Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük az együttérzõ sorokat, a drukkolást, nagyon kedvesek vagytok, hihetetlenül jólesik
Peti "túl jól" van, virgonc, ész nélkül rohangál, csak annyi ami feltûnõ, hogy állandóan kéredzkedik fel, akkor meg dülöngél jobbra-balra hogy ezt kéri, azt kéri...azért a majdnem 12 kg-jával nem egyszerû menet
A varratok felszivódóak, nem kell kiszedni
A dokinéni mondta csak ilyen csúnyán, hogy "felszakadt a torka" tudom, nagyon horrornak hangzik, és csúnya dolog lehetett volna belõle, de inkább nem részletezem, mert még mindig ez jár éjjel a fejemben alvás helyett
Meg magam elõtt látom a síró gíyereket, hogy orrán-száján dõl a vér.....be is fejezem inkább. De kérlek benneteket, tényleg tegyetek el mindent, aminek nyele van!!!! Vagy hosszúkás egy picit is! ceruzát is! Mindent! Nálunk most csak a 0-6 hónaposig puha játékok meg könyvecskék vannak elõl. TÉNYLEG TEGYETEK EL MINDENT LÉCI!!!!
Zafi! Nagy nagy gratula a nyelvvizsgához!!!!
Cory! Jobbulást Balunak, nagyon ijesztõ délben a 39 fokos láz! Mit mondtak? Vírus? Sok sok gyógypuszi!!
Norci: Ez az éjszakázás már engem is kimerít. Tényleg egyszerûbb volt pici korában, maikor legalább tudtam, hogy 1,5 óránként szopizik, addig csönd van. Most meg
A kórház óta velünk alszik, a múlt éjszaka már elég jó volt, de még mindig többször volt fenn, mint kórház elõtt. Viszont jön a két felsõ szemfoga, és jobb hátsó örlõ, úgy, hogy már fehéredik. Itt - ott még vagy 2-3 foga be van dagadva, de ezek vannak a finisben. Úgyhogy lehet, hogy ez is közrejátszik.
Henke! Tényleg van tanácsadás fiú-lány gyártáshoz???
de jól hangzik
Tök jó, hogy a tied szereti a túrórudit. Az enyém 2x evett eddig, és 2x taccsolt tõle, meg a Monte-tól is.. hogy miért??
Nyuszimanó!! Hûû de jó ötlet a Cataflam csepp + panadol!! Megjegyeztem
Köszi
Szilvi!! Hûha...ez a produkció (asztalra mászás) nálunk is most lett divat
érdekes nem? Nagyon határozottan kellene fellépned. Nekünk még nem sikerült
Multkor is egy pillanatra kisértem ki a barátját, keresem, fenn gugol az étkezõasztalon.. kész életveszély ez a gyerek
Nagyon édes lehetett Zsani, ahogy "tica"-zott
Peti egyenlõre gágog, de azt már 3 napja. Meg arra, hogy:-"mit csinál a kígyó" vicsorog, meg sziszeg
Még "halacskául" tud, meg az összes állatos kép közül kikeresi a tigrist
Na meg okos feje, pocakja, kukija hol van. Hát hiába, a lányok cserfesebbek.
Ma például átment kiskutyába, végigruhanta a lakást, (elõlem, mert rohantam utánna a bilivel) és odapisilt vagy 3 sarokba gugolva, és mutogatta, hogy ugye, milyen ügyes. Aztán visongva szaladt elõlünk, hogy el akartuk kapni, mert csupa pisi volt a zoknija, meg az alul kigombolt bodyja
A csúcs az volt, amikor a sárga szõnyeg közepén gugolva elkezdett erõlködni, és pukizni
Solya! Teljesen igazad van. Én anyukámat azért (is) imádom, mert még mindig gyerek
Azt hiszem, az infantilis vénát örököltem tõle, ami sokakat idegesít (fõként anyóst) de ha a fiam is olyan jól fog szórakozni velem, mint én a mai napig anyuval (ne tudd meg, milyen idétlenségeket csinálunk ma is), akkor megérte, hogy az emberek minimum 1/3-a hülyének tart
Mindenki másnak, akinek most nem jutottam el külön írni, még egyszer köszönöm az együttérzést
Nagyon aranyosak vagytok
A tesó projectrõl legközelebb
A múlt keddi baleset jelentõsen csökkentette a babaproject kedvemet
Puszi: Kata