sziasztok!!
gabó,
igen, már megvettük. igaz megyünk még addig sopronba, de nem akarok majd akkor úgy keresgélni, hogy na most márpedig vmit venni kell, addig haza nem megyünk... szal úgy voltam vele, hogy körülnézek, ha van vmi, megveszem, ha nem, úgyis megyünk még!
a sátor 4.800 körül volt, a labdák meg 1.400. majd lefényképezem vmikor de még nem szereltük össze. d emondtam gábornak, ha majd dorka alszik, azért nézzük már meg milyen, marha kíváncsi vagyok.
kép ugyan van róla, de azért az mégsem ugyanolyan, mintha látnám!
te, aztán nehogy becsavarodj ám a sok teszttől!
én azért nem csináltam pár napos késések után mert már úgyis eléggé beleéltem magam, mekkora kopp lett volna, ha mégsem vagyok az... így is totál ki voltam, amikor azt a negatívot csináltam. pedig az már 6 nap után volt, nekem meg általában pontos szokott lenni. aztán eldöntöttem, hogy én aztán soha többet nem csinálok ilyen hamar... aztán dorkát a "7. napon" láttam meg!
de tuti jön a kistesó!!! ja, én lányt szeretnék neked!
ja, a sátrat meg a labdákat a tescoban vettük.
csilla,
mi 42-vel lettünk rövidebbek... meg 8 és féllel dorkát ruháztuk... ha egyszer beszabadulok sopronba...
jajj nekünk!
zsani,
az a 70% igen csak közel van a 100-hoz!
és mik azok a lánynevek??
ági!
"Es en sem erzem magam tobbnek 20-nal!" ez a beszéd!!
így van!!
nitta,
hát, látod, én már megnézném, de odaadni nem akarom.
a sátor dobozban van, nem tudja mi az, de a kislabdák átlátszó zacsiban, azokat már látta, de el is tettem előle, mert már megindult feléjük. én is marha kíváncsi vagyok!!!
aztán lehet, hogy bele sem mer majd mászni, vagy csak a házba, de az alagútba nem, nemtom. meglátjuk! még 2 hónap!
meg vettünk gyertyát, lufikat, színes papírgirlandot is!
dorka haja csak addig kopott hátul, amíg szinte csak háton aludt. amint elkezdett hason aludni, már hamar benőtte a gaz!
és eddig nem, de a napokban úúúgy elfekszi a haját reggelre, hogy ihajj!!
van egy ilyenünk:
a mai az még durvább volt, de azt nem kaptam le
anikó,
de jóóó!!!!!!!:) de örülök nektek!!! gratula!!! biztosan jó helyetek lesz ott!! igaz nemtom merre van, de ha van belső udvar is az nagyon jó!!!
új építésű? hány m2?