Új privát üzeneted érkezett!

Gabó!Köszi!Neked is jobbulást!!!

KépKép
kola2

Zsani , Gabó!

Jobbulást!

katus78

Sziasztok !

Amica, jobbulást Mártonnak!

Katus, nekünk egyszer azt mondta a doktornő, hogy előre ne adjak be kupot az oltás után mert ugyse használ éppúgy be fog lázasodni,csak akkor szabad adni ha lázas.

Viol, szóval az orvossal úgy voltunk,hogy mivel itt Lövőn nincs ezért Sopronba kerestünk és aZ Orbán Hajanalkára esett a válastásunk, mert anyumék őt ismerték Ők is itt laktak gyerekkorukban Lövőn.Felhívtam, hogy nem tartozunk a körzetébe,hanem vidékről vagyunk de vihetném-e hozzá Alexandrát és nagyon készségesen mondta igen.Remélem most már érthetőbben írtam le.Egyébként én is megvagyok elégedve, mert Alexandrával is mindig nagyon barátságos és ha nem muszáj egyszerre nem ad antibiotikumot.

Kola,jobbulást neked is!

Gabó, ha ott van az a második csik akár halványan is akkor az azt jelenti, hogy lesz egy novemberi babátok.Gratulálok!!! :D Nekem is halványan volt meg a csík ,Egyébként terveztétek vagy csak véletlenül sikerült?Jobbulást de lehet ez már az áldott állapot jelei!

Anikó boldog szülinapot és ne szomorkodj én áprilisban leszek 33 éves és még most is úgy érzem minta 18 éves lennék,de lehet , hogy negyvenévesen is így fogunk érezni.

Eszter izgulunk érted pihenj sokat aztán értesíts bennünket ha van valami!

Egyébként tegnap voltunk az orvosnál Alexandrának nincs semmi komoly baja inkább elhúzódik neki .Kapott a köhögésére kúpot és egy másik kanalast ,a kúp annyira nem tetszik neki.Remélem haszálni fog neki mert ha lefekszik aludni nagyon köhög tegnap napközbe csak kb. 10 percet aludt.
Tegnapra engem is megfertőzött a kisasszony tiszta nátha vagyok és éjjel belázasodtam .

Azt hiszem én vagyok az ügyeletes regényíró, mert mindig olyan sokat írok.

Mindenkinek szép délutánt!

:D

Zília

Kép
kertész ákosné

Zsani
jobbulást!!!Katasztrofa lehetett!!Szegényke!!

Gabó
veled mi van?Valamit elkaptál?VAgy ez már??....
Vendég

Zília!Továbbra is jobbulást a kiscsajnak az esték és az éjszakák a legroszabbak ilyenkor!
Úgy volt,hogy védekezünk aztán mégse tettük meg az óvintézkedéseket és összejött!! :lol: :lol:

rik!Nem kaptam el semmit ez már az lehet!Levinél is így volt!

Így vacsizott a Husi tegnap este a vonatos mese nézése közben.Le sem vette a monitorrol a szemét!
Kép
Kép
Vendég

Gabó!

Haláli Husi tv-zés közben :D
Nekünk is be kell szereztünk ezt a híres mesét, sajnos nincs minimaxunk, kiváncsi lennék tetszene-e Máténak.
Meddig volt Levinél a rosszullét?
Kínai fogamzás kalkulátort nem nézzed meg, mit "mond" mi lesz, hu Gabó én olyan izgatott vagyok, tiszta lázba
jöttem :lol: :lol: :lol:

Zília!

Jobbulást Alexandrának! Akkor váltottuk tegnap egymást a rendelöben.

katus78

sziasztok!

Anikó, boldog szülinapot!!!

Gabó!!!
Huhuuuuu!! Szurkolok! A novemberi gyerköcök klasszk! Én is az vagyok :wink: .
Csak most néztem wiw-et, ezért válaszoltam csak ma.
Jaj, olyan nagyfiúnak néz ki Levi a képeken!!!

Andi,
jaj, szegénykéim!!! Gyors-gyors jobbulást!!!
Neked meg béres csepp, vagy nem is tudom, nehogy elkapd, sem Ágnes!!

Katus, öeülök, hogy jobban van Máté. Lehet, hogy elmúlt az a korszaka, hogy sohasem lázasodik be?

Zilia,
Ti is gyógyuljatok meg hamar!

Úgy látszik, ez az enyhe tél valóban kedvez a baciknak... állandóan beteg valaki...de mindjárt itt az igazi tavasz és a jóidő, hurrá!!!

Zsani-Kola,
Neked is gyors jobbulást!!

Azt hiszem picit felteszem a lábaim!! Éjjek nem bírtam aludni és hajnali 4-5ig olyan aktív volt kis pocaklakó, hogy csak lestem!!

KépKép
KépKép
esztermami

Katus!Ha gondolod átmásolom neked és haza viszem biztos élvezné Máté is!
Hol is lehet megnézni?
Levinél ha jól emlékszem 3-hóig 24-órás rosszullét!Már olyan rég volt lehet roszzul emlékszem!

Mindjárt megnézem az iwiwen amit üzentél csak Levi ébredés óta a vonatos mesér nézi!Pihenj annyit amennyit csak tudsz!!!
Vendég

Gabó!

Köszi, nagyon örülnék ha átvennéd!

katus78

Gabó
mit értesz a 24-orás rosszulléten???
Akkor hangos gratula!!
Látod amig figyizted a napokat,mikor jo az együttlét,most nem aztán itt van...
na majd dolgozom,én se figyelgetek ilyeneket!!

Katus
beizgultál???Az jo jel,akkor hajrá nektek is!!!!
Vendég

Sziasztok!

Gabó,
Nagyon örülök nektek!!! :lol: :lol: :lol: Jó egészséget és boldog pocis hónapokat!! Persze nem elkiabálva csak suttogva mint a többiek!!! Nekem is csak halvány csík volt!! :wink: És egy határozott Zoé baba lett belőle!! :wink: :wink:
Levi tök jó!!!!

Esztermami,
Pihenj amennyit csak bírsz!!! Már nagyon izgulok értetek!!! 17 nap az kutyafüle!!! Gondolom neked nem aki cipeled, de ez már gyorsan elrepül!!! :D :D

Ábibaba,
Gratulálok ha igaz, hogy lányka, ha meg nem akkor azért gratulálok! :oops:
Én úgy voltam vele mindegy, de amikor azt mondták kislányt várok, akkor mégis örültem nagyon!!! Nekem meg ez volt az ismerős terep, a családomban mindenki lány lett szinte. Viszont másodiknak boldoggá tenne egy kisfiú! :roll: :oops: :lol: Persze mindegy!

Zília,
válaszoltam iwiw-en de csak elfelejtettem írni, hogy igen a Fenyő téribe jártam, és képzeld még a szüleim is oda jártak és osztálytársak voltak általánosban. Ők 1960-ban születtek. Én szeretem amikor sokat írsz!!! :wink: :wink: :wink:

Viol,
a beájulós képek baromira tetszettek!!! Örülök, hogy megjött az étvágya!!

Anikó,
Boldog Szülinapot!!! És nem elkeseredni!!!! Meg hát amúgy is éveket tagadhatsz le!!! Egyébként én nagyon meglepődtem mikor találkoztunk, sokkal de sokkal fiatalosabb vagy élőben mint az iwiw képeken!!!!!!!!!!!
Nyuszifül még szebb mióta láttalak titeket!!!! A kedvencem az ülős kép!!! :lol: :lol:

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!!!!!!!

Egészen meghoztátok a kedvem a hajfestésre, csak ha belegondolok, hogy legutóbb 2 éve mikor bebarnultam mennyi ideig tartott mire újra ki tudtam szőkíteni, mert rájöttem az mégsem én vagyok......hát inkább maradok így!!

Amica,
én is nagyon kíváncsi vagyok az új otthonotokra!!!! Látom még élvezni nem volt időd az új környezetet!! :cry:

Zoé meg annyit nyammogja a kezét, hogy kiütéses lett két újja, mosom neki egyfolytában, de bekenni nem merem semmivel, mert mégis csak a szájába teszi. Mit csináljak vele??? Volt ilyen valakinek?

Szép napot!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Petrának ma sikerült 0 percet aludnia :cry: ,tiszta kettyo lesz asszem este.Jött a hülye gáz-os,és persze hozzánk csengetett be :twisted: :twisted: :twisted:
Elvittük autokázni is,de nem jött be.Itt pörög ezerrel.Mindjárt leviszem egyet játszizni,csak aztán be ne ájuljon ha hazajövök vele!!
Vendég

http://www.nlcafe.hu/index.php?id=199&click=3_1

Gabó itt megtudod nézni a kínai f.naptárt :)

katus78

Megosztanék veletek két képet, Zoé az unokatesóival ismerkedett!

Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Huu,elirtam.nem 0 percet aludt hanem 20-at.
Nem nagy különbség :shock:
Vendég

Katus
én nem tom használni azt a kinais izét.Akármilyen honapot irok be,akkor is lányt ir!Lehet lányom lehet egész évben? :shock:
Vendég

:lol: :lol: :lol: Rik!

Lehet! :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, majd mindjärt megnezem neked, häny eves vagy 30 ugye? :wink:

katus78

rik!Éjjel nappal rosszul voltam a Levivel! :( :( :( :( :(
Ja ne figyelj semmire aztán összejön!Látod mire elhatároztam,hogy elmegyek melózni és Levit bölibe beadni midjárt sikerült.
Hát a 20-perc sem sok!!Menj fáraszd le lent aztán este hamar elalszik!

Nitta!Köszi,de tényleg csak suttogva hátha kamuriadó!!!
Nagyon édesek ahogy szemlélik egymást!
Vendég

Azt írja valószínüleg fiú lesz!
Vendég

Katus
jaja,

Gabó
hányinger,meg ilyenek?Huu az rossz lehet.
Nekme csak időszakosan volt a Petrával,Rékával meg észre se vettem hogy állapotos vagyok!!
Minden terhesség más!Lehet nem is lesz semmi bajod végig!!
Nekm már megy bölibe az bizti.Mindjárt itt van! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nitta-nekünk is az ülős a kedvencünk, az a képernyővédőnk is. Kincsőnek is bepirosodott, pállott a hurkácska csuklóján egyszer, folyton szárazra törölgettem, nem tettem rá semmit, aztán egszer csak elmúlt.

Gabó-Hú, azok az álmos hónapok! Én legszívesebben végigaludtam volna a 9 hónapot, olyan álmos voltam állandóan. Szóval, határozottabbá kezd válni a 2. csíkod. :lol: Levi imádnivaló az etetőszékben.

Rik-Kincső se alszik ma, biztos front van. Végigdumálja a napot, forgolódik, ma megpróbált visszafordulni hasról hátra, de a kezével még nem tud mit kezdeni és elakad. Aztán persze dühös!!! Anyát kivittem a vonathoz, Nyuszi bealudt 5 percre a kocsiban, de azóta ő is pörög.

Megyek, visszafordítom, megint elakadt... :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
a kis nyuszifülecske se bir magával ma??És ha leviszed sétálni ugyse alszik??

De csajok megint olyan meleg van.Nem hidegrontot irtak a neten???

NA megyek cajok!Futtatom a Petrust egyet,Réka meg már barinőzni akar!!
Szép délutánt mindenkinek!!!
Vendég

Rik!

Majd este megnezem neked, most mi is elmegyünk setalni.

Gabó!

Nem nezted Husinak mit irtak, kiväncsi vagyok az bejött-e.
En neztem Mätera es fiut irt. :wink:

katus78

sziasztok!!

ne haragudjatok, ha nem írok sok mindent és nem is mindenkinek, csak átfutottam a dolgokat, mert sopronban voltunk vásárolni,most pakoltunk, ki úszik a lakás a cuccokban, ruhák dorkának, kaják mindenkinek, vettünk dorka szülinapjára is már ajándékot, alagutas sátrat labdákkal - reni!!! :lol: - szal van világ, na de nem kapja ám még meg!! :wink:

látom vannak jó és rossz hírek is...

gabó,
jujujujujjjjj, nagyon izgulok én is!!!!!!!!!!! nagyon szeretném, ha összejönne nektek!!! sztem a halvány csík is csík, de csinálj még egyet majd. én életemben kétszer csináltam tesztet, az egyik vaklárma volt, de halvány csík sem volt, a másik - ami már dorkát mutatta :wink: - alighogy rácseppentettem a pisimisit, már azonnal kijött a második is. szal izgi, na!!!

és a másik!!! jobbulást kívánok minden kis és nagy betegnek!!!!+++++++++++++++ én utálok hányni - biztos mindeni utál hányni - szal nagyon sajnállak titeket!!!!! gyógyuljatok meg mihamarabb, ti is és gyerkőcök is!!!

anikó, neked nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!! ne keseregj a 31 miatt, tudod, egy csöpp kisbaba nagyon megfiatalítja ám az embert!! :wink:

andi,
tőled azt szeretném kérdezni, múltkor - régen :oops: - említetted, hogy tudnál adni liberos figurákat... megvannak még? ma kaptam levelet - ez lesz az uccsó - és van még lehetőség nyuszis bábot kapni, ha beküldök 10 figurát. ha megvannak, tudsz nekem küldeni vhogy? nagyon megköszönném!!
és természetesen jobbulást mártonnak is!!!! vigyázz magadra, meg a csajokra is! :)

pusz mindenkinek, majd lehet, hogy jövök még este

KépKép
viol81

Anikó!Már haza is ment anyud!!! :( :( :( :( :( :(
Én Levussal nem voltam fáradt,de végig görcsöltem remélem ha az vagyok most nem így lesz,mert ne adj isten ha be kell feküdnöm a kórházba mit csinálok a Husival?!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Katus!Nem,de mindjárt megnézem!

Viol!Húha már ajik Dorkának!!!!
Sátrat én is akarok venni a Levinek!!!Hol és mennyiért vettétek?
Úr isten én mennyi tesztet csináltam míg Levi nem fogant meg!!! :) :) :) :) :) :)
Most legközelebb hétfőn veszek ha addig semmi!!

Na írtam a Szakbarbárnak kiváncsi leszek mit fog vissza írni!
www.index.hu
Vendég

Levinél is kisfiút írt!
Vendég

Sziasztok cajok!

előszöris:Gabó,gratula!!!!
szerintem el tudsz majd menni táppénzre és akkor csak kicsivel fogsz kevesebbet kapni,mint most a gyed-ed.szerintem meg emellett még a gyes-t is megkapod majd,most az úgyis jár 2 és 3 éves kor között még akkor is,ha 8 órában dolgozol(vagy igénybe veszi a férjed)

betegeknek hamar gyógyulást!!!mírát sem vittem ma vissza a dokihoz,mert olyan taknyos hangja van még mindig.igaz,a füle már nem fáj,de majd holnap megyünk a doki nénihez.

olyan sokat írtok,nem is tudom miket akartam írni :oops: :roll:
andi
akkor márton "felavatta" az új lakást :twisted: :?: :!: :lol: remélejük ágnes megússza(bár én gondolom azt is,hogy nem-testvérek szeretnek megosztozni a bacikon)
viol
én tegnap voltam bevásárolni(tesco,auchan),vettem én is annyi hülyeséget (is),elköltöttem 16ezret :cry: ,de mégis fel tudtam hozni egyedül az autóból és még zóra is az ölemben volt
nitta
olyanok,mintha nem CSAK unokatesó lenne a másik pici,hanem ikrek lennének.nagyon szépek vagytok
és anikóék kincsője is!
esztermami
már csak 17 nap...?!vince készül?hogyan lesztek majd,ha kórházban leszel?megy nagymama,vagy a férjed otthon tud lenni?az biztos,ez nagy szervezés,mikor a második,többedik gyereket várja az ember!

itt hideg van,mi nem sétáltunk.nekem meg tegnap délutántól fáj a fejem,már két algopirint vettem be(hajnal fél hatkor fejfájásra ébredtem :evil: ,meg zuhogó esőre).szép napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Gabó,
nekem is tök halvány volt a csíkom, és az állt a papíron, ha korán csinálod halvány lesz. Tehát minél később annál pirosabb.
Szóval gratulálok, szerintem tuti jöna bébi :lol:

Máténak, Mártonnak, Kincsőnek, Zsaninak, Ziliának jobbulást kívánok. Remélem nem hagytam ki senkit.

Egyébként köszönöm mindenkinek a gratulációkat, bár a 70 még messze van a 100%-tól.
De legalább már elkezdtünk lányneveket is nézegetni :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Csak nagyon nagyvonalakban volt idom atfutni a hozzaszolasokat.

Gabo!
Ez pozitiv akarhonnan nezzuk!!! :lol: :lol: :lol: Az en tesztjeimen (amiket en eddig vettem eletemben), azokon rajta van, hogy mindegy milyen halvany vagy eros a csik, ha latszik a masodik, az pozitiv, mert van HCG hormon a vizeletben! :) Tok jo!!! :D

Amica!
Remelem nem kapod el a betegseget Martontol, meg a tobbiek sem! Borzaszto ez az allando keszultseg, amikor alig tud aludni az ember! Kuldok pozitiv energiakat:+++++++++++++++++++++

Aniko!
Boldog Szuletesnapot!!!!
Ne busulj, en mar 34 leszek iden. Az mar tenyleg durva szerintem. Meg egy, aztan utana mar a 40-hez kozelebb leszek mint a 30-hoz. Es en sem erzem magam tobbnek 20-nal! :)

Nekem kb. a hetvege ota beallt a derekam. Nem ugy ahogy eddig szokott, hanem a keresztcsontnal faj, es jobbra a csipocsont fele kisugarzik. Kenem mindenfele sport kremekkel, de nem hiszem, hogy az izom faj. Remelem elmulik, mert nagyon sz.r. Az a fura, hogy akkor a legrosszabb amikor ulok. Allni meg fekudni egesz jo.

Kép
Kép
agi

Anikó,
nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Ábi&Zsani

Kép

Kép
ábibaba

Szemizo!Úgy lenne a legjobb ha elmennék táppénzre és a Balázs igényelné a GYES-t!Ha egy-két ezerrel kapnék kevesebbet az nem baj csak ne ilyen 10.000-et!
Ilyen szar az idő nálatok!!!Itt csodálatos tavaszias idő volt!!
Vendég

Ági!Az tényleg szar én átéltem már párszor!!!Az már sosem fog elmúlni!!! :lol: :lol: :lol: Nekem szinte egyfolytában fáj!!
Akkor fel se kelj egész nap! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aszondod 100%,hogy az vagyok :?: :?: :?: :?: :?:
Úgy legyen!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hó van még?
Vendég

Viol,
és kifogjátok bírni a szülinapjáig, hogy nem adjátok oda???? :lol: :lol: :lol: Kiváncsi leszek mit fog hozzá szólni!!!

Szemizo,
már meglepődtem volna ha ti teljesen egészségesek lennétek!! Sajnos majdnem mindenkinek van valami nyavaja! Remélem azért reggel óta jobban vagy! Szeretném megkérdezni mikor nyírtátok kopaszra előszőr őket?? Meddig szokott ennyire kopni hátul a puksijuk???

Ági,
apumnak ugyanígy ülve a legrosszabb, neki gerincsérve van. Remélem neked "csak" húzódás és hamar elmúlik!!!! :roll: :roll: :roll:

Ábibaba,
és van már valami olyan név ami mindkettőtöknek tetszik???? Nálunk ez volt a nehéz ügy!!! :D

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nem puksijuk, hanem buksijuk :oops: :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Anikó! Boldog szülinapot!
Kép

Gabó! Ez tuti baba! Nekem is így volt! De jóóóóóóóó! Majd akkor pár nap múlva gratulálok de én biztosra veszem, hogy Husitesó jön. :wink:

Hú Ági, ez szarul hangzik. Nekem egyszer a nyakam állt be pár napig, nagyon rossz volt. Remélem hamar elmúlik. Masszőr? Vmi speciális, gyógymasszőr.

Nitta! Úgy birom Zoé arcát, kis pufók, de jó értelemben. :-)

Gabó! Noelnek is ilyen Micis előkéje van.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Lassan vége a szülinapomnak. Köszi még egyszer a jókívánságokat! Kálmántól kaptam egy csokrot a kedvenc virágomból, a fréziából! Imádom a fűszeres illatát. Kincső egész nap vidám baba volt, eltekintve a no alvástól, de ha foglalkoztam vele, nem volt semmi baj. Anyutól papucsvirágot kaptam, és Kincsőnek hozott egy gyönyörű rózsaszín törülközőt, amibe bele van hímezve a neve! Nem lehetett könnyű ilyet találni. Nyuszi imádja, teljesen belebújik fürdés közben, olyan édes... :P

Ági, ez becsípődés iszonyú rossz, részvétem. Nekem egyszer volt, hát...brrr!!!még az emlékébe is beleborzongok.

Zsanett, a bogyókat hogyan jutassam el hozzád? Már meggyógyultál?

Nitta-Zoé nagyon szép!

Csilla-gyógyulást neked. Ügyes bevásárlás!!! Iszonyú, hogy megy a pénz, néha csak a levegőt kapkodom a pénztárnál,mikor a heti bevásárlást intézzük, pedig már egy csomó extra dolgot nem veszünk!

És, hát nagy hír van: eladtuk a lakást és aláírtuk az újra a szerződést, tavasszal költözünk. Ma lett végleges a dolog, mindenki hitelt intéz: a vevőnk, mi és akitől megvesszük a lakását. Az Ősz utcába megyünk egy társasházba, 2 szoba+nappali-konyha, belső zárt udvar, remélem Nyuszival sokat fogunk ott üldögélni. Nekünk nagyon tetszik az egész. Próbáljuk még eladni a garázst, mert a vevőnek csak a lakás kellett. A pénzt pedig már belekalkuláltuk a továbblépésbe.

Megyek egy kicsit virágot szagolgatni :lol: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Mirama!Már én is kezdem egyre biztosabban érezni a cickóim tapintásából is olyan más!Mikor Levivel terhes lettem onnan gondoltam először,hogy terhes vagyok akkor is más volt a tapintása!
Nagyon szeretm ezt az előkét nem is használtam mást pedig egy csomó sima előkénk van! :) :) :) :)

Aniko!Ősz utca hányba mentek?Ott laknak az általános sulis barátnőm szülei!Nyugodt környék biztos tetszeni fog!
Gratula!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na én lépek megyek lefekszem,mert kicsit fáj a hasam!

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!!!
Anikó
nagy gratula!Ügyik voltatok!És sikerült az Ősz utcai is!?Dupla öröm. :lol:
Megnyugodtál akkor?? :wink:
Kincső hogy aludt?Gondolom jo fáradt lehetett!!

CAjok
nálatok hány fok van?
Nálunk 24-re van állitva termosztát.Éjjel levettem és majd megfagytam,vissze kellett állitnom.Normális ez?Hozzászoktam a tutihoz,mi???

Gabó
nálatok meleg lehet,mertt Husi is bodyba van a képen az etetőszékben!!
Jól vagy?
Vendég

Jó reggelt!

rik!Igen nálunk meleg van 22-fok!
Most épp jól vagyok!!!!
Vendég

Szeretném megkérdezni tőletek,hogy testvérfellépőt tudtok-e ajánlani ABC Designe Pramy Lux babakocsihoz?(nem ,nem nekem kell sajna)
Vendég

De kár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( Én nemtok!!
Vendég

sziasztok!!

gabó,
igen, már megvettük. igaz megyünk még addig sopronba, de nem akarok majd akkor úgy keresgélni, hogy na most márpedig vmit venni kell, addig haza nem megyünk... szal úgy voltam vele, hogy körülnézek, ha van vmi, megveszem, ha nem, úgyis megyünk még! :wink: a sátor 4.800 körül volt, a labdák meg 1.400. majd lefényképezem vmikor de még nem szereltük össze. d emondtam gábornak, ha majd dorka alszik, azért nézzük már meg milyen, marha kíváncsi vagyok. :P kép ugyan van róla, de azért az mégsem ugyanolyan, mintha látnám! :D
te, aztán nehogy becsavarodj ám a sok teszttől! :wink: én azért nem csináltam pár napos késések után mert már úgyis eléggé beleéltem magam, mekkora kopp lett volna, ha mégsem vagyok az... így is totál ki voltam, amikor azt a negatívot csináltam. pedig az már 6 nap után volt, nekem meg általában pontos szokott lenni. aztán eldöntöttem, hogy én aztán soha többet nem csinálok ilyen hamar... aztán dorkát a "7. napon" láttam meg! :wink:
de tuti jön a kistesó!!! ja, én lányt szeretnék neked! :wink:
ja, a sátrat meg a labdákat a tescoban vettük.

csilla,
mi 42-vel lettünk rövidebbek... meg 8 és féllel dorkát ruháztuk... ha egyszer beszabadulok sopronba... :? :P jajj nekünk! :D

zsani,
az a 70% igen csak közel van a 100-hoz! :wink: és mik azok a lánynevek?? :D

ági!
"Es en sem erzem magam tobbnek 20-nal!" ez a beszéd!! :D így van!! :D

nitta,
hát, látod, én már megnézném, de odaadni nem akarom. :twisted: a sátor dobozban van, nem tudja mi az, de a kislabdák átlátszó zacsiban, azokat már látta, de el is tettem előle, mert már megindult feléjük. én is marha kíváncsi vagyok!!! :P aztán lehet, hogy bele sem mer majd mászni, vagy csak a házba, de az alagútba nem, nemtom. meglátjuk! még 2 hónap! :D
meg vettünk gyertyát, lufikat, színes papírgirlandot is! :wink:
dorka haja csak addig kopott hátul, amíg szinte csak háton aludt. amint elkezdett hason aludni, már hamar benőtte a gaz! :lol: és eddig nem, de a napokban úúúgy elfekszi a haját reggelre, hogy ihajj!! :lol: van egy ilyenünk:
Kép
a mai az még durvább volt, de azt nem kaptam le

anikó,
de jóóó!!!!!!!:) de örülök nektek!!! gratula!!! biztosan jó helyetek lesz ott!! igaz nemtom merre van, de ha van belső udvar is az nagyon jó!!! :P :P új építésű? hány m2?

KépKép
viol81

óóó és jobbulást továbbra is mindenkinek!!!!!!! fejfájás, derék... :? :( :? :(

KépKép
viol81

Hú majd fotózd le kíváncsi leszek rá milyen,mert akkor Levike is kap ilyet szülinapjára és nem is volt srága!
Nekem sem szokott késni inkább előbb megszokott jönni!
Na,de majd meglátjuk.Apa már úgy készül,hogy az vagyok! :lol: :lol: :lol: De ha mégsem akkor majd a jövő hónapban!! :D :D :D
Milyen kis vékonyszálú haja van!Vagy csak a kép miatt?
Vendég

Na mi lépünk a városba vásárolni!

Szép délelőttöt!!
Vendég

Sziasztok!

Most jöttünk meg a doktor nénitől, és Kincső teljesen egészséges! :lol: Jövő héten már úszni is mehetünk. A Normaflort már első naptól kellett volna adnom :oops: , félreértettem, sőt, ha elolvastam volna a betegtájékoztatót, magam is rájöhettem volna :oops: :oops: . Most adtam egy ampullát, holnap is fogok, remélem így is segít majd a jó bacikat visszatelepíteni Nyuszi belecskéibe....
Ma se aludt még sokat (fél hét óta fenn van, csak a kocsiban aludt, míg jöttem-mentem), de a kedve jó, nem nyügi. Igaz, éjjel aludt, 1x kelt fel csak enni.

Örülök a lakás miatt Rik, de ha megjön a pénz, akkor leszek nyugodt.

Anikó

Kép[/url]
quito

A pneomoccocus elleni oltáson vacillálok. Beadatta már valamelyikőtök a gyerkőcnek? Elég drága, de ha jó, és Kincső keveset lenne beteg utána...Tanácstalan vagyok. Mennyire valós a veszély? Nem csak nagy most a felhajtás körülötte? Ti milyen oltást adattatok még a kötelezőkön kívül?

Anikó

Kép[/url]
quito

gabó,
akkor csalóka a kép, mert eddig tök sokan mondták, hogy erős szálú. persze azok közül, akik megfogták a haját! :wink:
merre mentek csavizni?

anikó,
de jóó!!! :) hamar meggyógyult, erős kislány!! :) mi még nem oltattuk egyebekkel a kötelezőn kívül... mi az a pneomococcus? mi ellen véd az oltás, ha megkapná?

KépKép
viol81

Akkor csak a kép csalóka!
Elvoltunk bankba,szoliba,tescoba!

Aniko!Én eddig az agyhártyát adattam be nki a kötelezőkön kívül,de gondolkodom a bátányhimlősön!A sóginőm beadatta már a lányának,de én is gondolkodom rajta!Ez asszem 6 v. 8000ft körül van!Van mégegy asszem az amit te mondassz az 16000/gyerek marha drága ezt nem valószínű,hogy megkapja.Én úgy gondolom mikor mi kicsik voltunk minket sem oltottak orba szájba mégis egézségesen felnőttünk!De persze ki ahogy gondolja!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?