás is. Már jó nagy is, bár ha jól tudom ilyenkor intenzíven nőnek a babók. Nyilván még nagyobb lesz még mire megszületik.

Nekem még azóta sincs mensi. Még a hancúr :oops: sem csalta elő. Ma van a 31. napja a ciklusnak. Egyenlőre le is veszem a vonalzót. Még várok pár napot, és ha semmi nem történik csinálok még egy tesztet, aztán irány a doki.

meriann

Húú Adrienna, nem semmi. Érdekes lehetett ez a kislánynak nézés. A kis trükkös Gabi baba. Humorérzéke már van. De klassz lehet adugdorászás is. Már jó nagy is, bár ha jól tudom ilyenkor intenzíven nőnek a babók. Nyilván még nagyobb lesz még mire megszületik.

Nekem még azóta sincs mensi. Még a hancúr :oops: sem csalta elő. Ma van a 31. napja a ciklusnak. Egyenlőre le is veszem a vonalzót. Még várok pár napot, és ha semmi nem történik csinálok még egy tesztet, aztán irány a doki.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?