Sziasztok!
Hat az alvassal mi is küzdünk napok ota.Megprobaltam azt,hogy tegnap adtam vacsorat Rikinek és igy csak kétszer ébredt cicizni.Egyszer pedig csak mocorgott,amikor is nem mentem oda hozza és magatol visszaaludt.Ma is kapott vacsit,kivancsi vagyok!
Egyébként meg szegénynek elég nehezen ment ma a kakilas.Négyszer kakilt,de csak 2-3 kemény bogyot és ezt jo nagy erôlködések közepette.Ugy sajnaltam szegényt.
Tegnap nem is kakilt.
Norci!
En is sokszor tanacstalan vagyok és sokszor el szoktam keseredni.Fôleg,hogy nem is tudok a babaneten kivûl senkihez fordulni.Ezért tudom,hogy nagyjabol csak magamra szamithatok.Ha probléma merül fel,akkor el kezdem figyelni Rikit és elkezdek gondolkodni,mi lehet neki a legjobb.Persze ez korantsem ilyen könnyû!Van,hogy napok telnek el,mire rajövök a megoldasra.
Mint azt mar irtam,most a rosszul alvas van soron,de ha bejön ez a vacsi dolog,akkor boldog leszek.
Csak az a bökkenô,hogy napközben is olyan nehezen alszik el.Sokaig dobalja magat,kinlodik.Barmivel probalkozom,nem jo.
Lehet,hogy BSZilvinek van igaza és ez csak egy atmeneti allapot,életkori sajatossag.
Sajnos addig kisérletezni kell a dolgokkal!
Kivanok neked sok-sok türelmet!
Ezzel magamat is tuningolom egy kicsit
,mert ahogy latom hasonlo gondokkal küszködünk.
Mégegykata!
Drukkolok neked a kistesoért!
LKata!
En mult héten dugtam el Riki elôl egy jaték lapatot és gereblyét,amik egy homokozoszett tagjai.Egyszer latni véltem,amint Riki kezében valamelyikkel nyéllel felfelé indult neki ülésbôl.Akkor még nem igazan ment neki ez a mûvelet és fraszt kaptam,amikor bele gondoltam,hogy akar a szemét is kiszurhatja vele,ha ugy tamaszkodik le.Vagy ha nem sikerül letamaszkodni.Amugy imadta ragcsalni,dörzsölni vele az inyét.Lapat,gereblye talonban!
Menta!
Bar drukkot nem kaptunk
,de sikerült!
Elôbb haza tudunk menni,igy két hetet leszünk otthon.Harmadikan este ékezünk,ha minden jol alakul utközben.Most itt elsôsorban természetesen Rikire gondolok.Nagyon aggodok,hogy kibirja az utat!
Volt mar valaki ilyen hosszu kocsiuton babaval?
Mar most annyi minden jar a fejemben,hogy mire lesz szüksége Rikinek az uton.El ne felejtsek valami fontosat!
Masodsorban pedig az idôjaras is jo legyen!
Talira nagyon szeretnék elmenni
,remélem net közelbe is jutok majd,hogy megtudjam tôletek,hogy lesz e.Mar nagyon varom!
Marti!
Nagyon drukkolok neked az amnio miatt!
Délutan is eszembe jutottal,amint épp elmerengtem a tanyér levesem felett!
Minden rendben lesz!!
Dzsili!
Ne ijesztgess!Rémisztô volt ez a késes sztori!
A betegeknek gyogyulast,a tornazoknak sok-sok energiat kivanok!
Edit