Sziasztok!
A férjem még mindig itthon van -mert a sógorom csak hétvégén érkezik vissza Erdélyből- és a szigetelést csinálja, én pedig csak akkor tudok egy kicsit segíteni neki, ha Joci alszik. Bár tegnap betettem a babakocsiba és kivittem őt is magammal, hogy levegőzzön, de hamar elunta a dolgot -mivel nem mozgott a kocsi
- és ezért be kellett jönnünk.
Éjjel 1-kor Joci sírására ébredtem, hason feküdt a kiságyban, adtam neki egy kis vizet, aztán visszafektettem a hátára, szájába adtam cumit és így elég hamar visszaaludt. A fogára tudok gondolni, hogy fájhatott neki. Egyébként egy ideje már rá van állva a reggeli 6 órai ébredésre, szinte percre pontosan akkor ébreszt és a tápi után már nem mindig akar visszaaludni. Pedig én még szeretnék olyankor.
De nem panaszkodom, hiszen tudom, hogy vannak, akiknek éjjelente többször is fel kell kelniük!
Edith: Gratulálok Krisztának a 10. fogacskához! Nagyon édes a képeken!
Most már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy anyósod meddig bírja még nélkületek!
Sancsi: Szorítok neked holnap a szemészet miatt! Én a bőrgyógyászatra akarok elmenni valamelyik nap, megmutatni az egyik anyajegyemet, ami pont a bal mellem alatt van és a melltartóm irritálhatja, mert úgy vettem észre, mintha egy kicsit megváltozott volna az alakja. Félek, hogy nehogy elrákosodjon! (Most amúgy is túlaggódom az ilyen dolgokat azt hiszem, mert a napokban kiderült egy volt, kedves kolléganőmről, hogy tele van a tüdeje rákos daganatokkal, már áttétei is képződtek itt-ott és 3 hónapot jósolnak neki az orvosok! (Mellesleg nagyon keményen dohányzik évtizedek óta!
) És mindez egyik napról a másikra derült ki és még csak 56 éves szegény! Annyira sajnálom!
)
Emőke: Gratulálok Krisztiánnak a lépegetéshez!
Gondolom, hogy mekkora örömöt okozott vele neked! Hogy vannak az unokatesódék?
Andrea: Sok sikert a munkakereséshez! Terhességed előtt nem dolgoztál? Vagy nem akarsz oda visszamenni? És Petike hol lesz, amíg dolgozol? Beadod közösségbe - nem tudom, hogy van-e bölcsi ott nálatok
- vagy anyósodékra bízod?
Olive: Szerintem sem szabad erőltetni, hogy a férjed jelen legyen a szülésnél, ha nem akarja. Eleinte az enyém is vonakodott, aztán mire odajutottunk, már nem volt kérdéses, hogy velem tart-e és azt mondja, hogy nem bánta meg, hogy bejött. Pontosan mikorra vagy kiírva?
Zsuzsi: Egyetértek veled abban, hogy talán egy időre érdemes lenne felhagynod a tanítással, mert még a végén az egészséged rovására megy a kimerültség! Még ilyet, hogy Alida eszi az ágyát!
Nem semmi, hogy mi mindenre képesek ezek az apróságok!
Sudi, Rita: Remélem kellemesen telik a napotok!
D. Andi: Az már aztán tényleg túlmegy minden határon, hogy anyósod a fiad előtt képes édességet enni és még csak meg sem kínálja szegényt!!!
Szerintem is a te anyósod viszi a pálmát a rosszak között!
Ami a terhességi csíkokat illeti, nekem is vannak még a hasamon és a melleimen, bár már jelentősen halványabbak, mint a szülés után. Utálom őket! Én mondjuk speciális krémet eddig nem használtam rájuk, mert nem vagyok biztos benne, hogy hatásosak! Erre mondhatjátok, hogy miért nem próbálom ki ahelyett, hogy találgatok!
Mölli: Remélem már jobban vagy!
Etterke régen írtál!
Puszi: