Sziasztok!
Nyavalyás Murphy!!!
Kevének hőemelkedése van! Semmi más tünet, lehet, hogy csak a foga, de így nem megyünk babák közé.
Pedig annyira vártam!
Nem adtam neki semmit, úgyhogy most figyelgetem, hogy merre mozdul. Most popsiban 38,2.
Barti!
Köszi a linket! Egyébként én 40 fok párti vagyok nyáron, csak hát babával...
Kérdezted az Ikeát. Az Örsön? Mi majdnem minden pénteken ott vagyunk! Valamikor találkozhatunk, ha nektek is jó!
Anita!
Annyira meghatnak mindig ezek a szülinapi összeállítások! Egyre jobban sajnálom, hogy akkor még nem voltam köztetek!
Mamacka!
Nagyon szépek a képek! Áron is, te pedig nagyon csini lettél!
A kép, amit Benyónak összeállítottál valami fantasztikus! Ha a mézeskalács-házikóra nem is, de erre megtaníthatnál! Nagyon lelkes tanuló vagyok ám!
Pályázat:
! Utálom az ilyen "Nagyon tetszett, de..." dolgokat! Mindenképp próbáld több helyen is pályáztatni őket! Az jutott még eszembe, nem tudom, hogy járható út-e, de be kéne menni ilyesmivel foglalkozó üzletekbe, és megpróbálni velük eladatni a munkáidat. Biztos leveszik a saját hasznukat, de neked is bevétel lenne. Ja! Mézeskalács-házikónak is tuti sikere lenne!
Cory!
Gyönyörűek a gyerekeid! Lizának igazi macska-szemei vannak! Lesz még vele Apának gondja!!!
Livi!
Tünci édi lehet, ahogy leguggol! Nagyon ügyi! Alig várom már, hogy Keve is elinduljon, bár ő még messze van tőle.
Ildi!
Úgy látom, egy cipőben járunk!
Hm... Gödöllő? Lehet, hogy ráveszem Apucit, hogy költözzünk el felétek! Elég lenne megmutatni neki a sütidet, és már rá is bólintana!
Én nem vagyok édes szájú, de még én is megkívántam!
Betegeknek jobbulást!
Holnapra jó szórakozást, és: irígy, irígy, irígy!