Sziasztok!
Hát mi karácsony óta állandóan minden nyavalyát beszedünk.
Persze ha egyszer leereszt az immunrendszer, nehéz újra helyrekalapálni. Lili január vége felé megint köhögött egy hetet, aztán meg múlt hét kedden én nyeltem be a nem létező influenza járvány vírusait, 39,8-cal kezdtem, és 2 napig nem is ment 39,5 alá se éjjel, se nappal.. . Kicsit legyilkolt. És ahogy az elő van írva Lili már szerda este követett 39-es lázzal .. No és tüdőtkiköptető köhögéssel mindkettőnk részéről... Szóval volt megint dögrovás volt, bár most úgy tűnik, /kopp-kopp-kopp a nagy fafejemen/ hogy elég gyorsan levonult a kórság, és most elég volt a jól bevált homeós bogyeszok segítsége.
Apájával kapcs. mi is reméljük, hogy nem lesz gyakran rosszul, de ahogy Moszi is írta a stresszes helyzetek sajnos elkerülhetetlenek az életben. Azért egy kicsit több odafigyeléssel valamennyit csak lehet csökkenteni.
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan jöttetek, öröm volt olvasni ezt a sok hozzászólást!
Egytől egyig gyönyörűek a babák! Nem tudom Ti látjátok-e a saját törpéiteken, hogy milyen nagyot változtak, de olyan "nagy" GYEREKEK már mind!! /eddig babás topik voltunk, most már kisgyerekes
/ Bocs, hogy nem gratulálok mindenkinek külön-külön!
Moszi!! Hogy repül az idő!
Mindjárt finishelsz!!
:) Valahogy a saját terhességem nagyon lassan telt el, most meg másoknál azt veszem észre, hogy pikk-pakk már szülnek is!
Drukk megy!
Nikk! A sok rossz után majd jön a jó is, kitartás!!!! Ilyenkor nehéz, tudom, de aztán majd átbillen a kerék és elindul felfelé is!
Macsek! Doki: a mienket fel lehet hívni hétvégén is, csak nehezen. Bár őt hétköznap is nehéz elérni
. De azért ha meg kell nézetni, akkor irány az ügyelet, telefonon úgy sem hallja a doki a tüdejét.
Szobatisztaság nálunk szerencsére nagyon jól alakul, mondhatnám 100%-ig az, még a délutáni alváshoz sem kell már pelus. Azért ha autóval megyünk, vagy pl. bevásárló kp.-ba, akkor ráadom, mert nem biztos, hogy azonnal meg tudom pisiltetni, ha szól, de olyankor is megkérdezi tőlem, hogy "Anya, van rajtam pelus, pisilhetek?". Már csak olyankor van bepisilés ha véletlen felfázik, de ez meg érhető.. Éjszaka viszont még kell a "védőöltözet"
Liv! Nagyon nehéz döntést boncolgatsz, szerintem majdnem mindenki ilyen dilemmával találkozik, amikor visszamegy.
Remélem a legjobb választást sikerül majd megtalálnod, még csak tanácsot sem merek adni, mert ami az egyik embernek nem jön be, az a másiknak lehet hogy sikerül, de egyáltalán nem biztos.
A kis tesó projekt átmeneti bukása ne vegye el a kedved!! Majd meglátod, egy kis pihi után minden rendbe jön, és minden rendben fog zajlani.
Ani! De jó látni Titeket is!!! Ügyes duplamutti vagy!
Juti! Gratula a vizsgákhoz, édes a kutty!!! Alapítványi oviról mesélnél kicsit bővebben, engem érdekelne
Áron Andi! Hiszti mindenkinél van ebben a korban:) Szerencsés vagy hogy ilyen jó két kislurkód van!
Síelés klassz lehetett.
Kata! Szuper, hogy ilyen jól visszazökentél a melóba és hogy Marci így szereti a bölcsit!:) TB-t NE IS EMLEGESDDD!!!!!
Remélem nálatok sincs már betegség!
Reditke! Biztos klassz lehet megint melózni, pláne hogy ilyen rugalmasan tudod majd kezelni a munkaidőt!
Srácok édesek lehetnek együtt:)
Tontica! Nagyon drukkolunk a 2. léchez!
:):) Jó hogy jöttél. Lelked megnyugodott már a veszteség után?
Kormi! Lili is ilyen felmászós volt!: ):):) Nem elkeseítés miatt, de azóta is szereti a magaslati levegőt!
Csengő! Ne add fel, nehéz kettővel, de már csak egy kis idő, és mindkettő lesz olyan nagy és értelmes, hogy könnyebben menjenek a hétköznapok! Pszichomokus remélem segít Mikinek! Eg barátnőm évek óta használja a mosódiót, árulja is. A honlapján érdeklődhetsz róla, szívesen segít:
www.dorkalapja.fw.hu
Mi simán egy kevés gyerekfogkrémet használunk. Dínósat. Mert a csőrikés nem finom!
Kriszti! Neked is jobbulást kívánok!!! Apud hogy van?
Mi fülgyertyát használunk naaaagyon ritkán, ha szükség van fülpuckálásra, inkább betegségek után. Igaz, hogy kicsit macerás addig nyugton tartani Lilit, egyszer próbáltuk ébren, azóta inkább álmában
De remekül kitisztítja és gyógyítja is..
Mondjuk jóval drágább, mint a fülpuci
Zsombi Erika! Lubickol a lelkem a belőled áradó optimista és pozítiv szemléletben!
CSak így tovább, biztos vagyok, hogy ez Zsombi szívecskéjének is sokat használ!
Noémi! Nagyon jó volt olvasni Téged, remélem gyakrabban jössz majd, ha tudunk segíteni, kérlek jelezd!!!
Most muszáj lépnem, majd otthonról még lehet hogy teszek fel képet is
Pusz
Macs