jucmuc, hát ez igazán szép eredmény, örülök. Lehet tudni mikor lesz a leszívás?
Katata most olvasom csak mi történt, ne aggódj ennyi baj nem tetéződhet nálatok, az őrangyalod biztosan veled van és vigyáz rád. Hogy miért ez a sok megpróbáltatás, még nem jöttem rá, nagyon nehéz lehet, imátkozom értetek.
zel, ez ám a sebesség, nem lacafacázol, remélem jók lesznek az eredményeitek és hamarosan indul amire vállalkozol. Bár ha még nem jött meg, lehet hogy felesleges az egész
Jó kis reménysugár lenne nekünk
A múlt héten itt volt kinemállhatom kolléganőm a babájával, én sem viseltem könnyen, de a babóca azért aranyos volt, még akkor is ha a torkomban volt végig a bőgés.
katata, aranyos vagy hogy kérdezed, nálam még semmi, de az előzőnél is pont aznap kezdtem barnázni, amikor mennem kellett volna a kórházba. Majd meglátjuk, azért reménykedem, most túl sok múlik a kis pockon.
sapé, köszi a fotót. Igazán nagylány már Ágota, szép kislány.
lola, te aztán erős csaj vagy, remélem ma újult erővel, tele reményekkel ébredsz
Most várni kell 3 hónapot, a következőig? Egy atya mondta nekem egyszer tegyek egy feszületet az asztalomra (itt van a munkahelyemen
), és ha valami nekem nem tetsző történik, gondoljak arra Jézus mennyit szenvedett értünk. Sokszor segít, de mindig ott van a de , klassz hogy megpróbálod más szemszögből nézni, azt hiszem igazad van.
Szép napot lányok!