Új privát üzeneted érkezett!

Mölli, örülök, hoyg benéztél! Remélem, a megfázás ellenére jól telt a karneválon! gyógyulj meg mihamarabb! Azán meg amikor erőd van rá, gyere és számolj be! :) Én is gondoltam rád, ebédkészítés közben. :roll: :oops: és még Berta Eszterre is. Vajon mi lehet velük, hoyg olyan rég nem jelentkezett? :shock: :shock: :shock: )

Cs. Kati: Ezt nem is mondtad soha, hogy anyósodra emiatt haragszol tulajdonképpen. És joggal. Sajnos sokan csak ilyenek tudnak lenni, és másról csak a rosszat tudják feltételezni. meg hogy meglopják, átverik, meg minden ilyesmit. Ilyen az én egyik mamám, édesanyámnak az anyósa, úgyhogy tudom, miről beszélsz. Képes volt átmenni édesanyámékhoz, amikor nem voltak otthon, a fészekből összeszerdnia friss tojásokat, amikor jókorák voltak és kicserélni azokkal, amiket az ő kis tyúkjai tojtak. Nos, ha egy anya ilyesmire képes a gyerekével, illetve az unokáival, akkor sok jóra nem lehet számítani részéről. Sajnos. :( :( :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Cs. Kati, ismét van hozzád egy hatalmas kérésem. Ha még megvan az azonosítóm és a jelszóm, nem lépnél be az iwiw-re, és törülj ki két "ismerősömet"? Ismerősnek jelölt valami gimis osztály, dehát semmi közöm hozzájuk. A Nem ismerem gomb viszont egyáltalán nem aktív nálam, és a Kapcsolat törlése sem. Szóval akkor a Bak 7. osztályt kellene, és a Horváth Veronika nevet, mert ezzel is az egyetlen közös ismerős ez az osztály. Előre is köszönöm. És tudod, örök hálám üldözni fog érte... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edit! Tényleg így hogy írtad eszembe jutott, hogy neked a bimbóddal is volt probléma. Elfelejtettem, azt hittem más miatt nem ment a szopizás. Hát igen akkor valszinű a kövi babánál is ez lesz! Nővéremnek bevállt a bimbókiemelő! Bár mindig mondom neki, hogy először próbálja anélkül, és ha nagyon nem megy a kicsinek, akkor a bimbóvédővel. Szerencsére nekem jól kiemelkedett a bimbóm, Gery nagyon ügyesen rá tudott tapadni, mindig mondtam kis pióca!!! :lol: :lol: :lol: Ha ügyi volt, úgy kellett lecuppantani a cicimről! :lol: :lol: Amúgy normál állapotában nekem is teljesen kisimul.

Anyós téma, no komment.........
Nekem sem egyszerű, de ezt gondolom tudjátok. Most egy ideje semmi különös, alig van itthon, nemsokára ugye költözünk, szóval megoldódni látszanak a dolgok!! :lol: :lol: :lol:

Jocikának boldog hófordit és utólagosan Ákosnak is, mindig eszembe jut, hisz egy naposak Geryvel, vagyis 16-iai mind a kettő!!! :lol: :lol: De látom így 1 év felett már nem is tűnik úgy fel, ha hófordi van!!!! :shock: Nem is baj, mondjuk örökké csak nem lehet minden hónapban köszönteni a gyerkőcöket, nem is kell!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mölli majd mesélj, ha meggyógyultál!!!!! És persze képeket is kérünk Velencéről! Én ugyan már többször is jártam ott, de jó nézegetni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi neked meg Boldog Névnapot tegnapra!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem nem kendőm van, hanem kengurum. Hát nagyon keveset használtam, nyáron volt "szezonja" és eléggé összeizzadtunk. :( Inkább maradt a jól bevált babakocsi!
Andrea! Szerintem nagyon klassz az a torta!!!! Bár én sem a dinót véltem először felfedezni, de ahogy írtad, egyből tisztán láttam a dolgokat!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No felkelt Gery drágám, megyek hozzá..............
Sziasztok!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Edith: Kérés teljesítve! :lol: Egyébként nagyon szívesen segítek máskor is, van mit viszonoznom neked ilyen téren. (És még biztosan lesz is! :roll: )

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Jocikám alszik, mint a bunda, pedig lassan menni kéne fürdeni! :roll:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Mar azt gondoltam sosem erek el a gepig!
Edith:Lehet anyosod arra var hogy te jelentkez???Vagy lehet szegyel magatol felhivni?Latod neked o teljesen mas mint az enyem!En sem vagyok tul veszekedo tipus csak hat mindenek van hatara!Rom meg nem hogy nem all mellem mikor beszol nekem hanem inkabb atol tart hogy jobban megserti.Nekunk nem segit soha. SOT!!!!!!!!Alank as ott ahol tud.Szoval ezt eddig nem mondtam de oneki valami maniaja hogy aki korulote van azt bantsa es lessan megolje!Amit a ferjemtol tudok meg a rokonoktol az nekem eleg volt hogy rajojek ki is o!A ferje omiata halt meg ha ugy nezuk,mert meg elne ha befogta volna a szajat.Rom ezt nem tudja neki megbocsatani mert az apjat nagyon szerete!Mig elt o volt a legrosszab ember a vilagon most itt van Rom o a rosz.Na meg most itt vagyok en!
Ugy fajt ma nekem amit csinalt.Leult enni es a vegen fogta elovette a csokit es mindet megete,Levi meg nezte es kert is tole es nem adot neki hanem kozolta hogy van a boltban!!!!!!!!!!!!Hat nem egy szemet?Ezt mar amugy masodjara csinalta!Na hadjuk a szomoru dolgokat!

Sudi:Na errol beszelek hogy nem lehetet tudni mi akkar lenni!Most nem azert hogy zaklasalak csak kivancsi vagyok :oops: te merre laksz?Ugyertve magyarorszagon?Lehet irtad en meg nem figyeltem fel ra?!

Tudjatok min gondolkozttam nem reg???????????????????
Jo lenne egyszer egy talalkozot rendezni.Na csak az a baj hogy mindnyajan kulombozo foldreszen tartoszkodunk.De tenleg jo lenne ha egyszer valamikor ossze jonnenk.

Levi eleludt a magnojaval :lol:

Nekem is volt Levivel kengurum de en nem szerettem mert nem kenyelmes!Nekem telen volt es fojt mindenemen a viz mire haza ertunk egy setabol.Ha jol emlekszem akkor az egyszer volt rajtam es utoljara!!!!!!!!!Tudjatok mire hasznaltam ki?A bicajbol elhagytuk a matracot es oda tettem bele!Jo mert ugyan ugy megkotom es tartsa a gyereket! 8) 8) 8)

Terheseg utan meg valamekotok hasznalja a csikosodas elleni kremet?Na nekem nem segit mar semmi!Olyan csunya a hasam.Nem mult el es felek mar nem is fog.A mutetem mar nem latszik,aminek orulok.Legalab az-az egy nem kinoz ha furodni megyek.De ezek a csikok kikeszitenek! :evil:

Lassan megyek mert mindjart megjon Rom es lehet ker eni amit ketlek de hatha?!
Pusz mindenkinek.
Jo ejszakat?

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Molli.
Hogy pihentettek?Remelem jol ereztettek magatokat?Majd meselj.Mihamarabbi gyogyulast neked.[/quote]

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Na a vegen nem tudom mit nyomtam el de a fele eltunt mit irtam.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Andrea, ha azt szeretnéd, hoyg színes legyen az írásod, akkor jelöld ki a szövegrészt, amit színesen szeretnél, majd a betűszín-nél válaszd ki azt a színt, amelyiket akarod. Ennyi az egész. Semi mást nem kell csinálni.

Nagyon pofátlan és lelketlen anyósod. És elég baj, hogy a férjed őt pártolja. Sajnálom, hogy apósod is miatta ment el. Valahogy így "ette" sírba nagyanyám is nagyapámat. Sajna, vnnak ilyen emberek. és még rosszabb az, hoyg mások életét teszik tönkre, míg ők mondhatni virulnak a rosszaságtól. :evil: :evil: :evil:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Anyós témához csak annyit még, hogy szerintem a rosszindulat visszaüt! Előbb, vagy utóbb!

Nem semmi, amiket leírtatok, én tényleg nem szólhatok. (pedig hozzánk papucsban is át tud jönni :D )

Mi megint magányosak vagyunk apa nélkül. Vasármnap elment 10 napra Szicíliába dolgozni.
Eddig még jól viselem, csomó programunk van a hétre.

Elmúlt két éjszaka fent volt Tomi többször is. Előző éjjel végül odatettem mellém a nagyágyba, aztán, mintha elvágták volna, aludt is.
Szóval egy kis pasival aludtam :D Íram is Norbinak :D
De ma éjjel erőt vettem, próbáltam a kiságyban visszaaltatni, sikerült is többedszerre, cserébe olyan vagyok, mint a mosott sz... :D Ráadásul tök korán kelt. Eddig nem volt jellemző az ilyen éjszakai élet :roll:

Ma jönnek a kollegámék, holnap megyünk el, valamelyik nap meg jönnek a tesómék.

Mindenkinek szép napot!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Rita, sajnálom, hoyg ismét egyedül vagytok, d eilyen kispasival az ágyban.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: hamar eltelik az idő. Az jó, hoyg vannak programjaitok, vendégek, úgy valóban hamarabb repülnek az órák! :)
Továbbra is fogacska kínozza Tomit?

István is elmegy holnap, de pénteken szerencsére már jön. :roll:

D. Andi: Nagyon boldog névnapot Eleonorának! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hol van ma mindenki????????????

Kriszta 3 és fél órát aludt..... akartam fórumozni, erre meg........ :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a téma hozzászólást!
Edit: Nem itthon akarom hurcolni benne a gyerkőcöt, hanem ha busszal akarok menni valahova! Mert tudod sokszor egyszerűbb ha a páromat nem viszem, mert tiszta ideg a vásárlástól!
Bezzeg ha a horgászboltba megy ott órákig elkolbászol, és megvesz 3 mütyürt! :mrgreen:
De hát ilyenek a férfiak!
Amúgy igazad volt! A Dávid most megint egyedül aludt el, amíg mosogattam! :mrgreen:
Csak az a baj, hogy ezt valahogy a Gyurikának is meg kéne magyarázni, hogy semmi baja nem lesz ha egy kicsit sír! Úgyis meghallja az ember, ha valamije fáj, vagy csak azért sír mert álmos!
Pedig amíg terhes voltam ezt 100 szor átbeszéltük!

Egyébként a babaszobás oldal apróhirdetéseinél találtam egy anyukát, aki 3500 ft-ért árulja a kendőt leírással, több színben! :lol: Ő gyártja!
Ha nem is fogjuk túl sokszor használni, ennyi pénzt még nem sajnálok érte kiadni!
Ha meg nem kell beadom ide a bababoltba, és ott eladják!
Én is onnan öltöztettem az Ákit is, és most a Dávidot is! Nagyon szupi ruhákat szoktam kifogni! Olyanokat, ami a Babybell, vagy Babaház üzletben 3000 itt 790frt, meg még olcsobb! És amilyen gyorsan nőnek még ilyenkor, megse látszik rajtuk, hogy használtak! :lol:

Eleonórának Boldog Névnapot Kívánunk!

Edit megy még a fogyókúrád? Nem tudod császár után mennyi idővel lehet hasizom gyakorlatozni?

Még később jövök, ha tudok! Addig is puszi mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!
Eloszor is koszonjuk a gratulaciokat.

Ma tenleg nem sokat irtattok igy gyorsan ment az atolvasas.
Hol vagytok anyukak?????????????????????

Ma voltam kint Levivel az utcan,de nagyon hideg van -25 :shock: !Erre o ugy elkezzdet orditani mintha olnek!!!!!!Mindenki minket nezet,mar szegyeltem magamat,hogy kivittem de sok gyerek volt az utcan igy bellatam csak o ijen nyafi ma!Egesz nap vinyog nem tudom mi van vele!Most meg nem akart eleludni.Na de addig hisztizet mig a Rom agyan aludt el igy ma vele kell aludnom mert ha megmozditsuk felkel es egy evig nem alszik el megent!Meg fogat sem mosot nem is zuhanyzot semmi! :evil: :evil: :evil: Ball labbal kelt ma fel.

Nora ma nagyon jo kislany!Erzi hogy ma nagyobb lett.Nem tudom mar 7 honapos de nekem nagyon picinek tunik meg.Magatol szaz-szazalekosan nem tud ulni.Na allni mar azt akar.Neha eleg leultettni ugy tolja magat felfele.

Bogyo:Meg a hasizom gyakorlat tul korai ha ket honapja csaszaroltak.En hat honap mulva kezdtem de elege fajt utanna a hasam.Meg inkab varj vele szerinttem. :wink:

Edith:Anyosod telefonalt nektek?

Tenleg Berta Eszterrel mi van?
Meg nezek valamit es jovok.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!

Bizony, hogy jó a Ritáék programja, hisz holnap hozzánk jönnek vendégségbe!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A somlói már készen várja, hogy megegyük, és holnap fincsi ebédet is készítek nekik!!!

Hú de jóó!:-))

Ma végre beiratkoztam a jogosítványra!!!! Március 5-én kezdődik a tanfolyamom, már vettem is kresz könyvet, most ahoyg van szabad időm, azt tanulom, szeretnék jól felkészülni, nem akarok megbukni!!!! Az eügyi vizsgát megúszom, az első hete így meg is úszom a tanfolyamból, az érettségim miatt!!!
:lol: :lol: :lol:

Most csak ennyi, nem nagyon írtok!! :?
Jó éjt!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Na megnezem hogy sikerul-e a szinezesem?!

:twisted: :twisted: :twisted:

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sikerult!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!
Megint semmi idôm, azt hiszem, abbahagyom ezt a tanítást, mert nem bírom.

Bogyó:
Nekünk van kendônk és a múltkori elúszott hsz-ban írtam is... Szóval nekünk bevált, többféleképpen kötheted fel a babát, bár egy bizonyos súly elérése után csak háton lehet hordani. Van itt az Életmód témakörben egy Hordozókendô nevü topik, ott van egy nô hordozó néven, ô mindent tud a témában. Nekünk kengurunk is van, azt most már jobban élvezi Alida, mert szabadabban mozog benne,.

Voltunk tegnap orvosnál, Alida 73 cm és 8900 g. Meg lettünk dícsérve. Most viszont az a legújabb, hogy eszi az ágyát! Délelôtt egy darab fát vettem ki a szájából, aztán láttam, nhogy már egy csomot megevett belole! Remelem nem lesz tole semmi baja (nem lehet ekezeteket irni, olyan tetu a gep). Igy most mar ott sem hagyhatom biztonsagban.

Ne haragudjatok, hogy nem birok tobbszor jonni es reagalni mindenkinek, pedig dokat gondolok ratok, csak egyszeruen nem jutok ide. Alida ma is nagy altatasok aran eddig fel orat aludt es mar 3 mult! Majd talan a kovetkezo eletemben tobb idom lesz...

puszi
zsuzsi 81

Sziasztok!
Megint semmi idôm, azt hiszem, abbahagyom ezt a tanítást, mert nem bírom.

Bogyó:
Nekünk van kendônk és a múltkori elúszott hsz-ban írtam is... Szóval nekünk bevált, többféleképpen kötheted fel a babát, bár egy bizonyos súly elérése után csak háton lehet hordani. Van itt az Életmód témakörben egy Hordozókendô nevü topik, ott van egy nô hordozó néven, ô mindent tud a témában. Nekünk kengurunk is van, azt most már jobban élvezi Alida, mert szabadabban mozog benne,.

Voltunk tegnap orvosnál, Alida 73 cm és 8900 g. Meg lettünk dícsérve. Most viszont az a legújabb, hogy eszi az ágyát! Délelôtt egy darab fát vettem ki a szájából, aztán láttam, nhogy már egy csomot megevett belole! Remelem nem lesz tole semmi baja (nem lehet ekezeteket irni, olyan tetu a gep). Igy most mar ott sem hagyhatom biztonsagban.

Ne haragudjatok, hogy nem birok tobbszor jonni es reagalni mindenkinek, pedig dokat gondolok ratok, csak egyszeruen nem jutok ide. Alida ma is nagy altatasok aran eddig fel orat aludt es mar 3 mult! Majd talan a kovetkezo eletemben tobb idom lesz...

puszi
zsuzsi 81

Most nezem hogy nem az megy mit keresttem a tv-ben!Hat igen mert en abban vagyok hogy vagy 10-ora,hat tenleg szednem kellene valamit mert mar lassan fel egy lesz! :shock:

Olyan gyorsan telik az ido hogy eszre sem veszem.En is megyek mert igy reggel nem fogok tudni felkelni.Nora meg mar hamarosan felkel eni
igy nem sok alvasom maradt mara.

Puszi mindenkinek.Jo ejszakat!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Bogyó:
kendôvel kapcsolatban még annyit, hogy tomegkozlekedesnel biztos nagy hasznat veszed, bar nyaron tenyleg nem a legidealisabb, annyiszor korbe vagy te is tekerve vele, hogy biztos a szauna. En nem is nagyon tudtam hasznalni, mert itt mindenhova csak autoval lehet menni, az utcan felkotni meg eleg bajos, mivel folyton lelog a foldre. Szerintem 3500 Ft tenyleg nem sok, meger egy probat.
zsuzsi 81

Sziasztok!

Zsuzsi, dehogy haragszunk, orulunk, amikor "latunk"! En se tudok minden nap jonni mostanaban. Ma ismet egy csomot ramoltam. Meg mindig a tapetazas utani visszapakolas. Kepzeljetek, meg az altalanos iskolas orosz konyveimet is megtalaltam! :lol:

Rita, Sudi, jo talizast holnapra!

Sudi, kivancsi lennek, hogy most milyen a kresz vizsga. Mar szamitogepen megy vagy meg mindig papirokat kell kitolteni? Muszaki vizsga mar nincsen?

Rita, ha sok a programotok, biztosan hamar eltelik az a 10 nap. Nekem egy kicsit tobbet kell varnom. :( Sajnos a ferjem csak apr. elsejen tud jonni. Meg lehet, hogy a szulesrol is lemarad, bar amugy se akart bejonni. Azt mondta, hogy mindenki jobban jar, ha nincs ott, mert akkor vele kene foglalkozni, felmosni az ajulasbol. Nem is akartam, hogy bejojjon velem, mert annyira ketsegbe tud esni, ha rosszul vagyok, hogy nem sok segitsegre szamithatok tole. Az meg meg rosszabb, ha batoritas helyett azt a ketsegbeesett pofijat kene bamulnom. Azert remelem, hogy nem erkezik tul koran a babocank es nem marad le az elso napokrol.

D. Andi, azt hiszem a te anyosod aztan lekorozi barmelyikunket! :shock: Az tenyleg nagyon gondosz volt, amit Levivel tett. :( Meddig maradtok meg nala? Most mar Moszkvaban vagytok vagy anyosod mashol lakik?
Noranak sok boldog nevnapot es hofordulot!

Bogyo, en majd kengurut szeretnek venni, bar nem hinnem, hogy surun fogjuk hasznalni, viszont neha azert tenyleg jol fog jonni.

Cs-ne Kati, nagyon edes Jocirol az a kep, amit feltettel! Olyan kis csibesz feje van! :lol:

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Bocs hogy igy eltuntem de most nagyon lefoglal a melo keresese. Holnap megyek egyik uzletbe (kb olyan lehet mint a Tesco) de nem sok kecsegteto infot kaptam a managertol fizetes teren amikor kerdezgettem. Szoval ahogy szamolgattam 40 h/het-bol meg egy alberletet se fedezek :evil: :cry: Mar tobb helyre elkuldtem a CV-t, remenykedek hatha valami megis ossejon (ugye a legnagyobb gond az idobeosztasom sajnos). Na mindeg valahol el kell kezdjem aztan majd a tobbi alakul mind "pupos gyerek a pres alatt".

Orulok hogy tetszettek a kepek. :D

Elmaradasaimat potolom: Mindenkinek Boldog nevnapot, minden babanak boldog hofordulot.

D.Andi: Sajnalom ami nalatok folyik anyos teren. Tenyleg nagy pofatlansag a gyerek elol megvonni dolgokat. Kitartas, en mindig azt mondom hogy"Isten nem ver bottal".

Edith, sajnalom hogy nalatok is ilyen szitu alakult ki. Lehet hogy anyosod is olyan mind aposom, sokszor dolgokat kimond amit allitolag nem akart vagy nem ugy akarta mondani de bocsanatot sose ker. Inkabb ha hallja hogy feljon a tema eloson. Szoval lehet hogy kovetkezo alkalommal ugy fog tenni mindha sose tortent volna semmi. Es amint irtad Te mar meg is bocsatottal neki, de valahol azert meg se tudod majd elfelejteni mert amit mondott az tenyleg szivba markolo foleg az erdelyieknek.

CsKati, nalatok is sajnalom amiket visszahallottal mastol. Szerencsed hogy nem kell sokat latnod. Aranyos Joci a kepen.

Sudi, sok sikert elore is a vizsgahoz. Varjuk a holnapi bezszamolot es kepeket :lol:

Bogyo, nekem van egy kengurum de sohasem hasznaltam. Egyszer kiprobaltam de a vallam majd leszakadt es kimenni nem tudtam vele mert ugy izzadtam a gyerekhez mint a fene :roll: Szoval azota is a padlason van. Lehet hogy a kendo mas. Csaszar utan minimum 3 hoig nem szabad tornazni. Nekem a dokim nem engedte (en nem csaszaros voltam csak hasmutetm volt). Kb 4 honapra ra kezdtem el tornazni es semmi problemam nem volt.

Zsuzsi, ha tenyleg annyira nincs idod lehet hogy szuneteltettni kellene a tanitast. Elso es legfontosabb az TE vagy.

Na azt hiszem ennyi, megyek tovabb bongeszni az internettes hirdeteseket.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Ez a kép-sorozat fogadt ma engem, amikor benéztem Krisztához. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok csajok!!!!

Sudi,Rita nagyon jó a programotok.Nagyon jó,hogy nem laktok túl messze egymástól és már személyesen is megismerhetitek egymást!!
Sudi neked gratula az autósulihoz,bizti naon ügyi leszel.Én 2005szeptemberében vizsgáztam,de azóta ha vezettem 5x akkor sokat mondok...

Sedith mintha Krisztiánt látnám a kiságyban!!!dettó ezt műveli ő is.Kriszta is hálózsákban alszik???Krisztián is.Épp most cseréltük a kissebbet a nagyobbra!!!!

És egy fantasztikus hírrel szolgálhatok,amizól a hajam szála égnek állt tegnap:

KRISZTIÁN EGYEDÜL 4 LÉPÉST TETT MAGÁTÓL!!!!!!!5x is megtöröltem a szememet,hogy jól látok e....

Mi pénteken megyünk kontrollra úgyhogy majd beszámolok....

addig is puszika

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Először is!
Valaki próbálta kitölteni a panadolos kérdőívet? Én próbáltam, de a 2. oldal után mindig visszadob az kezdőoldalra. Fogalmam sincs miért.
Mindegy!

Edith!
Elképesztő, amit írtál azokról a babákról!
7 hónapos 11 kg! :shock: :shock: Meg a másik! 13! :shock: Szerintem az rengeteg! Mert ok, hogy nehezek a csontjai, de ennyire???? Szerintem Enéh se egy madárcsontú, mint ahogy mi se.
Én mindig azon agyalok, hogy Enéh kövér. 10-10,5 kg körül van. Hááááát! Ezek után, már nem mondom azt hogy kövér.
Nagyon jók a képek Krisztáról. Jól látom, hálózsákban van? Majd akkor fogsz nagyokat nézni, ha hálózsákostul feláll. Vagy már túl vagytok rajta? Én, mikor Enéh egyik reggel úgy várt, azt hittem eldobom a cumisüveget. Már egyáltalán nem akadály neki, hogy rajta van. Simán itthagy hálózsákostul. :?

Bogyó!
Azt elfelejtettem írni, hogy nem biztos, hogy Dávid szeretni fogja a kendőt. Míg Enéh pici volt, nem igazán szerette, csak azután, hogy már ült rendesen, és tudott nézelődni.
Mindenesetre kényelmesebb mint karban hordozni.
Jah! A 3500 szerintem nem sok érte. Én anno 5000-ért vettem.
Most hogy írtad, szerintem előszedem megint, mert néha van, hogy felkéredzkedik az ölünkbe, bár Enéh már inkább menne mindenfelé.
Hasizom!
Én még várnék vele legalább 2 hónapot, de azután, hogy tudsz csinálni, mértékkel elkezdheted, de nagyon óvatosan, nehogy meghúzd a hasad. Nekem még mindig nem az igazi, de ez már így marad. :?

Rita!
Kitartás a 10 naphoz, és jó talizást Sudival! :P

Mölli!
Jobbulást!

Én holnap, ha semmi nem jön közbe, megyek a szemészetre. Kicsit parázok, úúúúúúúúúútálom ha a szemem baxogatják.

Asszem ennyi, most megyek, megnézem Enéht, ugyanis még mindig alszik!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Na, nem tudom, hogy be fogom-e fejezni, amit akartam, Kriszta is itt van mellettem és nyomogatja a saját billentyűjét, ami az enyémet fedi el előle. De muszáj az asztalon lennie, különben nem jó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Emőke, gratulálok Krisztiánnak az egyedül megtett lépésekhez, el is hiszem, hogy kiakadtál! :) NAgyon ügyes! :) Minden jót a kivizsgálásra, gyere aztán és tudasd az eredményeket! :) :) :)

Sancsi! Hát a hálózsákos felálláson már első perctől túl vagyunk. Kriszta feláll, mászik, mindent csinál a hálózsákban. Épp mondtam, hogy nem is kellene földet törülnöm, átruházhatnám ezt simán Krisztára. :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A gyerekekkel kapcsolatban a 7 hós 11 kilós az nagyon kövér, dagadt még az arcocskája is szabályosan, a másik a 13 kilós az 10 és fél hós, arról nem lehet azt mondani, hoyg kövér. Ha sikerül majd egyszer képet csinálni, megmutatom.

Andrea, nincs kizárva, hogy nem lesz igazad anyósommal kapcsolatban. Bár nem jellemző rá, hogy nem hív egész héten. Istvánnak mondtam is tegnap, hoyg nem hvott, azt mondta, hagyd békén, majd hív, ha hiányzunk neki. :roll: :roll: :roll: Hát nekem aztán a hét is nyolc, s a kilenc is páros! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Sudi, Rita, bezzeg, ekkora titkolózást! :P :P :P :P :P Féltetek, hoyg nehogy engem is meg kelljen hívnotok? :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na nem mintha el tudnék menni, csak vicceltem! Jó szórakozást nektek! :)

Sudi, én is nemsokára meg szeretném csinálni a sofőrsulit, de még nem érdeklődtem meg semmit. Azt se tudom, kb. mennyi ideig tarthat, és főleg, hoyg mennyibe kerülhet. :roll:

Zsuzsi, ne izgasd magad amiatt, hoyg nem tudsz jönni, inkább azon törd a fejed, hoygan pihenhetnéd ki rendesen magadat. Biztos, hoyg jó fog a tanításból kapott pénz, de tényleg egy kicsit lassítanod kell, mert nemsokára nem lesz aki normálisan gondját viselje a lányodnak, ha így folytatod. Egyszerűen el fogsz fogyni!!!!!!!!! Gyula is biztos segít, amennyit csak tud, de rád úgyis szükség van a családban mindenképpen. Gondold át jól a dolgokat, megéri-e tönkretenned magad?
Voltál már a kivizsgáláson vagy csak ezután kerül rá sor? Nagyon remélem, hogy nem mondanak semmi rosszat. :( :)

Kati, mindig elfelejtettem Joci fényképére reagálni. pedig ola aranyos, kis huncut rajta! Olyan, mintha élőben látnám, és nem si képen! :) És nagyon köszönöm az iwiw-es közreműködést! :oops: :oops: :oops: Sógor visszajött már? Csak azért kérdem, hogy Józsi még mindig otthon van? Akkor biztos jó nagyot sikerült haladni a szigeteléssel! VAgy lehet, hoyg be is fejeztétek már?

Na, megyek, mert a lányom nem hagy írni. Már csakis az én billentyűzetem a jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

JA, ÉS A NAGY HÍRT EL IS FELEJTETTEM ÍRNI: KRISZTÁNAK KINT VAN A 10. FOGACSKÁJA IS!!!!!!!!!!!!!!! MOST A BAL ALSÓ KETTES BÚJT KI!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

A férjem még mindig itthon van -mert a sógorom csak hétvégén érkezik vissza Erdélyből- és a szigetelést csinálja, én pedig csak akkor tudok egy kicsit segíteni neki, ha Joci alszik. Bár tegnap betettem a babakocsiba és kivittem őt is magammal, hogy levegőzzön, de hamar elunta a dolgot -mivel nem mozgott a kocsi :lol: - és ezért be kellett jönnünk.
Éjjel 1-kor Joci sírására ébredtem, hason feküdt a kiságyban, adtam neki egy kis vizet, aztán visszafektettem a hátára, szájába adtam cumit és így elég hamar visszaaludt. A fogára tudok gondolni, hogy fájhatott neki. Egyébként egy ideje már rá van állva a reggeli 6 órai ébredésre, szinte percre pontosan akkor ébreszt és a tápi után már nem mindig akar visszaaludni. Pedig én még szeretnék olyankor. :oops: :) De nem panaszkodom, hiszen tudom, hogy vannak, akiknek éjjelente többször is fel kell kelniük!

Edith: Gratulálok Krisztának a 10. fogacskához! Nagyon édes a képeken! :D :lol: Most már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy anyósod meddig bírja még nélkületek! :roll:

Sancsi: Szorítok neked holnap a szemészet miatt! Én a bőrgyógyászatra akarok elmenni valamelyik nap, megmutatni az egyik anyajegyemet, ami pont a bal mellem alatt van és a melltartóm irritálhatja, mert úgy vettem észre, mintha egy kicsit megváltozott volna az alakja. Félek, hogy nehogy elrákosodjon! (Most amúgy is túlaggódom az ilyen dolgokat azt hiszem, mert a napokban kiderült egy volt, kedves kolléganőmről, hogy tele van a tüdeje rákos daganatokkal, már áttétei is képződtek itt-ott és 3 hónapot jósolnak neki az orvosok! (Mellesleg nagyon keményen dohányzik évtizedek óta! :evil: ) És mindez egyik napról a másikra derült ki és még csak 56 éves szegény! Annyira sajnálom! :cry: )

Emőke: Gratulálok Krisztiánnak a lépegetéshez! :D Gondolom, hogy mekkora örömöt okozott vele neked! Hogy vannak az unokatesódék?

Andrea: Sok sikert a munkakereséshez! Terhességed előtt nem dolgoztál? Vagy nem akarsz oda visszamenni? És Petike hol lesz, amíg dolgozol? Beadod közösségbe - nem tudom, hogy van-e bölcsi ott nálatok :oops: - vagy anyósodékra bízod? :roll:

Olive: Szerintem sem szabad erőltetni, hogy a férjed jelen legyen a szülésnél, ha nem akarja. Eleinte az enyém is vonakodott, aztán mire odajutottunk, már nem volt kérdéses, hogy velem tart-e és azt mondja, hogy nem bánta meg, hogy bejött. Pontosan mikorra vagy kiírva?

Zsuzsi: Egyetértek veled abban, hogy talán egy időre érdemes lenne felhagynod a tanítással, mert még a végén az egészséged rovására megy a kimerültség! Még ilyet, hogy Alida eszi az ágyát! :shock: Nem semmi, hogy mi mindenre képesek ezek az apróságok! :o

Sudi, Rita: Remélem kellemesen telik a napotok! :wink: :D

D. Andi: Az már aztán tényleg túlmegy minden határon, hogy anyósod a fiad előtt képes édességet enni és még csak meg sem kínálja szegényt!!! :shock: Szerintem is a te anyósod viszi a pálmát a rosszak között! :? Ami a terhességi csíkokat illeti, nekem is vannak még a hasamon és a melleimen, bár már jelentősen halványabbak, mint a szülés után. Utálom őket! Én mondjuk speciális krémet eddig nem használtam rájuk, mert nem vagyok biztos benne, hogy hatásosak! Erre mondhatjátok, hogy miért nem próbálom ki ahelyett, hogy találgatok! :oops: :lol:

Mölli: Remélem már jobban vagy! :)

Etterke régen írtál! :(

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Ismételten a Ctrl c-nek köszönhetem, hogy az előbbi írásom nem veszett el! :evil: :evil: :evil:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Na nem tudom meddig leszunk itt de en mar szivesen mennek haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha Nora jobban lesz megyunk is.Amugy is kell mennem mert feljelentettek!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
Ezt ma tudtam meg.Na mi van pontosan nem tudom.Na kozoltem Rommal o rogton kerdezzte kit vertem meg??????????????????Nem szoktam verekedni,de o csak viccelt. :D :D :D

Emoke:Gratulalok Krisztian elso lepeseihez!!!

Edith:Nektek is gratulalok a 10-ik fogacskahoz!Anyosoddal kapcsolatban en is ugy gondolom ha hianyozni fogtok felhiv!Kriszta nagyon aranyos a kepeken.Inkabb ugy mondom huncut :lol: :lol: :lol:

Az este Norin is kijottek ojan pottyok mint a multkor Enehnek!De csak a vallan.Ma neztem tobb hejen nem jelentkezet.
Az eszaka vartam mikor kell fel.Kepzeljetek nem kelt fel egyszer sem. :) :) :) Na reggel 04:30-kor mar kiabalt!!!O sem akart mar aludni igy felkeltett mindenkit!!!

Na megyek var a vasalo.Ugy utalok vasalni................................ :evil:

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Hala az egnek Nora felkelt,kesobbre marad a vasalas!De az a baj akkor is megvar engem!

Egy regi kedves kepem.Itt 7-honapos volttam!Nagy hasam volt ahoz kepest hogy Levivel mijen volt. Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Na megyek vasalni.Nora evet,igy mar nincs mas es legalabb tuleszek rajta holnapig!

Mi ez az auto?Nem ide kellet kuldenem na mindegy.Nensi varja en meg ide kuldom.Okos vagyok!

Puszi mindenkinek,Este lehet meg benezek.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Kesz vagyok a konyuvel most jon a neheze az agybeli!

En most ugy vagyok mint tegnap Edith.Szabad a gep es ijenkor nincs senkiRajtam kivul. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Cs-Kati:Sajnalom a kollegadat!Jo hirel gyere az orvostol!

A szemeszeten nem is ojan kinos mint a nogyogyasz!Szerintem.De egyik orvosnal sem kellemes ha betegkent kell menni!

Mindenki gyogyuljon meg!!!!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Ja Edith Kriszta hogy viseli el ejszaka a zsakot?Levi nem birta.Nora is takaroval alszik.A zsakban csak forgolodik nem akar aludni.Meg most nem is hozztuk magunkakal!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Köszi a gratulációkat!!!

Cskati én is elfelejtettem reagálni a képre.Nagyon édi baba Jocika.Olyan kis pufi a pofija,mint Krisztiánnak!Én mindíg kis hörcsögnek hívom,mert mindig oda dugja a falatkákat és mikor adnám neki a következő falatot akkor mindíg elővarázsolja onnan még az előző falatot!

Az unokatesómék jól vannak.Sajnos nagyon kevés a tejcsije,csak úgy van,hogy az egyik etetés szopi a másik meg tápi.én már arra is gondolok,hogy azért mert annyira görcsösen akar szoptatni.
Amúgy nagyon édi baba és olyan pici...pedig 4kg felül van.Krisztián meg volt 2400g mikor hoztam haza és olyan furcsa,hogy még ilyen picike.
jaj komolyan mondom,hogy rohan az idő....
Annyira nagy vágyat érzek most egy második baba után,hogy le sem tudom írni...sajnos erre még várni kell min. 2évet...
meg ha belegondolok akkor félek,hogy Krisztiánnal nem fogok tudni annyit foglalkozni meg ilyenek.Meghát függ ez attól is,hogy milyen nyugis lenne a 2.baba.
Nem hiszem,hogy olyan nyugis lesz,mint Krisztián...mármint újszülött korában,mert most már egy perpetum mobile.Ha nem alszik akkor egyfolytában motoszkál....

Sedith gratula a 10.fogacskához...nálunk még csak 3van...de ami késik nem múlik.

Zsizsi hogy álltok a szopival???Alida még rágcsál???

most megyek,mert már ébredezik a kis hörcsögöm...

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Emôke: Gratulálok a lépésekhez!!!! Alidának még "csak" fogódzkodva megy. Mostanában a cici harapásáról szerencsére már leszokott (kop-kop), most meg az ágyát eszi. Nem is tudom mivel ragasszuk le, mert azt is ugyanúgy enni fogja. Most egész rendes, itt álldogál a járókájában és beszélget az ablakhoz. :D Miért kell még 2 évet várnotok a 2. babával? Nekünk még legalább 3-mat, ha tényleg tanulok...

Cs-né Kati:
Jocika tényleg nagyon édes azon a képen!!! Nálatok olyan szép idô van, hogy a férjed dolgozik? Vagy csak jól bírja? Ôszinte részvétem a kolléganôdhöz. :cry: Nekünk most halt meg egy ismerôsünk veserákban, 45 éves volt. :cry: :cry: :cry:

Edith:
Nem semmi ahogy Kriszta lehúzta a zsákot! Olyan huncutul mosolyog is hozzá! :lol: Elhiszem, hogy nagyon bánt anyósod, fôleg hogy ilyen jóban voltatok. Ügyes vagy, hogy ilyen jól bírod a diétát. Én voltam kivizsgáláson, elküldött vérvételre, vasszintet és pajzsmirigy m?ködését kell ellenôrizni. Különben azt mondta, hogy szerinte nem kell vitamint szedni, mert jól táplálkozom, csak a kalóriát kéne növelni. Zsírosabb ételeket enni!!! Az nem fog menni, mivel utálom!!

D.Andi:
Kár hogy nem lehet látni az arcod azon a pocakos képen. Remélem mihamarabb sikerül elköltözni anyóstól.

Andrea:
40 óra különben is nagyon sok hetente, nem? Sok sikert a kereséhez!

Én ma megyek el egy zongoratancsinénihez kitalálni, hogy hova is sózhatnám el a növendékeket.
zsuzsi 81

Emoke!
Tenleg miert kell varni 2-evet a masodik babara?

Zsuzsi;nem semmi Alida hogy az agyat eszi!En meg ijet nem is hallottam!Es ha venetek egy manyezst?Mi mikor ide jottunk azt vettunk de nagyon jo es nem is ojan draga!Vagy van agy ami muanyagbol keszult?!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Emoke!
Tenleg miert kell varni 2-evet a masodik babara?

Zsuzsi;nem semmi Alida hogy az agyat eszi!En meg ijet nem is hallottam!Es ha venetek egy manyezst?Mi mikor ide jottunk azt vettunk de nagyon jo es nem is ojan draga!Vagy van agy ami muanyagbol keszult?!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Nekem meg azt irta nem ment el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Zsuzsi ez egy regi kep mert rolam uj nincs amin rendesen latszom! Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Na, én is idekeveredtem.

Látom, nagyobb volt ma a forgalom.

István, úgy néz ki jön ma, ezért nemsokára megyek krumplit hámozni, illetve előkészíteni a vacsoráját, mert valami finommal szeretném várni. Sült krumplira és natúr májszeletekre gondoltam. :roll: :roll: :roll: Én meg majd tortázok. :wink: Amit alig várok, mert már nagyon éhes vagyok. :oops: :oops: :oops: Végülis úgy néz ki, hoyg nem a gyümölcsnap, hanem a szénhidrát-nap a legnehezebb nekem. Különben már fogytam, d ekonkrétabbat majd szombaton délelőtt írhatok.

D.Andrea, Krisztának soha semmi baja nem volt a hálózsákkal, és szerintem is egy nagyon jó találmány. Így nem kell azon aggódnom, hoyg éjszaka kitakarózik. A mai "szabadulóművész-attrakcióját" ébren művelte. Valószínű, könnyen jár a cipzárja, ezért sikerült kibújni belőle. de nem ez a megszokott zsákja, hanem egy másik, csak az most vizes még. Na, abból nem tudna kibújni! :P Végülis úgy döntöttél, hogy ismét hazaköltözöl? :(

Másik ( :oops: )Andrea. el is felejtettem, hoyg a munkahelyről írtál. Hát az a 40 óra az valóban sok, az naponta 8 órát jelentene, és íyg muszáj lenne a Petike felügyeletét megoldani, nem? Nagyon drukkolok, hoyg találj olyn munkát, ami mindenkinek és minden szempontból megfelel.

Zsuzsi, az ágyrágcsálásra neked is elfelejtettem írni. Sógornőmnek a kisebbik fia tette ugyanezt, amikor elhoztuk a kiságyat, láttam, hogy a szoba felé eső része teljesen meg van rágcsálva. MIntha az egerek tették volna. Mondtam is sógornőmnek, hogy vigyázzon, egerek vannak a csúrjében. Mire nevetni kezdett, hoyg az az egér már beköltözött a házba! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak úgy leszokta aztán. Ők sem tudtak mit tenni ellene. Gondolom, játékja vagy bármi más rágcsálnivalója mindig van a keze ügyében, nem?! Akkor asszem, te sem nagyon tehetsz semit ellene4
örülök, hoyg az orvos jót mondott, remélem, hogy az említett vizsgálatok is jó eredményt mutatnak majd. Szerintem próbálj meg ne zsírosabbat enni, hanem inkább többet! :P :lol: :lol: :lol: remélem, sikerül "elpasszolni" a tanítványokat! :)

Emőke, a császár miatt kell még vagy 2 évet várnotok? Elhiszem, hoyg rossz lehet a várakozás. :( Magamból indulok ki! :oops: :oops: :oops: :lol:
Remélem, hoyg az unokatesódéknál is nemsokára rendbejön minden, és nem lesz szükség a tápszerre. :(

Cs.Kati, olyan szomorú az, ha fiatalokról hall az ember iylesmit. És nem tudom, mi van, de a másik topikban is írták, hogy ismerőseiknek (egy 36 és egy 23 éves nőről van szó) rákja van. A 36 éves nemrég volt rákszűrésen, talán decemberben, most meg már az egyik melle le van vágva. Szörnyű lehet. Meg aztán felfoghatatlan, hoyg egy 23 évesről kiderüljön, hoyg rosszindulatú daganata van. :shock: :shock: :shock:

Olive, te pedig vigyázz a munkákkal, meg ne erőltesd magad! :) remélem, hogy a babócád a legjobbkor fog kibújni. Nem túl hamar, de ne túl későn sem. Én tudom, milyen idegörlő a várakozás! :P :roll:

Eszter, tényleg, rég nem írtál (érdemben)! remélem, Rékus jól van! :)

Mölli, meggyógyultál?

Kriszta, felépültetek mindannyian? Jó lenne, ha te is hírt adnál magatokról! :)

Legyetek jók, szép estét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ja meg van meg egy de egy picit tul nyitotttttttttt!
Ez a szuleszetrol mikor haza menttunk keszult!Mindenki latszik rajta!
Csak en nem nagyon tobb kep rolam meg nem keszult azota!Na huzzok nem zavarok tovabb!

Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!

Jól vagyunk, csak picit bahavazodtam a napokban. Nektek, hogy telik egy nap? Vagy én osztom be rosszul az időmet? Este már fáradtam volt és miután elolvastam az utóbbi írásokat már nem volt erőm írni :cry:

Bogyó: Én sem használtam, sem kengurut, sem kendőt, de egy ismerősöm kipróbálta, mert hasonló helyzetben volt mint te, így könnyen megoldótta a kisebb bevásárlást és az emeletről sem kellett lecipelni a babakocsit szülés után rövid idővel. 3500 Ft nem sok érte, próbáld ki!

Kati: Nagyon édes Joci a képen! Nagyon huncut ő is úgy látom!

Rita: remélem jól telik ma a napotok Sudiéknál! Az ebéd biztos isteni volt, de a desszert tutira. Irigykedem, hogy tudtok találkozni és nagyon örülök neki természetesen! Csinálj minnél több programot, főleg estefelé, hogy ne legyél magányos! Nekemígy gyorsabban ment az idő! Tudtok legalább telcsin beszélni? Remélem tomi is jól alszik majd éjjel!

Andi: Boldog hófordulót és névnapot Eleonórának!

Mölli: Jobbulást!

Edith: Nem semmi Kriszta szabaduló-művész bemutatója! Nagyon édes! És gratula a fogacskákhoz!

Emőke: Nagyon ügyes Krisztián! Nem jutok szóhoz! Íme egy elenérv a bébikomp ellen! Ügyesen és gyorsan megtanult járni Morzsika!

MI jól vagyunk egyébként. Rékának újabb foga nem jött, egyelőre megelégedett hat fogacskával. Most már újra átalusza az éjszakákat, sőt min 12 órát alszik, esetleg vizet kér. Nagyon sokat okosodott, mindennap meglep valamivel. A darabos kaják nem mennek, maradunk egyelőre a pépes kajáknál és adok neki a kezébe rágcsálni valót, azzal szívesen próbálkozik.
Korábban kérdezem tőletek, hogy milyen gyerek dalokat ajánlotok. Kaptam kölcsön Gryllus Vilmost, Réka imádja!
Megrendeltem interneten az Anya, tanítsd engem c. könyvet. Napi szintre lebontva vannak benne feladatok, játékok amivel korának megfelelően fejleszthető. A legtöbb feladatot (ezena héten kezdtem el) már magamtól is csináltam. De remélem tartogat még újdonságokat is. Egészen 3 éves korig jó, talán később is hasznát tudomvenni. A mai feladat volt például, hogy tükörben nézegetni a babát és emgnevezni, megmutatni a testrészeket. a másik pedig, hogy mesekönyvben álatokat nézegetni és a hangjukat utánozni. Réka a bú-t, be-t és a vau-t ismeri.
Nagyon édes, ahogy integet mindenkinek, ha sétálunk mindenkit köszönt és arra kell menni amerre sok ember sétál, gyerekek vannak. Legutóbb balhézptt, mert hazaindultunk a játszótérről, de ő még nem akart, mert nézte a többi gyereket.
Már nem fél az idegenektől, az usziba is felvehette az oktató. Elmúlt ez a szorongásos érzés, ami kb 8 hónapos korában jelentkezett.
Réka ébredezik...

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!!!

Ez ma a 3.írásom!!!!Ilyen is csak szülés után volt utoljára,mikor Morzsi aludt egész nap és nekem pedig semmi dolgom nem volt.

Kérdezitek,hogy miért kell várnunk 2évet.
Részben a császár miatt,továbbá duplán szigorúan be kell tartanom az összesen 3évet,mert 2méhem van,és ez rizikós,és harmadszor meg a pénz.
Ez nem azt jelenti,hogy éhezünk csak azt,hogy nálunk 3évig jár az anyasági ami havonta 30000ft.Ha hamabb születne a baba,mint ahogy lejár a három év anyasági akkor 2babára nem 60000ft hanem csak 45000ft.
Remélem érthetően írtam.
És azért ennyi pénzből nem hiszem hogy 2gyereknek megtudnák venni mindent ami kell egy hónapra.Most jó,mert a picire elég az anyasági és a férjem fizetéséből fizetjük a rezsit a biztosítást és Krisztiánnak spórolást.Sajna magunknak nem nagyon tudunk spórolni,de legalább Krisztiánnak tudunk tenni minden hónapba a spórolásra.
Remélem nem untatlak titeket a család pénzügyeivel,de úgy belelendültem.

Sajna nálunk itt a minimálbér csak45000ft,szerencsére a férjem nem annyiért dolgozik.De sokan vannak akik annyiért és a lakásért meg fizetnek 30000ft.
Igen el vagyunk még maradva az Eu-s országktól....főleg Szlovákia keleti része.De inkább befejezem,mert ógy felidegesítettem magam,hogy csak na.

Sedith kitartás a diétához...Krisztián nem tud kimászni a lábzsákból,csak tud benne közlekedni,felállni meg mozogni....
de jó nagyokat is tud benne esni...márcsak a koppanásra szoktam felébredni....

Sancsi én sem tudom kitölteni csak a 2.oldalig...bár nem hinném,hogy Szlovákiába küldenének egy olyan kisegeret!!!Majd gyere és számolj be,hogy mi volt a szemészeten.

na mennem kell,mert vár a forró vizzel teli kád....
jó éjt

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Képzeljétek, Jocikámnak ma egész nap nem volt széklete! Nem is emlékszem, hogy mikor volt ilyen utóljára! :o Tegnap ugyan kapott banánt, de evett már máskor is és eddig nem okozott székrekedést nála! :roll: Most már alszik.

Emőke: Nem is tudtam, hogy 2 méhed van! :shock: És ez mikor derült ki? Mikor terhes lettél vagy már előtte? Megértem, hogy az anyagiak is számítanak az újabb baba vállalásánál! 45.000 Ft két gyerekre tényleg nagyon kevés! Én is mindig azt mondom, hogy a következő babánk biztosan nem lesz ilyen nyugodt, jó természetű, mint Joci! :oops: :)

Etterke: Jó hogy jelentkeztél, örülök, hogy minden rendben veletek! :D Az a könyv, amit megrendeltél az internetről nagyon hasznos lehet, én kölcsönbe kaptam egy ismerőstől egy olyasfélét és én is sokszor csinálok Jocival ezt-azt belőle. Nekem igazából nincsen megszabott napirendem, igaz, mint azt tudjátok, a háztartás vezetése nem egyedül az én feladatom, hiszen nem lakunk külön, így aztán több lustaságot engedhetek meg magamnak! :oops: :) (Hamarosan azonban össze kell szednem magam, de nem bánom! :wink: )

Edith: Remélem sikerült kellemes meglepetést szerezned Istvánnak a fincsi vacsorával! Én ma gombát rántottam és sült krumpli volt a körítés. :P

Jó éjszakát!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Lányok!

Ha Ti úgy gondoljátok, hogy a 2. gyerek nyugtalanabb lesz, mint az első, akkor én tuti hogy nem vállalom be a 2.-at. Bele semerek gondolni! Akkor nem csak éjszakai lenne a hiszti, hanem napapl is. Áááááááááááá!!!!!!!!!!!

Bár lehet hogy a hisztis első gyerek után egy nyugodt 2. következik?

Én ebbe nem hiszek. Nem hiszem, hogy a második nyugodtabb, vagy hisztisebb lenne. Sőőőőőt!

Szerintem ha hisztisebb is lenne, akkor is sokkal könnyebben vennénk. Már "rutinból" menne minden.

Mindegy!
Nekünk nem lesz, és nem a hiszti, vagy az anyagi okok miatt.
Én tuti összeroppanék egy második gyerek "súlya" alatt.

Etterke!
Ezen a könyvön én is sokat gondolkoztam, hogy megvegyem-e. Sok jót hallottam róla. Mindjárt utána nézek.

Emőke!
Ez a 2 méh dolog engem is érdekel. Ne Te írtál még a másik topicba evvel kapcsolatban? Ott is volt egy ilyen téma.

Ulja!
Asszem Te írtad hogy a nőgyógyász se jobb, mint a szemész. Inkább 3 nőgyógyász, vagy az a vadállat, akinél a kórházban voltam bemutatón, minthogy a szemem baxogassák. Bármilyen véres horrort, műtétet akármit megnézek, de a szemre kényes vagyok. Nekem ez a gyengém. Ezért parázok kicsit. A mandulaműtétem előtt sem féltem ennyire. Mert bavallom, félek! :oops: :oops: :oops:
Mindegy! Sanya holnap itthon van, bejön értem a szemészet után.

Nah! Húztam!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Sancsi:
Gondolok Rád holnap! Én meg a fülemmel vagyok így. Ráadásul gyerekkoromban folyton felszúrták! :evil:

Alidába ma a kisördög bújt bele! Mindig az a két dolog érdekli, ahová nem szabad menni (zsinórok és lábtörlô), automatikusan oda indul, bárhová teszem és bármit csinálok szórakoztatásául. Enni sem volt hajlandó, a fôzelék nem kellett, aztán reszeltem egy kis almát, az sem kellett. Ezután gondoltam egyet és a megmaradt almát tartottam oda neki, azt csócsálta, úgyhogy mindig kentem rá egy kis reszeltalmát és úgy ette. De sajnos ez sem ment sokáig, mert folyton ô akarta fogni az almát, így aztán odaadtam. Ügyesen harapdált belôle, de elképzelhetitek, milyen maszatos lett. Nálatok is ekkora hercehurca egy evés?
zsuzsi 81

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?