Új privát üzeneted érkezett!

Boris,
köszi, ari vagy!
katata

Szia Boriska!

Úgy érzem, muszáj megtennem, a másik orvosos dolgot. Lehet, hogy a mostanit is meg lehetne győzni a lombikról, de a legutolsó beszélgetésünk a hat inszemről szólt. Csak akkor én hittem a harmadik sikerében. Most hogy szerintem ez sem sikerült, inkább kicsit lépnék. Több szem többet lát vagy valami ilyesmi.
Most csak az zavar, ha nega volt a szombati teszt, akkor 1 1/2 órával később miért került oda az a második csík halványan . Nekem ilyen még nem volt. Ha nega volt, az volt jóval később is. Meg ha negatív, és csak a teszt szórakozott velem szombaton, miért nem képes végre megjönni a mensim. Lennék már túl azon is. Tiszta dilis vagyok.
Mindezek mellé a sógornőm húga is terhes lett. Még nincs teljesen benőve a feje lágya, de remélem a terhessége alatt megtörténik. Majd a gyerek "felneveli".

Puszillak!
zel

jucmuc, hát ez igazán szép eredmény, örülök. Lehet tudni mikor lesz a leszívás?

Katata most olvasom csak mi történt, ne aggódj ennyi baj nem tetéződhet nálatok, az őrangyalod biztosan veled van és vigyáz rád. Hogy miért ez a sok megpróbáltatás, még nem jöttem rá, nagyon nehéz lehet, imátkozom értetek.

zel, ez ám a sebesség, nem lacafacázol, remélem jók lesznek az eredményeitek és hamarosan indul amire vállalkozol. Bár ha még nem jött meg, lehet hogy felesleges az egész :wink: Jó kis reménysugár lenne nekünk :D
A múlt héten itt volt kinemállhatom kolléganőm a babájával, én sem viseltem könnyen, de a babóca azért aranyos volt, még akkor is ha a torkomban volt végig a bőgés.

katata, aranyos vagy hogy kérdezed, nálam még semmi, de az előzőnél is pont aznap kezdtem barnázni, amikor mennem kellett volna a kórházba. Majd meglátjuk, azért reménykedem, most túl sok múlik a kis pockon.

sapé, köszi a fotót. Igazán nagylány már Ágota, szép kislány.

lola, te aztán erős csaj vagy, remélem ma újult erővel, tele reményekkel ébredsz :) Most várni kell 3 hónapot, a következőig? Egy atya mondta nekem egyszer tegyek egy feszületet az asztalomra (itt van a munkahelyemen :wink: ), és ha valami nekem nem tetsző történik, gondoljak arra Jézus mennyit szenvedett értünk. Sokszor segít, de mindig ott van a de , klassz hogy megpróbálod más szemszögből nézni, azt hiszem igazad van.

Szép napot lányok!
bbilona

babszi, te síelni is tanítod a gyerekeket, jó kis feladat. Én is most tanulok, tiszta lila folt a lábam, de az ottani gyerekek szenzációsan ügyesek, biztosan a tieid is. Azért kíváncsi vagyok a ciklusod végére, ki tudja?
bbilona

Jó reggelt! :D

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, Boriska, Ilonka, Zel és mindenki! És nagyon drukkolok Nektek!!!!

Kata!

Nagyon-nagyon ritka, hogy mindkét szülő hordozza!!! Nálunk egyikünk sem hordozza, de ismerek olyan nőt a falunkban aki hordozza és egészséges kislánya van. (ott a férj nem hordozza)
Igen ez kb. két hét, de nyugi, a következő ciklusban már indulhat a lombik mert Te nem hordozod!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Jó reggelt!!!

Sajna csináltam ma reggel egy negatív tesztet. Csütörtökön megyek a dokihoz Ilona, ott tudunk találkozni.

Kata! Sajnálom...........................

Milyen vizsgálatok kellenek, hogy inszem után lombik legyen?
málna79

Elfelejtettem írni, hogy jövő hétfőre várható a punkció.

Málna!

Sajnálom! :cry: Lombikhoz mindenképpen kell HIV, hepatitis, clamydia, hormontükör. Az orvosod majd úgyis szépen elmond mindent, hogy mi kell.
Azon kívül ajánlom Neked a www.lombikbaba.com oldalt ahol rengeteg információt találsz.

Sok sikert!

Kép
Kép
jucmuc

Kata!
Biztos nem lesz gond nálad! Bízni kell! Mást úgy sem tehetsz!
Lola!
Pihenj sokat! Gondolunk rád! A férjednek üzenem tessék kényeztetni téged!!!!
Ilona!
Feltennék én képet amint megmondja nekem valaki, hogy a csudába csináljam. Nekünk Photoshoppunk van de sajnos nem tudom használni.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, én nagyon béndzsó vagyok az ilyesmihez, de kicsiboris profi ebben.

málna, sajnálom, én nem merek tesztelni, csak reménykedek hogy a gyengeség, szédülés, hányinger jó jelek.

Te mindenképpen bemész csütörtökön? Buta vagyok hiszen ha nem jött meg még bármi is lehet. Akkor ott találkozunk.

jucmuc, jövő héten :shock: az szupi, mindjárt kismama leszel :D
bbilona

Köszönöm lányok az együttérzéseteket, ma reggel leadtam két kémcsőnyi vért, hogy kiderüljön mi a helyzet nálam.

Jucmuc, de jó! Akkor az a hétfő mindjárt itt van, nagyon izgulok érted!

És persze mindenkinek nagyon drukkolok!

Nemsokára megyek barátnőmhöz babázni (2 éves, fél éves babákhoz), ott valahogy mindig feltöltődöm. Miután hazajövök csupa baba illatom van, mert mindig jól meggyűrkészem a kölyköket. És az olyan jó!!! Most nagyon szükségem van rá!

Pusz!
katata

bbilona!
Most tanulsz sielni? Hol??? Ige, a gyerekeknek konnyebb is megtanulni - kozelebb vannak a foldhoz, ezert nincs veszelyerzetuk, es imadjak az egeszet. En 5 eve tanultam meg, es telente 2-3 alkalommal mentunk sielni. Most a baba-project miatt szivesen kihagytam volna, de ha igy alakult, hat jo volt :) Kivancsi leszek en is a cilkus vegere, de nem erzek semmi kulonoset, es a sok sikerteleneseg utan ugy vagyok vele, hogyha terhes leszek, azt igenis meg fogom majd erezni. :) Vagy ki tudja...
babszi

babszi, egy kollégám síóoktató a Fogarasi Síiskolában, és egy másik kollégámmal közösen próbáljuk uralni a műanyag pályát, hétfő esténként. Még mindig azt mondom, hogy én az életben le nem merek siklani sehonnan (még a ráckevei hídról lefelé gurulva a biciklivel is behúzom a féket, pedig nem túl lejtős), de mindenki az ellenkezőjét állítja.
Jó lehet évente 2-3 alkalom, szép helyen. Jól gondolom, hogy tesi tanár vagy?
Ha ez a ciklusod nem úgy alakul ahogy terveztük, akkor legalább el tudsz jönni hozzánk megmutatni a fürdetés csínját - bínját (no persze, ha babás vagyok), bár már aggatni fog egy kicsit a 8 hónapos nagy pocakod, de remélem ez nem lesz akadály :D

katata, jó feltöltődést!
bbilona

Sziasztok!

Kata!
Csak nyugi, biztosan rendben van nálad minden!Fel a fejjel, és kitartás!Szorítok nektek! Jól teszed, hogy kimozdulsz otthonról, a gyerekek egyébként is csodát tudnak az emberrel művelni, elfelejt minden gondot és bajt!

Andi!
Sajna én nem tudok segíteni, mert én a képeket a Total Commanderen keresztül teszem fel.Szívesen segítenék, ha tudnék.

Jucmuc!
Hú ha már akkor nem sokat kell várnotok!Szorítok nektek, hétfőn többszörösen is!

Málna!
Sajnálom, hogy negatív lett, de kitartás és sikerülni fog, csak idő kérdése!

Bbilona!
Köszi a dícsérő szavakat!Egyáltalán nem akarsz tesztelni? Vagy vársz még?

Lola!
Pihizzél sokat!Remélem minden rendben volt tegnap!

K. boris!
Hogy vagy? Remélem minden oké!
sapé

bbilona!
Az utolso ket sort biztos nem nekem szantad, mert sajna semmilyen szempontbol nem vagyok 8 honapos :)
Nem tesi tanar vagyok, sot, ha latnak az alkatomat, mosolyognal a feltetelezesen (sajna). Most en angolt tanitok elsotol nyolcadikig, es egy esti gimiben is.
Szeretek nagyon sielni, de azert palya ordoge nem vagyok :) A nagyobb batorsag a paromra marad.
Mi Szlovakiaba jarunk, es a mi iskolank telente 8 heten keresztul viszi a csoportokat, adja a felszerelest is kolcsonbe. Szoval ha gondolod, jovore johetsz velunk, de remelem inkabb babazunk egyutt.
Muanyag palyan soha nem voltam.
babszi

Ilona!
Gyengeség, hányinger és szédülés!!!!!! És nem tesztelsz???? :twisted:
Már megbocsáss, de te hány éves is vagy??? Mindjárt megőrülök!
Hogy a fenébe bírod ki teszt nélkül?????????
Ha napokon át ilyen tüneteid vannak és nem vagy terhes, akkor született hipohonder vagy!! :D
Boris!
S.O.S! Hogy tegyek fel képet. Az a baj, hogy túl nagyok!?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

akinek volt ilyen,mint nekem mennyi pihenést javasolt az orvos,mármint hogy babával addig ne próbálkozzanak?
nekem fél évet mondott,és ettől nagyon kiborultam!
lola29

babszi, rád gondoltam a 8 hónappal. Úgy képzeltem még tegnap, hogy én már babás vagyok, így mikor én majd megszülök, te leszel 8 hónapos (mert neked is sikerül hamar) és akkor még tudsz tanácsokat adni. Lehet, hogy túlbonyolítom néha a dolgokat.

andi, lehet hogy tényleg hipohonder vagyok? Ma már rózsaszínes volt ami eddig fehér, úgyhogy én holnap be sem megyek a kórházba. :cry:

málna így hát mégsem találkozunk.

Szép napot lányok!
bbilona

Sziasztok!

Most nem sok ídőm van, mert egyek a védönőhöz, városba intészkedni stb.... Kicsit megint el leszek havazva, mert hála folytattjuk az építkezést.
Tegnap voltam a barátnökkel babavárós tanfolyamon, ami jónak tünik.

Kisboris!
Nagyon izgulok érted! Mikor is lesz a napja? :shock: Nem bírom ki addig..... :)

Jucmuc!
Szép eredmény!!! Szorítok :!:

Kata!
Szörnyű, de tényleg nem szabad elkeseredni.... könnyű mondani :oops: légy nyugodt és tényleg ki kell kapcsolodni, mert különben úrrá lesz a félelem! Minden rendben lesz a Te eredényeddel!

Móni!
Hogy bírod a hasaddal ezt a nyüzsit? Mikorra tudtok beköltözni? Bár már mi is ott tartanánk..... :wink:

Kép

Kép
odry

Ilona,
a francba már!!! :twisted: Pedig annyira bíztam... Sajnálom. Tudom, hogy ez nem vígasz. Légy erős!!!

Lola,
szerintem a fél évet csak rutinból mondta, régebben ezt alkalmazták,de ma már rájöttek,hogy ez fölöslegesen hosszú idő. Nekem úgy volt, hogy miután a műtét után abbamaradt a vérzés, még kétszer kellett megjönnie és utána már próbálkozhattunk újból. Szóval én a helyedben tuti nem várnám ki a fél évet.

Odry,
köszi!

Puszi!
katata

ugye katám, a teremburáját én sem ezt vártam :cry: :cry:

lola, nekem ilyesmi szerencsére nem jutott, barátainknál is szükség volt hasonló esetben a műtétre, nekik 3 hónapot kellett vigyázniuk, azóta pedig már boldogítja őket Matyi. Remélem nálatok is hasonlóan lesz :wink:
bbilona

köszi csajok!
lola29

Helló Ilona!

Sajna nekem is megjött ma reggel. Én megyek holnap, nekiugrok a 6. inszemnek, te miért nem jössz? Mikor lesz folytatás?
málna79

málna, az én szervezetem nem ilyen egyértelmű. Mire nekem piros lesz az legalább 7-10 nap, azért ha holnapig más jele nem lesz a menstruációnak lehet mégis bemegyek, vagy tesztelek mégis magam sem tudom mit csináljak.

Minden jót neked a 6-hoz, remélem nem kell továbbmenned, szorítok! :D
bbilona

Lola
és amúgy hogy vagy?
katata

Ilona,
akkor még ne add fel!! Hátha!!

Málna,
sajnálom, nagyon szurkolok, hogy a 6. sikeres legyen!
katata

köszi kata, azt hiszem mégiscsak veszek egy tesztet.

babszi, köszi a meghívást a síelésre, majd ha már nem leszek ilyen nyúl akkor lehet, hogy szavadon foglak. Az én férjecském remeg érte, de idén még nem kaptunk olyan kedvező ajánlatot ami megfelelt volna. Köszi :D
bbilona

ilonám, drága, remélem már teszteltél reggel :?: mert nagyon kitartó vagy 'tesztnemvételben... és én viszont izgulok :shock:
légyszilégyszilégyszi...

málna, hát nem ezt vártam....éppen örülni kezdtem...újabb zebrácska...de most akkor a következő időre gyűjts erőt :lol:

zelem, értem én, biztosan z a tuti hogy mással is 'megnézeted az 'állást, de azért én lehet, hogy megcsináltatnám a 6 inszemet...nem tudom...persze én az 1 után jogosan vagyok optimistább :lol:

odry, 6 napja volt az inszemem, pénteken lesz a vérvételem(progeszteron, lhs stb..). és milyen a babás tanfolyam? mi volt az első előadáson? úgy örülök, hogy ilyen jó neked :lol: :shock:

andika, küld el a freemailemre a képeket: diana_k@freemail.hu
a 'd betű után alsó vonás van :lol:

csajok kitartást, éljen a tavasz, húsvétkor mindenki boldogabb lesz :lol: :lol:
kicsiboris

kata!
köszi,megvagyok.azt hittem ha túlleszek rajta könnyebb lesz.de sajna nem.ürességet érzek.meg szar belegondolni mindent együttvéve,mikor tarthatok kisbabát a kezemben.itthon vagyogatok,nincs erőm dolgozni menni.pakolgatok,stb.
azért szarabb mint lombik után,mert akkor egy hét múlva ott volt a remény,hogy majd most sikerül.
sajna fagyasztott babó se maradt,mindent újra kell kezdeni.
lola29

kicsiboris, miért kell pénteken a vérvétel?
bbilona

lola:
Amikor nekünk elment a babánk, akkor 6 hetet kellett várni, utána újra tudtuk kezdeni. igaz, az inszem nem rögtön a 6. héten törtnét, hanem kb. a 8-9 héten, de azért, mert a gyógyszereket be kellett állítani. Szóval az a fél év.... Nem is tudom miért mondanak ilyet!!!
Próbálj meg azért emberek közé menni, nekem az jót tett, elvonta a figyelmemet.

Mi jól vagyunk, Anna volt nagy utazáson a nagyszülőknél. Nagyon élvezte, hát még a mamik, papik:)

Andi: küldd el a képet, és lekicsinyítjük neked!
mailcím: molnaragnes@citromail.hu

Én is rakok fel képet:)

Puszi és drukk mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1172063444.76.jpg[/img] Pancsi után
[/img] Kép Hello:)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1172063568.3.jpg[/img] Angyalka [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ági, hát a kisprücsök tényleg Angyalka! Naggggggyyyyon édes! :lol:
katata

Hát igen, Lola, most ez a pár nap a legnehezebb. Utána beköltözik majd újból a szívedbe a remény és jobban fogod érezni magad.
katata

Ilona,
akkor holnap reggel tesztelsz? Csak, hogy tudjam, hogy szorítani kell!!! :wink:
katata

Sziasztok!

Mágnes!
Nagyon szépen fejlődtök! :lol: Gratulálok!Csak így tovább! :lol: :lol:

Lola!
Nekem október 2-án volt a műtétem, és a dokim azt javasolta, hogy januárnál hamarabb ne vállaljak terhességet.Mert a szervezetnek kell ennyi idő a regenerálódáshoz!Én úgy voltam vele, hogy megvárom, hogy a doki mit mond a 6 hetes kontrollon( gondolom neked is kell majd menni) és utána meglátjuk mi lesz. Szerintem nem kell fél év, de ez az én véleményem.Fél évet, vagy még többet szerintem akkor kell várni, ha előre haladott a terhesség. Most egyenlőre pihenjél sokat-sokat, próbálj meg kikapcsolódni, és a 6 hét eltelte után meglátod a következő lépést!
sapé

katata, hát ha mindenképp rám akarsz gondolni holnap reggel, akkor légyszíves kelj fel 5.20-kor akkor tesztelek :wink: Köszönöm, aranyos vagy. Olyan jó ha valaki padlón van közülünk, valaki jön és felkarolja. Tudom lola, sapé és a többiek, a ti problémátokhoz képest ez csak egy bolha, de én nagyon megszenvedem.

mágnes, mi lett a süni frizurával? Jó nagy már a csajszi, csupa öröm az élet :D
bbilona

Sziasztok! :D

Ági!

Gyönyörű a kiscsajszika! :D

Ilonka, Málna!

Sajnálom!!! :(

Ilonka, Kata, Sapé, Odry, Boriska, és mindenki!

Köszönöm szépen a drukkokat!!!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

SZiasztok!

Kicsibé! Holnap meddig dolgozol? Én 1/2 4-re megyek Pécsre. Utána tali, vagy előtte? Dolgozol egyáltalán? Vagy inkább pihizel sokat? Vagy kérdezzek még valamit?
Beszéltem az dokim asszisztensével, és azt mondta a 6 inszemet lombik előtt, ha orvosilag nem igazolt, mindenhol végigcsinálják. Márpedig, én egészségesnek számítok, így tutti a 6 inszem. Ezért nem is akarok már Pestre menni. Ott kezdenék a vizsgálatot, és utána jöhetne az inszem. Tehát így nincs értelme. Szerintem. Itt pedig már ismernek kívül-belül.

Megjött. Tegnap pecsételve, mostanra kezd rendesen. Nemsokára inszem megint! Statisztikailag a 3-4. szoktt sikeres lenni. Így remélem megerősítem az átlagot...
Ilonám! :( Pedig úgy bíztam benne, hogy neked most sikerült. Habár ugye még nincs veszve semmi!

Puszika mindenkinek!
zel

Sziasztok!

Ma voltam az első pecsétemért....jól megvárattak és majdnem letoltak, hogy késön mentem. Mondtam a nőnek, hogy megkaptam a nuha szürést és rá egy hétre a kiskönyv, majd egyből öket hívtam és ők adták ezt az időpontot...
Jövöhéten pánteken vérvétel...telik az idő :shock:

Sajnálattal olvasom, hogy milyen negatív periodus van úrrá a topikon... :( Na majd Kisboris tesztel elöször!? akkor megtörik a jég!

Mindenkinek kítartást és erőt!!!

Odry

Kép

Kép
odry

hát, mindenkit most nagyon sajnálok akinek nem jött össze :roll:
de fel a fejjel csajok, jön még kutyára dér :!: hihihihihi

ilona, hát akkor 7-kor benézek a topikba, hogy mi a tesztecskéd eredménye :lol:
21. napi vérvételre megyek, úgyhogy nekem még van időm a tesztig :lol:

odry nálad jól felpördültek az események :lol: nekem még sok idő mire érdemes tesztelni.. még csak holnap lesz a 7. napja, hogy inszemen voltam...

hú zel, jó lenne talizni, de holnap az nem jó, már elígérkeztem babfelügyeletre barátnő... :cry: ez is jellemző... :cry: pedig annyira szeretnék csevegni már veled :lol: na ami késik nem múlik, bocsi..
na de nem adjuk fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

andi petykája :lol: nagyon édi ez a nagylegény, hátmég milyen csinos az anyukája :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép
kicsiboris

Boriska!

A doki után kimegyek a bazi nagy méretű üzletekbe kicsit vásárolni, meg a Kikát is meg szeretném nézni. Így biztosan csak később indulok majd haza. Meg el kell majd mennem gyógyszertárba is. Tehát min 6-1/2 7-ig ott leszek a városban. Ha úgy alakulna, csörgess meg nyugodtan. Egyébként szerintem kb márc. 1 körül megyek Uh-ra majd, +-1 nap. Akkorra ne szervezz majd semmit! JÓÓÓÓÓÓ?????? Majd még pontosítunk.

Puszillak! Jó lenne tényleg találkozni már, olyan rég beszélünk már róla....
zel

Boris!
Köszi a segítséget, na és a bókokat, teljesen zavarba jöttem. :oops: :lol:
Lola!
Nekem annak idején 3 hónapot kellett várni. Szerintem is kicsit túlzás a 6 hónap, de a 6 hetet viszont kevésnek tartom. Szerintem kell egy kis idő a szervezetnek amíg visszarendeződik, de gondolom ez attól is függ milyen idős volt a terhesség.
Ilona!
Mi a helyzet nálad?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Na végre beengedett, már többször akartam írni, de nem hagyott. Ez biztos a betárcsázós modemünk miatt van.

Lola!

Borzasztóan sajnálom. Mi is így voltunk 2 évvel ezelött. Hány éves ez az orvos, hogy fél évett mondott. Én fél évett csak az utcánkban lakó öregasszonyiktól hallottam, akik elég régen voltak abban a korban. Nekem akkor 3 hónapot kellett várni, most nyáron pedig amikor meg is műtöttek a méhen kívülivel. 2 ciklust kellett kihagyni. Fél év az indokolatlanul sok. Ebben biztos vagyok.

Boriska!

Szurkolok nagyon. Olyan jó lenne ha elsőre sikerülne. Tudnék az endós barátnőmbe egy kis lelket önteni. Ő most megműtette, nem a gyógyszeres kezelést választotta. Remélem mindkettőtöknek sikerül.

Mágnes és Andi!

Szépek a csemetéitek.

Babszi!

Jó hogy visszatértél. Úgy el voltál tünve.

Lányok állítólag létezik egy alapítvány aki támogat olyan párokat, akiknek nincs pénzük a lombik költségeire. Ha bárki bárhol megtalálja. Légyszives írjátok meg, mert nekik szeretnénk adni az 1 %-ot.

Mi jól vagyunk. Etekintve attól, hogy beteg voltam, még vagyok is egy kicsit. Remélem baktérium, mert a vírusok, csúnyát tudnak tenni a korai terhességben, de erre még gondolni sem akarok. Picit meg voltam fázva, majd egyik nap hánytam, a terhesség tüneteként, és utána az egész torkom begyulladt, Szerintem a hajszálrepedésekbe beköltöztek a bacik. Azóta sem tisztult még ki. Már több mint egy hete köhögök. Kedden megyek ultrahangra. Úgy várom a két kis szívhangot.

Mindenkinek szép napot: Tamar
tamaranna

tamar, te is régen jártál már nálunk, jó hogy ti babások is benéztek hozzánk, sok erőt ad.

kicsiborcsám aranyos vagy, tegnap vettem bátran egy tesztet, (nem is értem akinek rózsaszín csík a van az tesztcsík mellett már tuti befutó lehet) az enyém olyan egyértelműen 1 csíkos volt, hogy nem volt okom kétkedni. Így nem is mentem a kórházba, most várom a piros napokat.

andi, ez a fiúcska jó nagy csibész lehet, olyan huncutság van a szemében. Te sem lehetsz az a bálna típusú kismama, ahogy elnézlek, biztos olyan dögös vagy mint tiza.

katata, remélem nem keltél fel 5.20-kor, mert végül 3-kor teszteltem, mindenesetre köszönöm a drukkokat mindenkienk :D
bbilona

Ilona,
tényleg sajnálom. Remélem azért nem veszítetted el a reményt és bízol a következő hónapban!
katata

Tamara!
Én is érdeklődtem a virusok kártékonysága miatt és azt tudtam meg, hogy csak a kis molekule méretűek (pld. rubeola, bárányhimlő) veszélyesek a babára, mert azok át tudnak hatolni a méhlepényen, a nagy molekulájúak, mint az influenza nem tudnak kárt tenni, mert azokat megszűri a méhlepény. Valamint a magas lázat kell megúszni (38 fok felett).
Remélem sikerült megnyugtatni és hamar meggyógyulsz.

Ilona!
Petyka valóban nagy csibész, de a kisbarátja még inkább az. Tegnap voltunk náluk, és úgy ítéltem nekem ezt ki kell hevernem mielőtt újra találkozunk. :wink:
Ami a dögösságet illeti, hát a terhesség végén egyálltalán nem voltam az, tiszta víz voltam. Rettenet volt. Az-az igazság, hogy 16 kg-ot híztam és szerintem az sok, most jobban fogok figyelni.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ilona!
Én is sajnálom, pedíg amikor a tüneteket írtad, biztos voltam benne, hogy sikerült. :cry:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

katata, más választásom nem nagyon van. Ez jutott nekünk profik leszünk a várakozás művészetében.
Ugye jó lenne már tudni az eredményt? Hogyen tereled el a figyelmedet, tippeket szívesen fogadok?
bbilona

Hát Ilona,persze, hogy jó lenne tudni az eredményt. Napjában többször is eszembe jut a dolog. Párommal is bezsélgetünk róla, szegénykém azért kicsit kiakadt, hogy hordozza ezt a génhibát. :( Mostanra kicsit megnyugodott már,de azét látom, hogy aggasztja. Biztos rossz érzés lehet, remélem én nem hordozom. Főleg, hogy akkor mi lesz kettőnkkel nem tudom. Hogyan lesz gyerekünk?Na ebbe bele sem merek gondolni.
Én úgy terelek, hogy igyekszem az agyamat mindig lefoglalni. Este elég nehéz, de akkor valami filmbe menekülökés az teljesen elvonja a figyelmemet. Egyébként meg már lassan én is ott tartok, mint Lola, sírni sem tudok. :roll:
Barátnőmék, a két kicsi lurkóval, nem érzik jól magukat. Építkeznek is, benne laknak már a félkész házban és lassan egy szót sem szólnak egymáshoz. :roll: Felőrölte őket az építkezés, meg a két pici baba egyszerre. Szóval, ha körbenézek is azt látom, hogy másnak sem könnyű, mindenkinek meg van a maga keresztje. Azért megpróbálom felrázni a barátnőmet, nehogy nekem szétmenjenek. Majd jövő héten megint találkozunk és öntünk egymásba egy kis erőt. Másképpen nem megy.

Puszi
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?