Új privát üzeneted érkezett!

Bocsánat Thymi :oops: , úgy értettem, h. Adri és rajtad kívül senki más nem lakik Úrihegyben.
birolili

:lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek Boti nevében. :D

ROZ
Boldogságos Szülinapot Nikinek!!! :) :) :) Ő már kész nagylány! :)
Lego....Dani is csinál fura, meglepő dolgokat. :shock: Néha úgy érzem 2 évesen ügyesebb, éretebb volt :roll: :? de aztán ez az érzés gyorsan elmúlik. :) Egyszerűen gyerek. Gyerekek! :)
Valószínűleg csinálnak majd még pár extra dolgot, amitől majd égnek áll a hajunk! :D

Lina
Mi a nagy meglepi??? Megint lemaradtam.... :roll: :)

Nyhk
Én nem ismerem, de érdekelne.
Boti is újra nagyon rosszul alszik. :(

Dori
Olyan aranyos volt, hogy azon aggodsz a képen első szülinap van. :)
Katika jól van?
JA fura, pont tegnap állapította meg az unokatesóm mennyire nem hasonlít a 2 gyerek! :D
Érdekes.... mindketten rám hasonlitanak, de Boti jobban (főleg a mélyen ülő és távoleső zöld szemei, na meg a pillák :))

Cukker,
Voltam ám abban a boltban amit a múltkor mondtál (vagy már írtam?? :roll: :roll: ) vettem is bodyt.....viszont Nagykőrösön tök véletlenül találtam egy bababoltot (egyébként gyönyörű, extra rucik vannak) ahol a PO body hosszú ujjú csak 1100 Ft!!!

Nagyon szépek voltak és sokféle.

Mi (sajna) ugyis megyünk még a homeos orvoshoz, így én ott fogok jól bevásárolni. :)

Ha esetleg van konkrét elképzelésed szívesen megnézem, bár gondolom az idei kollekciót még te sem láttad sehol. :) :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Pille
Most olvasom hogy gyerekügyben hasonlóan érzünk. :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
nem maradtál le semmiről, még nem írtam meg, mi a meglepi, mert apa képes, és elolvassa a babanetet is, csakhogy kiderítse :D

Roz,
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Nikinek!!!

Cukker,
velem is szórakozott a kérdőív, most próbáltam, de feladtam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz,Nikinek Nagyon Boldog 5. Szülinapot kívánunk!!Szerintem is nagyon szuper lett a tortája,olyan ügyes vagy!

Köszönöm a leányzó nevében a kedves bókokat!

Nana nagyon édes Boti,olyan igazi kiskópés feje van :) ,és nagyon tetszenek azok a nagy zöld szemek is!

Seriff,Hanna is nagyon kis drága abban a nagy sapiban :) .

Cukker azzal a Panadolos oldallal vmit nagyon elronthattak,én is eljátszottam vele egy darabig :? .

Kép Kép

Kép
dettus

Nana,
Ha lesz infóm majd megosztom, egyenlőre csak ez van: www.rcs.hu/varazsdoboz/ egy másik fórumon került ez fel témaként ahol nem beszélő kisgyerekek szülei vannak fent, és gondoltam itt olyan sokan megfordulnak, hátha ismeri valaki, vagy esetleg van logopédus közöttünk.

Nekem sikerült elsőre a Panadolos oldal. Lehet, hogy pont szerencsém volt.

Kép

Kép
nyhk

Lányok, én is igényelnék bababörzés jegyet, ha lehet. :roll: Köszönöm előre is.
birolili

Nana,
Nagyon jok a fotok :lol: Es egyebkent jol vagytok? Homeos doki bejott?

Hajny es Tobbiek :lol: ,
Menjunk teazni. Mikor? Annyira jo volt egy kicsit dumcsizni a multkor...

Fotok apa gepen vannak amit magaval vitt, de este rakok fel...

Ser,
Aranyos a sapis Hanna. A kis sielo bajnok :lol:

Roz,
Nem ketseg ismet remekmuvet alkottal :lol: Ez a torta szuper :lol:
mvirag

erszenyes is Hetenyben lakik... :)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Nana

1100-ért szuper áron vannak a bodik. Szeretnék, és aranyos vagy, hogy felajánlottad. A hosszú ujjúakat sokkal tovább ki lehet használni, mint a rövideket szerintem.
Priviben majd leírom, hogy mik az elképzeléseim.
A Leo Polditól nem rendeltél?

Adrikám egész nap alszik, én meg már mindent megcsináltam itthon.

Megkaptátok a fűtés számlát? Kevesebb fogyasztásra 8 ezerrel fizettünk többet! :twisted:

Andi
Kép
cukkker

nyhk,
Mrege logopédus, de manapság nem szokott jönni :(. Én nem ismerem ezt az eszközt.

Azt hiszem Mregéék Úrihegyben laknak, de ez csak rémlik, nem biztos.

Roz,
tényleg szuper a torta megint. Örült Niki?

Virág,
pü ment.

Egy kérdés: ismeri valamelyikőtök a Panoráma Hotelt Noszvajon? Járt már valaki esetleg ott?
balim

Nyhk
nekem az egyik barátnőm logopédus, holnap megkérdezem tőle, elvileg moziba megyünk (végreeee :) )

Virag
Köszi. :) Hogy vagyunk??? A múlt heti tüdőgyulladás trutyija ezen a héten kezdett el kitisztulni. Tiszta takony szegény, hörög, ... gondolom most épp ettől nyügi.
Szülinaposokról képeket én is nagyon várom! :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, előre is köszi! Tudtam én hogy van logopédus is közöttünk! :D :D

Kép

Kép
nyhk

Nana! Jó mozizást! Rád fér már a kikapcsolódás!

Kép

Kép
nyhk

Balim,
Én nem ismerem, de a közelben, Szarvaskőn az Öko-Park Panziót merem ajánlani, nekünk nagyon tetszett.

Olyan "kalandos" hely, közvetlenül a hegy lábánál. Van játszótér, mászófal ill. valami kalandpálya is tartozik hozzá. A fiúk bizti élveznék. :) Nincs város és rengeteg turista. :)

Igaz ez szerintem nyári hely. Mi legalábbis nyáron voltunk. :)

KépKép
KépKép
nana09

Balim
Ti voltatok már a Kányavári-szigeten ill. a közeli bivalyrezervátumban?

vagy bárki járt már itt? Nekem ez fekete rész...legalábbis nem emlékszem valaha jártam-e erre, úgy hogy tavasszal mi szeretnénk elmenni. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Roz:
Nikinek nagyon boldog születésnapot :D
A torta szupi!Volt nagy öröm?
Legó :shock: nem semmi :arrow: látom nemcsak nállunk zajlik az élet :roll:

Nana:
nagyon cuki Boti a képeken :D
Mozi,az jó :)

Ser:
Hanna is nagyon édes a sapis képen :D

Lili:
Zsófi haláli a telefonokkal!Mirabel meglátta,egyből mondta,hogy ott a Zsófi!!!!
Az almáskugi recit kértem múltkor.Megteszed,hogy leírod nekem???

Én is próbáltam a panadolos oldalt :arrow: nem sikerült :(

Nyhk:
ha Mirabel látja a vonalzós képet Ádámról,mindig megkérdezi:az én vagyok ?:lol:

Kérdés:
Létezik az ,hogy az izomláz átmegy az anyatejbe(hú de hülyén hangzik :roll: )
Ezt mondták nekem,és hogy a babának baja lehet tőle.
Nemigazán tudom elképzelni,de rákérdezek ti mit gondoltok róla!
kazi

Sziasztok!

Végre enged írni ez a fránya oldal,nem jött be ez a keret.

Ser
köszi,nem tudtam ám.

Roz
Nagyon boldog szülinapot kislányodnak,és mit kapott még a meseszép tortán kívül?Tényleg csecse,ahogy a lányom is nézte és azt mondta hogy csecse,apát is behívta hogy nézze meg,naon tetszett neki is.

Timci
el vaok ám csúszva,úgy vasalok hogy közben még a felvett filmeket nézem,amit este nem látok.Hát,majd utolérem magam.

Balim
jó az a pár kiló amit leadtál,csak vigyázz ne menjen vissza,mert az gyorsan megtörténne.

Mi is megyünk ma a Mágnás pincébe vacsizni,legalábbis tervben van.Kíváncsi vaokmilyen.

Virág
én benne vaoka teázásban,jövöhéten kedd szerdán dolgozom,ja hétfön is,utána bármelyik nap jó lenne.Ki jönne még?

Nana
vagány a kisfiad,már most leveszi a nöket a lábáról,pedig fényképröl néz felénk.Édes kölyök!Szoktatok sétálni valamikor?Merre?
:wink:
Adrienn
mi közel lakunk az Úrihegyhez,kerékpárral nincs messze.Vágysz egy kis társaságra?Elmehetek hozzád?Mikor?

Kazi
hogy vagytok?Rég voltál itt.

Erszényes
szombat?Ingát vagy hogy hívják el ne felejtsd.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana,
valamikor néztem már ezt az Öko-s szállást. És tényleg gyönyörű helyen van! Szarvaskő fekvése csodálatos. Most viszont bűnöznénk, mert csak ketten mennénk apával valami wellneszes helyre. Március végéig van egy akció, hogy jó pár szállodában kettő éjjelt fizetsz, hármat kapsz. Szóval én ezt néztem ki. Nagymamiék bevállalták a gyerekeket.
Bivalyrezervátumot nem ismerem, majd utánanézek.

Hajni,
hát igen, a kilók... Majd kiderül, de mostanábn amúgy sem eszek sokat :lol: .
balim

Sziasztok!
Van ám megint lemaradásom írtatok jó sokat.Sajna nincs időm visszaolvasni.

Sok boldogságot minden ünnepeltnek.

Lilla sajna megint beteg lett pedig most már a böliből is kivettük.És megint torokgyulladás. :(
Olyan sokat beteg,hogy már gondolkodtam rajta,hogy nem-e kéne egy alapos kivizsgálás.Bár a jövő hónapban a műtét előtt lesz vérvétel,rtg,még Ekg is+ gyerekorvosi kivizsgálás.

A jövő szombaton pedig esküvő.Tiszta izgi.:DRemélem nem lesz ilyen gyászos idő,mert belefagyok a ruciba.

Hajni este 6-kor mi is ott leszünk a Mágnásban.

KépKép
KépKép
sbea

Nyhk
De aranyos vagy! :) :) :) köszi! :)

Cukker,
4-kor indulok Nkőrösre, ha gondolod írj :wink: :)

Balim,
Hú az szuper!!! Jó lesz nektek, na de szerintem rád is nagyon rád fér már (értelmes lett :D )

És hol lehet megnézni hol vannak még ilyen akciók? (na nem magunknak, sajna)

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
hát tényleg ránk fér, itt van a link: http://www.hah.hu/ és jobb oldalt lent található a lista a "tavaszi ingyenéjszaka a szállodákban" cím alatt.
balim

Timci

Megkérdeztem ha EU-s kártyád nem kell semmiért se vizteni, még Ultrahangért se.Tuod mit felejtettem el megkérdrzni? Apaságit csináltattatok már? HA akrtok ne hagyjátok az utolsó pillnatatra mert ha véletlen hamarabb szülsz akkor gond lehet. Ha utólag akarjátok átirtani akkor elék nagy utána járás.
borsika33

próba
borsika33

Nana,és mit nézek a moziban?

Balim, sztem elférnének azok a kilók!!!Wellness nagyon Rádfér!

Kazi :D ,én értem mire vagy kíváncsi.Állítólag megváltozhat a tejcsi íze a felszaporodó tejsav miatt, de a szoptatási tanácsadók egyáltalán nem tiltják, vagy ellenzik a sportolást szoptatás alatt.Talán a túlzott aerob mozgást( futás, ezerrel bicajozás, stb) érdemes kicsit elhalasztani, de egy szimpla torna nem árt meg. Még esetleg az lehet, h előtte szopi, és utána egy kicsit érdemes várni-már ha Lari is úgy akarja és nem fal fel :wink: . Az nlc.hu oldalon a szakértők között van sz.tanácsadó, ha gondolod kérdezz rá Nála is.

Hajny, nem baj, h nem tudtad :D .

Hajny, Lina, Lili, Bea, jó étvágyat estére!!!!!

Bea, megleshetünk jövő szombaton????? :wink:

Kép
seriff

Serff: :D
Köszi!Tudtam,hogy rád számíthatok :!: :lol:

Hajni:
köszi jól vagyunk :)
Ti?

Na megyünk mi is vacsizni,csak mi a prezidentbe(oda jártunk szerelmünk hajnalán :lol: )
kazi

Kazi, Nektek is Jó étvágyat!
(a zénuram miért dolgozik olyan sokáig, h már sehova sem érünk oda?????)

Kép
seriff

sziasztok

az egész napot az oviban töltöttük mert itt ugy ünneplik szülinapot hogy be kell menni mesélnni kell niki babakoráról énekelek szeret kívánság van torta evés ebéd után és utánna haza jöhettün k: )

balim
imádom noszvajt mikor nikivel voltam terhes voltam ott egyedül egy hétig anniyra jó volt :) olyan csendes nyugodt hely nagyon klassz :) bár én fogynék akár csak 3-4 kg most anniyra leálltam fogyással .. nem értem miért....

nana
de jóóó mentek moziba szuppper :)
érezd jól magad kapcsolj ki :)

pille
tudom én hogy gyerek meg lesz még sok ilyen hülyeség csak ilyenkor magamat hibáztataom hogy hol vagyok ilynekor mikor ilyen történik (most konkrétan mellette ültem Ő meg már feküdt de akkor is ) A depis lelkemnek ez most nem jól jött ilyenkor mindig olyan sz@r anyanák érzem magam soha nem tudnám megbocsátani magamnak ha történe velük valami .....

bea
akkor beleférsz még a ruciba :wink: sok boldogságot fotokat várunk án sokat sok boldogságot :) Naggyon sok erőt kitartás műtéthez sokat gondolok rátok . :)

hajny
estére kap ha jön az apja egy scooby doo mesekönyvet és egy disnyes belles pizsit ami meseszép :) meg majd meg lesz neki tartva a családban is csak még nem tudom mikor... holnap körilányomnak lesz a szülinapja és oda is mennünk kell 7végén aztán anyósékhoz meg össze vissza ugyhogy nem most 7végén lesz megtartva ....
nem tudom másoktól mit kap most mindenki maga intézi előre félek :roll: sokszor kapunk olyan ökörségeket és haszontalan dolgokat hogy jaj ... most senki nem kért ötletet :)

adri +thymi

mi praktiker mögött lakunk . De a városban sétálni szoktunk délutánonkét jó idő

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Bea, de jó lesz Nektek! :) Kívánom, hogy gyönyörű napotok legyen!

Nana, jó mozizást! Kapcsolj ki! :)

Köszönjük a jó étvágyas köszöntéseket. :) :D ez jó lett. Reméljük jó lesz. :)

Hajni hozzánk nem ugrasz el? :wink:

Kazi, ne haragudj, már megint elfelejtettelek. :oops: A recit leírom holnap, jó? Tényleg!

Balim, mi olyan akcióban megyünk Kolpingba, hogy 5 éjszaka + 1 éjszaka ajándék. Nagyon várjuk már.
birolili

Én is vágyom a társaságra :oops: ...

Teázóba ha tudok, szívesen elmennék.

Gyopi majdnem 1 hete hígat kakil, ill néha normál állagút, de inkább hígat. A foga miatt lehet ?

Lili
Nektek az allergiára mi utalt?

Kép
Kép
Kép
thymi

borsika-nagyon hálás vagyok!Nagyon szépen köszönöm,h.megkérdezted,végre felszusszanhatunk kicsit anyagilag :oops: .Tudod mi a hejzet az apaságival?Elmesélem.Mivelhogy az én családomban csak csajok vagyunk és a név az kihal,ha nem vinné tovább a kisfiam,ezért úgy döntöttünk,h.nem kérünk apaságit.De viszont,ha ezt úgy meg lehetne oldani,hogy az én családnevemet is meg a páromét is felveheti,akkor természetesen megcsináljuk,de ha csak egyet vehet fel,akkor marad csak az enyém.Nem tudom,h.értesz-e? :oops: :roll: Hogy,vagyis hol lehetne ezt megérdeklődni,h.mind2-őnk nevét felveheti-e vagy csak az egyiket?
És ha csak az enyémet veheti föl,attól függetlenül az apja neve benne lesz nem a papirokban,meg hát ő is magyar állapolgár lesz nem?Ez olyan érthetetlen a számomra,jó lenne ha valaki fel tudna világósitani ez ügyben. :oops:

kattic-megnztem a ruhácskákat,mindenik nagyon kis hejes,még egyszer köszönöm őket,nagyon aranyos vagy.Remélem még meglátogatsz...

Kép :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Thymi, nekünk szerencsére nem allergiás Zsófi. Csak atópiás ekcémia. Ami kiújjúl mindig. Kenceficézni kell örökké. Most Ételnaplót vezetek, hogy van-e összefüggés az étel és az arcán lévő piros foltok között.
birolili

Szia Mindenkinek!

Régen én is babaneteztem, de az már jó régen volt, aztán lemorzsolódtam.

Szeretnék Tőletek segítséget kérni ha tud Valaki infókat írni a Dr Szabó Gáborról vagy a Terebessy Károlyról, akkor légyszi írjatok, mert orvos választás előtt állok és kettőjük közül választanék azt hiszem. Egyébként babócát várunk és az elsőt...
Várom a válaszaitokat és köszönöm.
angel

Timcike!
Apa ért az ilyesmihez, persze, nem ő az illetékes. De ami tuti, h a gyereked, csak akkor lesz magyar állampolgár, ha az apja az, mivel te nem. Tehát mindenképp nyilatkoznia kell a párodnak, ha a gyerkőcöt itteni állampolgárként akarod elismertetni. A névnek épp utánanéz. De ha az anya úgy nyilatkozik, h az apa ismeretlen, akkor az anya édesapjának családnevét kapja, vagy esetleg az anya fantázia nevet is adhat. De mondom, nemsoká megnézi pontosan.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

-ha nem házasok, akkor is együtt döntenek a névről, ha az apa ismert. A szülők megállapodása alapján akár apai, akár anyai, akár mindkettő nevét kaphatja. Magyarország ugyanis csatlakozott az emberi jogok egyetemes nyilatkozatához, ami az élettársi viszonyban született ( az apa elismeri a gyereket) gyerekeknek is biztosítja szinte uazokat a jogokat, mint a házasságban születetteknek.

ennn

Ennn, babát vársz? :D :D :D Vagy én maradtam le valamiről? Gratulálok!!! :D

Roz, jo napja lehetett Nikinek! :) Mi lett a gyongyos sztori vege?

Kazi, nektek meg orulok, hogy nem volt a pociban elem! :)

Nana, mondjuk en nem lattam meg sokat a fiukat, csak igy a kepek alapjan mondom, hogy hasonloak! :wink:

Nyhk, volt a jatszohazban egy kisfiu (talan Mate?, ket idosebb novere van), mondta, hogy ti mondtatok neki a jatszohazat. Remelem hamarosan ti is tudtok jonni.

Dettus, kar, hogy nem jottetek! :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nem szeretném még elkiabálni, nagyon sokat küzdöttünk érte. De SZ.G-nek köszönhetem :) Sajnos a méhemnek van egy fejlődési rendellenessége, ami okozhat vetélést, és koraszülést. Így veszélyeztetett vagyok, és feküdnöm kell. Mi is örülünk, de várjuk az október, az őszt, akkor már nem fogunk ennyire izgulni. :oops:

ennn

Nagyon-nagyon drukkolok Nektek es szivbol kivanom, hogy minden rendben legyen! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana

Köszi, már későn olvastalak, de majd úgyis jövő hónapban vásárolnék.
Holnapra jó mozizást! Mit néztek?

Enn

Gratulálok Pocaklakóhoz és szorítok nektek! :) És nagyon édes nevet adtál neki.

Hajni

Most nagyon zavarban vagyok. :oops: Ott ültünk nálatok, miközben vacsorázni készültetek? El is felejtettem. Annát hová tettétek?

Andi
Kép
cukkker

Köszönöm mindenkinek hogy szurkoltatok a hasfájás miatt, mintha kezdene szűnni, de nem akarom elkiabálni.
Tudtok nekem olyan helyet mondani, ahol olcsón lehet rugikat kapni, nem baj ha használt is.

Teázni hogy szoktatok menni(én is úgy elmennék). Gyerkőccel?

Ennn
Szurkolunk Nektek!!!!!!!!!!!

Hajny
Te merre laksz? Mi is szertünk nagyokat sétálni Levivel.mondjuk még 3-4 óránként szopi. De ha gondolod megbeszéljük! :D
adrienn021

Ja elfelejtettem, a panadolos szivatás, én kb 100x próbáltam mindenféle variációban, de nem sikerült. Aztán felhúztam magam és írtam egy levelet a szerkesztőnek- válasz természetesen nem jött eddig.Pedig aranyos az a figura.
adrienn021

Ennn,
ez nagyon jó hír, vigyázz rá nagyon!

Nekem símán ment ez a panadolos dolog, pedig nem is válaszoltam mindenre. Lehet, hogy ez a titka? Majd kiderül, hogy tényleg jön-e valami.

Angel,
szerintem rendben van az SZ.G., milyen infó kell róla?

Lili,
az klassz lesz, mikor mentek Kolpingba? Marci is atópiás ekcémás és kapott mindenféle kencéket már kicsinek. De lehet, hogy kinőtte, évek óta tünetmentes, bár én minden este lekenem testápolóval, mert a száraz bőr csak előhozná ezeket a bajokat. Fel a fejjel, kinőheti Zsófi is. Nekem azt mondta a bőrgyógyász, hogy nem a kajától függ. Amikor megállapították nála, akkor még tej- és tojásérzékeny is volt, de másfél év diétával kinőtte. Aztán egy ideig még ekcémás volt, majd azt is kinőtte szerencsére. De azért a krémezést nem merem abbahagyni.

Nana,
szerintem is magyon hasonlítanak a fiúk.

Roz,
biztos klassz lesz, jövő hétvégén megyünk. Mostmár csak 1-2 kilóval vagyok nehezebb, mint a gyerekek előtt, csak hát az ember teste átalakul...
balim

Hűűűűűűűűűű de bekajáltunk. Nagyon jó a konyha a Mágnásban. Sajnos Lillát itthon kellett hagyni, mert este lázas volt meg egész nap prüszkölt és nem akartuk kockáztatni. Legalább mama legozhatott ismét:)

Seriff!

Persze, hogy megleshetsz, de jobb lenne ha oda is jönnél, sőt Mindenkit szeretettel fogadunk ha van kedve eljönni. 14,30-kor lesz a polgári és utána a templomi (kb15.00-kor). Oda akár Mindenki be is fér :)

ennn!

Gratulálunk Mi is.

KépKép
KépKép
sbea

Húúúú ENNN GRATULÁLOK!!! :) és ezt csak így mondod???? :) :) :)
Jó tudom nem akarod elkiabálni...de ez akkor is FANTASZTIKUS!
Szívből szorítok nektek!

Ja ismerek egy lányt...neki is valami fejlődési rendellenesége van a méhének, illetve vmi ér probléma is volt a placentánál...egyszerre vártunk babát (én a Botit), na szóval rengeteg orvos látta, vizsgálta, tanácskoztak...azt mondták biztos hogy nem fogja tudni kihordani a babát a 40.hétig, max a 7. hónapig :(..... a végén 1 héttel szült hamarabb mint én és csak 2 héttel a kiírt időpont előtt! :) :) :) SEMMI BAJ NEM LESZ! :)

Potyka,
Voltál már Szabó Gábornál? (bár már biztosan :) )

Seriff
Imádlak ezzel az apróbetűs írásoddal :D :D :D de könyörgöm öreg vagyook én már ehez, alig bírom elolvasni :D :D :( :D

Cukker,
Nem volt csak egy pár lányos body. :( Teljesen lefogytak, vasárnap mennek áruért.
1-2 hét múlva átmegyek bevásárolni, majd megbeszéljük. :wink:

Balim,
lehet én vagyok figyelmetlen, de a hotel amit írtál...nincs belső medence? :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Enn mi is nagyon gratulálunk és nagyon-nagyon szorítok,hogy minden teljesen rendben legyen!Akkor pihizz jó sokat!

Dóri én is sajnálom,mert lett volna kedvem.Apa végül csak 7-re ért haza :( .

Nana nem válaszoltál a sétára,pedig te kérdezted :) !

Cukker te Adrival mindig de. sétálsz?Nincs kedvetek jövő héten együtt sétálni egyet és akkor végre találkoznánk mi is :) ?

Bea Lillának jobbulást!De jó is lesz nektek jövő héten,biztos izgulsz már vagy nem is?

Lili,Lina,Hajny jól sikerült a vacsi nektek is?Én is torkoskodtam itthon egy kis pilótakeksszel :lol: .

Szép jó éjszakát (lehetőleg ébredésmentest) mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok,

Én már megint éjjel, de ma volt egy jó kis napom, és déltől majdnem 8ig folymatosan tanítottam, minden diákom 2 nappal a nyelvvizsga előtt akarja megtanulni azt amit eddig nem tett meg. :(
Nem tudom mi lesz velük szombaton. No, mindegy, rajtam nem múlik, már akkor. Ma kb. 40 db levelet, fogalmazást és reading feladatot javítottam ki. Kész vagyok.
Az előző két napban meg Gergővel nem stimmelt vmi, állandóan a kezét rágja, teljesen ledugja az ujját a torkába, nem látok semmit. Eddig 16 foga már áttörte az ínyét, tudom, hogy még 2 éves koráig jön még 4, de per pillanat helyet sem látok a szájában, ahová a fogak elférnének. Öklendezik állandóan.

Ja, és tegnap előkerült az Ancsa mellé az anya is, de ha nagyon akar tőlem vmit, akkor Ancsának kiabál :D, tényés való, hogy az anyára nem mindig figyelek még elsőre, olyan szokatlan, de lebegtem tőle. :) :)

Valamelyikőtök hallott az okosbaba programról? Ha igen, mi a véleményetek róla? Előre is köszi.

No, nézzük csak, annyit írtatok, hogy órákig olvastam, és jegyzeteltem, mert már nem tudom követni a dolgokat.

Pille, Lina, Erszényes,
Ez a gyed kérdés engem is marhára izget, de már feladtam, hogy megértsem ezt az egészet. Jelenlegi álláspontunk szerint márciustól próbálkozunk a babával, ha aug. 20-ig összejön, akkor először kiveszem azt a kemény 2 hónapnyi szabimat, utána meg elmegyek táppénzre. Szerintetek ez így nagyon gáz? Ha aug. végéig nem jön a babó, akkor sajna vissza kell mennem dolgozni vmeddig, mert a gyes sajna nem elég a megélhetésünkhöz, a nem kevés lakáshitel miatt és ez a k.... kormány elintézte, hogy még azt a 120ezret se tudjuk visszaigényelni, mert én nem adóztam annyit, a férjem meg átlépte a határt és ő sem igényelheti vissza, szóval, csípőből buktunk 33-at a lakáson és 60-at a sulineten. Köszönjük ennek az á.... kormánynak. Na, de nem kesergek.
Próbálkozunk a babóval inkább, kellemesebb elfoglaltság, mint aggódni.

Dettus,
Lenci nagyon édes a fotókon. A fogas kép nagyon tuti. :)

Roz,
Boldog szülinapot Nikinek, amikor még elkezdtem olvasni aktuális is volt.
nagyon szép a torta, mindig ámulok a sütijeiden. Ezeket mind tej nélkül csinálod?
Lego :(, de ettől nem vagy rossz anya, annyira kiszámíthatatlanok. A hétvégén 2en ültünk a két gyerek mellett és Gergő mégis fejbe vágta Gerdát egy jó nagy fa lepke dísszel. Szegény Gerda meg csak üvöltött. két hónapon belül 2szor jártunk így. :()
Áki jól van?
Jó volt a buli az oviban?

Timci,
Én is haldoklom a tanulás miatt. Együtt érzek veled. Nekem egy szakdolgozatot kellene megírnom, amit már második féléve halogatok, pedig jó lenne még a következő baba előtt vagy után egy kicsivel leállamviszgázni.

Ja, hűtőház. Ha jól tudom volt egy kintebb az elkerülő felé a Zoo Centrum mögött. nem 100%, de így rémlik.

Lili,
Telefonos kép szupi. Nagyon édes Lili. Kinek telefonál?

Ser,
Hanna síelős sapis képe :lol: :lol: :lol:

Dóra,
a randit majd megbeszéljük. A márciusiban még nem volt benne, mert májusban lesz, szerintem az áprilisival jön, de ha meglesz azonnal szólunk, de attól találkozhatunk hamarabb is. :)

Lina, Lili, Bea, Kazi, Hajni,

Egészségetekre, remélem mindenki finomakat evett, és mindannyian eljutottatok a kiszemelt helyekre. Az én férjem sajna ma is dolgozik. A héten nem túl sokat láttam. :(

geli08

Adrienn,
úgy tűnik nálatok működik az első három hasfájós hónap regéje. mindjárt 3 hónapos levi és akkor pápá hasfájás. Remélhetőleg. :wink:
Pihenj, ha tudsz.

Nana,
köszi a kedves szavakat. Boti sem semmi pasi. Ezek a pillák, csábítóak. nagyon édes. :)
Jó mozizást!

Angel,

Gratula a babához, én egyiket sem ismerem, hallottam már róluk ezt is azt is. Az egyik kolleganőm a Terebessyhez jár, ő szereti. Az egyik ismerősöm, meg a Szabó Gáborhoz, ő arra esküszik. (Csak az uh. gépük trutyi, mert ő az aki Seregéllyel együtt rendel ahosszú utcán, ugye?) 100 éves uh, látni ők látnak vmit, de nekem soha nem mondta a doki, hogy tutira megmondja a nemét. Persze nem ez a legfontosabb, de már 20 hetes korától tudtuk, hogy fiú, és nem hiszem, hogy csak nála nem mutatta, hanem csak a gép lehet nagyon régi.

Bea,

Lillának jobbulást!
jövő hétre szép időt, és minden jót Nektek, ha itthon leszünk kimegyünk "meglesni" titeket? Szokás ilyet csinálni itt Kméten? nem vagyok tősgyökeres kméti.

Balim,

Tök jó volt olvasni a soraidat marci allergiájáról és ekcémájáról, akkor van remény, hogy ennek a rémálomnak egyszer vége lesz. Érdekesen néznek rám a boltban, ha listát mondok nekik arról, mit szeretnék, mi ne legyen a dolgokban. De szinte lehetletlennek találom, hogy tej, szója, kakaó nélkül vásároljak, de ezek szerint megéri. Eszter is volt allergiás, vagy eleve óvatosabb voltál?

Hajni,

én is szívesen mennék teázni, de a férjem még nem írta be a naptárba a jövő havi szolgálatait, így nem tudom mikor tud itthon lenni Gergővel, hogy végre én is élvezhessem egy kicsit a "magányt", ahogy ő szokta mondani, ha nyűgös Gergő.

Remélem nem hagytam ki senkit.

Szép napot Mindenkinek!

geli08

még eszembe jutott vmi, pedig már majdnem kiléptem :)

Dóra,

köszi a kérdést. A héten megúszta a 18hós oltást. Jövő szerdán megyünk. A héten jött vissza szabiról és ilyenkor rengetegen vannak nála. Gergő meg most éppen nem beteg. Hála az égnek!

Húzok aludni.

geli08

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?