Sziasztok,
Én már megint éjjel, de ma volt egy jó kis napom, és déltől majdnem 8ig folymatosan tanítottam, minden diákom 2 nappal a nyelvvizsga előtt akarja megtanulni azt amit eddig nem tett meg.
Nem tudom mi lesz velük szombaton. No, mindegy, rajtam nem múlik, már akkor. Ma kb. 40 db levelet, fogalmazást és reading feladatot javítottam ki. Kész vagyok.
Az előző két napban meg Gergővel nem stimmelt vmi, állandóan a kezét rágja, teljesen ledugja az ujját a torkába, nem látok semmit. Eddig 16 foga már áttörte az ínyét, tudom, hogy még 2 éves koráig jön még 4, de per pillanat helyet sem látok a szájában, ahová a fogak elférnének. Öklendezik állandóan.
Ja, és tegnap előkerült az Ancsa mellé az anya is, de ha nagyon akar tőlem vmit, akkor Ancsának kiabál
, tényés való, hogy az anyára nem mindig figyelek még elsőre, olyan szokatlan, de lebegtem tőle.
Valamelyikőtök hallott az okosbaba programról? Ha igen, mi a véleményetek róla? Előre is köszi.
No, nézzük csak, annyit írtatok, hogy órákig olvastam, és jegyzeteltem, mert már nem tudom követni a dolgokat.
Pille, Lina, Erszényes,
Ez a gyed kérdés engem is marhára izget, de már feladtam, hogy megértsem ezt az egészet. Jelenlegi álláspontunk szerint márciustól próbálkozunk a babával, ha aug. 20-ig összejön, akkor először kiveszem azt a kemény 2 hónapnyi szabimat, utána meg elmegyek táppénzre. Szerintetek ez így nagyon gáz? Ha aug. végéig nem jön a babó, akkor sajna vissza kell mennem dolgozni vmeddig, mert a gyes sajna nem elég a megélhetésünkhöz, a nem kevés lakáshitel miatt és ez a k.... kormány elintézte, hogy még azt a 120ezret se tudjuk visszaigényelni, mert én nem adóztam annyit, a férjem meg átlépte a határt és ő sem igényelheti vissza, szóval, csípőből buktunk 33-at a lakáson és 60-at a sulineten. Köszönjük ennek az á.... kormánynak. Na, de nem kesergek.
Próbálkozunk a babóval inkább, kellemesebb elfoglaltság, mint aggódni.
Dettus,
Lenci nagyon édes a fotókon. A fogas kép nagyon tuti.
Roz,
Boldog szülinapot Nikinek, amikor még elkezdtem olvasni aktuális is volt.
nagyon szép a torta, mindig ámulok a sütijeiden. Ezeket mind tej nélkül csinálod?
Lego
, de ettől nem vagy rossz anya, annyira kiszámíthatatlanok. A hétvégén 2en ültünk a két gyerek mellett és Gergő mégis fejbe vágta Gerdát egy jó nagy fa lepke dísszel. Szegény Gerda meg csak üvöltött. két hónapon belül 2szor jártunk így.
)
Áki jól van?
Jó volt a buli az oviban?
Timci,
Én is haldoklom a tanulás miatt. Együtt érzek veled. Nekem egy szakdolgozatot kellene megírnom, amit már második féléve halogatok, pedig jó lenne még a következő baba előtt vagy után egy kicsivel leállamviszgázni.
Ja, hűtőház. Ha jól tudom volt egy kintebb az elkerülő felé a Zoo Centrum mögött. nem 100%, de így rémlik.
Lili,
Telefonos kép szupi. Nagyon édes Lili. Kinek telefonál?
Ser,
Hanna síelős sapis képe
Dóra,
a randit majd megbeszéljük. A márciusiban még nem volt benne, mert májusban lesz, szerintem az áprilisival jön, de ha meglesz azonnal szólunk, de attól találkozhatunk hamarabb is.
Lina, Lili, Bea, Kazi, Hajni,
Egészségetekre, remélem mindenki finomakat evett, és mindannyian eljutottatok a kiszemelt helyekre. Az én férjem sajna ma is dolgozik. A héten nem túl sokat láttam.